coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2794 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 16-02-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar en snel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering is snel. Belangrijker is nog dat het mogelijk is om iedere stap te volgen, vanaf het moment van bestellen tot de aflevering. Maar ook bij retourneren is de service zo goed. Ook hier bijzonder snel en er is precies te volgen wat de status is, al vanaf inleveren bij een postnl-punt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Holt 16-02-2017 Via de website gekocht

router en switch gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb bij Coolblue gekocht omdat ik in het verleden goede ervaringen met dit bedrijf heb gehad.
Mijn produkten die ik nu besteld had waren goed verpakt snel geleverd.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 16-02-2017 Via de website gekocht

Saskia Jansen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keus en prima prijs. Website duidelijk en overzichtelijk. Snelle levering en prima communicatie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TESSENS 16-02-2017 Via de website gekocht

Algemeen.debiteurenbeheer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prachtig product huawe mate 8 onberispelijk afgemeverd en tijdig zoals beschreven op de website. In de toekomst bestellen wik zeker nog langs coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 16-02-2017 Via de website gekocht

COOLBLUE?? THE BEST!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kijk je eerst bij de webshops die je vertrouwt?
snap ik...deed ik eerst ook.
Nu ik coolblue ontdekt heb, kijk ik daar niet meer naar.
Zonde van je tijd...maar...ontdek het zelf, en je krijgt er geen spijt van.
Het blijkt dat coolblue er toch bovenuit springt.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellie 16-02-2017 Via de website gekocht

Zorgvuldig en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meerdere malen heb ik bij Coolblue gekocht en altijd is hete volgende dag in huis en zorgvuldig gepakt! Bravo Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jef 16-02-2017 Via de website gekocht

aankoop Epson Expression Photo XP-860

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
ik heb een tweede kans printer gekocht,daarbij was ik toch wat teleurgesteld dat de starters inktcardridges al waren opgebruikt.De printer op zich werkt prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Koos 16-02-2017 Via de website gekocht

WiFi Router

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, groot product aanbod en snelle levering, goed verpakt. Kortom niets om op aan te merken.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Kooymans 16-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue laat je geen blauwtje lopen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inmiddels al aardig wat producten bij Coolblue besteld. Waarom? Heel simpel! Alles klopt bij Coolblue: gebruikersgemak, uitstraling, de prijzen en al helemaal de uitstekende service die ze verlenen.

Een klein voorbeeldje van deze service:

Ik had 's avonds een TV besteld, maar ik kwam er achter dat deze een maatje te groot was. Dus toen heb ik 's avonds om 23:30 (!) nog via WhatsApp (!!!) het verhaal uitgelegd, en nog geen kwartier later was de bestelling gewijzigd. En een dag later stond het betalingsverschil al op mijn rekening!

Kortom: Coolblue, ga zo door.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 16-02-2017 Via de website gekocht

Super CoolBlue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een super gebruikersvriendelijke site om op te winkelen, duidelijk en met complete info. Het bestel-, betaal- en leveringsproces is razensnel en je wordt goed op de hoogte gehouden. In het verleden ook wel eens met een defect artikel te maken gehad, maar ook daarin is de service garantie afhandeling in 1 woord Cool.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 16-02-2017 Via de website gekocht

Een levering op zondag?Coolblue maakt het waar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tijdens het zoeken naar mijn sporthorloge kwam ik iedere keer weer op Coolblue terecht. Zij verstrekken goede informatie, veel reviews en tips. Dit maakte dat ik besloot mijn horloge via coolblue te bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cynthia 16-02-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede bezorging!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles soepel verlopen! Geen problemen en alles was super snel binnen. Fijn! Dit was mijn eerste ervaring met Coolblue en zou het zeker weer gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jochem 16-02-2017 Via de website gekocht

Geen politiek maar doen wat je beloofd.

Algemene score

9,0
Bestelling uitgevoerd zoals afgesproken en ons goed geïnformeerd dit zou gewoon moeten zijn nu hier dus wel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Nardje 16-02-2017 Via de website gekocht

TP-Link homeplug

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
2 sets tp-link homeplug (powerline) gekocht.
Alles op tijd geleverd.
En alles werkt prima, aansluiten was een fluitje van een cent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 16-02-2017 Via de website gekocht

Paul

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is gewoon een fijne webshop, genoeg keuze, veel betalingsmogelijkheden en track en trace, artikelen goed verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scheer 16-02-2017 Via de website gekocht

Gewoon snel, flexibel en goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keus, snelle levering, concurrerende prijs, apparaat zonder meerprijs naar boven gebracht en aangesloten. Flexibele afhandeling en een vriendelijke kaartje nagestuurd. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van de Pol 16-02-2017 Via de website gekocht

Meer dan tevreden over Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afgelopen maandag een Samsung Ecobubble wasmachine gekocht online bij Coolblue. Na de aankoop word je echt heel goed op de hoogte gehouden over je bestelling. Zo ook over de bezorging. Erg fijn om te weten wanneer je de bezorgers kan verwachten zodat je niet de gehele dag thuis hoeft te blijven. 10 minuten voor dat de bezorgers er waren belde ze nog op om door te geven dat ze binnen 10 min. bij ons zouden zijn! Het waren hele vriendelijke en behulpzame bezorgers die netjes hun werk doen. Ons nieuw wasmachine hadden ze erg snel op zijn plaats staan ( bovenverdieping ) aangesloten en al, en ons oude machine namen ze mee. Dat is pas echt service!! En daarom zijn wij erg te spreken over Coolblue. Onze volgende aankoop is zeker bij Coolblue, echt een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 16-02-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
TV voor mijn moeder besteld en inderdaad, de volgende dag werd deze geleverd.
Bedankt voor deze snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke Van Damme 16-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop Samsung J7

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte service. 's Avonds om 23u besteld en de volgende morgen om 10u geleverd! Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent Tacx 16-02-2017 Via de website gekocht

Samsung WF80F5EBP4W/EN EcoBubble

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle service, wasmachine wordt gratis geplaatst en aangesloten. Oude wasmachine en verpakking wordt netjes meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RK 16-02-2017 Via de website gekocht

Klasse!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel Online aanbieders zeggen "morgen in huis" maar na bestellen blijkt "niet voorradig". Coolblue maakt zijn belofte, zoals altijd, WEL waar! Enige wat ik jammer vind is dat de `Online chat`niet meer wordt gebruikt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dirk 16-02-2017 Via de website gekocht

Geen problemen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijzen en zeer snelle klantenservice. Groot assortiment. Voor herhaling vatbaar.

Verzending ook prima.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smit 16-02-2017 Via de website gekocht

Mw. Smit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Breed assortiment, prijs/kwaliteit prima en goede service en zeer vriendelijk personeel. Het bezorgen is top. Je wordt goed geinformeerd over het bezorgmoment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 16-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue.nl topwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitgebreid assortiment. Goede filteropties om precies te vinden wat je wil. Korte levertijd en indien besteld voor 15.00 uur optie voor levering dezelfde dag. Goede klantenservice. Kortom één van de beste online winkels.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Thimo Jansen 16-02-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en betrouwbare levering. Als Coolblue zegt dat iets op voorraad is, dan is het ook op voorraad. In tegenstelling tot sommige concurrenten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 16-02-2017 Via de website gekocht

Zowel de web shop als de 'echte' winkel zijn OK!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb diverse keren zaken bij Coolblue aangeschaft. Zowel in de winkel als de web shop.
Voor de web shop geldt dat e.e.a. makkelijk te vinden en te vergelijken is. In de winkel wordt je uitstekend geholpen. Er wordt echt gekeken wat jíj wilt, niet wat de verko(o)p(st)er zelf aantrekkelijk vindt. Niet alles is op voorraad in de winkel maar wordt dan (net als de web shop) de volgende dag thuisbezorgd.
Coolblue is, voor zover ik dat kan beoordelen, concurrerend qua prijs maar niet bijzonder goedkoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jef 16-02-2017 Via de website gekocht

Kabeltjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Product in orde (laadkabeltjes iPhone). Bestellen en betalen ging heel gemakkelijk. Order zou in brievenbus komen, echter bij mijn buren afgeleverd. Waardoor ik langer moest wachten. Hiervoor gebeld, is netjes opgepakt.
Alleen 1 opmerking. Noem me ouderwets, maar dat ongevraagd tutoyeren aan de telefoon komt heel onprofessioneel over. Zal wel aan mij liggen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 16-02-2017

Hoi Jef,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen, dat vinden we erg fijn. Wat ontzettend balen dat je kabel niet volgens afspraak werd geleverd. We gaan er van uit dat je aan de telefoon wel goed bent geholpen? Het tutoyeren aan de telefoon is inderdaad sinds kort ingevoerd bij ons. Jouw feedback nemen we zeker mee in de evaluatie van deze verandering. Ontzettend bedankt en hopelijk tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

NICO 16-02-2017 Via de website gekocht

Dik tevreden over aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nieuwe aankoop gedaan bij Coolblue,via de webshop. 100% volgens afspraak geleverd.
Later nog even naar de winkel geweest voor vragen, en daar hebben ze het allemaal 100% opgelost. Gewoon geweldig.!!
Daar kunnen ze trots op zijn, en dat zie je niet overal meer als je iets heb gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

st. HUE regio Eindhoven 16-02-2017 Via de website gekocht

bestelling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online bij cool blue een printer besteld en dit ging vlekkeloos. Inderdaad de volgende dag in huis. Geïnstalleerd en ik kan weer door printen.
bedankt voor de service Cool blue. Jullie komen echt de afspraken na. Had al vaker bij jullie gekocht met goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An 16-02-2017 Via de website gekocht

Smiley

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via een kennis kwam ik op deze website. Ze raadde me aan daar eens te kijken. Ik vond wat ik wilde hebben. Bestelling en afremming ging snel. Doorzenden van Coolbleu naar de bezorging ging sneller dan ik dacht. Zeker een aanrader om via deze site iets te bestellen Duidelijke site. Snel en volgens mij betrouwbaar

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno 16-02-2017 Via de website gekocht

Snel en klantenservice hielp goed

Algemene score

9,0
Bezorging gratis en zelfs op zondag. Binnen één weekend werkt computer weer! Ook de klantenservice was zo goed als direct standby.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 16-02-2017 Via de website gekocht

webwinkel

Algemene score

9,0
Je geniet van de voordelen van een webwinkel, maar je kan je aankoop afhalen in een winkel waar je kan nog steeds kunt betalen met bancontact en je hebt nog contact met een verkoper.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 16-02-2017 Via de website gekocht

Goede ervaring mnet CoolBlue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij het uitzoeken van een nieuwe wasmachine kun je makkelijk de gegevens vergelijken. Er zijn redelijk wat filters in te zetten om een goede selectie te maken. Dat de prijs inclusief plaatsen en afvoeren van de oude machine is is mooi en was dan ook een reden om bij CoolBlue te bestellen. Daarna krijg je haast een 'stortvloed' van voortgangsmeldingen zodat je precies weet hoe het met je bestelling is en wanneer je de bestelling kan verwachten. De afgegeven tijd wordt steeds nauwkeuriger en een half uur van te voren krijg je een SMS dat ze komen en 10 minuten van te voren belden ze om hun komst aan te kondigen. De plaatsing ging zeer snel net zoals als het afvoeren van het oude apparaat. Dus ik ben een tevreden klant!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJM makelaardij 16-02-2017 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tot nog toe niet vergeefs gezocht en besteld. Altijd voorraad en supersnelle levering. De glimlach komt dan vanzelf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

GS 16-02-2017 Via de website gekocht

Bestelling Yoga Notebook

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima en snel op tijd geleverd. Helemaal volgens verwachting.
De informatie op de website en de levering komen volledig overeen.
De spullen werden geleverd een een oversize doos (zeer grote doos voor de uiteindelijke verpakking), maar dat mag de pret niet drukken :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mariette 16-02-2017 Via de website gekocht

Super service, super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het maakt niet uit wat je bij Coolblue bestelt, de keuze is groot, de zoekfilters helpen je goed op weg, de prijs is eerlijk, de levering snel en de service is prima (in de enkele keer dat er iets niet 100% goed gaat). Kortom, fijne en betrouwbare webshop. Coolblue is mijn eerste keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naomi 16-02-2017 Via de website gekocht

Soepele en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en product wordt goed verpakt. Product voldoet aan criteria. Super blij met de service!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Prince 16-02-2017 Via de website gekocht

Aanschaf Steelstofzuiger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als je 's zondags bestelt, belooft men dat je het product op de maandag ontvangt.
Ik bestelde op zondag en had het product op maandag om 10.00 uur in huis, keurig en beschermd verpakt.
Coolblue komt zijn afspraken na en dat is goud waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Securify 16-02-2017 Via de website gekocht

Goed en degelijk bestelproces

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het gaat allemaal goed gedurende de bestelling. Geen punten waar ik over kan klagen. Gaat gemakkelijk en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant :) 16-02-2017 Via de website gekocht

Super geregeld, snel geleverd, top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site met genoeg producten en reviews om alles te beoordelen. Dat maakt de keuze een stuk makkelijker. :)

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Eric 16-02-2017 Via de website gekocht

Mobieltje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuze op de website, goede informatie over de order, de levering en de factuur en een hele snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 16-02-2017 Via de website gekocht

Samsung tablet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prisma product levering en gebruikersgemak meer dan voldoende lang getwijfeld of ik een tablet op de manier zou aanschaffen maar heb er nu spijt van dat ik het niet veel eerder heb gedaan

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 16-02-2017 Via de website gekocht

Goed en vertrouwd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel geleverde producten ,voor een goede prijs ten opzichte van de concurrent.En de site is overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Elly 16-02-2017 Via de website gekocht

Snelle levering van stofzuiger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals gebruikelijk bij coolbleu snel geleverd. Goed en netjes verpakt stond het pakketje de volgende middag onder de veranda.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 16-02-2017 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon picobello alles naar wens . Vanuit mijn luie zetel de bestelling gedaan en de dag erop vanuit mijn zelfde luie zetel met mijn telefoontje aan het spelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C van de Groep 16-02-2017 Via de website gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, zeer correcte aflevereing met top chaufers.
Wasmachine keurig aangesloten en uitleg was geweldig goed.
Oude retour alle verpakkingsmateriaal meegenomen.
Echt super tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 16-02-2017 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super. Goeie klantenservice. Verkeerd bestelling doorgegeven. (1 letter fout) Dus ander artikel.
1 belletje en direct gecorrigeerd. Binnen 16 uur artikel binnen. Top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ulli 16-02-2017 Via de website gekocht

toppie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede snelle levering, duidelijke voorwaarden, ik zou Cool Blue altijd weer willen kiezen.
Ook de suggestie om iets leuks van de verpakking te maken spreekt me aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans van den Berg 16-02-2017 Via de website gekocht

Top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service goede prijs prima website.
Bestelling ging makkelijk en netjes de meldingen wanneer levering aankomt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PatjeDijk 15-02-2017 Via de website gekocht

Heerlijke webwinkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een verademing om hier te bestellen. Goede service en supersnelle levering. Al meerdere producten hier besteld van diverse merken voor een hele scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews