coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42317 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

patrick 16-04-2017 Via de website gekocht

snelle levering en volgende dag in huis zelfs op zondag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
veel keuze tegen een goede prijs en snelle levering zelf op zondag.
tevens een vaste winkel voor advies en als je het product zelf wil ophalen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska 16-04-2017 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

8,0
Kon alle levertijden kiezen, veel mogelijkheden. Er wordt op veel momenten geleverd. Geen leverkosten, die worden waarschijnlijk ietsjes doorberekend in de prijs. Wat goede totaal prijzen oplevert. Daarnaast kreeg ik drie dozen met wastabletten mee en zat er een zeiltjes onder. Ik had zelf een lekbak gekocht. Door twee mannen werd de wasmachine naar vier hoog gebracht en ook nog aangesloten. Erg tevreden met de service (ook de wasmachine ;)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Claudia 16-04-2017 Via de website gekocht

Altijd geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel regelmatig iets bij Coolblue en steeds maken ze mij erg blij. Altijd net even dat stapje extra en doen gewoon wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Muriel 16-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop is uitgebreid, bevat mogelijkheden tot vergelijking, aanbevelingen. Heel blij met keuze en service tot aan aansluiten van product en uitleg geven!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madelon 16-04-2017 Via de website gekocht

Top service!

Algemene score

9,0
Erg gemakkelijk bij bestellen, snelle levering!
Er werd gebeld dat ze er aankwamen, nog even ter bevestiging gebeld of Ze naar het goede adres kwamen.
netjes boven gebracht en gelijk een testwasje laten draaien!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 16-04-2017 Via de website gekocht

Snel geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere site en makkelijk bestellen. 's Avonds besteld en de volgende morgen al in huis, wat wil je nog meer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander 16-04-2017 Via de website gekocht

lekker vanuit je luie stoel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
lekker van uit je luie stoel, prima omschrijvingen en prijzen vallen mee.
een klasse service, en de bestellingen binnen krijgen op zondag.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freddy 16-04-2017 Via de website gekocht

Zoals steeds goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en correcte service zoals altijd. Zoveelste artikel gekocht met steeds de correcte service. Sterk aan te bevelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorenda 16-04-2017 Via de website gekocht

Snelle en goed service!

Algemene score

10,0
Site is gebruiksvriendelijk en alles is snel te vinden. Volgende dag op aangegeven tijd werd het product afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 16-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering,prima product.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al eerder wat besteld,en toen goed bevallen.Nu een 2e kans product,en tot nu toe weer alles in orde.Vooral de levering,zondagavond besteld en maandagochtend 10 uur bezorgd is een zeer sterk punt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Franciska 16-04-2017 Via de website gekocht

Prima geleverd volgens afspraak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles verloopt prima, veel mailtjes over bevestiging bestelling, ontvangst betaling, verwachte levertijd, tijdsblok en zelfs midden in de nacht een SMS over preciezer tijdstip. En een telefoontje een kwartier voordat ze er waren. Helemaal top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Don 16-04-2017 Via de website gekocht

Gewoon Goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue levert snel, geeft goede ondersteuning bij problemen en geen problemen met terugzenden indien niet tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marc boudolf 16-04-2017 Via de website gekocht

coolblue?Supersnelle en juiste levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer gebruiksvriendelijke site.Supersnelle levering van het gevraagde produkt.
Ook het volgen van het traject van de bestelling is uitstekend!Zeer uitgebreid gamma.Dezelfde bestelling bij bol was een ramp!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 16-04-2017 Via de website gekocht

De beste die er is.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bezorging is grandioos zo snel.
Bij retourneren binnen 3 dagen geld terug op de rekening.
Zondag en s'avonds wordt bezorgt
Grote klasse!

Reageer

Latanja 16-04-2017 Via de website gekocht

Coolbleu is super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne site, ruim assortiment, goede prijs, snelle levering! Top! Veel revieuws om te vergelijken. Ipad air 2 gekocht. Helemaal blij met mijn aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ingrid 16-04-2017 Via de website gekocht

beste webshop die ik ken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
uitstekende zoekfunctie op de site, alle info goed te vinden, gemakkelijk bestelproces, continu feedback over wat de status van je bestelling is en of waar je pakket zich bevindt. supersnelle levering, beste prijzen op het net. leuke teksten voor nog meer pret over je bestelling. ik zou niet weten wat ik nog meer kon verwachten van online shoppen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tzortzi 16-04-2017 Via de website gekocht

Goede service, uitstekend op de hoogte gehouden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitstekende shop. Je wordt goed op de hoogte gehouden van iedere stap. Snelle levering! Ik ben blij met Coolblue. Ik beveel Coolblue bij iedereen aan.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jadranka Carli 16-04-2017 Via de website gekocht

Hele goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was helemaal in "shock" door de snelle levering...donderdagavond om 22.30 uur ging mijn wasmachine kapot en de volgende dag om 14.30 uur werd de nieuwe geleverd en de oude meegenomen! Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jitske 16-04-2017 Via de website gekocht

Gewoon snel en keurig bezorgd

Algemene score

9,0
Snel en goed. Makkelijk bestellen door de overzichtelijke webshop die ook via Google op prijs is te vergelijken. Bezorging was snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland 16-04-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na aanschaf van onze droger en wasmachine ontstonden er problemen rond de droger. Met dank aan Coolblue is alles prima opgelost.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 16-04-2017 Via de website gekocht

Super afleverservice ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Concurrerende prijs, prima site, maar de aflevering was helemaal super.
Eerst een mail me grove tijdsplanning. Op de dag zelf kort voor aflevering een persoonlijk telefoontje dat ze er aankwamen. Echt geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 16-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Weer wat besteld en de snelle service die gewent is en zoals ze op de site zeggen. Pakketje mooi op tijd zoals postnl aangeeft.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Snelle service 16-04-2017 Via de website gekocht

Goede, supersnelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's Avonds ons pakketje besteld rond 20u en 's anderendaags om 10u in huis!
Vele prijzen vergeleken en coolblue was dé goedkoopste.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 16-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering van de bestelling.

Algemene score

9,0
Cadeaubon voor familielid die geregeld bij Coolblue bestelt en daar heel tevreden over is. Een bon is voor hem steeds een leuk geschenk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Janssen 16-04-2017 Via de website gekocht

Mooi dat iets zo snel kan,In 36 uur een nieuwe printer.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tot nu toe dik tevreden over Cool Blue, diverse keren wat besteld nog geen tegenslag,gehad volhouden zo.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sarah en Ruud 16-04-2017 Via de website gekocht

Perfecte service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte service: Fijne website, makkelijk te bestellen, snelle levering 20:00 uur besteld (wasdroger) volgende dag om 10:45 in huis, behulpzame bezorgers was droger meteen op de juiste plek gezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy Jacobs 16-04-2017 Via de website gekocht

Snelle service. Houden zich aan de afspraak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn eerste ervaring met dit bedrijf Coolblue. Meteen positief. De kans dat ik de volgende keer iets koop bij dit bedrijf is wel heel erg groot.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

fan 16-04-2017 Via de website gekocht

Altijd zeer snelle en correcte levering

Algemene score

9,0
Mijn ervaringen dateren al van een jaar of zes geleden. Een keer of twee per jaar koop ik een artikel via Coolblue en zowel qua adequate levering als qua klantvriendelijkheid alleen maar aan te bevelen.
Zozeer zelfs dat ik bij de laatste bestelling een prijs die 10 euro hoger was dan de laagste prijs die op de website gecommuniceerd werd graag voor lief nam, vanwege de plezierige behandeling door Coolblue tot dusver.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 16-04-2017 Via de website gekocht

Vaste klant bij Coolblue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt een top winkel, geweldig producten en goede klantenservice, hulp via whatsapp en bestellen tot 23:59 hebben me al meerdere keren uit de belang geholpen. Echt me vaste winkel waar ik dingen koop. Enige minpunt is dat ze niet altijd de goedkoopste zijn, maar dat maken ze goed met de service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriana 16-04-2017 Via de website gekocht

fijne winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
het is een duidelijk site, alles is goed te vinden, de prijzen zijn ook goed, zeker niet duurde als bij een ander, de methode om te bestellen is overzichtelijk en duidelijk, en de levering is goed, goede afspraken die ook inderdaad nagekomen worden, zeker ik ben er goed over te spreken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dennis 16-04-2017 Via de website gekocht

Naar verwachting geleverd, fijn!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles is in orde, levertijd, verpakking, etc. En fijn dat het artikel op voorraad was waar het bij apple zelf lastig was om aan te komen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

D 16-04-2017 Via de website gekocht

Service top en koelvriescombinatie geweldig fijn

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering top, vroeg en snel. Installeren goed en vriendelijk.
Ik zal Coolblue iedereen aanraden!
De koelvriescombinatie is ook echt heel fijn. Groot, mooi en gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlo 16-04-2017 Via de website gekocht

Goed totaalplaatje

Algemene score

8,0
Al vaker bij Cooblue besteld. Ook nu weer een goede prijsstelling, snelle levering en een goede overzichtelijke website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stonetje 16-04-2017 Via de website gekocht

Snel, stipt en supervriendelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft nig nooit teleurgesteld. Zowel online bestellingen als aankopen in de winkel worden altijd super professioneel afgehandeld. Coolblue is écht een bedrijf om triots op te zijn!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mooie en stille kielkast 16-04-2017 Via de website gekocht

Snel, stipt en supervriendelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft nig nooit teleurgesteld. Zowel online bestellingen als aankopen in de winkel worden altijd super professioneel afgehandeld. Coolblue is écht een bedrijf om triots op te zijn!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertjen 16-04-2017 Via de website gekocht

Snel snel snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb reeds meermaals besteld via coolblue. Altijd snel en correct geleverd. Via mobile vikings krijg je nog vikingpunten er bovenop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A. 16-04-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede winkel, superservice levering dezelfde dag nog, continue updates over je bestelling Helemaal prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 15-04-2017 Via de website gekocht

Maakt belofte waar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al eerder naar volle tevredenheid iets besteld. Weet alleen niet hoe het met garantie zit.
Normaal heb je een bon.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julian 15-04-2017 Via de website gekocht

Prima service en betrouwbare levering. Goede voorlichting.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima overzichtelijke shop. Goede service en mooie makkelijke site. Betrouwbare levering. Afspraken worden nagekomen. .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 15-04-2017 Via de website gekocht

Nieuwe koelkast blijkt gebruikt

Algemene score

1,0
Coolblue leverde mij een gebruikte koelkast, ipv een nieuwe. Er zaten krassen en deukjes zowel aan de binnen als buitenkant en je kon ruiken dat er al eten in gezeten had. Ze boden me 10% korting. Kortom; weet wat Coolblue doet met de 30 dagen niet tevreden geld terug producten, gewoon weer als nieuw verkopen!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 17-04-2017

Hey Erik,

Bedankt voor je review. Wat vreemd om te horen dat jij een koelkast hebt gekregen die aan de binnenkant beschadigd is, dat is absoluut niet de bedoeling en daar willen wij onze excuses voor aanbieden. Als jij ons, op geenglimlach@coolblue.nl, een e-mail toe kunt sturen met het ordernummer en het achterliggende verhaal, lossen wij dit heel graag voor je op. We hopen snel van je te horen.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

P.Leopold 15-04-2017 Via de website gekocht

Prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Werd door mijn zoons al diverse malen geattendeerd op de service, sprak mij aan, met name retourelement. Ook verpakking en verzending keurig geregeld. Voor mij reden meer bij jullie te kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 15-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering van je spullen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bestellen en zeer behulpzaam!
Bij ons ging het eerst fout, de betaling mislukte ondanks Ideal betaling.
Geen probleem ff bellen met de helpdesk en de order wordt geannuleerd en vervolgens via de mail een nieuwe met betaallink.
Dat is nog eens service!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Milja 15-04-2017 Via de website gekocht

Wederom prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestellen ging makkelijk, en werd de volgende dag (zondag!!) ook zonder extra kosten geleverd, duidelijke mails

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Corné G 15-04-2017 Via de website gekocht

Alles was perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niks op aan te merken alles gaat perfect, heb helemaal geen problemen gehad met de service of iets dergelijks.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. M. 15-04-2017 Via de website gekocht

Super snel!

Algemene score

10,0
Het pakketje was er heel erg snel, voor 23:59 uur besteld, morgen in huis! wat een top service! Helemaal tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rachel 15-04-2017 Via de website gekocht

Lekker snel in huis!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In het verleden goede ervaring met Coolblue. Nu kon ik dit product de dag erop al in huis hebben. Super!! Nu nog even kijken of de Bamboo pen voor iPad echt bevalt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

C.Jansen 15-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle reactie op mijn bestelling,ik ben goed op de hoogte gehouden mbt verzending, en een snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M.Elfrink 15-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en art. perfect.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had al goede ervaringen met Coolblue. Bovendien een heel goede en uitgebreide website, waar snel iets te vinden is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernard 15-04-2017 Via de website gekocht

Gemak met HOOFDLETTERS geschreven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het gaat stuk en dag later is het bezorgd.... Wat kun je nog meer wensen in een tijd waarin wat we vandaag bedenken gisteren voltooid zou moeten zijn? Dan is het erg gemakkelijk dat je voor de vervanging van gewone dingen bij een prim bedrijf zonder poespas met goede functionaliteit terecht kunt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alexandra 15-04-2017 Via de website gekocht

Service van Coolblue prima maar vd bezorgingsdienst niet.

Algemene score

8,0
Ik vind de dienst van bezorging (Bpost)?waardeloos. Kunnen we nog naar het postkantoor, rekening houdend met hun openingstijden. Ambtenaren! Heel vervelend. De meeste bezorgers DHL oid laten alles gewoon achter, veel makkelijker.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Toon meer reviews