coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3457 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jessica1992 07-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Goeie winkel snelle service bezorging kan iets sneller

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

hotaam 03-10-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Aanbeveling
Ben niet zo een aanbeveler. Heeft niets met Coolblue te maken!!! Laat iedereen het zelf maar uitzoeken!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolblue is not Cool 03-10-2014 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Service
De pre-sales en levering waren prima.....maar dan de after-sales....als je een probleem hebt ben je het bokje...

Na ca 2 maanden probleemloos funktioneren krijgt mijn Blackberry Z10 last van Random Reboots. Na wat zoeken op Blackberry en Crackberry fora heb ik zelf al de meest voor de handliggende oplossingen geprobeerd.
Soms is het meerdere keren per dag, soms is het een paar dagen/weken niet, maar het blijft terugkomen. Ook op internet fora vind ik veel problemen met de BB Z10 en random reboots; enige oplossing is terugsturen naar Blackberry.

Toestel teruggestuurd naar Coolblue, na ca twee weken weer thuis ontvangen. Toestel is dan in een vreemde toestand: het verkeert niet in de 'af fabriek' toestand, maar is al eens opgestart en heeft een verkeerde datum. Beetje slordig, maar ok.
Volgens de werkbon is het toestel teruggeweest naar de leverancier en heeft die de software opnieuw geïnstalleerd.

Helaas is het plezier van korte duur: de random reboots keren snel terug.
Dus maar weer kontakt opgenomen met Coolblue en nu proberen ze mij af te poeieren en willen ze dat ik direkt kontakt op neem met de Playbook( ) helpdesk....
Gelukkig bracht de Blackberry medewerker en Blackberry-website uitkomst: voor garantie en repairs moet je bij Coolblue zijn. Zo staat het overigens ook in de nederlandse wetgeving.
Dat is not Cool, Coolblue!

Na een boos mailtje krijg ik toch nog een RMA label en is mijn Z10 voor de tweede keer retour. Op de bon heb ik duidelijk vermeld dat ik wil dat de Z10 teruggaat naar Blackberry ter vervanging voor een exemplaar dat wel naar behoren werkt.

Maar dan krijg ik na bijna twee weken een status-update van CoolBlue..... Ondanks eerdere afspraken dat mijn toestel terug zou gaan naar Blackberry voor vervanging (ik blijf niet aan de gang ) blijkt nu uit de statusupdate van Coolblue dat mijn toestel naar een 'erkend reparatiebedrijf' is.
Terwijl op de werkbon van de vorige keer staat dat mijn Z10 naar de leverancier was teruggestuurd....?!

Dat is het moment waarop ik een moeilijk gevoel kreeg over de betrouwbaarheid van Coolblue.
Omdat ik Coolblue niet meer vertrouw heb ik de originele werkbon van Blackberry opgevraagd. Ben benieuwd of ik iets ga ontvangen....

Smells fishy....


Open uitnodiging aan Coolblue:
Neem even kontakt met mij op; als ik binnen twee weken geen goed werkend toestel heb ontbind ik de koop.

Aanbeveling
Ondanks eerdere afspraken dat mijn toestel terug zou gaan naar Blackberry voor vervanging (ik blijf niet aan de gang ) blijkt nu uit de statusupdate van Coolblue dat mijn toestel naar een 'erkend reparatiebedrijf' is.
Terwijl op de werkbon van de vorige keer staat dat mijn Z10 naar de leverancier was teruggestuurd....?!

Dat is het moment waarop ik een moeilijk gevoel kreeg over de betrouwbaarheid van Coolblue.
Omdat ik Coolblue niet meer vertrouw heb ik de originele werkbon van Blackberry opgevraagd. Ben benieuwd of ik iets ga ontvangen....

Extra toelichting
De pre-sales en levering waren prima.....maar dan de after-sales....als je een probleem hebt ben je het bokje... Na ca 2 maanden probleemloos funktioneren krijgt mijn Blackberry Z10 last van Random Reboots. Na wat zoeken op Blackberry en Crackberry fora heb ik zelf al de meest voor de handliggende oplossingen geprobeerd. Soms is het meerdere keren per dag, soms is het een paar dagen/weken niet, maar het blijft terugkomen. Ook op internet fora vind ik veel problemen met de BB Z10 en random reboots; enige oplossing is terugsturen naar Blackberry. Toestel teruggestuurd naar Coolblue, na ca twee weken weer thuis ontvangen. Toestel is dan in een vreemde toestand: het verkeert niet in de 'af fabriek' toestand, maar is al eens opgestart en heeft een verkeerde datum. Beetje slordig, maar ok. Volgens de werkbon is het toestel teruggeweest naar de leverancier en heeft die de software opnieuw geïnstalleerd. Helaas is het plezier van korte duur: de random reboots keren snel terug. Dus maar weer kontakt opgenomen met Coolblue en nu proberen ze mij af te poeieren en willen ze dat ik direkt kontakt op neem met de Playbook( ) helpdesk.... Gelukkig bracht de Blackberry medewerker en Blackberry-website uitkomst: voor garantie en repairs moet je bij Coolblue zijn. Zo staat het overigens ook in de nederlandse wetgeving. Dat is not Cool, Coolblue! Na een boos mailtje krijg ik toch nog een RMA label en is mijn Z10 voor de tweede keer retour. Op de bon heb ik duidelijk vermeld dat ik wil dat de Z10 teruggaat naar Blackberry ter vervanging voor een exemplaar dat wel naar behoren werkt. Maar dan krijg ik na bijna twee weken een status-update van CoolBlue..... Ondanks eerdere afspraken dat mijn toestel terug zou gaan naar Blackberry voor vervanging (ik blijf niet aan de gang ) blijkt nu uit de statusupdate van Coolblue dat mijn toestel naar een 'erkend reparatiebedrijf' is. Terwijl op de werkbon van de vorige keer staat dat mijn Z10 naar de leverancier was teruggestuurd....?! Dat is het moment waarop ik een moeilijk gevoel kreeg over de betrouwbaarheid van Coolblue. Omdat ik Coolblue niet meer vertrouw heb ik de originele werkbon van Blackberry opgevraagd. Ben benieuwd of ik iets ga ontvangen.... Smells fishy.... Open uitnodiging aan Coolblue: Neem even kontakt met mij op; als ik binnen twee weken geen goed werkend toestel heb ontbind ik de koop.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 03-10-2014

Beste meneer Donders,

Uw klacht hebben wij reeds ontvangen via Klachtenkompas en u om uw retour nummer gevraagd. Kunt u uw retour nummer aan ons doorgeven? Dan kijken we graag met u mee naar een passende oplossing.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

nollio 02-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk en makkelijk

Service
Snelle levertijd

Assortiment
groot aanbod

Aanbeveling
Mijn eerste ervaring met coolblue is prima

Extra toelichting
Snelle levering, alles wordt duidelijk aangegeven, groot assortiment tegen een goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

joep.borghans 01-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Mijn printer is snel en netjes verpakt de volgende dag afgeleverd. Trace en track in orde en faktuur digitaal bijgeleverd. Prima in orde dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pesaco 30-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, goede vergelijkingsmogelijkheid.
Ook prijstechnisch de meest voordelige! En dat telt tegenwoordig. Value for monny!

Service
Nog geen echte service gehad. Je denkt hierbij meteen aan gedoe ná de aankoop. Serviice kan natuurlijk ook zijn; orderverwerking, betaalmogelijkheden, en aflevering. Allemaal top.

Assortiment
Ruime keuze in modellen en merken.

Aanbeveling
Bovenstaande motiveringen lijken mij genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans1frans1 30-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel gezocht/gevonden

Service
snel en netjes bezorgd

Aanbeveling
Al meerdere keren iets via CB gekocht altijd de juiste spullen snel in huis.
goede nazorg.

Extra toelichting
Je merkt aan alles dat CB het de klant zo makkelijk mogelijk wil maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nickhermans 29-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ik moest een hele dat thuis blijven.

Service
alles was helemaal top behalve de aanduiding voor het tijdsvak waarin het product geleverd wordt. tussen 9 en 15 is niet echt een tijd waar je iets mee kan regelen voor je werk ofzo.

Extra toelichting
wasmachine werd naar bovengebracht, aangesloten en de andere werd van boven mee naar beneden genomen en mee genomen. ik heb geen omkijken hier naar gehad. verbeter punt is het aangegeven tijdvak waarin het product geleverd wordt. tussen 9 en 15 is niet echt een tijdvak waar je iets mee kan. dat is gewoon een hele werkdat.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

au31975 29-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site. Maar we hebben via kieskeurig bij hun gekocht en hebben weinig gebruik gemaakt van de site van Coolblue. Wat we gezien hebben, is duidelijk.

Service
Bezorging op zondag! ideaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pvselm 28-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk bestel gemak, met uitgebreide keuze

Service
super snel geleverd, nu ook (als proef) op zondag

Extra toelichting
uitgebreid assortiment, snelle levering, goede status update. Service is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thierry.bossuyt 28-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Holger0404 28-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke en goed bruikbare site

Service
Zondagavond besteld en betaald. de dag erna in huis!

Assortiment
Veel keuze, duidelijk te sorteren op eigenschappen

Aanbeveling
Na meerdere aankopen ben ik nog steeds uitermate tevreden over Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

javalo48 27-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel bestellen en dan ook nog gratis bezorgen.

Service
op zaterdag bestellen en zondag in huis,geweldig.

Aanbeveling
Goedkoop en goede service

Extra toelichting
Ook de tijd van bezorgen is erg prettig.keurig op tijd zoals werd gezegd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansMichael 27-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Zaterdagmiddag bestelt en zondag aan het begin van de middag werd het bezorgd. Prima geregeld

Extra toelichting
Prima website en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

sjefvanderven 26-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
's Avonds laat compressor besteld, volgende dag netjes afgeleverd. Heel erg tevreden.
Kon bestelling goed volgen. Prima.
Ook de prijs.

Extra toelichting
Goede prijs. Snelle levring volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jbkemper 26-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
goede services en een vlotte levering,en een zeer gunstige prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rob6523 26-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was buitengewoon eenvoudig om de benodigde koelbox te kunnen vinden.

Service
De koelbox werd snel en betrouwbaar afgeleverd op de plek waar ik 'm wilde hebben.

Assortiment
Ik kwam op de site voor een koelbox, maar het assortiment is veel breder zodat ik vaker op de site te vinden zal zijn.

Aanbeveling
Snel, duidelijk, betrouwbaar en makkelijk. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mzuurbier 25-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
prima site

Service
Goed en snel op de hoogte gesteld van order tot verzending

Extra toelichting
Prima service. wasmachine op zolder geplaatst en oude meegenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loebas03 25-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Superhandig als je zelf kunt bepalen wanneer je het artikel komt ophalen. Nog mooier zou zijn als het afgiftepunt bijv bij de AH is

Assortiment
ik heb gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
niet de goedkoopste maar wel handig als je een vast afhaalpunt nodig hebt (bij je werk in de buurt)

Extra toelichting
Superhandig als je zelf kunt bepalen wanneer je het artikel komt ophalen. Nog mooier zou zijn als het afgiftepunt bijv bij de AH is. Niet de goedkoopste maar wel handig als je een vast afhaalpunt nodig hebt (bij je werk in de buurt)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

meike stuur 25-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg, erg, erg gemakkelijk

Service
Binnen 20 uur had ik mijn stofzuiger in huis.

Assortiment
Dat weet ik (nog) niet. Ik had alleen een stofzuiger nodig.

Aanbeveling
Absoluut geen klacht te verzinnen, dus ....

Extra toelichting
Ik kan niets anders verzinnen dan het gemak. Vanachter je computer heb je het bestelde binnen 24 uur in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Didier Boulanger 25-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site.
Vlotte levering.

Service
Uit eerdere ervaring.

Assortiment
Uitgebreide sortering.

Aanbeveling
alleen maar positieve ervaringen.

Extra toelichting
n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hondapanboy 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uit je luie stoel makkelijk en duidelijk vinden wat je zoekt.

Service
zo als altijd goede service en snelle levering, m.a.w doen wat ze beloven.

Assortiment
Zijn denk ik maar weinig winkels die zo'n groot assortiment hebben.

Aanbeveling
Groot assortiment,snelle levering,vriendelijke bediening.
kortom uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

the rocking bull 23-09-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Service
levering was niet zoals gevraagd op een vooraf bepaalde werkdag, was te vroeg waardoor ik zelf een uur kon gaan aanschuiven in de post.

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend

Reageer

Giomano 23-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Extra toelichting
Houden zich prima aan de levering tijd dit waar andere webshops nog wel eens toch niet binnen 24 uur kunnen ging het hier goed. Heel blij met mijn aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno Bos 22-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelproces liep super

Service
De installatie van de wasmachine liep op rolletjes. Oude machine weggehaald, even gewacht tot we de plek onder de wasmachine konden schoonmaken en daarna de nieuwe gemonteerd. Zeer klantvriendelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

marcelt 22-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Volgende dag in huis, ook op zondag

Service
Na 8 maanden het volledige aankoopbedrag van onze stofzuiger terug gekregen nadat deze, na twee "reparaties" nog steeds mankementen vertoonde.

Assortiment
door de diverse sites van Coolblue een enorm assortiment

Aanbeveling
Perfecte service. Hun slogan "alles voor een glimlach" klopt gewoon.

Extra toelichting
Begin dit jaar bij stofzuigerstore.nl (onderdeel van Coolblue) een Nilfisk stofzuiger gekocht, die steeds door een onverklaarbare reden uitviel. Nadat deze voor de 3e keer was teruggestuurd en ik 'm niet meer terug wilde hebben, werd probleemloos het volledige aankoopbedrag gecrediteerd (shoptegoed) en kon ik een nieuwe bestellen. Deze keer een Bosch. Perfecte service en zelfs een telefoontje of ik 'm in goede orde had ontvangen. Omdat ik uit principe nooit een 10 geef, zijn het allemaal 9s geworden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paweldebik 22-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Coolblue is een van de weinigen die spullen al de volgende dag bezorgd, wanneer je voor middernacht besteld.

Assortiment
-

Aanbeveling
Hoog aan te bevelen door goede prijzen en makkelijke checkout. Ik geen 9/10 in plaats van 10/10, omdat je met wat speur werk altijd wel een *iets* betere prijs kan vinden bij een specialist.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaze 21-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer snel gevonden en goede uitleg

Service
zeer snel bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

d5hansva 21-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Op en top levering volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Wannee 20-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website, eenvoudig bestellen. Handig is dat er overal reviews en toelichtingen bij staan.

Service
Service is echt uitstekend. Camera gekocht met ontwerpfouten die al de eerste dag kapot was. Omdat ik hem per se mee wilde op vakantie besloot ik hem zelf op te lappen, met de kans dat ik de garantie zou verspelen. Tijdens mijn vakantie had ik alleen maar ellende van de camera. Na afloop vroeg ik toch om garantie. Geen enkel probleem; na onderzoek kreeg ik het gehele bedrag terug als winkeltegoed, en werd de slechte camera meteen uit het assortiment gehaald. Ik heb nu tegen wat bijbetaling een 'echte' camera gekocht, en die wordt zelfs morgen, op zondag, bezorgd.

Assortiment
Alles dat ik zocht kon ik vinden. Maar ik weet natuurlijk niet of er toch dingen zijn (die ik niet zocht) die er niet op staan...

Aanbeveling
Dit is onbezorgd winkelen met plezier, waar Service met een hoofdletter wordt geschreven. Misschien niet de allergoedkoopste, maar het geld zeker wel waard.

Extra toelichting
Zeer grote coulance en goede en prettige afhandeling van serviceproblemen. Meedenken met de klant. Als ik dan per se toch een minpuntje moet noemen, dan is het dat het verwerken van een winkeltegoed niet via de website kan maar telefonisch moest, handmatig door de servicemedewerker. Het zou perfect zijn als je bij het afrekenen van een bestelling (in ingelogde omgeving) vanzelf dat winkeltegoed tegenkomt en kan verrekenen met de nieuwe aanschaf. Verder had ik een aantal vragen over de nieuw te kopen camera en daarop wist de medewerker geen antwoord; hij moest het steeds opzoeken. Maar uiteindelijk kreeg ik wel het juiste antwoord.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KiesHof 20-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op zaterdagavond laat een stofzuiger besteld, zondagmiddag om 14:00 uur al afgeleverd. Een uitkomst voor mij omdat ik door de week nooit overdag thuis ben!

Service
Informatie over de stand van zaken van de levering en de periode waarin die plaats vindt, was adequaat.

Aanbeveling
Adequaat en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mclahaije 20-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Op zaterdag besteld en op zondagmiddag geleverd, grote klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

superlukske 19-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
is gemakkelijk te bestellen

Service
een week na mijn levering was het artikel0 € goedkoper, en ik heb die 10 € teruggestort gekregen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dave Muis 19-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede website

Service
Alles goed geregeld, vriendelijke bediening

Extra toelichting
Besteld via internet op de site van Coolblue, opgehaald in Eindhoven Aalsterweg. Perfekte service!, nette winkel. Website is prima in orde. Voor ons niet de eerste keer dat we iets bestellen en/of kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan smeets 18-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
prima-zoals beschreven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bahano 18-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk

Service
snel

Assortiment
groot

Extra toelichting
supersnel binnen in prima verpakking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

acufex 17-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen is simpel en bezorging de volgende dag.

Service
Perfecte service, ook de nazorg bij een defect is prima.

Assortiment
Ruim assortiment, maar ze hebben niet altijd alles leverbaar.

Aanbeveling
Ik ben een zeer tevreden klant over alle aspecten van dit alsmaar groeiende bedrijf.

Extra toelichting
Ik ben een hele grote fan van Coolblue, voor mij een van de betere maar niet altijd de goedkoopte elektronica webshop van Nederland met 5 fysieke winkels. Bijna alles in mijn huis komt van dit bedrijf met als belangrijkste reden de klantgerichtheid en onvergelijkbare goede en snelle service. Het enige nadeel en daar kan Coolblue helemaal niets aan doen is dat de bezorging met TNT wel heel ruim wordt ingeschat de laatste tijd, TNT laat je stand-by zijn tussen 08:30 uur en 21:30 uur, dat is te gek voor woorden natuurlijk, je zit dan 13 uur gevangen in je eigen huis, een soort huisarrest dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vera Geerling 17-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede site, snel in te vullen, betaling ging goed en de afgesproken aflevertijd werd netjes gehaald.

Service
product werd compleet geleverd en was exact als de beschrijving. aflevering ging uitstekend. leuke kortingsbon

Assortiment
veel keuze; nav de beoordeling van de gebruikers/klanten deze telefoon gekozen

Aanbeveling
Dit was de eerste keer dat ik hier bestelde. Ik zou hier wederom bestellen en daarom zou ik het ook andere aanraden. extra grappig: lees de "wacht adviezen"op de site

Extra toelichting
beste prijs voor het product. beloftes op de site werden waargemaakt (levering, betaling etc) goed assortiment, prettig dat er klant reviews op staan ( die heb ik gebruikt om mijn keuze te bepalen) ...ik heb nog geen negatieve dingen ervaren met Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos2908 16-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
overzichtelijke site en had snel gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
ruime keuze en snelle levering

Extra toelichting
behalve het niet beschikbaar zijn van een afdekhoes heb ik verder geen omerkingen over deze site. Gewoon goed dus.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Philipsmit 16-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
's avonds laat een laptop besteld en netjes de volgende dag om 12 uur bezorgd. Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

belinda62 15-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
thuis zoeken, bestellen super

Service
voor 24 bestellen volgende dag binnen ideaal

Assortiment
keus genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

djmercator 14-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Snel en eenvoudig te bestellen. Volgens afspraak geleverd (te volgen via track and trace). Een grote plus voor mensen die overdag niet thuis zijn: je kan vooraf al aangeven of je het pakket bij het dichtsbijzijde PostNL kantoor wilt laten bezorgen. (Post NL kantoren in supermarkten tot 21:00 af te halen!).

Extra toelichting
Snel en eenvoudig te bestellen. Volgens afspraak geleverd (te volgen via track and trace). Een grote plus voor mensen die overdag niet thuis zijn: je kan vooraf al aangeven of je het pakket bij het dichtsbijzijde PostNL kantoor wilt laten bezorgen. (Post NL kantoren in supermarkten tot 21:00 af te halen!).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

girlypink 14-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Prima prijs, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roelbon 12-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker uit de luie stoel

Service
twee stoere gasten wasmasmachine 2hoogafgeleverd oude weer meegenomen

Assortiment
te groot... het is maar net wat jw zoekt

Aanbeveling
alleen maar positieve ervaring....kan er niks meer van maken

Extra toelichting
gewoon top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex121 12-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
makkelijke website en snelle levering plus de laagste prijs voor mijn product.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Guliker 11-09-2014 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Service
Op 22 augustus de DOD LS430 besteld, snelle levering, maar omdat alle bijbehorende onderdelen ontbraken geretourneerd. Tot op heden te wachten op geld terug. (11-9)

Aanbeveling
Ivm het niet kunnen of willen terugbetalen heb ik ernstige twijfels bij de kwaliteit en liquiditeit van de winkel.

Extra toelichting
Het product is niet compleet geleverd, na telefonisch contact geretourneerd. Dat proces ging prima, maar ik ben nu 3 weken na retournering nog steeds aan het wachten op een refund. Mailtjes naar de website wordt pas na 3 a 4 dagen beantwoord met een niets zeggende reactie.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 12-09-2014

Beste meneer Guliker,

Heel vervelend dat u al zo lang op uw geld aan het wachten bent, dat is natuurlijk niet de bedoeling.
Op 1 september is het bedrag terug gestort op uw PayPal account. Helaas is er iets mis gegaan. Dit wordt vandaag hersteld en het bedrag kunt u vandaag terug zien op uw PayPal account.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Femmie11 09-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
snelle levering, keurig verpakt kortom super..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PerryBruins 09-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed ingerichte website, relevante informatie

Service
Prompte bezorging, voldoende voortgangsinformatie

Assortiment
Alles voorradig

Aanbeveling
Zie hierboven

Extra toelichting
Van oudsher de beste online electronica winkel. Soms wel wat duurder dan elders maar de service maakt alles goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jat77 08-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super handig, verschillende shops onder één vlag!

Service
Snelle levering, duidelijke communicatie.

Assortiment
Super handig, verschillende shops onder één vlag!

Aanbeveling
Ik denk dat ik zelf nooit meer ergens anders bestel, dus zeker een aanrader.

Extra toelichting
Tot nu toe 2 keer besteld, telkens perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olgajacobs 08-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews