coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42325 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

loritanow 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
een dikke 10 ik kocht mijn producten in nog geen 10 minuten gekocht. Veel sneller dan in de winkel.

Service
na betaling krijg je direct enkele mailtjes voor te zeggen dat alles goed is, ook krijg je super veel info over hoe de afhandeling van de bestelling verder loopt en hoe je retourneert!

Assortiment
Ruim en mooi assortiment, ik zowat alles die jullie verkopen hebben jullie op stock en kunnen jullie binnen de dag leveren, heel wat anders dan andere online shops.

Aanbeveling
qua prijs kwaliteit is coolblue echt wel een koploper! mensen die vragen waar ik mijn gerief koop krijgen een volmondig antwoord: coolblue.

Extra toelichting
op aanraden van een vriend die vaak bij jullie koopt kocht ik deze spullen ook bij jullie, en het mag gezegd worden bravo! veel en vlotte informatie/communicatie,spullen zijn altijd van zeer goed kwaliteit en worden ook geleverd daags na bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corrycon 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je hebt hier alles en aan goede prijzen , is favoriete site

Service
service is geweldig vandaag bestellen en morgen staan ze er al mee aan de deur geweldig gewoon !

Assortiment
keuze genoeg en van alles de beste van de goedkopere prijzen dus degelijk spullen die je hier koop aan zeer aantrekkelijke prijzen !

Aanbeveling
ik zou iedereen naar deze site sturen ik heb het geprobeerd en nu bestel ik daar bijna alles , wat ze hebben zelfs mijn producten voor te kuizen geweldig gewoon !

Extra toelichting
ik vindt alles goed tot hier toe geen problemen gehad en hebal verschillende producten aangekocht snelle service alles is steeds goed ingepakt en de producten zijn zoals ze beschreven zijn ik vindt ze geweldig geen minpunten bij mij !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nickvdb_1 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Mooie tas! Zeer praktisch door de verschillende opbergvakken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hansmeulen 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijker kan toch niet

Service
snel besteld , snel bezorgd

Assortiment
geen nee te koop

Aanbeveling
als ik alles vertel wat hier boven staat lijkt het me vanzelfsprekend

Extra toelichting
Vertrouwd , als ik iets nodig heb kijk ik altijd eerst bij Cool Blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joery.van.riet 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Supper simpel bestellen en veel leverings opties

Service
Supper klantenservice !
Snelle reactie bij vragen en dergelijke heb ik nog nergens anders meegemaakt

Assortiment
Redlijk ruim assortiment ze kunnen natuurlijk niet alles hebben

Aanbeveling
Mede door de supper klantenservice

Extra toelichting
Al bij al supper service en supper winkel en internet shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annemarie-Hugo 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ideaal, bestellen vanuit je luie stoel wanneer het jou uitkomt!

Service
Razendsnelle service ! Vandaag besteld, morgen geleverd.

Aanbeveling
Voor mij is Coolblue een zeer betrouwbaar bedrijf.

Extra toelichting
Veel keus, goedkoop en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

baeselen.jp 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vergelijken en bestellen van thuis uit

Service
al veel besteld tot nu toe 1 artikel na 6 maand stuk.
zonder problemen geretourneerd

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
heb dit reeds aan vele aanbevolen en tot nu toe geen enkele klacht gehoord

Extra toelichting
Veel keus, men kan thuis in alle rust vergelijken zonder dat er een verkoper zich mee bemoeit. Snelle levering. Heel betrouwbaar. Snelle en heel vriendelijke klantenservice mensen die hun job kennen. Geen enkele negatieve opmerking tegenover Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroenr98 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan de producten makkelijk vinden en vergelijken en de site is erg overzichtelijk.

Service
Je het de avond van te voren bestellen en je hebt het pakketje de volgende dag in huis.

Assortiment
Veel verschillende soorten van een bepaald product. In dit geval was ik opzoek naar een laptoptas en ze hadden veel verschillende soorten en merken. Ze werken ook niet met 1 bepaald merk enzo.

Aanbeveling
Het werkt erg makkelijk om de beste soort waarnaar jij opzoek bent eruit te halen en dan die ook echt de volgende dag in huis hebt.

Extra toelichting
De winkel is super, want ze hebben een ruim assortiment waar jij de producten die je zoekt makkelijk kan vinden. Van een bepaald product hebben ze ook meerdere soorten en merken, maar ondanks dit kan je makkelijk de beste eruit vinden voor jezelf. Verder hebben ze gewoon normale en lagere prijzen vergeleken met andere webshops en ze sturen het gratis op en je hebt het dan de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed muntz 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Direct na bestelling word je goed op de hoogte gehouden over route betreffende artikel.

Assortiment
Hebben ontzettend veel diverse artikelen

Aanbeveling
Uitstekend transparant bedrijf

Extra toelichting
Doet wat het behoord te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm.jan 16-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
Product komt niet overeen met wat ik gekocht heb ??????????????????????..........

Aanbeveling
Product komt niet overeen met wT ik gekocht heb ??????????...???????????

Extra toelichting
Heb tv gekocht welke met een zeer dunne strakke omleisting zou zijn maar is gewoon gelijk aan type pfk4200 terwijl de 4209 strakke omleisting heeft.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Norman Kenny 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel goed

Service
uitstekend

Assortiment
Heel goed

Aanbeveling
zeer goed

Extra toelichting
Ik vind het goed en zeer happy van dat allemaal is goed verzorgd en snel Bedankt Norman Kenny

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johandemeter 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Enig probleem : je moet je homebank "kaske " bij je hebben

Assortiment
Het verbaasde mij dat de Windows versie niet bij de specificaties vermeld stond

Aanbeveling
Woorden wekken maar voorbeelden...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelderhuis 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle bestelling snelle levering.

Extra toelichting
Zelfs op zondag bezorging dat is wel uniek

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leen van aken 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke informatie

Service
Geleverd zoals verwacht.

Extra toelichting
Zeer ruim assortiment en vergelijkmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leohouw 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere website. Bestelling en betaling fluitje van een cent. Snelle levering, perfect.

Service
Is eerste bestelling nog geen verdere ervaring met uw bedrijf

Assortiment
Voor het product van mijn keuze is het aanbod ruim voldoende. Met vergelijking- site is prijs concurrerend.

Aanbeveling
Komt betrouwbaar over

Extra toelichting
Geen verdere motivatie nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HarryPapecity 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Order zeer simpel te plaatsen

Service
Goede levering en installatie

Assortiment
Ruim voldoende

Extra toelichting
Ruim assortiment, goede prijs, makkelijk bestellen en goede levering en installatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robem88 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
na grondig opzoek werk over het artikel en prijs was de keuze snel gemaakt . ik had de fietsendrager net rond tien uur `s avonds besteld en had hem de volgende dag al om negen uur `smorgens , super . diezelfde namiddag zijn we al gaan fietsen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wivan 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bereikbaarheid i.g.v. vragen/problemen zelfs 's nachts.
Correct geholpen worden met service problemen, zonder de deur uit te moeten, behalve dan om de gratis terugzendingen naar de Post te brengen.

Service
Op 1,5 jaar gebruik van mijn Nexus5 leerde ik de nadelen kennen van een Google product, zonder voldoende SW controle door een onvoldoende kritisch leverancier:LG.
m.a.w. speelbal tussen HW leverancier en SW leverancier.
Een eerste SW update van KitKat naar Lolipop bracht reeds mijn emailinstellingen in de war maar dit raakte met google support opgelost.
De automatische SW update naar Lollipop 5.1.1 was de complete doodsteek met geen detectie van WIFI netwerken meer en Google die me doorverwees naar mijn leverancier.
Na de 3 de terugzending zonder resultaat aan CoolBlue werd mijn aankoop keurig vergoed.

Assortiment
Met de opkomende Windows 10, serieus getwijfeld tussen Microsoft's Window 8.1 betrouwbare Nokia 930 en opnieuw Android maar dan nu via een kritischer leverancier: SONY.Uiteindelijk me toch weer laten overhalen voor Android. Als dit nog dreigt mis te lopen is mijn overstap naar Windows 10 definitief.

Aanbeveling
Correcte garantie service, zelfs na 1,5 jaar.

Extra toelichting
Ben uiterst tevreden over de manier waarop bij de derde terugzending voor hetzelfde probleem, mij zonder enige discussie het aankoopbedrag van mijn 1,5 jaar oude Nexus 5 keurig werd terugbetaald. Retour verzendingen verlopen gratis en probleemloos. CoolBlue maakt werk van klant tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

VR79 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel gemakkelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel

Aanbeveling
Zeker

Extra toelichting
Heel gemakkelijke site en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

erveklaas 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke selecties, goede informatie en snelle vergelijkingen

Service
lekker simpel en snel

Assortiment
veel soorten winkels

Aanbeveling
als iets goed werkt leer het een ander

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Vermetten 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk

Assortiment
Zeer groot assortiment

Aanbeveling
Zeer snelle severing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annmelis 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
de website is heel gebruiksvriendelijk om iets te bestellen

Service
je krijgt bij elke stap in het verwerkingsproces een mail waardoor je goed weet hoe het loopt, dat is tof, dat je er zelf niet naar moet vragen

Assortiment
de actie was positief, we hebben wel nog gezocht naar gelijkwaardige producten, maar vonden niet echt alternatieven.

Aanbeveling
tof om op een vlotte manier en goed geïnformeerd online aankopen te kunnen doen en ook flexibel het afhalen te kunnen bepalen

Extra toelichting
zie hoger - vlotte service

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Meijersgs5 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is erg duidelijk aangegeven op de website.

Service
Ze maken nergens een probleem van, heb met een paar bestellingen problemen gehad, werd direct opgelost door retour etc.

Assortiment
Altijd alles wat ik nodig heb is op voorraad.

Aanbeveling
Beste winkel, service beter dan waar dan ook, en de prijzen zijn niet te overtreffen. Ook vind ik het geweldig hoe snel pakketjes aankomen.

Extra toelichting
Ben nog nooit ontevreden geweest bij Coolblue, beter kan het niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robls 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Assortiment
Grote verscheidenheid en zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Pownall 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telephone contact

Service
Fiendly and you took all the time that was nececcary to help me to find an answer to my questions.

Assortiment
Cannot say as our contact was about 1 item

Extra toelichting
My answers say everthing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja Dame 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo gevonden op de website!

Service
Nog geen service nodig gehad maar ik ga ervan uit dat die ook uitstekend is!

Assortiment
Groot assortiment, ze hebben eigenlijk alles wat je zoekt!

Aanbeveling
Topwebshop, wanneer ik iets nodig heb kijk ik eigenlijk direct bij Coolblue. Je weet dat ze doen wat ze zeggen en dat is een geruststellende gedachte!

Extra toelichting
Betrouwbare webshop, doen wat ze beloven, groot assortiment en de volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dwa100701 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Filmpjes goed duidelijk

Service
Duidelijke communicatie en verloop vd bestelling.

Assortiment
Bij Tv's kom je meestal al snel bij Samsung uit. Zullen wel gewoon goed zijn in TV's dan.

Aanbeveling
Hoe mooie wil je het hebben. Op alle vragen krijg je of vind je een antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vera vw 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
was heel makkelijk om mijn aankoop te doen.Vlotte verwerking

Service
de zondag besteld , de maandagmorgen al thuis geleverd en geplaatst.

Assortiment
je hebt een ruime keuze aan producten en je kan vergelijkingen maken

Aanbeveling
Een tien geven zou nu de perfectie zijn hé.Maar zou het aan iedereen aanraden.

Extra toelichting
Ik ben al in de winkel zelf geweest en daar ben ik even goed geholpen als in de webwinkel bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rencspaans 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je luie stoel bestellen wat je zoekt en kan ook gelijk zien of het op voorraad is.

Service
is het op voorraad dan heb je het de volgende dag al in huis. en ook met zorg verpakt.

Assortiment
ze hebben zo veel spullen er moet wel wat bijzitten wat men zoekt.

Aanbeveling
super tevreden ook over klacht behandelingen.

Extra toelichting
snelle levering, bijna alles op voorraad. En goede service bij klacht/kapotte product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

delgasto14 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het artikel is makkelijk te vinden op een duidelijk site en betaling ging zonder problemen.

Service
Ik heb geen verdere contacten gehad, daar alles duidelijk genoeg was. Levering is buiten gewoon snel in een degelijke verpakking.

Assortiment
Het assortiment is groot en er is wat mij betreft voldoende keuze in deproductgroep.
Wat ik zocht was er.

Aanbeveling
Ik kan Coolblue zonder mankeren bij iedereen aan bevelen.

Extra toelichting
Minpunten kan ik niet vermelden en verbeteringen ook niet. Alles klopt en wordt gedaan met een glimlach. Heel sympathiek allemaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henniekuijer 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
nou ja, bestellen via internet is gewoon gemakkelijk en betalen ook

Service
uiteindelijk was het product (een lenskapje voor mijn nikon-camera) niet de juiste maat. Coolblue heeft het uitgezocht en persoonlijk teruggebeld, door een vriendelijke meneer...

Aanbeveling
Ik beveel niet zo gauw aan...

Extra toelichting
kan alleen spreken van het kopen bij coolblue via internet en dat was goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cassanderdg 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijke en overzichtelijke site

Service
Zeer goede service.snel en duidelijk

Assortiment
Veel keuze en kon makkelijk vergelijken

Aanbeveling
Is echt aan te raden zelf voor eerste maal gebruikers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benheuvel 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
savonds om elf uur besteld smorgens al in huis

Service
super service je krijgt een sms als je bestelling bezorgt word

Assortiment
assortiment kan wat groter

Aanbeveling
egt een super winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

j.lunteren53 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
kan niet altijd van huis weg

Service
vlotte bezorging

Aanbeveling
Spreekt voor zich.

Extra toelichting
tuinslang uitstekend lekker compact weinig ruimte nodig.Tablet heeft helaas weinig informatie materiaal moet het zelf op de p.c opzoeken dat vind ik een min punt helaas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pareira 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kind kan de was doen!!±

Service
Uiterst vriendelijke- en specialistische hulp bij specificatie informatie en aanbevolen product. Zeer deskundig.

Assortiment
Noem het maar en ze hebben het..

Aanbeveling
Al het bovenstaande

Extra toelichting
Coolblue is een voorbeeld hoe een webshop gerund moet worden. Niet anoniem door winkels en zeer terzake kundig personeel.. Je voelt je met en na je aankoop niet "lost in the dark"

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lauin 15-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Service
Pakket werd een tweede keer bij mij thuis aangeboden, omdat ik de dag ervoor niet thuis was. Dat vond ik wel gemakkelijk.

Extra toelichting
Duidelijk uitleg. Je krijgt wat je leest!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maxpat 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
heel gemakkelijk in gebruik
helpfunctie en top 10

Service
goede info
ruime leveringsmogelijkheden

Assortiment
groot assortiment
voor elk wat wils

Aanbeveling
bijna voor ieder artikel een shop

Extra toelichting
gemakkelijk, duidelijk, groot assortiment ruime leveringsmogelijkheden, zelfs op zondag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vandag 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk, ruime keuze, vlotte website

Service
Geleverd volgens afspraken

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ik maak reclame

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LeondeLouw 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
.

Service
.

Assortiment
Alles wat ik tot op heden heb gezocht is bij een van de CoolBlue webshops ook gevonden en aangekocht. Vooral de besteld tijd van 23.59 vind ik ideaal.

Aanbeveling
De service en kwaliteit is helemaal naar tevredenheid. Ik heb 1x iets gekocht wat ikzelf verkeerd heb gedaan. Dit was geen enkel probleem en kon gewoon direct retour gestuurd worden. Dit is een Webshop waar vele een voorbeeld aan kunnen nemen.

Extra toelichting
Ik gebruik deze website al een aantal jaren naar volle tevredenheid. Ook heb ik al een paar keer in de winkel in Eindhoven aankopen gedaan. Je wordt ook daar vriendelijk en professioneel geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vinagy 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel duidelijke website.
Betalen gaat bijna vanzelf.
Alle communicatie was zeer duidelijk.

Service
Supersnelle levering.
Goede communicatie (sms en email) over de levering.
Gratis retourneren.

Assortiment
Ruim assortiment.
Zeer duidelijke informatie over de producten.
Prijzen zijn dik oke.

Aanbeveling
Super winkel met goede snelle levering en eerlijke prijzen.

Extra toelichting
Simpelweg een top winkel. Ik heb hier reeds meerdere dingen besteld en de levering is altijd de volgende dag. De prijzen zijn altijd goedkoper dan elders en de productinformatie is steeds correct. Vaak ook met productfilmpjes dat ze zelf maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

constance28 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede website, de spullen de andere dag in huis

Service
Goede communicatie

Assortiment
Een ruim aanbod

Aanbeveling
Goede en snelle levering, betrouwbare aanbieder.

Extra toelichting
Prettige website , snelle levering, betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bvveggel 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel te vinden

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
Gemak, snelheid, verzorgeng en meldingen

Extra toelichting
Uit ervaring wist ik al dat de harde schijf een schot in de roos was.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

chantal.roggeman 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gewoon, geen problemen gehad, alles duidelijk.

Service
de "wachttherapie" service is hilarisch.

Assortiment
ze hadden wat ik wou. Een harddrive in het paars was natuurlijk nog beter geweest, maar kom, die rooie was ook mooi.

Aanbeveling
volgende dag geleverd, en het was nog waar ook, waar vind je dat nog.

Extra toelichting
de aangeboden wachttherapie na het plaatsen van de bestelling is hilarisch. Zelden ben ik in lachen uitgebarsten na een online aankoop. Alleen om dat videootje nog eens te zien zou ik nog iets kopen bij coolblue. It made my day!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hildevdb 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Had super snel het gevraagde artikel.
Meer moet dat niet zijn !

Service
idem als hierboven

Assortiment
het gevraagde was in voorraad

Aanbeveling
alles goed verlopen !

Extra toelichting
fantastische service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FloortB 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Heel snel, correct en duidelijk in de productinformatie en alle volgende stappen. Na iedere bevestiging die jezelf geeft maar ook alle stappen die cool blue onderneemt, wordt je op de hoogte gebracht via e-mail en sms.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gdjbelgium 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer vlotte en makkelijke manier om online te shoppen. Heb je toch hulp nodig, dan kan je 7/7 tot middernacht de klantendienst bellen en 24/7 mailen of contact opnemen via Facebook en Twitter!

Service
Perfecte service ook na de aankoop en vlot en snel te bereiken

Aanbeveling
Zonder enige twijfel en heb het al veel gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HansLuikel 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website en gemakkelijk bestellen/betalen

Service
Lekker bijtijds opgestuurd en ook de volgende dag binnen

Assortiment
Ik kon alles vinden wat ik tot heden nodig had.

Aanbeveling
Zie bovenstaande antwoorden, gemak, service en uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Ik kies, bestel, betaal en krijg volgens afspraak op tijd geleverd wat ik besteld heb, wat wil een mens nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hafkampe 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site en snelle levering

Service
Voortgang zending is helder en snelle levering

Assortiment
Goed assortiment

Aanbeveling
Gewoon overzichtelijk

Extra toelichting
Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mar-mar 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer duidelijke site, goed info, veel bestelgemak, reviews etc.

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment voor ieder en elke portemonnee wat wils

Extra toelichting
geen enkel minpunt te bedenken, zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brabou 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Prima geregeld; duidelijke overzichtelijke site

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews