coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 41975 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3707 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

EK 04-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
artikelen makkelijk te vinden

Service
levertijd goed binnen afgesproken tijdsduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dietrich 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelproces via de website erg prettig ervaren

Service
betrokkenheid door personeel tijdens bestel en aflevering

Assortiment
Enorme keuze

Aanbeveling
Niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger Price 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Inloggen,kiezen,makkelijk betalen, meteen bevestiging.

Service
Levering via PostNL punt ging heel snel.

Assortiment
Binnen de Asus shop was bijnah elk soort laptop beschikbaar.

Aanbeveling
Allround professional service, incl. goede koopadvies op de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bram 04-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
je denkt dat het makkelijk gaat via internet ,het bestellen gaat ook snel alleen naderhand als er wat fout gaat , werkt de verkoop afdeling enorm tegen ,ze zijn zelfs brutaal.

Service
wasmachine zonder aqua stop geleverd ,deze hoort er wel op te zitten.
dit erkend de verkoop afdeling ook.
De oplossing van de verkoop was om de machine retour te halen en na 5 dagen een ander te brengen.
Terwijl ze er meerder op voorraad hadden.
Wij kregen als antwoord , dan klopt onze telling in het magazijn niet meer.
Voor dit grapje hebben wij 3 dagen vrij moeten nemen.
En we zijn een gezin met 6 personen ,dan begrijp je wel hoeveel was er is blijven liggen.

Assortiment
Assortiment bij bepaalde producten gering (aqua stop met slang niet in het assortiment)

Aanbeveling
Verschillende mensen op de verkoop zijn erg onvriendelijk.
De technische afdeling beweerde dat de wasmachines niet meer met aqua stop geleverd worden.
Dit ben ik uitgaan zoeken op de site en in de winkels wat schertst mijn verbazing op 90 % zit wel een aqua stop.

Extra toelichting
Het retour halen ging ook niet echt netjes ,de slang liet men los hangen ,en omdat mijn machine door coolblue geïnstalleerd was hebben zij er een spoel programma opgezet dus er zat water in de machine . Dus ze hadden een heel waterspoor van boven naar beneden getrokken. En ze hadden ook de transportbouten niet gemonteerd. De trommel sloeg aan alle kanten tegen de machine. Dus ik raad aan om ook geen TWEEDE KANS te kopen.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 04-06-2016

Beste Bram,

We vinden het bijzonder triest en pijnlijk om te horen wat hier allemaal is misgegaan. Ongeveer alles wat er maar mis had kunnen gaan is in uw geval ook helemaal verkeerd gelopen.
We willen u sowieso onze oprechte excuses aanbieden. Op dit moment kunnen we aan de trieste situatie natuurlijk niks meer veranderen, we kunnen er alleen heel veel van leren en zorgen dat dergelijke fouten in de toekomst nooit meer worden gemaakt. Uiteraard gaan we dan ook alles eraan doen dat we uw feedback gaan omzetten in een betere service.
We willen u graag nog een passende compensatie aanbieden. Kunt u daarom uw ordernummer sturen aan ons, dan gaan we ons best doen om u alsnog een positief gevoel te geven na al deze ellende. Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Wendy 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er is altijd ruimte voor ontwikkeling.

Service
goede en snelle service bij vragen en klachten.

Assortiment
zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Het bezorgen op zondag in echt een pre!

Extra toelichting
Zeer prettige winkel ervaring, zaterdag een horloge uitgezocht, zondag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bella123 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website werkt makkelijk en snel. Alles is goed te vinden en door de filters heb je snel een overzicht van wat je zoekt.

Service
Direct mail na je bestelling, grappige filmpjes en andere dingen om het wachten op je pakket te veraangenamen ;) en bestelling binnen een dag geleverd!

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Ruime keus en snel geleverd, nog keuze voor "tweedekansjes".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harrie 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima overzicht

Service
Snelle levering

Assortiment
Mijn gekocht product was met diverse merken en prijzen te vergelijken.

Aanbeveling
Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefaan 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website met uitgebreide info en beoordelingen

Service
besteld 21:30 u geleverd 's anderendaags 09:40 u

Assortiment
de smartphone die ik zocht was bij de concurrentie bijna niet te vinden.

Aanbeveling
overzichtelijke website, groot assortiment, zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JdeWit 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De informatie over het product is gemakkelijk te vinden. Ook reviews, specificaties en alternatieven voor het product staan duidelijk aangegeven.

Service
Na bestelling ontvang je een bevestigingsmail van Coolblue. Daarna volgt een mail als het product verzonden is, met daarbij eventueel de trackandtrace-code.

Assortiment
Coolblue beschikt over 150 webshops waarbij zeer veel producten te vinden zijn. Zo vindt je altijd wel wat je zoekt.

Aanbeveling
Prima webshop. Goede service en een uitstekende website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

herbie82 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ideaal die keuzehulpmodule. door alle filters krijg je vanzelf keus voor een bepaald product.

Service
snelle levering

Assortiment
zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Den 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je komt makkelijk op gezochte product

Service
ben goed ondersteund in de aankoop door chat met medewerkster die mij geholpen heeft met advies over aangekochte product. Prijs kwaliteit uitgezocht op internet en deze was scherp. Makkelijke betaling en snelle levering.

Assortiment
Ruim voldoende voorraad in artikelen

Aanbeveling
Goed geïnformeerd, aankoop ging makkelijk, netjes op tijd verzonden en het product voldoet 100% aan mijn verwachting. Moderne webshop met humor !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, artikel makkelijk te vinden d.m.v div. filters. Bestelling ging heel eenvoudig. Levering reeds volgende dag. Super.

Service
Alvorens te bestellen telefonisch contact gehad met een vraag.Prima geholpen. Ook mailcontact omtrent levering is heel goed.

Assortiment
Reeds diverse bestellingen bij Coolblue gedaan en tot heden altijd kunnen slagen

Aanbeveling
Ze doen wat ze beloven.

Extra toelichting
Ik ben fan van Coolblue. Heb reeds diverse aankopen gedaan en altijd naar tevredenheid. De prijs van de artikelen is over het algemeen gunstig in verhouding met andere webwinkels. Groot voordeel vind ik ook de communicatie omtrent levertijd. Je wordt bijna van minuut tot minuut op de hoogte gehouden wanneer de bezorger komt. Bezorging is ook nog eens gratis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Leentvaar 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig bestellen

Service
goede installatie

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
wij kopen veel bij coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Aankoop via internet is makkelijk en bij Coolblue zeker veilig en vertrouwd.

Assortiment
Ruim assortiment is aanwezig

Aanbeveling
Zeker een aanbeveling waard

Extra toelichting
Jammer alleen dat PostNL het op een gigantische manier heeft laten afweten en gedane toezeggingen totaal niet heeft waargemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick Vandewyngaert 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestellen en pakje is er voor1000 betaling visa of bankkaart

Service
bestellen en pakje is er voor 1000 elke keer bij bol heb ikeen week moeten wachten omdat er een kieken bij NLpost de postcode niet had gebruikt

Assortiment
der waren al dingen die ik toch niet vond maar wel op bol :-/
ook grotere mach zoals een backmaaier voor thuis gebruik

Aanbeveling
snel makkelijk it does what it says on the bow :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F K 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel te bestellen door alleen de nodige schermen.

Service
Dit is naar mijn mening het grootste pluspuntm aan coolblue. Geen poes-pas. Heb je vragen? Ze staan altijd voor je klaar en willen je problemen graag oplossen. Klantvriendelijkheid hierbij is ook een dikke plus!

Assortiment
Zeer uitgebreid, prima! Meestal ook alles ruimnop voorraad

Aanbeveling
Zoals ik al heb genoemd: klantvriendelijkheid helemaal top en voor de rest prima winkel!

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruben Van t Hul 04-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering, met mails op de hoogte gehouden waar je bestelling zich bevind.

Service
Altijd vriendelijken en staan voor je klaar!

Assortiment
Alles is gelijk de volgende dag leverbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemal 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en snel

Service
Netjes

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Kom zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 04-06-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Soms lang wachten, maar relax

Assortiment
Niet alles is altijd aanwezig, maar toch keuze genoeg

Aanbeveling
Altijd wordt je goed geholpen en deskundig jong personeel

Extra toelichting
Coolblue nog een beetje verbeteren en dan de beste zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik koop geregeld bij Coolblue, en vindt de zaken die ik zoek gemakkelijk.

Service
Een enkele keer te maken gehad met Garantie, altijd tot de volle tevredenheid geregeld.

Assortiment
Meestal vindt ik wat ik wilde bestellen

Aanbeveling
Vaak adviseer ik Coolblue aan om zijn goede en deskundige service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Zoutendijk 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zaterdagavond rond 6 uur besteld, zondag om 6 uur had ik mijn aankoop al thuis. Das fijn

Service
Super handig om een berichtje te krijgen via je telefoon om te zien, Hoelaat je je aankopen binnen krijgt.

Assortiment
Vond het heel makkelijk me kop telefoon via coolbleu te bestellen, zoveel keuze .

Aanbeveling
Gewoon een top winkel

Extra toelichting
Heb hiervoor al een aantal producten bij coolbleu gekocht, dit zal zeker niet de laatste zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ed 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk gewoon goed ga zo door

Service
super en snel

Assortiment
meerdere keuze van artikelen

Aanbeveling
gewoon goed snelle service en snel bezorgd

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annemieke 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede en overzichtelijke site

Service
Helemaal top, jullie doen wat jullie beloven.

Assortiment
Prima, heb nu 2 keer wat besteld, en wat ik nodig had was aanwezig en er was genoeg keus.

Aanbeveling
Alles top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website met uitgebreide productinformatie.

Service
Supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede wegsite met goede info en anders kan je bellen en krijg je ook goede service

Service
Als je belt heb je iemand aan de telefoon die er verstand van heeft en met je meedenkt

Assortiment
Tot nu toe nog niet iets gevonden wat jullie niet verkopen

Aanbeveling
Zeg altijd tegen iedereen dat jullie goed, snel en kwaliteit leveren!

Extra toelichting
Ga zo door en dan blijven wij glimlachen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IM 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig om te bestelling, goed overzicht van de producten, alles verloopt vlot.

Service
Supersnelle levering, goede service.

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramon 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van het product in de winkelwagen leggen tot zelfs na het betalen erg duidelijk. Ook veel betaalmogelijkheden.

Service
Gratis verzending.

Assortiment
Zeer veel keuze in elektronica zoals bluetooth speakers.

Aanbeveling
Zeer goede service. Duidelijke website van de webshop. Super klantenservice. Levering altijd erg snel en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ra 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed en vooral makkelijk en soepel.

Service
Zonder enige probleem de aankoop gedaan. Instructies hoe alles te werk gaat van aankoop doen tot de bezorging goed duidelijk en netjes verwerkt!

Assortiment
Een 8 omdat ik niet volledig door de gehele assortiment ben gegaan maar wel opties om ruime keuzes te maken!
Dat is erg leuk i.p.v weinig keuzes.

Aanbeveling
Gewoon een dikke 10 omdat er geen reden en mispunten zijn om het anders neer te zetten.

Extra toelichting
n.v.t

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tiuri 03-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
zeer eenvoudig te vinden

Service
levering was iets later dan aangegeven

Assortiment
mooi ruim

Aanbeveling
tevreden

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Onno 03-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Overzichtelijk artikelen zijn makkelijk te vinden

Service
De levering zou de volgende dag zijn daar ben ik enigzins in teleurgesteld dat het toch nog een dag later kwam.

Assortiment
veel artikelen

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Lauwers Werner 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjolijn 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Vandaag besteld, morgen in huis komt niet altijd gelegen. Fijn dus dat je je bezorgmoment zelf kan kiezen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David S 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer snelle bediening

Assortiment
vond direct wat ik wou

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sanny 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gemakkelijk en prijs-kwaliteit

Service
tot nu toe zeer goede service

Assortiment
het is uitgebreid genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen en zeer snel in huis

Service
Goede levering en probleem dezelfde dag nog opgelost

Assortiment
Ze hebben alles

Aanbeveling
Je jan ze altijd bereiken je hebt zo antwoord ! Problemen worden direct opgelost ! Terugbetsling binnen 2 dagen ! Daar kunnen meerdere webwinkels iets van leren !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manus 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website werkt goed. Makkelijk om producten te vergelijken.

Service
Bezorging inderdaad volgende dag.

Assortiment
Ze hadden wat ik hebben wilde tegen goede prijs.

Aanbeveling
Tot heden maken ze waar wat ze zeggen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A Goveia 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk, snel en eenvoudig bestellen

Service
Op tijd geleverd volgens afspraak

Aanbeveling
Flexibel bestelproces, goed communicatie, tracking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivo 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere duidelijke site met (niet onbelangrijk) zeer concurrerende artikelprijzen.

Service
Een voorbeeld voor veel andere online bedrijven.

Assortiment
Ik zoek en vergelijk, maar kom uiteindelijk vaak bij CoolBlue uit.

Aanbeveling
Het hele proces voelt gewoon goed en dat maken ze ook waar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger Beyens 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zo gebeurt

Service
geen klachten

Assortiment
vind niet altijd wat ik wil

Aanbeveling
vlot snel en prijselijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Casper 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle levering en heldere weergave van de status van de bestelling

Assortiment
Horloge was zelfs te pre-orderen. In elk geval al vanuit voorraad te leveren

Extra toelichting
tot de volgende keer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Omdat ik al in een fysieke winkel was geweest, kon ik makkelijk vinden wat ik zocht

Service
Het viel wat betreft assortiment in de winkel wat tegen, maar de verkoper kon me wel goed vertellen wat ik het beste kon kopen. Dus in die zin was de service goed. Parkeren voor de deur bij Coolblue in Eindhoven is duur.

Assortiment
Ik ging juist naar de fysieke winkel om niet on line te hoeven kopen, maar het assortiment was zeer beperkt. De verkoper wist me wel te vertellen welke laptop ik het beste kon aanschaffen. Dat heb ik dus on line moeten doen. Liever gezien dat ik deze in de winkel had kunnen kopen.

Extra toelichting
Het bestelproces is wel leuk. Na de bestelling een grappig filmpje, het afgeleverde pakket met grappige teksten, een reclame boekje met ook weer wat grappigs. Ik kan me voorstellen dat mensen dit onzin vinden, maar ik vond het wel leuk.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Dennis B 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is zeer gebruiksvriendelijk, bestellen gaat via een paar klikjes en eventjes betalen. Ook zijn producten makkelijk te vinden door de vele filteropties in de store.

Service
Had op maandagmiddag een verjaardag en was compleet vergeten een cadeau te bestellen, en toen was het ineens al zondagavond. Maar niet getreurd want op coolblue kun je gewoon op zondag bestellen. Product was netjes de volgende dag ruim op tijd binnen, top!

Assortiment
Als je een product in een andere webshop ziet mag je er ook wel vanuit gaan dat ze dit product bij coolblue ook in het assortiment hebben, en vaak nog goedkoper ook

Aanbeveling
Zeer goede winkel die qua niveau wel kan tippen aan Bol.com, maar dan goedkoper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermann 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Lekker uit de luie stoel bestellen

Service
Geleverd zoals wordt aangegeven.

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Gewoon goed!!!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willian 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via de website gekocht. Overzichtelijk aanbod. Aanbod ruim voorzien van informatie en makkelijk te vergelijken met het overige aanbod.

Service
Geen persoonlijke service nodig gehad echter het gehele proces wordt je online voorzien van alle benodigde informatie en terugkoppeling over de voortgang.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BenB 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Door de juiste filters in te stellen zijn wij snel tot onze keuze kunnen komen.

Service
Zondagavond is de vrieskast besteld en maandag voor 12:00 uur is de vrieskast geleverd.

Assortiment
Wij zochten een A+++ vrieskast en dat is goed gelukt. In de markt is er geen hele grote keus in dit soort vrieskasten.

Aanbeveling
Coolblue biedt ook tweede kans producten aan. Dit wordt duidelijk omschreven. Wij zijn uiterst tevreden over de 'tweede kans' levering. Er was geen zichtbare schade alleen de verpakking was niet origineel. Wij hadden daardoor een leuke korting.

Extra toelichting
De gedetailleerdheid van het track en trace systeem was voor ons uniek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pinto 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk zoeken en vinden op de website. Ook het bestelproces is eenvoudig.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Super vlotte en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurens 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, met directe service waar nodig

Service
Gemotiveerde mensen met kennis over de producten

Assortiment
Er is weinig dat ik niet kan vinden

Aanbeveling
Nooit een verkeerde levering of te laat, goede service wanneer nodig, en een goede overzichtelijke website met ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stolk 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Er is heel goed nagedacht over de manier van bestellen en de levering.

Service
Ik had een probleem met mijn nieuwe GSM. Via WhatsApp contact gelegd en supersnel geholpen!

Assortiment
Ze hebben (bijna) alles...

Aanbeveling
Efficiënt en betrouwbaar. Fijn dat er ook nog fysieke winkels zijn . Ook daar word je efficiënt en deskundig geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima keuze in goede artikelen. Voldoende variatie in prijs-kwaliteit zonder dat er echte "miskopen" zijn.

Service
Snelle levering en een verfrissend grappige digitale benadering van de klant na de aanschaf en betaling. Bovendien op een leuke manier aandacht geschonken aan de verpakking.

Assortiment
Prima assortiment. Gelukkig niet al teveel keuze binnen 1 merk. Dus je komt gauw tot het gewenste product.

Aanbeveling
Prima en betrouwbaar zaken doen. Je hebt immers altijd nog 14 dagen bedenktijd, mits je het product niet gebruikt hebt. Dat recht heb je in een gewone winkel/discounter meestal niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Natasja 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele duidelijke website met een ruim aanbod en de mogelijkheid producten met elkaar te vergelijken

Service
Mijn vraag werd keisnel beantwoord en ook de service mbt de levering was top

Assortiment
Het aanbod is ruim en de prijs in vergelijk met andere webshops/winkels is prima

Aanbeveling
Ik geef Coolblue een tien omdat ik geen minpunt kan bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews