Kieskeurig.nl TestpanelOp deze pagina vind je een overzicht van alle Kieskeurig.nl Testpanels die in 2016 en 2015 hebben plaatsgevonden. Voorwaarde is wel dat de geteste producten nog steeds bij één of meerdere webshops te koop zijn.


Het Kieskeurig.nl Testpanel


Geef je graag je mening over producten of diensten? Kieskeurig.nl geeft regelmatig bezoekers de mogelijkheid om nieuwe producten te testen en hun mening te geven.

Wat komt er allemaal kijken als je voor het Kieskeurig.nl Testpanel gaat testen?

Daar hebben we een uitlegvideo over gemaakt. Bekijk hem en kom erachter wat er allemaal bij het testen komt kijken.


Tester worden?


Wil je ook producten testen voor Kieskeurig.nl? Schrijf je dan in voor het Kieskeurig.nl Testpanel en we houden je op de hoogte van nieuwe Testpanels!

Samenwerking met Hettestpanel.nl
Kieskeurig.nl werkt samen met Hettestpanel.nl. Als je je aanmeldt voor het Kieskeurig.nl Testpanel kom je terecht op de website van Hettestpanel.nl. Hier kun je jezelf aanmelden voor het Kieskeurig.nl Testpanel.

Bij je inschrijving wordt gevraagd om je mediamerken te selecteren. Kies hier voor Kieskeurig.nl. Deelname is gratis en vrijblijvend en je kunt je op ieder moment weer afmelden.

 


Testpanel AEG SteamPro
Stoomoven


In maart 2017 heeft het Kieskeurig.nl testpanel een stoomoven van AEG getest. Wil jij weten hoe de testers het bereiden van verschillende gerechten hebben ervaren? Lees dan het testrapport!  


AEG Steampro stoomoven – getest door het testpanel

AEG Steampro stoomoven


Testpanel Acer Swift 3
Laptop


Het Kieskeurig.nl heeft uitgebreid de Acer Swift 3 laptop getest. Zij keken onder andere naar de snelheid en de gebruiksvriendelijkheid. Op zoek naar een laptop? Lees dan het rapport.  


Acer swift 3  – getest door het testpanel

 Acer swift 3  laptop


Testpanel Samsung TMF koelkast
Koelkast


Niet één koelkast maar drie koelkasten in de test. In het testrapport delen de testers hun ervaringen met de drie Samsung TMF koelkasten! Lees snel verder  


 Samsung TMF – getest door het testpanel

Samsung HotBlast combimagnetrons


Testpanel Dremel 3000 Multitool
Multitool


De Dremel 3000 Multitool is uitgebreid getest door ons testpanel. Is ie handig of valt het mee? Je leest het allemaal in het volledige testrapport.  


Dremel 3000 – getest door het testpanel

Dremel 3000


Testpanel Bosch PMD 10
Meetgereedschap


Deze keer was het de beurt aan de Bosch PMD 10. Dit meetgereedschap is getest en de testresultaten kan je hier lezen.  


 Bosch PMD 10 - detector – getest door het testpanel

Bosch PMD 10 - detector


Testpanel Bosch PSR 14,4 LI
Boormachine


Enkele consumenten hebben de Bosch PSR 14,4 LI getest. Benieuwd naar de resultaten? Bekijk ze hier.  

  Bosch PSR 14,4 LI – getest door het testpanel

 Bosch PSR 14,4 LI


Testpanel Bosch PSR 14,4 LI-2
Boormachine


De resultaten zijn binnen van de Bosch PSR 14,4 LI-2 testpanel. Lees hier verder om de resultaten te bekijken. 


Bosch PSR 14,4 LI-2 – getest door het testpanel

Bosch PSR 14,4 LI-2


Testpanel Bosch PSR 18 LI-2 Ergonomic
Boormachine


De testpanel van vandaag gaat over de Bosch PSR 18 LI-2 Ergonomic. Een accuboormachine die getest is door verschillende consumenten, zij delen hun opinie met jou. 


Bosch PSR 18 – getest door het testpanel

Samsung HotBlast combimagnetrons


Testpanel Tefal Masterchef
Keukenmachine


Ditmaal is de Tefal Masterchef onder de loep genomen. In oktober hebben enkele consumenten dit product getest en de bevindingen willen we met jullie delen. In de testpanel van de Tefal Masterchef kan je de resultaten bekijken. 


 tefal Masterchef – getest door het testpanel

tefal Masterchef


Testpanel Actifry Express XXL
Friteuse


De hetelucht friteuse van Tefal is door de Kieskeurig.nl testpanel gegaan en de resultaten zijn bekend! De Actifry Express XXL resultaten kan je hier bekijken.  tefal actifry – getest door het testpanel

Tefal actifry


Testpanel Tefal Optigrill+
Grill


Opzoek naar een grill? Staak je zoektocht en bekijk de resultaten van het Kieskeurig.nl testpanel. Consumenten hebben enkele weken de OptiGrill+ getest en hun mening zullen wij met jullie delen. De OptiGrill+ is getest en de resultaten kan je hier bekijken. 


 Tefal OptiGrill+ – getest door het testpanel

Tefal OptiGrill+


Testpanel Samsung HotBlast combimagnetrons
Magnetron


Niet één, maar twee magnetrons in de test. Het Kieskeurig.nl Testpanel heeft in augustus twee magnetrons van Samsung getest. Het gaat om twee types met de HotBlast technologie. Benieuwd naar de bevindingen? 


 Samsung HotBlast combimagnetrons – getest door het testpanel

Samsung HotBlast combimagnetrons


Testpanel Philips Hue White starter package
Sfeerverlichting


Volgens Philips helpt de Hue White starter package jou om beter in slaap te vallen en rustiger op te staan. Doordat je het systeem op diverse lichtniveaus kunt instellen, werkt het ook sfeerverhogend.


philips


Testpanel Sony MDR-XB650BT
Bluetooth koptelefoon


Volgens het Japanse elektronica concern Sony combineer je met de Sony MDR-XB650BT het diepe, krachtige geluid van EXTRA BASS™2 met draadloze vrijheid en urenlang luistercomfort. Lees hier de ervaringen.


Sony MDR-XB650BT – getest door het testpanel


Testpanel LG GSJ961PZBZ
Amerikaanse koelkast


Volgens LG kenmerkt de koelkast zich door zijn energiezuinigheid, enorme inhoud en het Total No Frost systeem. De testers geven in dit verslag hun mening over de specificaties en kenmerken van de LG GSJ961PZBZ Door-in Door koelkast.


LG koelkast

Babyliss Homelight IPL serie – button


Testpanel Huawei P9
Smartphone


Met deze nieuwe smartphone heb je volgens Huawei een hoogwaardig toestel dat staat voor kwalitatief hoogwaardige foto's, een haarscherp display en een elegant design. In dit testrapport lees je of het Kieskeurig.nl Testpanel het daar mee eens is.


huawei p9 – getest door het testpanel

Babyliss Homelight IPL serie – button


Testpanel Samsung koelkasten
Koelkasten


Samsung timmert flink aan de weg met een nieuwe koelkasten-lijn. Ze zetten vooral in op de ruimte die de koelkasten te bieden hebben. Maar is dat iets waar de consument op zit te wachten? En hoe presteert de koelkast op bijvoorbeeld het geluidsniveau en de degelijkheid? Het Kieskeurig.nl testpanel heeft dat getest.


Samsung koelkast testpanel beoordeling

Samsung koelkast testpanel beoordeling en informatie


Testpanel BaByliss Homelight IPL
IPL


De Homelight apparaten van BaByliss zorgen er met behulp van de Intense Pulsed Light (IPL) Technologie voor dat ongewenste haargroei op een veilige, pijnloze en snelle wijze wordt verwijderd. Of dat door het Kieskeurig.nl Testpanel ook zo werd ervaren, lees je in het testrapport over de Babyliss Homelight IPL serie.


Babyliss Homelight IPL serie – getest door het testpanel

Babyliss Homelight IPL serie – button


Testpanel Bosch Multitool PMF serie
Multitool


Met het multifunctionele gereedschap van Bosch kun je frezen, schrapen, zagen, slijpen, snijden, schuren en polijsten. Dit vond het Kieskeurig.nl Testpanel ervan. Bij de test met het Bosch multigereedschap is onder andere gelet op gebruiksgemak, geluidsniveau en het gewicht.Bosch PMF

button


Testpanel Samsung Addwash serie
Wasmachine


Met de Samsung AddWash kan je snel en eenvoudig iets toevoegen als de was al draait. Een noviteit op het gebied van wassen. Het Kieskeurig.nl Testpanel heeft 5 verschillende Addwash modellen getest op onder meer geluidsniveau, gebruiksgemak en design.


Samsung addwash serie


Testpanel Bosch Afstandsmeter PLR serie
Afstandsmeter


Met de lasertechnologie op de Bosch afstandsmeters kun je zeer precies afstanden meten tussen twee objecten, bijvoorbeeld twee muren. En met de bluetooth functionaliteit bekijk je de meting op je smartphone. Het Kieskeurig.nl Testpanel heeft de PLR 30 en PLR 50 getest.


bosch afstandsmeter


Testpanel Philips HUE ambiance
Sfeerverlichting


Altijd al afgevraagd wat sfeerverlichting nu eigenlijk doet voor je woongenot? Wij vroegen het onszelf wel af. Daarom schakelden we het Kieskeurig.nl Testpanel in om dit te onderzoeken. Zij kregen de Philips HUE ambiance starterkit ruim twee weken op test. Klik verder voor de resultaten.


Philips Hue White & Color ambiance

Philips Hue White & Color ambiance


Testpanel Nilfisk E150.1
Hogedrukreiniger


Het Kieskeurig.nl Testpanel heeft twee weken lang de Nilfisk E150.1 hogedrukreiniger uitgebreid getest. Bij deze test is onder andere gelet op gebruiksgemak, geluidsniveau, tevredenheid en producteigenschappen. Klik verder om de resultaten te bekijken.


nilfisk hogedrukreiniger testpanel


Testpanel Microsoft Surface 950
Smartphone


De Microsoft Lumia 950 is een smartphone die draait op het Windows besturingssysteem. Wij lieten het Kieskeurig.nl Testpanel deze smartphone uitgebreid testen. Gedurende de testperiode hebben ze nadrukkelijk gelet op design, processorsnelheid, oplaadsnelheid, fotokwaliteit en nog veel meer!


microsoft nokia lumia 950 kieskeurig


Testpanel Krups-Nescafé Dolce Gusto Drop
Espressomachine


Bij deze test is er onder andere gelet op gebruiksgemak, de smaak van de koffie, het design en het onderhoud van de Nescafé Dolce Gusto DROP. Klik verder en bekijk hoe de Nescafé Dolce Gusto DROP van Krups is beoordeeld door het Kieskeurig.nl testpanel.Dolce Gusto Drop Nescafé Krups op Kieskeurig

verder kijken


Testpanel Saeco Incanto (10)
Espressomachine


Op deze pagina vind je het testrapport over de Saeco Incanto. Een espressomachine die wij lieten testen door ons Kieskeurig.nl Testpanel. Het testpanel bestond uit een mix van mannen en vrouwen.


saeco incanto kieskeurig

saeco incanto kieskeurig


Testpanel Philips Shaver 7000
Scheerapparaat


Voor het Kieskeurig.nl Testpanel hebben 11 mannelijke testers, tussen de 20 en 45 jaar, 2 weken lang de Philips Shaver 7000 uitgebreid getest.

De testers maken momenteel gebruik van een scheerapparaat en hebben last van een gevoelige huid. Bij deze test is er onder andere gelet op de comfort, het gebruik en het design.

Philips Shaver 7000

verder kijken


Testpanel Philips Sonicare Flexcare HX9172
Elektrische tandenborstel


Voor het Kieskeurig.nl Testpanel hebben 10 testers, met een leeftijd van 30 jaar of ouder, 3 weken lang de Philips Sonicare Flexcare Platinum uitgebreid getest. De meeste testers maken momenteel gebruik van een elektrische tandenborstel.

Bij deze test is er onder andere gelet op de eventuele verbetering van het gebit, de batterijduur en het design.

Philips sonicare flexcare platinum

verder kijken


Testpanel Garmin Vivoactive
Smartband


Voor het Kieskeurig.nl Testpanel hebben 10 sportieve mannen en vrouwen, tussen de 27 en 37 jaar, 4 weken lang de Garmin vívoactive uitgebreid getest.

Bij deze test is er onder andere gelet op de gebruiksvriendelijkheid, het gewicht, het design en de werking met de Garmin Connect App.

Garmin Vivoactive

verder kijken


Testpanel LG F14 U1TBS2
Wasmachine


Voor het Kieskeurig.nl Testpanel hebben 10 testers 2 weken lang de LG F14 U1TBS2 wasmachine uitgebreid getest.

Bij deze test is er onder andere gelet op het wasresultaat, het design, de grote laadklep, de wasprogramma’s en de aansturing van de wasmachine met de app.

verder kijken


Philips Fidelio B5
Soundbar


Voor het Kieskeurig.nl Testpanel hebben 15 testers 2 weken lang de Philips Fidelio B5 uitgebreid getest.

Bij deze test is er onder andere gelet op de geluidskwaliteit, het design, de surround weergave en de bluetoothfunctie.


Philips Fidelio B5

verder kijken