coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2809 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

wim manhaeve 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer vlot bestellen, zelfs zonder registratie of het maken van een account

Service
levering op zondag!

Assortiment
bijna alle types werden te koop aangeboden

Aanbeveling
vlotte service en uitgebreid assortiment, gratis levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen was zo gebeurt!

Service
Toen ik de klantenservice belde werkt ik enorm goed geholpen door super aardige vent.

Assortiment
Een laptop besteld die supergoed bevalt maar die ik bij geen andere winkel kon vinden, exclusief bij coolblue dus

Aanbeveling
Ideaal dat bezorgen op zondag, daarnaast goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valk03 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Voor het eerst iets bestelt bij Cool Blue, de site was eenvoudig in gebruik en ik werd keurig op de hoogte gehouden van de verzending. Keurig.

Service
Zaterdag bested en op zondag afgeleverd. Super service.

Assortiment
Ik had alleen een Iphone kabletje nodig, maar volgens mij is er genoeg verkrijgbaar.

Aanbeveling
Keurige afhandeling, snelle levering en voldoende informative over de verzending. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda Prinsen 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede selectiecriteria!

Service
Snelle levering!

Assortiment
Meer keuze in printers vergeleken met andere webshops.

Aanbeveling
"gemak dient de mens"!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ben niet in de winkel geweest, maar gewoon lekker online. Super snel en voordelig.

Service
Snel ingepakt en verzonden.

Assortiment
Veelzijdig

Aanbeveling
Goede service en kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ragamil 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Overzichtelijke site, tevens reviews van andere kopers te lezen die hielpen een uiteindelijke keus te maken welke laptop.

Assortiment
heel breed aanbod, zal bij veel mensen hun wensen aansluiten

Aanbeveling
Goede communicatie vanaf bestelmoment tot aan aflevering. Levering op zondag, dat was de kers op de taart. We hadden het apparaat maandag nodig.

Extra toelichting
Heldere site, breed aanbod, levering op ZONDAG. Goede communicatie rondom verzending en levering. Hele traject goed verzorgd. Heb eerder aankopen gedaan (w.o. hogedruk stoomstrijkijzer)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Papa van 3 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke site, zeer toegankelijk

Service
doen wat ze beloven

Assortiment
alle keus in alles

Aanbeveling
gewoon een eerlijke en betrouwbare winkel!

Extra toelichting
kids zijn er dol op... ze zijn niet meer weg te slaan bij de racebaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guidooken 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
thuis een groot assortiment bekijken vergelijken en aankopen

Service
vrijdagavond om 21.30 uur besteld zaterdagmorgen om 10.00 uur thuis geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Hummel 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op de site snel en zonder problemen gevonden wat ik zocht. Hierbij stond heel veel informatie over het product, zodat ik al snel kon besluiten tot aankoop. De levering verliep, zoals beloofd, voorspoedig. De volgende dag al, in goede staat, ontvangen.

Service
Zoals gezegd, Coolblue doet wat ze beloofd, de dag na mijn bestelling, al ontvangen.

Assortiment
Groot assortiment voor een goede prijs /kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Gewoon ENORM goed en fijn shoppen.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sorridere 08-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke webshop, voldoende opties om je zoekopdracht te verfijnen.

Service
Coolblue heeft mij netjes op de hoogte gehouden van iedere stap in het levering proces.

Assortiment
Ruim assortiment, voldoende keuze uit producten en om te vergelijken.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Luc Vyvey 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijker kan niet echt.

Service
Perfect.

Assortiment
Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacky46 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen, te betalen en vlot afgehandeld.

Service
Ben vooral tevreden over de manier van bezorging aan huis door BPost.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Zeer betrouwbaar .

Extra toelichting
Zeer betrouwbaar , vlot en gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijn dat je op de site al je wensen kunt aangeven en dan een selectie krijgt van producten die hierop aansluiten.

Service
Via Facebook een aantal vragen gesteld, die werden erg snel en vriendelijk beantwoord.

Assortiment
Veel keuze in 32'' tv's, dat is lang niet overal het geval.

Aanbeveling
Ik zou het iedereen aanraden bij Coolblue te bestellen, zondag besteld en maandag in huis. Helemaal goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site werkt erg prettig

Service
Binnen een dag de spullen binnen. Suoer

Extra toelichting
Nee, gewoon erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Afke 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alle shops onder 1 noemer, van een wasmachine tot een laptop

Service
klik, kies, klaar en de volgende dag in huis

Aanbeveling
Coolblue heeft bijna alles wat je je maar kunt wensen. 1st stop Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jcvhoof 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke en logische website.

Service
Duidelijke afspraken en informatie over de levering zowel per mail als per sms. Levering conform afspraak m.b.t. de dag en tijd. Installatie en uitleg heel correct.

Assortiment
Was niet van toepassing. Gericht gezocht op een product.

Aanbeveling
Alles is verlopen naar verwachting en volgens afspraak. Wat mij betreft een

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In retail is dit bedrijf eenzaam qua klant obsessie. Daarom ben ik naast klant ook Coolbluer geworden. Wat je van buiten ziet van het merk, blijkt binnen precies zozo te zijn. Enorm klantgericht en authentiek.

Service
Zondag levering, goedemorgen service (voordat je naar je werk gaat), vandaag nog (same day)...

Assortiment
Alles met een stekker en wat er echt toe doet... Maar niet alles dus. Binnen de shops die ze voeren hebben ze het grootste assortiment.

Aanbeveling
Al 20+ aankopen gedaan, tevredenheid garantie is geen marketing truc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
site is makkelijk in gebruik

Service
gelijk dezelfde dag reactie ivm aankoop. alleen het beloofde binnen 4 uur terugbellen voor afspraak telefoon leveren, zodat je denkt dat je deze de volgende dag kunt ontvangen, klopt niet helemaal. omdat bijna iedereen aan nummerbehoud doet, moet je wachten op goedkeuring van de provider (paar dgn) voordat je je nieuwe telefoon incl. toebehoren krijgt toegezonden. maar verder alles netjes, zonder poespas afgehandeld! prima

Aanbeveling
als je iets nodig hebt en hier is het het goedkoopst, dan zou ik niet twijfelen en gelijk weer bestellen bij coolblue.

Extra toelichting
prima webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dinie Witteveen 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heerlijk thuis uitzoeken

Service
alles precies op tijd wat er was gemaild. Super!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Super in alles 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op elk moment van de dag )of nacht) kan er een bestelling geplaatst worden. Het bestelgemak is duidelijk en inzichtelijk.

Service
Als tevreden klant van Coolblue staat deze website onder mijn favorieten. Niet alleen duidelijkheid in service als: bezorging en retourneren, maar het wordt ook in praktijk gebracht. Dit betreft bezorgmomenten maar ook de gratis bezorging op bepaalde tijden. De verpakking is goed en creatief. Je kan er alle kanten mee op, zelfs richting de buren :-)

Assortiment
Vanwege het assortiment (ruim genoeg) en de prijzen staat Coolblue bij mijn favorieten.

Aanbeveling
Favoriet!!!!

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke site

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
100% tevreden

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is heel duidelijk. De producten zijn snel en makkelijk te vinden. Het bestellen ging super.

Service
Service is perfect. Snelle levertijd. Zeer behulpzaam aan de telefoon.

Assortiment
Het assortiment is ruim genoeg.

Aanbeveling
De winkel is goed. Ik zal het meteen aanbevelen bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met goed keuzemenu

Service
Via de website worden vragen over producten in korte tijd beantwoord. Na de eerste bestelling krijg je een cadeaubon van 5 euro.

Assortiment
CoolBlue heeft een breed assortiment met voldoende vergelijkingsproducten tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Voor mij is CoolBleu zeer betrouwbaar, voordelig en klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirza 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke website. Het product was eerst niet voorradig maar ik werd snel per mail geïnformeerd toen het weer aanwezig was.

Assortiment
Ruim assortiment. Het product werd tegen de laagste prijs aangeboden.

Extra toelichting
IK ben tevreden met Cool blue. Snelle afwikkeling prima prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Erik Vds 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Intuïtieve website, al kan het tonen van alternatieve producten wel de focus wegnemen van de actie die je aan het ondernemen bent (een bestelling plaatsen).
Alternatieven van een product vergelijken is een hele nuttige en gemakkelijke feature.

Service
Ik bestelde een SSD schijf op zondagavond. Vlak na plaatsen van de bestelling besefte ik dat ik het beter op een ander adres kon laten leveren.
Ik vond snel een e-mailadres naar waar ik kon mailen.
Maandagmiddag kreeg ik hierop antwoord dat het pakket intussen al verzonden was (hier had ik ook al een mail van gekregen) en dat deze wijziging niet meer mogelijk was.
Ondanks het feit dat dit niet meer mogelijk was, duidt het wel op het feit dat de verzending zeer snel verwerkt was!

Assortiment
Ik zocht een SSD en kon snel enkele alternatieven afwegen en een goede keuze maken.

Aanbeveling
Nog geen slechte ervaringen gehad en wel al positieve commentaar van anderen gehoord.

Extra toelichting
Vrij veel informatie op één pagina kan soms overmatig overkomen. Maar in het algemeen wordt wel nuttige informatie verstrekt, die ook duidelijk maakt welke alternatieven er zijn. Heel handig zijn ook de video's die ze aanbieden met reviews / installatie-instructies!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bob 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik wist al van te voren wat ik wilde hebben.
Ook wat de prijzen zijn. Doordat ik al eens een goede ervaring bij coolblue heb gehad. Heb ik hier nogmaals besteld. En weer ben ik hier heel te vrede over.

Service
Geen service nodig gehad, dus uitermate tevreden.

Assortiment
Had wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Totaal pakket klopt. Simpele gui, wijst zichzelf.
En krijg wat je bestelt.

Extra toelichting
Geen, kom zeker nog een keer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

am schniedeind 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk te bestellen

Service
Perfect geholpen bij mijn vragen

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Super snelle levering en perfect product

Extra toelichting
Perfecte levering en zeer goede service en klant vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

niek 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
zeer fijne site

Assortiment
oneindig groot

Aanbeveling
de beste winkel voor al mijn zorgen en wensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke T 07-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
Ruim assortiment met reviews en consumentenorganisatietests welke een keuze gemakkelijker maakt.

Service
Service beneden alle peil. De wasmachine gingen ze buiten achterlaten aangezien de droogkast in de weg stond. Als vrouw alleen kon ik deze niet verplaatsen. Ze weigerden de droogkast aan te raken. Toen ik om de hulp van de buurman wilde gaan vragen hebben ze toch de droogkast verplaatst. De oude wasmachine weigerden ze terug te nemen daar er nog enkele druppels water uitkwamen. Aangezien ze nog verscheidene colli te leveren hadden konden ze de machine niet meenemen....

Assortiment
Ruim assortiment met reviews en consumentenorganisatietests welke een keuze gemakkelijker maakt.

Aanbeveling
Voor de levering en plaatsing van grote huishoudtoestellen aan huis is de service ondermaats , klantvriendelijkheid zou niet misstaan!

Extra toelichting
Voor de levering en plaatsing van grote huishoudtoestellen aan huis is de service ondermaats , klantvriendelijkheid zou niet misstaan! Anderzijds met andere producten steeds goede ervaringen gehad met Coolblue.

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend

Reageer

Jenny 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Makkelijk en snel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan den Besten 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kan rustig in je stoel uitgebreid kijken.Je

Service
Van het verloop word je keurig op de hoogte gehouden.

Assortiment
Er was keus genoeg.

Aanbeveling
Alles was goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cindy 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website met geode informatie over de producten. Helpte mij in mijn keuze te maken.

Service
Om 23:00 's avonds besteld en netjes op zaterdagmiddag bezorgd, heerlijk.

Assortiment
Prijs van het gekochte product was duidelijk het laagste bij Coolblue! Groot assortiment.

Aanbeveling
Prima service, niets op aan te merken!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk via internet

Service
Een dag later al in huis, wat moet ik nog willen

Assortiment
Zeer ruime keuze van wat ik zocht

Aanbeveling
Snelle reactie met duidelijke uitleg

Extra toelichting
De volgende dag in huis, super

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rachel 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Hele duidelijke site en overzichtelijk

Service
levering volgens afspraak binnen 24 uur

Assortiment
ik heb nog niet de hele site bekeken dus weet het niet zo goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc250 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles werkt en snelle servers!

Service
Erg snelle klantenservice

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Beste Webshop op dit moment!

Extra toelichting
Super snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dirk Baelen 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit je luie zetel, makkelijker kan niet.

Service
Vandaag besteld de dag erop geleverd door de postbode

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

captain 51 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Tja,bestel maar gewoon

Service
Retourzendingen geen punt centjes weer netjes terug op de rekening

Assortiment
Bijna alles is te vinden

Aanbeveling
Altijd top service en supersnelle bezorging

Extra toelichting
Zeer goede webshop,al meerdere bestellingen geplaatsten altijd top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elka Georgieva 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan gestructureerd en makkelijk naar de producten waar je geïnteresseerd bent "lopen"

Service
Alles wat CoolBlue belooft maakt die waard. Erg prettig.

Assortiment
Mijn speuractie op internet is beëindigd bij CoolBlue, een van de eerste die ik geraadpleegd heb. Meer hoef ik niet te zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beka 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site, producten eenvoudig vergelijken.

Service
Zaterdagavond bestellen, zondag in huis! Was niet nodig, maar wel erg leuk, dus graag gebruik van gemaakt!

Assortiment
Ruim assortiment, veel keuze, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Aanrader! Niet alleen voor een laptop/notebook

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cees 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zoekgemak

Service
snelle en prima service

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
prima gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hhbb 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen, zeer snelle levertijd!

Service
Zeer vriendelijk personeel aan de telefoon gehad voor het maken van een bezorgafspraak.

Aanbeveling
Alleen nog maar goede ervaringen met Coolbue

Extra toelichting
Je wordt persoonlijke gebeld voor een bezorgafspraak. Zeer snelle levering! Bezorger vriendelijk Bij defect toestel wordt alles netjes en snel afgehandeld waarbij je op de hoogte wordt gehouden van het proces.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie Teeuw 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk zoeken op de site
ook worden meteen de alternatieven getoond

Service
De levering was super snel, de tas was binnen voordat onze dochter was nog niet eens wakker

Assortiment
De tas was bij jullie het goedkoopste door jullie actieprijs

Aanbeveling
leuke spullen die je kan vinden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wouter 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk overzicht

Service
Voor 1800 uur besteld volgende dag in huis

Assortiment
Voldoende keus.

Aanbeveling
Duidelijke website, voldoende assortiment, en beloven wat ze nakomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
uitstekend geholpen. kon mijn activitytracker makkelijk retourneren, kreeg hulp bij het uitzoeken van een ander exemplaar, zelfs links met reviews toegestuurd, geld snel terug op de rekening, uiterst vriendelijke klantenservice. En toen ik m'n nieuwe een paar dagen had, een kaartje met veel succes gewenst. Toch leuk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patricia Crommen 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer duidelijke informatie over het product

Service
Zeer goede communicatie tot aan de levering aan huis

Assortiment
Keuze in overvloed

Aanbeveling
Zeer tevreden over de diensten

Extra toelichting
Ik ben tevreden over de ganse lijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bluebo10 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk te vinden, vlotte afhandeling van betaling en opvolging.

Service
Perfecte aflevering....binnen de vooropgestelde termijn.

Assortiment
goede aanbieding van producten die ook interressant zouden kunnen zijn. Prijs hiervan was echter bijna dubbel van de prijs bij de fabricant ???

Aanbeveling
overall goed en voorspelbaar !

Extra toelichting
makkelijk te vinden producten, vlotte afhandeling van betaling en opvolging.Perfecte aflevering....binnen de vooropgestelde termijn. goede aanbieding van producten die ook interressant zouden kunnen zijn. Prijs hiervan was echter bijna dubbel van de prijs bij de fabricant ???

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

mej Boot 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
bestelling snel geleverd, makkelijke website.

Service
vraag in de mail redelijk snel beantwoord (binnen de dag), helaas lag op het moment van mijn vraag de whatsapp en het callcentrum eruit

Assortiment
voldoende keus, goed te sorteren en te filteren.

Aanbeveling
groot assortiment, snelle levering, goede service. Ik was nog niet bekend met de site, en zal zeker hier kijken als ik weer iets zoek wat coolblue in het assortiment heeft.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

C Harwig 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Supersnel geleverd!

Assortiment
Haast oneindig...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nickheylen 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Freddiebowie 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
In tegenstelling tot veel webshops is er vaak een persoonlijke beoordeling van de winkel zelf bij producten. Hierdoor hoef je niet meer naar de winkel zelf om de verkoper te vragen hoe t product is.

Service
Snel antwoord op een bericht en via veel soorten media bereikbaar. Zelfs op onmogelijken tijden als 22:00 savonds op zondag.

Assortiment
Niet alle producten zijn besschikbaar wel veel, en meestal wel een alternatief.

Extra toelichting
De persoonlijke service is top, en daarnaast extra info bij het vergelijken van producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews