coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42698 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1789 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

erikderoode 11-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ClemensvanB 11-01-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Assortiment
Jammer dat men haast geen HDMI kabels op voorraad had.

Aanbeveling
Het was teleurstellend dat de headset van (verkoopprijs) 100 euro die ik gratis bij de MSI laptop van 1000 euro kreeg, niet erg goed was. Een afdankertje als cadeau?

Extra toelichting
Het was teleurstellend dat de headset van (verkoopprijs) 100 euro die ik gratis bij de MSI laptop van 1000 euro kreeg, niet erg goed was. Een afdankertje als cadeau?

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Prrrcilla 11-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Om 22:00 besteld, volgende dag in huis. Tv is niet helemaal wat ik ervan had verwacht maar misschien moet ik nog wat aan de instellingen sleutelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald140270 10-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrie van Overveld 09-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's Avonds bestelt en de andere dag bezorgd

Service
Je wordt d.m.v. Sms op de hoogte gehouden

Assortiment
Heel uitgebreid

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden

Extra toelichting
Hele mooie site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans2325 08-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

idobormann 08-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima en snel geregeld met bestellen en ophalen in de winkel ondanks niet op voorraad in de winkel.
Staat volgende dag netjes klaar ondanks tussen de Kerst en Oud en Nieuw.

Assortiment
Prima en ruime keus.
Verder een goede gedetailleerde informatie op de website

Aanbeveling
Hebben de zaken prima voor elkaar en zeer betrouwbaar

Extra toelichting
Een zeer tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton Weijertze 07-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk en snel te bestellen

Service
heb je vragen en je bel wordt deze ook goed beantwoord

Aanbeveling
kan je goed en fijn zaken mee doen. komen hun afspraken na.

Extra toelichting
echt een geweldige zaak om zaken mee te doen. iedere vraag die je heb wordt goed en duidelijk beantwoord. levering is ook keurig en wordt netjes op zijn plaats gezeten en aangesloten. terwijl de bezorgers een bakkie koffie doen heb je de tijd om de ouwe vriezer over te stappelen in de nieuwe vriezer, zodat ze gelijk de ouwe mee kunnen nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies7878 06-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site, makkelijke navigatie en eenvoudig bestelproces.

Assortiment
Top: zeer breed assortiment.

Aanbeveling
Goed prijzen, breed assortiment, snelle levering en zeer goede service.

Extra toelichting
Goed prijzen, breed assortiment, snelle levering en zeer goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kingma1234 06-01-2014 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Service
Laptop met fout erin opgestuurd. Afhandeling van probleem duurt veel te lang, je wordt van kastje naar de muur gestuurd.

Aanbeveling
Afhandeling van problemen duurt veel te lang. Meer dan 2 dagen wachten op een reactie en dan van het kastje naar de muur gestuurd worden. Claimen gewoon doodleuk dat ze je spul niet ontvangen hebben, terwijl ik het kan aantonen.

Extra toelichting
afhandeling van problemen duurt te lang. Telefonisch wordt er gewoon gezegd dat je geduld moet hebben. Voor een bedrijf wat snelle service pleegt te hebben, moeten ze ook binnen 2 dagen wel zeggen wanneer je een nieuwe laptop krijgt. Niet dus.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Voldoende

Reageer

Flipmade 06-01-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
Veel moeite moeten doen om laptop te krijgen vanwege bezorgingsfout.

Service
Maar eenmaal per email bericht gehad over bezorgingsfout en 5 euro tegemoedkoming is een grap.

Extra toelichting
Speciaal bij laptopshop besteld vanwege snelle levering. Uiteindelijk door toegegeven fout bij de post zou de laptop een dag later bezorgd worden. Als tegemoedkoming een waardebon van 5 euro gekregen. Vervolgens was de laptop zonder enkel bericht de volgende dag weer niet aanwezig. Naar herhaaldelijk langsgaan bij afleveradres uiteindelijk mijn laptop verkregen pas 2 dagen later. Niets meer gehoord van Coolblue. Niet voor herhaling vatbaar dus, slechte afhandeling.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

elmindreda 06-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Aanbieders van de telefoon gezocht op kieskeurig.nl en bij PDAshop.nl uitgekomen. Makkelijk om te bestellen.

Service
Na de bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang, deels per sms (handig!).
Na de bestelling kreeg ik zelfs nog in de mail tips om met de smartphone om te gaan. Ideaal.

Assortiment
Gericht gezocht op 1 telefoon, nieuwste model van Sony op dit moment en die was op voorraad en relatief goedkoop.

Aanbeveling
Naast deze goede ervaring met PDAshop.nl ook goede ervaringen met andere coolblue webshops, dus deze winkel zou ik zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eppi01 05-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Was in een handomdraai gedaan

Service
Ondanks dat het een dag te laat was werd ik goed en tijdig op de hoogte gebracht en kreeg ik een cadeaubon voor het ongemak. De volgende ochtend was het mooi op tijd geleverd

Extra toelichting
Al met al goede levering, laagste product prijs en makkelijk online te bestellen. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

keessie19 05-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Houden zich aan de beloofde afspraken alleen jammer dat TNT post dat niet doet voor coolblue een 10 en tnt post een dikke 0

Aanbeveling
snelle levering sneller kan niet en goede service

Extra toelichting
Ik kan geen punten bedenken alles aan deze shop is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robvandersande 05-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Uitstekende service; die je goed op de hoogte houdt van de vorderingen van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hay.smeets 05-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
nog dezelfde dag kreeg ik al bericht dat de camera verzonden was.
Dus zoals belooft direct aktie

Service
de service van cool blue was goed. alleen kwam de camera niet zoals verwacht de volgende dag maar 3 dagen later. dit was de schuld van pakket post en niet van cool blue

Assortiment
de keuze van video camera's is ruim voldoende . De door mij gekochte camera was nergens anders goedkoper.

Aanbeveling
zie alle bovenstaande motivaties

Extra toelichting
ik heb geen enkel commentaar op de afhandeling. Gewoon erg goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Brouwer77 04-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Groot aanbod, scherpe prijs.

Service
Vlotte en correcte levering.

Aanbeveling
Betrouwbaar en goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Extra toelichting
Groot aanbod, scherpe prijs. Vlotte en correcte levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nelschuil 04-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ondanks de jaarwisseling, een snelle levering van het gewenste product. ik zal deze website zeker aanbevelen en kom zelf ook terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MvdSanden 03-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is zeer toegankelijk

Aanbeveling
Snelle levering, goede prijzen

Extra toelichting
Duidelijk en nakomen van afspraken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anni Philips 03-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel besteld en geleverd

Assortiment
prima prijs

Aanbeveling
snel en gemakkelijk besteld

Extra toelichting
Lekkere koffie, beschrijving erg beknopt, maar op internet een prima gebruiksaanwijzing gedownload

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikosters 31-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle behandeling+ verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laheki50 30-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen, goed op de hoogte gehouden via mail van de levering van het gekochte product.

Service
Prima, zonder moeite ruilen of geld terug. Snelle levering. Mooi dat via IDeal betaald kan worden.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Zeer zeker aanbevelen bij iedereen.

Extra toelichting
Prima onlineshop. Al heel vaak besteld en zal dat ook zeker blijven doen. Ook prima afhandeling van klachten en snel aankoopbedrag terug op de rekening mocht het nodig zijn om iets anders te willen kopen. Wel iets duurder dan andere webshops bij vergelijkbaar product maar daar staat weer tegenover dat bezorging zeer snel en gratis is. Ga zo door Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huawei 29-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Smartphone heb ik online het weekend voor kerst besteld en maandagochtend had ik hem al in huis. Deze Huawei g700 zou ik zo weer bestellen. Telefoon is snel, heeft een groot en goed scherm en ook de camera is prima! Een super mooie, snelle en goede smartphone voor een hele goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frappo 29-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Straalt kwaliteit en betrouwbaarheid uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sprits98 29-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

strijland 28-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de aankoop was zo geregeld en betaling ideal ging perfect

Service
levering goed te volgen en snel

Assortiment
veel meer keus dan in de winkel

Aanbeveling
gewoon een firma die zijn levering snel en goed na komt

Extra toelichting
snele levering en ruime keus en veel voorlichting met YouTube filmpjes. heel belangrijk want je ziet wat je koop en wat het product kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keknou 27-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede en makkelijke site

Service
snelle levering

Assortiment
wat je zoekt hebben ze

Aanbeveling
top winkel

Extra toelichting
had nog nooit van deze site gehoord. ben heel tevreden over alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra1212 27-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
's Avonds rond 8 uur besteld, de volgende avond al geleverd.

Service
Je krijgt een sms als je bestelling is ingepakt, dus je wordt goed op de hoogte gehouden.

Assortiment
Veel keus!

Aanbeveling
Snelle levering, goede service.

Extra toelichting
Je bestelling wordt snel geleverd. Als PostNL tenminste op tijd bezorgt, maar goed daar kan Coolblue niks aan doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HarmLess 27-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nigos 27-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima aankoop bij prima online-winkel. Dit keer erg tevreden. Vlotte, nette levering van goed apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daanpunt 26-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Prima website.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Zeer snelle levering. Do avond besteld Vr geleverd. Netjes verpakt.

Extra toelichting
Prima prijs, zeer snelle levering, goede website.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

IngeMeevis 26-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Istvan Penzes 25-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpel, helder duidelijk, website geeft voldoende informatie, informatie is betrouwbaar!

Service
Mail inzake beschikbaarheid item is accuraat geweest, een keer te laat gekeken, lens was dus meteen weg. Opnieuw service aangevraagd en geslaagd! :)

Assortiment
Keuze is main stream gericht, ik zoek soms toch wat meer professionele dingen, echter assortiment is goed te noemen, tenminste begrijp ik de keuze van de winkel.

Aanbeveling
Altijd probleemloos boodschappen kunnen doen, snel en betrouwbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Christian96 25-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
S avond besteld en de volgende dag al binnen gekregen. helemaal top. Super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruudkruger 24-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk te bestellen

Service
S avonds besteld, vlg dag al in huis

Aanbeveling
10

Extra toelichting
Zeer makkelijk en snel te bestellen, s avonds besteld en de vlg dag al thuis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Blokland 24-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je hoeft het huis niet uit door weer en wind

Service
Klopt wat je bestelt

Assortiment
Vele producten die ik later wel eens kan bestellen

Aanbeveling
Ik ben zelf het voorbeeld (dik tevreden),zie ook sommige goede uitleg van of nog te kopen product via video boodschap

Extra toelichting
Zoals ik eerder schreef, video demo Zéér Goed. Niet goed nog niet ondervonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rikem 23-12-2013 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer goede webshop met veel informatie en ook de winkel is uitstekend, qua service, kennis van medewerkers als opzet van de ruimte.

Service
Subliem. Ruilen van een artikel (tot meerdere malen) geen enkel probleem, goede uitleg en deskundige hulp bij keuze, ze regelen het voor je en doen nooit moeilijk.

Assortiment
Behoorlijk ruim, maar niet alle modellen laptops aanwezig die gangbaar zijn in Nederland.

Aanbeveling
Iedereen in of in de buurt van Rotterdam: koop je laptop bij Cool Blue Oostplein.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ggr 23-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen is zeer eenvoudig en diverse betaal mogelijkheden.

Service
Perfecte service en snelle levering. Zelfs op zondag bestelde artikelen werden de volgende dag (maandag) geleverd.

Assortiment
Denk dat het assortiment zeer ruim is en heb tot op heden alles kunnen vinden waar ik op zoek naar was.

Aanbeveling
Perfecte service, leuke acties en vrij goede prijs. Wat wil men nog meer.

Extra toelichting
Zoals gezegt: Perfecte service, leuke acties en vrij goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coudert 21-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede snelle website en goede winkels waar veel voorradig is.

Assortiment
Goede snelle website en goede winkels waar veel voorradig is.

Aanbeveling
Goede snelle website en goede winkels waar veel voorradig is.

Extra toelichting
Goede snelle website en goede winkels waar veel voorradig is. In de winkel is het personeel zeer behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nuksbow 21-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Niet de goedkoopste, wel snel geleverd en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Gied 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niks op aan te merken. Alles werkt prima zoals het hoort.

Service
Vandaag besteld, morgen in huis, zoals het hoort.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Prima winkel, heb er al vaker gekocht.

Extra toelichting
Alles werkt "zoalshet hoort",

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jstea 18-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goedkoop, heel snel, correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OllieB 18-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Doen wat ze toezeggen

Assortiment
Keuzes te over

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaring

Extra toelichting
duidelijk, overzichtelijk en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bayliner59 16-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
voor 12 besteld volgende dag in huis
bestlling kwam alleen in 2x
koffie e.d dag 1
koffie machine dag 2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gied 16-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gezocht naar het beste aanbod. Deze winkel kwam er uit. Gewoon besteld op internet. Niks geen poespas.

Service
De volgende dag om 8.00 u telefoon: we zijn er over een half uurtje. Was iets langer maar prima service. De droger naar de kelder gebracht, uitgepakt en de oude mee terug genomen ( trap op)! Prima!

Assortiment
Genoeg wasdrogers in het assortiment.

Aanbeveling
Geen enkele negatieve ervaring. Heb het app wel pas een paar dagen. Weet niet wat gebeurt als er iets aan komt.

Extra toelichting
Alles functioneel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RichieB 15-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ruime levertijden, duidelijke website. Handige vergelijkingen met andere producten en zo eerlijk om plus- en minpunten te beschrijven.

Service
Keuze om factuur per mail of bij bestelling te ontvangen. Bij bestelling gekozen, maar factuur niet aanwezig. Was wel via mijn account inzichtelijk.

Assortiment
Bijna alles wat je op kieskeurig tegen komt, is hier verkrijgbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

efecunda 15-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Binnen 24 geleverd en duidelijke communicatie t.a.v. verwachte levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

green4ever 14-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Ze hebben heel veel

Extra toelichting
Snelle levering je word uitstekend op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Niet de goedkoopste maar verder wel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick van Breda 13-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Voordat je het weet staat het bestelde artikel in je woning en je hoeft er weinig voor te doen

Aanbeveling
Ik heb al meerdere dingen besteld via Coolblue. Niets anders dan lof ook als het niet goed is en je het terug stuurt

Extra toelichting
Gewoon een goede en betrouwbare webwinkel. Ik heb al meerdere dingen besteld via Coolblue. Niets anders dan lof ook als het niet goed is en je het terug stuurt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schumi.rules 12-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Ik heb er m'n smartphone en laptop gekocht. In beide gevallen een zeer goede afhandeling van de bestelling (snelheid, professionaliteit - bijv bij de afhandeling van het gsm contract). De website is erg duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews