coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,0 Lees 42807 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1127 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

AbS1963 16-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het was makkelijk om de camera bij Camerashop te bestellen. Er was veel keuze en het is handig dat er al plussen en minnen vermeld worden

Service
Iedere stap die gedaan werd, werd netjes via de e-mail bevestigd. We hadden de camera binnen 24 uur binnen

Assortiment
Er is een groot assortiment met verschillende merken en verschillende kleuren. Niet alleen maar zwart

Aanbeveling
Snel, simpel en betrouwbaar

Extra toelichting
Voor de tweede keer Via de CoolBlue groep nu iets besteld. Bestelling werd netjes op tijd bezorgt en de prijs is ook juist.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

worvin 16-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site begeleid je eenvoudig door het bestelproces. Hulp bij aankoop vind plaats door simpele selecties.

Service
Service is altijd top. Ik heb 1 keer een laptop geleverd gekregen die na 1,5 maand de geest gaf. Omdat er in die 6 weken meer aan de hand was geweest, was ik het vertrouwen in de laptop kwijt. De klantendesk heeft dat keurig opgelost. Zonder morren mocht ik een andere laptop - van een ander merk- uitkiezen.

Assortiment
Het assortiment is voldoende maar ze hebben niet alles. Het lijkt er op dat CoolBlue al een soort voorselectie heeft gemaakt.

Aanbeveling
CoolBlue kan door hun service en snelle levering bij mij niet meer stuk.

Extra toelichting
Na de zoals altijd snelle levering heb ik de speakers in gebruik genomen. Ik had hiervoor speakers van Logitech met subwoover. Deze speakers doen het uitstekend zonder die woover. Prima geluidskwaliteit. De winkel van CoolBlue biedt een uitgekiend assortiment dus ik kon wederom prima een keuze maken. De prijs behoorde weer tot de laagste in de range dus gecombineerd met de meer dan uitstekende service, blijft CoolBlue aan de top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ikbenmar 16-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Vaste klant bij CoolBlue, snelle levering, ruime keuze en veel winkels, goede prijzen, goed verpakt. Een 10+ waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dennisgh 16-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon op Internet specificaties doorzoeken en bestellen,betalen via ideal en de volgende dag de printer al in huis.

Service
Besteld,Zelfde dag verstuurd,volgende dag in huis wat wil men nog meer.

Assortiment
Gewoon voor ieder wat wild,net wat de printer moet kunnen en waar men hem voor wil gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroenutrecht1978 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
kopen en meteen ophalen in de winkel in Utrecht!

Service
erg snel geholpen in de winkel en goed advies over bijbehorende kabels.

Assortiment
juiste product voor de juiste prijs.

Extra toelichting
Ik vond het prettig dat ik de keuze had om het te laten bezorgen maar ook dat ik het meteen in de winkel kon afhalen (product is meteen gereserveerd, je gaat dus niet voor niks) in de winkel werd ik snel en duidelijk geholpen, binnen 10 min stond ik met TV in de arm weer buiten. Enige feedback is dat ik even moest zoeken naar de plek waar je een volgnummer kon krijgen (je loopt er gemakkelijk langs)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jbemelmans 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online besteld en dat ging echt super

Service
Wij hebben nog geen extra service nodig gehad qua reparatie o.i.d.

Aanbeveling
Vanwege de superleuke presentatie!

Extra toelichting
De online begeleiding en presentatie vond ik geweldig! Echt leuk om te volgen wat er met je bestelling gebeurt, d.m.v. videobeelden. Maar ook daarna, je wordt ieder moment geïnformeerd waar het pakket is en wanneer je het kunt verwachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

basco2012 14-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Geen direct contact gehad dus de service is wat moeilijk te beoordelen.

Assortiment
Genoeg keuze. Ik was in een reguliere winkel en daar was nauwelijks keuze. Daarbij is het aanbod zo divers dat je ook niet alles kunt hebben.

Aanbeveling
Voldoende keuze en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter2612 13-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heldere voorwaarden, zonder 'maar' en 'mits'.Extreem snelle levering binnen 12 uur.Comminicatie zeer betrouwbaar.

Service
Alles volgens de afspraken gedaan. De zware was-droog-automaat zonder gedoe op de tweede verdieping in een smalle berging geplaatst en de oude wasmaschine gewoon meehenomen, zoals op de website vermeld.

Aanbeveling
Je weet waar je aan toe bent voor een faire prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.A.Rodrigues 12-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
overzichtelijk en makkelijk te bestellen

Service
Bij binnenkomst vertelde de bezorger mij dat hij de oude koelkast niet mee retour zou nemen. Ik moest eerst een strijd leveren voordat hij bereid was dat wel te doen. ik had de indruk dat dat hij wilde dat ik hem iets zou aanbieden. Na de bezorging lieten de bezorgers een deel van het verpakkings materiaal op de stoep liggen. Ik heb het zelf moeten opruimen. Jammer!!!!

Aanbeveling
Vanwege de wijze waarop bezorger zich gedragen heeft. Slechts nadat zijn collega hem vertelde dat hij de oude koelkast wel moest meenemen werd hij milder maar merkte tegen mij op dat hij wel vaker een inname geweigerd had. verpakkings materiaal hoort ook niet op de stoep thuis, Ik ontdekte dit pas sávonds omdat ik in een flat gebouw woon, de buren moeten er intussen last van hebben gehad.

Extra toelichting
Ik was eigenlijk positief geimponeerd door de werkwijze totdat

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 17-04-2014

Beste meneer Rodrigues,

Wat vervelend dat dit zo gelopen is. Wij hebben contact opgenomen met Exchange Logistics om te vragen wat er precies gebeurd is. Uw oude koelkast was iets groter dan de nieuwe koelkast. Om deze reden moest de chauffeur wat ruimte maken in het busje, zodat uw oude koelkast meegenomen kon worden. Dit duurde eventjes, omdat er nog koelkasten in het busje stonden voor bezorging aan andere klanten. Gelukkig is uw koelkast alsnog netjes meegenomen met het verpakkingsmateriaal. Wellicht dat er een deel is blijven liggen, onze excuses hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Henk2288 11-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
Bestellen bij coolblue is makkelijk en ze houden je goed op de hoogte van je bestelling.

Service
Retouren doen ze niet moeilijk over, goede klantenservice.

Assortiment
Goede service en kwaliteit maakt dat er soms een beperkt assortiment is.

Aanbeveling
Service, klantgerichtheid en kwaliteit komen met een prijskaartje. Coolblue is en blijft vaak (flink) duurder dan concurrenten. Vandaar dat ik vaak alleen aanbiedingen koop.

Extra toelichting
Service, klantgerichtheid en kwaliteit komen met een prijskaartje. Coolblue is en blijft vaak (flink) duurder dan concurrenten. Vandaar dat ik vaak alleen aanbiedingen koop.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

jb.schering 11-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestelling was eenvoudig door duidelijke voor- en nadelen bij de produkten

Service
Vlotte en snelle levering

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Alleen positieve ervaringen

Extra toelichting
De verpakking zou wat anoniemer kunnen, nu komt de hele straat koffie drinken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schwitzgebel 10-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
je hoeft geen moeite te doen om iets te vinden

Assortiment
het assortiment is meer dan voldoende

Aanbeveling
we hebben niks dan lof voor deze winkel en zou hem zeker aanbevelen

Extra toelichting
goede keuzemogelijkheden, snelle reactie en zeer vlotte en keurige afhandeling. we hebben tot nu toe niets op winkel aan te merken

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

richard_B 09-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te begrijpen website, een kind kan de was doen

Service
Nog wat telefonisch contact gehad en alles perfect afgehandeld. Sterk punt is de koppeling van telefoonnummer zodat je direct naar de vraag kan

Extra toelichting
goede service goede prijs enige wat beter kan is "follow the driver" zodat je nog beter weet wanneer eea wordt afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

garmin007 09-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Het is jammer dat je zo'n goede service niet standaard verwacht. Je wordt vaak op onverschillige wijze geholpen.Dus pluim voor zoveel gemak!!!!

Extra toelichting
Niets dan lof en dat is vaak niet het geval. Pluim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valanne11 09-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Kwam in leuk pakketje.

Assortiment
Kleur Smart Gear kwam niet overeen met plaatje.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

max en rikie 06-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
vanuit je luie stoel, de juiste informatie, bestellen, betalen, klaar!

Service
snelle bevestiging en je word op de hoogte gehouden vanaf je bestelling tot de dag van levering

Assortiment
op maat en uitgebreid, in alle prijsklassen

Aanbeveling
het snelle correcte gemak, prima

Extra toelichting
zie bovenstaande motivaties, niets aan toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjpg68 06-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk en alles is makkelijk te vinden.

Service
Zó hoort een webwinkel te zijn: overzichtelijk, veel artikelen en goede informatie over de artikelen. Snelle communicatie en verzending.

Assortiment
Veel keus!

Aanbeveling
Coolblue (GPS-shop) is vaak de goedkoopste en de service is alom bekend: goed.

Extra toelichting
De prettige overzichtelijke webshops van Coolblue nodigen uit om nog eens langs te komen. Minpunten heb ik eigenlijk niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertbouwens 06-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
doen wat er op de site staat dus gewoon morgen in huis

Service
prima in orde

Assortiment
gewoon alles in huis ( webwinkel )

Aanbeveling
3 x wat gekocht bij Coolblue prima geregeld

Extra toelichting
geen minpunten deug gewoon een 9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hemaned 05-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fpjsalemans 05-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Prima. Ik zou niet weten wat er beter kan. Alles is conform verstrekte info afgehandeld. Telefoon keurig en veilig verpakt in ruime schokvrije doos.

Aanbeveling
Idem, maakt een gedegen en betrouwbare indruk.

Extra toelichting
Ale beloften worden nagekomen. Zeer goede verpakking voor een teer product als een smartphone.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Wijgers 04-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je wordt bijna 'als vanzelf' geleid naar hetgeen je zoekt.De uitleg en het overzicht van bijgbehorende assecoires is duidelijk en overzichtelijk

Service
Vriendelijk personeel, dat er werkelijk álles aan doet om je te laten glimlachen.

Assortiment
Prima assortiment. Ze hebben bíjna alles. Ook voor wat al oudere assecoires kun je bij hen terecht.

Aanbeveling
Ik zou ze zéker aanbevelen. Ik heb er prima ervaringen mee. Oók als er een probleempje is - dat lossen ze lachend en snelop.

Extra toelichting
Zie uitleg per beoordelingspunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sewa92 04-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Wat een geweldige service en winkel. Ik had de ci module pas laat besteld, maar wat geweldig dat zij gewoon tot 23:59 open blijven voor bestellingen!!!! Top!! Zal vaker hier bestellen dat zeker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harsuz 03-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg overzichtelijke website,en volledige en prima info beschrijvingen.

Service
Topservice!!!S'middags een wasmachine besteld en al de volgende morgen geleverd en geplaatst.Heel fijn was dat ik in t begin van de avond werd gebeld over t tijdstip dat ze de volgende morgen de bestelling komen leveren.

Aanbeveling
Zéér aan te bevelen.

Extra toelichting
Prima winkel/webshop, goede prijzen en goede service,, aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rianauta 03-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer goede overzichtelijke site

Service
snelle levering gratis

Assortiment
heb niet alles gezien maar op het gebied van stofzuigers hebben ze erg veel

Aanbeveling
nog niet veel ervaring met deze winkel maar de levering is supersnel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berper 03-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
Duidelijke omschrijving

Assortiment
Vele keuze mogelijkheden om rustig te zoeken met duidelijke omschrijvingen

Aanbeveling
Het was mijn eerste keer dat ik zo'n bestelling via een web shop aanschafte.
Met telefonische ondersteuning ging het perfect.

Extra toelichting
Goede machine, helaas geen tweede accu en of deze extra geleverd kan worden daarover heb ik (helaas) geen informatie. De meegeleverde bits zijn waardeloos zijn snel versleten na een(1) dag gebruikt te hebben doch ik zie de levering van de bits als een reclame stunt.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

irenco 02-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site en simpel te bestellen

Service
Snelle levering op de afgesproken tijd.

Assortiment
Voor speciale seniorentelefoons was er niet zoveel keus, maar misschien zijn er ook niet meer in de handel. Ik ben wel tevreden.

Aanbeveling
De levering was correct en op tijd tegen een billijke prijs zonder verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

correpop 02-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima service, snel en keurig bezorgd, toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John vd Plas 01-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Binnen 24 uur alles geregeld achter je pc, nieuwe wasmachine geleverd, geplaatst en aangesloten en oude machine afgevoerd

Service
Iets te ruime aflevertijd, tussen 10.00 en 16.00, 15.59 geleverd, verder alles uitstekend!

Extra toelichting
Alles wat ze beloven hebben ze waargemaakt, nu hopen dat de machine dit ook doet. Tot nu toe bevalt de machine. Mis nog de functie dat we een berichtje ontvangen wanneer de was klaar is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

EllenGroenhof 31-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goede webwinkel, snelle service, scherpe prijzen en duidelijke communicatie. heb hier ook bij andere Coolblue winkels al dingen besteld, o.a. voor m'n gsm. Ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john1469 30-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Besteld vanuit je stoel in binnen één dag in huis. Super.
TIP: Indien je zelf niet altijd thuis bent, laat het product afleveren bij een punt. Kan je het zelf op een geschikt moment gaan afhalen.

Assortiment
Ruime keuze voor stoomgenerators, echter weinig keuze voor de bijbehorende strijkplank. Hiervoor even verder moeten zoeken.

Aanbeveling
Zeer zeker in verband met de zeer snelle levertijd en de concurerende prijzen.

Extra toelichting
Zoals aangegeven in de motivatie, voor de stoomgenerator een zeer uitgebreide keuze en zeer snelle levering. Allen jammer dat er minder keuze was voor de strijkplanken.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Valentina-2 30-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met veel informatie

Service
Snelle en accurate levering, goed verpakt en geen problemen met retourzendingen

Assortiment
Het assortiment is groot en goed geordend, zodat het gemakkelijk te vinden is. De service is dermate goed, dat als het product soms iets duurder is, ik dat er graag voor over heb.

Aanbeveling
Een zeer betrouwbare winkel, voor mij de beste die er is.

Extra toelichting
Dit is mijn favoriete website en ik kan geen punten vinden die ik niet goed vind. Als ik iets nodig heb, kijk ik eerst bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vdheijden-rp 30-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Zeer betrouwbaar. Zelfs met de SSN top, maken ze hun beloften waar.

Extra toelichting
Geen punten kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daddykoel 28-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede overzichtelijke website met duidelijke beschrijving

Service
om 22:30 besteld, reeds de volgende dag afgeleverd

Assortiment
ruime keuze, scherp geprijsd

Aanbeveling
totaal geen minpunten, hier zal ik zeker de volgende keer weer bestellen !

Extra toelichting
nadat mijn oude beeldscherm defect raakte, uitgekomen bij Monitorstore. de website geeft een zeer ruime keuze met duidelijke specificatie,s van de producten, het fijne is dat je drie producten kan selecteren om deze met elkaar te vergelijken. Op een vrijdagavond om 22:30 beeldscherm besteld, kreeg direct een E-mail waaruit bleek dat het beeldscherm de dag erna al geleverd zou worden, ik had dit pas na het weekend verwacht. via een link in de E-mail kon ik precies volgen waar mijn beeldscherm was, net na het middaguur werd het beeldscherm bezorgd. Na aansluiten bleek dat wat beschreven staat in de beschrijving op de website volledig waar wordt gemaakt, een prachtig beeldscherm met ongelooflijke kleuren en scherpte. voor een 24 inch scherm een uitstekend product tegen een concurrerende prijs !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CorKet 25-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelproces is gemakkelijk, goed assortiment.

Service
perfect

Assortiment
prima

Aanbeveling
Gemakkelijk, snel en betrouwbaar

Extra toelichting
Snelle, vlotte levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden na je aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Benbrug 23-03-2014 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis op de bank bestellen of naar een echte winkel om het product te 'voelen'. Product wat ik zocht was niet op voorraad zag, maar na een telefoontje lagen er verschillende modellen voor mij klaar.

Service
Altijd goed geholpen. En als er iets is lossen ze het goed op.

Assortiment
Compleet.

Aanbeveling
100%

Extra toelichting
Een écht goede winkel profileert zich het beste door het oplossingsgerichte gedrag wanneer je niet tevreden bent. Dat doet Coolblue naar mijn mening zeer goed. Al vaker kocht ik in de internet - en fysieke winkels van Coolblue. Die enkele keer dat ik niet tevreden was lost Coolblue het op gewoon op. Niet meer, niet minder. Gewoon goed. Ondanks dat er verschillende modellen waren heb ik achteraf toch de verkeerde gekozen. Ik was niet tevreden over de TomTom Go 6000, niet de schuld van GPSshop. Wel ruilen ze het gewoon om voor een TomTom Go Live 1005 HDT&M. Zorg dat je de verpakking netjes en compleet bewaard en (letterlijk en figuurlijk) geen centje pijn! Zolang ze zich met deze goede aftersales onderscheiden van de 'moeizame rest' blijf ik klant en positief spreken over Coolblue. Het handgeschreven kaartje de volgende dag in de bus doen ze goed (lees:slim ;)). Je weet dat het marketing is maar het is toch leuk. Het draagt bij aan het algehele positieve gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kikilech 22-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super overzichtelijke winkel, mooie simpele user interface, snel zoeken, top prijzen, fijne bestel methoden en super garantie afhandeling met tevredenheidsgarantie. Benchmark voor andere electronica winkels. Hele leuke manier van consumeren ook met consument. Op de site doen ze dit entertaining en dat gaat helemaal door tot en met de aflevering waar leuke teksten op de omdozen staan.

Service
Heb net een mobiele telefoon gekocht (BlackBerry) die na een paar dagen een stuk goedkoper werd. Baalde ik best wel van, hen gebeld en kreeg meteen een super afhandeling. Ze gaan mij het verschil terug betalen. Kom daar maar eens om bij andere shops.

Assortiment
Kan hier alles wel vinden wat ik zoek. Zoek je via Google kom je nogal eens op hun site via de mooie seo en blijken artikelen niet leverbaar. Mooi gedaan vanuit seo perspectief, minder prettige experience voor consument echter.

Aanbeveling
Bovenstaande recensie spreekt boekdelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theovd39 21-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Supersimpel en voldoende detailinfo

Service
Gewoon wat je van een goede webwinkel mag verwachten

Assortiment
ruime assortiment, maar niet een simpele ophangbeugel bij mogelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

wrbaars 19-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Producten zijn op de site makkelijk te vinden.

Service
Levering is inderdaad zo snel als beloofd

Assortiment
Van de aangeboden merken is bijna elk type beschikbaar

Aanbeveling
Zeer tevreden. PDAshop komt belofte na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keukenradio 15-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
goede vegelijkingssite, ruim assortiment ietsje duurder dan elders, maar daarvoor ook een goede retourservice (indien nodig)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Died81 14-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima bedrijf. Snelle levering. Niks mis mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Langendoen 11-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel besteld

Extra toelichting
Vandaag besteld, morgen in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BartHop12 11-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel erg goed/handig

Service
Ik had pas namelijk een tv gekocht en wist iets niet en tvstore was de enigste die het wist (zelfs LG ZELFS WIST HET NIET ) tvstore is kortom de beste service

Assortiment
Heel veel spullen en zijn absoluut de goedkoopste

Aanbeveling
Zijn kortom de beste
-beste service
-goedkoopste
-eerlijkste
-en natuurlijk de beste
- en nog heel veel meer goede dingen

Kortom ze zijn gewoon de beste tv winkel van heel Europa

Extra toelichting
Ik geen minpunten Maar de pluspunten zijn gewoon super Echt de beste service Echt de goedkoopste Echt de beste kwaliteit Echt de eerlijkste Echt gewoon de beste Kortom ze zijn gewoon echt waar de beste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marleen 1959 11-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden op de site.

Service
Zéér snelle levering, zonder verzendkosten.

Aanbeveling
Goede service en snelle levering.

Extra toelichting
Alles zéér overzichtelijk en makkelijk te vinden op de site, verder een supersnelle levering zonder verzendkosten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eroelo 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Prima service. Snelle 24-uurs levering en beste prijs plus gratis zakken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

farina2000 06-03-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Aanbeveling
Recent een TomTom aangekocht voor totaalbedrag van 194,99 euro. Pakket omhelsde een TomTom en een luchtroosterbevestiging.Twee dagen later wordt hetzelfde apparaat plus beschermingshoes en bevestigingsbeugel voor 149,95 euro aangeboden via de website Koopjedeal
Dan denk je dat CoolBlue marktprijzen hanteert. Kennelijk dus niet.

Extra toelichting
Als klant verwacht je dat CoolBlue marktprijzen hanteert. Helaas blijkt dit dus niet zo te zijn. Betaalde in de webshop 194,95 euro voor dit pakket. Twee dagen later werd een uitgebreider pakket door de website Koopjedeal voor 149,95 euro aangeboden. Je voelt je dan toch wel genept.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Coolblue 10-03-2014

Beste meneer Bongers,

Het klopt dat Coolblue niet altijd het meest voordelig is. Graag geef ik u hieronder een uitleg:

Wij proberen ons te onderscheiden in service door te werken met ervaren en deskundige productspecialisten. Zowel voor, tijdens als na uw aankoop kunt u daarom rekenen op een antwoord op al uw (technische) hulpvragen. Deze specialisten zijn zeven dagen per week bereikbaar, doordeweeks zelfs van 8:00 tot 23:59 uur.
De meeste van uw vragen kunnen tijdens hetzelfde gesprek worden beantwoord. Verder is het zo dat verschillende aanbieders werken met verschillende leveringsvoorwaarden. Bij een aankoop doet u er altijd goed aan te letten op hoe en wanneer uw product geleverd zal worden.

Wij hebben geen samenwerking met de website www.koopjedeal.nl en daarom kunnen we u niet tegemoet komen in het prijsverschil. Omdat we het toch vervelend voor u vinden, sturen we u daarom een aparte email met een kleinigheidje.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

TjerkD 05-03-2014 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ze hebben een vestiging in mijn woonplaats

Service
Ik had steeds terugkerende problemen met mijn Nike sportwatch, steeds door coolblue opgestuurd en door Nike vervangen. Na mijn tweede kapotte Nike sportwatch stuurde Nike een nieuwe in de oude verpakking. Ondanks mijn grote teleurstelling en boosheid bleven ze keurig en correct. Om mij tegemoet te komen stelden ze wel dat als dit exemplaar ook kapot zou gaan, ik zonder problemen een nieuwe zou krijgen. Toen ook de derde Nike sportwatch (binnen een week) kapot ging, kreeg ik zonder verder commentaar gewoon de door mij gewenste Polar RC3 Bike.

Extra toelichting
Gezien het feit dat ik, zonder enig aandringen van mijn kant, mijn oorspronkelijk betaalde 149 euro vergoed kreeg in plaats van de 129 euro die een Nike sportwatch tegenwoordig bij coolblue kost, vind ik heel goed. Ook de vriendelijkheid waarmee ik steeds ben geholpen (ondanks dat ik in mijn teleurstelling niet altijd redelijk was) heb ik als heel prettig ervaren. Coolblue (van o.a. pdashop) bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alidavlim 04-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

joke62 04-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
snelle service en geen bezorgkosten en toch goedkoper dan de rest

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rompelbk 03-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

androidmarvin 27-02-2014 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is overzichtelijk en snel. Informatie bij de producten is uitgebreid.

Service
Iets mis gegaan met het opslaan van mijn e-mail adres waardoor een aantal zaken niet goed is gegaan.
Nabellen levert zeer soepele aanpassing en herstel van proces!

Assortiment
Fietscomputer met navigatie en alles er op en er aan was compleet voor handen. Eigenlijk geen relevante producten gevonden die wel elders en niet hier beschikbaar waren.

Aanbeveling
Top, ook in live contact in de winkel en telefonisch.

Extra toelichting
Om te beginnen trof ik een website die overzichtelijk en snel is. Daarnaast waren alle computers waar ik positieve reviews over had gevonden en ontvangen uit mijn omgeving aanwezig in de webshop met complete overzichten van wat ik voor mijn geld zou krijgen. Vervolgens in de winkel gekocht en daar vriendelijk geholpen door iemand die goed luisterde naar mijn vragen en ook mijn vragen beantwoorde. Meer een dienstverlener dan een verkoper. Bij de aankoop in de registratie een typefout gemaakt die mij ook niet was opgevallen. Over gebeld en in no time opgelost. Deze combinatie van positieve aspecten kom ik zo zelden tegen, vandaar hier mij review.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews