coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2794 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Corina 21-12-2016 Via de website gekocht

favoriete winkel

Algemene score

10,0
geweldig winkel, met gratis bezorging en installatie. ruime producten keuze en de beste klantenservice ooit.

Pluspunten

  • gratis verzending + installatie
  • beste klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fennie 21-12-2016 Via de website gekocht

Fijne winkel om te kopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue vind ik een heerlijke winkel en leveren snel.
Ze hebben veel producten waar je uit kunt kiezen. De filmpjes van de producten zijn erg overzichtelijk en duidelijk. Dat heeft mij de doorslag gegeven om mijn MultiTalent van Bosch te kopen.

Pluspunten

  • snelle levering
  • eigengemaakte filmpjes over het product
  • ruim assortiment dus ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 21-12-2016 Via de website gekocht

Uitstekende webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop al enkele jaren (huishoudelijke) apparaten via Coolblue. Waarom? Omdat Coolblue vrijwel alles kan leveren. En dat zeer snel en tegen een scherpe prijs. Hun beschrijving is correct en het overzicht van 'plus- en minpunten' helpt bij het maken van een goede keuze. Leuk detail is de tekst op de herkenbare blauwe doos; elke keer moet ik weer glimlachen als de postbode mij het pakket overhandigt!

Pluspunten

  • Uitgebreide keuze
  • Duidelijke omschrijving produkt
  • Scherpe prijs
  • Snelle levering

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca k. 21-12-2016 Via de website gekocht

Coolblue: een aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is vaste huisleverancier hier thuis. Waarom? Simpel: breed assortiment van goede kwaliteit, snelle service, duidelijke omschrijving, snelle levering en een kundige uitermate klantvriendelijke en klantgerichte klantenservice die weet waar ze over spreekt als je om hulp vraagt. Benaderbaar en telkens weer betrouwbaar. Wij zijn er blij mee.

Pluspunten

  • Benaderbaar
  • Snel
  • Betrouwbaaar
  • Geen onnodige poespas

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron Brabander 21-12-2016 Via de website gekocht

Asus RT-AC3200 router

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Rond 23.00 uur op vrijdagavond besteld, bevestiging om 00.43 ontvangen, de volgende dag (zaterdag) lag het pakket klaar in de door mij aangewezen Jumbowinkel.
Netjes verpakt in doos

Pluspunten

  • prijs
  • snelheid
  • website

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

van doren 20-12-2016 Via de website gekocht

Betrouwbaarheid...waar vind je die nog ?

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een droogkast had ik nodig,de oude was versleten...Naar de computer,een kijkje nemen wat er allemaal was en de prijzen...ook belangrijk !!! Op coolblue,vond ik direct wat ik wilde en als ik het nog vandaag bestelde had ik het morgen.Dit sprak mij wel aan.En ja,de volgende morgen stonden ze aan mijn deur met mijn nieuwe droogkast.De oude namen ze mee,geen probleem.Als ik nog iets nodig heb,koop ik zeker bij coolblue.Betrouwbaarheid...waar vind je die nog ?...:-))

Pluspunten

  • vlugge levering
  • sms,wanneer ze komen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

telefoonhoesje 20-12-2016 Via de website gekocht

Telefoonhoesje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Artikel is naar de zin. De levering vond niet op de volgende dag plaats. Ik ben de gehele dag thuis geweest, mijn bel doet het prima en een hond heb ik niet. Ik kreeg van Coolblue een mailtje met de volgende tekst:
Tot onze grote spijt is het PostNL niet gelukt uw bestelling, met barcode..... te bezorgen. Misschien heeft de bezorger uw huis niet gevonden, op de verkeerde deurbel gedrukt, was deze stuk, of was u net even de hond uitlaten. Waar het ook mis is gegaan, we geven niet op. We proberen ‘t gewoon nog een keer. De dag erna is het pakketje juist afgeleverd.

Pluspunten

  • prima product

Minpunten

  • levering niet op de afgesproken dag

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Cor 20-12-2016 Via de website gekocht

Als altijd perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meerdere malen iets gekocht bij Coolblue. Of het nu een elektrisch apparaat is of zoals nu een camera lens en een camera accessoire . Altijd makkelijk te vinden op de website. Ook de adviezen op de site en het gehele bestelproces zijn uitstekend.
De bezorging is altijd goed, en ook als je gaat afhalen zijn de medewerkers altijd bereid om je nog wat extra info te geven indien gewenst.
Alleen jammer dat ik niet kan afhalen bij magazijn in Capelle. Woon er vlakbij namelijk......

Pluspunten

  • assortiment
  • bestelproces
  • informatie
  • vergelijking
  • sevice

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hans 20-12-2016 Via de website gekocht

Aankoop iPhone 6s

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
gebruiksvriendelijk en goede prijsstelling ten opzichte van andere webwinkels. Ook de aflevering was en info over de aflevering was prima verzorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Viktor 20-12-2016 Via de website gekocht

Gweledige website met goed assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue heeft een geweldige website die erg makkelijk te navigeren is en heeft veel keuze voor redelijk lage prijzen. (Op vergelijkings websites staat coolblue meestal in de top 3). O en ze bezorgen op zondag. Hoe vet is dat?

Pluspunten

  • Bezorging
  • Website
  • Prijzen
  • Assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

P Brouwer 20-12-2016 Via de website gekocht

Superfijne website door de nauwkeurige zoekfuncties.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door de vele zoekfuncties en goede productbeschrijving heb je snel jouw product gevonden en in huis.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Goede beschrijving van producten.
  • Goede prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet 20-12-2016 Via de website gekocht

Bestelling Printerbenodigdheden

Algemene score

10,0
Normaal ga ik voor aanschaf naar de winkel maar deze was gesloten. Mijn eerste ervaring met cool blue vorige maand was erg goed bevallen dus op cool blue gekeken. Ook nu weer werden de beloftes waar gemaakt waardoor ik de moeite neem een compliment te maken voor hun klantvriendelijke website een eenvoudige bestelwijze en de zeer korte termijn van leveren. Ook de bestelde goederen zijn correct afgeleverd en goed verpakt. Een 10

Pluspunten

  • artikelaanbod
  • snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robert 20-12-2016 Via de website gekocht

slechte bezorging

Algemene score

1,0
Voor de 2e keer nu een produkt besteld waarbij coolblue aangaf dat het op zondag bezorgd zou worden, het is inmiddels dinsdag en nog steeds niet bezorgd. Op site alleen te vinden dat het pakket nu morgen wordt geleverd. Gisteren stond er dat het vandaag zou worden geleverd. Nee dus zeer ontevreden met de levering!!!!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 20-12-2016

Beste meneer Robert,

Wat vervelend dat het pakket voor de tweede keer niet is geleverd. Dit is uiteraard niet de bedoeling en wij gaan ons best doen om het pakket zo snel mogelijk te leveren.

Graag verzoeken wij u om een e-mail met de klacht en het ordernummer van uw bestelling door te sturen naar: geenglimlach@coolblue.nl. We pakken het dan meteen voor u op.

Groeten,
Coolblue

Reageer

janet 20-12-2016 Via de website gekocht

prima verzorgt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via coolblue een goede keus kunnen maken. in de avond rond 23.00 uur besteld en de volgende dag al in huis. webshop geeft prima informatie, volgende aankoop weer via cool blue.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Deborah 20-12-2016 Via de website gekocht

Wát een service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb nu al een aantal keer wat gekocht bij Coolblue. Telkens weer ben ik onder de indruk van de klantgerichtheid van dit bedrijf. Het begint al bij de website: uitgebreide zoekfuncties, duidelijke omschrijvingen van de producten en zelfs persoonlijke beschrijvingen door Coolblue medewerkers: gewoon geweldig! Daarnaast ook veel bruikbare reviews van klanten.
En dan komt het: zelfs op zaterdagavond bestellen is geen probleem. Op zondag wordt het product gewoon bezorgd! Volgens mij is dit vrij uniek!
Kortom: deze winkel is een aanrader.

Pluspunten

  • klantgerichtheid
  • duidelijke omschrijvingen
  • veel reviews
  • bezorging zelfs op zondag
  • persoonlijke touch

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natacha Mertens 20-12-2016 Via de website gekocht

Top shop!

Algemene score

10,0
Coolblue is altijd een favoriete winkel geweest van me.
Hun website is enorm overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik (je kan voor elk product specifiek aanduiden wat je wenst en wat het zeker moet kunnen zodat je zeker het product krijgt dat bij je past).
Snelle leveringen van de producten is ook hun sterk punt, in de meeste gevallen is je bestelling de dag nadien al binnen. Je krijgt ook via mail een track&trace-code zodat je je bestelling nauw in het oog kunt houden.
En uiteraard: goede prijs/kwaliteit-verhouding.

Pluspunten

  • gemakkelijke website
  • snelle levering
  • goede producten
  • goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelf 20-12-2016 Via de website gekocht

Top Service

Algemene score

10,0
Om 23:45 uur een bestelling geplaatst en binnen 5 minuten wordt ik opgebeld om de bestelling in order te maken zodat deze de volgende dag nog geleverd kan worden. Super service

Pluspunten

  • Snel
  • Deskundig
  • Klantgericht

Minpunten

  • Iets duurder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 20-12-2016 Via de website gekocht

Snelle levering! Zelfs op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne en veilige shop om te bestellen! Snelle levering zelfs op zondag. Ook als een artikel tegen valt kun je het gemakkelijk retourneren..

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joy Rouch 20-12-2016 Via de website gekocht

Coolblue Delivers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
When they say "Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis", you can trust they mean it! No stress. On delivery time, service, discounts, and quality of products - Coolblue Delivers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thierry 20-12-2016 Via de website gekocht

correcte en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
gevonden wat ik nodig had en correcte levering. Gewoon goed. In de overvloed aan modellen moest ik wel wat mijn weg zoeken, maar het is me toch gelukt. Nu nog monteren (maar dat is iets voor na Kerstmis, als het cadeautje uitgepakt wordt)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 20-12-2016 Via de website gekocht

Altijd goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft zoals altijd een goed assortiment en scherpe prijzen. De levering is supersnel: zaterdagmiddag besteld en zondagochtend geleverd!

Pluspunten

  • assortiment
  • betrouwbaar
  • snelle levering

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diny 20-12-2016

aanschaf robotstofzuiger

Algemene score

8,0
duidelijke website.
binnen de diverse productgroepen voldoende items aanwezig.
voldoende productinformatie bij de producten.
snelle en correcte levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Daphne 20-12-2016 Via de website gekocht

Eerlijke site, snelle levering, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Regelmatig koop ik dingen online, voor de grotere aankopen kies ik altijd voor een webshop waar ik al ervaring mee heb.

Coolblue is één van die winkels die begrijpt dat klanten klanten zijn, ook online. Het is een eerlijke en duidelijke winkel. Ze zijn duidelijk over de voorraad en prijs en wanneer ze iets verwachten (en dan is het er ook). Doen nooit moeilijk als het niet helemaal goed gaat, en blijven je ook dan vriendelijk als klant behandelen. En ze leveren snel en goed. Ik bestel regelmatig laat in de avond, maar de volgende dag is het er gewoon. Ook in het weekend. Anderen zouden een voorbeeld moeten nemen aan Coolblue.

Pluspunten

  • Ruim assortiment
  • Veel op voorraad
  • Goede prijs
  • Hele goede service
  • Goed verpakt, snel in huis

Minpunten

  • Echt specialistische dingen hebben ze niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pascale 20-12-2016 Via de website gekocht

cool white cool bleu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
perfecte service duidelijke website met gemakkelijke omschrijving , zeer goede prijzen als je kijkt naar andere one -line winkels
ik kom zeker terug naar cool bleu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 20-12-2016 Via de website gekocht

sneller kan bijna niet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdag ging mijn fotoprinter stuk. Gelukkig vond ik in het ruime aanbod van CoolBlue een geschikte vervanger. Handig dat ook de (soms) noodzakelijke accessoires worden aangegeven zoals, in dit geval, inktpatronen. Het betaalproces verliep transparant, snel én veilig. Levering gebeurde de volgende dag, een zondag! De service (evt. terugzending) staat op hoog niveau, dat heb ik al bij eerdere aankopen ondervonden.

Pluspunten

  • groot aanbod
  • overzichtelijke site
  • duidelijke toelichtingen
  • vermelding van accesoires
  • zeer snelle levering

Minpunten

  • prijs ligt soms iets hoger dan bij concurrent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JasperD 20-12-2016 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een nieuwe laptop en kwam op laptopshop.nl uit, daar kon ik geheel makkelijk vergelijken tussen de diverse laptops door aan te vinken wat welke specificaties ik in een laptop wilde hebben.

Ik kwam toen bij een product uit, echter klopte dit in eerste instantie niet 100% wat op de site stond (deels verkeerde foto's en omschrijving van de wifi ac ipv wifi n e.d.) hierover gemaild, binnen een uur antwoord gekregen. Ze hebben snel de juiste foto's en specs aangepast zodat ik mijn keuze ook kon maken. En de volgende dag werd mijn laptop bezord.

Kortom uitstekende service en zou er zo weer bestellen.

Pluspunten

  • Goede snelle service
  • Snelle reply op emails
  • Maken waar wat wordt beloofd

Minpunten

  • Onjuiste specificaties product
  • Onjuiste foto's bij product

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin 20-12-2016 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je word echt als klant behandeld, dus als een koning dus het spreekwoord de klant is koning komt bij coolblue zeker uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Desiderius 20-12-2016 Via de website gekocht

Heel snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vond het assortiment redelijk groot. Makkelijk overzicht en vergelijking. En vooral de erg snelle levering was fijn.

Pluspunten

  • makkelijk
  • snel
  • meenemen oude apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jasmijn 20-12-2016 Via de website gekocht

Top winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige website, goede keuzehulp die echt helpt.
Bezorging door coolblue zelf gebruikt, heel precies tijdsslot, dus je hoeft niet lang te wachten.

Pluspunten

  • Goede keuzehulp
  • Scherpe bezorgtijd

Minpunten

  • Meerdere 'stores'

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naila 20-12-2016 Via de website gekocht

Mooie klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een telefon besteld en later gezien, dat ik nog iets anders nodig heb. De klanteservice heeft mijn product binnen twee minuten toegevoegt en ik heb betaald. Super service, bedankt!

Pluspunten

  • snel
  • vriendelijk
  • goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 20-12-2016 Via de website gekocht

Meer dan uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb meerdere producten bij ze gekocht. Levering: altijd de volgende dag. Retouren: geen probleem. Altijd binnen een paar dagen je geld terug. Vaatwasmachine: top geinstalleerd, deden zelfs dingen extra om de boel goed aan de praat te krijgen. Ben heel tevreden over Coolblue. Soms betaal je wat meer dan bij andere winkels, maar ik heb het er graag voor over. Gemoedsrust is heel belangrijk!

Pluspunten

  • Service
  • Kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A. Rosa 20-12-2016 Via de website gekocht

Nieuwe wasmachine geleverd gekregen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed op de hoogte gehouden over de levering. Bezorgers waren de boormachine bij mij thuis vergeten dus moesten terugkomen om die op te halen. Er zaten zwarte strepen op onze keukenvloer van het wegslepen van de oude (zware) wasmachine. Dit kon ik zelf schoonmaken achteraf. Beetje jammer. De programma's en functies zijn uitgebreid uitgelegd. Zonder die achtergelaten zwarte strepen en het vergeten van hun boormachine had ik een 10 gegeven, nu een 8.

Pluspunten

  • goed op de hoogte over levering
  • goede uitleg over werking

Minpunten

  • bezorgers waren hun boormachine vergeten
  • bezorgers hebben zwarte strepen achter gelaten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mkl238 20-12-2016 Via de website gekocht

Airflyer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een mailtje geschreven en binnen no time gad ik een positief antwoord op mijn vraag . Dat maak je niet vaak meer mee. Mijn complimenten .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Neco 20-12-2016 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb op een vrijdag telefonisch contact gehad om te vragen wanneer mijn bestelde product binnen zou zijn. Ben vriendelijk behandeld en zou de bestelling al de volgende dag ontvangen, op zaterdag, wat ik niet had verwacht. Handig, want had het product dringend nodig.
Bedankt!

Pluspunten

  • Veel keus
  • Supersnel
  • Vriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jvalburg63 20-12-2016 Via de website gekocht

Geweldig. Op voorraad en binnen 12 uur in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Waar jullie concurrent nog niet kon aangeven wanneer mijn artikel op voorraad zou komen, had ik mijn bestelling bij CoolBlue de volgende dag om 15:00 uur in huis

Pluspunten

  • Vorraad
  • Levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francine 20-12-2016 Via de website gekocht

Nieuwe markt voor wasmachine verkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Echt klantgericht! Breed en overzichtelijk aanbod, snelle service, levering en installatie aan huis binnen 1 dag. Het balen van een kapotte wasmachine is niet meer nodig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 19-12-2016 Via de website gekocht

Goede en snelle levering met prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs-kwaliteitverhouding is goed en de producten zijn de volgende dag in de winkel af te halen. Service in winkel is top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sophia 19-12-2016 Via de website gekocht

Blijft een winkel met goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze maken waar, wat ze zeggen. Vriendelijk. Prima service, snelle levering. Goed ingepakt. Pakket te volgen.
Blijft een winkel met goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul van Kampen 19-12-2016 Via de website gekocht

Goede ervaring met Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vorige week met enige spoed een nieuw wasmachine nodig. Deze besteld en op zaterdag af laten leveren.
Dit alles is probleemloos verlopen.
Via mail sms zijn wij op de hoogte gehouden en vlak voor aflevering gebeld. Helemaal top.
De wasmachine was snel 2 trappen op gesjouwd en aangesloten.
Alles in een kwartiertje gefikst. En een eerste programma op de machine gestart.
Slechts één klein minpuntje, na het verwijderen van de tansport bouten hebben de bezorgers niet de bijgeleverde stoppen in gaten van de transportbouten gedrukt. (Heb ik zelf nog maar even gedaan.)

Pluspunten

  • Snel geleverd
  • Goed op de hoogte gehouden van de leverstatus
  • Netjes op de plaats van bestemming gezet

Minpunten

  • Stoppen van transport bouten niet geplaatst

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jasper 19-12-2016 Via de website gekocht

Die glimlach komt. Every time

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al best veel besteld bij Coolblue. Een wasmachine, grillplaat, sporthorloge, kachel-lamp, kruimeldief, NAS... Jeetje.
Ze zijn vaak goedkoop. Niet altijd de aller-goedkoopste. Maar wel concurrerend. En ik heb het er graag voor over. Ik word gewoon blij van Coolblue. Ze maken hun slogan "Alles voor een glimlach" he-le-maal waar. Hun manier van communiceren klópt gewoon!
Ik bedoel: Een bezorg-bus met daarop "Bus. Klopt". Een folder met: "Leesvoer. Niet opeten". En winkel met een grote vloermat met daarop "Klant. koning.". En zo kan ik nog heeeeeeel lang doorgaan. Ik hou er van.
Maar belangrijker nog: ze maken het waar! Áls er eens een keer niet goed is, wordt er niet moeilijk gedaan. Ik bedoel: op hun bon staat ook gewoon: "Retourneren is geen punt. 'Daarom' is ook een reden". Tsja. Dan snap je het gewoon.
Ik kan iedereen Coolblue aanraden. Ik vergelijk nog steeds op prijs, dat wel. Maar als het niks of bijna niks scheelt is mijn keuze echt kristal-helder.

Pluspunten

  • fantastisch in hun communicatie
  • Fantastich in hun voorwaarden
  • Bijna altijd concurrerend in prijs.

Minpunten

  • Niets. Nada. Noppes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Airria 19-12-2016 Via de website gekocht

Alles klopt, ook de glimlach

Algemene score

9,0
Goede website, hele snelle levering, duidelijke updates over het levertijdstip, goed producten en ook toch de glimlach die je krijgt van hun mailtjes en suggesties. Alles klopt

Pluspunten

  • website
  • snelle levering
  • updates levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Janet 19-12-2016 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een ruim assortiment, scherpe prijzen, maar vooral een vriendelijke en adequate klantenservice. Toen ik het afleveradres nadien nog wilde veranderen was dat met 1 kort telefoontje geregeld!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Plompen 19-12-2016 Via de website gekocht

brydge toetsenbord voor ipad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
supersnel zoeken en vinden. via internet mogelijkheden gezocht, via coolblue besteld en heel fijn dat je de bestelling op je eigen moment en plaats kunt laten bezorgen. super.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ten Have 19-12-2016 Via de website gekocht

Vlotte correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aangezien mijn oude machine het begaf, wilde ik vlot een nieuwe wasmachine aanschaffen. Via vergelijkingssites kwam ik terecht bij Coolblue en bestelde 's avonds een machine. De volgende ochtend om 10 uur stond hij hier. Op een afgelegen plek in Groningen. Super goed gecommuniceerd en afgeleverd! Oude machine retour en de nieuwe draait prima.

Pluspunten

  • Goede communicatie
  • Vriendelijke service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Molewijk 19-12-2016 Via de website gekocht

Samsung Galaxy S7 Edge

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat ik werd benaderd door iemand van Coolblue om mijn abonnement te verlengen, ben ik weer op zoek gegaan naar een nieuwe telefoon.
Deze heb ik op vr.avond besteld, en za.ochtend ontvangen. Ik heb nog contact opgenomen omdat ik dacht dat de VR bril er niet bij zat, maar dat moest ik bestellen via de site van Samsung, en kreeg ik direct de link via de mail omdat te regelen. als ik dat een probleem vond, wilde de telefonist mij ook direct helpen. TOP SERVICE!

Pluspunten

  • Site overzichtelijk
  • Altijd bereikbaar voor vragen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter Bosch 19-12-2016 Via de website gekocht

Goed en snel.

Algemene score

8,0
Telefonisch goed advies,
Snelle aflevering van het bestelde. Enig puntje van kritiek: de wijze van betaling bij een defect onderdeel van de computer en de daaraan gekoppelde I-phone. Geen mogelijkheid tot het geven van betaalopdrachten. Acceptgiro kan daarbij een oplossing bieden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dy65 19-12-2016 Via de website gekocht

supersnel contact en levering

Algemene score

9,0
supersnel contact, vriendelijk aan de telefoon, behulpzaamheid,aardig,en vooral snelle levering, mooie website,duidelijk,overzichtelijk,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theun 19-12-2016 Via de website gekocht

Headset

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke internetsite. Een snelle levering. Deugdelijke verpakking waardoor beschadigingen tijdens transport worden voorkomen.Super gewoon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

René 19-12-2016 Via de website gekocht

Zeer tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuzen en een groot assortiment. Al heel vaak bij Cooblue besteld snelle levering en goed verpakt. Ook wel een product gehad die kapot was gegaan en of niet naar mijn verwachting was. Dat is geen probleem ruilen en of omwisselen gaat heel makkelijk. Ook hun service is heel goed bij twijfel bel je ze gewoon en stel je de vragen en of vraag je naar hun advies. Naar mijn mening is de deskundigheid van de medewerkers goed mocht hij/zij de informatie niet weten word je doorverbonden naar een medewerker die dat wel weet. Het is ook heel gemakkelijk je bestelling af te laten leveren bij het dichtmogelijk postkantoor. In mijn geval is dat zo’n 20 meter dus ik laat het altijd bij het postkantoor afleveren.

Pluspunten

  • groot assortiment
  • Snelle levering

Minpunten

  • Soms iets duurder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ester 19-12-2016 Via de website gekocht

Coolblue heeft het helemaal begrepen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super bedrijf met fijne medewerkers.
Na de bestelling word je goed op de hoogte gehouden over de voortgang van je bestelling, vanaf welk moment je hoort, hoe laat je de volgende dag je product ontvangt tot en met het moment van levering. Je wordt gedurende de dag van levering, op de hoogte gehouden en een half uur voor levering wordt er contact gezocht. Keurige beleefde en vriendelijke installateurs, die weten waar ze mee bezig zijn. Een bedrijf dat denkt in oplossingen en niet in problemen. Oude apparaat wordt mee genomen, net als de verpakking van het nieuwe apparaat. En niet onbelangrijk volgens mij een heel leuk bedrijf om voor te werken.
Een dikke tien!!!

Pluspunten

  • snelle levering
  • geen verzendkosten
  • duidelijke site
  • vriendelijke medewerkers
  • kundige medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews