coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42379 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

peleju 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles ging zeer gemakkelijk, enkel het aantal parameters om een selectie te maken van, in dit geval, een notebook, mag nog iets ruimer.

Service
De levering verliep zoals afgesproken. Van andere diensten heb ik geen gebruik moeten maken.

Assortiment
Assortiment notebooks leek mij ruim genoeg en de prijs was zeker concurrerend.

Aanbeveling
Alles verliep zoals het moest, dus zeker aan te raden bij anderen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

roosje1946 11-07-2015 In de winkel gekocht
Boomsesteenweg - Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel (Boomsesteenweg bv.) is heel makkelijk te bereiken + met "parking"!
De onderverdeling in de winkel is prima : zo ben je als klant vlug geholpen door de 'juiste' medewerker. Ik bedoel dat je niet zoals in andere winkels tot 3 of 4 x toe uw
uitleg moet doen over wat je juist zoekt vooraleer de geschikte medewerker te pakken te krijgen.

Service
Ik ben steeds op een beleefde en vriendelijke manier geholpen zowel in de winkel als door de klantendienst die ik belde met een vraag.

Assortiment
Ach, meer dan voldoende hoor. Als je zelf al min of meer een keuze in je hoofd hebt, vind ik dat ik bij jullie ruim aan mijn trekken kan komen.

Aanbeveling
Ja, waarom niet? Ik laat anderen graag meegenieten van dingen die ikzelf fijn vind en als het eens zou tegenvallen...ja, dan zou ik dat ook vermelden hoor!?

Extra toelichting
Gemakkelijk te bereiken. Parking voorzien. Vriendelijke bediening. Geen lange wachttijd eer ik geholpen werd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tjerkstra 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
In een woord SUPER!!! Precies zoals het eruit zag op de site. Top. Bestel zeker weer eens wat bij jullie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dean 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke en overzichtelijke website

Service
je wordt op precies op de hoogte gehouden van je bestelling

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Veel betalingsmogelijkheden, groot assortiment, goede aanbiedingen en uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

majobluemoon 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Product werd netjes en snel geleverd. ze hebben vele opties op de website en het is erg fijn dat vanaf het bestellen tot leveren er regelmatig contact op genomen word via mail en sms. zo weet je precies waneer je je pakketje kan verwachten! product werk prima en ik ga hem onwijs veel gebruiken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ric10 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer snelle levering, volgende dag in huis, na het werk (18-21:30)

Service
Gewoon goed, zeer snel en continue weet je waar je pakket is.

Assortiment
Veel keuze en goede informatie over je produkt.

Aanbeveling
Simpel, snel, gemakkelijk.

Extra toelichting
Had snel een nieuwe stofzuiger nodig. De volgende dag een goede en zuinige stofzuiger in huis. Via de website kan je snel en gemakkelijk je keuze maken. Gemak dient de mens !! Heel cool en heel direct (blauw) !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benkock 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen overbodig gezeur , uitzoeken , bestellen, betalen..
Heel Cool

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jschra 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site

Service
Zelfs op zondag wordt er bezorgt

Assortiment
Zeer groot assortiment

Aanbeveling
Perfect winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leilahd 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
zeer goed. Snelle en goede bezorging

Extra toelichting
Service is top. Dinsdagmiddag besteld en andere dag in huis. Werd netjes geplaatst door de bezorgers en de oude wasmachine werd meegenomen. Ben zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aliasrochske 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zonder moeite en voordelig een aankoop verrichten

Service
aan huis gebracht op de vooropgestelde datum

Assortiment
Het assortiment is groot maar kan uiteraard altijd uitgebreid worden. misschien een tip....men zou moeten kunnen bestellen bij de firma die de spullen maakt en dan via coolblue bestellen

Aanbeveling
Tuurlijk, no problem ++++++++++++++

Extra toelichting
Mijn motivatie is om nog te bestellen door het assortiment en de PRIJS !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

neba 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
's avond's om 22.15 besteld....'s morgens om 09.30 in huis...onder begeleiding van diverse mails/sms over de bestelstatus! Superservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eleentvaar 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpele bestelmethode, ruime sortering

Service
snelle levering, goede verpakking, goede (klanten)service en fysieke winkels.

Assortiment
Zeer ruim assortiment waarvan ik me wel eens afvraag waar stopt dit.

Aanbeveling
Ik ben er blij mee, een ander hoop ik ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

noeleke 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakelijke en duidelijke site om wat te bestellen.

Service
Zeer vlug geleverd geweest, was 's anderendaags al gered .

Assortiment
Genoeg keuze en duidelijk.

Aanbeveling
Heb dit ondertussen al gedaan en die persoon was heel tevreden .

Extra toelichting
Had al inktpatronen voor mijn HP van het huismerk gekocht bij 'n ander firma, maar na enkele keren gebruik kreeg ik melding dat de cartouches niet voldeden om te printen, de inkt is niet dezelfde en droogt te rap uit. Nu geen probleem meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen92 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en eenvoudig

Service
snelle levering, garantie, mogelijkheid tot omruilen

Assortiment
veel keuze uit producten, mogelijkheid tot vergelijken van verschillende merken

Aanbeveling
eenvoudige en betrouwbare manier om aankopen te doen, snelle levering en goede kwaliteit

Extra toelichting
eenvoudige en betrouwbare manier om aankopen te doen, snelle levering en goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk12331 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
's Avonds besteld, reeds de volgende dag bezorgd.

Assortiment
Veel op voorraad, maar (uiteraard) niet alle inktpatronen.

Extra toelichting
Zeer snelle levering, eenvoudige bestelling. Maar de twee kleine cartridges werden apart in veel te grote dozen bezorgd. Dat zou toch efficiënter moeten kunnen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

myriam serneels 11-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je luie zetel besteld.
eenvoudige duidelijke site

Service
zondagavond besteld en maandagmorgen om 8.00 geleverd!!

Assortiment
voldoende keuze

Extra toelichting
Op zondag besteld en maandagmorgen reeds om 8.00 geleverd. Onvoorstelbaar!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Paumen 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online kopen is een gemak, men moet niet meer rond rijden om een goed aanbod te vinden, met enkele klik's op de muis en je hebt het al in huis wat je zoekt.

Service
Een super snelle levering van Coolblue,
sneller kan het bijna niet meer. En dan ook nog gratis geleverd.

Assortiment
Een heel goed assortiment aan de beste prijs.

Aanbeveling
Het gemak, het groot assortiment, de snelle leveringen, bedenk tijd , niet goed stuur je het gratis terug.

Extra toelichting
Ik vind Coolblue goed om dat je er ook feedback's vind over producten die je wild aankopen, zo weet je precies de waarde van je aankoop in te schatten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Spookers 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
EASY website ! Producten worden uitgelegd van kop tot teen, reviews, afbeeldingen, video's, productspecificaties,... Gewoon erg makkelijk vergelijkingen maken.
De combinatiepakketten zijn voordelig!
De betaling verloopt vlotjes en kan op verschillende manieren.

Service
Geen achterna-gehol, SUPER Service, levering op elke dag van de week, fantastische dienst na verkoop, product ruilen of geld gewoon terug?: Geen problemen zoals elders, goeie communicatie betreffende bestelling/verzending/levering, stuur je iets terug en ontbreekt er per abuis een stuk? Zij vervangen dit zonder poeha!, ...

Assortiment
Makkelijke vergelijking van eenzelfde soort producten in een verschillende prijsklasse, positieve en negatieve eigenschappen worden duidelijk verantwoord, wanneer een product uitverkocht is kan je op de hoogte gebracht worden wanneer het opnieuw in stock is, Ruime keuze aan producten, ...

Aanbeveling
Als je online wil shoppen, geef ik u één advies: Doe het bij COOLBLUE!!
Het zal u alleszins van een hoop onnodige stress besparen.
Misschien betaal je bij COOLBLUE voor sommige producten iets meer dan elders, maar dat is die SUPERSERVICE meer dan waard!!

Extra toelichting
Eén adres voor online shoppen: COOLBLUE! Zelf ben en blijf je COOL en uwen hemel is en blijft BLUE! Doen doen doen !! NERGENS ANDERS zulke fantastische service als bij COOLBLUE !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EricLas 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
niets is eenvoudiger

Service
altijd prima op tijd en goed geïnformeerd

Assortiment
je kunt praktisch alles vinden tegen goede prijzen

Aanbeveling
waarom niet?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mariannekecreemers 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Met creditcard betalen mislukte 3x! Werd steeds uitgelogd.Toen via Ideal, ging goed

Service
Later bleek, dat bij het uitloggen de deal toch was afgeschreven. Dus gebeld. Werd door Stefan H. Zeer vlot en uiterst voorkomend geholpen 😀 en heel effectief! Volgende dag het bestelde geleverd plus een persoonlijke kaart over de ontstane verwarring ket goede wensen voor de sfhandeling.

Extra toelichting
Lange wachttijd bij telefonisch contact. Ca 12 minuten.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sylvia-wennekes 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
snel het artikel gevonden wat ik zocht met duidelijke foto

Service
snel en vlot

Assortiment
zeer ruime keus

Extra toelichting
Doordat ik gericht kon zoeken door de zoekopdracht die ik gaf, had ik snel gevonden wat ik nodig had. Was dus snel klaar met zoeken en bestellen. Snelle service!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

userkef1992 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel gemakkelijk systeem.

Service
Goede levering, als er iets fout is is er een goede klantendienst.

Assortiment
Selectief aanbod

Aanbeveling
De beste internet winkel waar ik tot nu toe al mee heb gewerkt.

Extra toelichting
Aanbod kan breder. Tijdige levering maar de levering zelf kan nog verbeterd worden zoals meldingen van aankomstuur (vooral bij bpost).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bjorndw 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Coolblue heeft een fantastische website met goeie filters, een breed assortiment en een geweldige zoekfunctie.

Service
Prima service, doet wat het moet doen! Vooral de verzending in impressionant.

Assortiment
Prima assortiment in verschillende prijsklassen. Kwaliteitsmerken.

Aanbeveling
Coolblue heeft een fantastische verzendingsservice en een groot assortiment.
Prijzen vergelijken is echter nodig, want Coolblue is niet altijd de goedkoopste. Wel de snelste. (of vooral het laatste open)

Extra toelichting
Coolblue heeft een zeer breed assortiment en een supersnelle, gemakkelijke en gebruiksvriendelijke service. Meestal heb ik die producten niet dringend nodig. Daar tegenover staat dat de prijzen vaak niet de voordeligste zijn voor alle producten. Ik zal altijd vergelijken met 2-3 andere webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snorrepoes 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Assortiment
Reproducten die ik zoek hebben ze altijd op voorraad.

Aanbeveling
Mijn bestellingen zijn altijd op voorraad, worden snel en goed verpakt geleverd tegen een scherpe prijs.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

mamarita 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
iets dringend nodig voor je PC, meestal kan je bij Coolbleu terecht en ben je zo geholpen.

Service
je kan tot laat in de avond online bestellen om het de volgende dag bij jou thuis te krijgen.

Aanbeveling
omdat ik tot nu toe tevreden ben.

Extra toelichting
geen opmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrick_sa 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gemakkelijk producten zoeken en vergelijken, bestellen en betalen is supersimpel

Service
Naverkoop en retour verloopt snel, geen zever met ingewikkelde procedures. Laatste retour gewoon via Twitter afgehandeld. Top!

Assortiment
Zeer uitgebreid gamma, al is het geen Amazon waar je zo goed als alles kan terugvinden (ongeacht de kwaliteit)

Extra toelichting
Uitgebreid productgamma, gemakkelijk om een keuze te maken en te vergelijken, aankoop loopt vlot. Snelle levering! Retour verloopt zonder ingewikkelde procedures en gaat snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geert Van Canegem 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer vlotte service. Zelfs een foutieve bestelling was direct gecorrigeerd.

Service
Goede service, ook bij telefonische ondersteuning.

Assortiment
Gevonden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Geen enkel probleem ondervonden bij bestelling.

Extra toelichting
Zeer snelle en vlotte levering. Fout werd direct rechtgezet na telefonisch contact.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelmors 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede winkel alles te koop en een snelle service en netjes op de afgesproken tijd geweldig ga zo door perfect Vriendelijke groet en tot snel. Roel Mors.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cisi 10-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,2

Service
Erg teleurgesteld door de klantendienst. Beloftes niet nagekomen. Verkeerde informatie gegeven. En terwijl beloofd was direct het artikel alsnog toergestuurd. Met als gevolg ik nog ruim 1 week op terugbetaling kan wachten.

Aanbeveling
Erg teleurgesteld door de klantendienst. Beloftes niet nagekomen. Verkeerde informatie gegeven. En terwijl beloofd was direct het artikel alsnog toergestuurd. Met als gevolg ik nog ruim 1 week op terugbetaling kan wachten.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

Irene__ 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Snelle levering, goede klantenservice. Als er iets is wordt het altijd supersnel en goed opgelost!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GeertRoelofs 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima website

Service
geen problemen gehad

Assortiment
er is genoeg te vinden

Extra toelichting
groot assortiment, snelle verzending, prima prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorisn81 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Supersnelle levering van het product, gratis verzending en eventueel retourneren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tjonckie 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is heel eenvoudig en toegankelijk en ik heb al 2 dingen besteld bij Coolblue en telkens verliep het zeer vlot en hadden we de bestelling precies wanneer we ze gevraagd hadden.

Aanbeveling
Ik heb ook al veel positieve commentaren gehoord van vrienden en bij ons is ook alles zeer goed verlopen en bovendien aan een heel interessante prijs.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Herbert7 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk. Gemakkelijk om je item terug te vinden zowel via de zoekfunctie, als via de categorieën.

Service
Duidelijke informatie over bestelling en levering. Onmiddellijk antwoord en vlotte betaalwijze. Snelle en correcte levering.

Assortiment
Een ruim aanbod.

Aanbeveling
Excellente service met een goed aanbod en vooral een goede prijs voor kwaliteit. Snelle en correcte levering.

Extra toelichting
Excellente service met een goed aanbod en vooral een goede prijs voor kwaliteit. Snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Davy Weemaes 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vlotte bestelling, intuïtieve structuut

Service
Nog geen nood gehad aan dienst na verkoop wegens geen problemen

Assortiment
Meeste producten zijn (op korte termijn) beschikbaar

Aanbeveling
Correcte prijszetting tov andere onlineshops, zeer vlotte verwerking-levering

Extra toelichting
Het is niet mijn eerste aankoop bij CB, zowel online als in de winkel, en ze zijn zeer consistent in hun dienstverlening. Vooral de levering één dag na bestelling stel ik op prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bob mager 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Makkelijk bestellen (zelf voor een 75 jarige)en erg snel geleverd.

Service
Snel een bevestiging van de aankoop en een goede track and trace verwijzing.

Assortiment
Het is net de winkel van Sinkel.

Aanbeveling
Prima zaak en erg betrouwbaar

Extra toelichting
Kan geen minpunten ontdekken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

athulya 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het was erg gemakkelijk om de bestelling te plaatsen. Eerst was het product niet meer beschikbaar, maar de sms die laat weten dat het er terug was was erg gemakkelijk.

Service
Even voor 23u de bestelling geplaatst en de volgende morgen om 11u was het pakje al op mijn postpunt. Verder werd ik goed op de hoogte gehouden van waar het pakje zich bevond.

Assortiment
Meer keuze dan elder.

Aanbeveling
Ik heb mijn vriend al aangeraden zijn nieuwe gsm ook via coolblue te kopen.

Extra toelichting
goedkoper dan elders, de promotie van samsung was duidelijk, hoewel product eerst uitverkocht was is deze erg snel aangevuld, erg snelle verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vincentdebouvre 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gebruiksvriendelijk en gemakkelijke website.

Service
Altijd op tijd bij een bestelling.

Assortiment
Heel erg veel keuze.

Aanbeveling
Het is gewoon top.

Extra toelichting
Het doet alles wat er beloofd wordt. Een super service en snelle levering vanuit het grote aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaapmolen 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Door foutje coolblue zou monitor dag later komen. Heb toen gevraagd of het nog diezelfde dag kon worden geleverd.
En dat gebeurde. Super!!!!!!

Extra toelichting
Je wordt er behandeld alsof ze je persoonlijk kennen. Service hoog in het vaandel. Niet moeilijk met retour Het hele proces duidelijk en simpel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy291167 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zo moet je niet meer buiten huis gaan om er te kopen

Service
Heel gemakkelijk en je hebt het al een dag later u bestelling

Aanbeveling
Omdat het heel goed is om zo u materiaal te vinden en te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jftgberendsen 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk online bestellen en snelle levering

Service
Top levertijd, duidelijke omschrijving bij artikel. Voorwaarden zijn duidelijk

Assortiment
Actuele artikelen verkrijgbaar en voorraad is up-to-date af te lezen.

Aanbeveling
Gewoon top internet-winkel. Deze kwaliteit zouden alle online shops moeten nastreven.

Extra toelichting
Weinig meer aan toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans2.0 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vind het bij Coolblue een goed systeem om iets te bestellen.Tot net voor 24uur besteld de volgende dag binnen.

Service
Heb laatst een printer besteld.er was op een gegeven moment iets mis met de cartridges de volgende dag al een nieuwe.Goede service.

Assortiment
Ben zeer goed tevreden over de spullen die leverbaar zijn en bijna altijd de laagste prijs.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over Coolblue de bestelling gaat snel,en je wordt per smsje op de hoogte gehouden van je bestelling.Vind het alleen jammer dat zo kort na de bestelling de prijs met 15 euro naar beneden is gegaan dat vind ik wel een min punt was voor mij toch weer megenomen was de prijs nog aantrekelijker geweest.

Extra toelichting
Heb geen minpunten op de prijs van de Samsung na.Nogmaals de service is perfect vandaar dat ik al dieverse spullen bij u besteld heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robmj 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
geen verplaatsing - geen verzendinskosten -

Service
snelle service - snelle levering

Assortiment
overzichtelijk assortiment

Aanbeveling
geen negatieve ervaring

Extra toelichting
voor mij lijkt alles goed te zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inkatje10 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
De dag nadien niet geleverd, de dag dat het zou geleverd worden een berichtje dat het niet zou gebeuren. Daags nadien krijg ik terug een mail dat ik mijn bestelling tussen 10 en 16 uur mag verwachten maar ze zijn hier maar rond 18 uur aangekomen zonder belletje!!

Extra toelichting
Ik vind de service bij jullie goed! Oké dat het een dag vertraging had maar dat maakt niet uit, ik heb mijn goed toestel en ben er tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Esmid 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prettige, overzichtelijke site.

Service
Om 23.53 besteld na een eenvoudige vergelijking tussen een aantal verschillende producten. De volgende dag werd het bestelde product netjes afgeleverd

Assortiment
In dit geval ging mijn interesse uit naar een 32Inch tv voor de slaapkamer. Alle door mij geselecteerde modellen waren aanwezig bij Coolblue

Aanbeveling
hey, om 7 minuten voor 12 bestellen en dan gewoon de volgende dag een levering.... Heel prettig dat er gedaan wordt wat er gezegd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

roemen 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
luister, het is gewoon de beste online shop. je gaat toch niet de een na beste aanbevelen...

Extra toelichting
online kopen is al normaal. je daarin in onderscheiden is knap. dat doet coolblue op zoveel vlakken, en met name door vanaf bestelling tot het uitpakken van je product een feest te maken. denk bijvoorbeeld aan de flap op de doos waarmee je je buur kan bedanken voor het aannemen van het pakket. dat is toch tof.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Froolik 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website. Snel op het juiste punt om de aankoop te doen.

Service
's Avonds besteld, de volgende dag in huis. Makkelijk op te halen bij een ophaalpunt.

Assortiment
Genoeg om verschillende merken en typen met elkaar te vergelijken.

Aanbeveling
Snelle levering, vaak een goede prijs.

Extra toelichting
Vooral de snelle levering is een groot pluspunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiestkeurig 09-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Service
Het leveren van een ondeugdelijk product, en een slechte oplossing van het probleem!

Aanbeveling
Het leveren van een ondeugdelijk product, en een slechte oplossing van het probleem!

Extra toelichting
Bij "CoolBlue 2e kans" een grill gezien, en gebeld met de klantenservice. Na (meerdere malen) de toezegging gekregen te hebben dat het apparaat nagekeken en getest en dus goed was, heb ik het besteld. Het was volgens de man van de klantenservice een apparaat dat was teruggekomen en slechts 1 keer gebruikt. Maar het was nagekeken en getest, en goed bevonden. Met nog 23 maanden garantie. Aangezien het toch 50 euro scheelde op een nieuwe, was het een mooie deal (dacht ik). Toen ik het apparaat ontving , gelijk diverse grillproducten in huis gehaald om te proberen. De grill zag er uit als nieuw, dus alles afgewassen, ingesteld (volgens de gebruiksaanwijzing), en grillen maar. Niet dus; de controlelampjes brandden prima, maar de grill werd niet warm. De gebruiksaanwijzing er nog eens naast, maar alles was goed ingesteld. Maar de grill bleef koud. Het apparaat was dus niet nagekeken en getest! De klantenservice van Coolblue kwam met de volgende oplossingen: hetzelfde model nieuwe grill met bijbetaling tot het volledige bedrag, of voor mijn betaalde €159,- een ander model grill. Maar ik wilde dit model grill, en niet een ander merk/model. Als laatste kon ik mijn geld terugkrijgen. Op mijn vraag of er geen andere vorm van coulance mogelijk was (het was tenslotte hun fout, zij hadden het geleverde apparaat niet nagekeken), in de vorm van een korting op een nieuw apparaat o.i.d. kreeg ik een negatief antwoord. Dus ik heb mijn geld maar teruggevraagd (en gekregen). Het was mijn eerste (en laatste) kennismaking met CoolBlue. Ik kreeg een dag na mijn telefonische klacht nog wel een mail, met een enquête over de klantenservice van CoolBlue, met de tekst; "Is het u al opgevallen? Klantentevredenheid is onze obsessie". Ik heb het ingevuld, en aangevinkt dat zij mij mochten benaderen voor nadere toelichting. Niets meer van gehoord........

Review criteria:

Slecht

Reageer

wimvandoorn 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zelfs mij lukte het.

Service
na aantal telefoontjes,goed geholpen

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
Betrouwbaar

Extra toelichting
goed geholpen goede service Snel thuis bezorgt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ad Vork 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Thuis in de stoel bestellen

Assortiment
Goede keuze mogelijkheid door het grote assortiment

Aanbeveling
Goede voorlichting en snelle levering

Extra toelichting
Juiste voorlichting eventueel met filmpje goede keuze mogelijkheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews