coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42716 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1700 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marielle de Roos 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke duidelijke website

Service
levering volgens afspraak. pakket zag er netjes uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gebruiksvriendelijk, duidelijk en simpel

Assortiment
Ruime keuze in allerlei artikelen.

Aanbeveling
Er zal altijd iets te verbeteren zijn al kan ik nu niet even bedenken wat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gertjan 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
handige keuze menu's

Service
nog geen gebruik van gemaakt

Assortiment
keuze is zeer ruim

Aanbeveling
erg fijne webshop, betrouwbaar en snel

Extra toelichting
jammer dat TNT de snelheid van cool blue af en toe inperkt, door niet op de afgesproken dag te komen opdagen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HugoKramer123 24-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Kon het artikel gemakkelijk vinden en bestellen, echter bij het afrekenen ging het mis, na betaald te hebben met Ideal kwam ik terug op de site van Coolblue, maar die bleef hangen, de kon de volgende stap niet maken. Pas enkele uren later was mijn account volledig geactiveerd en kon ik de order volgen. Telefonisch helpdesk kon het probleem ook niet eerder oplossen, waren wel bekend met het probleem

Service
Zowel de helpdesk als de bezorging waren vriendelijk en behulpzaam

Assortiment
het door mij gezochte artikel was in voorraad.

Aanbeveling
assortiment en service is ok, alleen de site functioneert niet voldoende (grote vertraging bij het verweken van betaling en/of aanmaken nieuwe account)

Extra toelichting
Assortiment ok Service goed Website matig (verwerken van order veel te traag, site blijft dan hangen)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jack 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ruime en duidelijke keuze bepaling waardoor je snel vind wat je zoekt en je gemakkelijk je bestelling kan doen.

Service
duidelijke berichtgeving tijdens het order process

Assortiment
Ruime keuze en duidelijke product omschrijving.

Aanbeveling
Perfecte interactie om van keuze maken tot ordering over te gaan

Extra toelichting
Een website gemaakt voor de consumer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 24-08-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Medewerkers hebben echt verstand van zaken, menig concurrent mag hier jaloers op zijn!

Service
Wat een genot om te ervaren dat er anno 2015 nog bedrijven zijn waarbij service, kwaliteit, klantvriendelijk- en tevredenheid prioriteit één zijn

Assortiment
Niemand kan alles in het assortiment hebben, coolblue levert in ieder geval wel heel veel. Mocht er 'iets' niet op voorraad zijn dan wordt dat zonder enige moeite binnen 24 uur nagezonden.

Aanbeveling
Service is gewoon top!
Zelfs m'n screenprotector werd door de medewerker zorgvuldig aangebracht, ondanks dat het inmiddels al na sluitingstijd was.

Extra toelichting
Inmiddels via de webshop, ook m'n nieuwe flatscreen, home theater (x2) 😋, Logitech harmony, pannenset en wat HDMI kabels besteld. Nooit meer ergens anders, niet alleen de service is top ook qua prijs zitten ze goed bij coolblue. Telefonisch en mail contact met de klantenservice is een verademing, gedegen advies, oplossingsgericht. Kortom......... Alles voor een glimlach😄.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shannon 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zo besteld.

Service
Snelle levering

Assortiment
Het zou fijn zijn als je uit meerdere producten zou kunnen kiezen en vergelijken.

Aanbeveling
Mooie, snelle, betrouwbare en gebruiksvriendelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Annabel 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen gaat erg makkelijk

Service
Je wordt erg goed op de hoogte gehouden mbt het bezorgmoment

Assortiment
Ik denk wel ruim voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lhofte 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
duidelijke website en goede informatie

Service
prettige manier van afhandeling van de bestelling door je van het proces op de hoogte te houden en een half uur voor de levering te bellen. Deskundige en vriendelijke bezorgers.

Aanbeveling
alleen maar positief, goede en efficiënte afhandeling van de bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Roland Doclo 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel toegankelijke website

Service
Correcte meldingen

Aanbeveling
Zeer gebruiksvriendelijk, ruim assortiment

Extra toelichting
Correcte servce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A van Leeuwen 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles makkelijk te vinden en te bestellen op de website

Service
op zondagavond besteld, op maandagmiddag in huis, keurig verpakt.

Aanbeveling
Ik vind het een prima winkel, met de snelste bezorging die ik ooit heb meegemaakt. Keurig verzorgd pakket en duidelijk op de hoogte gehouden via mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pbovy 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling eenvoudig kunnen plaatsen en betalen!

Service
Bestelling geleverd door Bpost binnen de 12 uren!
Emails over bestelling, traceerbaarheid, voorwaarden, factuur, eventuele retour geen probleem!

Assortiment
Keuze te over tussen merken en modellen!

Aanbeveling
Eerste en enige zeer positieve ervaring!

Extra toelichting
Vanuit de zetel wordt je op een halve dag op je wenken bediend = SUPER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk te vinden wat je zoekt.
Zowel het produkt als de prijsklasse.

Service
Alles is volgens afspraak op tijd geleverd en keurig netjes verpakt.

Assortiment
Ik zocht naar een merk van rugtas en deze heeft Coolblue.

Aanbeveling
Ik heb al meerdere produkten bij Coolblue gekocht en ze bevallen mij nog steeds.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Telcom 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heb eerst ook telefonisch kontakt gehad want ik wilde info voor mijn ouders voor een seniorentelefoon, zeer vriendelijk geholpen en anvullende info gekregen TOP

Service
Super

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Snelle levering

Extra toelichting
Veel keuze, goede telefonische service, en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel alles te vinden

Service
alles wordt snel bezorgt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

andre1310 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
erg overzichtelijk

Service
snelle service

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
wie wil nu niet zoon goede service

Extra toelichting
het enige probleem lag bij de bezorger post.nl die een belachelijke ruime levertijd aan geeft tussen 8:30 en 21:30 dit kan en moet nauwkeuriger

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chantal 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima, helemaal naar wens, bestellen gaat gemakkelijk

Service
snelle levering, zeer vriendelijke klantenservice

Assortiment
Prima in orde, veel keuze, mooie spullen

Aanbeveling
Ben heel tevreden over deze webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean Bleijs 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
In het weekend ging mijn strijkijzer stuk . In de avond op internet een nieuwe besteld en ik kon op Maandag10.00 uur alweer strijken.
Helemaal top👍

Service
Supersnelle levering.

Assortiment
Ik wilde weer een Tefal terug dus voor mij was het assortiment niet zo zeer van belang

Aanbeveling
Omdat ze genoeg keuzes hebben en een snelle levering

Extra toelichting
Ben gewoon heel erg tevreden over het product en de levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

henri polus 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Prima dienstverlening.

Assortiment
Misschien wat meer technische uitleg bijvoegen. Vb Hoe onderdeel monteren ?.

Aanbeveling
Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden

Service
Telefonsich contact was prettig

Assortiment
Mijn keuze was aanwezig

Aanbeveling
Ben tevreden

Extra toelichting
Ben tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Evelien 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Top winkel. Goede snelle service. Gewoon super!

Service
Snel, betrouwbaar en ruime openingstijden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chrisbuy 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudige en snelle website.

Service
Als ze zeggen dat het de volgende dag aankomt, dan komt het ook de volgende dag bij je thuis (zelfs zondag).

Assortiment
Binnen het aangeboden gamma, hebben ze meer dan voldoende keuze.

Aanbeveling
Ideaal voor mensen die internetshoppen nog wantrouwen, dit geeft hun een idee dat het echt betrouwbaar is.

Extra toelichting
Dit is de betrouwbaarste online winkel met de beste service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans Bergwerff 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Vandaag besteld, morgen in huis, vergelijkingen met andere soortgelijke producten is gemakkelijk

Assortiment
voldoende vergelijkbare produkten

Aanbeveling
zie bovenstaande motivaties

Extra toelichting
Fijn dat de aflevertijd vrij precies wordt gegeven, alhoewel het deze keer wel 20 minuten later was.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Garden construction 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfect in orde

Aanbeveling
Perfect

Extra toelichting
Perfect in orde qua levering en de communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
prima site

Service
er wordt gewezen op extra producten

Extra toelichting
echt nieuwe en leuke benadering van de klant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

bonneville 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je bestelt vanuit je luie stoel en je bekijkt de producten zolang de nodig acht.

Service
al verschillende bestellingen geplaatst en nog geen problemen gehad.
laatste bestelling rond 23u30 besteld en om 09u30 in de bus !

Assortiment
alhoewel je keuze hebt uit een groot gamma toch al een paar artikelen die
niet bij jullie te verkrijgen zijn.

Aanbeveling
een betrouwbare online winkel met gratis verzending de volgende dag! meer moet dat niet zijn.

Extra toelichting
de prijzen zijn meestal de meest gunstige op de markt. vandaag bestelt en morgen bij je thuis ,zijn toch wel de troeven van COOLBLUE.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elbana 23-08-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk bij welk onderdeel men met zijn!

Service
Personeel is hulpvaardig en deskundig!

Assortiment
Compleet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

laptop 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijke website met goede zoek mogelijkheid.

Service
Bij vragen wordt je gelijk zeer netjes te woord gestaan, zeer netjes behandeld.

Assortiment
Meer als voldoende.

Aanbeveling
Gewoon goed, punt.

Extra toelichting
Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BHG33 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De navigatie op de website is geweldig en de klantenservice is super snel en duidelijk! Ook de levertijd is helemaal super!

Service
De klantenservice is super snel en duidelijk.

Assortiment
Ze hebben een super aanbod aan producten.

Aanbeveling
Geweldig. Punt.

Extra toelichting
Ik heb niks dat ik zou willen verbeteren aan CoolBlue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annamaria 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website en alles is goed te vinden, moest alleen een beetje zoeken om de leverdag aan te passen.

Service
helemaal goed, heel klantgrticht en vriendelijk. Top

Extra toelichting
De wasmachine werd prima volgens afspraak geleverd en door 2 heel vriendelijke en klantgerichte heren naar boven gebracht en zelfs aangezet voor een 1e spoeling. De oude machine werd meegenomen en binnen 20 minuten was alles geregeld. perfect!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jolanda suur 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit huis, rustig kunnen bekijken

Service
Was er idd de volgende dag zoals beloofd

Assortiment
Genoeg om te vergelijken

Aanbeveling
Zoals bovenstaande beoordelingen

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hidde 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima zoekfuncties

Service
Melding zodra product weer op voorraad is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fleur 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
producten eenvoudig uitgezocht, de reviews en keuzehulp zijn erg behulpzaam

Service
Vragen worden per mail snel beantwoord

Assortiment
Alles wat ik nodig had was direct op voorraad

Aanbeveling
Geen minpunt kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ian Driessen 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele gemakkelijke site. Je wordt erg goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling via email en sms

Service
Heb even contact gehad via twitter. Er wordt super vriendelijk gedaan door de medewerkers!

Assortiment
Qua elektronica hebben ze zowat allesw wat je je kunt voorstellen!

Aanbeveling
Elke webshop kan iets leren van coolblue! Groot assortiment. Geweldig snelle bezorging en nog veel meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MH 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer eenvoudig zoeken op de site.

Service
Afspraak is afspraak

Assortiment
Zeer ruim aanbod

Aanbeveling
Goede sevice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hatseflatse 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en eenvoudige website.

Service
Gemakkelijke afwikkeling en wordt goed op de hoogte gehouden via email.

Aanbeveling
Snelle afwikkeling en bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Slachijt 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makelijk te bestelen

Service
Komt binnen de 24 h

Assortiment
Heel veel keuze

Extra toelichting
Op Coolblue is het het goedkoopst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jevvlaen 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij coolblue weet je dat je zonder lang te hoeven nadenken je bestelling veilig kan plaatsen en je bestelling bijna altijd de volgende dag in huis zal zijn.

Service
Zelf bij problemen staat coolblue je bij.

Assortiment
Tot nu toe heb ik altijd alles gevonden bij Coolblue en voor de laagste prijs

Extra toelichting
Het is handig om te weten dat je jouw bestelling de volgende dag al in huis zal hebben en voor de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lukas Zwanenburg 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
de winkel is: geweldig, het goedkoopst, snelste levering, grappig leuke gezegden op de doos en super klantvriendelijk.

Service
laat bestelt = morgen vroeg in huis geweldig.

Assortiment
sommige producten zijn niet leverbaar vrij irritant, zet meestal de filter aan geen last meer van.

Aanbeveling
geweldige winkel!

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YS 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Om 22:15 besteld en de volgende ochtend om 10:30 afgeleverd. Eenvoudig te bestellen en via mail en berichtjes prima op de hoogte gehouden wanneer de koelvries combi afgeleverd zou worden

Service
Ook had ik nog een vraag en die werd prima beantwoord. Ze hebben de oude koelvries combi mee retour genomen.

Assortiment
Prima prijs voor dit product.

Aanbeveling
Van het begin tot het eind zeer tevreden met de afwikkeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greetje 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Op Coolblue zijn ervaringen en reviews te vinden van gebruikers. Ook is het gemakkelijk zoeken naar producten met bepaalde specificaties. Verkeerde aanbeveling bij de producten.

Service
Het bestellen is snel en gemakkelijk en de producten worden snel geleverd.

Assortiment
Er is een breed assortiment

Aanbeveling
Een fijne webwinkel met snelle levering.

Extra toelichting
Wel het verkeerde screen protector als aanbeveling bij de Motorola moto g 3nd

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Henry 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel en zeer eenvoudig te bestellen, met een sleutelwoord, het juiste product te bestellen.

Service
Duidelijk en snel

Assortiment
Zeer veel keus, altijd het gezochte product kunnen vinden

Aanbeveling
Zien, kopen en zeer snel ontvangen.
En zonder problemen, voor jaren lang plezier.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

engelsi 23-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
niet alleen kan je rustig de verschillende modellen vergelijken, je kan ook met andere sites vergelijken. Bijna altijd het voordeligst bij coolblue

Service
supersnelle verzending, alleen heb ik nog geen artikel moeten terugzenden wegens defect of nodige herstelling, dus daar kan ik geen oordeel over geven

Assortiment
wat je ook zoekt, op coolblue vind je bijna alles

Aanbeveling
ja en neen, ja vanwege bovenstaande beoordelingen, neen, omdat sommige mensen nog altijd naar de winkel gaan voor persoonlijke service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Roblee 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en overzichtelijke website.
gemakkelijk bestel- en betaalservice.
Goede overzicht van producten.

Service
Bestelling door derden niet bezorgd echter na 1 telefoontje alsnog goed gekomen, geen moeilijke vragen hierover.

Assortiment
Zeer uitgebreid, producten die in een winkel niet te krijgen zijn vind je hier.

Aanbeveling
Fijn dat je zelfs naar een winkel kan en er niet alleen een website is.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MichielHelincks 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel makkelijk besteld. Makkelijk winkelwagenknopje om af te rekenen. Elk product heeft zijn eigen categorie en je kan zelfs filteren.

Service
Geen problemen gehad met de levering! en dan nog gratis. Ik moest niet eens naar de winkel rijden.

Assortiment
Het aanbod van verschillende producten is groot.
Product was enkele euros hoger dan in andere winkels(momenteel terug lager), maar ik vond deze winkel betrouwbaarder.

Aanbeveling
Betrouwbaar, snel en professioneel.

Extra toelichting
Performantie van de site is niet super,super snel. Niet zo erg!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kristof sterckx 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gebruiksvriendelijke website

Service
correcte service, levering op beloofde tijdstip

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
je krijgt je product op het juiste tijdstip

Extra toelichting
Super gemakkelijk bestellen online en de dag nadien heb je zoals beloofd je product in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 23-08-2015 In de winkel gekocht
Oostplein Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke eenvoudige tekst voor jong en oud begrijpbaar.

Service
Prima locatie,
Alles hebben ze nagekomen tot zelfs het regelen voor een monteur om alles aan te sluiten.

Assortiment
prijstechnisch prima.
assortiment niet te veel dus ook sneller kunnen kiezen
Dit is overzichtelijker dan bij andere winkelketens.

Aanbeveling
Fijne winkel leuk personeel en wachttijden zijn niet hinderlijk lang.

Extra toelichting
Nee maar zal deze winkel bij al mijn kennissen en vrienden adviseren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fassi 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De bestelling plaatsen en betalen is altijd al perfect verlopen!

Service
Niets op aan te merken

Assortiment
Er is zowel veel keuze als uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linda 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kunt het rustig thuis uitzoeken en evt. vergelijken met andere sites

Service
snel in huis

Assortiment
genoeg om uit te kiezen

Aanbeveling
geen klachten

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philzon 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
enkele modellen en merken niet beschikbaar

Aanbeveling
kopen, kwaliteit en 's anderendaags thuis,
Niet altijd de goedkoopste, maar alles samen wel de beste

Extra toelichting
Waarom extra kosten? Kwaliteit extra snel thuis geleverd Nooit bedrogen in prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews