coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42511 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2723 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Petra 07-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een groot assortiment tegen betaalbare prijzen.
Bovendien een snelle levering en dat ook nog eens gratis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 07-05-2017 Via de website gekocht

Tuut-tuut dat is snel!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke en klantvriendelijke site. Daardoor snel bij het gezochte item en tevens de mogelijkheid voor diverse revieuws. Kom je er niet uit, snel ff chatten en je bent weer op weg. Prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Luc 07-05-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop heeft een uitgebreide keuze in laptops. Zoekend naar een bepaald model kwam ik al gauw uit bij deze shop. De site is zeer gebruiksvriendelijk.
Bij het bestellen is alles vlot doorlopen en volgde een e-mail waarin alle gegevens van de bestelling werden bevestigd. Tenslotte volgde er bericht dat de zending onderweg was.
Pakket werd binnen de afgesproken tijd afgeleverd en in goede orde ontvangen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dhr. Vande Velde 07-05-2017 Via de website gekocht

Makkelijk en razendsnel.

Algemene score

10,0
Wat doe je als midden in de week je stokoude scheerapparaat het begeeft en je geen dag vrij kunt nemen om een nieuw te gaan kopen? Antwoord : je zoekt op de site van Cooblue welk scheerapparaat het beste voldoet aan jouw noden, je checkt nog even of je het ergens goedkoper kan vinden (niet dus), je bestelt het (om 22u 's avonds) en de dag erna ga je mooi gladgeschoren naar je werk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 07-05-2017 Via de website gekocht

Werkt perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en goede service. Daarnaast ruime keuze in aanbod. Bestelde spullen worden vlot geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van het proces. Tot nu toe alleen maar goede ervaringen met Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Robert 07-05-2017 Via de website gekocht

Perfecte timing. Prettige prijs. Solide service.

Algemene score

10,0
Duidelijke weergave van de door mij gezochte spullen.
Zeer duidelijke prijs, inclusief verzendkosten.
Perfecte timing van de bezorging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mendy 07-05-2017 Via de website gekocht

Snelle, oprechte en gezellige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op donderdag een nieuwe koelkast besteld, op vrijdag geleverd. Ontzettend prettig dat ze de oude koelkast meteen meenemen, verpakkingsmateriaal komt niet eens je huis in en de ervaren en vriendelijke bezorgers installeren je product. In het magazijn waren de deuren al andersom gezet (tegen betaling) en hier was niets aan schade te zien.
Bezorgers waren erg prettig in de omgang, kennis van zaken én van mensen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Schoenmaker 07-05-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afspraken worden nagekomen. Volgende dag geleverd.
Doos van de verpakking was absurd groot t.o.v. de inhoud.
Dat kan beter..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

luhuhu 07-05-2017 Via de website gekocht

Bijzonder vriendelijke en efficiente webwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks levering van een defect product, toch een tevreden klant dankzij hun bijzonder vriendelijke en efficiente dienst-na-verkoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 07-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, ruime sortering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een prettige webshop winkel met een betrouwbare reputatie. Er is een ruime sortering en ze leveren snel. Ook heb ik gehoord van diverse kanten dat de service echt prima is. Voor mij een reden om daarom voor Coolblue te kiezen als het even kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herma Pruijsen 07-05-2017 Via de website gekocht

, super netjes en voorzichtig geleverd en aangesloten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue verleent informatie, je kan overleggen wat voor jou de beste koop is.
De levering is supersnel en wordt voorzichtig en netjes afgeleverd. Oude machine mee, nieuwe machine aangesloten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr. Demafkees015 07-05-2017 Via de website gekocht

Spoepel verlopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Niks aan te merken een 9 omdat er altijd ruimte is voor verbetering. De bezorger was een uurtje later. Maar nogsteeds binnen een dag het pakketje. Super!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. 07-05-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en snelle service. Uitleg van het product, zodat je vast in kunt lezen.
Goede retourservice indien nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie van Druten 07-05-2017 Via de website gekocht

top winkel en website!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik hun een dikke 10, goede service hele goede klantenservice en echt savonds voor 12uur besteld, ik had mijn wasmachine de volgende dag al om half 11! aardige jongens, behulpzaam binnen no time alles aangesloten en draaide mijn wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 07-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige sevice en afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb afgelopen donderdag een vaatwasser gekocht.je wordt keurig op de hoogte gehouden wanneer het geleverd word.op de dag word je 15 min van tevoren gebeld door de bezorgers dat ze er aan komen.het word netjes op de plaats gezet en aangesloten.en de oude apparaat word meegenomen.al met al een aanrader om daar te bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacek 07-05-2017 Via de website gekocht

CoolBlue? Snel & Goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb pas 1 keer gebruik gemaakt van webwinkel van Cool Blue en tot volledige tevredenheid dus cijfer staat nu op 10. Ik hoop dat ik deze beoordeling in de toekomst zal kunnen blijven geven, want een link naar goed en snel werkende webwinkel met computerbenodigdheden is tegenwoordig echt een must voor iedereen. Ik had een USB van 32 Gb nodig. Heb ik om 14:00 bij CoolBlue besteld en volgende dag om 14:00 had ik en mijn USB binnen, en 2 uur later een lekker draaiende Linux MInt op mijn laptop.
Wat kan een klant zich nog meer wensen, he? :))

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bethy 07-05-2017 Via de website gekocht

Super bedrijf ????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik shop graag op de CoolBlue site. Overzichtelijk en goede beschrijving van het gezochte artikel. De resensies lees ik ook altijd. Vandaar is het invullen van enquete belangrijk voor kopers. De service is top en bij klachten zijn ze snel en behulpzaam. Ik blijf klant!! 😁

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anneke 07-05-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering. Wanneer er klachten zijn worden ze snel afgehandeld .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 07-05-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vaak vesteld hier veelal goede producten, 1x een product gehad dat na 2 maandan het niet meer goed deed (een telefoon oplader) deze retour gestuurd en kreeg netjes een nieuwe!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caner 07-05-2017 Via de website gekocht

Top service, erg snel geleverd en precies op de juiste tijd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ten eerste zou ik je Coolblue zeker wel aanbevelen. Het is de beste webwinkel die ik gehad heb na ervaringen met bestellingen van andere websites. Als je het product niet goed vind kan je het terug sturen, waarmee je ook nog het volledige bedrag terug krijgt. Natuurlijk geldt daarvoor bepaalde tijd, in dit geval dus 30 dagen. Laatst heb ik een laptop binnen gekregen, die je nergens goedkoper kon krijgen en die ik al voor een lange tijd wou hebben. Een dikke 10 dus voor zo'n top webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 07-05-2017 Via de website gekocht

Opvallend lage prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een set losse headsets voor in de helmen van sena. Zijn haast niet te vinden via internet en kosten dan ruim 70/80 euro. Via cool blue echter maar 47,50. Ook nogeens de volgende dag bezorgd en daar wordt ik blij van.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eric 07-05-2017 Via de website gekocht

Prima service met oog voor de consument

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
recht door zee zaken doen. Afspraak maken en nakomen en zelfs een stap verder gaan. Ik koop graag via coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Csaba 07-05-2017 Via de website gekocht

Geweldig service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goede producten, snel levering. 22:00 uur besteld volgende dag om 11uur goederen binnen. Helemaal top!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.A. Wiersema 07-05-2017 Via de website gekocht

Gemakkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Dat je op de site producten kan vergelijken vond ik heel fijn. En dan zonder veel moeite bestellen en ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wilma 07-05-2017 Via de website gekocht

Supersnelle service, fantastische communicatie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben een groot fan van Coolblue. De service is geweldig en ze krijgen me altijd weer aan het lachen met hun humoristische communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary 07-05-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super aardige bezorgers, fijn dat je van tevoren gebeld wordt! Zijn heel behulpzaam en zorgen dat alles werkt voor ze vertrekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijan 07-05-2017 Via de website gekocht

Goede service en super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service en bezorging. Blij met mijn aankoop.
Ook de telefonische service bij problemen is dik in orde

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hapjespan 07-05-2017 Via de website gekocht

Geweldig, binnen 24 uur bezorgd !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De hapjespan woensdagavond besteld en donderdagmiddag al in gebruik , makkelijk toch , boven verwachting wat een snelle service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manuela 07-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende service in 10 minuten zetten ze de nieuwe wasmachine boven en installeren hem. Ook nemen ze de andere naar mee naar beneden en voeren deze af.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wiel kuijpers 06-05-2017 Via de website gekocht

Een winkel die zijn woord houd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kijk dit is een shop waar op kunt vertrouwen deze mensen doen wat ze beloven, ze bezorgen je geen slapeloze nachten wat ze beloven doen ze een top winkel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.G. Noels 06-05-2017 Via de website gekocht

De blauwe doos met goed verpakte inhoud was nog warm!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze in artikelen, vaak ook met klantwaardering. Razendsnelle, vaak gratis verzending.
Snelle rakkers daar bij Coolblue!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 06-05-2017 Via de website gekocht

Supersnel !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's avonds besteld, 's morgens in huis.
Mijn koffiemachine was kapot en dat is lastig. Maar gelukkig heb ik niet lang moeten wachten om de machine te kunnen herstellen. De volgende dag had ik alweer verse koffie dankzij COOLBLUE.
bedankt mensen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 06-05-2017 Via de website gekocht

Fijne betrouwbare plek voor je aankopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Klantservice van Coolblue staat op eenzaam hoog niveau, daar niets over te klagen. Nadat ik bij levering aangaf dat ik de deur van de koelkast nog moest omdraaien was dat voor de bezorgdienst jammer genoeg reden snel weer weg te gaan, apparaat ingepakt en al achterlatend. Dacht toch dat ie minimaal wel uitgepakt werd? Daarom een 7.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 07-05-2017

Beste Rene,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review te schrijven. Dat waarderen we heel erg. We vinden het uiteraard vervelend dat we uiteindelijk op een 7 uitkomen, dat kan beter. Dit moet ook beter, want de afspraak met de bezorgdienst is dat de koelkast wordt uitgepakt en op zijn plaats wordt gezet. We gaan dit met ze bespreken, zodat dit in de toekomst niet meer voor kan komen.

Reageer

Dylan 06-05-2017 Via de website gekocht

Prachtige marketing, prima prijzen, en ruime keus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door het ruime aanbod van Coolblue, en de manier waarop zij hun klanten benaderen (alsof ze je al jaren kennen) is Coolblue onderscheidend van haar concurrenten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MD 06-05-2017 Via de website gekocht

Super enthousiast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is echt humoristisch! Ik appte voor wat vragen, top gewoon! Binnen 20 minuten antwoord op mijn vraag! De levering was de volgende dag er direct, en het zat keurig verpakt! Het was erg breekbaar, maar niks geen schade! Top winkel! Super kwaliteit!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 06-05-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is makkelijk en de opties van bezorging vond ik helemaal top. Het enige minpuntje was dat ik twee koekenpannen had besteld die beide apart in een mega doos werden bezorgd. Dit had volgens veel makkelijker in 1 doos gedaan kunnen worden maar verders helemaal tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Josephine 06-05-2017 Via de website gekocht

Heerlijke winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue: overzichtelijk, ruim aanbod, vaak goede informatieve filmpjes, vriendelijke klantenservice en altijd perfecte levering !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 06-05-2017 Via de website gekocht

vlotte berichtgeving, vlotte aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Andere zaken niet een directe aflevering en ook geen stapeling.Vielen voor ons dus af.
Bij coolblue was alles vlot en zakelijk en geen poespas.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nina 06-05-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue had de beste aanbieding en een zeer goede service: woensdag aan het einde van de middag besteld, donderdag middag in huis.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R. Goudkuil 06-05-2017 Via de website gekocht

Met Coolbleu loop je geen blauwtje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service. Binnen 1 dag wordt de bestelling geleverd, zelfs op zondag !!! Dus van garte aan te beveken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel vredenburg 06-05-2017 Via de website gekocht

Coolblue een top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een sporthorloge ontvangen maar die was helaas niet wat ik dacht dat ik besteld had. Dus heb kontakt gezocht met de klantenservice om te vragen of ik het produkt kon omruilen voor een ander sporthorloge. En ben daar heel goed bij geholpen. Had later op de dag nog wat vragen en heb toen via de chate van coolblue . En ben daar ook heel netjes en vriendelijk geholpen met het beantwoorden van mij vragen. Dus ik raad iedereen aan om via Coolblue hun produkten aan te schaven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alfred Riepma 06-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service, snelle levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een wasmachine gekocht bij Coolblue.
Netjes een mail ontvangen wanneer de bestelling geleverd zou worden en, zoals beloofd, een kwartier voor tijd gebeld hoe laat ze er zouden zijn.
De heren waren precies op tijd en hebben de wasmachine keurig geïnstalleerd (twee hoog)) en de oude kapotte machine weer meengenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 06-05-2017 Via de website gekocht

Toppertje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon goed, snel, super service,
Vriendelijk personeel en vakkundig.
Snelle bezorging.
Duidelijke en overzichtelijke sites

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c.franken 06-05-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
je kunt het product laten afleveren wat jou het beste uitkomt. en wanneer je het in de cool blue shop laat afleveren is het ook goed geregeld daar , vriendelijk en prima geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bundervoet Lucien 06-05-2017 Via de website gekocht

een aanrader !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke afspraken inzake levering van de goederen. Degelijke verpakking en een kwaliteitsvolle , vriendelijke en behulpzame aflevering van de bestelde goederen door Bpost.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Klaas Kraaikamp 06-05-2017 Via de website gekocht

Goede service, stipte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk, duidelijk, snelle levering en op afgesproken tijd, duidelijke omschrijving van het product, groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 06-05-2017 Via de website gekocht

Prettige winkel, snelle klantenservice.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site van coolblue is overzichtelijk en leuk, bestellen makkelijk en de klantenservice is snel en vriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John & Mimi 06-05-2017 Via de website gekocht

Een feestje!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zo hoort n webshop te zijn! Super gebruiksvriendelijk. Duidelijke mails - de gebruikersinfo kan zo ih lespakket vd middelbare school en de wachttherapie is hilarsch!!! Verzendinfo met foto vd bezorger, helemaal top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 06-05-2017 Via de website gekocht

Uniek simpele retour en geld terug procedure!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat de eenvoudige versie van deze cam net niet goed genoeg was toch de grotere duurdere aangeschaft en de eerste weer teruggestuurd. Binnen 4 dagen alles geregeld, incl. geld terug en alles zonder verzendkosten. Werkelijk subliem!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Stuy 06-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

9,0
Ik had een nespresso app. besteld met voor 30€ koffie tegoed en de volgende dag al supersnel ontvangen, Nu is dat voor de grotere bedrijven tegenwoordig eigenlijk al normaal. Maar het gaat mij dus om de service, want ik kreeg het niet voor elkaar om het gratis koffiepakket van nespresso te bestellen. Zelfs met nespresso gebeld maar dit was een teleurstellend telefoontje.....waar ik niks mee opschoot!! Met klantenservice van Coolbleu gebeld, met het voorstel om dan maar naar de winkel te komen met alle gegevens. Daar stelde de medewerker voor dat het door hun in behandeling werd genomen en ik niet zelf naar de winkel hoefde te komen. Vlak daarna kreeg ik al een mailtje dat mn koffiepakket onderweg is. Dus van mij een dikke duim voor de service. Ik vind het trouwens ook een pre dat ze genoeg hebben aan je naam, bij andere bedrijven moet je alles zelf opnoemen kl.nr., bestelnr., enz. De medewerker aan de telefoon was direct van alles op de hoogte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews