coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2793 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Karin 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Je wordt zeer goed geinformeerd over de status van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rade 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles snel te vinden

Service
Snel en compleet geleverd

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cassiopeia 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer overzichtelijk en uitgebreid. Ik vind meteen terug wat ik nodig heb, met extra's waarvan je niet wist dat ze bestonden. Bijvoorbeeld: bij elk product item krijg je een reeks van gerelateerde producten.

Service
De service dienst is altijd zeer vriendelijk en behulpzaam, heb hier nog nooit problemen mee gehad.

Assortiment
Er is een wijd gamma aan producten waar je uit kan kiezen, en je kan deze ook vergelijken met elkaar.

Aanbeveling
Als ik online iets koop, doe ik dit enkel bij Coolblue. Hierbij ben ik zeker van de kwaliteit, afhandeling en dienst na verkoop.

Extra toelichting
De uitgebreide informatie, een gamma aan gerelateerde producten, customer reviews .. het geheel creëert een deftige overzichtelijke website waar ik graag mee werk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liilmam 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je hoeft niets te doen en is makkelijk

Service
Prima service de ene dag besteld en de andere dag had ik de levering

Extra toelichting
Geen minpunten, veel uitleg en volgende dag direct geleverd perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebas 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Als je op de website komt gaat alles vanzelf en wordt je makkelijk door alles begeleid totdat het pakketje bij je is.

Service
Snelle service en afhandeling

Aanbeveling
Goede kwaliteit en prijsverhouding. Zeer snelle levering door het bijv. s'ochtend veoeg al op een afhaalpunt op te halen. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Van Helvoirt 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Volgens afspraak 👍

Service
Alles goed in orden👍

Assortiment
Op foto printers voldoende keus 😀

Aanbeveling
Afspraak is afspraak, een dikke voldoende 👍

Extra toelichting
Hou dit zo en laat de mensen ook niet lang wachten aan de telefoon, want dit was de rede van mijn vertrek van een ander web winkel naar U Laat de Sevice ook goed zijn als dit zou moeten !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerben 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Retour en service is helemaal top

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Een duidelijk aanbeveling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zwolse student 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De webshop vind ik duidelijk en overzichtelijk. Binnen vijf minuten had ik het product besteld en betaald.

Service
Het product was de volgende dag om 15:00 uur al af te halen op één van de bezorgpunten van PostNL.

Assortiment
De afgelopen jaren heeft Coolblue zijn assortiment erg uitgebreid. Via de webshop is het gemakkelijk bladeren in de catalogus. Coolblue is van alle markten thuis.

Aanbeveling
Gemakkelijk, klantgericht en scherp geprijsd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke omschrijvingen, voor elke afdeling een url, plus en min punten zijn ook top!

Service
Snel, vriendelijk en goed!

Assortiment
Jullie bieden praktisch alles aan.

Aanbeveling
Gebaseerd op gebruiksvriendelijkheid & klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk vd pas 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis bezorgd en de oude weer meegenomen zonder kosten

Assortiment
Eerst in winkels van media markt en bcc wezen kijken, keuze was bij coolblue veel groter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TaraV 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Waar je ook bent bestellen via pc of smartphone, super gemakkelijk!

Service
'S avonds laat besteld en toch de volgende middag al thuis geleverd, geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jurgenvdv 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zoals gekend dag nadien keurig levering

Service
alles mooi op tijd geleverd en naar wens

Assortiment
heel grote keuze van artikelen

Aanbeveling
doe ik al jaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Kriekaard 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel besteld

Service
Doen wat ze zeggen,volgende dag had ik mijn bestelde in huis

Assortiment
Prettige website,duidelijk

Aanbeveling
Prima service

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R Michielsen 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
fijne web shop

Service
maken belofte van bezorging altijd waar

Assortiment
lekker uitgebreid

Aanbeveling
fijne / gemakkelijke webshop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles duidelijk omschreven

Service
volgende dag in huis

Aanbeveling
duidelijke site en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pecorabianca 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel simpel

Service
perfect

Assortiment
groot

Aanbeveling
ten zeerste aanbevolen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigit 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk alles te vinden

Service
Prima en snel!

Assortiment
Keuze genoeg!

Aanbeveling
Snelle levering en geen verzendkosten!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

de Roo 28-08-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Bedrijf is klantvriendelijk

Assortiment
Is goed

Aanbeveling
Voldoet aan de verwachtingen.

Extra toelichting
Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

maurits engelen 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
No problems, alles klaar en snel.

Service
Full service. Alleen jammer dat je thuis moet blijven voor de ontvangst

Assortiment
een totaal overzicht, onafhankelijk van je detail-behoefte ware makkelijk.

Aanbeveling
mits de kleine opmerkingen hierboven

Extra toelichting
Zie mijn mini-opmerkingen hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

geen idee 28-08-2015 In de winkel gekocht
camera winkel
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je zoekt en bestelt,betaalt via de bank

Service
super snel thuis,super super super

Assortiment
ligt er natuurlijk wel aan wat je zoekt

Aanbeveling
gemakkelijk winkelen,bespaart parkeerkosten en de volgende dag al in huis.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees van der stel 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed gedocumenteerde website met goede zoekfunctie.

Service
Beloofd is beloofd gaat werkelijk op. Binnen 1 dag thuis afgeleverd

Assortiment
Kan altijd nog ruimer maar volstaat voor particulier gebruik ruimschoots

Aanbeveling
Betrouwbaar, veel op voorraad, snelle levering, uitstekende prijsstelling.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marlies Zwanenburg 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel is een product op te zoeken

Service
Duidelijke en snelle bestelling met goede feedback

Assortiment
alle keuze was mogelijk voor de printer die ik zocht

Extra toelichting
Als ik 100 euro krijg besteed ik dit aan een maatschappelijk initiatief in mijn woonplaats.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel, duidelijk, eenvoudig

Service
Duidelijk en volledig

Assortiment
Compleet en overzichtelijk

Aanbeveling
Duidelijk, snel, betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Oostrum 28-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
Aardige mensen en behulpzaam

Service
Ik heb bestelling gedaan en bijbetaald om dezelfde dag nog te laten bezorgen ivm een huwelijk de volgende dag, en tot nu toe nog niets ontvangen, vanuit cool blue krijg ik wel medewerking maar dit heeft er nog niet toe geleid dat de keukenmachine binnen is.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

JordieR 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is gewoonweg supereasy te bestellen via jullie, I love it!

Service
Ik heb hier totaal Nog geen problemen mee gehad.

Assortiment
Er is hier echt veel te vinden, niet alles maar toch :D.

Aanbeveling
Dit heb ik reeds al bij 4 mensen gedaan (a).

Extra toelichting
Alles ziet er goed uit en werkt perfect. Ik heb totaal niets negatiefs op te merken! :D

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De bijverkoop wordt nuttig toegepast

Service
Verkeerd product geleverd. Juiste product werd gelijk verzonden en het verkeerde product mocht ik houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Lammers 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
super handig

Service
netjes op tijd en goed afgeleverd volgens gemaakte afspraken.

Assortiment
complete winkel

Aanbeveling
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sangqiao LI 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Quite nice for pick up at postnl pick up point, fast customer service, best mail notification

Service
The best and fastest service I ever seen. It's easy to find your staff on Facebook and whatup. Really nice

Assortiment
Cool as well

Aanbeveling
The speed, customer service

Extra toelichting
If you can supply English page on your website, it will be better

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudige website en goede uitleg over de producten.

Assortiment
Ik was zelf op zoek naar een Dyson stofzuiger en CoolBlue had het grootste en goedkoopste assortiment.

Aanbeveling
Eenvoudige en overzichtelijke website, goede vergelijking tussen producten mogelijk en simpel bestelproces.

Extra toelichting
Ideaal dat het de volgende dag al thuis geleverd wordt, mits het product op de juiste route zit. Bij mij duurde de levering hierdoor een dag langer. Dit is wel vervelend als je speciaal thuis blijft voor levering.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

samilou 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
The choice is rather impressive, you can find a lot of products and brands which are not available in Belgium. For each product one can find a review and a summary of strenghts and weaknesses of the product, which can be helpful while purchasing your goods. The delivery is fast, my product got delivered in less than 24 hours, free of charge and in perfect condition. Once you conclude your purchase on the website you receive details on every step of the delivery which allows you to have an eye on where is your product and what's going on.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor 23:59 volgende dag al in huis, dat is echt super handig!

Service
Kreeg zelfs sms toen mijn bestelling verzonden werd.

Assortiment
Ik vind eigenlijk alles wat ik nodig heb bij Coolblue.

Aanbeveling
Precies wat je wilt van webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertnijs 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Ik had per vergissing een verkeerd ondernemingsnummer opgegeven en werd binnen het uur gecontacteerd door de klantendienst. Een enkel mailtje later was alles rechtgezet en werd mijn product nog verstuurd op de geplande dag. Indrukwekkend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel, simpel en overzichtelijk.

Service
Goed benaderbaar, zelfs via WhatsApp... grote aaibaarheidsfactor!

Assortiment
Uitgebreid en zeer compleet.

Aanbeveling
Geen 10... gewoon, omdat ik die ook nooit kreeg op school.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jack de Haan 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uitgebreid assortiment

Service
zeer snelle service

Assortiment
heel uigebreid

Aanbeveling
mooie winkel

Extra toelichting
ik zal er altijd klant blijven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iwan 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Gewoon snelle levering, overzichtelijke site, schept duidelijke verwachting en is gemakkelijk in vergelijken. Tevens breed assortiment. kortom goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Crisperfx 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk keuze te maken op de website alsook extras worden u aanbevolen om uw product nog beter te kunnen gebruiken of te onderhouden.

Service
Snelle levering en afhandeling van de betaling is een pluspuntje!!

Assortiment
Voor ieder wat wils en veel verschillende mogelijke producten beschikbaar.

Aanbeveling
Niet iedereen koopt graag online, of kan online aankopen doen. Oudere generatie is niet happig naar online aankopen. Maar jah dat is de kloof tussen generaties he ;)

Extra toelichting
Dankzij coolblue hun snelle levering was mijn project op tijd klaar geraakt. Bedankt!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria Verslegers 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De bestelling gaat vlot, het aanduiden is eenvoudig, je kan elk moment annuleren. Een keer vertoonde de website enkele problemen, maar na het herladen van de webpagina ging alles weer vlot. Veilig betalen gegarandeerd.

Service
Coolblue levert heel snel (via de post, zo moet je niet dubbel wachten). Ook de klantenservice is vriendelijk, behulpzaam en doet al het mogelijke om mij als klant te helpen.

Assortiment
Bijna alles is in voorraad, er staat een uitgebreide uitleg over het product op de website en het grootste assortiment wat ik kan vinden.

Aanbeveling
Alles gaat vlot, de service is heel vriendelijk en je weet zonder naar een andere website te moeten gaan of je het product wilt hebben.

Extra toelichting
Alles gaat vlot, de service is heel vriendelijk en je weet zonder naar een andere website te moeten gaan of je het product wilt hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob 28-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
de service is goed, snelle levering en gratis versturen.

Assortiment
vwb tomtom's uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Albert 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Helder en simpel bestelproces

Assortiment
Bijna alles er is te vinden

Aanbeveling
Snel en simpel je spullen in huis

Extra toelichting
Giede orijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
handige tas makkelijk zelf in te delen door de verschillende schotjes

Service
snel bezorgd. goed verpakt.

Aanbeveling
goede service. snel bezorgd. duidelijke site.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Rik2830 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel snel en simpel aangesloten.

Service
Bestelling 12u later al in huis

Aanbeveling
Heel correcte en degelijke service.

Extra toelichting
Heel correcte en degelijke service. En topproducten voor alle budgetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thom Lodewijk 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site om iets te vinden.

Service
Zeer vlotte levering en onmiddellijk wordt de bestelling uit voorraad nog dezelfde dag verzonden, mits niet te laat besteld.

Assortiment
Ruime keus. Zeer tevreden met de aankoop van mijn Canon 7550 printer. Schakelt automatisch aan en uit.

Aanbeveling
Vlotte levering zoals aangegeven.

Extra toelichting
Handleiding erg summier. Moest mijn zoon om hulp vragen voor het draadloos printen via Wifi. Dat had beter gekund.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gunter123 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon online kiezen, bestellen, betalen, volgende dag in huis, zonder pardon.

Service
nog nooit problemen gehad met producten.

Assortiment
alle gangbare modellen en toestellen op voorraad.

Aanbeveling
als je zeker wilt zijn dat je u product volgende dag in huis hebt, bestellen bij coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Vonk 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere overzichtelijke site

Service
Goede info over aflevering en daarna tijdig bezorgd

Assortiment
Helemaal tot tevredenheid

Aanbeveling
Alles wat je wil vinden. Assortiment, aflevering, prijstelling.

Extra toelichting
Dit is in korte tijd mijn tweede goede ervaring met Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jensvl79 28-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Service
3 dagen geleden besteld en nog niks gehoord...
Tja, dan is de service niet goed he
Ffgghhhhhhhhhhhhbbbhhgghhjjhhggbhhhhbbbbbhhhbbbbhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Aanbeveling
Mooie beloftes. Al bij de 1e bestelling gaan jullie de mist in.

Extra toelichting
Al jaren klant bij bol.com met een 10-15 tal perfect afgehandelde bestellingen. Ik dacht we proberen ook eens bij coolblue, dan hebben we het sneller (gsm verloren en dringend nieuwe nodig voor professioneel gebruik). We zijn nu 3 dagen verder en ik heb nog steeds geen gsm gezien. Volgens de website zijn ze hem nog altijd aan het sorteren. Verder geen enkele info. Tja, zo win je niet echt klanten natuurlijk...

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

roosenjoris 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
- gemakkelijk producten te vergelijken - veel reviews van andere gebruikers - goedkoop - snelle levering - mogelijkheid bieden om ook in een B-post pakketautomaat te laten leveren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cdenoyette 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
snel en makkelijk online bestellen, geen account nodig

Service
je wordt van elke stap op de hoogte gehouden, levering zoals beloofd de volgende dag

Aanbeveling
stellen nooit teleur, groot aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DirkJan 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
bestellen is simpel

Service
Snelle levering en pakje is goed te volgen

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Prima winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eva 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen bij Cool Blue is erg gemakkelijk en gebruiksvriendelijk.

Service
Het product werd nog eerder op de dag geleverd dan aangegeven. Hierdoor had ik het product nog eerder in handen! Super snelle levering. In de avond besteld en de dag erna in de middag al binnen.

Assortiment
Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liesook 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webshop van coolblue is een plezier om te gebruiken: uitgebreide beschrijving van de producten, goede zoekfunctie en suggesties.

Service
's Avonds besteld, de volgende ochtend geleverd: zalig!
Ook als er een probleem is, word je meteen verder geholpen.

Assortiment
Zeer ruime keuze, met de allernieuwste toestellen en voldoende oudere budgetopties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews