coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42594 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2172 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

LG F147M2B 19-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,2

Service
Wasmachine zou donderdag geleverd worden, hierop had ik mijn aankoop ook op aangepast.
Sinds 3 dagen heb ik het bericht dat het geleverd zou worden. Het is nu nog 2 uur waarin het telefoontje een half uur van tevoren nog moet komen. Ik had de wasmachine donderdag willen gebruiken. Mijn gevoel zegt weer niets te vernemen noch iets geleverd te krijgen!

Aanbeveling
Heb je morgen de wasmachine nodig......een afspraak omtrent levering is blijkbaar niet bindend......

Extra toelichting
De klantenservice vertelde doodleuk dat een bevestiging niet definitief is. Als er niemand komt opdagen zou er toch wel gecommuniceerd kunnen worden. Donderdag waren het onvoorziene omstandigheden, wat dat dan ook moge wezen

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

miepp 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling verliep heel vlot, zonder gedoe!

Service
Ik werd heel goed op de hoogte gehouden over de bestelling en verzending!

Aanbeveling
Heb al reclame gemaakt!

Extra toelichting
Vast besloten bij jullie nog te bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aankoop Siemens wasmachine 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is zeer overzichtelijk en heel gemakkelijk in gebruik, zowel qua zoeken, als bestellen en betalen.

Service
De service van Coolblue is uitstekend en snel en betrouwbaar.

Assortiment
Soms vind ik een bepaald type van een merk niet bij Coolblue maar wel bij een andere aanbieder. Ik realiseer me wel dat dit onhaalbaar is met het snelle verloop van types door de diverse merken.

Aanbeveling
Van de week een wasmachine gekocht voor iemand anders. Zoeken en bestellen en betalen ging vlot en, ook fijn, de levering ging perfect.

Extra toelichting
Ben echt dik tevreden over de service van Coolblue. Bestellen is makkelijk en snel en retourneren is ook makkelijk en snel. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DSERMEUS 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
EENVOUDIG BESTELLING INVOERING VIA DE WEBSITE

Service
UITSTEKEND, IN DE NAMIDDAG BESTELD, VOLGENDE MORGEN GELEVERD

Assortiment
VOLLEDIG EN ALTIJD VOORRADIG AAN EEN CONCURRERENDE PRIJS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikitaa 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super bestelling was snel en makkelijk geplaatst

Service
Goede service. Klantenservice is goed te bereiken en helpen je echt met alle vragen.

Aanbeveling
Goede service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GCS 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
goede informatie, snel bestelproces en snelle levering. 5 *****

Assortiment
Met name de aanvullende informatie is erg prettig

Aanbeveling
Geen enkel probleem gehad met meerdere bestellingen.

Extra toelichting
prettig is de keuze aan leveringsdagen en tijdstippen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

alexis59 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis bestellen en de volgende dag is het geleverd, thuis of elders te leveren.

Service
Snel!

Assortiment
Men verkoopt nu echt veel.

Aanbeveling
Geen enkel belemmering hier te kopen.

Extra toelichting
Snel, goedkoop, geen poespas op de website....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle en overzichtelijke site

Service
Wordt goed op de hoogte gehouden over de bestelling

Assortiment
Voor elk wat wils, zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Goede informatie gekregen na telefonisch contact gehad te hebben met de service afdeling.
Deze dame weet waar ze over praat.

Extra toelichting
Deze medewerker een pluim geven en koesteren, zijn er maar weinig van.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Svekke 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestellen, gegevens invullen en de volgende dag reeds levering

Service
Alles netjes te volgen aan de hand van mails en tijdstip van levering

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Zeer goede ervaring met onze bestelling;

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de info die je krijgt over het product is perfect.

Service
Zelf van af het moment van bestellen tot aan het product toe wordt je op de hoogte gehouden. Op een leuke manier

Extra toelichting
Zelf de doos waar ik het product in kreeg was leuk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
Breed assortiment en de monitor kon snel geleverd worden.

Aanbeveling
Goede communicatie over de levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ink 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle zoekfunctie, veel items te vergelijken

Service
Bezorgers echt top! Vriendelijk,netjes en snel

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred_Meijer 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Assortiment
Ruime keus waardoor je een goed vergelijk kan maken

Aanbeveling
Vanwege het gemak en de snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel en eenvoudig bestellen

Service
goede info en snelle verzending

Assortiment
alles verkrijgbaar

Aanbeveling
goede ervaring

Extra toelichting
eigenlijk zeer tevreden van bestelling tot levering en bezorging van pakket evt bij buren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sietske 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel te vinden, gemakkelijk te bestellen

Service
Snel bevestigingsmail en info verzending

Extra toelichting
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Volgende dag pakketje direct in huis.

Service
Product wordt goed verpakt!

Aanbeveling
Veel keus, goede verpakking, snel bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
's avonds besteld, volgende dag opgehaald bij het afleverpunt op de route op weg naar huis

Aanbeveling
Scherpe prijs, snel bezorgd, geen verzendkosten. Bovendien zorgden de site en de verpakking voor een leuke, positieve klantbeleving.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Boskopertje 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site

Service
Aansluiten gebeurde standaard en dat is elders alleen tegen betaling.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze.

Aanbeveling
Heb er goede ervaring mee en ook van anderen alleen goeds gehoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sake 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vlot te vinden, waar ik naar zocht

Service
Erg vlotte bezorging, nl de avond tevoren bestelt en de volgende ochtend bezorgd

Assortiment
Voor wat ik zocht was er genoeg keus

Aanbeveling
Best tevreden

Extra toelichting
Nee, bovenstaande spreekt voor zich

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

TELGRAAF 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles gaat zo makkelijk

Service
Super snelle levering

Assortiment
Heel veel assortimenten

Aanbeveling
Dat is mijn ervaring met COOLBLEU

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Germaine van Dijk 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt alles heel makkelijk vinden.

Service
Ik had het s'avonds besteld en de volgende dag al in huis, dat is echt fijn.

Assortiment
Er is heel veel keuze.

Aanbeveling
Makkelijk en snel.

Extra toelichting
Ik kende de winkel niet. Heb het via google. Goede service, groot assortiment en de prijs is ook heel interessant .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mulder 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed te vinden, goed overzicht.

Service
Niets op aan te merken, dan dat je wel veel mails krijgt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hans van Laerhoven 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
van huis uit je bestelling plaatsen en ontvangen.

Service
snelle levering

Extra toelichting
Voor een verjaardag besteld en een dag later al ontvangen, het cadeau was dus mooi op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maaike 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Overzichtelijke site duidelijke stappen

Assortiment
Ik kon kiezen uit meerdere vergelijkbare producten

Aanbeveling
Ik vind de informele communicatie in de mail en op de site grappig. Ik word daar blij van!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hhvb 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele fijne winkel die goede uitleg, snelle verzending en een goed team met medewerkers die je ten alle tijden fijn te woord staan.

Service
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda Borghgraef 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is heel gemakkelijk. Je vindt zo wat je nodig hebt. Ook de pakketaanbiedingen vind ik wel interessant.

Assortiment
Uitgebreide keuze met ook steeds veel uitleg.

Extra toelichting
Je kan rustig winkelen vanuit je luie zetel en ook het product werd de dag nadien aan huis geleverd, op zaterdag! Ben heel tevreden over het aanbod, de levering en de service. Als ik nog toestellen nodig heb, kijk ik sowieso eerst op de website van Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

001richard 18-09-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt coolbleu bellen als je er zelf online niet uitkomt

Service
2 maal product geruild na dat ik zelf verkeerdbesteld had zonder probleem retoure genomen

Assortiment
Je kan het niet zo gek bedenken of ze kunnen het wel leveren

Aanbeveling
Personeel heeft allround kennis en nemen de tijd voor advies richting klant Wat wil je als klant nog meer

Extra toelichting
Vriendelijk gemotiveerd personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amerfo 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Altijd gebeurt het zoals het beloofd is voor 13:00

Service
nvt

Assortiment
nvt

Aanbeveling
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ruco 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk, snel, overzichtelijk, goede zoekfunctie. Duidelijk hoe je moet bestellen en betalen.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden door middel van e-mail en sms. In mijn optiek was dit erg veel van het goede en dubbelop, zeker omdat het product al de volgende dag in huis is.

Assortiment
Breed assortiment met mooie prijzen, alleen de aanbevolen accessoires zijn wat mij betreft aan de prijzige kant.

Aanbeveling
Ik zou zeker opnieuw mijn elektronica bij deze winkel kopen.

Extra toelichting
Snelle bestelling, breed assortiment en mooie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lucaboem 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Prijs kwaliteit waard, goede internet site, snelle afhandeling, snelle verzending. Pluspunt is het afhaalpunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Remko 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Helder bestelproces, overzichtelijk.

Assortiment
Heel breed dus.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

René 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht en vrij eenvoudig kunnen vergelijken met andere producten.

Service
's avonds om 23:00 uur nog besteld, de volgende ochtend om 10:00 uur in huis !

Aanbeveling
Al een aantal keer iets gekocht hier, nooit problemen gehad. Altijd snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry VE 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeer eennvoudig: log in, betstel, betaal, ontvang

Service
zeer eennvoudig: log in, betstel, betaal, ontvang

Assortiment
vrij uitgebreid assortiment, helaas soms te weinig belangrijke info

Aanbeveling
helemaal tevreden over iedere bestelling

Extra toelichting
Bijzonder degelijk statief gezien, goedkoper dan andere onlinewinkels bovendien. Besteld in de late namiddag, de volgende dag 's morgens door de postbode aan huis afgeleverd. Dit noem ik uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leen 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website, vlotte betalingsafhandeling, prima email follow-ups

Service
Zie boven.
Enig minpuntje: beloofde bezorging volgende dag werd de daaropvolgende dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D Valenkamp 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk overzichtelihk

Service
Snel en efficiënt

Assortiment
Breed en overzichtelijk

Aanbeveling
1e aankoop, maar snel en goed afgehandeld ; prettig steeds update over verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KoenJ1979 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Dezelfde dag geleverd voor slechts 9.95 euro extra prima !

Service
Vriendelijke chauffeur

Assortiment
Meer dan voldoende keuze in smartphones

Extra toelichting
Coolbleu is 1 van mijn favoriete webshops. Wehkamp is wel ondertussen een waardige prijsconcurrent geworden voor sommige producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

returnedx 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Met enkele simpele klikken kun je jouw product zo bestellen.

Service
's avonds besteld, de dag er op in huis.
Kan het nog sneller? :-)

Aanbeveling
Omwille van het eenvoudig bestellen en de snelle levering kun je eigenlijk nergens beter af zijn dan bij Coolblue.
Soms is het zelfs gemakkelijker dan naar de winkel te rijden :-)

Extra toelichting
Snelheid en juistheid van het leveren is bij mij een enorm pluspunt. Enige minpunt, waar ze aan kunnen werken, is correcte specificaties. Ik heb een enkele keer hun betrapt op foutieve specificaties (processor had 2 cores ipv de 4 vermelde cores).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

noudn 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
On line, goed werkende site, zoekrobot

Service
Ondanks vroegere heel positieve ervaringen nu voor de 2de maal een gereserveerd product niet aanwezig in winkel voor afhaling.
Vorige keer nog korting aageboden gekregen, nu alleen een "sorry" gekregen

Assortiment
Wat ik er zoek vind ik

Aanbeveling
zou voordien 9 of 10 geweest zijn

Extra toelichting
Ondanks vroegere heel positieve ervaringen nu voor de 2de maal een gereserveerd product niet aanwezig in winkel voor afhaling. Vorige keer nog korting aageboden gekregen, nu alleen een "sorry" gekregen. Zet toch wel een domper op mijn eerder enthousiasme voor Cool Blue

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Theo van Kempen 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel je producten te vinden, echter het bestelproces liep matig. Bij het aanklikken van het winkelwagentje/mandje gaf de site daarna aan dat er toch niets in zat, ook al had ik op bestellen geklikt!

Service
Eerste maal gekocht bij jullie, levering stipt!

Assortiment
Ruim assortiment, in elke prijsklasse voldoende keuze

Aanbeveling
Goede service en niet onbelangrijk: veel reviews!!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carla 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudig te bedienen. Zoon van 13 heeft t zelf uitgezocht.

Service
Snel

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Leuke site! Jong, humor en professioneel.

Extra toelichting
Grappige doos bij bezorging

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hermanknol123 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Was de dag van levering niet thuis, kon toen aangeven om hem savonds nog te ontvangen maar was toen ook niet thuis, de dag erna was hij er weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A Miedema 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima website

Service
Tijdens telefoongesprek werd de oplossing al in de mail gestuurd.

Assortiment
Completer kan bijna niet.

Aanbeveling
Een enkele keer mis je fysiek contact met een product.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weojv 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor de computer alles bestellen

Assortiment
Volledige keuze aan producten. Zelfs teveel waar nodig

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen. Ze lossen hun vooropgestelde doelen ruimschoots in.

Extra toelichting
Ik kan enkel maar de goede zaken herinneren omdat er voorlopig geen slechte zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M de More 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via online heel gemakkelijk te bestellen

Service
indien nodig staan de mensen voor je klaar

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
de service en bestel gemak is gewoon super en dan de levering meestal binnen 24 uur, echt geweldig

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hanning jg 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemak dient de mens is hier op zijn plaats

Service
Prima service, al duurde de aflevering langer dan wordt gesteld.

Assortiment
Ruime keuze, al maakt dat de uiteindelijke keuze er niet makkelijker op.

Aanbeveling
Ben zeer tevreden en beveel de winkel dan ook van harte aan.

Extra toelichting
De levering liet langer op zich wachten dan aangegeven. Verder ben ik uitermate tevreden over de webwinkel en kan ik deze iedereen aanraden. Alhoewel ik de stofzuiger pas enkele dagen in mijn bezit heb ben ik erg content met de aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jo 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Supermakkelijk en duidelijk

Service
Emails met updates over de bestelling, duidelijke afleveringstijd (window van 2u), en die klopte ook.

Assortiment
Genoeg keus en vergelijkingsmateriaal.

Aanbeveling
Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marian 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super geregeld, wij willen een koffiezetapparaat , dat uit verkocht was, we hebben ons Mail-adres door gegeven, en Kregen bericht, toen hij weer vooradig was.

Service
Stap voor stap op de hoogte gehouden, net zo Lang tot hij bij ons bezorgd werd

Assortiment
Keuze genoeg, maar wij wilden specifiek de kitchen-aid in amandel- kleur.

Aanbeveling
Verder niks meer,het is ons gewoon super bevallen, dank je wel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bmaegerman 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer gemakkelijk en handig om vanaf je iPad een bestelling te kunnen plaatsen zonder je te moeten verplaatsen

Service
Service zéér goed. Vandaag bestellen en morgen al geleverd !

Assortiment
Zéér veel keuze van producten

Aanbeveling
Het is gewoon handig en snel

Extra toelichting
Je kan online bestellen, snelle levering. De afbeelding op de site klopt steeds met het ontvangen product. Géén extra verzendingskosten te betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dofe13 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Over de service valt geen slecht woord te zeggen.

Assortiment
Ruim assortiment.

Extra toelichting
Ik ben tevreden van de service en het aanbod van de winkel. Indien ik met vragen zit, staat de klantendienst altijd klaar (ervaring uit het verleden). In dit geval was de lader snel bij mij, gisteren besteld en vandaag in mijn bezit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellie 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
duidelijke website

Service
Je wordt als klant goed geïnformeerd over je bestelling.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Duidelijke website, na het plaatsen van een order krijg je duidelijke informatie over het verdere verloop.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews