coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3462 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Brigitte 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Helder, overzichtelijk, prima zoekmachine

Service
Coolblue komt zijn afspraken na. En ze hebben ook nog humor :-) (bekijk vooral de wachtinterventies op de bevestigingspagina van je bestelling)

Assortiment
Diep en breed assortiment, duidelijke productomschrijvingen, alle info die ik van belang vind voor het maken van een keuze was vermeld.

Aanbeveling
Goed aanbod, goede prijs/kwaliteit verhouding en ze doen daadwerkelijk wat ze beloven en medewerkers die echt intrinsiek gemotiveerd zijn om alles te doen voor een :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline Hoornaert 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles duidelijk opgedeeld per categorie, overzichtelijke site, gebruiksvriendelijk.
Geen ingewikkelde toestanden om te bestellen.

Service
Bestelling wordt reeds de volgende dag geleverd als je voor middernacht bestelt. Tegen een kleine meerprijs kan je ook het uur waarop er geleverd wordt bepalen, heel handig als je werkt.
Je levering is goed ingepakt. Vriendelijke mensen van de pakjesdienst.

Assortiment
Echt een heel ruim aanbod ..
Goede informatie over de producten en soms zelfs een video. Je weet dus perfect wat je koopt!
Meestal zijn de prijzen dezelfde als in de andere grote electro-zaken, en soms zijn ze ietsje duurder, maar voor goede service betaal ik graag iets mee!

Aanbeveling
Keuze uit ruim assortiment, goede correcte prijs, altijd mogelijkheid om meer uitleg te bekomen. Duidelijke en voldoende informatie over product, levering, ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessie 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Groot aanbod, meestal de beste prijzen, voldoende betalingsmogelijkheden, vlotte levering

Service
Levering gaat vlot en ik werd steeds op de hoogte gehouden van waar de bestelling zich bevond + handige tool om 2 producten met elkaar te vergelijken

Assortiment
Heel uitgebreid

Aanbeveling
Bijna altijd de goedkoopste, ruim aanbod en duidelijke info op site + leveringstijden worden nageleefd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvain 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijk

Service
snelle afhandeling

Aanbeveling
top online winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yoshi 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer mooi beeld en mooie vormgeving!
Met de gekende kwaliteit van Samsung.

Assortiment
Zeer ruime keuze met uitgebreide filter! Zeer snelle levering!

Aanbeveling
Alles wat je nodig hebt in 1 klik!
Geleverd de dag nadien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janssen 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op zondag ochtend rond 03.30 in een dronken bui een nieuwe monitor besteld. Tot mijn verbazing was alles heel makkelijk te vinden en de volgende dag had ik hem al in huis!

Service
Afgesproken levertijd was de volgende dag. Zo gezegd zo gedaan. De volgende dag was hij binnen.

Assortiment
Ik was op zoek naar een nieuwe monitor. Had hier geen verstand van. Op de site stond een duidelijke uitleg waar je op moest letten als je een monitor voor bepaalde doeleinden ging kopen. Goed geïnformeerd ging ik op zoek naar de juiste monitor. Heel ruim aanbod.

Aanbeveling
Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede zoekmachine, gemakkelijke check-out.

Service
Snelle levering zoals beloofd. Zeer handig is de mogelijkheid om af te halen in een postpunt.

Assortiment
Sommige belangrijke merken ontbreken.

Aanbeveling
Globaal gezien dik OK.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Michel de lang 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kijk en vergelijk en snel besteld

Service
Om 22.00 besteld. Volgende ochtend al in huis

Assortiment
De keuze is reuze

Aanbeveling
Snelle en juiste levering en aantrekkelijk aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos VH 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer handige website met nuttige uitleg voor het kiezen van een product.

Service
Verschillende handige reveringsopties, ook voor hen die niet thuis zijn om op een pakje te wachten.

Assortiment
Ruime keuze van de belangrijkste merken. Er zijn echter webshops met een nog ruimer aanbod.

Aanbeveling
Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chay 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke keuze opties, je vindt alles in een handomdraai

Aanbeveling
Ik koop bijna alles van elektrische apparaten bij cool blue. Waarom? Ik ben tevreden over de snelheid, service en keuze. Topper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Klanker 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer overzichtelijke webshop, eenvoudig te selecteren en verwerken

Service
Doen wat ze beloven, volgende dag leveren

Aanbeveling
Snel en gemakkelijk te bestellen 2 jaar garantie

Extra toelichting
Gratis verzending en retour

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

René 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via de zoekfunctie rechtstreeks naar de juiste gevraagde info komen

Service
razendsnelle levering

Assortiment
redelijk veel vergelijkbare producten om te kiezen

Aanbeveling
goede website, ruim assortiment en razendsnelle levering.

Extra toelichting
Zondagmiddag besteld, maandagmorgen ontvangen. SUPER

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben van aerde 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Had men box zondag om 17u besteld, was maandagochtend om 10.30u aangekomen.
Supersnelle levering! Product mooi ingepakt en ben er echt tevreden mee

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Smooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gebruiksvriendelijke website.

Service
Bij betalingsprobleem mag voor mij het antwoord iets sneller komen. Overigens gezien het late tijdstip van bestellen(rond 23:00uur) heb hier wel begrip voor.

Assortiment
Heb snel kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Een tien geef ik niet snel. Blijf de prijzen wel scherphouden want dat bepaald toch voor een groot deel te keuze voor een webwinkel.N

Extra toelichting
Nee, ik heb alles kunnen benoemen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Thijs 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online alles makkelijk te vinden. Ik heb gekozen om het zelf op te halen, zo is het ideaal te combineren met mijn werk.

Assortiment
wat ik zocht hadden ze.

Extra toelichting
Na vergelijking met hetzelfde product op andere sites merk ik wel dat de verzendkosten in de prijzen verwerkt zijn. Maar dan nog zijn ze niet gek duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Houda❤️ 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gaat heel makkelijk en snel

Service
Het komt veilig en goed in gepakt perfect

Assortiment
Weinig over te zeggen ik vind het mooi

Aanbeveling
Deze winkel is makkelijk snel en soepel het past zich aan naar hoe jij het wil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Soerej 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke verwijzingen

Service
Je wordt stap voor stap op de hoogte gehouden via zowel mail als sms. Vanaf plaatsing order tot verzengereed en verzonden. Keurig!

Aanbeveling
Ik heb nog niet eerder een dergelijke snelle afwikkeling gezien bij internet aankopen. Tot 22:00 uur kunnen bestellen, volgende dag in huis en een uitmuntende vorm mbt het volgen van je order. Ik bestel hier in de toekomst zeker nog een keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AVVVVK 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijk productoverzicht, productvergelijking en zoekmachine

Service
voorlopig ongeëvenaard snelle levering, hopelijk een gelijke garantieservice

Assortiment
ruim assortiment binnen zijn productaanbod

Aanbeveling
zie hierboven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

C Guvener 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Clear and correct indications about the products in the web site.

Service
Delivery the next day, and precisely in time as indicated in the SMS. Very clean, quick, professional delivery and installation service.

Assortiment
So far very happy.

Aanbeveling
Delivery the next day, and precisely in time as indicated in the SMS. Very clean, quick, professional delivery and installation service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

charles 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles online je kan niet gemakkelijker zijn

Service
altijd keurig verpakt,en zeer snel geleverd

Assortiment
altijd mijn keuze gevonden

Aanbeveling
omdat ik nog nooit teleurgesteld ben door coolbleu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen via de webshop is heel gebruiksvriendelijk en je kan soortgelijke producten vergelijken. Bovendien zijn de reviews van andere klanten heel handig.

Service
Super service ! En snelle levering !

Assortiment
Heel ruim assortiment.

Aanbeveling
Raad iedereen aan om via deze winkel iets te bestellen.
Ook bij mijn werkgever plaatsen we frequent bestellingen via Coolblue. Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mermans 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site

Service
goed verpakten snel bezorgt

Assortiment
ruime keuze aan goed prijzen

Aanbeveling
mooie online winkel

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruno 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Snelle en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jwam 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk, snel.

Service
kleine geinige dingetjes, zoals een "hier wacht" hanger voor aan je voordeur. je heb er niks aan, wel grappig.

Assortiment
heul veul gewoon.

Aanbeveling
alles goed gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niko 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Gebeld om informatie over een product. Daar moest aldaar goed naar gezocht worden maar het is wel gevonden!

Assortiment
Veel producten.

Aanbeveling
snel en goed! informatie was meer dan voldoende!

Extra toelichting
nee het was gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roose 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
rap besteld

Service
op zondag geleverd

Assortiment
volledig

Aanbeveling
de juiste dingen in de juiste tijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Goeman Henri 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijkheid over de aangeboden produkten

Service
Uitstekende vrijblijvende technische dienstverlening! Levertijd ongekend (zaterdag besteld, zondag geleverd!!!)

Aanbeveling
Produkten worden goed omschreven (met technische fiche), feedback is ongekend goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josine 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk overzicht op 1 pagina

Service
Binnen nog geen 24 uur in huis! Top

Assortiment
Zeer ruime keuze in prijs, merk, kwaliteit!

Aanbeveling
Heerink shoppen zo!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronvane 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en vlot

Assortiment
Groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

luc Eyckens 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede browser, perfecte levering

Service
goed oprijd geleverd

Assortiment
grote selectie

Aanbeveling
goed assortiment aan de competitieve prijs en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frank 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Razend snelle bezorging, ok op zondag. Prijzen comform de markt.

Service
Prima berichtgeving, facturen, levertijd etc

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Dit is wat je zoekt. Nog alleen maar op staan om het pakket in ontvangst te nemen

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Extra toelichting
Snelle levering, maar veel te veel mailtjes ontvangen.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Johan 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel artikelen vinden

Service
snelle levering zelfs op zondag

Assortiment
gevarieerd

Extra toelichting
Zeer snelle service en dat op een zondag, anderen kunnen er een voorbeeld aan nemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudi 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kan snel het juiste product vinden en met een uitgebreide informatie.

Service
Eens de bestelling geplaatst start jullie service en via de nodige mails weet je exact waar het zich bevind. En de dag erna staat bpost al aan de deur. Super!!

Assortiment
Ruime keuze en de prijzen zijn goed.

Aanbeveling
Nog maar 1 bestelling gedaan maar er komen er nog wel meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fabien 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ik heb niet veel moeite moeten doen om aan info te geraken van de artikelen die ik wilde! foto's, uitleg, eventueel nog extra,aanklikken, in de winkelwagen , klikken op ok en klaar is kees! je hoeft niet te parkeren en te verplaatsen, rechtstreeks van uw pc! wat kan er nog gemakkelijker?

Service
de vooravond besteld, opgelet dit was toevallig de zaterdag om 16u15 en de ZONDAG jawel de ZONDAG geleverd zonder extra kosten! ik had dit NIET gevraagd maar ze hebben dit toch geleverd zonder één Euro te moeten bijbetalen, kortom chapeau !

Assortiment
je vind er bijna alles! en "respect" voor zo'n assortiment !

Aanbeveling
ja wat kan ik nog meer zeggen: DOE ZO VOORT, ik blijf zeker klant!

Extra toelichting
de winkel en website en service spreken voor zichzelf !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NELIS 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker thuis spullen bekijken en laten bezorgen wanneer jij wil ook op zondag

Service
de zondag levering was makkelijk

Assortiment
dacht dat ze alleen elektra hadden

Aanbeveling
meer assortiment dan je denkt

Extra toelichting
ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vandaag besteld , morgen thuis bezorgd.

Service
Een goede service.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Een goed productaanbod en de prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Service
Betaling per master card leverde zeer veel problemen op, bijna een uur mee zoet geweest en toen nog niet gelukt. Binnen de organisatie bleef men vriendelijk. Ook de toegestuurde link werkte niet. Wil coolblue niet hebben dat een groot bedrag per credit card betaald wordt? Uiteindelijk betaalt per IDEAL .

Assortiment
Geen ophamgbeugels voor apparaten, schermen, router en modems ?

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

thieu 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kon snel en makkelijk keuzes vergelijken om tot een definitieve keuze te komen

Service
Zeer snel. Heb laat besteld maar kreeg nog voor 23:59 uur melding dat pakket verzonden was.

Assortiment
Voldoende voor wat ik zocht

Aanbeveling
Nadat ik het afleveradres gekozen had kreeg ik bericht dat het pakket al om 08:30 uur afgehaald kon worden. Super ( om 22:00 de dag ervoor besteld)

Extra toelichting
niet nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kurt Poppe 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je vind zeer gemakkelijk wat je wil.

Service
Zaterdagavond besteld en de zondagmorgen reeds geleverd. Super service!

Assortiment
Keuze in overvloed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingrid 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Makkelijk en overzichtelijk site. Per onderdeel ingedeeld.

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Snelle bezorging en op afgesproken tijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Henk 10-11-2015 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Werd goed te woord gestaan en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

lisette de jong 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk overzichtelijk geen gedoe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Peter 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gemakkelijk bestellen zonder verplaatsing

Service
snel en zonder verplaatsingskosten

Assortiment
ok

Aanbeveling
ok

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

maggy van roosbroeck 10-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

2,3

Gemak
ik heb gewoonweg NIETS ontvangen zondag heel de dag thuisgebleven niets,nu al drie dagen zitten wachten niets

Service
Ik heb NIETS ontvangen,vandaag nog contact met jullie gehad en het bedrag zou terug op mijn rekeningnr komen U ging mij daarstraks nog EMAILEN weerom heb ik NIETS gekregen

Assortiment
een uitgebreid assortiment

Aanbeveling
ik zou het fijn vinden mocht U het bedrag netjes terug op mijn rekening stort omdat ik mijn bestelling NIET heb gekregen!!!!!!!!!!

Extra toelichting
ik wil mijn bedrag netjes terug op de rekening daar ik van jullie niets heb ontvangen bijna 70 euro aub

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

filiep dekeyser 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
na 3 grote winkels zonder keuze , met redelijk wat parkeergeld, kon ik 's avonds op mijn gemak uit mijn zetel vergelijken, evalueren en zorgeloos aankopen ...van gemak gesproken

Service
alle aankopen die ik of de leden van mijn gezin hebben gedaan blijven de service van cool blue hoog aanprijzen . Het is bijna onbegrijpelijk dat jullie zo'n service kunnen leveren ...zelfs de zaterdagavond om 23.00 bestellen en de zondag om 12.00 hr je pakje al openen .. zalig

Assortiment
ik had eerst 3 grote ketens afgelopen om vast te stellen dat ze absoluut geen keuze hadden, noch enige nuttige informatie hadden bij hetgeen ze verkochten. Bij Cool blue vond ik eindelijk wat ik zocht met alle vergelijkingsmogelijkheden die je je maar kan indenken

Aanbeveling
waarom nog winkelen , en je ergeren aan de beperkte keuze als je deze manier van aankopen hebt...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marit 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alle produkten zijn makkelijk terug te vinden.
De bestelmethode is erg simpel en vlot.

Service
Dag nadien reeds in huis

Assortiment
Bijna alles kan je vinden bij coolblue

Aanbeveling
vlug , goedkoop, rijk assortiment, eenvoudige bestelwijze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Bestellen is simpel . afleveren op zondag is ook super

Assortiment
Grootste assortiment wat je maar kunt vinden

Aanbeveling
Tot nu toe prima, nog geen service nodig gehad. Vaak wordt het verhaal dan anders.

Extra toelichting
Het gekochte Dell scherm heeft geen effen witte kleur, valt mij een beetje tegen van Dell !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Godfried Vantieghem 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er is geen verplaatsing nodig.

Service
Het wordt de volgend dag geleverd, ook op zondag!
Er zijn geen verzendingskosten.

Assortiment
Er is een ruime keuze.

Aanbeveling
zie voorgaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SamT 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Is er iets gemakkelijker dan vanuit je luie zetel te bestellen en het product de volgende dag al te ontvangen?

Service
Product binnen de 24u geleverd, zelfs in het weekend. Petje af voor de Coolblue medewerkers! Topservice bij uitstek.

Assortiment
Het gamma is zeer uitgebreid en de producten zijn bijna altijd beter qua prijs en kwaliteit dan in de winkel. Een paar klikken met de muis en je hebt een filter aangebracht die je het product aanbiedt waar je naar op zoek bent.

Aanbeveling
10/10, would and will buy again!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews