coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3465 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Egon 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is heel duidelijk wat je kan bestellen door middel van de hoeveelheid aan filters.

Service
Echt snelle levering! Er wordt gedaan wat er wordt beloofd!

Assortiment
Heel veel artikelen zijn er te koop, maar soms net dat ene merk en/of type niet. Jammer dat je dan via een andere site moet bestellen iov gebruikmaken van de efficiency van Coolblue

Aanbeveling
Snel iets nodig? Groot assortiment? Dan moet je bij Coolblue zijn

Extra toelichting
Gemak dient de mens en Coolblue voldoet daar ruimschoots aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering, en makkelijk betaald met IDEAL

Service
Bij vragen kreeg je snel antwoord per mail en op YouTube zijn zelf reviews gemaakt door Coolblue over bepaalde producten te vinden.

Assortiment
Bijna alles hebben ze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site

Service
Snelle klantenservice op vragen

Assortiment
Gewoon prima

Aanbeveling
Super

Extra toelichting
Perfect verpakt snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Piter Arie 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Het zoeken en bestellen ging wel heel gemakkelijk

Service
De informatie over de aanstaande aflevering en de aflevering zelf was top

Aanbeveling
Het was de eerste keer maar het voelde heel goed, alsof de website speciaal voor mij was gemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J3FF97 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is duidelijk en makkelijk te vinden

Service
Geweldige service, heel erg vriendelijk, bijne directe antwoorden

Assortiment
Goed assortiment, al mis ik wel een paar producten, ook zijn de prijzen soms hoger dan de concurrent maar daar staat wel een betere service tegenover

Aanbeveling
Iedereen zou hier moeten kopen, make the world a better place!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Delfine 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je vindt alles snel terug, het is heel overzichtelijk en het betalingsprogramma is gemakkelijk.

Service
Ik heb ooit eens iets verkeerd besteld en kon het dezelfde dag nog terugsturen. De helpdesk is zeer snel en echt om aan te raden.

Assortiment
Heel ruim, uitgebreid assortiment

Aanbeveling
De prijzen zijn soms iets duurder maar de gratis en snelle verzending maakt heel veel goed.

Extra toelichting
De snelle en gratis verzending is fantastisch. Dit is ook de reden waarom ik hier besteld heb. Ook de helpdesk is super snel en heel vriendelijk. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulien 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gezocht, gevonden en besteld. Kei makkelijk! Volgende dag in huis.

Service
Geen gedoe en alles wordt helder overgebracht. Fijne en opvallende vermelding van het feit dat het met de brievenpost werd bezorgd.

Assortiment
Ik vind hier bijna alles wat ik nodig heb. Alleen als ik het ergens goedkoper vind koop ik het niet bij coolblue.

Aanbeveling
Helemaal mooi, niks meer aan doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

laptop 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke manier om de keuze te bepalen

Service
hij zou de volgende morgen van af 8,30 u afgehaald kunnen worden, dit werd dag later na 15,00 u maar s'morgens gezien dat hij op de afhaal plek was dus toch om 8,30 u opgehaald een dag later .

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Tilburg 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel te vinden wat je nodig hebt.

Service
Uitstekende communicatie!
Levering op tijd.

Assortiment
Ruime assortiment

Aanbeveling
Ben zeer tevreden!

Extra toelichting
Prima web winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brian Koudijs 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig bestellen

Service
Service bij Coolblue is altijd goed. Goed op de hoogte blijven van het bestelproces. SMS bij het inpakken en een mail wanneer alles verzonden is.

Assortiment
Coolblue heeft een ruim assortiment aan producten. En alles staat goed op beeld. Ze zijn niet altijd het scherpst geprijsd maar service is ook wat waard.

Aanbeveling
Bestellingen bij Coolblue gaan altijd goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TH 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is goed bereikbaar en overzichtelijk. Ik kon snel mijn gewenste producten vinden.

Service
Wij hadden nog voor 23.59 uur besteld en de volgende dag hadden we de spullen al binnen. Wat fijn is dat je bij iedere stap een mail krijgt.

Assortiment
Er is meer te vinden dan bij andere webwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jerre30 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis achter laptop of pc, wat is er nu gemakkelijker

Service
Service was dik in orde dwz snelle levering + product was voorzien van een reviewvideo... verder doen zo

Assortiment
Is groot

Extra toelichting
De winkel is zeer goed Plus Snelle levering Duidelijke uitleg via videoreview van het toestel Op dit toestel de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Galaxy Tab S2 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gemakkelijk te bestellen

Service
altijd correct

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
je kunt er altijd terecht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michiel 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed werkende website

Service
terugsturen geen probleem

Assortiment
veel keuze!

Aanbeveling
top service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Koos1947 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zonder problemen kunnen bestellen

Service
Komen afspraken goed na

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Gemakkelijk kopen en op tijd geleverd

Extra toelichting
Prima zoals je op de hoogte wordt gehouden over de afleverinstijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alette Winkel 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldig!! Aankopen doen voor het bedrijf vanuit kantoor, geen tijdverlies.

Service
De service was hoog, steeds werden wij op de hoogte gehouden rondom de verzending van onze aankoop.

Assortiment
Groot assortiment!! Onze printer was eerst niet voorradig, maar ik werd netjes geïnformeerd toen de printer weer te bestellen was.

Aanbeveling
Zie hierboven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb vaak pas in de avond tijd om te zoeken naar wat ik nodig heb. Gelukkig wordt het dan bij coolblue toch de volgende dag al bezorgd

Assortiment
Ruime keuze, maar het is nog niet gelijk aan andere giganten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elly 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webpagina van Coolblue is top in orde dus alls is heel gemakkelijk te vinden.

Service
Prima service

Assortiment
Keuze genoeg in alle artikelen

Aanbeveling
Prima winkel

Extra toelichting
Deze webwinkel is dan ook heel betrouwbaar en de levering is super snel top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bryan krijnen 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel makkelijk te betalen zo klaar mee!

Service
Fantastisch oortjes kapot volgende dag kwamen ze gelijk binnen !

Assortiment
Jullie hebben echt alles

Aanbeveling
Top Winkel

Extra toelichting
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Geen moeite om de bestelling op tijd te plaatsen

Service
Erg prettig

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Heb al enkele bestellingen geplaatst tot volle tevredenheid

Extra toelichting
Zal in de toekomst deze winkel voorrang geven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

wblft 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede productuitleg, makkelijk te vergelijken met soortgelijke producten. leuke filmpjes

Service
vadaag besteld morgen geleverd, ook op zondag = top

Assortiment
heel uitgebreid assortiment !

Aanbeveling
prijssetting is niet steeds de laagste (vergeleken met andere webwinkels)

Extra toelichting
ruime keuze, goede productomschrijving, makkelijke betaling (geen extra kosten), gratis & zeer stipte levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

streetcaster 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De site is makkelijk navigeerbaar en levert goede resultaten op bij het doorzoeken naar items. Ook de reviews en videos door de medewerkers helpen vaak bij het kiezen.

Service
Makkelijk om iets terug te sturen indien nodig, en snel contact!

Assortiment
Ruim assortiment, alleen jammer dat ze prijzen niet aanpassen aan concurrenten uit zelfde regio, want heel soms kost iets elders wel wat minder, maar evengoed kost het elders soms een pak meer, dus telkens wat zoeken.

Aanbeveling
Betrouwbaar, goede service en goede aanbiedingen!

Extra toelichting
De site is makkelijk navigeerbaar en levert goede resultaten op bij het doorzoeken naar items. Ook de reviews en videos door de medewerkers helpen vaak bij het kiezen. Betrouwbaar, goede service en goede aanbiedingen! Ik heb al vaak bij coolblue gekocht en keer telkens terug.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Erwin 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk om het gewenste product te vinden, bestelproces is duidelijk.

Service
Product is geleverd op de afgesproken datum en daarbij steeds goed geinformeerd omtrent de status.

Assortiment
Het gewenste product was hier voorradig en daarbij ook het goedkoopst.

Aanbeveling
Coolblue is een zeer gemakkelijke webwinkel. Vanaf nu behoort deze tot een van mijn favoriete winkels voor online bestellingen.

Extra toelichting
Webwinkel heeft volledig voldaan aan mijn verwachtingen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de miel 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
bij sommige webwinkels is de keuze van betaling beperkt,niet iedereen heeftpaypal of iets dergelijks in huis en ik ben graag een beetje voorzichtig(conservatief)met al die hackers,bij coolblue is dit dus in orde

Service
regelmatig contact ivm het status van de levering

Assortiment
dit hoeft geen uitleg,gewoon super

Aanbeveling
mond aan mond reclame is nog steeds de beste,en coolblue verkiest om democratisch geprijsde kwaliteitsartikelen aan te bieden

Extra toelichting
hierboven beschreven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tell van den Bergh 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Assortiment
Ik was ook nog opzoek naar een accu voor mijn laptop

Extra toelichting
Ik vond de doos wel erg groot voor wat er in zat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jasper 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Zeer snelle levering. Duidelijke communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

usfof 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel makkelijk om een bestelling te plaatsen.

Service
GSM werd 's anderendaags afgeleverd, zoals beloofd op de site.

Assortiment
Nog een 10-tal eenvoudige GSM's gevonden waarmee je niet op internet kan (geen smartphone dus).

Aanbeveling
Af en toe al een bestelling geplaatst bij Coolblue, en al iedere keer tevreden geweest.

Extra toelichting
Gemakkelijk om produkten te vergelijken, eenvoudig om te bestellen en te betalen, en vlugge levering. Alles wat je maar wenst dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je kunt snel bestellen.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mr Evert4 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website waar je de producten gemakkelijk kunt vinden

Service
Tot 23 uur nog telefonisch bereikbaar voor info en een mutatie op een gedane bestelling

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Zeer klantvriendelijk en klantgericht bedrijf met concurrerende prijzen en zeer snelle levering

Extra toelichting
Vallen op door hun h klantvriendelijkheid en klantgerichtheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site en snelle checkout.

Service
Snelle levering, hoewel een van de pakketten in de verkeerde route zat bij de post.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan meeuwissen 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoals steeds zeer gebruiksvriendelijk om bestelling te plaatsen.

Service
Piekfijn

Assortiment
Als je hier je ding niet vindt weet ik niet waar je elders nog moet zoeken

Aanbeveling
Ik sta op de eerste plaats om ieder deze on-line winkel aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tom 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super makkelijk te bestellen ben niet zo handig met de computer maar ging prima zelfs voor deze digibeet

Service
Je wordt constant goed op de hoogte gehouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website werkt erg handig, vanwege de filters die men kan toepassen om het geschikte product te vinden.

Extra toelichting
De service waarbij men een mail krijgt wanneer het product weer op voorraad is werkt niet. Het is verstandig om zelf de website in de gaten te houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sjors 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online goed vergelijken en makkelijk bestellen en tenminste op voorraad wat ik wil bestellen zodat het er de volgende dag al is.

Service
Alles verliep goed. Alleen PostNL liet het een beetje afweten met de aflevering door 3 uur later te komen dan het aangegeven tijdvak. Volgende keer kom ik het wel in de winkel afhalen als ik tijd heb.

Assortiment
Wat ik wilde hadden jullie en ook nog op voorraad.

Aanbeveling
Goede ervaring met deze bestelling. Geen probleem gehad met CoolBlue en alles netjes volgens verwachting (behalve PostNL)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mlschols 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel men overzichtelijk bestellen tegen een concurerende prijs

Service
Jullie komen je beloftes na

Assortiment
Als je het hier niet vindt dan......

Aanbeveling
Betrouwbaar en goede randvoorwaarden

Extra toelichting
Top winkel, aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert Jan 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Voor de selectie en vergelijk mogelijkkheden

Service
Zo snel geleverd telkens. Geweldig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

chloe23 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
super ordelijke website

Service
heel snelle verzending

Assortiment
meer hoesje voor gsm verkopen

Extra toelichting
heb een iphone 6 besteld en super snelle verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tilley.linda 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kunt betalen op verschillende manieren

Service
je hoeft niet thuis te zijn ik heb het in postkantoor laten bezorgen

Assortiment
goed assortiment

Aanbeveling
ze doen wat ze zeggen

Extra toelichting
ik heb momenteel geen enkel slecht punt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aankoop ervaring 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke webshop

Service
Savonds half 11 besteld twaalf uur later al geleverd

Assortiment
Breed en goed assortiment

Aanbeveling
Fantastisch snelle levering en in 1 keer goed

Extra toelichting
Super ervaring dat iets zo snel en moeiteloos geleverd is heel goed dit is wat je als consument wit in 2015

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordy Nijland 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk, duidelijk

Service
Eenvoudig

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjanne van Walsem 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ideaal bestellen, en de volgende dag in huis! daar hou ik van :)

Assortiment
Jullie hebben een breed assortiment, je kunt alles wat je maar wilt kopen! :)

Aanbeveling
Top service..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aron 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel laat zich makkelijk navigeren

Service
Ik was goed op de hoogte gehouden van het gehele bestelproces

Assortiment
Bijna alles kunnen vinden, op een safety razor na.

Aanbeveling
Jullie zijn een bedrijf wat de klant echt centraal zet en dat kan ik heel erg waarderen.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

David 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ontzettend makkelijke website, zelfs mijn grootmoeder die geeneens een kleuren tv bezit, zou nog met gemakt iets kunnen bestellen bij jullie.

Service
Ontzettend fijn winkelen, met de gedachte dat het verzenden gratis en snel is.

Assortiment
Helaas kan ik niet alles vinden. Bijvoorbeeld geen tempered glass protector voor mijn mobiel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
perfecte zoekhulp om tot de juiste laptop te komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjon van der Wielen 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Prima service. Na bestelling was mijn nieuwe telefoon, de volgende ochtend in huis. Ook prima op de hoogte gehouden, betreffende de status van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wim van noort 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
The best webshop

Service
Very good

Assortiment
Cool

Aanbeveling
Good service

Extra toelichting
Cannotbetter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemieke 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima, makkelijk zoeken.

Service
Je krijgt alle informatie die er te krijgen is. Hele verzendproces is een eitje, je wordt overal zeer gemakkelijk door heen geleid

Assortiment
Prima sortering, is me nog niet voorgekomen dat ze iets niet hadden dat ik zocht. Nou ja, bij een dingetje, maar dat is nou eenmaal nergens te krijgen zoals ik het wil hebben...dat bestaat simpelweg niet.

Aanbeveling
Heb gewoon niet zo veel te melden, alles is gewoon goed.

Extra toelichting
Het zou nog makkelijker zijn, als alles in 1 verpakking werd verzonden, door de deelwinkels was ik een beetje onzeker of alles wel op hetzelfde moment aan zou komen. Maar dat was dus geen enkel probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jochem 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede producten goede beschrijvingen en scherp geprijst en snel gezorgt de volgende dag al had ik het binnen

Assortiment
Groot assortiment

Extra toelichting
Ik voel me op me gemak bij deze winkel Tevens door de reclames op tv en ze hebbe alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rs 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Groot assortiment, snel gevonden wat we zochten, mooi om revieuws van andere klanten te lezen

Service
Goed dat je tot 23.59u nog kunt bestellen en het de volgende dag al in huis hebt

Extra toelichting
Filmpje dat je na het plaatsen van de bestelling ziet over medewerkers die vertellen wat er nu gaat gebeuren wekt vertrouwen en sympathie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pr pleased 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Bij retouren word niet moeilijk gedaan. Ook defecten werden keurig afgehandeld.

Assortiment
Ruime keuze, veel op voorraad

Aanbeveling
Uitstekende service, ook in after-sales!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews