coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2218 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan 20-05-2018 Via de website gekocht

klasse

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vlotte en prima aflevering
Conform de gegevens op de site worden de gestelde beloftes volledig nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

E. Hoekstra 20-05-2018 Via de website gekocht

super goede regeling bezorging en top bezorgers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
makkelijk te bestellen en goed geregeld! Je wordt goed op de hoogte gehouden over het tijdstip waarop bezorgd wordt, ook bij vertraging. bezorgers: super vriendelijk, netjes en ook gezellig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 20-05-2018 Via de website gekocht

Zeer snel verzonden en met mooie 2e kans korting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende en goed werkende site, met veel onpartijdige uitleg en goed aanbod. Uitstekend verpakt en zeer snel verzonden. Bij aankoop van een '2e kans' product wordt duidelijk uitleg gegeven over de staat van het produkt, inclusief duidelijke foto's van evt beschadigingen, produkt was uiteindelijk mooier dan dat ik had verwacht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 20-05-2018 Via de website gekocht

Echt super tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk en simpel. Snelle levering. Alles super eigenlijk. Ik werd er in ieder geval vrolijk vam

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giuliano Dalpra' 20-05-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke beschrijving producten. Aantrekkelijke prijzen. Ik had vaak jullie reclame op de televisie. Ik was benieuwd of het alles wat verteld werd een beetje klopte en mijn 3eerste ervaring is positief geweest

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik Valen 20-05-2018 Via de website gekocht

zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding, zeer goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een AEG wasmachine L8FE96ES via de website besteld omdat onze oude AEG na 12 jaar de geest gaf. Coolblue heeft een gebruiksvriendelijke website. De service bij aflevering was geweldig. Je wordt via sms op de hoogte gebracht van de leveringstijd en daarna wordt er een kwartier van tevoren nog gebeld. Wasmachine wordt aangesloten en binnen een kwartier staat hij proL8FE96ESef te draaien. Fantastische service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 20-05-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbaar bedrijf wat her al jaren prima doet in de markt. Niet altijd de goedkoopste maar daarom wel een prima klantenservice. Communicatie verloopt ook heel goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 20-05-2018 Via de website gekocht

Aanrader !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keuze is enorm. Bestel- en betaalproces super makkelijk. Heel veel afleverdata mogelijk.
Aflevermoment op de afleverdag is voortdurend zichtbaar via track&trace systeem. Heel vriendelijke en kundige mensen bij aflevering. Mijn bestelling kon niet beter zijn uitgevoerd. Een aanrader, CoolBlue !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lana 20-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toen onze koelkast een dag voor vertrek naar vakantie stuk ging hebben we via Coolblue ‘s avonds om 20.00 een koelkast gekocht en om 9.30 de volgende ochtend stond deze uitgepakt en aangesloten in onze keuken. De oude koelkast hebben ze direct meegenomen. We hebben ons er meerdere malen over verbaast hoe goed de service was. Wat ons betreft zou service altijd zo moeten zijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sergey 20-05-2018 Via de website gekocht

top service en snelheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik vind Coolblue snel en betrouwbaar. ik heb een wasmachine gekocht, die was snel geleverd en geinstaleerd. de medewerkers waren kunfig en beleefd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romy 20-05-2018 Via de website gekocht

TOP service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen gedoe met terugsturen als een product niet bevalt! TOP
Geen gedoe met terugsturen als een product niet bevalt! TOP

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 20-05-2018 Via de website gekocht

Service met humor!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij welke thuis shopwinkels vind je nog persoonlijke aandacht? Bij Coolblue krijg je die, met een leuke dosis humor!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlo 19-05-2018 Via de website gekocht

slecht bedrijf hele slechte service

Algemene score

1,0
ik heb 2 producten bij Coolblue besteld in 1 jaar.Een wasmachine en een fornuis...Beide zijn niet volgens afspraak verzonden...De afspraak zou zijn dat op het op zaterdag bezorgt zou worden en hebben ze het verzet naar maandag.Echter totaal geen communicatie van hun zijde.Geen mail geen informatie over dat het een andere dag wordt bezorgd.Dus dat er op de website staat dat het de volgende dag bezorgt wordt is een regelrechte leugen.
Daarnaast maken ze fout of fout......Ze sturen een nieuwe order bevestiging met daarin dat ik nog moet betalen...De klantenservice laat mij 20 minuten in de wacht staan en het enige wat ze kunnen doen,is mij positief bejegenen,dat ze het jammer vinden dat dit mij overkomt.

Ze krijgen van mij een 0.Ik koop nooit meer iets bij Coolblue.Ik gaf ze nog voordeel van de twijfel maar die hebben ze ook verpest.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 20-05-2018

Beste Carlo,
Bedankt voor je review. Balen om te lezen dat je deze ervaring met ons hebt opgedaan. Dit is niet wat je van ons mag verwachten. Wij zijn daarom ook heel benieuwd naar jouw ordernummer + korte toelichting. Wil je dat sturen naar geenglimlach@coolblue.nl Wij gaan direct voor je aan de slag.
Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

walnoot 19-05-2018 Via de website gekocht

fantastisch personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze site is zeer gebruiksvriendelijk. Alles is makkelijk te vinden, goede uitleg erbij. Bij levering op zondag zeer vriendelijk en kundig personeel. Goede uitleg alles perfect.
Volgende keer zeker eerst bij cool bleu kijken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rudi 19-05-2018 In de winkel gekocht
Wilrijk

Betrouwbaar en beste Winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al verschillende keren iets aangekocht bij Cool Blue en nog nooit bedrogen uitgekomen.
Mensen helpen en adviseren ju bij een aankoop en dit op een rustige en vriendelijke manier.
Heel goede en correcte service en altijd even vriendelijk.
Ook dienst na verkoop is super.
Voor mij is er maar 1 Winkel als het op electro en accessoires aankomt en das Cool Blue

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carl Geurts 19-05-2018 Via de website gekocht

Absolute TOPPER. Superservice, superkeuze!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al lang geleden CoolBlue ontdekt. Standaardleverancier geworden voor al mijn elektronica! Andere online alsook fysieke winkels kunnen zich zorgen beginnen te maken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 19-05-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en goede service, ook op zondags leveren. Alleen de prijzen zijn niet meer scherp ta.v. concurrent.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Connie 19-05-2018 Via de website gekocht

Cool blue doet wat het belooft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb positieve ervaringen met Cool blue, dus is het mijn eerste keus als er iets nieuws moet worden aangeschaft. Prettige website die zeer overzichtelijk is en bij de winkel ook alle lof, erg aardig personeel die zich zeer klantvriendelijk opstellen
Gemakkelijke bestelling en snelle levering.
Ik ben meer dan tevreden en hoop er nog dikwijls mijn inkopen te kunnen doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steve 19-05-2018 Via de website gekocht

snelle levering, terugsturen makkelijk, prijzen oke!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kopen en terugsturen is echt geen probleem hier. Ook niet met een laptop. of twee laptops achter elkaar zoals in mijn geval, een eerdere maal. Handig om tussen zaak en privé dingen gescheiden te kunnen houden binnen een account

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stokkebeest 19-05-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs netjes, levertijd snel en geen verpakkingsmateriaal achtergelaten. Enthousiaste bezorgers. Goede communicatie over de levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.zuithoff 19-05-2018 Via de website gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
door omstandigheden een nieuwe machine moeten aanschaffen. Na lang zoeken kwamen we uit oo deze whirlpool. Coolblue was niet de goedkoopste, maar bij dit soort uitgaven kies ik toch altijd voor een meer bekent bedrijf. Ik heb hier geen spijt van. Werkelijk alle vooraf beloofde afspraken zijn nagekomen, geweldige bezorgers en uiteraard een goede machine.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk S 18-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Duidelijke beschrijving op de site. Al vaker dingen via Coolblue gekocht. Goed ingepakt. Router werkt perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoi 18-05-2018 Via de website gekocht

Top stofzuiger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles super. Vooral de revieuws ben ik blij mee .supervstofzuifer
Klein compact goede zuigkracht. Prijs kwaliteit Super!!!
Absolute aanrader met huisdieren.
Stofzuigen is gewoon een feestje nu..
Ben zo veel sneller klaar
Ideale borstels erbij..!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rolf 18-05-2018 Via de website gekocht

Super service!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben al enige jaren klant en ben altijd zeer tevreden over de afhandeling en de service, in de enkele keren dat ik niet tevreden was over een product was het makkelijk om te retourneren en had ik mijn geld keurig op tijd terug.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koekje 18-05-2018 Via de website gekocht

Lekker onbezorgd shoppen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kind kan de was doen!
Voordat mijn was droog was en ik er achter kwam dat mijn strijkijzer stuk was, werd het strijkijzer al geleverd....

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gemma 18-05-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle en efficiënte levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product van mijn keuze was snel gevonden en wel voor de laagste prijs. Ook nog goed verpakt en schadevrij ontvangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan Vreeke 18-05-2018 Via de website gekocht

Alles wat je van een winkel kan verwachten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed werkende website, aankoop was als beloofd de dag erna bezorgd. Ook de service is geweldig, ik had een aantal vragen over mijn product, en die werden snel en uitgebreid beantwoord. Kortom alles wat je van een winkel kan verwachten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hulstenaar 18-05-2018 Via de website gekocht

Bijna alles voor een glimlach

Algemene score

7,0
Ik was altijd een fan van Coolblue en heb er in het verleden best wel veel besteld. Zelfs de slechte aflevering van onze nieuwe wasmachine en droger deed ik af als een incident. Sinds ik niet meer met Paypal en sowieso niet met AMEX (mijn favoriete betaalmiddelen) kan betalen, bestel ik liever bij iemand anders. Jammer, want de leveringen waren altijd supersnel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Kelly 18-05-2018 Via de website gekocht

Complimenten voor de bezorging van coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Coolblue een nieuwe wasmachine gekocht. De volgende dag geleverd waarbij ik via de mail, en op de lever-dag via sms en telefonisch op de hoogte werd gehouden van het tijdstip van levering. Uiteindelijk waren ze er wel 1,5 uur eerder dan wat via mail en sms was gecommuniceerd, maar dit hebben ze me wel telefonisch laten weten. Complimenten voor de enthousiaste bezorgers die de wasmachine tot in huis bezorgden en alles netjes achterlieten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 18-05-2018 Via de website gekocht

Coolblue doet wat er beloofd wordt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb nog nooit een probleem gehad : de leveringen gebeuren zoals beloofd, het materiaal is in orde, teruggeven is nooit een probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 18-05-2018 Via de website gekocht

Maakt waar wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn dochter heeft een wasmachine en droger via de site besteld en inderdaad de volgende dag in huis en aangesloten + proefgedraaid oude machines meegenomen . Werd verder op de hoogte gehouden en gebeld dat de chauffeur er aan kwam uitstekende service en een prima website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.P.KANT 18-05-2018 Via de website gekocht

Prima service ,product keurig en op tijd afgeleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te bestellen ,de zorg dat het product ook goed is aangekomen,
daar krijg je bericht van ,zoals wie het leverd en tijd dat ik het kan verwachten,
ben echt tevreden,product is zoals omschreven op de site
ik heb wel anders meegemaakt!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Winnie 18-05-2018 Via de website gekocht

Dit team is een voorbeeld van klantvriendelijkheid!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb verschillende keukentoestellen gekocht.
Omwille van omstandigheden de bestelling en leveringsdatum meerdere malen moeten veranderen.
Dit bleek allemaal geen enkel probleem. Men bleef steeds even behulpzaam en heel vriendelijk.
Heel leuk om zo bediend te worden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 18-05-2018 Via de website gekocht

Snelle en effectieve bezorging

Algemene score

10,0
Coolblue levert snel en volgens afspraak. Ook 's avonds, zelfde dag en / of in het weekend. Nette track&trace.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sofie 18-05-2018 Via de website gekocht

Super tevreden van goede service in de winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel mooie winkel. Goed geholpen door de cool bleu medewerkers!
Geen lange wachttijden!
Product die ik toegestuurd gekregen n heb werkte niet naar behoren en is direct omgeruild voor een nieuw toestel!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 18-05-2018 In de winkel gekocht
Oostplein in Rotterdam

geweldige service je kan van ze op aan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prijs en service is geweldig bij CoolBlue. Ik ben in de winkel aan het Oostplein enorm vriendelijk en deskundig geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn 18-05-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Gewoon de beste (web)winkel van Nederland

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze doen echt alles voor een glimlach. Zeer vriendelijke mensen in de winkel. Schenken een drankje voor je in, weten waar ze het over hebben en zijn gewoon aardig zonder opdringerig te zijn. Ook de webshop is gewoon uitstekend. Ze doen wat ze zeggen. Ik koop hier graag.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barry 18-05-2018 Via de website gekocht

Vlotte levering vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vaatwasser kapot gegaan. Online snuffelen naar vervanger. Uitgekomen op een AEG die voordelig via Coolblue te bestellen was. Inclusief installatie een nette prijs. Alles conform afspraak geleverd en aangesloten. Blij mee!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kris 18-05-2018 Via de website gekocht

klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De makkelijke en professionele uitleg op de site biedt ons een goed en duidelijk overzicht om een juiste keuze te maken binnen ons budget of onze mening over een toestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joy 18-05-2018 Via de website gekocht

Fijn product maar vooral geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel makkelijk en overzichtelijk bestellen. Leuke en goede service, duidelijke communicatie en leuke grapjes over de mail. (Ontvang de bezorger met confetti)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toon 18-05-2018 Via de website gekocht

service van coolblue is TOO

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
makkelijk bestellen, volgende dag in huis , afspraak is afspraak. kortom een bedrijf waar je op kunt vertrouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wasmachine 17-05-2018 Via de website gekocht

Geweldig service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon makkelijk en duidelijk de site is goed en de service is ook super ze sturen mooi een sms en ze bellen als ze erbijna zijn dat is toch geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.W. Bos 17-05-2018 Via de website gekocht

Coolblue doet wat het belooft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbare zaak. Ze doen wat ze beloven. Levering snel en goed. Onlangs een Sodastream Easy gekocht. Duidelijke informatie op de site, komt goed overeen met wat je in huis krijgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Me r. Van Leeuwen 17-05-2018 Via de website gekocht

Erg blij met de goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste keer iets bij Coolblue besteld. Dat is goed bevallen. Het wordt snel geleverd met duidelijk informatie hoe laat ze komen. De bezorgers waren fantastische jongens. Erg vriendelijk, ze hebben de wasmachine netjes geplaatst en goede uitleg gegeven. Ze hebben er alles aan gedaan om het voor mij goed te leveren. Echt top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara 17-05-2018 Via de website gekocht

Snelle en goed verpakte levering van kwaliteits producten.

Algemene score

10,0
De website is zeer gebruiks vriendelijk. Er is ruime keuze aan producten. En voor verzending wordt er altijd opgelet dat de producten goed verpakt zitten, zodat ze tijden vervoer tegen een stootje kunnen. Buiten dat is de levertijd altijd enorm snel en is het goed te volgen via Track&Trace en word je via email netjes op de hoogte gebracht van je bestelling, betaling inclusief een factuur. Er is altijd wel een product te vinden in je prijsklasse van een goede kwaliteit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Solinger 17-05-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze uit producten van verschillende merken. Goede beschrijving van het product met nuttige reviews. Overzichtelijke site. Levering op tijd. Betrouwbare webwinkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joost 17-05-2018 In de winkel gekocht
Eindhoven

Goede service en snelle leveringen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben naar een coolblue winkel geweest ' zit hier om de hoek kreeg een hele goede uitleg over wasmachines

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Hunneman 17-05-2018 Via de website gekocht

Super service en komt afspraken na

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is super komt afspraken na en neemd de oude spullen en verpakkings materiaal gelijk mee .ook de producten zijn mooi en goed .
De bestelling ging goed en snel .
Kunnen sommige bedrijven nog wat van leren !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debby 17-05-2018 Via de website gekocht

Vlotte levering en goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kan niets negatiefs bedenken op basis van mijn eerste bestelling bij Coolblue. Vlotte en gratis levering, geen problemen bij het bestellen en betalen via de website, goede prijs en goed product. Alles perfect in orde!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert-Jan 17-05-2018 Via de website gekocht

Bestelproces en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's Avonds om 21.45 uur een nieuwe wasmachine besteld. De volgende dag werd hij geleverd. Op de afgesproken tijd. Vantevoren nog een mailtje gekregen, en een telefoontje toen ze binnen een kwartiertje bij me zouden zijn. De wasmachine werd snel aangesloten en de oude werd meegenomen. Duurde misschien 10 minuten. Zeer professioneel team!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews