coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42317 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mieke 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kan makkelijk zoeken en er worden zelfs suggesties gedaan.

Service
Goed! Je krijgt zelfs meer service dan verwacht. (Denkt aan wachtmuziekje tot je bestelling bezorgd wordt enz.)

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Korte duidelijk mails met status van bestelling

Assortiment
Ruim aanbod en snelle levering

Aanbeveling
Overzichtelijk en alles goed te vinden inclusief specificaties van het product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bo 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Thuis bestellen

Service
Gelijk mail terug

Assortiment
We zochten een rugzak...ruime keuze

Aanbeveling
Snel en netjes afgehandeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sonja 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Wat is makkelijker dan dit. Online bestellen, online betalen en de volgende dag in huis.

Assortiment
Wat je zoekt, het is er bijna allemaal.

Aanbeveling
Coolblue geef ik een 9 omdat dit de 2e keer is dat ik er iets besteld heb.
De volgende keer alsnik iets nodig ben ga ik eerst op de site van Coolblie kijken.

Extra toelichting
Nee geen enkele..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan5351 14-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Gemak
Snel bekeken en producten te vergelijken

Service
In tegenstelling tot hetgeen op de coolblue site staat heeft deze wasmachine dus geen beladingssensor.
Coolblue geeft maar een slechte respons op mijn klacht ('u kunt hem inruilen en that's it'.
Daarnaast waren ze ook nog 2 dagen (!) te laat met leveren. Dit omdat ze zelf te laat waren met de check op de betaling. Ze hebben me hier ook niet zelf van op de hoogte gebracht (ik moest zelf bellen).
Conclusie:
Ik heb een wasmachine die het prima doet hoor, maar de service en de informatie van Coolblue is slecht en de opvolging van klachten in- en intriest.

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
In tegenstelling tot hetgeen op de coolblue site staat heeft deze wasmachine dus geen beladingssensor.
Coolblue geeft maar een slechte respons op mijn klacht ('u kunt hem inruilen en that's it'.
Daarnaast waren ze ook nog 2 dagen (!) te laat met leveren. Dit omdat ze zelf te laat waren met de check op de betaling. Ze hebben me hier ook niet zelf van op de hoogte gebracht (ik moest zelf bellen).
Conclusie:
Ik heb een wasmachine die het prima doet hoor, maar de service en de informatie van Coolblue is slecht en de opvolging van klachten in- en intriest.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

ZinoLang 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Web Layout spreekt voor zichzelf en speelt in op het verlangen van de consument.

Service
Klantenservice helpt je zo spoedig mogelijk, elke situatie wordt afzonderlijk bekeken.

Assortiment
In elke categorie verschillende merken aanwezig, zeer diep en breed assortiment!

Aanbeveling
Uiterst gemakkelijke bezorging ( aan deur ) en goede, economische prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Benchipa 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijke site, alles heel overzichtelijk

Service
Antwoorden asap op al je vragen

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Alles word netjes geleverd, krijgt genoeg informatie over je levering

Extra toelichting
Alles zeer goed! Pakje netjes en stevig verpakt, zodat er zeker niets aan kom komen. Doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Darkface 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke site en snel bestellen.

Service
Als het fout gaat, door de klant. Komt het de volgende dag met een privé koerier binnen. Wat een service!!

Assortiment
Genoeg te vinden.

Aanbeveling
Gewoon in mijn ogen 1 van de beste sites. Veel ervaring en alleen maar uitstekend te noemen.

Extra toelichting
Ik vind alles goed bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brouwer 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg duidelijk en overzichtelijke website

Service
Je blijft constant goed op de hoogte van de status van de bestelling.

Assortiment
Erg veel keuze.

Aanbeveling
Goede service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad Hobbel 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en eenvoudig te bestellen

Assortiment
veel keus, een ruim assortiment

Aanbeveling
Betrouwbaar t/m de levering

Extra toelichting
Betrouwbaar, groot assortiment en de levering volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudige website, snel te bestellen

Assortiment
Ik vond wat ik nodig had.

Aanbeveling
Prima site.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wout 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel, simpel, overzichtelijk

Service
Geen klagen, dus goed.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze, dus geen klagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jadon303 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je bestelt rustig thuis. De beoordeling van de producten door de klanten geven je een betere kijk.

Service
Vandaan bestelt is morgen aan de deur geleverd.

Assortiment
Een zeer uitgebreid assortiment. Keuze uit verschillende modellen per product.

Aanbeveling
Makkelijker kan niet. Handige retourservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

laptop 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Besteld via advertentie marktplaats. Keurig mailtje terug met link om bestelling te activeren.

Service
snelle en duidelijke berichtgeving betreffende betaling/ontvangen betaling en levering.

Assortiment
heb ik niet onderzocht, alleen dit produkt gekocht.
(2 maal dezelfde laptop)

Aanbeveling
echt supersnelle levering, en transpirante communicatie

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

SHeijn 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken op de webite

Service
Prima service van Coolblue

Assortiment
Ik kocht een wasmachine, ze zijn er in alle soorten en prijsklassen.

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden

Extra toelichting
Voorbije is te gek, alleen de mannen van het bedrijf dat de machine afgeleverd heeft waren minder, maar daar heb ik de klantenservice al over ingelicht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EJ 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles overzichtelijk in verschillende categorieën. Zoekt erg makkelijk.

Service
Snel in huis en prima verpakt.

Assortiment
Heb nog niets niet kunnen vinden.

Aanbeveling
Waarom niet?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Etman 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Uitstekende uitleg aan de telefoon zonder koopdwang. Dat zorgde ervoor dat ik graag bij Coolblue bestelde.

Service
Prima uitleg. Snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mahinder en Inge Sanggam 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijke webshop, gemakkelijk in het vergelijken van de producten.
Werkt zeer vriendelijk.

Service
Kleine probleempje gehad met een zuigmond can een stofzuiger, is op een professionele manier opgelost.

Assortiment
Ruime in wat je zoekt

Aanbeveling
Klantvriendelijk
Snel in leveren
Houd je op de hoogte van je aankoop
Goedkoop

Extra toelichting
Contact gaat ook via Facebook, wordt binnen 30 minuten gereageerd. Met een antwoord op je vraag. Niet het motto "don't call us, we call you". Zeer professionele houding. Heb absoluut geen spijt van mijn aankoop bij Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marissgu 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super uitgebreide keuze, goede prijs
online shop is fool proof

Service
zoals steeds super, volgende dag geleverd, kunnen veel webshops nog iets van leren.

Assortiment
zeer uitgebreide keuze, goede beschrijving
recensies van klanten is steeds een voordeel, zo weet je de ervaringen van andere mensen

Aanbeveling
heb de winkel reeds dikwijls aanbevolen en zal dit ook blijven doen

Extra toelichting
algehele ervaring met coolblue is super, heb hier ook reeds een stofzuiger gekocht, een stoom mop, ... Steeds super levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steph92 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site en goede feedback over het product

Service
geen verzendkosten en hele snelle levering!

Assortiment
veel verschillende soorten backpacks waar ik uit kon kiezen tegen een hele scherpe prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kris 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijk en eenvoudig

Assortiment
bijzonder groot

Extra toelichting
top, die korting!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lonneke verweij 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
duidelijk en snel gevonden wat ik nodig had

Assortiment
genoeg keuze voor een niet al te dure prijs

Aanbeveling
snel besteld en snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Th.Offermanns 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
een product wat niet in het assortiment is wordt je geholpen door naar de concurrent te verwijzen die het wel heeft

Assortiment
bijna alles is verkrijgbaar

Aanbeveling
alleen al voor de geweldige service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marybrak 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je bezoekt de website, alles wat verkocht wordt in een oogwenk te bekijken.

Service
vandaag besteld en daadwerkelijk morgen in huis, in dit geval een wasmachine, bezorgt, geplaatst en binnen een half uur kon ik wassen.
oude machine meegenomen!

Aanbeveling
wat wil je nog meer!?? zo snel en keurig afgehandeld, heb ik nog nooit meegemaakt.
Alles wat op de website beloofd wordt, wordt ook daadwerkelijk zo uitgevoerd.

Extra toelichting
zoals ik boven al omschreef, wat belooft wordt, wordt ook zo uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelyne Laureys 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
magisch: een klik en je product is aan huis

Service
Buitengewone snelle en vlotte bediening

Aanbeveling
Uiterst comfortabel winkelen

Extra toelichting
Alleen positieve punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samuel Carlos de Lima Dias 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
It's easy to buy, but you should provide an english version of the website.

Service
Its reliable and fast.

Assortiment
I found everything I need

Aanbeveling
I would recommend the shop

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

UltraMarkus 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Op een licht haperende filter in de zoek functie werk het vinden van producten prima. Tevens is het bestellen en afronden ervan ook eenvoudig te regelen.

Service
Na nog weinig contact gehad met de service lijn kan ik hier niet over oordelen. Wel is het des betreffende product binnen 24 uur geleverd wat uitermate plezant is.

Assortiment
Er was duidelijk een breed aanbod voor wat ik zocht. De prijzen zijn ook aan de goede kant. Echter was er voor mijn product een leverancier die goedkoper was. Deze leverde het product echter mar met één jaar garantie en er was geen muis inclusief te verkrijgen.

Aanbeveling
Na goed te kunnen surfen en zoeken op de site heb ik mijn product makkelijk kunnen bepalen en kopen. Zoals eerder aangegeven is de filter in de zoek functie iets haperend.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nicoi 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitgebreid assortiment spullen.

Service
Problemen met een autostoelhoes werden super snel opgelost.

Aanbeveling
Geweldig snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima overzichtelijk, makkelijk producten te vinden

Service
Geen service nodig

Assortiment
Prima assortiment

Extra toelichting
Keurig mail voor verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

LM Fens Godrie 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snelle service,duidelijk aangegeven wanneer pakje geleverd werd.

Assortiment
Veel keuze

Extra toelichting
Product wordt netjes verpakt en geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 13-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Het is heel gemakkelijk, overzichtelijk, netjes. Je kunt snel vinden wat je zoekt.

Service
Had hem besteld 's avonds, volgende dag binnen gekregen! Super handig als je nog snel een verjaardagscadeautje moet halen ;).

Assortiment
Van alles wat! Ruim assortiment, voor ieder wat wils

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S Bergsma 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Geweldige service ook telefonisch heb al enkele keren iets bij coolbleu of een van hun andere webwinkel besteld

Service
Enorm snelle levering zelfs bij bestellingen laat in de middag of in de avond werd het pakketje de volgende dag geleverd
Telefonisch wisten de werknemers waar ze over spraken. Top!

Assortiment
Ze verkopen geen vliegtuigen en houtkachels anders was het een 10😜

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

els 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke en snelle website

Service
bezorging inderdaad de volgende middag

Assortiment
juist een product dat niet in de winkel (mediamarkt, bcc) te krijgen was in de juiste kleur (zwart) wel meteen beschikbaar bij Cool Blue

Aanbeveling
alleen website ervaring: prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

steph92 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site en goede feedback over het product

Service
geen verzendkosten en hele snelle levering!

Assortiment
veel verschillende soorten backpacks waar ik uit kon kiezen tegen een hele scherpe prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sabine 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Geen bijzonderheden, kreeg niet direct mijn artikel als suggestie

Service
Duidelijke en goede informatie

Aanbeveling
Goede service,msnelle levering en heldere communicatie

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Cornelia 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, alles prima te vinden

Service
Er is mij een email gestuurd toen het product leverbaar was, ik ben steeds op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Ook bij reparaties zijn de medewerkers erg voorkomend, en helpen de problemen op te lossen.Al met al, vriendelijk en behulpzaam, echt geode service.

Assortiment
Allerlei verschillende webshops, goed assortiment

Aanbeveling
Zeer goede service, nooit problemen met retourneren of reparaties. Al je facturen staan in de computer, gemak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fynn Eberhard 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer goede site. Lekker overzichtelijk en snel.

Service
Goede oplossingen. Retourneren geen probleem. Zelfs een whatsapp nummer voor zeer snelle service.

Assortiment
Verschillende categorieën, waar elke categorie weer veel keuze bied.

Aanbeveling
-

Extra toelichting
Ik vindt het eigenlijk perfect. Maar er zijn altijd kleine verbeterpunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rutger 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is overzichtelijk. De instelmogelijkheden aan de linkerkant zorgen ervoor dat de producten ziet die bij je passen. Alle benodigde informatie staat waar het hoort te staan. De prijs die je betaalt is inclusief alle bijbehorende kosten zoals het verzenden/installeren.

Service
Na de bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden via mail en sms van de status van je bestelling. Uitstekend.

Assortiment
Coolblue heeft ontzettend veel diverse producten in zijn assortiment.

Aanbeveling
Makkelijk bestellen. Goede status updates. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Desmond 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen en altijd een goede levering

Service
goede service niets op aan te merken

Assortiment
Heeft de meeste producten die ik nodig heb

Aanbeveling
Goede service en levering op alle dagen beter kan niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Peenen 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
duidelijke website, snel benodigde product gevonden. makkelijk te betalen. goed verpakt. Prijs-kwalitiet is top

Assortiment
veel keuze voor een product dat je graag wil. Ook meerdere prijsklassen dus voor ieder wat wils

Aanbeveling
betrouwbare site. veel voordeliger dan in de winkel

Extra toelichting
al veel gekocht via cool blue en altijd zeer tevreden over alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig bestelling kunnen plaatsen

Service
Direct na bestellen wordt je regelmatig op de hoogte gehouden waar je bestelling zich bevindt

Assortiment
Ruime keus in produkten

Aanbeveling
Alles naar wens verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herbie54 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemak van keuze, gemak van kosteloze betaling, stipte aflevering

Service
Super

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Omdat je er bijna alles vind, goede volledige technische gegevens van elk product.Stipte gratis levering.goede onzin helpdesk.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NelisD 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,8

Gemak
Enorm handig dat alle specificaties online staan en er dus niet naar een winkel moet gelopen worden.

Service
Het aan huis bezorgen werkt minder optimaal via Bpost volgens mij. De Etracker gaf de status zending wordt geleverd, en werd onmiddellijk opgevolgd door: nieuw aanbod voorzien. Waardoor ik er niet van overtuigd was dat de zending nog de dag zelf ging komen. Kwam uiteindelijk 5 uur later toch toe.

Assortiment
Is goed

Extra toelichting
Winkel op zich vind ik goed, service via Bpost minder.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Harm 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke site

Service
Perfect snelle levertijd en prima op de hoogte gouden van de verzending.

Assortiment
Je kunt haast elk artikel vinden wat je wilt hebben.(ik tenminste wel)

Aanbeveling
Ik geef uit principe geen 10'omdat er altijd een beetje spanning op moet blijven staan. Maar wat mij betreft kan het haast niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cologic 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en handige website, heel uitgebried assortiment

Service
Wat een verfrissende kontakt aanpak. Je wordt van minuut tot minuut op de hoogte gehouden van waar je bestelling op dat moment in het proces is. Weet precies wanneer ik thuis moet zijn om het bestelde te ontvangen.

Assortiment
Zowat alles wat je kan bedenken is bij hun te koop. Tegen de beste prijzen. Ik ga tegenwoordig niet eens meer online naar vergelijk of zo, maar bestel gewoon direkt online bij CoolBlue.

Aanbeveling
Razendsnelle levering. En ongelooflijk goede service.

Extra toelichting
Gewoon de allerbeste online winkel die ik ken. Zo zou iedere winkel in Nederland moeten zijn. Jammer genoeg voor hun is CoolBlue de enige beste. Waar alles perfekt geregeld is en je als klant eindelijk weer eens telet. Je volledig ondersteund en serieus genomen wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evitake 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geleverd en geplaatst

Service
Geleverd tot op 1ste verdiep

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen

Extra toelichting
Snelle en goede service. Heel vriendelijke mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Willems 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel makkelijk navigeren op de site. Door de vele filters kom je snel bij het product dat je zoekt.

Service
Vandaag besteld morgen in huis wordt beloofd en wordt nagekomen. Bij de producten staat een filmpje met productuitleg. Heel erg fijn!

Assortiment
Heel veel keuze, maar keuzes maken wordt simpel gemaakt door de vele filters.

Aanbeveling
Groot assortiment, goede prijzen, goede service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mop 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Kon redelijk snel vinden wat ik zocht

Service
Snelle en goeie service

Assortiment
Hebben bijna alles

Aanbeveling
Snelle levering
Kunnen er nog een hoop een puntje aan zuigen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs Kroezen 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super eenvoudig bestellen.

Service
Bestelling gedaan. Snel een bevestiging. Top.

Aanbeveling
Geweldig. Snel en eenvoudig bestellen. Vervolgens wordt je op de hoogte gehouden m.b.t. De status van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harriet 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik zocht een inkt cartridge en kreeg opties te zien van een combipack, dat was fijn want hier hoefde ik niet dus niet meer zelf naar te zoeken

Aanbeveling
Alles was prima, alleen het pakje was kennelijk snel en slordig dichtgetapet.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews