coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,3 Lees 42765 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1401 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dieny de Vries 17-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop tablet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb via Internet een tablet gekocht.Deze werd de dag daarop al netjes geleverd. Er is vooraf via de mail een bericht van levering gestuurd zo dat ik kon traceren om te weten om welke tijd ik het product kon ontvangen. Mijn bestelling was goed verzorgd en verpakt. Ik was hier heel blij mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kiek 17-02-2017 Via de website gekocht

Scherpe prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de tweakers beoordelingssite voor het product waarnaar ik op zoek was stond Coolblue bovenaan. Door mijn eerdere goede ervaring met Coolblue was de keus snel gemaakt om het product bij jullie te bestellen.
Leuke bijkomstigheid is dat er zelfs bezorging op zondag mogelijk is. En dat gebeurt ook echt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria Bijleveld (MiskMask) 17-02-2017 Via de website gekocht

Snelle verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat ik fijn vind is de snelle verzending en het feit dat ik met klachten/problemen bij de Coolblue winkel in Groningen terecht kan. Daar wordt je altijd vriendelijk geholpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 17-02-2017 Via de website gekocht

Lekker snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Maandagavond laat een bestelling geplaatst en de volgende dag werd ie netjes bezorgd. Er was niemand thuis dus kon hem ophalen bij de buren. Super en snelle service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertus 17-02-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en goede service. Aardig personeel en blij dat ze de zware wasmachine naar beneden en boven hebben gebracht. Dikke pluim

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline Jansen 17-02-2017 Via de website gekocht

Was weer top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wegens mijn verhuizing heb ik een aantal artikelen besteld bij Coolbleu,
zeer goede bevallen.
Zondag weer een artikel besteld, dinsdag in huis met de dezelfde vriendelijke behulpzame service! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucienne 17-02-2017 Via de website gekocht

iPad air 2 met hoes gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantenservice gebeld omdat ik een vraag had, door medewerker Z. geweldig geholpen, had alle tijd voor mij om mij te helpen bij het bestelproces. Wilde graag mijn IPad nog dezelfde avond in huis hebben en ook dat kon geregeld worden. Na twee dagen ontving ik een persoonlijk kaartje van Cool Blue van de medewerker waar ik mee gesproken had, met een persoonlijk geschreven boodschap ! Wauw waar vind je dat nog tegenwoordig ! Super service !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Froezt 16-02-2017 Via de website gekocht

Goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Oortjes besteld. Ik kreeg een mail dat ze de volgende dag voor half twee zouden binnen komen. Maar ik kreeg de volgende dag een mail dat ze toch later kwamen vandaar een 9 en geen 10 verder top site!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jelle A 16-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue houdt je net beter op de hoogte

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je verwacht weinig verschil in de aanschaf via een webshop. Je doet de aankoop op Internet en de bezorgdienst levert het pakket bij je thuis. Toch weet Coolblue hierin een verschil te maken door je op een niet opdringerige manier op de hoogte te houden van de bezorging. Dit zorgt ervoor dat je als klant net zoveel grip op het winkelen hebt als je in een gewone winkel zou hebben. Alle mogelijkheden om de bezorging op jouw wensen aan te passen. Ik ben altijd erg tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 16-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop Bosch Wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine werd op tijd bezorgd. Bezorgers hebben heel netjes de machine op de plek gezet. Geen rommel gemaakt. Prima!
Wasmachine heeft al zijn wasbeurtjes gedraaid. Fijne stille machine.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 16-02-2017 Via de website gekocht

Super goed en super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb al een aantal keren iets besteld via Coolblue en dat bevalt prima, iets op zaterdagavond 23:30 bestellen = echt zondagmiddag in huis!!
De site is duidelijk opgezet en werkt erg gemakkelijk :-)
Gewoon helemaal prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk heezemans 16-02-2017 Via de website gekocht

zeer tevreden over coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ben zeer tevreden een vriendelijke mevrouw aan de telefoon die heel goed helpt en die alles wist over het product dat ik wilde
had het de volgende dag ook al in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KARIN 16-02-2017 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie overzichtelijke website met ruime keuze, aanbevelingen, testresultaten en mogelijkheid om artikelen onderling te vergelijken. Na bestelling online werd de volgende dag mijn tablet bezorgd. Per e-mail ontving ik nog een link naar een handige instructievideo. De communicatie betreffende mijn bestelling was uitstekend. En alles in lekker leesbare begrijpelijke taal.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marie-Louise 16-02-2017 Via de website gekocht

Devolo Wifi Stick AC

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb eerst gebeld met coolblue over evt een nieuwe laptop, omdat mijn laptop geen ac wifi heeft, ik kreeg een vriendelijke en eerlijke medewerker aan de lijn, en hij vroeg is u laptop nog goed, ik zeg ja, moet nog 2 jaar worden, de medewerker adviseerde me om Devolo Wifi Stick AC te kopen, en ik ben er superblij mee, heb nu sneller wifi en op 5GHz, helemaal top nu, s avonds besteld en de volgende dag al binnen,

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beoordeling aankoop wireless desktop 16-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop Microsoft Wireless desktop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site heeft een duidelijke en overzichtelijke indeling. Het zoeken, sorteren en filteren op de site is eenvoudig. Ook staan de producten duidelijk omschreven met zowel de voor- als de nadelen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pim 16-02-2017 Via de website gekocht

Opnieuw super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel juiste produkt gevonden, eenvoudige afwikkeling, en snelle bezorging. Online winkelen zoals het moet zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greetje 16-02-2017 Via de website gekocht

Prima pan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij een andere winkel al op, maar kon hier nog mijn slag slaan.
Niet te groot, niet te klein, houd fijn vast, past bij de andere pannen.
De warmteverdeling is goed, tijd geleden dat het eten zo lekker was!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 16-02-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar en snel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering is snel. Belangrijker is nog dat het mogelijk is om iedere stap te volgen, vanaf het moment van bestellen tot de aflevering. Maar ook bij retourneren is de service zo goed. Ook hier bijzonder snel en er is precies te volgen wat de status is, al vanaf inleveren bij een postnl-punt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Holt 16-02-2017 Via de website gekocht

router en switch gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb bij Coolblue gekocht omdat ik in het verleden goede ervaringen met dit bedrijf heb gehad.
Mijn produkten die ik nu besteld had waren goed verpakt snel geleverd.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 16-02-2017 Via de website gekocht

Saskia Jansen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keus en prima prijs. Website duidelijk en overzichtelijk. Snelle levering en prima communicatie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TESSENS 16-02-2017 Via de website gekocht

Algemeen.debiteurenbeheer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prachtig product huawe mate 8 onberispelijk afgemeverd en tijdig zoals beschreven op de website. In de toekomst bestellen wik zeker nog langs coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 16-02-2017 Via de website gekocht

COOLBLUE?? THE BEST!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kijk je eerst bij de webshops die je vertrouwt?
snap ik...deed ik eerst ook.
Nu ik coolblue ontdekt heb, kijk ik daar niet meer naar.
Zonde van je tijd...maar...ontdek het zelf, en je krijgt er geen spijt van.
Het blijkt dat coolblue er toch bovenuit springt.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellie 16-02-2017 Via de website gekocht

Zorgvuldig en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meerdere malen heb ik bij Coolblue gekocht en altijd is hete volgende dag in huis en zorgvuldig gepakt! Bravo Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jef 16-02-2017 Via de website gekocht

aankoop Epson Expression Photo XP-860

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
ik heb een tweede kans printer gekocht,daarbij was ik toch wat teleurgesteld dat de starters inktcardridges al waren opgebruikt.De printer op zich werkt prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Koos 16-02-2017 Via de website gekocht

WiFi Router

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, groot product aanbod en snelle levering, goed verpakt. Kortom niets om op aan te merken.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Kooymans 16-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue laat je geen blauwtje lopen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inmiddels al aardig wat producten bij Coolblue besteld. Waarom? Heel simpel! Alles klopt bij Coolblue: gebruikersgemak, uitstraling, de prijzen en al helemaal de uitstekende service die ze verlenen.

Een klein voorbeeldje van deze service:

Ik had 's avonds een TV besteld, maar ik kwam er achter dat deze een maatje te groot was. Dus toen heb ik 's avonds om 23:30 (!) nog via WhatsApp (!!!) het verhaal uitgelegd, en nog geen kwartier later was de bestelling gewijzigd. En een dag later stond het betalingsverschil al op mijn rekening!

Kortom: Coolblue, ga zo door.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 16-02-2017 Via de website gekocht

Super CoolBlue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een super gebruikersvriendelijke site om op te winkelen, duidelijk en met complete info. Het bestel-, betaal- en leveringsproces is razensnel en je wordt goed op de hoogte gehouden. In het verleden ook wel eens met een defect artikel te maken gehad, maar ook daarin is de service garantie afhandeling in 1 woord Cool.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 16-02-2017 Via de website gekocht

Een levering op zondag?Coolblue maakt het waar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tijdens het zoeken naar mijn sporthorloge kwam ik iedere keer weer op Coolblue terecht. Zij verstrekken goede informatie, veel reviews en tips. Dit maakte dat ik besloot mijn horloge via coolblue te bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cynthia 16-02-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede bezorging!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles soepel verlopen! Geen problemen en alles was super snel binnen. Fijn! Dit was mijn eerste ervaring met Coolblue en zou het zeker weer gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jochem 16-02-2017 Via de website gekocht

Geen politiek maar doen wat je beloofd.

Algemene score

9,0
Bestelling uitgevoerd zoals afgesproken en ons goed geïnformeerd dit zou gewoon moeten zijn nu hier dus wel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Nardje 16-02-2017 Via de website gekocht

TP-Link homeplug

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
2 sets tp-link homeplug (powerline) gekocht.
Alles op tijd geleverd.
En alles werkt prima, aansluiten was een fluitje van een cent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 16-02-2017 Via de website gekocht

Paul

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is gewoon een fijne webshop, genoeg keuze, veel betalingsmogelijkheden en track en trace, artikelen goed verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scheer 16-02-2017 Via de website gekocht

Gewoon snel, flexibel en goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keus, snelle levering, concurrerende prijs, apparaat zonder meerprijs naar boven gebracht en aangesloten. Flexibele afhandeling en een vriendelijke kaartje nagestuurd. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van de Pol 16-02-2017 Via de website gekocht

Meer dan tevreden over Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afgelopen maandag een Samsung Ecobubble wasmachine gekocht online bij Coolblue. Na de aankoop word je echt heel goed op de hoogte gehouden over je bestelling. Zo ook over de bezorging. Erg fijn om te weten wanneer je de bezorgers kan verwachten zodat je niet de gehele dag thuis hoeft te blijven. 10 minuten voor dat de bezorgers er waren belde ze nog op om door te geven dat ze binnen 10 min. bij ons zouden zijn! Het waren hele vriendelijke en behulpzame bezorgers die netjes hun werk doen. Ons nieuw wasmachine hadden ze erg snel op zijn plaats staan ( bovenverdieping ) aangesloten en al, en ons oude machine namen ze mee. Dat is pas echt service!! En daarom zijn wij erg te spreken over Coolblue. Onze volgende aankoop is zeker bij Coolblue, echt een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 16-02-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
TV voor mijn moeder besteld en inderdaad, de volgende dag werd deze geleverd.
Bedankt voor deze snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke Van Damme 16-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop Samsung J7

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte service. 's Avonds om 23u besteld en de volgende morgen om 10u geleverd! Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent Tacx 16-02-2017 Via de website gekocht

Samsung WF80F5EBP4W/EN EcoBubble

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle service, wasmachine wordt gratis geplaatst en aangesloten. Oude wasmachine en verpakking wordt netjes meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RK 16-02-2017 Via de website gekocht

Klasse!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel Online aanbieders zeggen "morgen in huis" maar na bestellen blijkt "niet voorradig". Coolblue maakt zijn belofte, zoals altijd, WEL waar! Enige wat ik jammer vind is dat de `Online chat`niet meer wordt gebruikt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dirk 16-02-2017 Via de website gekocht

Geen problemen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijzen en zeer snelle klantenservice. Groot assortiment. Voor herhaling vatbaar.

Verzending ook prima.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smit 16-02-2017 Via de website gekocht

Mw. Smit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Breed assortiment, prijs/kwaliteit prima en goede service en zeer vriendelijk personeel. Het bezorgen is top. Je wordt goed geinformeerd over het bezorgmoment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 16-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue.nl topwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitgebreid assortiment. Goede filteropties om precies te vinden wat je wil. Korte levertijd en indien besteld voor 15.00 uur optie voor levering dezelfde dag. Goede klantenservice. Kortom één van de beste online winkels.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Thimo Jansen 16-02-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en betrouwbare levering. Als Coolblue zegt dat iets op voorraad is, dan is het ook op voorraad. In tegenstelling tot sommige concurrenten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 16-02-2017 Via de website gekocht

Zowel de web shop als de 'echte' winkel zijn OK!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb diverse keren zaken bij Coolblue aangeschaft. Zowel in de winkel als de web shop.
Voor de web shop geldt dat e.e.a. makkelijk te vinden en te vergelijken is. In de winkel wordt je uitstekend geholpen. Er wordt echt gekeken wat jíj wilt, niet wat de verko(o)p(st)er zelf aantrekkelijk vindt. Niet alles is op voorraad in de winkel maar wordt dan (net als de web shop) de volgende dag thuisbezorgd.
Coolblue is, voor zover ik dat kan beoordelen, concurrerend qua prijs maar niet bijzonder goedkoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jef 16-02-2017 Via de website gekocht

Kabeltjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Product in orde (laadkabeltjes iPhone). Bestellen en betalen ging heel gemakkelijk. Order zou in brievenbus komen, echter bij mijn buren afgeleverd. Waardoor ik langer moest wachten. Hiervoor gebeld, is netjes opgepakt.
Alleen 1 opmerking. Noem me ouderwets, maar dat ongevraagd tutoyeren aan de telefoon komt heel onprofessioneel over. Zal wel aan mij liggen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 16-02-2017

Hoi Jef,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen, dat vinden we erg fijn. Wat ontzettend balen dat je kabel niet volgens afspraak werd geleverd. We gaan er van uit dat je aan de telefoon wel goed bent geholpen? Het tutoyeren aan de telefoon is inderdaad sinds kort ingevoerd bij ons. Jouw feedback nemen we zeker mee in de evaluatie van deze verandering. Ontzettend bedankt en hopelijk tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

NICO 16-02-2017 Via de website gekocht

Dik tevreden over aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nieuwe aankoop gedaan bij Coolblue,via de webshop. 100% volgens afspraak geleverd.
Later nog even naar de winkel geweest voor vragen, en daar hebben ze het allemaal 100% opgelost. Gewoon geweldig.!!
Daar kunnen ze trots op zijn, en dat zie je niet overal meer als je iets heb gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

st. HUE regio Eindhoven 16-02-2017 Via de website gekocht

bestelling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online bij cool blue een printer besteld en dit ging vlekkeloos. Inderdaad de volgende dag in huis. Geïnstalleerd en ik kan weer door printen.
bedankt voor de service Cool blue. Jullie komen echt de afspraken na. Had al vaker bij jullie gekocht met goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An 16-02-2017 Via de website gekocht

Smiley

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via een kennis kwam ik op deze website. Ze raadde me aan daar eens te kijken. Ik vond wat ik wilde hebben. Bestelling en afremming ging snel. Doorzenden van Coolbleu naar de bezorging ging sneller dan ik dacht. Zeker een aanrader om via deze site iets te bestellen Duidelijke site. Snel en volgens mij betrouwbaar

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno 16-02-2017 Via de website gekocht

Snel en klantenservice hielp goed

Algemene score

9,0
Bezorging gratis en zelfs op zondag. Binnen één weekend werkt computer weer! Ook de klantenservice was zo goed als direct standby.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 16-02-2017 Via de website gekocht

webwinkel

Algemene score

9,0
Je geniet van de voordelen van een webwinkel, maar je kan je aankoop afhalen in een winkel waar je kan nog steeds kunt betalen met bancontact en je hebt nog contact met een verkoper.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 16-02-2017 Via de website gekocht

Goede ervaring mnet CoolBlue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij het uitzoeken van een nieuwe wasmachine kun je makkelijk de gegevens vergelijken. Er zijn redelijk wat filters in te zetten om een goede selectie te maken. Dat de prijs inclusief plaatsen en afvoeren van de oude machine is is mooi en was dan ook een reden om bij CoolBlue te bestellen. Daarna krijg je haast een 'stortvloed' van voortgangsmeldingen zodat je precies weet hoe het met je bestelling is en wanneer je de bestelling kan verwachten. De afgegeven tijd wordt steeds nauwkeuriger en een half uur van te voren krijg je een SMS dat ze komen en 10 minuten van te voren belden ze om hun komst aan te kondigen. De plaatsing ging zeer snel net zoals als het afvoeren van het oude apparaat. Dus ik ben een tevreden klant!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews