coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42588 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2204 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sebas 13-02-2017 Via de website gekocht

Had dit veel eerder moeten kopen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top apparaat. Goede zuigkracht. Handig in gebruik. Zeker met stopcontact voor automatische inschakeling bij gebruik van gereedschap. Gebruikt met stofzak in combinatie met een sleuvenzaag voor in beton. Ging heel goed. Ook water mee opgezogen. TOP!!! Zeker voor dit geld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Jansen 13-02-2017 Via de website gekocht

Overzichtelijke webwinkel, goed en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke webwinkel, informatie is goed te vinden. Veel producten en ze zijn goed te vergelijken met elkasr. Ook snel geleverd.

Gewoon goed!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Yvonne 13-02-2017 Via de website gekocht

Action camera

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue levert zoals toegezegd, wat snel is! Via track&trace kon ik de aflevering van mijn bestelling goed in de gaten houden. Deze was keurig op tijd en het bestelde product was prima in orde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sebastiaan 13-02-2017 Via de website gekocht

Zeer handige site en prettige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot aanbod en uitzonderlijk snelle levering. Bijna sneller om het te bestellen dan om het zelf in de winkel te gaan halen. Zou hier zeker graag vaker bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 13-02-2017 Via de website gekocht

Ruim aanbod, snelle levering

Algemene score

10,0
De webshop is overzichtelijk, heeft een heel ruim aanbod, het bestelproces is duidelijk en de levering is de volgende dag, TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elle 13-02-2017 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en levering. Aansluiten lukte niet door lekkende kraan. Die wordt gerepareerd en dan sluiten we zelf aan. Geen probleem

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronald Aarts 13-02-2017 Via de website gekocht

Plezierige manier van leveren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gekozen vanwege de laagste prijs, maar prettige verrast door de manier waarop de levering plaats vond. Allereerst heel prettig dat je heel frequent steeds nauwkeuriger de levertijd doorgegeven krijgt. Personeel heel riendijk en behulpzaam. Geen 10, omdat door een slecht vastgezette slangenklem lekkage is ontstaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jo vd meer 13-02-2017 Via de website gekocht

koffie zet apparaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, goedkoopste prijs en uitstekend apparaat.
Wij zullen zeker weer via cool blue bestellen in de toekomst

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Paul 13-02-2017 Via de website gekocht

Rugzak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere omschrijving en goede foto's - je weet wat je in huis gaat krijgen.
De rugzak zelf is degelijke kwaliteit en voldoende ruimte om, naast de laptop, voor één à twee dagen werk mee te nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Stef 13-02-2017 Via de website gekocht

Vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd een vlotte en perfecte levering. Verder een overzichtelijke website. Op deze manier is het niet langer nodig om nog buiten te komen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith Stoker 13-02-2017 Via de website gekocht

Supersnel een nieuwe telefoon!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat mijn telefoon kapot was gegaan had ik binnen een dag een nieuwe in huis! Met een mooie inruilactie en dus een goede prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 13-02-2017 Via de website gekocht

Canon printer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te bestellen. Snelle bezorging. Duidelijke track en trace. Goed verpakt product. Tevreden klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcus1978 13-02-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en goede informatie voorziening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vorige week 2 artikelen apart besteld bij coolblue. Werden beide de volgende dag geleverd en werd goed op de hoogte gehouden door coolblue en postnl.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T 13-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering van de Braun stoomgenerator verliep helemaal goed, zondag besteld en maandag in huis! Een week later bleek het apparaat niet de gewenste resultaten te leveren en uiteindelijk op aandringen van vrouwlief retouraanvraag ingediend. De doos was het enige wat nog in de schuur lag zonder verpakkingsmateriaal (zucht) en bij navraag met Coolblue bleek dat geen probleem te zijn. Ik mocht het zo terug sturen met de post om toch zekerheid te hebben ivm kans op beschadiging toch langs geweest bij een winkel van Coolblue. Ik werd daar super snel en uiterst klantvriendelijk geholpen zoiets heb ik in tijden niet meegemaakt! Wat een super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine 13-02-2017 Via de website gekocht

Zeer betrouwbaar en correct !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al 2x gsm en toebehoren gekocht , vandaag besteld en morgen perfect geleverd ! Ook heeft zoon al problemen gehad met een toestel onder garantie en gratis hersteld !! Super service ook na verkoop ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beatrix Scheepbouwer 12-02-2017 Via de website gekocht

Alle zijn aangeboden en uitleg.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige website en betrouwbaar. Ik heb de juiste keus gemaakt van het type merk met alle vragen van de inhoud en hoe te eruit ziet, en hoe zijn de energieverbruik. Het model van dit type Liebherr spreek mij erg aan vandaar dat ik heel erg blij mee ben met het mooie model en de grootte. Ik zou het iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samantha 12-02-2017 Via de website gekocht

Fantastische service!

Algemene score

10,0
Ik heb een goede ervaring met coolblue. We hebben een mail ontvangen over de leveringstijd, daarna zijn we nog gebeld voor de definitieve tijd van aflevering. Twee aardige bezorgers die ook nog uitleg gaven over de wasmachine. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 12-02-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en goede informatievoorziening. Lang zitten dubben welke laptop ik zou kopen. Uiteindelijk keuze gemaakt voor Asus, prijs was de meeste sites gelijk, gekozen voor coolblue. Geen moment spijt van gehad, prima geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert nelissen 12-02-2017 Via de website gekocht

Gestolen goederen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden een laptop retour gestuurd wegens een defect. Na 2 dagen een reactie van coolblue dat er een lege doos was aangekomen.
Advies gekregen om politie aangifte te doen, zodat zij dat ook konden doen. Laptop is op een postkantoor uit de doos gestolen en lege doos opgestuurd.
Dag erna na politie aangifte een email dat we voor het bedrag dat de laptop koste een andere konden uitzoeken.
Waar vind je nu nog zo een service. Chapeau voor deze klasse service groetjes bert en miranda

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mickey 12-02-2017 Via de website gekocht

CoolBlue geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CoolBlue heeft naast het brede assortiment een super service. Het hele aankoopproces van oriëntatie t/m afleveren is gestructureerd en overzichtelijk. Zelfs het aflevertijdstip wat per mail verstuurd wordt, is nauwkeurig. Gewoon een geweldige service van A tot Z

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nextbase dasham 12-02-2017 Via de website gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Coolblue een dashcam gekocht. Na een grote studie ervan gemaakt te hebben ben ik uit gekomen op 1 van het merk Nextbase. Na een speurtocht op het Internet kwam ik er achter dat deze te verkrijgen waren bij Coolblue voor een scherpe prijs. Afgelopen week ben ik naar een vestiging geweest van Coolblue om te kijken of deze daar ook voorradig was. (op de site stond dat deze niet voorradig was...maar ik ben eigenwijs en bent toch gaan kijken) Bij de vestiging heb ik van de verkoper nog een voorlichting gekregen over de dashcam en waar op te letten bij aanschaf. Eenmaal thuis aangekomen, mijn keuze besteld en de dag erna al in huis. 100 punten voor Coolblue 👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla Meeuwsen 12-02-2017 Via de website gekocht

AEG warmtepompdroger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ouderwetse klantvriendelijkheid en een hele nette bezorging met hele aardige nette jonge mannen. Was onder de indruk van de netheid en beleefdheid. Kom je zelden nog maar tegen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit vos 12-02-2017 Via de website gekocht

Xtorm powerbank 6000

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop ,snelle levering , mogelijkheid om bij een afhaalpunt op te halen .keuze van welk type je zoekt op de website erg eenvoudig vooraf in te stellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 12-02-2017 Via de website gekocht

Sandra

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijk geholpen door zowel de klantenservice als door de bezorgers. Zeker voor herhaling vatbaar

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 12-02-2017 Via de website gekocht

Wasmachine Samsung - Goede start...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Wasmachine van Samsung (Ecobubble) gekocht via de website. Makkelijk bestellen en duidelijke website. Communicatie zoals orderbevestiging en tijd van aflevering keurig in orde - duidelijk en doeltreffend. Dor middel van SMS op de hoogte worden gehouden wanneer bezorgers/installateurs kwamen.

Installatie van de wasmachine.
Alles aangesloten en wasmachine op zijn plaats gezet door 2 Coolblue medewerkers, een en ander ontvangen door mijn vriendin.
Iedereen weer vertrokken en in de middag zelf weer thuis gekomen: Bijkeuken blank. Watertoevoerslang niet goed/los aangesloten met waterkraan vol open.
Bij nader inzien stond de wasmachine ook scheef: Niet afgesteld met stelpoten, deze stonden allen geheel ingedraaid. Zelf alles hersteld, inclusief een uur dweilen. Geen schade aan apparatuur of machines gelukkig.

Contact gehad met Coolblue en namen dit hoog op. Binnen 1 uur terug gebeld en een passende financiele vergoeding + excuus gekregen voor de betreffende situatie. Keurig opgelost door Coolblue.
Bekwame service medewerkster!

Wasmachine werkt naar behoren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Frans 12-02-2017 Via de website gekocht

Dustbuster Black + Decker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals altijd de volgende dag binnen. Heb je een probleem, lossen ze het in de winkel perfect op. Top

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sophieva 12-02-2017 Via de website gekocht

Lenovo gekocht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De laptop is super fijn, alles werkte meteen, en de levering was waanzinnig snel en goed! Zondag avond besteld en maandag konden we het allemaal (laptop, muis en tas) al ophalen.
Cool coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Driessen 12-02-2017 Via de website gekocht

Wasmachine gekocht via coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De wasmachine werd op de gewenste dag gekeverd en ik werd goed op de hoogte gehouden van het tijdstip waarop de levering precies zou plaatsvinden. Vriendelijk vakkundig personeel die snel de oude machine meenamen en de nieuwe installeerden. Nog even een wasprogramma gedraaid om te zien of alles goed ging, tips gegeven en de lijst van aflevering vlot doorgenomen. Top service voor de gunstigste prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan 12-02-2017 Via de website gekocht

Adriaan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede prijs, gratis bezorging en groot en ruim aanbod. De website is overzichtelijk en geeft goede informatie over het gezochte item.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 12-02-2017 In de winkel gekocht

alles voor een lach !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een klantvriendelijkheid en geduld. Personeel dat het echt weet. Leuk geholpen.
Samen rustig allerlei voors en tegen doorgenomen. Uiteindelijk stonden we met een zeer tevreden gevoel buiten. Op weg naar huis en genieten van ons product. Ik beveel deze winkel zeker aan.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 12-02-2017 Via de website gekocht

Het kan moeilijk beter.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op dinsdag 7 februari had mijjn HP inkjet printer de geest gegeven na 7 jaar trouwe dienst. De volgende dag heb ik een grondig onderzoek gedaan op de Coolblue site welke printer voor mij het best zou passen.

Met de mogelijkheid tot vergelijkingen, de bijkomende informatie en suggesties die de Coolblue site aanbiedt had ik zo mijn nieuwe printer gekozen: de HP Laserjet MFP 277dw, ook de keuze van Coolblue.

Ik bestelde het toestel om 14h30 op donderdag 9 Februari en mits een toeslag van € 10 werd het toestel geleverd dezelfde dag nog om 21h00. Ik kon de levering trouwens perfect opvolgen op het internet.

De installatie van de printer verliep snel en vlekkeloos. Afdrukken vanaf onze pc, mac, ipad, iphone en android smartphone loopt nu als een trein. De kwaliteit, mogelijkheden en snelheid van afdrukken en scannen is zoals beloofd in de specificaties: gewoon uitstekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eugèe Heeremans 12-02-2017 Via de website gekocht

Vriendelijk en Correct. Snel en Betaalbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al een paar keer geshopt bij Cool Blue. Deze keer een nieuwe TV gekocht via de website. Gemakkelijk te vinden wat ik zocht. Voorafgaan aan de bestelling nog gecheckt of hij ergens anders goedkoper was. Dat was niet het geval. Na de bestelling meteen een bevestiging per mail gehad en een leuke gimmick over hoe iedereen omgaat met het wachten op c.q. openen van zijn/haar bestelling.

Op de dag van aflevering kon ik de TV via internet precies volgen. Was meteen ook duidelijk hoe laat ze ongeveer zouden komen. Dus niet nodig de hele dag thuis te blijven.

Ik heb zelf enige tijd als accounbeheerder gewerkt en weet hoe belangrijk een goed contact met de klant is. Cool Blue doet dat op een leuke en ontspannen manier. Daarnaast leveren ze gewoon een top product tegen een scherp concurrerende prijs.
Ik kijk nu al uit naar mijn volgende bestelling!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PP 12-02-2017 Via de website gekocht

Miele Stofzuiger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en adequate reactie via de mail. Prima levering en fantastisch apparaat! Heldere beschrijving via de webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Princess1972 12-02-2017 Via de website gekocht

Goede prijs, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Bestellen en de volgende dag al je product thuis afgeleverd krijgen, I'm loving it!
Coolblue heeft goede productomschrijvingen en productfilmpjes op hun website staan.
Het enige dat ik over mijn laatste bestelling kan opmerken is dat de bubbelverpakking lek was en de iPaddoos dus door de grotere Coolblue doos heen en weer stuiterde. Gelukkig zat de iPad in een goede doos van Apple en werkt hij naar behoren. Daarom 2 punten minder, anders had ik een 9 gegeven.
Ik vind Coolblue een fijne en prettige webshop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Ilse 12-02-2017 Via de website gekocht

Lekker veel geheugen en prettig in gebruik! Een aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb de shop gekozen op aanraden van een kennis. Ik ben zeer tevreden. De keuze is reuze en een snelle levering. Een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 12-02-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wederom voor Coolblue gekozen voor een internetbestelling, vanwege het ruime assortiment, de gunstige prijs en de korte levertijd. Bestelde product is zoals beloofd netjes de volgende dag afgeleverd op mijn postnl-locatie. Uitstekende service en zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kurt 12-02-2017 Via de website gekocht

Goede en toffe web winkel waar je veel vind

Algemene score

10,0
In deze winkel vind je nu bijna alles en dit per categorie wat ik persoonlijk zeer simpel vind
ook vind ik de levertijd een groot plus punt
kortom een grote web winkel waar je simpel kunt shoppen !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 12-02-2017 Via de website gekocht

Aanschaffen is makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Aanschaffen bij Coolblue of een van haar shops is makkelijk. Ook helpt echt mee dat er fysieke winkels zijn waar je uitleg en advies kan krijgen over een aan te schaffen object.
Als je dan toch nog problemen hebt met het installeren van het pas aangeschafte object kun je nog advies krijgen b.v. via email. Wel krijg je dan contact met verschillende medewerkers.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ilse 12-02-2017 Via de website gekocht

Prima communicatie, vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestellen ging eenvoudig, meteen vanaf t begin werden we op de hoogte gehouden wanneer de bezorgers zouden komen. De avond tevoren een tijdvak van 3 uur, 's ochtends een tijdvak van 1 uur. De bezorgers/monteurs waren erg vriendelijk en beleefd. Ook hier was de communicatie weer top, ze hebben precies uitgelegd wat ze deden en waarom. Heb dit als zeer prettig ervaren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Age Altena 12-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop en levering mobiele telefoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al eerder gekocht bij Coolblue. Steeds kon ik op hun site simpel de door mij gewenste informatie vinden. De bestelling en het beloofde tijdstip van aflevering werden keurig uitgevoerd. Een door mij telefonische gestelde vraag over de levering werd keurig door een medewerker beantwoord en ongevraagd met een emailbericht bevestigd. Ook de door mij ontvangen emailberichten over de aan Coolblue verstrekte bestelling, het moment van verzenden en later van aflevering zijn voor een klant zijn gemoedsrust uiterste belangrijk. Prima gedaan Coolblue, ga vooral zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vera 12-02-2017 Via de website gekocht

Prima klantenservice, veel keuze qua bezorging,helemaal goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop niet vaak in een webshop, maar deze printer was bij veel winkels niet voorradig. Cooblue was goed bereikbaar voor mijn vragen en loste een probleempje met het betalen feilloos op. Het pakket was prima verpakt en werkt goed. Er zijn veel mogelijkheden om te betalen en om het pakket te laten bezorgen. Ook dat is heel fijn! Dankjewel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evie 12-02-2017 Via de website gekocht

Kan niet beter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat wil je als klant nog meer! Een duidelijk, overzichtelijke site met tal van filtermogelijkheden, waarbij je ook nog eens makkelijk producten met elkaar kunt vergelijken. Klantenservice die goed op de hoogte is van productinformatie en die je ook extra relevante info geeft waar je niet eens aan gedacht had. Goed opgeleid om ook mee te denken met de klant. Als je een product besteld is het binnen 24 uur al gewoon bij je thuis. Ik heb ook al eens meegemaakt dat ik niet blij was met een product, binnen korte tijd heb je je geld terug zonder problemen! Kortom alles wat je als klant zou willen en hoopt. Ik heb al veel producten besteld en er zijn altijd sites die het product nog net iets goedkoper aanbieden, toch kies ik het liefste dan voor coolbleu.. Als je regelmatig besteld, word je ook nog eens verwent met superleuke cadeaubonnen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 12-02-2017 Via de website gekocht

Cool blue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werkelijk waar wat moeten we zonder Cool blue! Ik heb bij deze winkel besteld omdat ik hun mijn geld gun. Waarom gun ik hun dat? Omdat ze super goede service hebben. Tot 23:59 besteld volgende dag bezorgd, echt super service. En dan kan je ook nog als je om 23:30 je bestelling aan het plaatsen bent, chatten met een medewerker als er iets onduidelijk is! Hoe geweldig is dat. Waarom dan geen 10? Er zat geen pakbon bij de bestelling wat ik persoonlijk niet prettig vind.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 12-02-2017 Via de website gekocht

Snel m'n spullen gekregen en super kwaliteit!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Drie producten gekocht die ik snel nodig had. Goed productspecificaties zodat ik het juiste kon kiezen. S avonds besteld, volgende ochtend geleverd. Keurig verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ichelle 12-02-2017 Via de website gekocht

Wasmachine aangeschaft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We kregen netjes een SMS dat de monteurs onderweg waren. Een kwartier voor aankomst kregen we een telefoontje van de monteurs dat ze er met een kwartier waren. Netjes geregeld dus. Omdat er iets mis was gegaan in het systeem en we een dag later de wasmachine binnen kregen, kregen we er netjes een pakketje wasmiddel bij. Kortom, dik tevreden over coolblue! De oude wasmachine werd ook netjes meegenomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Robbie 12-02-2017 Via de website gekocht

Service met een Hoofdletter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De te kiezen producten prima weergegeven met indien nodig online hulp voor het kiezen ,bezorging zoals bij cool blue nog niet meegemaakt meerde bevestigingen incl sms vlak voor de levering ideaal (Y) .
3 man sterk op afgesproken tijdstip netjes oude zooi verwijderd en nieuwe apparaten geinstaleerd zonder rommel in huis helemaal top (was wel confetti vergeten te strooien ) .
Dus tot nu toe geen klachten .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jan Nijland 12-02-2017 Via de website gekocht

aankop speakers pc

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed prijs -kwaliteitsverhouding. uitstekende service. Eindelijk een bedrijf dat zijn afspraken nakomt, inderdaad morgen leveren is morgen leveren!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

charmey 12-02-2017 Via de website gekocht

Levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Doet wat men beloofd, snelle correcte levering.
Tegen een goede prijs.
Ik wil deze shop zeker aanraden.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Diane 12-02-2017 Via de website gekocht

wasmachine gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima levering, snel en netjes, wasmachine op zolder geplaatst en aangesloten. Prima wasmachine voor een prima prijs!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FvdP 12-02-2017 Via de website gekocht

Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De webshop is overzichtelijk en de omschrijvingen van het product zijn uitgebreid. Ik ben erg tevreden over de bestelling. Ik heb nog niet een retour bestelling gedaan. Dus hier kan ik geen oordeel over geven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews