coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42505 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2756 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wesley 24-02-2018 Via de website gekocht

Geweldig service en heel vriendelijk en behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel vriendelijk onthaal bij het binnen komen koffie Enzo altijd een pluspunt ;) behulpzaam aan de balie ook kun je nog een een praatje doen kortom toffe winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingrid 24-02-2018 Via de website gekocht

prettig en snel

Algemene score

8,0
doet vertrouwd aan , veel informatie waar je wat aan hebt. Kan dan gemakkelijk een keuze maken voor welk systeem!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gea Snijders 24-02-2018 Via de website gekocht

Super service!! Helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service, simpele website, mail, sms en telefoontje. Je weet wanneer ze er zijn. Super bezorgers, zeer klantvriendelijk.
Super super super

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon C Bax 24-02-2018 Via de website gekocht

Vlotte afwerking en optimale info maken je blij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede informatie en vlotte beantwoording van vragen zorgen voor een ontspannen aankoop waar je blij van wordt en een volgende keer weer met vertrouwen koopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 23-02-2018 Via de website gekocht

Hier snappen ze het!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is wat mij betreft het enige bedrijf in Nederland wat echt snapt hoe klantbeleving werkt en wat service is. Daarnaast krijgt men het bij mij constant voor elkaar me tot lachen te brengen bij oa al het lezen van alles wat er op de doos staat! Echt een momentje!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 23-02-2018 Via de website gekocht

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, bezorgen met een lach, uitstekende service! Houden je via de mail goed op de hoogte weet de status is.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 23-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd fijn bij coolblue een aankoop te doen, snelle bezorging, vandaag besteld morgen in huis, ideaal, en de prijzen in verhouding zijn ook prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 23-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb hier vaker spullen besteld en het is altijd snel binnen en precies wat er besteld is zonder romslomp of vergeten producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Monique 23-02-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijzen en ontzettend snelle service!
In de avond besteld en direct de volgende dag thuis. Dat is ideaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Andrew McDill 23-02-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede sneller service mogelijkheid voor de zelfde levering , overzichtelijk website veel kussen mogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kemal 23-02-2018 Via de website gekocht

Geweldig service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb mijn oude waterkoker 16 mnd oud ter reparatie aangeboden . Goed afgehandeld.heb zelfs een nieuwe voor in de plaats gekregen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maartje 23-02-2018 Via de website gekocht

Goeie service en nazorg.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon een fijne site met makkelijke toegang tot medewerker. `s Avonds besteld en de andere dag keurig netjes thuisbezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander Arts 23-02-2018 Via de website gekocht

Zeer slechte service.

Algemene score

1,0
Over het product kan ik niets zeggen, want die heb ik nog niet ontvangen. Juist omdat Coolblue adverteert met 'Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.' heb ik besloten een tondeuze bij hen te bestellen. Op 20 februari besteld, en nu op de 23ste mag ik na 15:00 naar een PostNL afhaalpunt om 'm zelf op te halen. Welke weet ik niet, want volgens Track&Trace is de tondeuze de 21ste bij mij bezorgd, hetgeen niet is gebeurd, en nu blijft de status op 'bezorgd' staan. Ook de volgende avond zat ik voor joker thuis te wachten. Enfin, eerste en laatste keer, wat mij betreft.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 27-02-2018

Beste heer Arts,

Bedankt voor het schrijven van de review. Dat is natuurlijk absoluut niet goed om te horen. Onze oprechte excuses hiervoor. Zou je ons het ordernummer kunnen toesturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan zoeken wij het verder uit en dan kijken wij hoe ver het pakketonderzoek is. Wij gaan dit natuurlijk sowieso voor je oplossen, alleen dient er altijd wel een pakketonderzoek te zijn. Bij voorbaat dank voor de medewerking.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

vosken 23-02-2018 Via de website gekocht

scherpe prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
' s avonds besteld en 's morgens geleverd! aan de beste prijs die ik kon vinden op het intrernet.
Sterk aanbevolen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 23-02-2018 Via de website gekocht

Duidelijke website!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website!
Snelle levering!
Bij eerdere beoordelingen gelezen dat er geen afstandsbediening en snoer bij zou zitten.
Nou alles zit er keurig bij !!!!
Afstandsbediening, snoer en instructieboekje!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ab 23-02-2018 Via de website gekocht

Winkel die doet wat er beloofd wordt,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop, goede omschrijving, ook minpunten worden benoemd. Diverse gelijkwaardige producten worden ook getoond en vergeleken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ElsR 23-02-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue echt aan te bevelen. Overal wordt veel aandacht aan geschonken! Ook de nazorg van de levering is een 9+ waard!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gino 23-02-2018 Via de website gekocht

Goed en snel internet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben de dongel via de web shop van Coolblue gekocht... waar je hele goede service...uitleg levering en produkt krijgt tegen een eerlijke prijs.
We hebben nu sneller internet dan gewoon wifi van Ziggo. We raden dit produkt iedereen aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margriet 23-02-2018 Via de website gekocht

Snelle bezorging! Cool Blue doet wat hij belooft.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke en overzichtelijke website. Volop keuze voor aantrekkelijke prijzen. Kom zeker weer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Beerman 23-02-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Mooie webshop. Product snel gevonden op de website. Bestelprocedure is heel eenvoudig. En de bestelde wasmachine werd snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bas 23-02-2018 Via de website gekocht

Super service. Stipt en hulpvaardige bezorger!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke bestelling via internet. Goede informatievoorziening omtrent bezorging. Hulpvaardige bezorger die hielp met het programmeren van tv.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 23-02-2018 Via de website gekocht

super service

Algemene score

9,0
Ik ben echt super netjes en snel geholpen via de klantenservice op Facebook. Daar werd goed gekeken naar mijn specifieke situatie en wat ik daar voor zocht. Ook de levering gebeurd netjes en snel. Ik ben zeer tevreden over Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron de Vries 23-02-2018 Via de website gekocht

Supervlot

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke pagina's met heledere beschrijving van de producten met hun specifieke kenmerken. Goede keuzemogelijkheid en zeer vlotte bezorging!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 23-02-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Cool Blue heeft een overzichtelijk website, makkelijk te bestellen. De artikelen zijn altijd goed verpakt. Een snelle verzending. Goed te volgen met track en trace. Scherpe prijzen, wat wil je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lenie Schieving Charite 23-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en zeer goede sevice.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bezorgers zijn zeer beleeft en behulpzaam ze sluiten de apparaten keurig voor je aan en leggen ook uit hoe het allemaal werkt . Het is mijn tweede aankoop en het zal zeker niet de laatste zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ajhcillessen 23-02-2018 Via de website gekocht

een zeer goede zaak vind ik van COOLBLUE.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb er al verschillende dingen besteld, en wat ik er van heb verwacht , is veel meer als ik bij andere heb besteld, je krijgt er waar voor je geld en dat vind ik erg belangrijk. En geen ergenis als je daar een product besteld. En anders kan je altijd nog contact opnemen en dan word je ook goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JLSNieuw 23-02-2018 Via de website gekocht

Service is super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ideaal om producten op te zoeken, vergelijken en aan te schaffen. En dat alles met een geweldige sfeer van "alles met een glimlach".

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 23-02-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle service met oog voor humor

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over de service en levering. Vaatwasser dag na bestelling reeds geleverd en geplaatst.
Bestelling op zich ging ook heel vlot.
Ze weten echt wel een glimlach op te wekken bij Coolblue: in mijn leveringsmail zat een documentje waarmee je zogenaamd confetti kon uitknippen om over de leverancier te gooien :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorothy holweg 23-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige dervice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en duidelijke website, alles volgens bestelling geleverd, prima communicatie en op tijd geleverd door gezellige jongens!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Don 23-02-2018 Via de website gekocht

Fantastisch modern en fris bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind coolblue een prettige digitale omgeving om te shoppen, met een ruim aanbod en een duidelijk omschrijving bij de producten met aangegeven plus en min punten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 23-02-2018 Via de website gekocht

Bestellen, verwerking en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de bovengenoemde onderdelen scoort Coolblue echt bovenmaats. Bestellen een fluitje van een cent, de terugkoppeling -via E-mail- en uitgezette acties direct daarna perfect op orde. Levering exact binnen het genoemde tijdvak. Daar kunnen andere Webwinkels nog een voorbeeld aan nemen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alicia 23-02-2018 Via de website gekocht

Vriendelijke, snelle en duidelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website. Geen lange levertijden. Als je vragen hebt over iets wordt je altijd vriendelijk te woord gestaan en ze gaan door totdat eventuele vragen en/of problemen zijn opgelost. Mocht er iets mis zijn met het geleverde product, wordt dat ook altijd netjes opgelost. Prijs/kwaliteit is vaak ook net even iets beter dan bij andere sites/winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Krikken 23-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende informatievoorziening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inhoudelijke en tijdige informatie ontvangen tijdens en na het bestel/bezorg proces. De vorm is persoonlijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noud 23-02-2018 Via de website gekocht

Prima op de speciaal afgesproken tijd geleverd; TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Puike online ondersteuning bij productkeuze in vergelijk met soort gelijke producten. Dit waardeer ik in het bijzonder.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 22-02-2018 Via de website gekocht

geweldige service aan de telefoon maar aflevering...

Algemene score

6,0
Bij betaling hebben wij gekozen voor geluidsdempers onder de machine te doen om het voor de buren zo aangenaam mogelijk te maken. De bezorgers hebben de wasmachine netjes aangesloten en neergezet. Maar toen moesten de dopjes er nog onder en dat kon opeens niet omdat het niet zou passen. Nu kan ik samen met mijn vriendin alsnog de machine weer loshalen en ze eronder zetten want het past wel degelijk ! en mijn vriendin is slecht ter been wat het wel beetje lastig maakt, daarom hadden we ook voor coolblue gekozen.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Peter 22-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en keurig verpakt, uitstekende aftersales.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer betrouwbare webwinkel.
Ruime keus.
Goede en vriendelijke klantenservice.
Snelle levering en keurig verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H A de Jong 22-02-2018 Via de website gekocht

snel en correct geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles wat cool bleu zelf aan positiviteit aanvoerd wat betreft klantvriendelijkheid service en snelle levering, hebben bij deze bestellen nog waar gemaakt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mel 22-02-2018 Via de website gekocht

Winkel om op te bouwen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijke en betrouwbare site waar er een ruime keuze is in aanbod. In vergelijking met andere sites vind je hier steeds de goedkoopste prijs. Pakjes worden snel geleverd.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo 22-02-2018 Via de website gekocht

Altijd snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en snelle levering van alle producten. Of het nu een slijptol, stofzuiger of een onderdeel van computer is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bennie 22-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerste keer besteld via coolblue, alles normaal verlopen zoals je verwacht dat het gaat. Leuke doos net wat extras!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonny 22-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service zelfs geleverd op zondag.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving van de producten en zelfs op zondag geleverd aan huis. Topservice en ook nog via track & trace te volgen hoe laat het pakket indicatief gebracht wordt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PizzaPollo 22-02-2018 Via de website gekocht

Super service, super snel, goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service, super snel, goede prijs!
Wasmachine besteld, binnen 24 uur in huis. Wasmachine werd naar boven getilt, aangesloten en draaide binnen 2 minuten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 22-02-2018 Via de website gekocht

Wederom snel geleverd

Algemene score

9,0
Juiste artikel geleverd, op beloofde tijd bezorgd, zorgvuldig ingepakt, geleverd. Natuurlijk zoals altijd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siram 22-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Medewerkers gaan niet eerder weg dan dat alles is aangesloten en werkt. En ook het oude apparaat werd keurig meegenomen. Prima service !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 22-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en vriendelijke bezorgers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijzen en een goede service. Ook een groot assortiment. We zijn erg tevreden over de klantvriendelijkheid van Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonie 22-02-2018 Via de website gekocht

Wat een super goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor 3 uur besteld en gekozen om dezelfde dag te laten leveren en dat werkt top! De bezorger was stipt op tijd. Ook erg leuk om de bezorger live te kunnen volgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 22-02-2018 Via de website gekocht

Vlugge service en kwaliteitsvolle producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klaar en duidelijk voor aankopen, prima service voor de levering van kwaliteitsvolle producten . Een echte aanrader

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny 22-02-2018 Via de website gekocht

Gemakkelijk en snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op aanraden van familie heb ik dit product besteld.Dit is uitstekend bevallen, snel en gemakkelijk besteld en snel geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myrthe 22-02-2018 Via de website gekocht

Goede, snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
‘s Avonds een vaatwasser besteld, de volgende ochtend in huis en en de oude werd meegenomen. Top. Alleen jammer dat ze geïntegreerde vaatwassers niet installeren..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 22-02-2018 Via de website gekocht

Scherp geprijsd en snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keus met kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, overzichtelijke site.
Gemakkelijk te bestellen en af te rekenen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews