coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42303 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3453 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Koper 28-04-2017 Via de website gekocht

Foutloos verlopen!

Algemene score

9,0
Wasmachine bestelling. Vlot verlopen, volgens de afspraken, goed te volgen door berichtgeving status bestelling/ bezorging. Netjes geplaatst en nog even proefgedraaid door de monteurs! Prima, en zonder extra kosten. Gratis geplaatst is echt gratis plaatsen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mery 28-04-2017 Via de website gekocht

Super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering zit super verpakt. T word zelfs savonds gratis geleverd. En de uitleg op de site van de producten is super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 28-04-2017 Via de website gekocht

Lekker snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb een JBL speaker besteld bij Coolblue. De prijs was bij meerdere webwinkels gelijk, maar Coolblue kin de speaker de volgende dag (zondag) al leveren. Toppie hoor!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingen Molenaar 28-04-2017 Via de website gekocht

Prima aankoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerder ook een sporthorloge aangeschaft. En ook nu is het allemaal prima gegaan: goede prijs kwaliteitverhouding, service gericht en alles volgens de tijdlijnen en afspraken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno 28-04-2017 Via de website gekocht

Makkelijk bestellen en snelle en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen is een eitje. De volgende dag was onze wasmachine in huis, geinstalleerd en de oude wasmachine meegenomen. Top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Y. Janssen 28-04-2017 Via de website gekocht

Lekker snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In een winkel was mijn product uitverkocht. Toen op internet gaan zoeken en kwam bij Coolblue terecht. 's avonds besteld en met de track en trace code om je pakket te volgen, De volgende dag, keurig verpakt, al in huis

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tevreden klant A. 28-04-2017 Via de website gekocht

Snellere levering kan bijna niet!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk, gemakkelijk en eenvoudig om mee te werken. Kan door om het even wie gebruikt worden, denk ik. Ben zelf 69 en heb er geen probleem mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irma 28-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind dit oprecht een hele fijne winkel, snelle levering, zn snelle installatie, prima prijs kwaliteitverhoudingen.
Voor ieder budget wat te vinden, goede beschrijvingen. Kortom echt cool!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 28-04-2017 Via de website gekocht

Supersnelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service, hoef niet een halve of hele dag vrij te nemen, er word netjes een blok van een uur aangegeven waarin de bezorging plaats vind, en een kwartier voorze komen een tefoontje, we komen eraan, super!!! Vriendelijke en nette medewerkers. Volgende aankoop van witgoed doen we weer bij Coolbleu.

Reageer

Iris 28-04-2017 Via de website gekocht

Snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na de bestelling einde van de middag, 's avonds al een mail met verwachte bezorgtijd de volgende ochtend. S ochtends nog een mail met specifieker tijdspad en 20 min voor bezorgen nog een belletje dat ze er bijna waren. Super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 28-04-2017 Via de website gekocht

Weer niet betrapt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Belooft Coolblue een levering op de volgende dag, maken ze het nog waar ook! En niet voor de eerste keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lijzen 28-04-2017 Via de website gekocht

makkelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles ging vlot. Goede levering en prima product. Er zaten ook nog 2 gratis glazen bij dus we zijn blij met de levering, product en prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 28-04-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Laptop besteld en harde schijf besteld. Dezelfde dag nog in huis. Pakket kon je helemaal mee volgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Lemmens 28-04-2017 In de winkel gekocht
Eindhoven

Super Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je wordt persoonlijk welkom geheten door het personeel bij de ingang van de winkel, super bediening, goede prijzen. De verkopers nemen alle tijd voor je en je krijgt er ook nog een kopje koffie bij. Gewoon een heerlijke en betrouwbare plek om iets te kopen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HERMAN CARLA DE WINTER WICKE 28-04-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles verliep perfect. Beter kan niet. Vriendelijk personeel in Lochristi.
Ook heel mooie winkel. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Linnemans 28-04-2017 Via de website gekocht

Correcte behandeling

Algemene score

9,0
Bij aankoop van grote artikelen zoals TV's, kan je prima terecht in de winkel voor hulp en service..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.Schrama 28-04-2017 Via de website gekocht

Snelle afhandeling van de bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op aanraden van mijn zoon,die goede ervaringen heeft met Coolblue en dat is uitgekomen.
De bestelde TV werd de volgende middag om 15 uur afgeleverd en s'avonds konden we
genieten van het mooie beeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Sukhai 28-04-2017 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Algemene score

10,0
Overzichtelijk en duidelijk, goede informatie breed omvattend ,ruime keuze makkelijk te bestellen en betalings mogelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Els 28-04-2017 Via de website gekocht

elektrische apparaten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Diverse malen naar volle tevredenheid besteld en alles snel en goed afgeleverd.
Ruim assortiment . Prijs verhouding tot andere leveranciers aantrekkelijk.
In zaak behulpzaam en super gestructureerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Mulder 28-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige zaak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn oortjes waren kapot gegaan, dus had ik nieuwe nodig. 's Avonds om 10:30 besteld, morgen om 9:30 op de deurmat. Gratis verzendkosten! Toch wel écht de beste service van Nederland als je het aan mij vraagt. Topbedrijf!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben 28-04-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze moeten doen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geen problemen bij bestelling, levering snel en op het afgesproken moment. Prijzen zijn ook prima voor wat ze aanbieden. Gewoon niks mis mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlo van den Heuvel 28-04-2017 Via de website gekocht

Service is wat ik tot nu toe heb ervaren inderdaad geweldig.

Algemene score

9,0
Leveringen zijn steeds volgens opgave gedaan. Goed verpakt. Alles heel keurig.
Over garantie of terug zending kan ik geen oordeel geven om dat ik daar geen gebruik van hoefde te maken. Dat zegt ook genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolly 28-04-2017 Via de website gekocht

Dat is snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zondag besteld en op maandag thuis afgeleverd, zonder kosten of gemor. Mooie praktische koffer in een goede verpakking voor een redelijke prijs. DAAR GA JE TOCH NIET DE STAD VOOR IN!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

François Van Mullem 28-04-2017 Via de website gekocht

goede servic

Algemene score

9,0
Omdat ik in de Ardenne woon en het hier niet zo gemakkelijk is . Om in de winter mij te verplaatsen. Daar ik invaliede ben is het voor mij gemakkelijker om via het internet iets te kopen .
En het aan huis word geleverd .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berend 28-04-2017 Via de website gekocht

Top, snel besteld en snel in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Spullen zijn snel geleverd volgens de aangekondigde termijn. Website is goed en overzichtelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.A. Klootwijk 28-04-2017 Via de website gekocht

Waardeloze levering

Algemene score

1,0
Op 21-04 2 Samsung led televisies besteld en betaald t.w.v. 1500 euro. Levering vind plaats d.m.v een goedkoop transport bedrijf welke zelf hun aflevertijden denken te kunnen bepalen. Na 2 dagen wachten was er ineens 1 televisie kwijt. Direct coolblue gebeld en verteld dat ze hun rotzooi lekker mogen houden. Waardeloos bedrijf.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 28-04-2017

Beste,

Wat enorm vervelend dat de televisies te laat zijn geleverd en dat één niet geleverd kon worden. Dit is natuurlijk niet de service die je van ons mag verwachten. Graag willen we met je meekijken wat we voor je kunnen doen. Als je dit ook wilt zou je dan een e-mail met jouw ordernummer en klacht kunnen sturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan maken we er direct werk van.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Ad van Rooijen 28-04-2017 Via de website gekocht

Grote klasse!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Allereerst heel overzichtelijke site met diverse vergelijkings mogelijkheden. En dan de aflevering ronduit geweldig, correct en netjes. Oude apparaat mee genomen en zeer vriendelijke medewerkers. Kunnen traditionele winkels een voorbeeld aan nemen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 28-04-2017 Via de website gekocht

Heldere communicatie; Coolblue is een voorbeeld voor de rest

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het is een verademing ten opzichte van sommige andere webshops.

De sfeer bij Coolblue is top. Beetje informeel, dat houdt het juist luchtig. Ga zo door!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.J. Molenaar 27-04-2017 Via de website gekocht

heel snel, heel correct. heel duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst iets besteld via deze webshop. Duidelijk en overzichtelijk.
Heel goede afhandeling. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jen 27-04-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering, zorgvuldig verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering zoals beloofd , product was degelijk en zorgvuldig ingepakt, duidelijke (retour)voorwaarden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blij voor mijn ouders 27-04-2017 Via de website gekocht

Netjes en op het afgesproken tijdstip

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Paniek TV van ouders (82 en 85) defect. s'Avonds laat, een nieuwe uitzoeken tegen een normale prijs en daags erna zitten ze al voor de nieuwe TV. Helemaal goed!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ingrid 27-04-2017 Via de website gekocht

Wat een slechte service.

Algemene score

1,0
Verkeerd product ontvangen op 6 april. Ik moest het zelf naar postnl brengen. Op 10 april weggebracht. Er staat na 2 dagen het product terug binnen 3 dagen geld terug. Ik heb gebeld gemaild en krijg steeds hetzelfde antwoord. Het product moet eerst terug zijn dan krijgt ik mijn geld terug. Het product staat sinds 11 april bij postnl Door een fout van Coolblue zit ik al 16 dagen op mijn geld te wachten. Ik zal nooit meer iets bestellen bij dit bedrijf

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 27-04-2017

Beste Ingrid,

Bedankt voor het invullen van een review. Balen om te horen dat het zo lang duurt om jouw geld terug te krijgen. Dat was natuurlijk niet de bedoeling en daar willen wij onze excuses voor aanbieden. Omdat wij dit wel heel graag en snel voor je op willen lossen, willen wij je vragen om jouw ordernummer en een omschrijving van het probleem op te sturen naar geenglimlach@coolblue.nl. Wij gaan dan meteen van je aan de slag. We hopen snel van je te horen.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Rik 27-04-2017 Via de website gekocht

Snel en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor 2300 besteld, inderdaad de volgende dag in huis, andere leveranciers hebben de besteltijden naar vroeger op de avond verzet....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 27-04-2017 Via de website gekocht

Heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is zeer toegankelijk, ik had snel gevonden wat ik zocht. Duidelijke informatie over het product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 27-04-2017 Via de website gekocht

Kwamen afgesproken levertijd bij verre niet na

Algemene score

4,0
Prima website! Allemaal super voorwaarden. Helaas kwamen ze de afgesproken levertijd niet na. Ik had ervoor gekozen om het pakketje de volgende dag vanaf 16u af te halen bij een pick-up point. Ik had het pakketje de ochtend erna direct nodig. Op deze manier zou ik de bezorger bij bezorging aan huis zeker niet mislopen. Op de dag van levering kreeg ik een mail dat ik het pakketje zelfs al vanaf 15u klaar zou liggen op het pick up point. Met een veiligheidsmarge, kwam ik om 17.45u bij het pick-up point aan. Daar was het pakketje echter nog niet binnen, terwijl ik het de volgende dag echt nodig had. Ik had niet de mogelijkheid om te wachten tot het pakketje nog later kwam. Ik had nog diverse afspraken staan voor die avond. Maatja, ik had het pakketje echt nodig de volgende dag. Uiteindelijk via de track-en-trace zag ik om 19.30u dat het pakketje was afgeleverd. Ik heb me toen in allerlei bochten moeten wringen om het pakketje nog die avond voor sluitingstijd op te kunnen halen. Dat was zeker niet relaxed. Vooral omdat ik voor coolblue had gekozen omdat ik dan zeker wist dat ik het pakketje de volgende dag aan het eind van de middag zou hebben. Prima winkel dus, maar de afspraken over de levertijden zijn 1 grote grap

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 28-04-2017

Beste Maarten,

Wat vervelend om te horen dat uw pakket te laat bezorgd is. Onze excuses voor dit ongemak. We begrijpen dat u hierdoor in de problemen kwam en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Graag willen we u iets kleins aanbieden voor het geleden leed. Wanneer u een mail stuurt met uw ordernummer naar geenglimlach@coolblue.nl gaan we daar direct voor zorgen. We zien uit naar uw mail.

Vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Conny 27-04-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg blij met jullie site. Alles staat er zeer overzichtelijk op en ook staat er duidelijke uitleg bij. De levering is ook super snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 27-04-2017 Via de website gekocht

Goede aanbieding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie delsey koffer voor een leuke prijs, snel geleverd en goed beschermd verpakt . Kortom een goede ervaring,. We zijn er blij mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BIRGIT 27-04-2017 Via de website gekocht

Goed apparaat snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Over het algemeen is alles wat Coolblue levert van goede kwaliteit, het is snel in huis en eventuele mailwisseling is altijd ok. (Ik had een keer per ongeluk mijn bon weggegooid, geen probleem om hem per omgaande nogmaals te sturen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riet 27-04-2017 Via de website gekocht

super snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
brede keuze / aanbod. Snelle afhandeling en levering. Voor herhaling vatbaar. Zou misschien extra kunnen; keuze gebruik van after pay.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul van den Boom 27-04-2017 Via de website gekocht

Kan niet beter Harstikke goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
N.V.T.
Ga zo door.
Het apperaat is geweldig.
Ik zou de Sony verder willen aanbevelen.
Ga zo door....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiba 27-04-2017 Via de website gekocht

De enige juiste service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een gebruiksvriendelijke website. Ze doen wat ze beloven. De service is goed. Kortom een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grita 27-04-2017 Via de website gekocht

goede informatie en zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer goede ervaring kijken eerst wat zij te bieden hebben prijs is bijna altijd het voordeligste en ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rinus 27-04-2017 Via de website gekocht

goedkoop, snel en goed !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd wordt gedaan wat beloofd wordt. Op tijd, goedkoop en goed. Keuze uit breed assortiment. Bijna alles is in webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mark van leeuwen 27-04-2017 Via de website gekocht

supper service

Algemene score

10,0
artikel besteld op de duidelijke website, aangegeven dag alles ontvangen, artikel 3 weken gebruikt maar voldeed niet aan de wensen, teruggestuurd binnen 3 dagen geld terug op de rekening, echt heerlijk, eerlijk, snel, top !!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gil 27-04-2017 Via de website gekocht

niet te evenaren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer vlotte dienstverlening; prijzen zijn schappelijk
levering gratis en snel, met persoonlijke inbreng
All in one.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Muis 27-04-2017 Via de website gekocht

Zoals altijd, perfect.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat de koptelefoon die ik wilde kopen niet op voorraad was bij de Mediamarkt, deze bij Coolblue besteld, wegens de service voor 23:59 besteld morgen in huis en omdat ik tot dus ver alleen maar positieve ervaringen heb met Coolblue. Zoals elke keer tot nu toe is de bestelling vlekkeloos verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wat is dit? 27-04-2017 Via de website gekocht

Perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle bezorging zonder problemen. Afhandeling doet vriendelijk aan. Voor herhaling vatbaar.
De klant is koning!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vergught 27-04-2017 Via de website gekocht

geweldige site,met goede service en kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een zeer goede shop met veel produkten en keuze. Goede kwaliteit en prijs t.o.v. andere shops. De levering gebeurt zeer snel en heel goed. De personen zijn zeer vriendelijk, zowel aan de telefoon als bij de levering. Het bestellen van een produkt is heel eenvoudig en vele mogelijkheden om te betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga. 27-04-2017 Via de website gekocht

Helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een dag na de bestelling werden de tv en de Moulinette geleverd door post Nl we wisten dat de pakketten tussen 10 en 12 uur bezorgd zouden worden, dus konden daar rekening mee houden.
De tv en de Moulinette zaten goed en keurig verpakt dus helemaal goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 27-04-2017 Via de website gekocht

Super snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs en goede informatie van product en ook een zeer ruime keus in televisies en standaard 2 jaar garantie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews