coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2233 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Margriet 23-02-2018 Via de website gekocht

Snelle bezorging! Cool Blue doet wat hij belooft.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke en overzichtelijke website. Volop keuze voor aantrekkelijke prijzen. Kom zeker weer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Beerman 23-02-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Mooie webshop. Product snel gevonden op de website. Bestelprocedure is heel eenvoudig. En de bestelde wasmachine werd snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bas 23-02-2018 Via de website gekocht

Super service. Stipt en hulpvaardige bezorger!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke bestelling via internet. Goede informatievoorziening omtrent bezorging. Hulpvaardige bezorger die hielp met het programmeren van tv.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 23-02-2018 Via de website gekocht

super service

Algemene score

9,0
Ik ben echt super netjes en snel geholpen via de klantenservice op Facebook. Daar werd goed gekeken naar mijn specifieke situatie en wat ik daar voor zocht. Ook de levering gebeurd netjes en snel. Ik ben zeer tevreden over Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron de Vries 23-02-2018 Via de website gekocht

Supervlot

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke pagina's met heledere beschrijving van de producten met hun specifieke kenmerken. Goede keuzemogelijkheid en zeer vlotte bezorging!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 23-02-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Cool Blue heeft een overzichtelijk website, makkelijk te bestellen. De artikelen zijn altijd goed verpakt. Een snelle verzending. Goed te volgen met track en trace. Scherpe prijzen, wat wil je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lenie Schieving Charite 23-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en zeer goede sevice.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bezorgers zijn zeer beleeft en behulpzaam ze sluiten de apparaten keurig voor je aan en leggen ook uit hoe het allemaal werkt . Het is mijn tweede aankoop en het zal zeker niet de laatste zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ajhcillessen 23-02-2018 Via de website gekocht

een zeer goede zaak vind ik van COOLBLUE.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb er al verschillende dingen besteld, en wat ik er van heb verwacht , is veel meer als ik bij andere heb besteld, je krijgt er waar voor je geld en dat vind ik erg belangrijk. En geen ergenis als je daar een product besteld. En anders kan je altijd nog contact opnemen en dan word je ook goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JLSNieuw 23-02-2018 Via de website gekocht

Service is super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ideaal om producten op te zoeken, vergelijken en aan te schaffen. En dat alles met een geweldige sfeer van "alles met een glimlach".

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 23-02-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle service met oog voor humor

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over de service en levering. Vaatwasser dag na bestelling reeds geleverd en geplaatst.
Bestelling op zich ging ook heel vlot.
Ze weten echt wel een glimlach op te wekken bij Coolblue: in mijn leveringsmail zat een documentje waarmee je zogenaamd confetti kon uitknippen om over de leverancier te gooien :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorothy holweg 23-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige dervice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en duidelijke website, alles volgens bestelling geleverd, prima communicatie en op tijd geleverd door gezellige jongens!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Don 23-02-2018 Via de website gekocht

Fantastisch modern en fris bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind coolblue een prettige digitale omgeving om te shoppen, met een ruim aanbod en een duidelijk omschrijving bij de producten met aangegeven plus en min punten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 23-02-2018 Via de website gekocht

Bestellen, verwerking en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de bovengenoemde onderdelen scoort Coolblue echt bovenmaats. Bestellen een fluitje van een cent, de terugkoppeling -via E-mail- en uitgezette acties direct daarna perfect op orde. Levering exact binnen het genoemde tijdvak. Daar kunnen andere Webwinkels nog een voorbeeld aan nemen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alicia 23-02-2018 Via de website gekocht

Vriendelijke, snelle en duidelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website. Geen lange levertijden. Als je vragen hebt over iets wordt je altijd vriendelijk te woord gestaan en ze gaan door totdat eventuele vragen en/of problemen zijn opgelost. Mocht er iets mis zijn met het geleverde product, wordt dat ook altijd netjes opgelost. Prijs/kwaliteit is vaak ook net even iets beter dan bij andere sites/winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Krikken 23-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende informatievoorziening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inhoudelijke en tijdige informatie ontvangen tijdens en na het bestel/bezorg proces. De vorm is persoonlijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noud 23-02-2018 Via de website gekocht

Prima op de speciaal afgesproken tijd geleverd; TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Puike online ondersteuning bij productkeuze in vergelijk met soort gelijke producten. Dit waardeer ik in het bijzonder.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 22-02-2018 Via de website gekocht

geweldige service aan de telefoon maar aflevering...

Algemene score

6,0
Bij betaling hebben wij gekozen voor geluidsdempers onder de machine te doen om het voor de buren zo aangenaam mogelijk te maken. De bezorgers hebben de wasmachine netjes aangesloten en neergezet. Maar toen moesten de dopjes er nog onder en dat kon opeens niet omdat het niet zou passen. Nu kan ik samen met mijn vriendin alsnog de machine weer loshalen en ze eronder zetten want het past wel degelijk ! en mijn vriendin is slecht ter been wat het wel beetje lastig maakt, daarom hadden we ook voor coolblue gekozen.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Peter 22-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en keurig verpakt, uitstekende aftersales.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer betrouwbare webwinkel.
Ruime keus.
Goede en vriendelijke klantenservice.
Snelle levering en keurig verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H A de Jong 22-02-2018 Via de website gekocht

snel en correct geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles wat cool bleu zelf aan positiviteit aanvoerd wat betreft klantvriendelijkheid service en snelle levering, hebben bij deze bestellen nog waar gemaakt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mel 22-02-2018 Via de website gekocht

Winkel om op te bouwen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijke en betrouwbare site waar er een ruime keuze is in aanbod. In vergelijking met andere sites vind je hier steeds de goedkoopste prijs. Pakjes worden snel geleverd.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo 22-02-2018 Via de website gekocht

Altijd snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en snelle levering van alle producten. Of het nu een slijptol, stofzuiger of een onderdeel van computer is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bennie 22-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerste keer besteld via coolblue, alles normaal verlopen zoals je verwacht dat het gaat. Leuke doos net wat extras!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonny 22-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service zelfs geleverd op zondag.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving van de producten en zelfs op zondag geleverd aan huis. Topservice en ook nog via track & trace te volgen hoe laat het pakket indicatief gebracht wordt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PizzaPollo 22-02-2018 Via de website gekocht

Super service, super snel, goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service, super snel, goede prijs!
Wasmachine besteld, binnen 24 uur in huis. Wasmachine werd naar boven getilt, aangesloten en draaide binnen 2 minuten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 22-02-2018 Via de website gekocht

Wederom snel geleverd

Algemene score

9,0
Juiste artikel geleverd, op beloofde tijd bezorgd, zorgvuldig ingepakt, geleverd. Natuurlijk zoals altijd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siram 22-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Medewerkers gaan niet eerder weg dan dat alles is aangesloten en werkt. En ook het oude apparaat werd keurig meegenomen. Prima service !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 22-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en vriendelijke bezorgers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijzen en een goede service. Ook een groot assortiment. We zijn erg tevreden over de klantvriendelijkheid van Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonie 22-02-2018 Via de website gekocht

Wat een super goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor 3 uur besteld en gekozen om dezelfde dag te laten leveren en dat werkt top! De bezorger was stipt op tijd. Ook erg leuk om de bezorger live te kunnen volgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 22-02-2018 Via de website gekocht

Vlugge service en kwaliteitsvolle producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klaar en duidelijk voor aankopen, prima service voor de levering van kwaliteitsvolle producten . Een echte aanrader

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny 22-02-2018 Via de website gekocht

Gemakkelijk en snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op aanraden van familie heb ik dit product besteld.Dit is uitstekend bevallen, snel en gemakkelijk besteld en snel geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myrthe 22-02-2018 Via de website gekocht

Goede, snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
‘s Avonds een vaatwasser besteld, de volgende ochtend in huis en en de oude werd meegenomen. Top. Alleen jammer dat ze geïntegreerde vaatwassers niet installeren..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 22-02-2018 Via de website gekocht

Scherp geprijsd en snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keus met kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, overzichtelijke site.
Gemakkelijk te bestellen en af te rekenen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dick 22-02-2018 Via de website gekocht

Weet hoe een webwinkel werkt.

Algemene score

9,0
Een zeer betrouwbare en service gerichte webshop die veel aandacht aan zijn klanten besteed.
Een voorbeeld voor hoe een webwinkel hoort te zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 22-02-2018 Via de website gekocht

Vandaag besteld, morgen EFFECTIEF in huis. Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aantal redenen:
- Ze kunnen hun leverdata waarmaken. Voor 23:59 besteld, morgen heb je het effectief reeds in huis. Vele andere winkels adverteren dit maar kunnen het niet waarmaken...
- Viking Deals! 4% korting in de vorm van belkrediet
- Goede klantenservice. Echte mensen aan de telefoon, snel geholpen en vriendelijk en bekwaam personeel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Linkens 22-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en vriendelijk personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede website Waar je alles goed kunt vinden als het niet op voorrad meer is een mailtje met wat te doen is er goed, mensen van de klantenservice zijn eth vriendelijk en behulpzaam.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blije klant 22-02-2018 Via de website gekocht

Leuke service met humor!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen en bezorging snel en uitstekend.
Vooral de manier waarop t gaat vond ik leuk en eens wat anders! Zoals de relaxmuziek voor t wachten op je pakket en t a4tje met confetti^_^
Verder uitstekend dus zeker aan te bevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Dellensen 22-02-2018 Via de website gekocht

Snelle goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op woensdagavond besteld en donderdagmorgen was de bestelling gereed en ik werd prima geholpen aan de balie en ook met inladen in de auto kreeg ik hulp.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ed 22-02-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cool blue geeft een erg ruime keus, makkelijk prijzen vergelijken..snelle service en goede feedback (tips)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Kim 22-02-2018 Via de website gekocht

Super tevreden met de goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb nu een paar keer wat besteld en ben tot nu toe erg tevreden. Zelfs toen het niet goed ging met de beloofde levertijd kwam Coolblue met een goede oplossing en werd ik erg goed geholpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart 22-02-2018 Via de website gekocht

Heerlijke warmte!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurige levering van de mooie verwarming. We zijn tevreden met het product. Werkt zoals het zou moeten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 22-02-2018 Via de website gekocht

Hatsjee één review,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kekke tekst op de netjes ingepakte doos, en altijd goede service.

Goede website met heldere foto's
levering is ook altijd netjes en de websites overzichtelijk.

Service geeft Coolblue duidelijke voorkeur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kok 22-02-2018 Via de website gekocht

Duur maar goede service

Algemene score

8,0
Had een nieuw iPhone kabeltje besteld. Ik vond deze wel erg prijzig maar ze leveren wel snel. De informatie op de website was wel gewoon goed vermeld. Dus opzich prima maar de concurrent is wel goedkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nina 22-02-2018 Via de website gekocht

Coolblue = service met een hart.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij mijn laatste bestelling had ik een tweede kansje veiligheidsnet voor een trampoline gekocht. Deze bleek echter onvolledig.

Na een feilloze communicatie waarin verschillende opties werden besproken die zowel via messenger als via email verliep en waarbij ik nagenoeg geen enkele keer met dezelfde persoon communiceerde zonder dat ik ook maar één keer het verhaal opnieuw moest beginnen, kon ik een ander type net aankopen aan een verlaagde prijs.

Daags na de bestelling was het nieuwe net er. De kindjes dolblij dus had ik even een bedankingsfilmpje doorgestuurd.
Een week later kreeg ik een handgeschreven kaartje van Céline van coolblue in de bus als teken van erkenning voor die positieve feedback via het filmpje.

Coolblue: een bedrijf met een geweldig softwaresysteem die de feilloze opvolging mogelijk maakt maar waar er nog steeds echte, warme mensen achter de knoppen zitten!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan 22-02-2018 Via de website gekocht

Karcher T-racer 550

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima webshop snelle afhandeling en een prima levering, helaas kan ik door de vort hetapparaat nog niet uitproberen maar via kennissen en buren weet ik dat zij heel tevreden zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

p bouman 22-02-2018 Via de website gekocht

ben goed geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
op tijd geleverd,en mooi verpakt zodat het niet kan beschadigen.
via de mail gekocht dat is makkelijk want je hoeft de deur niet meer uit,

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ikke 22-02-2018 Via de website gekocht

goede service, snelle (en grappige) levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
volgende dag geleverd, helemaal super. en wat een leuke doos opschriften hebben ze toch

super website ook, lekker duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie 22-02-2018 Via de website gekocht

In één woord fantastisch!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Avonds een wasmachine besteld en de volgende ochtend in huis. Geïnstalleerd en al. Oude wasmachine wordt meteen meegenomen. Echt super. Keurige jongens die hem kwamen afleveren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 22-02-2018 Via de website gekocht

Bezorging op lichtsnelheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op maandag wist ik nog niet dat ik een printer wilde gaan kopen en op dinsdag stond ie al geïnstalleerd en wel te draaien in huis. Bestellen, betalen en bezorgen ging vlekkeloos.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 22-02-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te bestellen voor een scherpe prijs met snelle levering aan huis, prima ! Volgende keer weer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Raymond R N 22-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering van een geod product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CoolBlue maakt zij SERVICE volledig waar, snelle levering, goed product, een echte aanrader.
Duidelijk overzicht op de website om tot de juiste te komen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews