coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42303 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3453 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

malowier 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dankzij de vergelijkingsmodule hebben we de machine gevonden die aan onze eisen voldeed.

Service
Bestelling is op het het afgesproken tijdstip geleverd en de koeriers hebben het toestel geïnstalleerd en het oude meegenomen.

Assortiment
we hadden meer dan voldoende keuze uit diverse machines van diverse merken. En dankzij de vergelijkingsmodule hebben we een keuze kunnen maken

Aanbeveling
Uitgebreide keuze - snelle levering goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Gelden 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon vanuit je stoel,op je gemak bestellen.

Service
snel en goed traceerbaar.

Assortiment
prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary van Luijk 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
lekker snel vinden wat je zoekt

Service
pakket was idd de volgende dag bezorgt zelfs op zaterdag terwijl wij in een uithoek wonen en eigenlijk altijd ons pakket post 1 of 2 dagen later krijgen toppie dus

Assortiment
gewoon goed

Aanbeveling
Kom ik weer bij het beloofde bezorging netjes de volgende dag !!!

Extra toelichting
Zeker voor herhaling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

laurent6 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Een makkelijke toegang tot de site, mooi en goed beschreven aanbod, snel antwoord op vragen, eenvoudige betaling (paypal), prima info naverkoop, track and trace, snelle levering, oa met bpost in postpunten. Gewoon uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

akkermank 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website , vlotte levering

Assortiment
Het assortiment was in mijn geval meer dan voldoende

Aanbeveling
Klantvriendelijk , redelijke prijzen en altijd bereid om nuttig advies te geven

Extra toelichting
Het bestelde was dat gene wat ik er van verwachte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

philiipvdm 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke overzichten en goede zoek- functies.

Service
Bij problemen gemakkelijk iemand telefonisch te bereiken tot 's avonds laat en in 't weekend

Assortiment
Veel keuze tussen verscheidene merken

Aanbeveling
Ik durf iedereen aan te raden om bij Coolblue.be te shoppen.

Extra toelichting
Gemakkelijk kunnen vergelijken, prijzen en specificaties bekijken. De levering datum kunnen kiezen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lijs 05-10-2015 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snelle service, kan laten leveren op veel verschillende plaatsen, zeer handig.
Wel bluts in deksel vuilbak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inkab 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer makkelijke site

Aanbeveling
zeer zeker alles verloopt zeer vlot en correct

Extra toelichting
bestellen gaat zeer vlot je kan je bestelling volgen en de levering en verpakking is zeer correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijk alles te vinden

Assortiment
Er is genoeg keuze voor iedereen

Aanbeveling
Snel, gemakkelijk en betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jimpieken 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke informatie

Service
sneller kan niet denk ik

Assortiment
ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2mbl3690 05-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Service
Heel snel geleverd pakketje goed kunnen volgen.

Assortiment
Ze hebben heel veel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques Lipman 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Wij hebben gelachen om de video om het wachten beter te verdragen. Ook de uitpakvideo was hilarisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lut cool 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je moet je huis niet uit

Service
vlot snel en correct

Assortiment
in andere winkel niet beschikbaar, wel bij cool blue

Aanbeveling
jullie verdienen het

Extra toelichting
gewoonweg tevreden over de hele lijn....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

terminator99 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Na fysiek enkele winkels bezocht te hebben op zoek naar een screen protector voor mijn smartphone, kwam ik van een kale reis terug. Op COOLBLUE had ik na enkele seconden gevonden wat ik zocht en de volgende morgen zat het al in de bus! In de toekomst kijk ik dus eerst bij COOLBLUE vooraleer me op pad te begeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

krusty15 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Op zoek naar de juiste product helpt coolblue je te kiezen met handige filters en zoektermen

Service
snelle en duidelijke service met stapsgewijze update van je bestelling (van elke handeling wordt je op de hoogte gehouden)

Assortiment
er moeten soms keuzes gemaakt, maar coolblue heeft van alle grote merken op pc/audio/tv gebied in ieder geval alles in huis

Aanbeveling
doorgaans goedkoper en supersnelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

cecile02 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
grootste gemak

Service
beter kan nie

Assortiment
okee

Aanbeveling
Heb deze morgen mijn collega's al ingelicht over de goede werking van coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk te vinden, moest wel even zoeken voor de menus.

Service
Goede snelle service, kan geen 10 geven omdat ik verder nog geen extra service nodig gehad heb.

Assortiment
Vrij groot assortiment :)

Aanbeveling
Goede winkel, snelle service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Franzl 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gemakkelijk te bestellen. Er was wel vertraging maar dit werd netjes opgelost dmv een waardebon

Service
nette beantwoording van mijn vragen door de telefoniste

Assortiment
volop keuze en goede mogelijkheid de prijzen te vergelijken

Aanbeveling
correcte afhandeling, goede verpakking en prima boormachine die compleet voldoet aan mijn verwachtingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kiara 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles verloopt heel soepel en gemakkelijk als je een bepaald product zoekt.

Service
Er was even terug wat kapot aan de nieuwe laptop die ik bij coolblue had gekocht, de laptop was splinternieuw dus ik heb met de klantenservice gemaild, hoe en wat ik nu moest doen. Super service! Geld teruggekregen na allemaal dingen geprobeerd te hebben, super fijn! Nu dezelfde laptop gekocht en die werkt op en top.

Assortiment
Heel ruim assortiment

Aanbeveling
Super winkel

Extra toelichting
Geweldige winkel, goede service, betaalbare prijzen, hele snelle verzending!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pandoer1 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ongelooflijk gemakkelijk bestellen, snelle levering (minder dan 24 uur) en een toffe koolmonoxide- en rookmelder met vele extra's! Echt wel een aanrader. (Nu maar hopen dat hij niet in werking moet treden :-))

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GretaGroningen 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kijken, klikken, kopen, volgende dag in huis

Service
Altijd vriendelijk
Erg deskundig

Aanbeveling
Bij CoolBlue is de klant nog echt koning!

Extra toelichting
Gewoon goed, zowel online als in de winkel (Groningen) Je kan ze bellen, mailen maar zelfs ook Appen! Zeer goed en snel contact. Geen standaard antwoorden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Berkel 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Snelle service en ook nog bezorging op zondag!

Aanbeveling
Goede service, ook als je belt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Irma 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
thuis bestellen, snel in huis

Service
Prima bereikbaar en duidelijke uitleg!

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
gewoon prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

E. Martijn 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelproces is vlot en makkelijk

Service
Wasdroger in 1 dag geleverd door aardige en servicegerichte mensen

Aanbeveling
Goed product voor een relatief lage prijs, snel geleverd en aangesloten, oude wasdroger is meegenomen

Extra toelichting
Goed product voor een relatief lage prijs, snel geleverd en aangesloten, oude wasdroger is meegenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brouckaert 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel gemakkelijk en gebruiksvriendelijke site om order te plaatsen

Service
héél professioneel

Assortiment
ruimschoots voldoende voor het product waar wij naar op zoek waren

Aanbeveling
gemakkelijk en correct

Extra toelichting
heel professioneel en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kge 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vond onmiddellijk wat ik zocht

Service
Had de goederen snel nodig en ze werden binnen de 12u aan huis geleverd

Assortiment
Ruime keuze, alternatieven bekeken maar bij mijn eerste gedacht gebleven

Aanbeveling
Doen! Waarom niet????

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gaston373 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uitkiezen en je hebt het de volgende dag

Service
uitstekende service

Assortiment
volop keuze genoeg

Aanbeveling
ik heb nog vrienden die heel tevreden zijn van coolblue

Extra toelichting
het kan niet makkelijker om iets te bestellen van bij je thuis en kiezen op uw gemak zonder verplaatsing!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site

Service
Super snelle levering en goed op de hoogte gehouden

Assortiment
Makkelijk te vinden wat je wil door de categorie

Aanbeveling
Makkelijk

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer duidelijke en goede omschrijving product en makkelijke site om te bestellen.

Service
goede terug koppeling over de status van de bestelling

Assortiment
zeer groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hmsoute 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel info beschikbaar en mogelijkheid tot vergelijking van verschillende produkten met inbegrip van "opslaan".

Service
Mocht "zomaar" mijn nog geen jaar oude Surface Wallet iPhone 6/6s Rood kosteloos inruilen voor mijn bestelling, omdat deze aan de rand had losgelaten. Dat ging boven mijn verwachting en ik was blij verrast.

Assortiment
Het assortiment is dusdanig groot, dat kiezen moeilijk is.

Aanbeveling
Vanwege de snelheid én de service, ook aanwezig bij het personeel in de vestiging te Rotterdam.

Extra toelichting
Service is zeer goed, en toch niet opdringerig. Medewerkers zijn hulpvaardig en bereid om daar waar nodig te helpen. Er is volop ruimte (in de nabijgelegen straten) om te parkeren (en da's lastig in Rotterdam-centrum. Winkel is ruim van opzet en overizchtelijk ingericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank van de Kerkhof 04-10-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkelbediende heeft ons perfect geholpen met onze bestelling

Service
Winkelbediende was zeer vriendelijk en behulpzaam

Assortiment
Leuke assortiment in de winkel

Aanbeveling
Klantvriendelijk en behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

leonie1705 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik ben niet zo van het online bestellen en ga liever naar een fysieke winkel, met name voor de service maar door tijdgebrek toch maar een keer iets op internet besteld. Van begin tot eind ben ik heel goed geholpen en heb ik goed advies gekregen! Ik ben erg tevreden over coolblue, zeker een aanrader!

Service
Hele fijne service! Je wordt overal mee geholpen echt een aanrader!

Extra toelichting
Ik ben niet zo van het online bestellen en ga liever naar een fysieke winkel, met name voor de service maar door tijdgebrek toch maar een keer iets op internet besteld. Van begin tot eind ben ik heel goed geholpen en heb ik goed advies gekregen! Ik ben erg tevreden over coolblue, zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikolaj VDH 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke site

Service
Goeie service en duidelijke opvolging via mail

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Reeds hele goeie commentaren doorgegeven aan vrienden

Extra toelichting
Alles heel vlot verlopen. Geen bemerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Levering wasmachine 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Bestellen was zo gebeurd.

Service
Duidelijke communicatie per mail en sms. Snelle levering zoals beloofd. wijziging in bezorgdag was geen probleem.

Aanbeveling
Geen probleem kunnen constateren, beloftes worden waargemaakt, vrolijke communicatie via website.

Extra toelichting
Snel geleverd en goede bezorgservice. Behulpzaam toen wasmachine niet meteen over trap paste en vriendelijke bejegening.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hunter 04-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Wasmachine was snel te vinden met de zoekfunctie.

Service
Wasmachine besteld en betaald om 12.30 uur zou de volgende dag bezorgd worden, via track/trace van bezorging zag ik dat er een sorteerfout was gemaakt machine werd niet geleverd. Helaas heb ik niets van CoolBlue gehoord hoe nu verder, heb zelf met vervoerder gebeld en na aandringen zou de wasmachine zaterdagochtend worden bezorgd. Dit is gelukt, vriendelijke bezorgers, netjes geinstalleerd en oude machine mee retour. Heeft me helaas wel een vrije dag gekost, Verbeter punt voor CoolBlue

Assortiment
Veel keuze duidelijke omschrijving van mogelijkheden en eigenschappen wasmachine.

Aanbeveling
Zie hierboven, ondanks het verzuimen mij te bellen of mailen dat er een probleem met de bezorging was.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Erwin 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke webshop.Tot 00.00 advies.

Service
Niet tevreden geld terug.

Assortiment
Aanbod is best groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nakkie45 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
artikelen zijn makkelijk te vinden. Bestellen gaat snel en eenvoudig.

Service
Heb al eens een artikel terug moeten sturen, even gebeld hoe en dat ging prima,Geen gedoe. Altijd antwoord gekregen op mijn vragen. Ben dus zeer tevreden over de service

Assortiment
hebben een heel uitgebreid assortiment tot aan kranen toe.

Aanbeveling
heb tot nu toe geen negatieve ervaringen met deze winkel. Het laatst aangekochte produkt voldoet dan wel niet aan mijn verwachtingen maar daar kan de winkel niet aan doen.

Extra toelichting
tot nu toe is het altijd goedgegaan. Ook al eens iets teruggestuurd ook dat ging goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roeland 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk zoeken en bladeren

Service
Zeer snelle levering, op de hoogte gehouden worden van iedere stap in bestel- en aflever proces

Assortiment
Ruime sortering tussen diverse prijsklassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cedric.v 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site spreekt voor zich: product zoeken, specificaties, bestellen etc. Gaat allemaal zeer gemakkelijk bij Coolblue.

Service
Eens besteld, was mijn bestelling in de voormiddag van de volgende dag al in huis. Zoals het hoort.

Assortiment
Er was een zeer ruim aanbod uit monitoren vergeleken met andere (online) winkels. Hier heb ik kunnen kiezen wat ik wou en bij anderen moest ik kiezen wat er in huis was. Ben zeer tevreden.

Aanbeveling
Omdat dit een zeer goede en gemakkelijke online winkel is.

Extra toelichting
Eens gevonden wat ik zocht, heb ik het besteld. het kwam zeer snel aan in een goed verpakte doos. Ik ben zeer tevreden, heb een zeer goede ervaring gehad bij Coolblue en dit zal zeker niet mijn enige bestelling zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanrompuy 04-10-2015 In de winkel gekocht
boomsesteenweg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
het was eerst niet duidelijk of reiskoffers in de winkel te krijgen waren.

Service
Zeer vriendelijke en efficiënte service

Assortiment
Ik heb er gevonden wat ik zocht, via online raadpleging, geholpen door service personeel

Aanbeveling
Zeer aanbevelenswaardig. Goed georganiseerd en snelle en efficiënte dienstverlening. Ook snelle levering thuis (de volgende morgen).

Extra toelichting
Goed is de service en de goede begeleiding naar het product van uw keuze. Minder goed vinden we dat eerst niet duidelijk is welke producten je wel en welke niet in de winkel verkrijgbaar zijn, en of deze onmiddellijk uit de winkel kunnen meegenomen worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yolanda 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie site en lekker gemakkelijk om product te vinden en uitgebreid te lezen wat er in het product zit.

Service
Hele goede service en snel geregeld ..

Assortiment
Een brede scala aan producten en mocht ik ooit weer wat nodig zijn ,,kijk ik eerst bij Coolblue !!!!

Aanbeveling
Ik heb geen winkel gezien maar ga er in vervolg wel opletten,,,via site mijn Withings Pulse Ox Blue regelt en dat was super.

Extra toelichting
Ik raad dit product aan en coolblue ook aan ,,goeie service en prettig mail en facebook contact!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Verhoeven 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een hele duidelijke website en het bestelproces verloopt erg overzichtelijk.

Service
Nadat je besteld hebt wordt je volledig op de hoogte gehouden via email en sms waar en waneer de bestelling wordt geleverd. Je kunt ook kiezen om je bestelling in de winkel op te halen en dan hoef je pas te betalen bij ontvangst van je artikel.

Assortiment
Erg veel in het assortiment en als het even niet leverbaar is kun je een email of sms laten sturen waarmee je direct de bestelling kunt plaatsen.

Aanbeveling
Ik heb al veel besteld en alles wordt snel geleverd (7 dagen per week). Als je het artikel haalt in een van de winkels krijg je zelfs koffie of thee aangeboden.

Extra toelichting
Ik heb ook 2 maal een defect gehad na korte tijd en dan wordt het hele artikel gewoon vervangen door een nieuwe. Zelfs de zicht termijn start dan ook weer opnieuw. Het is dus alsof je het artikel net nieuw hebt gekocht. De helpdesk is ook erg vriendelijk en behulpzaam. Kortom een voorbeeld van hoe het moet voor alle webwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flo 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Easy payment, quick delivery, no hassle

Service
Well informed about delivery etc.

Assortiment
Not many accessories specific for Moto X Style (cases & screen protector)

Aanbeveling
Top, more accessories would be a big plus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kaatje 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijke website, duidelijk omschreven, reviews meteen bij het product.

Service
Snelle levering,

Assortiment
Ruime keus in mijn budget categorie.

Aanbeveling
Fijne webshop, makkelijk navigeren, veel keus, duidelijke omschrijving..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DamonFlyer 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en eenvoudig

Service
Levertijd conform afspraak

Assortiment
Voldoende en concurrerend

Aanbeveling
Vanwege de goede ervaring

Extra toelichting
Goed bedrijf wat concurrerend werkt en goede service biedt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Meijer 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de website is duidelijk en gebruiksvriendelijk

Service
heldere uitleg over de procedure en het tijdschema van leveren

Aanbeveling
duidelijk assortiment veel keus duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent Ver 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je kunt gerust bestellen van uit uw luie zetel

Service
Snelle afhandeling en snelle levering

Assortiment
Zeer ruime keuze uit verschillende toestellen

Aanbeveling
Zeer goeie beschrijving van het de artikels

Extra toelichting
Zeer snelle afhandeling en een zeer goeie beschrijving van de produkten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kristof01 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijk omschreven produkt

Service
men doet wat men belooft. Ook het mailtje dat mijn produkt terug in stock was

Assortiment
mooie aanbiedingen en grote hoeveelheid stock

Aanbeveling
voor de bovenstaande zaken

Extra toelichting
als men mijn beoordeling bekijkt is verdere commentaar onnodig. Zeer verrast van de service, vlugheid en adequaatheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

g.lakenvelt 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Grote overzichtelijke site.

Service
Coolblue komt afspraak na en bij terugsturen geen gezeur van waarom.

Assortiment
Groot assortiment van alle produkten.

Aanbeveling
Zoals hierboven is aangegeven.

Extra toelichting
Ik kan geen negatieve punten bedenken.Tot heden zeer tevreden over coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ideaal: voor 24.00 uur besteld, de volgende dag in huis!

Service
Ze komen na wat ze beloven.

Assortiment
voldoende ruim gesorteerd

Aanbeveling
Gewoon top.

Extra toelichting
Ik was sceptisch omdat ik op zondagavond bestelde. Maar inderdaad op maandag geleverd gekregen. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews