coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3439 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sonja 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
vanuit de luie stoel, niet aanschuiven

Service
vlugge en correcte levering, zelfs op zondag

Aanbeveling
eerste ervaring zeer positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel info overzichtelijke site en goed advies

Service
Snelle levertijd goede verzendinfo en je wordt continu op de hoogte gehouden over je zending.

Assortiment
Hebben bijna alles

Aanbeveling
Ik heb zelfs nog niet gekeken of het product elders goedkoper was

Extra toelichting
Zodra ik weet hoe de aftersales service is kan ik beoodelen of ik 100% tevreden ben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huib Willemse LCI 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede en gemakkelijke website

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Prima!

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joeri 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goede website

Service
Mijn laptop op zaterdag avond bestelt en op zondag 3 uur ontvangen

Aanbeveling
Supper winkel leveringen op zondag Supper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke,overzichtelijke site!

Service
Super snelle correcte levering!

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Zeer goede webwinkel met groot assortiment en goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lise 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlotte levering
Makkelijke website

Service
Snel geleverd
E-mails om je op de hoogte te houden

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Correcte prijs
Snelle levering
Duidelijke webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick Valk 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles stond duidelijk aangegeven, ook kreeg ik tijdens het proces duidelijke informatie over hoe en wat er gebeurde.

Service
Erg snel bezorgt (gelijk de volgende dag). Alleen de bezorgtijden stonden verkeerd op de site.

Assortiment
Erg veel producten.

Aanbeveling
Alles is goed en duidelijk aangegeven. Erg makkelijk te gebruiken en je hebt erg snel je product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne B 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Geef je bestelling in op coolblue.be als je in België woont, anders moet je herbeginnen.

Service
Qua snelheid van levering niet te overtreffen. 'Levering de dag nadien': Coolblue doet het ook écht, waarvoor dank.

Assortiment
Mogelijkheid tot vergelijken van producten is zeer handig als je twijfelt.

Aanbeveling
Coolblue is mijn allerfavorietste online-shop, Omwille van hun humor (zie YouTube) en hun prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hateeha 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon prima

Service
snelle service; 14 dagen retourgarantie. Niet goed geld terug

Assortiment
zeer ruim; goede prijs-kwaliteitsverhouding

Aanbeveling
gewoon prima tot zeer goed

Extra toelichting
op zaterdag bestekld en zonder verzendkosten op zondag geleverd. In de periode voor de feestdagen prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emiel 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles in de shopping cart, klik, klik, klik en klaar!

Service
Ik had een verkeerde bestelling geplaatst en heb alles netjes terug gekregen bij het retourneren van de foute bestelling.

Assortiment
We hebben 5 onesies gekocht, iedereen wou een andere. We hebben er allemaal een leuke gevonden. Leukste dag op de schaatsbaan, ooit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hellinga 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en makkelijk alles op de site te vinden.

Service
Supersnel geleverd.

Assortiment
Zeer groot.

Aanbeveling
Ze doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

StéphaneD 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Meestal zeer goed maar nu ik heb ik toch even moeten zoeken om mijn artikel te vinden. Werd enkele keren naar een model voor snoerloos dyson gestuurd.

Service
Zeer vlot!

Assortiment
Enkele artikels van mijn boodschappenlijst niet bij jullie gevonden.

Aanbeveling
Al bij al een prima site.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nadia 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super gemakkelijk. Zeker als je de levering kan laten komen op een zondag

Service
Zeer goede service. Enkel raden wanneer ze je pakje komen leveren. Maar dat is met alle bestellingen zo

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Zeer handig snel en kwaliteitvol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bavo Theunis 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk zoeken, vlot, krijgt passende suggesties, voldoende uitleg bij producten

Service
Enorm snel geleverd

Assortiment
Kan altijd uitgebreider, maar meer als voldoende

Aanbeveling
Is iets duurder als de concurrentie, maar qua service krijg je dan ook meer

Extra toelichting
Zouden eventueel nog een bijkomende dienst kunnen aanbieden om je bestelling laten in te pakken. Maar hierdoor zou de levering dan waarschijnlijk ook vertraging oplopen. Het is maar een kanttekening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Holierhoek 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk en overzichtelijk

Service
Levertijd staat erbij en de levering vindt dan ook echt plaats, zeer fijn met planning van de dag

Aanbeveling
Goede overzichtelijke winkel voor goede kwaliteit spullen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anita 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel te vinden en snel te bestellen,een groot gemak,zoals ze zeggen een kind kan de was doen :)

Service
snel,vlot en efficient

Assortiment
alles onder één dak

Aanbeveling
voor iedereen wat wils,gemakkelijk te bestellen , niet duur en vlotte afhandeling,betrouwbaar

Extra toelichting
doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Servaas 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Simpele bestelling, zonder problemen

Service
Artikel werd al na 1 dag geleverd, het was zelf op een zondag

Assortiment
Genoeg keuze en goede gedetaileerde uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MvR 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het pak is er zo snel als beloofd

Service
vlot, zonder discussie

Assortiment
bijna alles is te koop

Aanbeveling
prijzen zijn concurrentieel/ goede website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kris Vrancken 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
met een muisklik maak je je bestelling klaar

Service
er wordt gedaan wat geschreven is... zaterdag besteld en betaald, zondag aan de deur :-) super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer gemakkelijk om te bestellen.

Service
Goed en vooral op afgesproken tijdstip!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke en goede filters, bijna perfect

Service
Heb de bestelling op dezelfde dag genomen, binnen 6u na de order geleverd.

Assortiment
wat kan je er niet vinden?

Aanbeveling
(super)snelle levering tegen geringe vergoeding, alles klopte, en het werkt prima. De echte test zit natuurlijk in de retouren, nu (nog) niet nodig gehad maar uit eerdere ervaringen prima geregeld.

Extra toelichting
Ga zo door, prima webwinkel, duidelijke optie voor retour, waar als het nodig is idd niet moeilijk over wordt gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeffrey 22-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Service
Geleverd op zondag !

Aanbeveling
Zeer goede webshop met veel informatie en duidelijke website. Echter wel niet altijd de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Coolens Sven 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles op tijd geleverd en niet moeten buiten gaan

Service
Zoals afgesproken

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Alles op een plaats om uw keuze te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bob 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zaterdag avond besteld, zondag ochtend in huis

Service
steeds een goede beschrijving van alle producten

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Vynckier 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
super makkelijk zoeken

Service
snelle levering

Assortiment
ik vond van ik zocht!

Aanbeveling
zo makkelijk, en je hoeft er de deur niet voor uit.

Extra toelichting
go coolbleu! zelfs levering op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel duidelijke site

Service
S avonds besteld, de ochtend erna kon ik het al ophalen bij bpost

Aanbeveling
Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeLo 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
site vlot doorzoekbaar, Filters, verwante producten

Service
Supersnelle en gratis levering

Assortiment
ruim aanbod tegen een redelijke prijs. niet altijd de goedkoopste maar meestal bij de betere aanbiedingen en het gratis & snel leveren helpt ook...

Aanbeveling
Al bij al tot nu toe een prettige ervaring... zal er nog wel gebruik van maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pierre 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kan ik enkel aanbevelen,alles werd op voorgestelde datum en uur afgeleverd.

Service
Prima service,op tijd ,alle verpakkingen terug mee genomen,en zelfs het oude toestel namen ze mee.Wat wil je nog meer.Prima.

Assortiment
Keuze genoeg ,de prijs was juist. Andere winkels waren zelfs duurder.

Aanbeveling
Kan geen min punten geven,alles was correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean Céleste 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Grote keuze makkelijk vergelijken

Service
Correcte en snelle levering

Assortiment
Erg groot voor ieder wat wils

Aanbeveling
Geen gedoe met moeilijke betalingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KoenC 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Duidelijke, overzichtelijke pagina s.
Nuttige links in de linker balk.
Vlotte bestelprocedure
Heel snelle levering
Mogelijk verbeterpunt: de filters zijn soms nogal beperkt.

Service
Retourprocedure gelukkig nog niet nodig gehad.
Snelle leveringen: tot nu toe al altijd op de beloofde dag.

Assortiment
Assortiment is erg uitgebreid, maar voor sommige zaken is de keuze wat beperkt (bijvoorbeeld mengpanelen).
Prijs is niet de allerlaagste, maar goedkopere alternatieven vragen vaak (veel) meer tijd.
De service is de prijs waard.

Aanbeveling
Voor wie snel een vrij courant artikel nodig heeft kan ik Coolblue enkel aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

mamanjo 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede website en ruime keuze

Service
Goede service en snelle levering. Ook als er iets mis is word je goed en snel geholpen.

Assortiment
Ruime keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moya 22-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, gemakkelijke zoek service en daardoor snel product kunnen vinden

Service
Duidelijke mails over je pakketje, bezorging en snelle levering!

Assortiment
Soms iets te veel keuzes? Daardoor ga je vergelijken en blijf je zoeken op de website

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maurice 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goede info

Service
artikel op beloofd tijdstip geleverd

Assortiment
overzichtelijk

Extra toelichting
alles ok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ciriana 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemak 10%, meestal doe ik bestellingen voor collega s hier op het werk, sturen mij de link ik doe de bestelling en betaal. Binnen de 5 minuten gepiept... :)

Service
Je krijgt een orderbestelling + een duidelijk opvolging van het leveringstraject.

Assortiment
Je kan veel vinden, voor elks wat wil...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Serge 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij Cool blue vind de nieuwste producten aan een goede prijs, bestellen is één exemplaar voor me opzij gelegd.

Service
Even gewoon ordernummer bij afhaling in winkel laten zien, binnen de vijf minuten, heb ik me bestelling na betaling in handen.

Assortiment
Grootst.

Aanbeveling
Cool blue verdient 10/10 BESTELLEN, BETALEN, BRENGEN OF AFHALEN loopt vlot.

Extra toelichting
Altijd Kerstmis bij Cool blue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

citizen 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je klikt aan ,je zoekt je product en vergelijkt en je besteld

Service
snelle service, voor 24h besteld en voor middag al geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nele A 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je moet niet geregistreerd zijn om dingen te kunnen kopen.

Service
Super snelle service, had om 22u iets besteld en volgende morgen kon ik mijn pakketje om 11u al in het postkantoor gaan ophalen.

Assortiment
Genoeg keuze tussen de verschillende producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wouter 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Klikken en kopen!

Service
Alles netjes geregeld, geen moeite om wat te bestellen!

Assortiment
(bijna) alles wat nodig is op voorraad!

Aanbeveling
No nonsense winkel, makkelijk en goedkoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jimmy 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Uitstekende service, snelle levering, alsook goede hulp (telefonisch) bij eventuele vragen.

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze.

Aanbeveling
Zoals gezegd, snelle levering, alsook ondersteuning bij vragen/problemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Heidi Verbeeck 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
enkel ervaring met levertermijn

Assortiment
prijs-kwaliteit lijken me OK - tot nu toe toch, heb het product nog maar enkele dagen

Aanbeveling
werkt prima! Houden zo!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Coolblue draagt gemak als prioriteit naar buiten, en dient als rolmodel.

Service
de service is zonder enige twijfel sterk. Loopt er iets mis, dan corrigeren ze met de glimlach, zonder discussie

Extra toelichting
doe vooral zo verder - we love you !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Holsteyns Theo 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
dadelijk gevonden wat ik nodig had, gekozen vanuit mijn luie zetel.

Service
Om 21h besteld, de levering was er reeds om 1Oh.

Assortiment
Als je het hier niet vind, vind je het nergens.

Aanbeveling
10+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alain digitale wekker 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk om te bestellen

Service
Levering was supersnel! S avonds besteld 's morgens al geleverd

Assortiment
Ruime keuze en kwalitatief goed

Aanbeveling
Algemeen een goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

koen 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Via internet snel gekocht en duidelijke website

Service
Pakket donderdag besteld en toch maar maandag geleverd. Melding gekregen dat ze vrijdag langsgeweest waren maar de hele dag thuisgebleven en niemand gezien ...

Assortiment
Alles wat je maar kan denken is te vinden op de site

Aanbeveling
Een winkel die een voorbeeld is voor veel andere winkels ...

Extra toelichting
/

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Reader1 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Coolblue beschikt over een ruim assortiment, dat handig vergelijkbaar is. Na het maken van mijn keuze was het heel gemakkelijk om de stappen te volgen tot de eigenlijke aankoop. Coolblue geeft heel accuraat weer wanneer precies je het product kan verwachten en levert op tijd.

Service
Heel duidelijke weergave van wat je kan verwachten voor en na de aankoop: duidelijke productomschrijvingen, correcte leverperiode en duidelijke dienst na verkoop.

Assortiment
Duidelijk, overzichtelijk en ruim aanbod. De producten zijn ook telkens goed omschreven, met meerdere foto's. Deze website heeft misschien niet het allergrootste aanbod op de markt, maar maakt dit goed met de helderheid en scherpe prijzen.

Aanbeveling
In het algemeen biedt Coolblue een zeer goede shopervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DE BOECK WERNER 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk zoeken.

Service
Uitgevoerd zoals gezegd op website.

Assortiment
Uitgebreid.

Aanbeveling
Eerste maal, niet laatste keer ;-)

Extra toelichting
Nope

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marjon 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, de belangrijkste voor en nadelen op een rij. Geen overbodige informatie.

Service
Snelle levering, goede informatie over de levering vooraf.

Assortiment
Veel keuze, maar door de filters te gebruiken snel duidelijk welke laptop ik nodig heb.

Aanbeveling
Snel, overzichtelijk en betrouwbaar.

Extra toelichting
Niks negatiefs te melden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sid 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk om alles vlot te vinden...te bestellen ..maar ook ontvangen was mooi geregeld.

Service
Vraag werd in 1min beantwoord.

Assortiment
Mooi assortiment... niet alles maar wel veel.

Aanbeveling
Een webwinkel met naam... er nog maar eens oorsprong in Nederland. Ik ben een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ridder 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Dinsdag besteld om 17u30, dag nadien geleverd voor 10u!

Assortiment
Wist precies welk toestel ik wou en stond dan nog in aanbieding.

Aanbeveling
Snelle en correcte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

koffie CompactClass TKA3A031 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
als het product gevonden is dan is de procedure voor de bestelling zeer eenvoudig en in enkele minuten geklonken.

Service
er is onmiddellijk een mailtje terug met de uitleg voor levering en de gekochte goederen

Assortiment
bij ons waren enkele koffiemachines die we graag hadden gekocht niet aanwezig. Toch hebben we de juiste machine gevonden

Aanbeveling
snelle en correcte levering. Geen problemen met wat dan ook.

Extra toelichting
alles naar wens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews