coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42379 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Goede kwaliteit en handig in het gebruik 04-05-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service ! Super snelle levering. Zeer tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede omschrijving op de website van het artikel dat ik gekocht heb en de prijs was ook OK. Prima zuigkracht, heeft veel accessoires, handig voor de auto. Tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Nijpels 04-05-2017 Via de website gekocht

Altijd goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al weer vele jaren ben ik een zeer tevreden klant bij Coolblue.
Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen!
Uitstekende communicatie en eventuele ondersteuning bij vragen.
Chapeaux! Of te wel hoed af voor Coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van der Pool 04-05-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze wasmachine ging plotseling stuk. Bij Coolblue een nieuwe besteld die nog de volgende dag werd geleverd. Door Coolblue geplaatst en werkend achtergelaten. De oude machine meegenomen, kortom alles is heel soepel verlopen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marinus 04-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering gunstige prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een negatieve ervaring met Bol.com waar ondanks talloze beloftes een artikel maar niet geleverd werd kwam ik bij het zoeken naar een alternatief Coolblue tegen. Gratis levering en de volgende dag had ik het binnen. Ook nog eens 20% goedkoper.
Prima ervaring!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 04-05-2017 Via de website gekocht

Printer gekocht!

Algemene score

9,0
Printer besteld, konden we direct afhalen. Vriendelijk personeel en bekwaam, zei terloops ook nog even: vergeet de cash back actie niet! kun je mooi even meepikken.Top!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tobias 04-05-2017 Via de website gekocht

Niet helemaal tevreden

Algemene score

6,0
Ik heb een wasmachine en droger besteld die vervolgens ook geïnstalleerd werden. Hierover heb ik verder geen klachten. Verder was het zo ik op de website via cross selling een extra aanbieding kreeg voor een opzetplank tussen de wasmachine en droger. Hierdoor kan de droger op de wasmachine staan. Ideaal zou je denken. Dit werkt echter erg slecht omdat de drogers van tegenwoordig dermate licht zijn dat je bij het openen van de droger je de machine eraf trekt. Ik gaf dit aan bij de monteurs en die vertelde me om hier een spanband omheen te trekken. In mijn ogen belachelijk aangezien dit tussenstuk €49,50 kost. Graag zou ik dit alsnog opgelost hebben.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Klaas Dijkhuizen 04-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering door post.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop doet wat het beloofd , dat is een snelle levering met een betrouwbare pakketpost .
Het is goed verpakt . Ook de hulp via e-mail die je al krijgt voor dat het pakket is geleverd geeft toch het idee dat ze je graag van hulp zijn .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hank teljeur 04-05-2017 Via de website gekocht

Zoals verwacht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool Blue heeft een breed assortiment met scherpe prijzen en staat garant voor een supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 04-05-2017 Via de website gekocht

De klant centraal!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede productuitleg, betrouwbaar webshop, uitmuntende service, whatsapp bereikbaarheid is top, en ook nog een strakke prijs!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 04-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige Service

Algemene score

10,0
Goede en snelle levering, Leuke Actie geld terug voor oude telefoon. Helpdesk heel vakkundig ze weten echt waar ze over praten, geen verkoop praatje.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 04-05-2017 Via de website gekocht

Je hebt service en je hebt Cool Blue.. : )

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ga maar eens whats appen met Cool Blue.. dan zal je ervaren wat ik bedoel. Wat een top bedrijf! Ongelovelijk hoe zij klantenservice en persoonlijkheid naar een nieuw niveau tillen. En niet te vergeten 23:15 mijn wasdroger besteld. Volgende dag in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dieuwke 04-05-2017 Via de website gekocht

Goede service, ruim assortiment, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkels in de buurt konden mij geen "ouder" model smart tv leveren. Coolblue wel. Mijn technische vragen werden zeer keus of beantwoord en de volgende dag was de tv al geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 04-05-2017 Via de website gekocht

Topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Coolblue klopt werkelijk alles: de productomschrijving, de prijs/kwaliteit verhouding en het hele proces van bestellen tot ontvangen. Wat een webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 04-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemak en gebruiksvriendelijk met een goed assortiment waar men uit kan kiezen. En een snelle bezorging die men kan volgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Etienne 04-05-2017 Via de website gekocht

Fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een product omgeruild. Makkeijknin de cool blue doos weer gratis geretourneerd op vrijdag en op dinsdag had ik mijn nieuwe product in huis. Snel en gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max Waaijman 04-05-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zondag avond 11 uur wat bestellen en de volgende dag in huis hebben is wel erg snel. Door deze snelheid ben ik erg tevreden over coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.W.M. van der Haagen 04-05-2017 Via de website gekocht

De belofte vandaag besteld, morgen in huis is waargemaakt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerdere goede ervaring opgedaan. Komen hun belofte tot stipte levering na. De aflevering is van uur tot uur te volgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroen 04-05-2017 Via de website gekocht

Goed advies, duidelijke feedback betreffende de levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De webshop is naar mijn idee erg duidelijke en je kan makkelijk zoeken. Ook naar de accessoires kon ik makkelijk zoeken. Bij vragen wordt je vriendelijke en kundig geholpen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wesleyvp 04-05-2017 Via de website gekocht

Ontzorgd door juiste Coolblue-suggesties

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Tot op heden zijn de Coolblue suggesties goed bevallen. Deze suggesties check ik kort online waarna ik het product aanschaf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

rene 04-05-2017 Via de website gekocht

bosal fiets drager

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede service en ook het betaal gemak voor de rest snelle levering zou zeker nog een keer bestellen daar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter klijn 04-05-2017 Via de website gekocht

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bestelling word keurig per mail verzonden,
men houd van stap voor stap op de hoogte.
keurig voor aanvang gebeld ruim 20 min.
alles netjes nagekeken op schade e.d
werd zelfs waterpas gezet,
bezorgers meer dan correct.
volgende keer zeker cool bleu.
dikke 5 sterren waard
op en top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cláudio Moreno 04-05-2017 Via de website gekocht

Buitengewoon goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze, redelijke prijs, snelle levering, kwalitatieve merken, en het aftersales service is uitstekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Tiel 04-05-2017 Via de website gekocht

snel, goed ingepakt afgeleverd

Algemene score

9,0
Overzichtelijk
Makkelijk te vergelijken
Stevig ingepakt, zijkanten gestut, makkelijk te openen, grote doos evt te hergebruiken als verhuisdoos
Eigenlijk in alle facetten transparant

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coby Boer-Ernst 04-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondagmiddag besteld andere dag in huis.
Bestelling gedaan daarna op de mail hoe je het moet installeren, geweldig.
Dat maak je niet vaak mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Router2 04-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

8,0
Veel keus in de shop en zeer vlotte levering zelfs op zondag middag geweldige service en geen leverings kosten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Anna Nijks 04-05-2017 Via de website gekocht

Fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Handige site waar je goed kunt zien wat er aangeboden wordt. Duidelijke reviews en duidelijke product informatie. Gekozen voor tweede keusemester en zeer tevreden. Slechts kleine beschadiging aan de lak en toch volledige garantie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HannahD 04-05-2017 Via de website gekocht

Persoonlijke, chille service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering was piekfijn in orde, ik was zelf niet thuis maar het is gewoon bij de buren afgeleverd (dat gebeurt ook niet altijd). Verder werd ik prima op de hoogte gehouden van de status van verzending van mijn pakketje. Lekker no-nonsense service, zoals het hoort en zoals je verwacht. Dat is top!

Reageer

Vanheusden (Maaseik) 04-05-2017 Via de website gekocht

Steeds een correcte en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals steeds koop ik elektronische apparaten en multimedia aan via Coolblue.
Keer op keer tevreden!
Zowel aangekocht via online-service, als in de winkel. zeer vriendelijk en behulpzaam!
Dank u wel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hein Timmermans 04-05-2017 Via de website gekocht

Prompte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks de wekelijkse feestdag is de bestelling op tijd afgeleverd al was het pas 's avonds na 18.00 uur

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marinda 04-05-2017 Via de website gekocht

supertevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik zocht een goede rugzak voor mijn dochter maar twijfelde over de maat die ze nodig had. Bij Coolblue stond duidelijke info hierover en kon ik de producten met elkaar vergelijken. Ook de prijs is zeer schappelijk.
ik heb hem s avonds om 10 uur besteld en de volgende dag al in huis (zonder verzendkosten).
Echt top geregeld.
ik hou ook van de kleine "grapjes" van coolblue ;)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs 04-05-2017 In de winkel gekocht
Coolblue Website

Prijs en levering goed zoals altijd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik lees altijd de gehele doos en papieren door, omdat er altijd weer verrassende teksten opstaan.

"Factuur, dat betaal ik zelf wel" helemaal geweldig :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ribo 04-05-2017 Via de website gekocht

Promotie voor online shoppen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het gemak van bestellen - het assortiment - de extra mogelijkheden - de duidelijkheid van leveren - nakomen van afspraken - meedenken met klant -

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linn 04-05-2017 Via de website gekocht

Goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind coolblue erg fijn. Er is een snelle levering en indien nodig makkelijk te retouneren of ruilen.
Bij de klantenservice staan ze altijd voor je klaar. Heb je een vraag dan krijg je, al vrijwel meteen, een aardige en betrouwbare reactie. Ook de filmpjes op de site zijn handig, zo kan je goed zien of het product is zoals jij wenst.

Daarnaast is de (web)winkel erg uitgebreid en komen er leuke aanbiedingen voorbij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 04-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat Coolblue een uitgebreide keuze heeft hebben we gekozen om hier een telefoontoestel aan te schaffen. Op woensdag besteld, op vrijdag binnen (dit omdat Koningsdag ertussen zat) dus dat was lekker snel. ook een uitgebreide omschrijving op de site hielp ons om de keuze makkelijker te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Adinda Wetzel 04-05-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Aardige bezorgers die deden wat ze moesten doen en zij zeiden bij elke stap wat zij deden. De tijdvak waarin ze de wasmachine kwamen leveren, was maar een half uur dus ik hoefde niet een hele dag vrij te maken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Damdammetje 04-05-2017 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele fijne service, snel in huis, veel informatie bij producten en informatie via de mail. Ook ophaalservice perfect!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 04-05-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden!

Algemene score

10,0
Coolblue is altijd uitstekend geweest met alles wat ik daar tot op heden gekocht heb.
Bij een volgende koop ga ik weer naar Coolblue.nl

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr Tjeerd 04-05-2017 Via de website gekocht

Prima service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede reputatie als winkel. Prijs/kwaliteit en service is prima. Een aanrader dus om hier te kopen..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spille98 04-05-2017 Via de website gekocht

Topwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Steeds goede service, op tijd geleverd en topkwaliteit van de producten. Alles is steeds te vinden bij Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Giesberts 04-05-2017 Via de website gekocht

Snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site goede product informatie, juiste prijs.
Goede informatie over tijdstip van leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolanda 03-05-2017 Via de website gekocht

super snelle levering, ruim binnen de tijd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is overzichtelijk en door aanverwante artikelen aan te bieden, zeer compleet.
ik zocht een tv en vond ook meteen de juiste muurbeugel erbij.
levering besproken tussen 9 en 11, en via tracking kon ik volgen en ik werd aangenaam verrast door de levering om 10.13 uur. ook nog advies gekrgen ivm te gebruiken schroeven en pluggen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes 03-05-2017 Via de website gekocht

Altijd plus 10

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met mannen tref ik het nooit, als Feyenoorder ben ik dit seizoen euforisch maar..Coolblue zorgt altijd voor een glimlach. De enige constante factor.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 03-05-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Overzichtelijke webshop. Fijn dat er een keuze advies is, dit scheelt een hoop zoek werk. Snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Monique 03-05-2017 Via de website gekocht

Super snel in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website met een ruim assortiment. Een goede omschrijving van de artikelen. Artikelen keurig en stevig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvette 03-05-2017 Via de website gekocht

Helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeggen dat ze de volgende dag komen, doen ze ook. Geven snel het meest exacte tijdstip door. Komen op beloofde tijd, zijn vrolijk en vriendelijk en nemen de oude machine mee terwijl we dat niet van te voren hadden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Igor 03-05-2017 Via de website gekocht

Extreem snelle levering en goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Concurrerende prijzen en gebruiksvriendelijke website. Ook de snelle levering en accurate informatie deling over de levering waren perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jo Martens 03-05-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer makkelijke site om te bestellen, zeer makkelijk betalen. Zeer snelle levering. Geen overbodige mails of dergelijk!

Zeker aan te raden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Arja Roozemond 03-05-2017 Via de website gekocht

Heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke keuzes op de website en vlotte bezorging. Goed product ook, maar het is een cadeautje, dus misschien moet ik het nog terugsturen. Ik hoop dat de service dan even goed zal zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

John St. 03-05-2017 Via de website gekocht

Snel, accuraat en leveren volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb een aantal kopen gedaaan bij Coolblue. Steeds werd er snel en op tijd geleverd.
De aankopen steeds goed verpakt. Alle info over de artikelen duidelijk op de site.
Veel keuze in aanbod en de verschillen tussen de opties duidelijk omschreven.
Prima winkel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Petter 03-05-2017 Via de website gekocht

Coolblue, als altijd goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue levert altijd, op tijd en ze hebben een goede, toegankelijke klantenservice. De website is overzichtelijk, biedt goede mogelijkheden om producten te vergelijken en het productaanbod is breed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews