coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2218 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul Fransen 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Tot 23u59 bestellen , de dag erop geleverd.

Service
Mails en sms over vordering van het pakje, pak te volgen via track en trace

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janssens52 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
snelle levering

Extra toelichting
snelle service en beste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bernard 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoek, klik, bestel, klaar.

Service
Netjes op de hoogte gehouden van de status en levertijd. 16:00 geleverd is 16:00 geleverd. Punt. Klantenservice via W'App is snappen hoe klantenservice anno 2015 zou moeten zijn.

Assortiment
Teveel keuze m.b.t. trekking tassen, scherp geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HG Hartjes 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, zeer informatief. Goede feedback eenvoudige bestelling.

Service
Wordt constant goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Assortiment
Zeer breed en zaken op voorraad die elders niet meer te krijgen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk bestellen

Service
niet goed geld terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nousch 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zeer overzichtelijk

Service
Alles verliep zonder problemen

Aanbeveling
super snelle professionele service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

vinciane.gemoets 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website,alles netjes uitgelegd en makkelijk in tr vullen

Service
goede opvolging vóór de bestelling.
Service na verkoop nog niet nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

briekdockers 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
paar knoppen induwen en klaar is kees

Service
heb zelfs nog geen 12 uur moeten wachten, geweldig

Assortiment
ruime keuze, maar er kan altijd verbetering kome

Extra toelichting
snelheid van de winkel is ongelooflijk, zo snel dat ik iets in men handen heb!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard Hendriks 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijke website, uiterst gebruikers vriendelijk

Service
Snelle service en retourservice

Assortiment
Bijna alles te bestellen wat elektronica aangaat

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudik 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je luie zetel of waar ook...

Service
snel en degelijk

Assortiment
goede keuze

Aanbeveling
supersnel!

Extra toelichting
weet nu perfect hoe laat het is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yanus 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Kiezen, bestellen, de volgende dag voor de middag geleverd - we worden verwend bij Coolblue.

Service
We hadden laatst een ernstig technisch probleem met een besteld product (een cameratje dat alle beelden telkens weer overschreef ipv op te slaan), retourinfo onmiddellijk ontvangen en produkt gratis terug getuurd.

Assortiment
Bijna elke kleur van elk model hebben ze in stock - gedaan met wachten, al was het op net die ene kleur die je wou...

Aanbeveling
In goede en blijkbaar ook slechte tijden - tot de dood ons scheidt zou ik zeggen :-)

Extra toelichting
Tot dus ver, en dat is echt bij goede en tot op heden 1 slechte keer (het product dan, dat was geproduceerd met een bug), kan ik nergens van klagen. Alles verloopt zoals het hoort, ook al gaat het mis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erna Janssen 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kan zelf bepalen wanneer je iets besteld zodat je weet dat je op de dag van levering zeker thuis bent.

Service
Ik vind niet dat je na elke handeling die men bij coolblue doet een melding dient te krijgen. Een beetje vervelend als je 's avonds nog iets besteld en dan een melding krijgt als deze verwerkt is terwijl je slaapt.

Assortiment
Heb tot heden alles al gevonden wat ik nodig had en dat is handig als je iets dringend nodig hebt.

Aanbeveling
Handige en snelle oplossing voor iets wat je snel nodig hebt met duidelijke uitleg uitleg en handige website.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

JaanHar 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer toegankelijke site, veel informatie.

Service
Klantendienst makkelijk te bereiken en heel vriendelijk.

Assortiment
Uitgebreid aanbod in veel verschillende dingen.

Extra toelichting
Heel erg tevreden over Coolblue. Perfect te vertrouwen, makkelijk om pakketje op te volgen en steeds mooi op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJ 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede zoekfunctie

Service
overweegt de oplossing van klanten ook echt te gebruiken

Assortiment
veel keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Eerlijk over de producten en wat je kunt verwachten

Extra toelichting
als ik iets zoek kijk ik eerst op de website van coolblue, 9 van de 10 keer dat zij het hebben en naast de info van coolblue zelf zijn de meeste artikelen voorzien van de ongezouten mening van de klant die het product hebben gekocht. Dan kun je makkelijker kiezen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan van coillie 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
super overzicht

Service
sneller kan toch niet

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
10 op 10 prijs service levering alles prima

Extra toelichting
perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Al googlend naar een merk rugzak kwam ik bij Coolblue terecht. Voor een zeer goede prijs stond daar een aanbod. De melding dat de levering gratis was en een eventuele terugzending ook maakte de beslissing gemakkelijk. De bestelling was binnen een paar minuten geregeld

Service
Bij de bestelling worden vel aflevermogelijkheden aangegeven. Omdat ik geen zin heb thuis te wachten kon ik mijn levering afhalen bij meerdere winkels op loop of fietsafstand.

Assortiment
Zoekende naar een paar wandelschoenen van een bepaald merk. Deze staan niet in het assortiment!

Aanbeveling
Prima site, geweldige aflevermogelijkheden, super service. Kortom, ik weet jullie in de toekomst te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil Teunissen 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel, goede producten en service prima

Service
zie boven

Assortiment
ruim voldoende

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mfockedey 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website met uitgebreide zoekfuncties en filters. Eens je een account hebt aangemaakt, heb je maar in te loggen en kan je bestellen. Betalen gaat snel en vlot. Het leveringsadres is niet noodzakelijk het facturatieadres, wat leveringen overdag (op werk) mogelijk maakt.

Service
Snelle service: de levering was er reeds de volgende dag. Ik werd op de hoogte gehouden via sms. Zo zag ik wanneer alles werd ingepakt en wat later werden verzonden. Dit zorgt toch een beetje voor die extra 'sinterklaas' spanning als je iets besteld.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment. Ook veel keuze qua bijhorende accessoires. Alleen vind ik de bundels niet altijd duidelijk. Ik bestelde een artikel (Godox 5-in-1 Reflectiescherm 80cm) en er werd mij een bundel voorgesteld met een 'Falcon Eyes Lampstatief I-2001' en 'Falcon Eyes Klem + Spigot CL-CLIP'. Ik leidde daar onterecht uit af dat het statief en klem te gebruiken waren met het reflectiescherm maar dit bleek niet optimaal. Ze komen wel van pas dus gelukkige geen onnodige aankopen gedaan.

Aanbeveling
De laatste jaren al meermaals bij Coolblue besteld. Steeds zeer snelle leveringen, steeds de juiste producten geleverd. Nog geen beroep moeten doen op de dienst na verkoop dus voor mij is deze feel-good, look-good webshop mijn eerste bron bij nieuwe webbestellingen.

Extra toelichting
Coolblue combineert gebruiksgemak met een uitgebreid aanbod in een mooie webshop. Bij veel artikelen is er een beknopte videobeschrijving waar extra uitleg over het product wordt gegeven. In 't kort; snel, goed en good-looking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Maria 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via Kieskeurig werd ik direct doorgelinkt naar Coolblue en het produkt dat ik zocht. Hier vond ik duidelijke produktinformatie. Het bestellen ging zeer gemakkelijk.

Service
Ik heb tot nu toe totaal geen klachten. Vragen worden geheel naar tevredenheid beantwoord. Keurig op tijd werd bestelling afgeleverd, volgens de route die je kunt volgen als je dat wil. Niet goed, gratis terugsturen. Dus geweldige service.

Aanbeveling
Als ik interesse heb in een produkt, kijk ik nu eerst bij Coolblue. Mijn ervaring is dat de prijs okee is, in vergelijking met andere aanbieders.

Extra toelichting
Ik wilde een bladblazer kopen, aangeboden bij V&D prijzenslag. Bij kieskeurig las ik echter slechte beoordelingen van dit type, dus ging ik verder zoeken bij kieskeurig. Zo kwam ik uit bij Coolblue en vond daar voor hetzelfde bedrag (met de Wolf-Garten cashback- actie, alleen bij Coolblue) een goed beoordeelde Wolff Bladblazer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

The CISSE 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kan het nog sneller gaan? Ik denk het niet! En alles is duidelijk en gemakkelijk te vinden!

Aanbeveling
Doe dit regelmatig!

Extra toelichting
Tot op heden altijd tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anja 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Uitgebreid assortiment, duidelijke website, redelijke prijs en snelle bezorging. Mijn wasmachine werd om 23.00 uur besteld en de volgende dag bezorgd. Gratis verzending.

Service
Eerst een mailtje over de dag, bezorging tussen 8.00 en 18.00 uur. Daarna een mail met een definitieve tijd. Tussen 12.30 en 14.30 uur. Prima te regelen zo met werk zonder een hele dag vrij te hoeven nemen. Koerier was keurig binnen de afgesproken tijd. De machine werd naar zolder gebracht, aangesloten en de oude afgevoerd.

Assortiment
Voldoende keuze uit een aantal apparaten.

Aanbeveling
Snelle bezorging, met een tijdsafspraak, geplaatst en aangesloten. Oude apparaat afgevoerd. Voor mij de eerste keer bij Coolbleu, maar zal zeker vaker bestellen. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lennnartt 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site, met handige filters per categorie.

Service
Zeer snelle en efficiënte service, zelfs in het weekend.

Assortiment
Zeer ruim aanbod, maar sommige sites bieden hetzelfde product goedkoper aan.

Aanbeveling
Sommige sites bieden producten goedkoper aan, maar je krijgt bij Coolblue wel een ongeziene service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AM 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede duidelijke website.
Vond meteen wat ik zocht.
Met de life chat, die zeer vriendelijk verliep, antwoord gekregen op mijn vraag over het artikel.

Service
Zaterdagavond rondom 10.30 uur besteld en werd de volgende dag op zondag bezorgd. Netjes, zoals ze beloofd .
Helemaal super.

Assortiment
Ik was op zoek naar een magnetron van een bepaald merk en type, die vond ik hier meteen.

Aanbeveling
Ik vind de service van Coolblue fantastisch, je hebt het lekker snel in huis. Wat dat betreft bestel ik nergens anders meer!

Extra toelichting
Ik was aangenaam verrast hoe alles verliep.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1wimmie 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Een heerlijke website om te snuffelen en alles is duidelijk.

Service
Hier voel je je nog echt een klant. Je krijgt keurig een bevestiging via mail. Je krijgt een mail dat je pakket onderweg is en ja zelfs een sms-je. Hier moet je toch blij van worden

Assortiment
Ik vind het prima zo, want ben angstig dat als ze uitgroeien naar nog groter dat de service in het geding komt. Ik wil Coolblue zo houden zoals het is, want het is een echte aanwinst

Aanbeveling
Overzichtelijke website, prijs is duidelijk product op voorraad is. En dan de snelheid en service gewoon geweldig

Extra toelichting
Mijn motivatie heb ik reeds iedere keer gegeven. Bij Coolblue voel je je nog echt klant. Ze zijn snel, klantvriendelijk en een fantastische service als je iets wil ruilen. Dus AUB Coolblue wijzig niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leon 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Producten makkelijk vindbaar, uitleg mag wat beter.

Service
Levertijd is nagekomen. Verder niet te maken gehad met service.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik nodig had voor een goede prijs.

Aanbeveling
Zeker een fijne webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.welbers 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor mij de allerbeste webshop!
Zeer eenvoudig om artikellen te vinden, keuzes te maken, te bestellen, te betalen, zending te volgen enz.
Veel artikellen worden in een filmpje besproken.

Service
Perfecte service gedurende het gehele proces.
Van uitzoeken, bestellen, zending volgen enz.

Assortiment
Uitgebreid assortiment met goede beschrijvingen, vaak begeleidende filmpjes over de artikellen.

Aanbeveling
Al veel dingen besteld bij coolblue, de meest uiteenlopende dingen en altijd naar uiterste tevredenheid!

Extra toelichting
Dit is hoe een webshop eruit moet zien! Ruime keuze, gemakkelijk bestel proces, geen bijkomende kosten bij betalingen, zeer snelle en gratis levering, zeer goede service. Wanneer een artikel niet naar tevredenheid is, gratis retourneren! Ik ben zeer tevreden over coolblue en nee ik werk er niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toebaert 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer degelijke verpakking

Service
binnen de 12uur geleverd

Assortiment
heel veel artikkelen te verkrijgen staat bij mijn favorieten

Aanbeveling
alles was perfect in orde

Extra toelichting
het was mijn eerste bestelling en er zullen er zeker nog volgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

georges1843 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ondanks mijn ouderdom had ik geen moeite.

Service
Ik kreeg het op de tijd die ik verwacht had.

Assortiment
Het kan altijd beter.

Aanbeveling
Na verschillende bestellingen nog altijd tevreden.

Extra toelichting
Aan de winkel heb ik niets aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

André 11-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
alles helder en een zeer ruim aanbod

Service
alle beloften worden snel en als beloofd nagekomen.

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
jammer dat de was/droogmachine niet helder beschreven was maar de afhandeling van de klacht was snel en als beloofd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ChristelvandenEijnden 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
handige webwinkel

Service
goed op de hoogte gehouden van pakketlevering

Assortiment
ze hebben alles (en op voorraad)

Aanbeveling
gebruiksvriendelijk

Extra toelichting
Alles goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

antnwgmn 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zit heel comfortabel, bij andere rugzakken zit de laptop tegen je rug niet goed. Maar door de mousse heb je hier geen last van.

Service
Top! in de namiddag besteld, de volgende ochtend stond het pak al in huis.

Assortiment
Veel keuze, alle bekende rugzakmerken verkrijgbaar.

Extra toelichting
De snelheid van de bestelling is echt top, bijna onmenselijk. Voor de afbeeldingen bij rugzakken, misschien een afbeelding toevoegen waarop iemand de rugzak draagt. Lengtematen in de specificaties zijn niet zo makkelijk om voor te stellen, hoe groot de rugzak echt is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anna Mommaerts 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is zeer goed georganiseert en alles is in orde, hoe het moet zijn.

Service
Ik vind het super dat het de volgende dag al aankomt!

Assortiment
Er is zeer veel keuze.

Aanbeveling
Omdat het de volgende dag al aankomt en er zijn ook mooie merken bij.

Extra toelichting
Omdat is (nog) geen slechte punten heb ondervonden en alles is perfect in orde. Ik vind dit een hele goede winkel, ook omdat het heel gemakkelijk is om online te bestellen en hem direct toe te krijgen. Ik zou het wel niet fijn vinden moest ik veel reclame krijgen via mijn e-mailadres.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Urbain 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk via internet besteld

Service
Netjes mail gekregen en goed op de hoogte blijven houden

Assortiment
Meteen op voorraad en ook alternatieve

Aanbeveling
Besteld om 17:00 en volgende dag al in huis top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

123jozef 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
handig om thuis achter je computer te kunnen kiezen wat je wilt bestellen

Service
's avonds besteld en de volgende dag voor 12 uur aan huis geleverd via B- post

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
voor mij was het een positieve ervaring

Extra toelichting
Ik vind het goed dat je thuis kunt kiezen en aan huis kunt laten leveren zonder bijkomende kosten en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fietsers2 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
kan het nog makkelijker eigenlijk. Ik denk het niet

Assortiment
ruime assortiment; zeker voldoende om je keuze te maken

Aanbeveling
ik zie geen enkele reden waarom ik dat niet zou doen

Extra toelichting
tis mijn eerste ervaring met deze winkel en eigenlijk liep alles quasi perfect

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

avandes 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk terug te vinden objecten via de website.

Service
"s avinds om 23u besteld, 's ochtends geleverd : prettig !

Assortiment
Voor alle budgetten is er wel een produkt !

Aanbeveling
Ik heb enkel positieve ervaringen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dvd 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Even bellen en alles is direct geregeld

Service
Geen vraag is teveel

Assortiment
Groot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Flor Peeters 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is erg overzichtelijk en duidelijk met de nodige details.

Service
Jullie zijn werkelijk zo snel en efficiënt als jullie beweren te zijn.Het zijn geen loze beloften en dat is bij veel van jullie concurrenten wel wat anders.Bij de laatste levering stond ik met mijn bestelling in de lift en kreeg benieuwde reacties van enkele buren en heb jullie dan ook met oprecht plezier de hemel ingeprezen.

Assortiment
Bij bijvoorbeeld machines en multitools zou ik graag wat meer keuze hebben maar ik begrijp best wel dat jullie je aanbod interessant willen maken voor zoveel mogelijk verschillende klanten,professionelen of hobbyisten.

Aanbeveling
Zoals ik al schreef doen jullie wat je beloofd,snelle en correcte levering aan een scherpe prijs.Lovenswaardig.

Extra toelichting
Ik ben gewoon heel erg tevreden over het aanbod,de prijs,snelle correcte levering.Met de garantie heb ik nog geen ervaring en dat is eigenlijk een goed punt en daar heb ik alle vertrouwen in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Hoegaerts 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Zeer snel geleverd

Service
ok

Assortiment
Er zijn dingen die je niet kunt vinden bij jullie

Aanbeveling
geen opmerking

Extra toelichting
Perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Alija 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Tot nu toe alleen maar goede ervaringen bij Coolblue

Service
1 keer gebeld en werd meteen op een goede manier opgelost

Assortiment
wat ik wilde hebben was er, kijk alleen naar dingen die ik nodig heb, heb het tot nu toe altijd gevonden in hun assortiment

Aanbeveling
in hele grote mate kan ik de website aanbevelen, ik ben rolstoel afhankelijk en het is fijn dat er zo een duidelijke website is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cain_w 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gewenste product had ik meteen gevonden en het bestellen ervan was ook 2x niets! top

Service
De volgende dag zat het mooi en vroeg in mijn brievenbus. Niets op aan te merken!

Aanbeveling
Ik raad het iedereen aan! Omdat ik geen enkel probleem heb gehad! Ik heb okal eens iets besteld bij bol en daar had ik niets anders dan problemen!

Extra toelichting
Goede winkel met een topservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mantap 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke overzicht van de webshop en heel heel eenvoudig om keuzes te maken

Service
je wordt duidelijk naar de volgende handeling verwezen

Assortiment
voldoende keus

Extra toelichting
afhandeling en bezorging verliep vlot en via tracking kan je zien hoe ver ze zijn met de bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arlon 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kocht via Coolblue 2dekans, dezelfde dag nog een orderbevestiging en een betaal link. De andere dag keurig geleverd!

Service
Ik ben zeer goed, snel en kundig geholpen door Mike. Hij reageerde snel op mijn verstuurde mails.

Assortiment
Ruim en breed assortiment. Mocht ik weer iets nodig hebben, dan weet ik jullie te vinden.

Aanbeveling
Ik kan Coolblue aanbevelen omdat, er naar mijn idee zeer kundige mensen zitten die echt alles doen om die beloofde glimlach op je gezicht te toveren. Voor mij een positieve ervaring als het gaat om winkelen op het internet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacobs5 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede informatie laat toe een geschikt product te kiezen dat bovendien zeer snel geleverd wordt, dikwijls goedkoper is dan elders en dan hoef ik me nog niet te verplaatsen (= minder auto's op de baan, minder brandstofkosten en minder fijn stof).

Service
Snelle levering! 's Avonds besteld, levering de dag daarop in de voormiddag!

Assortiment
Verwachten dat je alles kunt vinden aan de voordeligste prijs is niet redelijk denk ik. Maar bij Coolblue is toch zeer veel te vinden

Aanbeveling
Ik kan iedereen aanraden bij elke aankoop Coolblue zeker te raadplegen, maar elke klant is daar natuurlijk vrij in.

Extra toelichting
Goede informatie, gemakkelijke betalingswijze, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
prima, ik zou niet weten of hoe het makkelijker kan. Product makkelijk gevonden. Bestelproces eenvoudig zonder valkuilen.

Service
geen klachten, levertijd werd vrijwel direct aangegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sightcs 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijke website, zeer toegankelijk. Bijna alle producten beschikken over voldoende reviews en je kunt precies zien wat wel en niet goed verkoopt. Heel gemakkelijk om een goed product te vinden. Niets op aan te merken.

Service
'Daarom' is ook goed genoeg om een product terug te sturen naar Coolblue. Ze accepteren werkelijk alles, hier is de klant werkelijk koning.

Assortiment
Geweldig assortiment, ik heb nog geen situatie meegemaakt waar ik niet kon vinden wat ik nodig heb. 9/10, ze zijn niet altijd de goedkoopste, wel vaak de beste en de snelste!

Aanbeveling
Goed, snel, gemakkelijk. That's it!

Extra toelichting
Dit is juist een goede webwinkel vanwege de waarde die Coolblue hecht aan klanttevredenheid. Dit is een geweldige insteek, en draagt zeker bij aan mijn positieve mening. Zoals ik zei, niet altijd de goedkoopste, wel vaak de beste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobbeD 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snelle en simpele site

Service
snelle en goede service

Assortiment
veel en groot assortiment

Aanbeveling
altijd betrouwbaar en goede service en snelle service

Extra toelichting
Gewoon groot assortiment, in de winkel vriendelijk personeel, altijd op de hoogte als je iets bestelt, snel in huis , geen nadelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tjawolfs 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen via de internetsite of marktplaats gaat super eenvoudig en mega snel

Service
Dikke 10 op klantvriendelijkheid. Vriendelijk, zorgvuldig, deskundig etc.

Assortiment
Assortiment is uitgebreid. De meest verkochte types en merken zijn te koop. Zoek je echter een exoot, dan ben je wellicht niet aan het juiste adres.

Aanbeveling
Als je excellente service wil en niet bang bent om ook nog eens de laagste prijs te betalen, moet je bij Coolblue zijn.

Extra toelichting
negatieve punten kan ik niet bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marian1166 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Super snelle levering en je word goed op de hoogte gehouden van waar je pakket is dus helemaal TOP

Assortiment
Ze hebben veel keus.

Aanbeveling
Ze hebben veel keus en goede prijzen en zoals ik hier boven al schreef een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wimsfrituur 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Onhandig ding , je kan je scherm van je i phone niet goed overal aanraken met de cover errond . Hij ligt al na twee dagen in de schuif en komt er Wss nooit meer uit . Miskoop !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews