coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,3 Lees 42767 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1380 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marco 28-02-2018 Via de website gekocht

goed assortiment met uitstekende toelichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keus met goede uitleg van plus en min punten, goede alternatieven en aanvullingen / suggesties op gekozen producten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

marc 28-02-2018 Via de website gekocht

vertrouwen in coolblue.

Algemene score

9,0
altijd vertrouwen in goede afhandelingen. service met contact is zeer goed ook de levering is goed !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruby 28-02-2018 Via de website gekocht

Super snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2 aparter stellingen gedaan om 20:00 en 23:00 en fijn samen bezorgt op afgesproken tijd. Normaal altijd een beetje huiverig voor de tijden maar alles klopte en de producten waren netjes ingepakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 28-02-2018 Via de website gekocht

Levert volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al meerdere malen producten bij coolblue besteld. Altijd wordt alles keurig volgens afspraak geleverd

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees 28-02-2018 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel makkelijk en duidelijk om wat te bestellen. Coolblue is toch een site waar ik blijf terug komen mocht ik wat nodig hebben aan electronica.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 28-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot aanbod, snelle levering, leuke pakketen, had een paketje besteld op vrijdag en kwam zaterdag binnen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 28-02-2018 Via de website gekocht

Gewoon top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede, duidelijke site. Veel aanbod en snelle correcte levering. De producten welke dan ook zijn telkens goed en stevig verpakt! Coolblue is een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ck 28-02-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel, goede producten, goede prijs en als er iets is, nooit gemaar of waarom?
Geweldig!
Avondbezorging. Wie is er tegenwoordig nog thuis overdag?
Zouden veel webwinkels een voorbeeld aan moeten nemen!
En nooit het probleem dat de DHL of DPD het pakketje toch maar even gemakshalve dropt bij een pick-up point die nooit buiten werktijden op is....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denny Baan 28-02-2018 Via de website gekocht

Super cool service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lekker snel geleverd en goede after sales ,netjes een factuur ontvangen en prima op tijd geleverd !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 28-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cool blue staat bekend om zijn snelle levering dus daarom gekozen en het grote assortiment, gebruiksvriendelijke website

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 28-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

9,0
Snel, volledig, accuraat
De website is eenvoudig te benaderen. Betaling geschied via iDEAL . Volgende keer weer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Janet 28-02-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel besteld en supersnel geleverd. Goede vergelijkingsmogelijkheden. Erg tevreden met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 28-02-2018 Via de website gekocht

onnavolgbare service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zelfs na het plaatsen van mijn bestelling op zaterdagavond rond 21.00 uur, ligt de volgende ochtend, zondag 11.00 uur, de bestelling netjes klaar. Na ontvangst en tijdens de, overigens zeer korte, wachttijd met een kopje koffie , kregen wij onze bestelling en de medewerker zette hem zelfs in de auto voor ons. Klasse, veel bedrijven kunnen van deze service nog wat opsteken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mohnish 28-02-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor coolblue omdat de site zeer gebruikvriendelijk is. Ook heb ik vaker bij coolblue producten besteld waarbij de levering en het product zelf top in orde zijn. In vergelijking met andere sites is coolblue ook in de meeste gevallen een stuk goedkoper.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Thomassen 28-02-2018 Via de website gekocht

Goede service, snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreide site, zeer ruim aanbod met goede info erbij. Snel besteld en zeer snel geleverd. Coolblue heeft prima webshop!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Carolien 28-02-2018 Via de website gekocht

Super service, van begin tot eind!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf het moment van bestellen, het leveren ( 2 trappen op, instaleren, tips en uitleg) , niets was te gek!!!
Later heb ik nog telefonisch contact gezocht met de klantenservice, om het eea over een actie te weten te komen.
Daar kunnen ze bij Samsung nog een hoop van leren!!!!
Uiterst vriendelijk te woord gestaan, meegekeken, op weg geholpen en extra informatie met 'n link gemaild gekregen.
Ik heb niets anders dan lof over Coolblue, een dikke 10, jullie maken alles waar wat er in de reclame te zien is en gezegd wordt!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanna 28-02-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is heel gebruiksvriendelijk en duidelijk. Op zondagavond iets besteld en de volgende middag al in huis. Super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 28-02-2018 Via de website gekocht

Goede service, snel geleverd.

Algemene score

8,0
Snelle levering en alle afspraken nagekomen. Met Coolblue is het makkelijk werken en scrollen je weet precies waar je aan toe bent.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roderik 28-02-2018 Via de website gekocht

Weer een perfecte ervaring met Coolblue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website is bijzonder gebruiksvriendelijk, produkten worden zeer snel en Keurig verpakt geleverd. Dit keer ook de helpdesk gebeld. Goed dat je niet tijden lang in een telefonisch menu terecht komt. Ik werd uitstekend geholpen door zeer vriendelijke medewerker die adequaat advise gaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maddy 28-02-2018 Via de website gekocht

snelle en goede service. niets aan toe te voegen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
waarom deze winkel? dit was me al aanbevolen door anderen oa vanwege de goede service en het gemak. Ik was op zoek naar een spiegelreflexcamera. Via internet kwam ik bij Coolblue terecht. Uitstekende foto's van het artikel, duidelijke uitleg en een klantvriendelijk filmpje deden me doen besluiten om bij Coolblue de camera te kopen. En de volgende dag kon ik al beginnen met fotograferen :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 28-02-2018 Via de website gekocht

Snel, efficient en plezierig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Kieskeurig bij CoolBlue uitgekomen. Prima website. Binnen 24 uur stond de bestelde wasmachine bij ons te draaien. Aflevering , plaatsen en meenemen oud apparaat ging snel en goed. Deze aflevering/bezorging is een reklame voor CoolBlue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaspar 28-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en gemeende klantvriendelijkheid!

Algemene score

10,0
Een geweldige webshop. Ik sta iedere keer weer versteld van de gebruiksgemak van de site, de prijs/kwaliteit-verhouding, de zorgvuldige bezorging, de klantgerichtheid en kundigheid van het personeel. Ik blijf van hen kopen en raad het iedereen ook aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.ME 28-02-2018 Via de website gekocht

Adviseren verkeerde dingen, lossen niets op, fouten herhalen

Algemene score

1,0
Op 24 november een printer bij Coolblue aangeschaft. Ook huismerk cartridges erbij aangeschaft, zoals door Coolblue zelf geadviseerd bij dit product (zelfs nu nog adviseren ze het). Zowel bij de printer staat deze inkt aanbevolen, als bij de cartridges zelf staat dat deze compatibel zijn met de printer.
De bijgeleverde originele cartridges zijn niet volledig gevuld. Op 28 februari moesten wij de zwarte vervangen (dus 3 maanden en 4 dagen na aankoop). Maar toen bleek de nieuwe huismerk cartridges geblokkeerd te zijn!
Inmiddels (vanaf december) zijn er bij het huismerk cartridges ook reviews te lezen dat deze niet werken in de printer, maar desondanks adviseert Coolblue ze nog steeds. Coolblue gebeld ze lossen het niet op. Het product is ouder dan 3 maanden (ja, precies 4 dagen welgeteld), dan hadden we de inkt maar eerder moeten vervangen dan waren we er eerder achter gekomen (waarom zou ik inkt vervangen terwijl deze nog niet op is). En waarom moeten we er zelf achter komen, terwijl Coolblue het nog steeds op hun site adviseert. Sterker nog, ze adviseren zelfs om eerst de meegeleverde halfvolle originele te gebruiken, en vervolgens pas de huismerk cartridges te instaleren.
Hun oplossing; we konden de cartridges terug sturen, als die retour ontvangen waren dan wordt het geld terug gestort en dan tegen bijbetaling konden we de originele cartridges krijgen (dan zijn we 62 euro duurder uit!), dat zou ongeveer een week duren.
Wanneer je vraagt om een leidinggevende te spreken, kan dat ook niet. Deze oplossing slaat echt nergens op. Of je maar even flink wilt bijbetalen, wij hebben deze printer gekozen oa vanwege de kosten door huismerk cartridges. Zij adviseren verkeerde producten, en dan zeggen dat ja sorry maar de 3 maanden zijn voorbij nu kunnen we niks meer voor u doen (welgeteld 4 dagen over de termijn). Door de schuld van Coolblue zitten wij dus met een printer en cartridges waar we niks mee kunnen! En die fout maken ze tot op de dag van vandaag nog steeds, want ze adviseren het nog steeds!
Je kunt niet vertrouwen op het advies van Coolblue en al zeker niet op hun service als je ze op hun fout aanspreekt!  Ze blijven gewoon dezelfde fout maken, want ze adviseren het nog steeds, ondanks alle reviews die inmiddels aangeven dat het niet kan. Ze denken niet oplossingsgericht, je wordt gewoon met een formeel praatje afgescheept.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Officiele reactie van Coolblue 01-03-2018

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat enorm naar om te lezen dat de destijds aangeschafte cartridges niet goed werken. Wij kunnen goed gebruiken dat je hier flink van baalt en willen jou onze excuses aanbieden voor het ongemak. Graag willen wij nog eens met jou kijken naar deze situatie om na te gaan wat wij voor jou kunnen betekenen. Zou je ons hiervoor een e-mail willen sturen met het ordernummer van de bestelling op geenglimlach@coolblue.nl? We zien je bericht graag tegemoet.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Emil 28-02-2018 Via de website gekocht

Altijd goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd betrouwbaar. Nette, snelle service. Vooruitlopend op het gebied van levering. Bijvoorbeeld bezorging op zondag en dergelijke.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 28-02-2018 Via de website gekocht

Goed artikel en heel snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De informatie op de website klopt. De levering was heel snel, volgende dag al. Goed verpakt.
Ze hebben mooie aanbiedingen, zeker vergeleken met andere winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 28-02-2018 Via de website gekocht

Supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De apparatuur die ik had besteld werd de volgende morgen afgeleverd door twee enthousiaste medewerkers van Coolblue. Deze gaven mij ook nog goede tips over gebruik en onderhoud. TOP!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 28-02-2018 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel aardige en beleefde monteurs die alles goed uitlegden en het huis netjes achterlieten: dat was heel fijn. Zondagavond acht uur besteld, maandagmiddag drie uur stond de wasmachine te draaien. Coolblues beste keus gekozen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 28-02-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn om te kunnen bestellen wanneer je wil gelijk de volgende dag in huis geweldig dat het zondag kon in een word prima

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Vroegop 28-02-2018 Via de website gekocht

Supersnelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site waar je met gemak alles kan vinden waar je naar op zoek bent! Scherpe prijzen en een duidelijke communicatie zorgen voor een onbezorgd en vertrouwd gevoel! Supersnelle levering zodat je meteen met je product aan de slag kunt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thasdan 28-02-2018 Via de website gekocht

Top klantenvriendelijkheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor die ene keer dat ik zelf een computer in elkaar wilde steken, liep het fout. Ik bestelde een fout moederbord, en wilde hem meteen retouren. Heb coolblue aangesproken via social media en ze hebben het meteen voor me recht getrokken. Heb de nieuwe besteld, en zonder problemen was alles direct in orde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pam 28-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering & afhandeling en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website met alle informatie snel binnen handbereik. Een koelkast 's avonds besteld, de volgende dag geleverd. Van te voren een sms'je ontvangen zodat je weet wanneer je de bezorgers kunt verwachten. Aardige bezorgers, oude koelkast meteen meegenomen. Makkelijk & snel. top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud van Os 27-02-2018 Via de website gekocht

toptent

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zaterdag middag vlogen de lagers van mijn bijna bejaarde wasmachine mij om de oren, gauw de stekker eruit getrokken en een nieuwe besteld via de makkelijke website van Coolbleu. Zondag werd er een nieuwe bezorgt en geplaatst door 3 vriendelijke vakbekwame heren.
2 waren er in opleiding en de 3e keek of het naar de maatstaven van de zaak goed ging. Perfect, de nodige tekst en uitleg gehad en wassen maar, bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 27-02-2018 Via de website gekocht

Gewoon lekker snel en voordelig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tis gewoon heerlijk spul, man. De bestelling was vroeger dan verwacht zelfs, de dag nadat ik het had besteld. Ik bestelde mn producten rond 10 uur savonds op een zaterdag, kreeg het zondag middag rond 2 uur binnen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 27-02-2018 Via de website gekocht

lekker vlot geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Spullen die je zoekt makkelijk te vinden. Spullen worden snel geleverd. Fijne webshop met ruime keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ben 27-02-2018 Via de website gekocht

ze doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs,service en gemak en niet vergeten snel.was de eerste keer dat ik er wat kocht,maar zeker niet de laatste.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Manfred 27-02-2018 Via de website gekocht

Belofte maakt schuld.....

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een betrouwbare winkel die z’n beloftes wat betreft levertijd netjes nakomt. Ik hoef niet persé een levering binnen 24 uur. Maar als een winkel ermee adverteerd, moet je de beloofde levertijd ook respecteren. En dat valt bij veel winkels vies tegen.
Informatievoorziening betreffende levering, factuur etc. prima in orde.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Edwin 27-02-2018 Via de website gekocht

Beter kan niet!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere aankopen hier gedaan, inktpatronen tot een vaatwasser. Alles binnen 24uur geleverd zonder verzendkosten. Hele goede service. Ik ga hier zeker meer bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 27-02-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Winkelen met een glimlach inclusief goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijzen zijn gelijk aan de concurrentie. Maar het aankopen van een artikel gaat altijd met een glimlach en humor. Waarbij de service op nr 1 blijft staan!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marlies 27-02-2018 In de winkel gekocht
Aalsterweg

Snel hulp

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd snel en goed geholpen.
Er werd goed naar mijn vraag geluisterd.
De medewerker liet me de mogelijkheden zien op zijn computer.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 27-02-2018 Via de website gekocht

Super service weer!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke productomschrijvingen, bestelgemak, snelle levering en dat ook nog in een doos met ‘ritssluiting’

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 27-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en snelle service , grandioos en aardige bezorgers die alles perfect uitleggen , de volgende bestelling doe ik zeker weer bij coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nick 27-02-2018 Via de website gekocht

slechte service

Algemene score

1,0
Bestelling gewoon niet geleverd. Valse reclame bestelde zaterdag een webcam en usb stick ging zondag ge leverd worden. Niks gezien en nu nog altijd niet. Ik raad deze winkel dan ook af.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Marvin 27-02-2018 Via de website gekocht

SUPER!!!! service

Algemene score

10,0
Super snelle en goede service. Echt geweldig op zondag gelevrd goede en duidelijke uitlleg.
Een dikke 10+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DJM Bakker 27-02-2018 Via de website gekocht

prima rvice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
prima service, snel bezorgd, jammer van de beperkte technische kennis van de bezorgers( ze wisten niet hoe ze de deur van de koelkast moesten omdraaien )

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

PW Broeders 27-02-2018 Via de website gekocht

Ik ben zeer tevreden dank hier voor

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn tv begaf het en toen heb ik savonds om 11.30 uur bij Coolblue een nieuwe besteld en de andere morgen om 11.10 uur was de tv in huis geweldig zo snel had ik het niet verwacht super hoor

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Roel 27-02-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle correcte levering
Goede prijs kwaliteit verhouding
De mogelijkheid voor bezorging op zondag is perfect

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floris 27-02-2018 Via de website gekocht

Snel,duidelijk, makkelijk, goodkoopste

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
op telefoon in 2 minuutjes bestelling gedaan, volgende dag in huis (op zondag). Goede duidelijke e-mails over facturen en levering en tijdstip chauffeur.
Zeer prettig zaken doen.
Floris

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise 27-02-2018 Via de website gekocht

Handige website, snel in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website is overzichtelijk, kan bestellen zonder per se een account te hoeven maken. Producten zijn snel in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T 27-02-2018 Via de website gekocht

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is een top winkel!

Ik zou iedereen aanraden hier te bestellen. Alles komt netjes en op tijd binnen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van Maurik 27-02-2018 Via de website gekocht

zeer attent

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
uitgebreide keuze met prima toelichting en achtergrondinformatie. Verzending perfect geregeld! leuk dat mailtje vooraf, de bezorger doet de groeten terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews