coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2233 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

dreken1 13-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk online de bestelling in vullen gaat goed

Service
goede service vlugge levering

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
zou zeker aan vrienden aanbevelen

Extra toelichting
geven zeer goede uitleg over betaling ,levering wat je op de voet kan volgen ga zeker nog bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tomels 13-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer simpel op de website terug te vinden

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Voldoende keuze van het product

Aanbeveling
Zeer tevreden over de ganse lijn. Dus een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tijger63 13-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
even surfen en onmiddellijk de gezochte spullen gevonden !!! Super easy

Service
Besteld om 21.15 en 's morgens om 8.15 u pakket al huis... onze kleine slaapt langer dan de leverperiode !!

Assortiment
Je vindt hier echt al wat zoekt !

Aanbeveling
Ik kom zeker terug !!!
Stom dat ik nog niet eerder via jullie heb besteld !!

Extra toelichting
Ik kan alleen zeggen doe zo verder !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jm.vandelaer 13-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Alles was en is super geregeld.!!

Service
Nog nooit zo vaste afspraken gehad..!

Assortiment
Alles is beschikbaar in jullie zaak.!

Extra toelichting
Voor mij is het telkens oke' geweest wat ik ook bestelde en aan kreeg.!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs Hoogland 13-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling plaatsen en klaar

Assortiment
het assortiment is voor mij voldoende.

Aanbeveling
Goede ervaringen wil en durf ik te delen.

Extra toelichting
goede prijs, snel en correct geleverd, en over service kan ik niet oordelen, diverse aankopen gedaan maar geen service nodig gehad alles functioneerd naar behoren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan-brink 13-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Thuis vanaf mijn bureau bestellen.

Assortiment
Wat ik nodig had heb ikaltijd gevonden

Aanbeveling
Ervaring tot nu toe:altijd op tijd en bij ruilen geen gedoe

Extra toelichting
Betrouwbare winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

walteradriaensen 13-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
dag 1 rond 20.00 uur besteld
dag 2 morgen te 8.30 thuis geleverd

Service
melding ontvangen bestelling ingepakt
thuis levering zonder kosten in kwaliteit transport verpakking

Assortiment
4 keuze voor analoge weegschaal modellen -

Aanbeveling
gewoon doen

Extra toelichting
zowel online als in de winkel te Wilrijk krijg ik de nodige informatie,zelfs speciale aandacht vragen rond het artikel - vriendelijk personeel en site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

floortje28 13-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website.

Service
Product was niet op voorraad. Ik heb een email gestuurd over wanneer het product weer leverbaar was. Het product werd 1 dag later verstuurd en hele snelle reactie terug via de mail!

Assortiment
Goede producten voor scherpe prijzen.

Aanbeveling
Wanneer ik weer iets ga bestellen, zal ik zeker terugkomen bij coolblue.

Extra toelichting
Goeie, klantvriendelijke webshop. erg modern, met humor.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

fotozoektocht65 13-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt echt bijna alles vinden bij Coolblue

Service
Persoonlijke benadering en de vriendelijkheid staan hoog in het vaandel bij Coolblue.

Assortiment
Je kunt bij Coolblue terecht voor heel veel artikelen.

Aanbeveling
Het gemak, de snelheid van verzenden, de afhandeling van het aangeschafte artikel, de deskundigheid van het personeel zijn argumenten om deze website bij iedereen aan te bevelen.

Extra toelichting
Niet van toepassing,omdat ik in het bovenstaande alles voldoende heb toegelicht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remam 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wordt veel informatie gegeven inclusief plus en minnen.

Service
werd op zondag geleverd zonder meerkosten!

Extra toelichting
Uitgebreide keuze, goede informatie verschaving en zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GDZIJD 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
lekker snel

Assortiment
kan altijd wat beter

Aanbeveling
wat ik besteld heb,is altijd naar wens

Extra toelichting
snel geen verzendkosten,goede keuzen naar ieders budget

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

funny bandito 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kiest wat je wenst , via de juiste productinfo op de site , betaald vlot met bancontact en je krijgt het gratis aan huis geleverd. Goedkoper dan zelf bvb naar Mediamarkt te rijden.

Service
Ik had al eens een vraagje vooraleer een aankoop te doen (soort adapter) , ik kreeg vlot via e mail de juiste info. Ik had ook al eens een retour wegens een foute beslissing van mijnentwege en ik kreeg vlot het juiste onderdeel bezorgd en het foute ging retour.

Assortiment
Ik vind steeds wat ik wil. Meer moet dat voor mij niet zijn.

Aanbeveling
Tot op heden ben ik 100 % tevreden van Cool Blue. Zelf sta ik in een zaak en weet hoe moeilijk het is om goed te doen voor iedereen.

Extra toelichting
Alles werkt zoals het hoort , alles werd me gratis thuisbezorgd . Ik ben tevreden over de ganse lijn over Cool Blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shadow1957 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed te vinden website en duidelijke webshop

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goedkoper als menige winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gosselink 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk kiezen met de Vergelijk-mogelijkheid en in enkele momenten besteld.

Service
Binnen een dag in huis.

Assortiment
Keuze genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis Frequin 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
bewerk vriendelijk in gebruik (simple)

Service
1.snellen levering
2.het volgen van de levering en planning tijd waargemaakt, compliment
3retour informatie -niet moeilijk doen echt geweldig uniek in NL

Assortiment
In segment laptop excellent en andere producten

Aanbeveling
Tot nu toe Cool

Extra toelichting
Aanbiedingen Prima-concurrentie 100 euro duurder. Helaas staat niet vermeld in de product informatie + specificatie dat er een geïntegreerde webcam inzit!! foutje!! Heb bij een kennis zijn usb hd losse webcam Hercules overgenomen voor 25 euro (jammer was niet nodig geweest) houdt het maar. Vermeld dit s.v.p. in uw specificatie geeft nog meer omzet voor Coolblue. prima duidelijk beeldscherm. Een vriend van mij adviseerde me bij u te kopen eerlijk ik kon uw bedrijf niet, was klant bij andere zaken ( slechte service zeker bij leveranciers extern,sommige doen niets bij problemen moet de klant zelf doen, echt slecht, dus nu zo blij met Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fonsrymen 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
nooit zo gemakkelijk een bestelling kunnen plaatsen

Service
levering binnen de 24 uur is fantastisch

Aanbeveling
niets dan positieve commentaar

Extra toelichting
zie hirboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zat 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je besteld een product en de volgende dag heb je het al binnen.

Service
Als je bel of mailt krijg je gelijk antwoord.

Assortiment
Haast alles kan je via coolblue bestellen.

Aanbeveling
Makkelijk te bestellen. Je krijg overal gelijk bericht van, zoals bezorging en hoe laat.

Extra toelichting
Ik kan alleen maar positief zijn. Al een paar keer wat besteld en de volgende dag al netjes in huis. Alles wordt ook keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WolterOtten 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere, rustige en duidelijke website.

Assortiment
Goede prijs/kwaliteit verhouding

Aanbeveling
Zeer tevreden met mijn ervaring

Extra toelichting
Vooral goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willembalde 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is logisch in gebruik. Voor het vinden van de juiste bundel moest ik wel kennis hebben die ik op de Nefit website haalde

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rolfran 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kan niet makkelijker

Service
uitstekend

Assortiment
niet begrepen

Aanbeveling
zeker aan te bevelen

Extra toelichting
Ik heb geen opmerkingen, vlugge en zeer goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daniellema 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zoals beloofd was mijn pakketje hier de dag nadien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GuyKman 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg toegankelijke en overzichtelijke site. Duidelijke besprekingen en prijsopgaves van de producten.
Vlotte communicatie met klantendienst indien nodig.

Service
Coolblue houdt haar beloften. Snelle verzending. Heel erg klantvriendelijk.

Assortiment
Omdat CoolBlue haar producten een eigen website geeft, blijft alles enorm overzichtelijk. En kan je ook heel snel via google kijken of er voor een bepaald product een coolblue sub-site is.

Aanbeveling
Persoonlijk heb ik enkel maar geode ervaringen met CoolBlue. Daarom zal ik CoolBlue zeker aanbevelen bij iemand anders. Alle punten in de andere criteria (gemak, service, assortiment..)spelen hierbij een grote rol.

Extra toelichting
Ik koop graag bij CoolBlue omdat ik het erg gemakkelijk vind om via hun verschillende sites producten te bestellen. Betalen is makkelijk en vlot. Levering is supersnel. Treed er onverhoopt toch ergens een problem op, dan is de beminnelijke klantendienst steeds bereikbaar en zij zorgen voor een snelle en efficiënte oplossing. De prijzen bij CoolBlue zijn vrij scherp, zeker als een product in de aanbieding staat. In dit laatste geval zal je het zelden ergens anders goedkoper vinden. Al deze ervaringen samen zorgen er voor dat ik, steeds wanneer ik een product wil kopen, heel vaak kijk of er een CoolBlue store van bestaat. CoolBlue is voor mij de multimedia store. Maar CoolBlue staat ook voor veel producten die we dagelijks gebruiken in huis, tuin en keuken. Ook gereedschap en speelgoed zit in het assortiment.Ik heb tot hiertoe nog geen enkele nare ervaring met CoolBlue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michels1969 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site, ruim assortiment, snelle afhandeling

Assortiment
veel verschillende merken/producten

Aanbeveling
alles probleemloos verlopen, order om 23.00 besteld, volgende dag reeds geleverd op door mij aangegeven ophaalpunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vliegen1 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit de luie stoel bestellen en betalen

Service
Direct bestelbevestiging en ook mail met voortgang van de bestelling

Assortiment
Voor elk wat wils

Aanbeveling
Gewoon helemaal goed!

Extra toelichting
Ik zou het niet weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jansensmit01 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
heel overzichtelijk

Service
correct geen gedoe

Assortiment
overzichtelijk

Aanbeveling
snelle en correcte betaling en levering

Extra toelichting
ik heb het product dat ik zocht snel gevonden betaald en snelle levering zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

helpdeskwim 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijk info bij artikel

Service
perfect

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
duidelijk info bij artikel
veel keus
goeie service

Extra toelichting
duidelijk info bij artikel snelle reactie bij problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hdeken 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vlug, snel en voordelig en alles met een glimlach!!

Service
doen nooit moeilijk met ev. retouren

Assortiment
Hebben alles wat je zoekt of anders een goed alternatief

Extra toelichting
Het verhaal achter Coolblue is gewoon duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linking 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Service
Levertijd: niet te overtreffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rhemkes 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Simpel, snel en leuk. Bestellen tot 23:59 en 7 dagen per week bezorgen fantastisch en Coolblue staat daarmee op eenzame hoogte.

Service
Retour moet telefonisch aangemeld worden, omslachtig, wil dit online kunnen doen.

Assortiment
In foto-afdeling vaak zaken niet op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 12-02-2015

Beste meneer Hemkes,

Een retour kunt u inderdaad (nog) niet online aanmelden. We zijn er wel druk mee bezig om dit te realiseren. Bij uw orderbevestiging wordt een retour formulier als PDF meegestuurd, zodat u uw product (zonder dit telefonisch te melden) naar ons terug kunt sturen. Wellicht dat u dat over het hoofd gezien heeft?

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

apdereu83 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website werkt prima.

Service
Zeer snelle levering en de optie om je pakket ergens af te halen.

Aanbeveling
Goede service en betrouwbaar. Komen beloftes na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BLLECLUYSE 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Assortiment
Snelle afhandeling van mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindee 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website is overzichtelijk, makkelijk alles te vinden

Service
Binnen 24 uur afgeleverd, ook op een zondag.

Aanbeveling
In alle opzichten een dikke 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bolleke1610 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zocht een bepaalde printer waar de pas gekochte inktpatronen in pasten nadat de printer het begeven had. Ben in verschillende winkels gaan kijken en vond niet wat ik zocht tot ik bij jullie uitkwam online. Besteld en perfect geleverd en goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rogier.vanderlinde 11-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Service
Ik had tegelijk een kabel, projector en scherm besteld. De projector werd op tijd geleverd, de kabel een dag te laat. Het scherm was zoekgeraakt en werd pas een week later geleverd omdat ik eerst 'het resultaat van het onderzoek moest afwachten'. En dan begon de koerier nog tegen mij te roepen dat ik te laat was omdat ik eerst niet thuis was terwijl ik niet eens wist dat ze die dag het scherm gingen komen brengen. Ik heb uiteindelijk drie volle dagen thuis moeten wachten op de drie artikelen, want een richtuur konden/wouden ze niet geven. Aan de telefoon klopte de informatie die ze gaven vaak gewoon niet en werden bovendien beloftes gemaakt die dan niet nagekomen of gewoon ontkend werden. Het enige pluspunt is dat ze meestal vriendelijk waren aan de telefoon, maar voor de rest was het een ramp.

Extra toelichting
Levering was een ramp. De volgende keer haal ik het wel gewoon in de winkel of bij een andere webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Marleen de Ruiter 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Wat vooral aansprak was de supersnelle levering van ons fornuis.
Zaterdagavond besteld en op maandag al bezorgt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gedede 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, bestelproces verliep zeer vlot

Service
Levering op afgesproken datum

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claassen58 11-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
Op vrijdag bestelde ik een Samsung TV plus muurbeugel (in een aktie aangeboden). Toch kreeg ik de TV op de zaterdag en de muurbeugel pas op dinsdag ! Niet leuk.

Extra toelichting
Als je de ene helft van wat je besteld hebt de dag er op krijgt en de andere helft pas drie dagen later, terwijl aangegeven is (en ook aangeboden wordt) dat ze in voorraad zijn is dit absoluut niet leuk.......

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 12-02-2015

Beste meneer Claassen,

Dat is inderdaad vervelend. We zien dat uw pakket met uw TV vanwege de grootte handmatig door PostNL gesorteerd is, maar daarna helaas is blijven staan in het sorteercentrum en daarom vertraagd. Gelukkig heeft u uw TV alsnog ontvangen. Onze excuses voor het ongemak en de vertraging.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Kurt decleer 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk. Vele betaalmogelijkheden.

Service
Geen problemen. Dag na bestelling, (zelfs op zaterdag) al geleverd. Mail en SMS over stand van zaken.
Ik vind de video reviews ook wel leuk.

Assortiment
Heel uitgebreid.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen. Al enkele aankopen gedaan.

Extra toelichting
Zie alle voorgaande punten. Prijs is goed. Soms iets duurder, dan weer goedkoper dan de concurrentie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosina1305 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Even de handleiding doorlezen en dan wijst het zich vanzelf.

Service
Ze doen wat ze beloven. Op zondag besteld en op maandag al geleverd. Een van de redenen waarom ik op deze site de bestelling heb geplaatst.

Aanbeveling
Met name de levering op zondag en maandag vind ik helemaal geweldig! Zouden meer sites een voorbeeld aan moeten nemen.

Extra toelichting
Zoals al eerder aangegeven, het leveren op zondag en maandag vind ik helemaal geweldig!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Rob Heijberg 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Bij bestelling was een glas gescheurd en zonder probleem de volgende dag een nieuw exemplaar gekregen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fabiennecassaer 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig te bestellen, duidelijke website

Service
stipt op tijd geleverd en supersnel

Assortiment
veel merken

Aanbeveling
eenvoudig door iedereen te raadplegen en supersnelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meselken 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Heel snelle service, direct aan huis geleverd! Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toontje C 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijker kan bijna niet

Service
kreeg een cadeaubon omdat post nl een storing had en dus te laat leverde

Assortiment
meer dan genoeg te kiezen

Aanbeveling
al meer bij hun gekocht nooit een probleem ook niet in de winkel zelf

Extra toelichting
Online heel overzichtelijk genoeg product info en als je in de winkel zelf moet zijn is goed toegankelijk voor rolstoelers alleen het parkeren kan een probleem zijn. maar verder helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs_U 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
We zochten naar een wasmachine en gingen direct naar CoolBlue om naar een geschikte te kijken indien de prijs goed was! En dat was het geval! De specificaties waren duidelijk en vergelijking met een andere toestel.

Assortiment
Voldoende keuze in assortiment. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Aanbeveling
Overzichtelijke specificaties en prijsvergelijking.

Extra toelichting
De levering is echt geweldig. Vandaag bestellen 'morgen' in huis is letterlijk de motto en komen ze ook na. Een heel klein nadeel (en verbazing) was wel dat de bezorgers het gereedschap niet mee hebben, waardoor ze het van de bewoners moeten gebruiken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

YoeriH 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn snel te selecteren op basis van je wensen, eenvoudig onderling vergelijken en bij bestellen worden vaak nuttige accessoires voorgesteld.

Service
Levertermijn zeer snel & gaat in mijn ervaring altijd goed.

Voor het geval iets misgaat: de dienst na verkoop werkt snel & voorziet een passende oplossing. De paar keer dat ik deze dienst nodig heb ik ervaren als mensen die de problemen serieus nemen & veel werk verzetten om de mensen tevreden te krijgen.

Bijkomend: De regels voor omruilen zijn zeer duidelijk en ruimer dan voorzien in de wet.

Assortiment
Ze hebben veel, heel veel.
Maar niet alles.

Aanbeveling
Scherp geprijsd (bij de goedkopere op de markt).
Vlotte, correcte levering
->Zeer sterke nazorg.

Extra toelichting
Al jaren klant en hoewel ik bij het zoeken naar spullen vaak meerdere winkels vergelijk is Coolblue een van de weinige waarbij ik regelmatig terugkeer. Vooral het feit dat de nazorg dik in orde is geeft mij een gerust gevoel om daar te kopen, zeker bij elektronica.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

pimdevries 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Het gemak van bestellen is perfect, zelfs in de avonduren kan je het zonder meerkosten laten bezorgen, ideaal als je overdag werkt. Vervolgens factuur laten aanpassen, was vergeten op bedrijfsnaam te bestellen, zonder moeite aangepast. Volgende bestelling weet ik jullie te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naaisterke 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
de webwinkel van coolblue is correct met zowel de voorgestelde producten,de betaling en de levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob_12345 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Aanmelden met account gaat eenvoudig, bestel geschiedenis makkelijk. Veel betaalmogelijkheden

Service
Supersnelle levering, ook na vooruitbetaling. Binnen 1 dag verwerkt.

Assortiment
Groot aanbod

Aanbeveling
Scherpe prijzen, snelle levering, gewoon makkelijke webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

keesboschma 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
bestellen gaat vlot, melding latere levering komt tijdig binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sloekie 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ze maken het waar wat ze zeggen vandaag besteld morgen im huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews