coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2233 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerrit van Lent 22-12-2016 Via de website gekocht

koffiezet apparaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede prijs
snel geleverd
duidelijke site
opgezocht via google en door vrienden goede verhalen over gehoord

Pluspunten

  • prijs
  • levering
  • duidelijke site

Minpunten

  • somige vragen hier onduidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 22-12-2016 Via de website gekocht

Zeer snelle, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij het zoeken naar een nieuwe wasmachine konden we op de site van Coolblue zeer goede en bruikbare informatie vinden. Aangezien ook de prijs ons erg aansprak hebben we gekozen voor dit bedrijf. Vervolgens via een aantal mails en telefoontjes op de hoogte gehouden van de aflevering, die de volgende dag al plaatsvond. Uiterst snel en door vriendelijke medewerkers geinstalleerd. Prima ervaring!!

Pluspunten

  • Zeer snelle levering
  • vriendelijke mensen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul wouters 22-12-2016 Via de website gekocht

klantvriendelijk en correct

Algemene score

9,0
eenvoudige te bestellen, snelle terugmelding van status en correcte levering.
duidelijke productspecificaties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom 22-12-2016 Via de website gekocht

Verkeerde product, Geen probleem!

Algemene score

9,0
Tijdens de bestelling een combinatie pakket gekozen. helaas ging er daarna iets fout, waardoor ik het verkeerde pakket kreeg. dit had ik kunnen zien in de order, maar ik was niet zo scherp. na een whatsapje savonds op de bank naar coolbleu kreeg ik de volgende dag netjes alle retourformulieren in mijn mail. na het verkeerde artiekel teruggestuurd te hebben binnen 3 dagen het juiste artikel in huis! Fijn!

Pluspunten

  • Makkelijke communicatie (whatsapp, mail)
  • Geen gedoe, gewoon regelen

Minpunten

  • jammer van het doorgelinkte artikel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevreden Klant 22-12-2016 Via de website gekocht

Gewoon zoals je wilt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een webwinkel met ontzettend uitgebreid aanbod, een hulpkeuze in wat je nodig (denkt) te hebben, tegen scherpe prijzen.

Pluspunten

  • Simpel, maar goed advies
  • Snelle Levering
  • Goede Prijzen
  • Uitgebreid Aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

INEKE 22-12-2016 Via de website gekocht

MAKKELIJK EN SNEL ZONDER EXTRA KOSTEN!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
MAKKELIJK WINKELEN EN NORMALE PRIJZEN. HANDIG ALS JE NIET VEEL TIJD HEBT OM TE SHOPPEN! BEVEEL HET AAN!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kristof 22-12-2016 Via de website gekocht

Eenvoud in het algemeen

Algemene score

9,0
Goede service! Een heel ruim gamma aan producten! Het is altijd interessant de website een paar keer per week te bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

lies kuijpers 22-12-2016 Via de website gekocht

nieuwe gsm

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle service en snel geleverd.
ben heel blij met de samsung J5 2016.
prettige voortzetting doe zo voort!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 22-12-2016 Via de website gekocht

Levertermijn niet gehaald

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Het is een uitdaging om tijdens de kerstperiode de belofte van "voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis" waar te maken. Maar op 19 december midden op de dag bestellen en op 22 december in de middag afleveren, rekt de belofte te veel op. Vooral als het verzoek voor feedback eerder binnen is dan de zending zelf. Niet blij met deze zending, wel tevreden over CoolBLue.

Pluspunten

  • Bestelgemak

Minpunten

  • Duur van deze levering

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 22-12-2016

Beste Peter,

Bedankt voor je review. Wat naar dat het zo lang duurde voordat jouw bestelling bij je binnen was! We kunnen ons voorstellen dat dit, ook juist zo net voor kerst, extra zuur is. Zeker als je dan ook al een reviewverzoek ontvangt terwijl je nog niets in handen hebt. Als er nog iets is dat we voor je kunnen betekenen, vernemen we dit graag. Je kunt in dat geval een e-mail sturen naar geenglimlach@coolblue.nl sturen onder vermelding van het ordernummer.

Met vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

Munstergelaen 22-12-2016 Via de website gekocht

Munstergelaen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering van het tablet met accessoires. Zeer gunstige prijs. Helemaal top.
Ik zou zo weer een bestelling doen en zeer zeker Coolblue aanbevelen bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte 22-12-2016 Via de website gekocht

Super tevreden over telefoonhoes!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel overzichtelijk, veel op te vinden, snelle levering, leuk dat ze een mail sturen vanaf wanneer het in de ophaalshop te vinden is, goede service, TOP TOP TOP!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Just Me 22-12-2016 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het betreft de aankoop van een wasmachine. De filtermogelijkheden op de site zijn erg goed en het bestelproces is simpel. Ze komen hun afspraken na en houden je continue goed op de hoogte van het bezorgproces. Je krijgt netjes bericht als de bezorger onderweg is en ze bellen netjes een kwartier van te voren. Keurig afgeleverd op zolder en de oude apparatuur meegenomen.

Apparaat wordt geplaatst, aangesloten en getest. Al met al prima service.

Pluspunten

  • Ruime keuze
  • Makkelijk filteren
  • Makkelijk bestelproces
  • Goede bezorging
  • Goede communicatie

Minpunten

  • Geen mogelijkheid te betalen bij aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Ha 22-12-2016 Via de website gekocht

erg goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn pakketje was goed verpakt en op de juiste datum afgeleverd. Ook was het handig dat ik bij elke stap van de transport van mijn pakje een e-mail kreeg met een update van waar hij op dat moment was en wanneer ik hem kon verwachten.

Pluspunten

  • Goede service
  • Goed verpakt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hilde 22-12-2016 Via de website gekocht

snel, betrouwbaar en grappig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een ruim assortiment, ze leveren altijd snel en wij moeten altijd erg lachen om de creativiteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan Zander 22-12-2016 Via de website gekocht

Snel en duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onze stofzuiger ging na vele jaren helaas kapot. 's avonds een nieuwe Miele stofzuiger besteld bij Coolblue en de volgende ochtend om 8uur al geleverd.
Zeer tevreden en zeker een aanrader!

Pluspunten

  • duidelijke informatie
  • snel geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Denise 22-12-2016 Via de website gekocht

Geweldig bedrijf! 100% aan te raden

Algemene score

10,0
We kochten eerder vaak bij bol.com maar hier veel meer expertise, keuze en even duur of goedkoper. Snelle levering, bereikbaar via de app voor vragen en er wordt goede hulp aangeboden. Ik weet geen reden om ergens anders te bestellen!

Pluspunten

  • Expertise
  • Snelheid levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco 22-12-2016 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prima webshop, met de uitgebreide zoekfilters hadden we snel de zoekresultaten beperkt tot 2 resultaten en toen was de keuze makkelijk. Minder dan een uur bezig voor m'n aankoop.

CoolBlue heeft slimme marketing dus ik ben gelijk kritisch over de kwaliteit. Bedrijven als Apple hebben ook hele slimme marketing terwijl ze teveel rekenen voor slechte producten.

De koffiemachine die we kochten valt echter tegen, hij heeft geen waterreservoir zoals we dachten. Dus je moet alsnog gewoon zelf water en een koffiefilter erin doen

Pluspunten

  • snel
  • zoekfilters

Minpunten

  • marketing

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jeroen 22-12-2016 Via de website gekocht

Perfecte service :)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geen op of aanmerkingen! Snelle service, vriendelijke service en de verpakkingen zitten altijd netjes in elkaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elsy 22-12-2016 Via de website gekocht

Fijne webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website. Wat ik vooral handig vind is dat ze bij een artikel extra accessoires of combinaties laten zien. Altijd snel bezorgd en je wordt goed op de hoogte gehouden van waar je pakket is. Ook via social media bv. twitter of facebook krijg je altijd snel antwoord. Artikelen retour sturen is geen enkel probleem. En dan natuurlijk de grappige filmpjes en advertenties waar ik altijd weer naar uitkijk

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • snelle bezorging
  • snel antwoord bij vragen
  • eenvoudig retourneren
  • mooie/leuke verpakking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pascal 22-12-2016 Via de website gekocht

Blender

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue had een leuke aktie voor de Philips Blender, deze gemakkelijk besteld en kunnen betalen via iDeal. En de dag erna al afgeleverd op het ophaalpunt van AH.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 22-12-2016 Via de website gekocht

Goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede producten en je kunt zelf het tijdstip van levering kiezen! Uitermate tevreden met deze service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

an 22-12-2016 Via de website gekocht

coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service zeer vlot
De klanten service is echt vriendelijk en behulpzaam.
Bedankt Timothy van de klantenservice en zijn collega's keep up the good work

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brammetje 22-12-2016 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vond alles aan mijn bestellingerg prettig geregeld. Alles was erg overzichtelijk en de filters voor het zoeken maakten het een stuk makkelijker om het prduct te vinden wat ik nodig had. De levering was snel, en de prijs was goed!

Pluspunten

  • Ik vond de service snel
  • Er zijn veel revieuws van producten
  • ik vond de sportoefeningen op de doos erg leuk!
  • De prijzen zijn goed
  • Het assortiment is erg groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 22-12-2016 Via de website gekocht

DE place to be

Algemene score

10,0
Perfecte afhandeling van bestellingen , altijd goede betalingsmogelijkheden, super benadering van eventuele productklachten , kortom een service om U tegen te zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SvK 22-12-2016 Via de website gekocht

Super Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Waarom Coolblue (en dochterzaken)?

Vaak goede prijs-kwaliteitverhoudingen.
Regelmatig (een van) de goedkoopste aanbieders.
Mega snelle levering.
Gratis retourneren.
Geen gedoe met retourneren, snelle afhandeling zonder vragen. Door het vertrouwen in de klant, heb ik ook vertrouwen in het bedrijf!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • gratis retourneren
  • geen gedoe met retourneren
  • prijs-kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Luc Van Heddegem 22-12-2016 Via de website gekocht

Beoordeling Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service! Steeds op tijd geleverd. Alles verzorgd ingepakt. Ook aan de balie behulpzaam personeel enz....

Pluspunten

  • service
  • levering
  • Klantvriendelijk

Minpunten

  • zoekfunctie op de website soms een probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caatje 22-12-2016 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs voor de telefoon. Snelle levering, van te voren aangekondigd hoe laat ze aan de deur zouden komen. Klopte precies!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcella 22-12-2016 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super vriendelijke mensen bij de klantenservice, die zelfs bij een defect product gelijk meedenken en zoeken naar een passende (snelle) oplossing. Zelf mijn (perongeluk) retour gestuurde DVD netjes terug gestuurd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine 22-12-2016 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service! Het product wat ik kocht bleek 2 dagen later met ruim 20 euro afgeprijsd te zijn, na een berichtje kreeg ik binnen een paar dagen het verschil teruggestort. Heel netjes!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

erik 22-12-2016 Via de website gekocht

Nieuwe telefoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekeken naar prijs en levertijd van product, Coolblue kwam voor mij het beste uit. Ook even ervaringen van andere klanten gelezen. 's avonds laat (!) besteld en zoals afspraak volgende dag geleverd. Op de hoogte gehouden over de status van levering. Prima !! Aanrader.

Pluspunten

  • snelle levering
  • informatie over levering
  • prijs

Minpunten

  • hoef niet te tekenen voor ontvangst

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ayhan 22-12-2016 Via de website gekocht

Op zondag besteld, en maandag geleverd en geinstalleerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wow, wat een ervaring. Wasmachine stuk, zondag een orientatie op het internet en gelijk op coolblue.nl eentje gekozen en besteld. De volgende dag is de wasmachine geleverd en op zolder geinstalleerd (en de oude is netjes afgevoerd). lekker makkelijk. goed hoor!

Pluspunten

  • Goede informatie op webshop
  • Vergelijking met andere modellen
  • Gratis bezorging
  • Installatie op zolder (wasmachine)
  • Afvoer van verpakkingen

Minpunten

  • Serienummer niet op factuur (voor cashback actie)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Binnendijk 22-12-2016 Via de website gekocht

geen gedoe, ruimte sorteting, goede voorlichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd wat huiverig omzagen via het internet te bestellen. Maar bij Coolblue loopt altijd alles op rolletjes. Optioneel goede adviezen via de telefoon. En alles op tijd geleverd. Van harte aanbevolen.

Pluspunten

  • snelle levering
  • correcte living
  • goede telefonische ondersteuning

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonique 22-12-2016 Via de website gekocht

Coolblue, echt blij ermee!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbare winkel, goede website, veel uitleg over de apparaten, en bovenal supersnelle service. Ik heb na 22,00 uur besteld, volgende dag kon ik weer mij wasjes draaien!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

steven 22-12-2016 Via de website gekocht

super snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zoals het hoord! volgens de afspraken leveren en geen smoesjes. heel vaak al wat besteld en het grote voordeel voor 23uur besteld ook echt de volgende dag in huis! applaus voor coolbleu

Pluspunten

  • snelle levering
  • goede prijs

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corrie Botermans 22-12-2016 Via de website gekocht

Daar wordt je "Blij" van!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na lang wikken en wegen mijn Garmin 235 aangeschaft die ik de andere dag al keurig in huis had. Omdat ik dacht dat "Mijn tweede Kans " niet goed was direct contact gezocht met COOLBLUE ......en snel een reactie met de oplossing van Jamie ontvangen. "Mijn Tweede Kans" Garmin 235 werkt prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andre 22-12-2016 Via de website gekocht

goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
gemakkelijk snelle levering
goed te volgen traject pakket zeker post nl
goede kwaliteit verhouding
goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

willy 22-12-2016 Via de website gekocht

mijn bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
geweldig bedrijf , alles duidelijk , snel ,vriendelijk geweldig personeel top bedrijf reageert snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bve 21-12-2016 Via de website gekocht

stofzuiger gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
met de bestelling iets niet helemaal goed gegaan dus even gebeld kreeg een aardige meneer aan de lijn en die had het hele probleem binnen enkele minuten opgelost en ook zo dat alles binnen de snelle termijn geleverd werd dus super gedaan

Pluspunten

  • komen afspraken na
  • doen echt wat ze zeggen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

S. 21-12-2016 Via de website gekocht

Fijne winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levertijden vaak volgende dag al in huis. Klantvriendelijk en goede service wanneer het product niet voldoet.

Pluspunten

  • Klantvriendelijk
  • Snelle levering
  • klantenservice

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maria. 21-12-2016 Via de website gekocht

Stofzuiger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle bezorging. De tijden waarop wordt bezorgd worden goed gecommuniceerd. Perfecte afhandeling van de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Luc 21-12-2016 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar.

Algemene score

9,0
's Avonds besteld, de volgende dag geleverd.
Overzichtelijke website met gedetailleerde uitleg over de verschillende artikelen.
Aanrader!

Pluspunten

  • Gedetailleerde website
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helen bos 21-12-2016 Via de website gekocht

helen bos

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede levering en snel
jammer dat er geen monteurs zijn die de apparaten kunnen installeren ! Voor oudere mensen en die nergens verstand van hebben erg vervelend!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Marinda 21-12-2016 Via de website gekocht

Top

Algemene score

10,0
Erg klantvriendelijk, Erg snelle bezorging. Ook een erg ruim aanbod. In de winkels wordt je ook erg vriendelijk geholpen. Zeker erg tevreden.

Pluspunten

  • snelle bezorging
  • klantenservice
  • groot aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. 21-12-2016 Via de website gekocht

top shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima site, brede keuze, eenvoudig bestelling te plaatsen, snelle en correcte levering, aflevering naar wens, actieve communicatie, scherp geprijsd, klantbenadering vriendelijk, netjes en met een smile. Top shop!

Pluspunten

  • brede keuze
  • scherp geprijsd
  • heldere site
  • eenvoudig
  • snelle en correcte levering

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel 21-12-2016 Via de website gekocht

Goede service & snelle levering: altijd goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is niet altijd de goedkoopste, maar heeft naar mijn idee wel de beste online service en goede bezorging. Zelfs op zondag. Zaterdag avond besteld en de volgende dag al in huis. Nog geen ervaring met retouren, maar wat ik daarover hoor zit dat wel snor.

Pluspunten

  • Goede service
  • Snelle levering
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kalimero 21-12-2016 Via de website gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, stipt, zelfs op zondag. Makkelijke site met veel tips en uitgebreid advies. Leuk dat er telkens een top 10 is !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mike 21-12-2016 Via de website gekocht

Coolblue the coolest

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website zelf is superhandig en overzichtelijk, vooral in vergelijk met soortgelijk multimedia webshops. Daarnaast zijn de prijzen nergens lager te vinden. De service is daar bovenop supersnel en proffesioneel, de klantenservice helpt en denkt mee met de beste aankoop voor u en wordt een bestelling altijd op tijd bezorgd

Pluspunten

  • zoals beloofd de volgende dag binnen
  • verpakking is leuk ontworpen om kado te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 21-12-2016 Via de website gekocht

Supersnelle levering en duidelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Net voor kerst een tablet gekocht. Deze was binnen een dag binnen. Supersnelle service en een duidelijke website dragen bij een bijzonder positieve koopervaring.

Pluspunten

  • snelheid levering
  • duidelijke website

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EBK 21-12-2016 Via de website gekocht

Top winkel

Algemene score

9,0
Een super goede online winkel met snelle service en goede prijs kwaliteitsverhouding. Daarnaast ideaal dat ze ook je oude wasmachine meenemen en installeren,

Pluspunten

  • snelle service
  • goede service

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Benno 21-12-2016 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kan niets anders zeggen dan - prima zaak.
Veel artikelen, duidelijke omschrijvingen (en soms zelfs reviews), veel op voorraad en bijna altijd de spullen op de aangegeven datum ontvangen.

Pluspunten

  • Groot assortiment
  • Veel op voorraad
  • Prima prijs
  • Duidelijke omschrijvingen van artikelen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews