coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,0 Lees 42806 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1148 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wiro 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Geweldig: zaterdagavond bsteld zondag om 13 uur in huis!

Assortiment
Ik kocht een synology ds1815 maar uitbreiding ram geheugen voor dit apparaat werd niet aangeboden en heb ik elders moeten kopen. Jammer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Berend 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kon eenvoudig mijn bestelling vinden met daar een duidelijke omschrijving van het product bij geschreven.
Dan even in het winkelmandje en zo simpel verrekend.

Service
Verzorgde levering, vandaag besteld morgen binnen!

Extra toelichting
Coolblue heeft een breed assortiment aan producten die op een eenvoudige wijze te vinden zijn en beschreven is met de gewenste informatie van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rf dd4 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles gaat altijd goed kan niet beter

Service
Alles is altijd heel goed geregeld en door de telefoon altijd heel vriendelijkheid van het personeel wat je toespreekt geweldig gewoon

Assortiment
gewoon heel uitgebteid

Extra toelichting
niets om over te zeuren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AlainDW 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Aanbod + perfecte service

Extra toelichting
- mooi aanbod - snelle service, zelfs in weekend. Aangekocht zaterdag om 22u - zondag al geleverd om 11u - als dat geen service is !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DW 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Makkelijke duidelijke website

Assortiment
De keuze is reuze

Extra toelichting
Bijzonder snelle bezorging, netjes ingepakt en goede prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Stefaniebauwens 22-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
Je hebt lange tijd ook in het weekend

Service
Dat het super snel geleverd word

Assortiment
Nog vrij groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mark Jaket 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk om een laptop te vergelijken.

Service
Snel.

Assortiment
Genoeg keuze in diverse prijscategorie.

Aanbeveling
Geen negatieve ervaring.

Extra toelichting
Goede snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Boeve 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk het nodige gevonden en de betalingsprocedure liep voorspoedig.

Service
Uitstekende service.Bij voor ons enige onduidelijkheid in de beschrijving vriendelijk geholpen en uitgelegd.

Assortiment
Groot assortiment en erg overzichtelijk.

Aanbeveling
Kan niets anders dan lof spreken over Coolblue

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvon 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online geen gezeur helder en duidelijk

Service
wat wordt beloofd wordt ook gedaan

Assortiment
Alles wat in bij witgoed verwacht

Aanbeveling
gewoon doen!!

Extra toelichting
De aflevering perfect geen extra kosten en in no time alles gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SWZ 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijk

Service
Eerste bestelling, op de afgesproken tijd geleverd

Assortiment
Ruime sortering, de prijs is OK

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

paul 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Apparatuur makkelijk te vinden op website

Service
Super snelle levering zelfs op zondag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chiel 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
1 klik op de knop en je hebt alles wat je zoekt. En je kan producten makkelijk vergelijken.

Service
Voor 23.59 uur besteld, de volgende dag in huis. Simpel, makkelijk en snel.

Assortiment
Ruim aanbod en veel diversiteit

Aanbeveling
Zeer goede ervaring mee. Als het product niet is wat je er van verwacht, dan stuur je een mail en alles is zo geregeld. Geld is snel teruggestort. Topservice.

Extra toelichting
Sommige producten zijn duurder dan bij andere webshops. Maar het idee dat je het de volgende dag gegarandeerd in huis hebt, zal menig persoon over de streep trekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jasper 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Klik en klaar! Volgende dag in huis

Service
Vooral in het verleden een paar keer wat gehad maar altijd snel en goed opgelost

Assortiment
Nog nooit iets niet gevonden

Aanbeveling
Snel klantvriendelijk goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Oppermans 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel kun je alles op je gemak bekijken

Service
Zaterdag besteld en zondag zoals beloofd in huis. Super service dus!

Assortiment
Ze hebben een ruime keuze

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel zeer zeker aan. Ze doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Makkie64 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen vanuit je luie stoel. Niets zo makkelijk.

Extra toelichting
Bestelling doorgegeven op zaterdag om 23:50. Geleverd op zondag 13:00. Dat is wat men noemt een snelle service. Alleen jammer dat er geen kortingen worden gegeven aan goede klanten. Zou een motivering zijn om niet aan te kopen bij bol.com of andere groupons .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Poppentje 22-09-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam

Algemene score

1,3

Gemak
In het bestelmodule zou het niet mogelijk moeten zijn om voor rembours te kiezen als het bedrag hoger is dan X Nu kan je het geheel afronden en ontvang je een bevestiging dat de bestelling in orde is. Pas later ontvang je per email dat het niet mogelijk is.

Service
Ze houden zich herhaaldelijk niet aan de gemaakte afspraken. En in plaats van het bieden van oplossingen wijzen ze de vinger naar elkaar: Coolblue klantenservice, Coolblue winkelmedewerker & Wasmachinestore.

Aanbeveling
Ze gaan zeer misleidend te werk. Niet alleen omdat ze reclame maken met levering volgende dag, maar niet eens in de buurt van dat nakomen:
1. Ze liegen keihard over de levering DEZELFDE dag. (Deze situatie staat niet op zichzelf. Op Internet heel veel klachten hierover gevonden) Voor mij helaas te laat. Maar wees dus gewaarschuwd!
2. Wasmachine store geeft toe dat de email met verzendbevestiging; uw bestelling is vandaag verzonden naar het volgende adres.... gewoon een standaard email is die iedereen krijgt direct nadat de bestelling geplaatst is.

Extra toelichting
Zeer slechte service. Dinsdag 15 september via FB geïnformeerd of de geplaatste bestelling (wasmachine, koelkast en fornuis) bij contante betaling direct geleverd kon worden. Reactie: Het is zeker mogelijk om de bestelling te plaatsen en te betalen in een van onze winkels. Als je dit voor 15.00 doet dan kan de bestelling de zelfde dag nog ontvangen worden. Groeten, xxxx van Coolblue. Woensdag 16 september. Eenmaal in de winkel in Amsterdam (1,5 uur reistijd aankomst 11:15) zegt de medewerker xxxx dat een levering op dezelfde dag een foutje was. Levering kan pas de volgende dag, dus donderdag. Woensdag avond per e-mail een ontvangst en verzendbevestiging ontvangen. Donderdag in de vooravond dan toch maar informeren waar het blijft. Bellen, emailen en chatten om reactie te krijgen. Na een uur telefonisch te horen gekregen dat de levering pas een week later is. Direct order geannuleerd en geld teruggevraagd. Contante betaling is mogelijk maar contant geld retour zou weer niet kunnen.Telefonisch werd toegezegd dat het geld maandag op de rekening zou staan. Maandag geen geld retour maar de leverancier die belt en een afspraak voor levering wil maken. Zucht...Vandaag is dinsdag en nog steeds geen geld retour maar wel een email dat het geld binnen 3 dagen word overgemaakt. Wederom klacht per mail verstuurd tav de directie. Reactie per email retour dat ze het rekeningnummer niet hebben? Een weekje verder dus.... geen spullen geen geld maar wel een oma (voor wie de spullen zijn besteld) die overspannen en er verdrietig onder is.

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

Piet Demedts 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer goede ondersteuning van het selectieproces in wat vaak een overaanbod is : welke zijn de top 10 meest verkochte, wat zijn de belangrijkste criteria waarop te letten, goede filter criteria, en belangrijk ook : correcte specificaties.

Service
Zaterdagnamiddag besteld en zondag voor de middag reeds geleverd. Niet onbelangrijk als je smartphone het plots laat afweten en je gevoel hebt onbereikbaar te zijn.

Assortiment
Het assortiment is vaak overaanbod. Gelukkig is er de zeer goede en betrouwbare selectiehulp.

Aanbeveling
Bij online aankopen staat Coolblue steeds in mijn short-list van online winkels waar ik aankoop wil plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannick Vlasveld 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer snel en makkelijk iets te bestellen. Overzichtelijke website en ruime keuze aan producten

Service
zeer goede en snelle manier van betalen en als er vragen zijn worden deze ook goed beantwoord

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
Beste webshop op het internet

Extra toelichting
snelle verzending, groot assortiment, bij vragen wordt je goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boutchous 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Très tres facile á utiliser , très intuitif

Service
Service impeccable , jamais vu une telle rapidité entre le moment de la commande et ma livraison

Assortiment
Très beau choix , toute la gamme est proposée

Aanbeveling
Je recommande déjà á tous les proches tellement j'ai ete content

Extra toelichting
Je travaille beaucoup et pouvoir commander de chez soi avec un bon prix et une livraison extrêmement rapide c'est vraiment genial

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Veldhoven 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gemakkelijke website, duidelijk en overzichtelijk. Op meerdere manieren kan je vinden waar je zoekt.

Service
Toonaangevend, Coolblue is denk ik wel de meest service gerichte webwinkel. De fysieke winkels ook trouwens. Je voelt je echt welkom!

Assortiment
Zeg het maar, ze hebben alles...

Aanbeveling
Ik koop vaker via internet winkels, wie niet, maar als ik iets zoek, is Coolblue de eerste waar ik bij ga shoppen.

Extra toelichting
Maximale score, wat moet u nog meer zeggen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oudshoorn 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewoon een goed en helder bestel- en betalings-traject, zoals je zou verwachten.

Service
Het was een aangename verassing te ervaren dat de mensen van Coolblue er echt alles aan doen om je te helpen.

Assortiment
Ze hebben van alles.

Aanbeveling
De levering was op tijd, en de afhandeling zeer correct.

Extra toelichting
Mijn aankoop betrof een Tweedekansje, bij levering bleek er geen netsnoer en inbouwmateriaal bij te zitten. Kan gebeuren, je weet dat je een "open doos" koopt. De Coolblue-medewerkers gaven me de keuze de machine retour te laten halen en/of een alternatief te kiezen, maar hebben na overleg met mij de nalevering perfect afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sant0987 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Levering op zondag, zaterdagavond besteld

Assortiment
Niet alle telefoons meer in voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renske Martens 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk via internet besteld!

Service
Ik had het artikel de volgende dag al in huis!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ineke 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig vergelijken op voor mij belangrijke criteria.
Oordeel Consumentenbond verwerkt in omschrijving.

Service
Levering conform afspraak; service nog niet nodig dus niet te beoordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijk en overzichtelijk

Service
zelfs op zondag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carinavandewauwer 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je kan elke dag op ieder tijdstip bestellen.

Service
correcte levering, goede communicatie via mail en sms

Assortiment
veel keuze en snel geleverd.

Aanbeveling
heb ik ondertussen al gedaan!

Extra toelichting
voor mij was het perfect, allesis verlopen naar wens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk en duidelijk

Service
prima valt niks op aan te merken

Assortiment
ook prima , ik zocht alleen op harde schijf die waren er voldoende

Aanbeveling
duidelijk en makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Titmouse Tom 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Producten worden gemakkelijk gevonden, zijn duidelijk omschreven en de reviews geven een goed idee van de appreciatie van de klanten.

Service
Zaterdag besteld. Zondag geleverd. Top!

Assortiment
Ruime keuze aan verschillende producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Huismans 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Snelle levering. Goede communicatie over bestelling en levering.

Aanbeveling
Ik had nog nooit van Coolblue gehoord. Op basis van beoordelingen heb ik Coolblue gekozen. Geen spijt van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joop 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
netjes op tijd afgeleverd

Service
goede service

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
geen klachten op tijd geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jesse 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Altijd goede service en snelle levering. Bovendien veel reviews te lezen

Assortiment
Erg uitgebreid

Aanbeveling
Top winkel, goede service, goede levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nog geen glimlach 22-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Een goed overzicht van wat er allemaal is en wat het kost. De bestelling zelf verliep vlekkeloos.

Service
Helaas is er iemand ... die zijn belooftes niet waar maakt. Ik kreeg allerlei mail dat mijn pakket ingepakt verstuurd en om zo laat aangeleverd zou worden op zondag en dat gebeurde niet. Op de 2e dag van aanlevering wordt er een onduidelijk briefje in de bus geduwd... je blijft niet de gehele dag thuis (het wordt geleverd tussen 00.00 en 23.59uur .... en dan wordt het dag 3 alsnog bij een afhaalpunt afgeleverd terwijl de mail aangeeft tussen 11 en 1 aan de deur te staan ...

Assortiment
Het assortiment is uitgebreid en dus volop keuze

Extra toelichting
Misschien iets minder belovende mailtjes sturen

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

iiguu lihium aa 22-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Gemak
snel en duidelijk alles te vinden

Service
Levert zelfs op zondag

Assortiment
genoeg

Aanbeveling
jammer dat het artikel op een andere site 15 euro goedkoper was :(

Extra toelichting
Ik zocht oplaadbare batterijen en daar stonden deze ook bij, dus ook nog de verkeerde gekocht. Stond ook verder niks op de verpakking. Jammer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

syar 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles is overzichtelijk opgedeeld in categorieën waardoor je de producten makkelijk kan vinden.

Service
Gratis verzending, verzending op zondag en retouren.

Assortiment
Veel verschillende producten van alle merken,in alle verschillende prijsklassen, hierdoor kan iedereen iets geschiktst vinden

Aanbeveling
De service en prijzen zijn allebei zeer goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
de webwinkel is duidelijk en zeer makkelijk

Service
zeer tevreden alles volgens afspraak

Assortiment
ik heb gevonden naar wat ik zocht en de prijs was ook goed.

Aanbeveling
je hebt niet veel tijd nodig om te winkelen,en je bestelling heb je gauw in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en vooral erg makkelijk

Assortiment
Erg breedt en makkelijk een keuze te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alia 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima. via internet besteld. (nog) geen winkel bezocht.

Service
voor het eerst gebruik gemaakt; nog geen hickups gevonden.

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
dikke voldoende

Extra toelichting
Was erg blij dat het product gelijk de volgende dag na bestelling binnen was en ook op het tijdstip waarop was afgesproken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dave 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk een account aangemaakt en de bestelling doorgezet.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status, van je bestelling.

Aanbeveling
Snelle levering en duidelijk in communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Auke 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel het juiste artikel, met voldoende achtergrondinformatie

Service
levering op zondag! erg handig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alle artikelen zijn gemakkelijke te vinden en te categoriseren in een handig overzicht.

Service
fantastisch dat zelfs opzondag geleverd kan worden. Ook wordt je tijsentijds op de hoogte gehouden van van de situatie van het te verzenden pakket.

Assortiment
Ruim voldoende assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wolffje 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijk, werkt goed, vergelijken van 3 produkten mogelijk en helder.

Service
Lange wachttijd met bellen, maar in elk geval via een normaal telefoonnummer bereikbaar.

Assortiment
Niet alles op voorraad, keuze soms net te beperkt.

Aanbeveling
Duidelijk, betrouwbaar, vriendelijk, snel.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Dee Jay 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
de site is overzichtelijk, bestellen en betalen gaat gemakkelijk.

Service
bezorging op zondag!!! Super service. Ook bij klachten goede afhandeling.

Assortiment
prima assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site, goed assortiment en een goede prijs. Bestellen gaat heel makkelijk. Prima communicatie naar de klant dmv mails en sms. Ben echt heel tevreden!

Service
Bezorging super snel! Zelfs op zondag. Eerlijk, ik ken geen andere bedrijf wat zo snel bezorgd en je ook goed op de hoogte houdt.

Aanbeveling
Ik meen het serieus, echt een top bedrijf.

Extra toelichting
ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

landola 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer professioneel personeel in de winkel bij afhaling
niet al het bestelde materiaal was aanwezig en diende nageleverd, wat ook is gebeurd en zelfs op zondag !!!!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zeker aan te raden !

Extra toelichting
Beloftes worden nagekomen, zelfs een levering op zondag !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tatteke88 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Registreren hoefde niet.

Service
Mijn bestelling werd geleverd op een zondag! :D

Assortiment
Een ruim aanbod!

Aanbeveling
Een echte aanrader!

Extra toelichting
Een ruim aanbod en vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekend

Service
Ultrafijn

Assortiment
Huge

Aanbeveling
Cool Blue doet haar naam eer aan. COOL in alle facetten; blauw de kleur van vertrouwen, hetgeen deze firma dik en dwars waarmaakt. Niet te vergeten het vriendelijke sympathieke personeel die het bestelde pakketje zelfs op zondag bij je aflevert. Très très belle!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ernst89 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alle informatie voorhanden, je hebt nu ECHT geen advies van een fysieke winkel meer nodig. Verzending is ook zoals beloofd, zelfs voor mij in een uithoek (Achterhoek) van het land. Informatie over verzending in samenwerking met PostNL is echt top.

Service
Als service gaat om after service? Geen idee, niet nodig gehad. Info op de website levert mij een betere service op dan bij andere (web)winkels.

Assortiment
Bijna alles wat ik wil is door Coolblue te leveren, met goede informatie en reviews over dat product.

Aanbeveling
Als ik een product wil kopen en ik heb behoefte aan meer informatie, dan is dat bij Coolblue te vinden. Dus ook reviews die in tegenstelling tot andere winkels zeer echt overkomen. Ook nadelen van een product worden genoemd.

Extra toelichting
Ik ben dus erg enthousiast, maar Coolblue zit niet altijd aan de lage kant als het gaat om prijzen. Dus soms slaat mijn loyaliteit door naar mijn eigen portemonnee en neem ik het goedkoopste product op Kieskeurig of Tweakers (nadat ik alle info eerst op Coolblue bekeken heb...).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

voetsvandelft 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gemakkelijk besteld op zaterdag avond. Zondag geleverd op tijd die vooraf via mail werd doorgegeven. Dat terwijl de prijs niet hoger is dan bij bijv. Mediamarkt.

Service
CoolBlue komt beloftes echt na! Gratis verzending, ook op zondag.

Assortiment
Naast het door mij bestelde product waren er ook nog veel accessoires te koop. De prijs was exact hetzelfde als bij bijv. Mediamarkt.

Aanbeveling
Prijzen zijn goed, gratis bezorging, ook op zondag. Je wordt vooraf ingelicht hoe laat het pakketje ongeveer geleverd wordt. Komen beloftes na.

Extra toelichting
Zoals hierboven vermeld: Gemakkelijk bestellen, heel veel keuze en aanbod van accessoires, prijzen niet hoger dan bijv. Media Markt, gratis levering ook op Zondag, duidelijk mailverkeer, zeer goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

avandenborre 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Coolblue geeft veel informatie mee over de produkten, de plus en minpunten geven ze zelf aan. Ik vind het een plus dat je ook reviews kan lezen. Dus als je min of meer weet wat de selectiecriteria zijn die jij belangrijk vindt, kan je van bij jou thuis kiezen en bestellen. Zo spaar ik me enkele uren tijd uit om in een grote keten te gaan kiezen (vaak minder informatie en minder keuze)

Service
Geleverd op mijn gekozen dag, snelle service. Defect toestel en alle verpakkingen werden meegenomen.

Assortiment
het is al enkele keren voorgevallen dat we op zoek naar een artikel, daarvoor naar Mediamarkt rijden, en het staat daar niet uitgestald. Op de Coolblue website vinden we het produkt dan wel. Ik moet dus concluderen dat het assortiment voor sommige items uitgebreider is dan in een gekende, grote keten.

Aanbeveling
tot nu toe heb ik niets anders dan positieve ervaringen met coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coen 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig om te vinden wat je zoekt, overzichtelijke site (en aparte sites voor productgroepen zoals in dit geval stofzuigers)

Service
Snelle levering en omruilen zonder gedoe, niet nodig gehad, eerder wel een keer gedaan. Was geen enkel probleem.

Assortiment
Prima, en behoorlijk uitgebreid.

Aanbeveling
Snelle levering, goede service en niet te duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews