coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3440 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RDX500 15-01-2013

Algemene score

10,0
Onlangs voor het eerst besteld op Waterkokerstore.nl. Dit was op een zondag en zoals aangegeven werd de waterkoker op dinsdag bezorgd. Ik heb niets op deze winkel aan te merken. De website is duidelijk, de bestelling vlot, en je wordt via e-mail op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. De waterkoker zat netjes en steving verpakt in een extra doos om de fabrieksverpakking. Kortom, een prima eerste ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elise Vanmulken 14-01-2013

Algemene score

9,7
Duidelijke website, beloofde snelle levering. Bereikbaarheid top. Moest een foutje recht zetten in mijn e-mailadres. Niet hoeven te wachten, gelijk gecorrigeerd. Dus mijn eerste ervaring met deze webshop is uitermate bevredigend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanrey 14-01-2013

Algemene score

9,0
Goede overzichtelijke site waar je alles snel kunt vinden met overzichtelijke en goede omschrijving van het product. Betrouwbaar en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

listol 14-01-2013

Algemene score

6,8
Bestellen en levering dik in orde.
Maar dan blijkt de productinfo op de Coolblue-site ondermaats geweest te zijn. want nergens staat daar dat er niet eens een Nederlandse handleiding wordt meegeleverd. Je kan de Sandisk ook niet afspelen via een receiver met usb... Dat staat ook niet bij de productinfo. Dat valt dus knap tegen. Achteraf krijgt de klant rare verrassingen gepresenteerd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

ingemoret 12-01-2013

Algemene score

9,3
Net het koffiezetapparaat ontvangen. Hij ziet er mooi uit en zet prima koffie. Erg tevreden over koffiecenter.nl. 's avonds besteld en de volgende dag al in huis. Geen verzendkosten en je wordt goed op de hoogte gehouden van de bezorgperiode. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam47 10-01-2013

Algemene score

9,2
Zeer snelle levering en ook correct en netjes. Product is goed verpakt en als je nog vragen hebt, is dat ook makkelijk te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keijbets 10-01-2013

Algemene score

8,7
Goede uitleg van mogelijkheden en bestelling. 2e bestelling later dan normaal.Meteen bericht hierover met excuses voor een dag later bezorgen artikel.Nog geen ervaring met defect apparaat maar tot nu toe toppie. Heb al bij meerdere shops besteld maar deze steekt er mede boven uit.Ga zeker meer bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

nils1234 09-01-2013

Algemene score

8,5
Snelle service. Vooral handig dat ik zelf de dag voor het verzenden van de spullen kon kiezen. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de levering (misschien nette veel mails ...)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bram1107 07-01-2013

Algemene score

9,5
Prima service, komen afspraken goed na, zeer duidelijke communicatie en totaal geen verrassingen. Alles geleverd zoals afgesproken. Ook de prijs is prima, zeker als je meerekent dat er geen extra porto kosten in rekening gebracht worden.
Ik heb nog geen ervaring met hun after sales als er een probleem mocht zijn, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat ook prima zal zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boomeik 04-01-2013

Algemene score

10,0
Ruime openingstijden (tot 23.59) Super snelle levering al op de volgende dag al binnen .Duidelijk Emails over levering .En nog de goedkoopste .
Voor mij kan het niet beter .
Ga ik zeker als ik nog wat nodig hebt hier meer bestellen .


De website die onderdeel is van Coolblue.nl .
Reden dat je op kieskeurig ook de reviews staan verspreid
Maar de sub namen staan duidelijk onderaan .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joost500 04-01-2013

Algemene score

9,5
prima website, met goede voorlichting. je weet precies waar je aan toe bent.snelle levering. Volgende dag had ik de spullen al om 10 uur in bezit. En per mail werd ik goed op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin5806 01-01-2013

Algemene score

9,0
Online bestelling was vlekkeloos verlopen. Je wordt prima op de hoogte gehouden van de voortgang. Helaas niet op tijd geleverd maar dat kwam door de drukke kerstperiode. Factuur zat er niet bij maar binnen een paar uren werd hij keurig gemaild. Kortom goed en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ryano 31-12-2012

Algemene score

9,8
snelle en correcte levering.
Als wij weer iets nodig hebben, zullen wij zeker op de sites gaan kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart45 30-12-2012

Algemene score

9,5
Een overzichtelijke website en supersnel geleverd, in een dag!
Product omschrijving komt overeen met werkelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pj19800 30-12-2012

Algemene score

10,0
Levering was top, zelf moest ik veel later afhalen omdat ik druk was maar dat was geen enkel probleem voor de winkel. Tevens goede voorlichting gehad en de aftersales waren goed, mocht tot 2 weken eventueel nog ruilen. Al met al bijzonder flexibel, veel kennis en prettige omgang.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

perluhati 29-12-2012

Algemene score

10,0
Savonds gereserveerd,volgende dag lag het keurig netjes klaar om opgehaald te worden zo als ik dat wou!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paot 28-12-2012

Algemene score

9,3
Website gemakkeljk. Eenvoudig bestellen en betalen via iDeal.
Snelle levering. Leveringstijdstip af te spreken en ook mogelijk te leveren bij postkantoor van bijv. AH. Alles wordt via e-mail bevestigd. Product keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilzennie 28-12-2012

Algemene score

8,5
Supersnelle levering, alleen de site liet mij een (aanbevolen) verloopnippel erbij kopen, maar na openen van de verpakking zat deze er standaard bij.
Gelieve hier aandacht aan besteden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

esther jansen 27-12-2012

Algemene score

9,5
Precies wat ze beloven. Begeleiding van vezending nauwkeurig. Netjes. Ga hier beslist weer naar terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pietro1948 27-12-2012

Algemene score

10,0
Website geeft zeer duidelijke beschrijving van het product, met de mogelijkheid om producten met elkaar te vergelijken in een tabel. Het videofilmpje waarin het product wordt gedemonstreerd maakt de keuze nog gemakkelijker.
Coolblue doet exact wat het belooft: volgende dag wordt het product afgeleverd binnen een bepaald tijdvak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

driesterren topkok 27-12-2012

Algemene score

10,0
hele fijne webwinkel, snel en lage prijzen en het blauwe doosje waarin onze Casio Exilim geleverd werd was ook een leuke en vrolijke verrassing :-) hier gaan we dus vaker kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Klop 27-12-2012

Algemene score

8,8
Ik koop graag bij Coolblue. De website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Vragen worden per mail snel beantwoord. Als je een bijpassend accessoire zoekt is dat ook snel gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jheijmen 26-12-2012

Algemene score

10,0
I-pad s'avonds besteld, zelf verkeerde kleur besteld. Na half uur gebeld omruilen geen probleem.
Volgende dag in huis ,bestelling online goed te volgen, verpakking goed. Niets aan te merken.
Gewoon Super! I-pad Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ubbo 24-12-2012

Algemene score

9,0
KORT MAAR KRACHTIG:
Maken waar wat ze schrijven.
Ik ben zeer tevreden.
After sales kan ik niet beoordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzan07 24-12-2012

Algemene score

10,0
Vrijdagavond besteld en zaterdag al in huis. Sms + e-mail gehad over levering. Super snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deib 24-12-2012

Algemene score

10,0
Bestelling per telefoon gedaan, daarna bijzonder snelle bevestiging en afhandeling per email. Je wordt per sms en email op de hoogte gehouden van de status van de verzending.
Alles zoals beloofd afgehandeld en ruim op tijd geleverd.
Zeer tervreden met een bedrijf die doet wat ze zegt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

webshpper 24-12-2012

Algemene score

4,7
De beloofde levertijd werd met twee dagen overschreden. Reeds na 1 dag een mail gestuurd naar de klantenservice. Na een week nog geen reactie hierop.
Jammer.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Slecht

Reageer

joost.bijl 23-12-2012

Algemene score

10,0
Ik wilde een goede noise cancelling koptelefoon kopen. Vanzelfsprekend stond de Bose QC15 bovenaan mijn lijstje. Helaas was deze neit meer leverbaar. Ik ben daarna zeer goed geholpen om tot een goed alternatief te komen. Kundige mensen die net een extra stap zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wappie3 23-12-2012

Algemene score

9,0
Super snelle levering, op zondag besteld en maandag reeds in huis. Uitstekend verpakt. Echt een aanrader!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Tinyvde 20-12-2012

Algemene score

1,0
Ik heb gisterenavond om 20 uur een samsung S3 besteld,
Op de site staat overal vermeld, vóór 22 uur besteld, morgen bij u thuis.
Maar men ging mij bellen 2 uur na mijn bestelling om een levermoment af te spreken, niets gehoord,
Dus deze morgen stuur ik een mail naar hun klantenservice.
Een beetje nadien krijg ik een mail dat ze geprobeerd hebben mij te bellen, of ik eens terug kan bellen, alhoewel ik geen gemiste oproep had.
Ik bel terug en dan zegt men mij dat er binnen de 5 minuten mij iemand gaat terug bellen voor de ontbrekende gegevens nog op te vragen.
Een uur nadien nog geen telefoon gekregen, ik begon zelfs te twijfelen of mojn telefoon nog werkte . . .
Ik heb dan maar zelf terug gebeld en deze jongeman mocht wel zelf al mijn gegevens opnemen en dan vraagt hij of ik morgen thuis ben ??? Of zaterdag ??
Ondertussen was ik ook al te weten gekomen dat dezelfde gsm bij gsm wijzer 134 euro goedkoper is, dus ik ga mijn bestelling annuleren

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

DickSl 19-12-2012

Algemene score

9,0
Zoals gewoonlijk, ook nu weer een snelle en correcte levering.
Ben nog nooit teleurgesteld geweest in dit bedrijf.
Bestelprocedure erg eenvoudig evenals de betaalwijze.
Je wordt ook prima op de hoogte gehouden over de voortgang van het bestelproces.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

michabadenbroek 17-12-2012

Algemene score

8,0
Nou prijs was goed van mijn receiver. Service eigenlijk perfect was gewoon op vooraad kon hem volgende dag gewoon ophalen. Enige jammere vond ik gebrek aan speakersets op de site. Gemiste kans denk ik dan. Verder heel breed aanbod in alles. Mooie fysieke winkel ook ziet er perfect uit. Ga er zeker vaker wat halen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

deurloobram 13-12-2012

Algemene score

9,8
Al vaker aankopen bij Coolblue gedaan, erg te spreken over de website inrichting. Leuk dat ik mijn bestelling in een blauwe doos kreeg. Kocht een tasje erbij wat toch niet helemaal naar smaak was, was geen enkel probleem om deze te ruilen. Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diedo 13-12-2012

Algemene score

9,0
Algemeen

Wat een fijne webshop om iets te kopen. Dujidelijk, overzichtelijk en voordelig. Ik was op zoek naar een Devolo Dlan Wireless zag hem voor een mooie prijs bij Routershop staan.

Aangezien ik eerder met Routershop (Coolblue) met volle tevredenheid zaken heb gedaan, heb ik ook dit product bij hen besteld.
Verzending

Het een en ander is misgegaan. Dit was echter te wijten aan de TNT en niet aan de Routershop.

Bij het volgen van mijn pakje zag ik tot mijn schrik dat het pakje al bezorgt was... Alleen niet bij mij. Ik heb direct contact opgenomen met Routershop en ben daar uitstekend geholpen. Als klant wil je graag gerustgesteld worden en dat hebben ze heel goed gedaan.

In dat opzicht niets dan lof voor Routershop en met name voor Jos Niels die dit in behandeling heeft genomen.

Het pakje is wat later bezorgd maar is terecht gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Motor1100 08-12-2012

Algemene score

9,3
De webside is duidelijk en je kan een goed vergelijk maken tevens is de levering perfect op tijd.
De informatie komt overeen met datgene wat er geleverd wordt, ik ben zeer posietief over het geheel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lauwrence1 06-12-2012

Algemene score

10,0
goede sevice
goede bezorging
bezorging de volgende dag
als je iets wilt weten kun je ze goed bereiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maniak84 05-12-2012

Algemene score

10,0
Bestelde product na half 12 savonds, en toch de werd het de volgende ochtend al afgeleverd. Zo kan het dus ook !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolekoe 05-12-2012

Algemene score

6,0
Volgens kieskeurig had deze site een hoge beoordeling. Dit vond ik ook inderdaad een pluspunt. De site was helder en duidelijk.

Alleen de bestelling en levering was een heel ander verhaal. Product besteld. Niks geen informatie over mijn bestelling gehad. Aan de telefoon werd ik chagrijnig te woord gestaan.
Uiteindelijk wel mijn bestelling gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 17-12-2012

Beste Nicolekoe, wat vervelend dat je deze ervaring hebt gehad. Wij proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk op de hoogte te houden van hun bestelling. Zo krijg je bijvoorbeeld een orderbevestiging en verzendbevestiging (incl. Track & Trace) van ons via de mail. Zou je kunnen aangeven op welk ordernummer je deze bestelling hebt geplaatst? Dan kijken we dit graag nog voor je na.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Van Hot naar Her 03-12-2012

Algemene score

10,0
De winkels van CoolBlue, incl. Koffiecenter.nl kennen de beste service van NL. Altijd vriendelijk, duidelijk en een oplossing. Bestellingen worden ALTIJD op tijd geleverd. In goede conditie. Het enige is dat de prijzen flink hoog liggen maar daar tegen staat dat de service op topniveau ligt. Tja, wat wil je dan nog meer. Ga zo door CoolBlue. Wij zijn inmiddels al jaren vaste klant. Wie volgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ReneAP 03-12-2012

Algemene score

9,2
Zoals alle voorgaande bestelling, wat ze zeggen is waar. Voor 22:00 uur besteld de andere dag bezorgd. Gelukkig zijn ze ook vaak de goedkoopste op het internet. Blijft een favoriete website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefani 03-12-2012

Algemene score

9,5
De service en de snelheid van Coolblue zijn zoals altijd perfect!
Lang getwijfeld over welke mediaspeler ik zou bestellen, zag op
internet dat de helpdesk gewoon te bereiken was (op zondagavond!!)
en gesproken met een medewerker die mij e.e.a duidelijk kon maken.
Daarna gelijk de EM7380 besteld en nog geen seconde spijt van gehad, wist eerst niet zeker of de mediaplayer de AVCHD videobestanden van mijn Panasonic camera wel kon afspelen.
Dit blijkt echter probleemloos te gaan en de speler speelt verder ook ongeveer alle andere bekende bestanden af.
De installatie is eenvoudig en de werking top, de menu's en de software kunnen nog iets beter/mooier...dit is nog op te lossen door software update's van Eminent in de toekomst.
Ik kan Coolblue zeker aanraden en de EM7380 eigenlijk ook wel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sannepan2 02-12-2012

Algemene score

9,0
Printer zondagavond besteld, de volgende dag al in huis. supersnelle levering dus.
Bereikbaarheid geen ervaring mee gehad en ook niet met after sales.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Joop Puts 02-12-2012

Algemene score

9,0
Ik heb in het verleden wel vaker met deze shop van doen gehad en altijd heeft alles geklopt en vooral ook pijlsnel.
Ook als er problemen zijn wordt er niet lullig gedaan, en kun je e.e.a gewoon terugsturen ter vervanging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

velwim 02-12-2012

Algemene score

9,5
Zoals altijd bij CoolBlue het geval is goed en keurig op tijd geleverd. Misschien niet de goedkooptste maar wel de beste!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique D-J 02-12-2012

Algemene score

4,0
Pas als je problemen hebt, kom je erachter of een winkel/webshop goed is of niet. 30 november is voor ons een babyfoon gekocht die we op 5 december kregen. Op 25 mei is onze dochter geboren en hebben we de babyfoon in gebruik genomen. Sinds een aantal dagen maakt de adapter een hoog en schel geluid wat zelfs boven de tv uitkomt! Dus ik gisteren bellen (1 december) met de webshop. ZIj waren vooral goed in het volgen van de regels, maar meedenken met je. ZIj boden een onderzoek aan van 25-50 euro. Ik moest de babyfoon dan toesturen. Na het onderzoek kon ik ervoor kiezen om de reparatie te laten uitvoeren of niet. Als ik de kosten voor het onderzoek niet wilde betalen, kreeg ik mijn babyfoon niet terug. En dit voor een adapter van een paar euro uit China! Mooi onderzoek door deskundigen als een leek binnen 1 minuut weet wat er aan de hand is. Het vervelende is nog wel dat de garantie van een jaar (? staat nergens hoeveel garantie we hierop hebben) net een dag was verlopen en we de babyfoon pas 6-7 maanden in gebruik hebben! Van service was totaal geen sprake!!!!!!!! Klantenservice is in deze context een verkeerde benaming! Ik zou hier nooit meer wat kopen!!!

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 06-12-2012

Beste Angelique,

Dat is vervelend. Kun je aangeven om welk ordernummer het gaat? Dan kijken we dit nog voor je na.

Reageer

Jsbch 30-11-2012

Algemene score

9,5
Vriendelijk en deskundig personeel. Geen lange wachttijden aan telefoon. Eenvoudige en transparante bestelprocedure. Overzichtelijke en zeer uitgebreide webwinkel. Duidelijke informatie per E-mail over her verloop van de orderafhandeling. Zeer snelle levering. Mogelijkheid om tot 's avonds laat te kunnen bestellen. Voor dat alles moet voor veel producten wel meer betaald worden. Maar ja, voor niets gaat de zon op!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank1955 30-11-2012

Algemene score

9,2
Op vrijdag besteld en betaald. Via e-mail perfect op de hoogte gehouden van de bestelling/levering. Op zaterdag volgens belofte keurig netjes geleverd. Artikel goed verpakt.
Prima bedrijf. Ik zal de volgende keer wederom hier een bestelling plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pluim003 28-11-2012

Algemene score

9,3
Vorige week dringend een flitser nodig omdat mijn SB-800 overleden was. Na wat rondspeuren bleek ie hier op voorraad tegen bijna de laagste prijs. Gelijk besteld en een dag later is deze keurig bezorgd.
Daar zou ik indien nodig zo weer zaken mee doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jstrabbing 28-11-2012

Algemene score

9,2
Bestellen gaat snel en makkelijk. je kan een dag kiezen dat het product bezorgd wordt wat al de volgende dag kon. Bestelling kwam op de doorgegeven dag. Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam379 28-11-2012

Algemene score

9,0
Snelle reactie en levering, vlg. dag thuis geleverd.
Tablet bevalt prima en werkt snel.De accu heeft een zeer lange gebruiksduur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews