coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42303 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3453 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mina 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
telefonisch goed bereikbaar voor eventueel beantwoorden van vragen, bestelling en betaling via de site gaat makkelijk

Service
vooral zeer tevreden over de bezorging, zeer klantvriendelijk en ze doen hun werk op een professionele manier en met brede lach op het gezicht. zeer snel in huis, vrijdag wasmachine besteld, zaterdagochtend al in huis, aangesloten en werkend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ytsma 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Voldoende keuze van flatscreen TV's en door de beoordelingen had ik snel een keuze gemaakt.

Service
Ik had een vraag en die werd snel beantwoord. De levering was vlot en voorzien van track & trace, waardoor ik wist waar ik aan toe was.

Assortiment
Mijn keuze was gebaseerd op het product dat het meest is besteld en goede aanbevelingen kreeg.

Aanbeveling
Tegenwoordig kijk ik eerst bij Coolblue, voordat ik een andere winkel overweeg.

Extra toelichting
Ik vind de wijze van communicatie van Coolblue uiterst prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wouter 14-03-2016 In de winkel gekocht
Antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk overzichtelijke website met veel productdetails. Ook de mogelijkheid om producten te vergelijken.
Bij elk product staan reviews van verschillende gebruikers.
Ook de plus- en minpunten van elk product staan duidelijk uitgelegd.

Service
Geweldig behulpzame telefonische klantendienst. Snelle bediening in de winkel.

Assortiment
Er is een ruim aanbod, maar dit kan altijd nog ruimer ;-)

Aanbeveling
Coolblue is een winkel die toegankelijk is voor iedereen. Een kenner, maar ook een volstrekte leek zal hier zijn gading vinden, en dit in elke prijsklasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anika 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gemakkelijk alles te vinden

Service
leveren gelukkig op zondag en dat is een pre

Assortiment
ze hebben veel keus

Aanbeveling
vanwege de snelle en uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iiyama E2473HS 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk en snel te bestellen

Service
'S avonds besteld, volgende dag al binnen

Assortiment
ruim assortiment, met veel reccensies

Aanbeveling
zeer goeie winkel. had er eerst nog niet zo veel over gehoord, maar heeft een hele snelle service en levert goede kwaliteit.

Extra toelichting
gewoon uitstekende winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Edward 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Binnen 24 uur werd mijn product bezorgd bij een door mij gekozen afleverpunt.
Ik krijg feedback, wanneer ik mijn product kon ophalen.

Service
Snelle levering

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
Ben zeer tevreden!
Het bestelde product voldoet aan mijn verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bosje 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Informatieve website.

Service
Helemaal niets op aan te merken.

Assortiment
Ruime keuze op overzichtelijke website.

Aanbeveling
Uitvoering bestelling zoals aangegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen en betalen.

Service
Iets eerder wat besteld bij Coolblue,was een klein onderdeel kapot gegaan tijdens transport, werd direkt een ander product geleverd.

Assortiment
Groot assortiment in een redelijke prijsklasse

Aanbeveling
Snelle afwikkeling van de bestelling en snel geleverd.

Extra toelichting
Goede webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn Ramakers 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website werkt gemakkelijk. Als er staat op voorraad, is het ook op voorraad. Uniform platform met verschillende subsites, die allemaal hetzelfde werken.

Service
Vandaag besteld, morgen in huis. En gratis verzending.

Assortiment
Wat ik zoek is 99% van de tijd op voorraad!

Aanbeveling
Wie wil nou niet genieten van zo'n super service?

Extra toelichting
Wederom, zoals altijd, bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heino 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website was duidelijk! Ok
De producten waren snel te vinden! Ok
Bestelling plaatsen als zelfstandige en niet laten leveren op het adres van de maatschappelijke zetel is een probleem! Dit staat niet duidelijk aangegeven, het bedrag om te betalen word zonder btw weergegeven, en dan achteraf een mail dat men de btw toch moet bijstorten, dit is zeer slecht aangegeven!!! Wat voor tijdverlies zorgt!!!

Service
Correct te woord gestaan en bevestigd dat dit een probleem is?

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank tilburg 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Hag snel gevonden wat ik nodig had en alles staat er overzichtelijk op.

Service
Bestelling was zo geplaats en kreeg snel opdrachtbevstiging terug en ook wanneer het product gepickt was en klaar stond voor verzending.
En de dag van levering een mail dat pakket door post nl was opgehaald en een afleverbloktijd wanneer het bezorgt zou worden.

Assortiment
Je kan er van alles vinden kunt het niet zo gek mogelijk bedenken of het staat erop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samsung WF70F5E0Q4W 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Cool!!!!!

Service
Geweldig!!!!!

Assortiment
Prachtig!!!!!

Aanbeveling
Altijd toppie!!!!

Extra toelichting
Alleen maar goeie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Bij Coolblue bestel je eenvoudig. Verschillende artikelen vergelijken is gemakkelijk om uiteindelijk je keuze te maken. De klantenservice is heel goed en de communicatie naar de klant is duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Boer 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site
Goede producten met heldere omschrijving

Service
Uitstekend een 10

Assortiment
Heel goed en ruime keuze

Aanbeveling
Gewoon uitstekend

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjolein 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk overzicht van de producten, handige reviews erbij.

Service
Makkelijk betalen, snelle en nette levering.

Assortiment
Ruim assortiment, makkelijk te vergelijken.

Aanbeveling
Fijne webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Polen 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zoveel keuze onder 1 dak

Service
Altijd goed geholpen, zowel qua levering als qua navraag of advies vooraf

Aanbeveling
Goede winkel, goede prijzen, zelfs als je internet afstroopt kom je toch vaak weer bij Coolblue terecht omdat andere internetwinkels bijvoorbeeld wel een lagere prijs hebben, maar dan extra vervoerskosten in rekening brengen waardoor het uiteindelijk toch weer duurder wordt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ritch77 13-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Gemak
De site is vrij simpel en overzichtelijk.

Service
Pakket kwam een dag te laat aan, bovendien was de laptop kapot, mogelijk omdat er geen vulmateriaal was gebruik in het pakket. Ook de tas zat niet in de doos. :(

Assortiment
Qua accessoires minder keuze als bij de concurrenten

Aanbeveling
Je kan altijd een keer pech hebben dat je product niet werkt bij aankomst, maar dit was duidelijk de schuld van de inpak afdeling, als je geen piepschuim of iets dergelijks gebruikt, kan het natuurlijk makkelijk kapot gaan.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 13-03-2016

Hey Ritch,

Dat klinkt absoluut niet goed. Dat gaan wij natuurlijk voor je omruilen voor een nieuw exemplaar. Kunt u het ordernummer doorgeven? Dan maken wij hier ook direct een melding van, zodat het in de toekomst niet meer voorkomt.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

c van houten 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snelle levering goede verpakking

Service
goed en betrouwbaar

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
goede ervaringen ook van vrienden

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jego 12-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Groot assortiment aan smartphones en accessoires.
Je vindt snel een gepast hoesje en dergelijke voor jou smartphone. Ook is er een degelijk aanbod aan leveringsmogelijkheden, vooral de optie om je pakketje af te halen aan meerdere ophaalpunten (wanneer het jou past) vind ik een topper.

Service
Vlotte afhandeling van de bestellingen. Je krijgt bij elke stap in het proces een update via mail zodat je alles mooi kan volgen.

Assortiment
Coolbue heeft telkens hetgene wat je zoekt.

Aanbeveling
Niemand is perfect, zelfs Coolbue niet :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debora 12-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor alles een aparte en zeer overzichtelijke shop

Assortiment
Ruime keus, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Makkelijk, voordelig,zeer snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudy 12-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een zeer tevreden klant.

Service
Alles goed en in korte tijd geleverd.

Assortiment
Alles wat je zoekt kan je bij coolbleu vinden.

Aanbeveling
Alles wat je zoekt hebben ze.
En tegen goede prijzen.

Extra toelichting
Ik zou als ik wat nodig heb toch weer zoeken bij coolbleu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marten 12-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Website is duidelijk en goed, achterliggende software voor administratie kan misschien iets sneller.

Service
Service medewerker snel aan de lijn ,vriendeljk en duidelijk

Assortiment
Ken niet de hele inhoud van coolblue

Aanbeveling
Als website met redelijk veel artikelen en goede prijs kwaliteit verhouding en service kan ik deze aanbevelen.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jack van Zundert 12-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zeer goed om snel artikelen te vinden

Service
Snelle afhandeling na de koop, zowel digitaal als aan de deur!

Aanbeveling
Geen lastige site, gewoon lekker eenvoudig en klantvriendelijk

Extra toelichting
Zo doorgaan!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JoostW 12-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Je zit op je luie stoel, je kijkt en vergelijkt en je besteld. Oh ja, je staat op als de postbode langskomt met het pakje.

Aanbeveling
Tot nu toe niets gevonden dat niet aanbevelenswaardig is.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

fredh 12-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Bestellen gaat gemakkelijk ook zonder account!!

Aanbeveling
Al meerdere keren hier eea besteld, elke keer de volgende dag in huis!

Extra toelichting
Betrouwbare webwinkel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Dob 12-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zo fijn ook om aan te kunnen geven wanneer de bezorging moet gebeuren, ook op zondag

Service
Prima, netjes terugkoppeling e.d.

Assortiment
Uitgebreid assortiment in dit genre

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arda 12-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is zeer eenvoudig te vinden met alle filters.

Service
Fantastische, enthousiaste, meedenkende mensen.

Assortiment
Werkelijk alles te vinden.

Aanbeveling
Wat een service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominique 12-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijke site om te bestellen, zeer overzichtelijk!

Service
Vandaag bestellen en morgen komt de postbode je pakket brengen, kan niet beter!

Assortiment
Zeker ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 12-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
heel uitgebreide keuze en snel duidelijk m'n criteria kunnen aanvullen tot het vinden wat ik zocht

Service
bij de bestelling wordt er een btw nummer gevraagd welke de btw in korting zet.
maar wat het afleveradres betreft moet dit idem zijn aan dat van de btw nr, wat geen probleem geeft om te bestellen en de bestelling af te ronden.
met gevolg een bijbetaling zonder enige uitleg meer en na verder contact blijkt het dan enkel over dit afleveradres te gaan.

Assortiment
veel keuze en correcte vermeldingen

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Kaka1977 12-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je luie stoel je product bestellen. Ideaal!

Service
zelfs een zondag bezorging, wanneer het andere dagen niet uitkomt. Vond het geweldig om zaterdag mijn bestelling te doen en de volgende dag (zondag) al het product in huis te hebben.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Coolblue is voor mij DE winkel als het gaat om online aankopen doen. Voor de prijs hoef je nu ook niet verder te kijken want op kieskeurig.nl staat coolblue meestal bovenaan en is dus goedkoper dan de concurrentie. Daar komt nog bij dat je je product 1 dag later in huis hebt en er worden ook nog's geen verzendkosten berekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fea 12-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
veel producten

Service
super als je er niet uitkomt kan je bellen dat is heel prettig want je krijgt een goed advies

Assortiment
goed en genoeg om te kiezen

Aanbeveling
kan deze winkel iedereen aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob uit vleuten 12-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Artikelen zijn makkelijk online te vinden. Bestel- en betaalprocedure is duidelijk opgezet.

Service
Bestelling was geleverd binnen 1 dag

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
uitstekend

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruud VDP 12-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
eenvoudig winkelen vanuit de zetel

Service
alles verloopt gesmeerd

Assortiment
meer uitgebreid mag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mieke 12-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Aan huis geleverd

Service
Correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marcelle 12-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
snel

Service
antwoord snel

Assortiment
uitgebreid, maar niet altijd de goedkoopste

Extra toelichting
Graag geen ongevraagde email versturen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Roger van de Poel 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
kies, klik, koop, altijd precies geleverd zoals besteld

Extra toelichting
Heb de interne harddisk van een iMac vervangen door een SSD. De oorspronkelijke 1Tb harddisk was defect. De opengevallen plek heb ik gebruikt voor een nieuwe 2Tb harddisk (iMac late 2009, 2,8 GHz Intel Core i7). Verwisseling van 1 naar 2Tb is prima verlopen, de iMac herkent de schijf en kan dus 2Tb makkelijk aansturen... (tot nu toe ;-) ).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dennis 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden.

Service
Op tijd geleverd

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Fijn shoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herm 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel en makkelijk bereikbaar

Service
Via mail informatie opgevraagd m.b.t printers.zeer snel informatie gekregen en niet alleen over de duurste,maar ook voor de goedkopere printers.
Ook hierna had ik nog een vraag over dit onderwerp en ook nu direct eerlijk antwoord.

Assortiment
Ruim aanbod gekregen

Aanbeveling
Zeer prettige benadering en dag later alles netjes thuis.

Extra toelichting
Nooit meer ingewikkeld gedoe als je iets koop bij coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yolanda 11-03-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik woon in Herten en moest naar Eindhoven voor de vestiging

Service
Super geholpen door Louis

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Han Gesink 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kan vinden wat ik zoek en krijg goed advies (soms via Video). Het assortiment is zeer compleet en de prijzen zijn veelal concurrerend.

Service
Nauwelijks ervaring - maar bij vragen krijg ik prompt antwoord. En - to the point!

Assortiment
Gewoon goed en compleet. Uiteraard is niet alles te vinden (dat zou commercieel ook onverantwoord zijn, denk ik). Ik meen wel dat jullie selectief zijn, i.e. alleen kwaliteit verkopen.

Aanbeveling
Perfect, maar het kan altijd beter, vandaar een 9.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jeve 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lui op de bank, toch in de winkel

Service
Vandaag bestellen is morgen in huis!

Assortiment
Aanbod is groot. Maar een satellietontvanger kon ik niet vinden

Aanbeveling
Doodgewoon heel goed!

Extra toelichting
Gewoon doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Moeders 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website en zit bij de goedkoopste

Service
Bij de betaling ging er iets niet goed maar kon gelijk met iemand contact opnemen en toen was het zo geregeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snelle levering binnen 24 uur

Service
kapotte printer werd meteen omgewisseld

Assortiment
breed assortiment

Aanbeveling
zie voorgaande reacties

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerine 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Artikel makkelijk te vinden op de website

Service
Snelle levering en via op hoogte gehouden over termijn van levering

Assortiment
IK vond wat ik zocht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marian 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk te bestellen zonder veel gedoe

Service
Werd zoals vermeld binnen 4 uur teruggebeld
Voor mij was dat nog niet eens 1 uur

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Alles is ontzettend vlot gegaan vanaf de bestelling tot aan de bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Suurmond 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig artikelen vinden, en bestellen.

Service
Werd 10 minuten na mijn bestelling (tegen 22:00u) al gebeld voor een bezorgafspraak!

Extra toelichting
Prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CédricV 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
+Levertijd ok
-Factuur (al dan niet weerlegging van BTW) was verwarrend.

Assortiment
Ik vond exact wat ik nodig had

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

john arntz 11-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
omdat ze niet goed iets opgeschreven hebben ben ik al vanaf maandag aan het wachten op mijn ipad

Assortiment
normaal gaat alles goed maar dit keer is echt een tegenvaller, jammer dit

Aanbeveling
normaal een 10 maar door dit voorval nee echt jammer

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

Andries 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is gebruiksvriendelijk.
Goede product informatie.

Service
Hoeft geen moeite te doen om klanten service te benaderen.

Assortiment
Voor elk wat wils op vele gebieden.

Aanbeveling
Doen wat zij beloven, prijs verhouding product voor mij goed.
Advies en opmerkzaam maken op andere merken prima.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marinus 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Geen opmerkingen, alles is goed te vinden.

Service
Geen ervaring mee. De producten die ik tot nog toe aangeschaft heb voldeden qua kwaliteit en levertijd altijd aan de verwachting.

Assortiment
Heb niets gemist.

Aanbeveling
Geen opmerkingen

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews