coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2233 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rene 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website met goede zoekfunctie

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Prima keus

Aanbeveling
Makkelijke website en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hvdb 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is gemakkelijk terug te vinden

Service
Snelle service. De zondag besteld en de maandagmorgen al geleverd.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Supersnelle levering, gemakkelijk om te betalen en veilig. Een aanrader.

Extra toelichting
Een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannes Strobbe 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Peggy 26-12-2015 In de winkel gekocht
Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De verkopers nemen echt de tijd voor je

Service
Ik werd heel vriendelijk onthaald in de winkel te Wilrijk!!
Tijdens het wachten kreeg ik een drankje aangeboden.

Aanbeveling
Ik kan hier absoluut geen negatieve punten aan toevoegen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carine Cornelis 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestelling geplaatst om 23u op 23/12, volgende ochtend geleverd om 12u. Waow, geen stress in drukke winkels en onderweg

Service
Snel en vertrouwbaar

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Ik beveel het zeker aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site, makkelijke zoekfunctie, uitgebreide zoekresultaten en productinfo.

Service
Bevestigings-e-mails direct verstuurd en razendsnelle levering, plus bestellen tot 23:59

Assortiment
Alles wat je zoekt te vinden

Aanbeveling
Gemak, groot aanbod, overzichtelijke site, snelle levering, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Ambroos 26-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Het was makelijk en overzichtelijk om iets te kiezen en te bestellen.

Service
Als men zegt dat voor 9,95€ de zelfde dag geleverd kan worden en het lukt niet. Laat de klant dan dit tijdig weten. Klanten moeten ook thuis blijven wachten. En anders moet deze diens afgezet worden.

Assortiment
Zeer tevreden , veel in aanbod.

Aanbeveling
Eigenlijk nog af te wachten , heb mijn bestelling na 4 dagen nog niet gehad.

Extra toelichting
Gewoon wat ik heb door gegeven over snelle service , als het niet op tijd of helemaal niet geleverd kan worden dit tijdig aan de klant laten weten.

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend

Reageer

Bobby 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke website

Service
Klantenservice is zeer goed toegankelijk via diverse kanalen.

Assortiment
Bijzonder groot assortiment

Aanbeveling
Perfecte winkel met groot assortiment, heldere uitleg over producten, snelle levering en goede en persoonlijke klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veke 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan snel een product naar jou keuze opzoeken. Deze ook heel makkelijk bestellen en ook zien of dit product voorradig was. Eens je een bestelling geplaatst hebt krijg je snel daarop een mail met bevestiging van deze bestelling en hoe je verder de bestelling kan opvolgen.

Service
Zeer snel geleverd! Inderdaad de dag voordien bestelling geplaatst en de volgende morgen was mijn bestelling al geleverd.

Assortiment
Zeer ruim aanbod van verschillende producten. Zeker gunstige prijs als je kijkt dat de levering in de prijs is inbegrepen.

Aanbeveling
Gewoon fijn als je snel je producten kan vinden en ze dan ook zo snel thuis geleverd krijgt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antonio 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is prima te vinden met duidelijke omschrijvingen :)

Service
Voor de deur geparkeerd cash betaald en weer weg super snel :P

Assortiment
Het assortiment is super ze hebben echt bijna alles :P

Aanbeveling
Heb al meerdere producten bij hun gekocht lekker scherp geprijst en een super service TOP ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snelle service, via Chat is het gemakkelijk om een medewerker te pakken te krijgen, via e-mail heb je binnen 'n paar uur wantwoord en aan de telefoon krijg je ook een vriendelijke medewerker, is mijn ervaring!

Indien je iets retour wilt sturen omdat het product bijvoorbeeld toch tegenvalt, dan verloopt dat proces ook soepel en heb je de keuze of je geld retour of een andere product.

Aanbeveling
Diverse malen al bij CoolBlue tot zeer grote tevredenheid iets gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Corrie 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles staat overzichtelijk op de site en je kunt eenvoudig vergelijken

Service
De bestelling werd keurig de volgende dag bezorgd. De bestelling was via internet te volgen

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid, door de overzichtelijk site is het eenvoudig om je keus te bepalen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kristof 26-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Online bestellen / duidelijke site en instructies / ruime keuze

Service
Snelle levering / juist product / goede verpakking

Assortiment
Voldoende keuze / verschillende assortimenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk DM 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het aanbod dekt meestal wel de markt.

Service
Keurige bestel- en leverproces en in de enkele gevallen dat ik nadien mijn product toch nog wilde veranderen, heeft Coolblue mijn vraag zeer positief behandeld waarbij de aanwezigheid van echte winkels voor omruiling een groot tijdsbesparend voordeel bleek.

Aanbeveling
Heb reeds verschillende malen met collega's jullie totaalpakket (product, service en bestel- leverproces) besproken en heb tot hiertoe nog niemand ontmoet die jullie moest leren kennen, steeds kenden ze jullie al en waren ze al enthousiast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Keus in overvloed met heldere specificaties.

Service
Mijn tv ging zaterdag kapot en zondag had ik een nieuwe dankzij Cookblue. En dat ondanks de kerstdrukte. Super!!

Extra toelichting
Cookblue maakt waar wat het belooft. Van produkt tot bezorging. Cookblue dank je wel daarvoor 😀.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede productinformatie. Helder, duidelijk!

Service
Hele proces van bestelling, betaling tot levering en aftersale probleemloos!

Assortiment
Ruim assortiment met (ruim) voldoende keuzes. Informatie helder, vergelijkingsmogelijkheden goed.

Aanbeveling
Al vele jaren trouwe maar ook kritische klant! Nooit teleurgesteld. No nonsenszaak. Ze doen wat ze beloven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Babyliss haarstijl tang 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gebruikersvriendelijke webwinkel

Service
s'morgens besteld, volgende dag voor 12.00 uur ontvangen!

Assortiment
gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
ga er volgende keer weer bestellen

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke eenvoudige site. Zo hoort het

Service
snelle en correcte service

Assortiment
voor elk wat wils en correcte prijzen

Aanbeveling
steeds correcte service. Snel en eenvoudig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Proetsel 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel besteld en betaald, zonder moeilijkheden.

Service
Onwaarschijnlijk goede service: op zaterdagmiddag besteld, op zondag(!) gratis aan huis bezorgd. Coolblue is bijna sneller dan naar de winkel gaan!

Assortiment
Als ik elektronica nodig heb, kom ik bijna altijd bij Coolblue uit. Ze hebben bijna alles op voorraad, en ook nog altijd een goede prijs.

Aanbeveling
Niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maartje 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ik had een dag later de foodprocessor al in huis. Super!

Assortiment
Een mooie prijs voor deze fijne foodprocessor

Extra toelichting
Handig om te weten: Voor de cashback-actie heb je de streepjescode van de doos nodig en het aankoopbewijs. Ik had helaas de doos al weggegooid ;-(

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Filip 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
uiterst gebruiksvriendelijke website

Service
om 21u30 iets bestellen om 's anderdaags de goederen om 11u30 geleverd te krijgen, dat is pas service!!

Assortiment
grote keuze

Extra toelichting
t

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francis 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
website : overzichtelijke indeling van de aanwezige producten - zeer compatibele prijzen

Service
zeer snelle levering in een nabij gelegen postpunt
efficiënte en vriendelijke levering in winkel

Assortiment
Grote diversiteit

Aanbeveling
Overzichtelijke en efficiënte website. Snelle levering. Ook bij een vorig product afgehaald in de winkel te Wilrijk vriendelijke en prettige afwerking ,
Men werkt met inkomende nrs en tijdens wachten koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik heb al een paar keer besteld via deze site en altijd al heel tevreden van geweest. Snelle service. Heel betrouwbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlijn C 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke website

Service
Snel bezorgd

Assortiment
Volop keuze

Aanbeveling
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

david 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je loopt binnen, zelves bij een drukke periode krijg je het gevoel dat je bent gezien door de personeel

Service
bij retour geen gezeur

Assortiment
meeste producten zijn te vinden bij cool blue

Aanbeveling
snel
persoonlijk
klant gericht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Wil Krijnen 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je vind je product snel en zonder moeite

Service
het product wat je besteld word snel verzonden

Assortiment
een heel groot Assortiment. zij hebben er alles

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan vrienden familie en iedereen die ik ken.

Extra toelichting
Het is waar wat zei zeggen vandaag besteld voor 23:59 uur . En morgen thuisbezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veronique De Lie 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel gemakkelijk! besteld op avond en s ochtends aan de deur. Vlugger kan niet!!!

Service
Heel vriendelijke service! !!
Heel snelle levering, degelijke verpakking !

Assortiment
Gevonden wat ik zocht!

Aanbeveling
Een tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonia 26-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
enkel online gebruikt

Service
Snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin s 26-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,2

Gemak
zeer gemakkelijk toegankelijk

Service
Pakket is nog niet geleverd. Het is blijkbaar verloren gegaan bij transporteur Dynalogic. Het ging om een levering die op afspraak geleverd zou worden 24/12 tussen 9u en 11u {10 euro). Kerstcadeaus. Zeer ontgoocheld!!!!

Assortiment
ok

Aanbeveling
Ik heb altijd veel vertrouwen gehad in jullie. Men belooft vandaag besteld, morgen onder de kerstboom. Niet dus, terwijl de bestelling reeds gebeurde op 19/12! Zeer ontevreden!

Extra toelichting
Waar blijft mijn pakket!!!! Dynalogic zou contact opnemen voor een nieuwe leveringsafspraak? Niet dus. Bij Post.Nl nooit een probleem geweest! Mijn kerstmis is naar de vaantjes. En de enige compensatie die men belooft, is terugbetaling van transportkost.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Enisa 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
De beste en de snelst levering vandaag besteld morgen al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal D 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het is heel eenvoudig om iets te bestellen

Service
vandaag besteld, morgen geleverd: super !

Assortiment
telkens zeer veel keuze in hetgeen je zoekt

Aanbeveling
vanuit je zetel kan je alles opzoeken, bestellen wetende dat dit correct gebeurt. Wij hebben cool blue al veel gebruikt en zijn telkens zeer tevreden !

Extra toelichting
niet speciaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HoPa 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel keuze, vlot geleverd.
Besteld en betaald vanuit mijn zetel.

Service
De factuur verscheen enkele minuten na de bestelling via internet. Prima verpakking.

Assortiment
Prijsvergelijking is mogelijk. Er is veel keuze

Aanbeveling
Om 17 uur besteld. De volgende dag gratis met de glimlach geleverd door onze vriendelijke postbode. Dat is service !!!

Extra toelichting
Veel keuze, en prijsvriendelijk:zelfs goedkoper dan de Philips shop. 100 % tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen vanuit je luie zetel, en met voldoende toelichting bij het product

Service
Bestelling probleemloos geleverd op de gewenste dag. In de toekomst ook nog uur levering kunnen bepalen zou het helemaal af maken.

Assortiment
Keuzemogelijkheid

Aanbeveling
Ik zal niet zeggen voor elk product, maar toch wel erg praktisch !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poperinge België 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
hetzelfde artikel was bij bol.com zo maar eventjes 35 euro duurder!! Andere toebehoren waren bij hen dan weer goedkoper, opletten wat je koopt en vergelijken beloont!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sylvie wauters 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je kan alles online doen, goede uitleg bij alle producten.

Service
Super levering! Jullie houden je aan jullie afspraken, top service! Jullie zijn de beste!

Assortiment
Jullie hebben een zeer ruim gamma. Je vindt er vrijwel alles!

Aanbeveling
Een winkel dat alles heeft aan hele goede prijzen. Meer moet dat niet zijn, jullie zijn top! Ik heb al meerdere keren bij jullie besteld, altijd heel tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tybo 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super! De website('s) zijn goed ingericht, je kan je bestelling meteen verwijderen of details weergeven. Wel had ik een probleempje met het betalen maar dat zal waarschijnlijk de schuld van de bank zijn.

Service
Het pakketje was de dag erna al thuis geleverd! Bij een vorige levering moest ik de klantendienst raadplegen, maar die mensen hebben me goed geholpen!

Assortiment
Je vindt er letterlijk alles!

Aanbeveling
De goedkoopste, de snelste (levering), de betrouwbaarste, de coolste 😉 Qua website.

Extra toelichting
Ik weet niet wie de schuld draagt van het betaalprobleem maar na 3 keer proberen lukte het toch. Verder, prima winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agilitytosca 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De combinatie van een snelle webwinkel en een echte store in Wilrijk is de max!

Service
Ik ben uiterst tevreden met mijn aankopen, maar soms gaat er iets mis. Gewoon ruilen voor een ander product of gewoon je geld terugkrijgen. Steeds zonder morren geeft je als consument de luxe en de zekerheid.

Assortiment
Je verschiet telkens hoeveel er beschikbaar is. Maar je kan onmogelijk alle producten aanbieden. Voor elektronica, gsm en laptop denk ik onmiddellijk aan Coolblue.

Aanbeveling
Als je zonder zorgen wilt kopen en je pakje het snelst in huis wil hebben, dan is Coolblue je webwinkel.

Extra toelichting
Voor deze service moet je soms net iets meer betalen, maar dit is meestal minder dan een procent op het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Carl 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede winkel, wel niet altijd de goedkoopste, dus de laatste jaren vergelijk ik altijd. Normaal vlotte levering hoewel ik nu met de Subwoofer 8 dagen kan wachten ('vermist' in Carrefour postpunt en Coolblue nam pas actie na onze telefoon met een nieuwe te sturen).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aanrader 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestelproces loopt zeer vlotjes en gemakkelijk. Veel betalingsmogelijkheden

Service
- Zeer snel geleverd
- klantenservice tot middernacht bereikbaar
- altijd snel antwoord op vraag, opmerking of klacht
- iets niet in orde? gewoon terugsturen en geld terug
- Coolblue lijkt oprecht vriendelijk en grappig

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
- Super klantvriendelijk, ook voor klachten en retouren
- snelle levering
- kwaliteit
- maar een heel klein beetje duurder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 26-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,7

Service
Het pakje zou de volgende dag beschikbaar zijn. Ik wacht nunal 3 dagen en heb na klagen bericht gekregen dat het pas maandag zal zijn. 5 dagen dus

Aanbeveling
Op 20 min kan ik met mijn fiets aan elke winkel in Antwerpen zijn. Bij cool blue duurt het 5 dagen. Voor mij geen cool blue meer.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht

Reageer

Hannie Woudenberg 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg goede track en trace systeem en heel attente vervoerders

Service
Alles mee genomen zonder het te hebben aangegeven

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer duidelijke website die zeer vlot werkt waardoor de keuze snel en rationeel kan gemaakt worden. Mooie voorsteling van de producten en een eerlijke product vergelijking

Service
de levertijd werd volgens de publiciteit gerespecteerd zeer correct en zonder poespas

Assortiment
makkelijk te vinden vooral door de indeling in "winkels" . en de prijzen zijn zeer concurrentieel

Aanbeveling
de meest makkelijke en de vlotste methode om aankopen te doen en cadeautjes te kiezen

Extra toelichting
heel tevreden met de keuze, de aankoop en de dienstverlening van Cool Blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hugo6668 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
een negen, omdat het altijd nog beter kan,maar ver van de tien zitten jullie echt niet meer.

Service
Idem

Assortiment
nog meer artikelen en niet alleen electro en aanverwanten zou helemaal top zijn.

Aanbeveling
nog nooit problemen gehad met een bestelling en indien toch een mankementje, wordt het vrij snel en zonder morren opgelost.
Betrouwbare site en winkel. Vakkennis van het personeel meer dan voldoende,vriendelijk en behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sabine 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
na 23 u besteld op 22/12 en volgende dag al ontvangen

Service
Zeer snelle levering

Aanbeveling
Zeer betrouwbaar en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton uit Amsterdam 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Direct gevonden met de laagste prijs!

Service
De volgende dag bezorgd met prima tracking.

Aanbeveling
Directe levering en prima tracking.

Extra toelichting
Mijn eerste bestelling bij coolblue, prima gegaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

klaas 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
we hebben ons product vlot gevonden

Service
de levertijd was correct

Assortiment
assortiment hebben wij gezien via de website.

Aanbeveling
voor ons was het bij de levering perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mevr Smit 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Zeer vriendelijk en behulpzaam

Extra toelichting
Zowel erg prettige ervaringen bij webshop en bezorging als het ophalen van spullen in de fysieke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is een overzichtelijke website. Alles wordt goed uitgelegd met o.a video's,...

Service
Zoals beschreven op de website,de volgende dag geleverd. Het pakje werd mooi verpakt,er werd goed zorggedragen voor het pakketje

Assortiment
Er is een ruime keuze aan producten,zeker niet de duurste.

Aanbeveling
Het is een betrouwbare winkel,er is een goede service en een ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TevredenKlant 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website van Coolblue is heel gebruikersvriendelijk; binnen een paar klikken kreeg ik een overzicht van de producten in de gewenste categorie (monitoren). Ik wilde een monitor met minimaal Full-HD resolutie, x aantal inch en een IPS-scherm en ik kon al deze eisen makkelijk in het selectiepaneel links aanvinken.

Het enige wat ik verwarrend vond was het vergelijken van producten: ik had moeite met het selecteren van meerdere beeldschermen.

Het bestelproces ging snel en zonder problemen. Ik had om half twaalf besteld en de volgende morgen werd het product al om half tien (!) bezorgd.

Service
Ik vind de retourvoorwaarden schappelijk en Coolblue is haar levertijd (één werkdag) nagekomen.

Assortiment
Er was voldoende aanbod, het aanbod was divers en de prijs was marktconform.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

petra 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig van thuis uit winkelen

Service
heel correcte levering

Assortiment
ruime keuze, je kan makkelijk vergelijken

Aanbeveling
vlotte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews