coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2233 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Adje 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site en goede zoekmachine.

Service
Als ze zo goed leveren en afspraken nakomen dan moet de service ook wel goed zijn.

Assortiment
Je kunt het zo gek niet bedenken en coolblue heeft het en dat voor een schappelijke prijs.

Aanbeveling
Gebruikersgemak. Snelle levering in fatsoenlijke verpakking en natuurlijk de goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Boxhoorn 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het product ligt als een flits op de mat. Gratis verzending en prima ingepakt

Assortiment
Voor elk wat wils

Aanbeveling
Betrouwbaar en gratis verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lila 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de website is zeer overzichtelijk

Service
super snelle levering op de door mij gekozen datum

Aanbeveling
ik zal zeer zeker vaker iets bestellen bij Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hera-131 30-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Eenvoudig in zowel bestelling als afhandeling.

Service
Via sms/mail wordt je op de hoogte gehouden over je bestelling

Aanbeveling
Prijs kwaliteit is ok

Extra toelichting
Enkel positieve commentaar.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

a janssen 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Van uit je luie stoel
Snel

Service
Snel geleverd.
Ook een retour artikel wordt snel en zonder problemen opgelost .binnen enkele dagen geld netjes terug op je rekening.

Assortiment
Hebben bijna alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keizer03 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website makkelijk in gebruik.

Service
Zeer vriendelijke behulpzame medewerkers. Zelfs 's avonds laat bereikbaar. Super snelle levering en je wordt door het hele proces op de hoogte gehouden.

Aanbeveling
Goede service, snelle levering, groot assortiment, goede prijs deals.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard H 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoeken en bestellen was overzichtelijk, duidelijk en snel.

Service
Tegen geen enkel probleem aangelopen.

Assortiment
Naar wat ik heb gezien een zeer uitvoerig assortiment.

Aanbeveling
Heldere site, duidelijke omschrijvingen en aanbevelingen, ook nog de nodig (hoge) kortingen en snel besteld en bezorgd!

Extra toelichting
Goede site en service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk, snel, makkelijk

Service
Bij iedere handeling van hun kant eeN updaten. Van inpakken van het pakket tot verzending van het pakket.
Zeer snelle levering

Assortiment
Ik heb niet de hele site doorzocht. Kijk alleen als ik iets nodig heb.

Aanbeveling
Zie bovenstaande service en zeer goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

patje 03 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk en vlot

Aanbeveling
gewoon goede sevice zonder veel poeha

Extra toelichting
perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liendd 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles was zeer duidelijk en gemakkelijk te vinden op de website. Ook het online bestellen ging vlot.

Service
Mijn bestelling is op de juiste levertijd geleverd, zonder problemen (+in een originele verpakking).

Assortiment
Het assortiment is ruim met goede prijzen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over deze online winkel. Het is natuurlijk ook handig dat er 2 echte winkels zijn die je kan contacteren of bezoeken als er een probleem is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mnbus 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
laat in de avond besteld, volgende 'ochtend' reeds geleverd !!

Service
goede contactmogelijkheden, zou qua mail terugkoppeling sneller kunnen... wellicht een uitgebreide online chat ?

Assortiment
compleet, veel en ruime keuze

Aanbeveling
gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Petrus Linders 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online, alles duidelijk te vinden in het gehele assortiment!

Service
Wat een geweldig leuk en eerlijk telefonisch contact...en advies!! Mijn vraag over de laptop was dan ook meer dan alleen heel duidelijk, maar ook verhelderend gezien de andere opties. Super!

Assortiment
Ga zo door...

Aanbeveling
Goede voorlichting , goed en eerlijk contact en ik adviseer iedereen !

Extra toelichting
Je krijgt wat je zelf geeft...wanneer jij je vraag goed en eerlijk en open stelt, spreekt voor zich de rest... Alles met en voor een glimlach!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie H 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snel geleverd

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Duidelijke webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wil fried 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
bestellen vanuit je luie zetel, kan het gemakkelijker ?

Service
tot op heden geen problemen ondervonden

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
zeker aanbevolen, gemakkelijk en gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel gemakkelijker dan bij Coolblue shoppen wordt het niet. De enige suggestie die ik heb om dingen nog makkelijker te maken is uitgebreider kunnen filteren op producteigenschappen. Ook kunnen sommige producteigenschappen nauwkeuriger beschreven.

Service
Erg goed.

Assortiment
Erg uitgebreid. Overigens komen sommige producten door de manier van presentatie daardoor wel minder goed naar voren dan zou kunnen. Het houd het wel simpel maar om het assortiment goed te kunnen zien zouden subcategoriën van vergelijkbare producten makkelijk zijn, of de mogelijkheid om ipv. een lijst een tabel te kunnen zien waarin meer producten naar voren komen dan in de lijst.

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BramDelmot 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
op minder dan 10min was de bestelling afgerond

Service
pakje was er op het afgesproken tijdstip

Extra toelichting
Eenvoudig en snel, meer moet dat niet zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seine 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
'S avonds besteld, de volgende dag in huis.Alles is helemaal naar wens,niets op aan te merken.

Service
Fijne snelle service.

Assortiment
Geen mening,wij zochten een specifiek product.

Aanbeveling
Op een been kun je niet lopen, maar voor de eerste bestelling is alles prima verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Wat ik zocht was snel gevonden

Service
De berichtgeving was perfect

Assortiment
Het assortiment is goed, veel keuze

Aanbeveling
Correcte uitvoering en snelle levering (in de aangekondigde periode!)

Extra toelichting
Alles gewoon prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sebastian 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden, te vergelijken en te bestellen.

Service
Informatie per email is duidelijk. Wat je op tijd bestel krijg je ook op tijd geleverd. In het verleden heb ik ooit een ding terug gestuurd. Ook zonder problemen.

Assortiment
Ze hebben niet alles maar wel ruim voldoende.

Aanbeveling
Alles bij elkaar is het zeker een 9 waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mila 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
brede keuze, goede reviews

Service
Snelle service, vriendelijk, persoonlijk en met een knipoog ('de pakketbezorger komt vandaag bij je langs, doe hem de groeten')

Aanbeveling
helemaal prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits de Bois 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Doet wat het beloofd

Service
Zie boven

Assortiment
Meer dan uitgebreid

Aanbeveling
Uitstekende webwinkel

Extra toelichting
Prijs en kwaliteit in verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rooslady 30-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Heel eenvoudig te bedienen en groot toetsenbord
Internet verbinding snel
Groot helder scherm 10.1 inch

Service
Zeer vlugge levering en veilig verpakt.
Je wordt heel goed op de hoogte gehouden ivm status bestelling/levering

Assortiment
Genoeg keuze uit verschillende types van tablets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk en eenvoudig bestellen

Service
Retour sturen simpel en netjes afgehandeld

Assortiment
Niet altijd alle producten online

Aanbeveling
betrouwbaar en geweldige service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Airborne101 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Over zicht

Service
Snel zo als beloofd

Assortiment
Zeer goed veel keuze top

Aanbeveling
Aan iedereen

Extra toelichting
Ik kan alleen maar zeggen dat het snel is en verzocht is van vertrek tot levering Dank u daar voor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mrspforte 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
makkelijk te bestellen, duidelijke uitleg
stappen makkelijk te volgen
winkels kiezen = easy
Ik heb de fitbit charge HR gekocht, gelukkig heeft CoolBlue een waarschuwing bij het product gezet ivm maat van het bandje !

Assortiment
makkelijk gevonden, zelfde assortiment als op de site van de fabricant.

Aanbeveling
snel
makkelijk
alles te vinden
bestelling tot middernacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AC v B 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website

Service
Gemakkelijk te bereiken ook via de App.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Utrecht 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles in huis

Service
Niet de volgende dag in huis wat ik wel moest hebben.(school)

Assortiment
Jullie hebben alles

Extra toelichting
Alleen jammer van de late levering. Voor de rest is het toppie bij jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

dokertinus 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de home pagina vind je alles makkelijk met de handige productpaginas. Je bent snel op de productensite waar jij naar op zoek bent.

Service
De levering werd de eerst volgende dag al bezorgd! En je wordt op ee hoogte gehouden van je bestelling.

Assortiment
. in iedere prijsklass ia er voor iedereen wat wils!

Aanbeveling
De webshop is overzichtelijk en gemakkelijk om te gebruiken...

Extra toelichting
Alles bij elkaar ben ik blij met de super snelle service. Het maakt het makkelijk om te bestellen door de iverzichtelijke site. Assortiment mag van mij altujd ruimer... de prijs kwaliteitverhouden is buitengewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carola 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk een keuze kunnen maken voor een mp3 speler

Service
De service is prima

Assortiment
Ik wist welke mp3 speler ik wilde dus heb gericht gezocht

Aanbeveling
Veilig en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is goed ingericht, spullen zijn eenvoudig te vinden en te vergelijken

Service
Volgens afspraak is de bestelling is de volgende dag afgeleverd

Assortiment
uitgebreid assortiment, ruime keuze mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heb 's avonds om half 12 een bestelling kunnen plaatsen.

Service
Wat beloofd werd is ook nagekomen. Zowel artikel als levering.

Assortiment
Uiteraard enkel ervaring met artikel waar ik naar op zoek was. Objectief voor camera. Breed en diep assortiment. Veel keus dus.

Aanbeveling
Ga zo door. Vertrouwen komt te voet en vertrekt te paard.
Als consument heb je veel keus. Bij een slechte ervaring ben je dan zo overgestapt. Prijzen zijn vrijwel gelijk. Concurreren zal op service moeten gebeuren.

Extra toelichting
ben uiteindelijk bij jullie terecht gekomen omdat ik bij een andere leverancier steeds vastliep op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouman 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Tevreden klant van Coolblue,snel en goed!

Service
Door storing bij ABN AMRO dubbele afschrijving via iDeal.
Één telefoontje naar Coolblue,zonder wachttijd.Binnen twee dagen stond het bedrag weer op mijn rekening.Bedankt voor het handgeschreven kaartje....Aangekaart:opgelost!!,

Aanbeveling
Snelle afhandeling.

Extra toelichting
Ja....ik ben van 1932...dus service kan ik goed gebruiken!,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
@23:45u. bestellen en de volgende dat thuis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Slakhuis 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Moet niet uit je luie zetel komen om een product aan te kopen.

Service
Na betaling, hetzij giro, hetzij visa, een correcte en zeer vlugge afhandeling.

Aanbeveling
Kwaliteit prijsverhouding zijn zeer goed. Geen aangerekende verzendingskost en of retourneringskost.

Extra toelichting
Na betaling, hetzij giro, hetzij visa, een correcte en zeer vlugge afhandeling. Kwaliteit prijsverhouding zijn zeer goed. Geen aangerekende verzendingskost en of retourneringskost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijk en duidelijk

Service
Top service dat ze je oude apparaat gelijk meenemen en het nieuwe voor je aansluiten.

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
Mooie en duidelijke site, veel keus en uitstekende service. Levering volgens afspraak en werd goed op de hoogte gehouden. Bezorgers waren nette jongens die alles netjes aansloten en afhandelde.

Extra toelichting
ik ben uitermate tevreden en raad jullie zeker aan bij andere mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GrietP 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Heel goede selectiecriteria waardoor je snel het product kan vinden dat bij jou past

Service
Over het algemeen altijd vriendelijke service, maar niet echt behulpzaam toen er problemen waren met een externe leveringsfirma. Toen werd de bal terug naar ons gerold, terwijl het aan Coolblue is om te zorgen dat hun producten tot bij ons geraken. Coolblue mag niet van Belgische klanten verwachten dat we Nederlandse installateurs gaan opbellen.

Assortiment
Ruim en kwalitatief

Aanbeveling
Top voor alles, behalve als je inbouwservice bijneemt. Dan vooral niet doen!

Extra toelichting
Inbouwservice wordt door een andere firma verzorgd en die houden zich niet aan de afspraken omtrent levertermijnen. Ze zijn ook niet responsief op email. Coolblue werd ingeschakeld, maar konden eigenlijk niet helpen. Zij moesten zelf 2 volle dagen proberen om met deze firma in contact te komen. Bestelling werd uiteindelijk geannuleerd door ons. Maar over al onze andere aankopen (zonder inbouwservice) zijn we altijd zeer tevreden geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Haci 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Perfect

Service
Optijd

Assortiment
Volop voorraad

Aanbeveling
Netjes behandelt

Extra toelichting
Zeker aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Specificaties, reviews, vergelijking met andere producten; het staat allemaal keurig op een rij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wznhf 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Topwebwinkel met veel keus, prima prijzen, snelle levering en goede info zowel op de site als tijdens levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kreadipo 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede zoekfunctie. Overzichtelijk.

Service
Van stap tot stap op de hoogte gebracht,zonder zelf te hoeven zoeken.

Assortiment
Ruimschoots keuze.

Aanbeveling
Perfecte manier van winkelen vanaf de bank! Cool!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nina 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Erg overzichtelijke site waarop ik niet lang hoefde te zoeken naar welk product ik wilde. Ook het bestelproces was duidelijk en gemakkelijk.

Service
Heel fijn dat je goed op de hoogte wordt gehouden van je bestelling en wanneer je deze thuis kan verwachten. Zoals beloofd was mijn bestelling inderdaad de volgende dag in huis, wat ik goede service vind.
Met vragen/klachten en de retourprocedure heb ik geen ervaring.

Extra toelichting
Erg fijne webwinkel waar ik met plezier heb geshopt! Duidelijk, gemakkelijk en goede service, en daardoor zeker een aanrader. Ik zal zeker vaker gebruik gaan maken van deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Degrandsart 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Très rapide.Plus rapide qu Amazon ou d autres boutiques.

Assortiment
Bon assortiment. Il y en a pour toutes les bourses et les marques sont bien représentées.

Aanbeveling
Je recommanderais ce magasin sans problème.

Extra toelichting
Bon assortiment, bon prix, service hyper rapide.Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk en snel te bestellen bij de website van coolblue.:)

Service
Snelle levering de dag er na was de TV al geleverd

Assortiment
Zeer ruime keuze bij Cool Blue

Aanbeveling
Veel kennis in huis over de producten, en een ruime keuze, en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toshiba satellite 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles goed te vinden.

Service
super snelle levering

Assortiment
nvt

Aanbeveling
goeie en snelle levering en voldoende aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cor 29-08-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Geweldig geholpen. Goede kennis van zaken

Aanbeveling
Goede indeling en ruimte voor privecie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

E Verbeek 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het was voor mij allemaal erg duidelijk op deze website.

Service
Erg blij met de snelle levering!

Assortiment
Groot assortiment en fijn dat je makkelijk producten met elkaar kan vergelijken.De prijs scheelt €100, met andere webwinkels.

Aanbeveling
Een 8, omdat dit mijn eerste ervaring is om iets te kopen bij Cool Blue. Maar het wordt zeker hoger als bij mijn volgende bestelling het weer zo soepel verloopt!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

carine alen 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
product intikken en direct gevonden

Service
tegen de avond besteld en de volgende middag reeds ontvangen

Aanbeveling
Makkelijk en werkt uitstekend, zonder wachttijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Goede winkel 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wat ik nodig had hadden ze in de webshop. Vind het erg fijn als ik alles gewoon bij 1 winkel kan bestellen

Service
Kan zelf bepalen waar, wanneer en hoelaat. Echt ideaal.

Assortiment
Alles wat ik nodig had kwa onderdelen hadden ze.

Aanbeveling
Het is gewoon een fijne winkel waar men voor je klaar staat indien nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Felix Buter 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ziet er overzichtelijk uit en maakt je keuze reuze.

Service
Keurig en netjes geode communicatie per mail.

Assortiment
Zowel qua uitvoering als in diverse prijsklassen voldoende te vinden.

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Ronkes 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Hele simpele internet store

Service
Zelfs op zondag gratis levering

Aanbeveling
Hele snelle service, op veel punten ook nog eens de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews