coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,3 Lees 42767 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1380 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stef 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Vlotte betaling mogelijk en snelle levering 's anderendaags)

Assortiment
Uit de ruime keuze heb ik perfect gevonden wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre Vandeput 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Wij waren slechts 1 maal in de winkel en sindsdien blijven we in contact via Internet.

Service
Stipte leveringen

Assortiment
Wat we zochten, hebben we gevonden

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Frans 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik vind het makkelijk om online te bestellen, de procedure bij coolblue is heel eenvoudig

Service
De klantendienst helpt je goed bij de bestelling door

Assortiment
Ondanks het uitgebreide assortiment mag er toch nog iets meer zijn

Aanbeveling
Een leuke online shop met een correcte service en een leuke klantendienst de procedure om iets te bestellen is heel makkelijk en klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jack 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke en duidelijke webshop

Service
supersnelle levering en vriendelijke en snelle helpdesk

Assortiment
behoorlijk compleet

Aanbeveling
prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fschurer 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke webshop, via Google kom je vaak snel in de juiste categorie zodat je vrij snel producten kunt vergelijken.

Service
Voor wat betreft service is de informatievoorziening over betaling, verzending en levertijd helemaal prima.

Assortiment
Natuurlijk zitten er wel eens geen producten tussen die je zoekt maar over het algemeen is het aanbod prima.

Aanbeveling
Gewoon prima winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

vermeulen jan 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
als je aan het afrekenen bent moet het gemakkelijker zijn om nog van betaalmethode te wijzigen of de winkelkar aan te passen

Assortiment
genoeg merken en types, goeie vergelijkingsmogelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudi 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je moet je huis niet uit om te winkelen

Service
zeer goede service altijd mijn bestelling op tijd geleverd

Assortiment
is goed maar mis soms bepaalde merken

Aanbeveling
heb deze winkel een paar jaar geleden leren kennen en moet zegen heeft mij nog nooit teleur gesteld

Extra toelichting
vind het wel jammer dat er niet meer winkels zijn ben invalide en het zou leuk zijn dat er in mijn beurt een winkel zou zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edju 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit je luie stoel bestellen. Met een paar muisklikken alle gewenste producten op rij ter vergelijking.

Service
Op 2e kerstdag om een uur of vier besteld en zondag rond vijf uur in huis!!!

Assortiment
Heel groot assortiment...

Aanbeveling
Omdat het toch altijd al beter kan...zeggen ze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FOlker 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zelfs op zondag na kerst bezorgd

Service
Monteurs kwamen op tijd, waren vriendelijk en hadden de klus snel geklaard. Al het verpakkingsmateriaal namen ze mee terug.

Aanbeveling
Lekker makkelijk, prima prijs, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gunther 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles gemakkelijk terug te vinden

Service
snelle en correcte levering

Assortiment
niet alles wat ik zocht was in voorraad

Aanbeveling
sommige zaken waren duurder dan in andere winkels, wel goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Er is veel tijd en energie gestoken in het filter van de website waardoor je snel vind wat je wilt hebben. Hierdoor krijg je snel keuzes die goed toegespitst zijn op specifieke wensen.

Assortiment
Ruim assortiment met genoeg keuzes binnen de producten die ik zoek.

Aanbeveling
Snelle levering en duidelijk voortgang communicatie. Service heb ik niet kunnen beoordelen gezien ik deze nog niet nodig heb gehad. Wel veel goede verhalen over gelezen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Christiaens 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk eenvoudig

Service
Goede back-up voor het verloop van de bestelling

Assortiment
Vrij uitgebreid

Aanbeveling
Ernstig en nauwkeurig

Extra toelichting
Levering op een zondag zonder meer kost en zeer beleefde en vriendelijke bezorger een topper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Glenn De Clippel 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eens je gegevens ingevuld gaan de volgende aankopen dupe vlot.

Service
Handig overzicht in categorieën en subcategorieën.

Aanbeveling
Goede webshop maar tegenwoordig veel concurrentie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hugo 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering

Service
Besteld op zaterdag en zondag geleverd

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amber 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk bestelproces.

Service
Keurige en snelle levering. Netjes op de hoogte gehouden van de levering.

Assortiment
Ik had graag gelijk de bijbehorende frietsnijder bij mijn foodprocessor gekocht maar die was niet leverbaar.

Aanbeveling
Helemaal prima om hier je aankoop te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thea 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede duidelijke site

Service
Volgende dag in huis zelfs op zondag

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
Heb er al verschillende spullen gekocht, weet niet hoe de klantenservice is, daar heb ik nog geen gebruik van hoeven maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J O 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
geen problemen

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keuze,uitgebreide informatie over de producten

Aanbeveling
Ik ben een tevreden klant

Extra toelichting
Tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xénia Sokoloff 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik moet niet naar de stad of uitpluizen welke winkel
datgene zou hebben wat ik juist zocht.

Service
Heel snel.

Assortiment
Ruime keuze en heel gedetalieerd.

Aanbeveling
Wel ik ben content.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkjan 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is gemakkelijk in gebruik

Service
Snelle levering en het is duidelijk wanneer de bestelling wordt afgeleverd.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Al met al een gebruiksvriendelijke goede webwinkel

Extra toelichting
Een ideale webwinkel voor iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilliam 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lisa 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website met heldere en volledige informatie over de producten (zowel plus- als minpunten). Het bestelproces verliep heel soepel.

Service
Bijzonder klantvriendelijk. Ik plaatste mijn bestelling rondom de feestdagen en de levering heeft desondanks geen vertraging opgelopen (had mijn nieuwe laptop gewoon de volgende dag in huis).

Aanbeveling
Heldere website met meer dan voldoende informatie om een goed onderbouwde keuze te kunnen maken. Bestellen, betalen en levering gingen erg gemakkelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DD 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles is heel handig terug te vinden

Service
snelle levering en goed verpakt

Assortiment
veel keuze en alternatieven

Aanbeveling
leuke site, snelle en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JVD 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is gebruiksvriendelijk en zeer makkelijk te hanteren

Service
Zeer goede service. Wat een absoluut voordeel is is dat je de dag kan kiezen waarop je pakketje moet aankomen.

Assortiment
Zeer rijkelijk gevuld. Niks op aan te merken.

Aanbeveling
Makkelijk, handig, snel en een breed aanbod. kortom alles wat je nodig hebt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

marco versteeg 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
erg gemakkelijk om te bestellen, via ideal betalen en de volgende dag bezorgd!

Assortiment
is nog iets minder dan bol.com (wat natuurlijk vergelijkbaar is) maar zeker erg uitgebreid!

Extra toelichting
fijne eerste bestelling, ik kom hier zeker vaker terug. service nog niet nodig gehad dus daar kan ik weinig over zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dewy 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering, goede service en erg goede producten, daarnaast ook ern goede prijs-kwaliteit verhouding.

Service
Snelle reactie op gestelde vragen, erg vriendelijk en goede service.

Assortiment
Erg veel aanbod, er zijn zelfs producten die Coolblue wel verkoopt, terwijl andere webshops deze niet in het assortiment hebben.

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden over werkelijk elk punt bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dgofers 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
site is helder en duidelijk

Service
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

koen 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online is alles gemakkelijk terug te vinden

Service
op kerstdag besteld, 2 dagen later op zondag geleverd

Assortiment
keuze tussen verschillende merken voor hetzelfde product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guy 29-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Aanbeveling
Ik ben al geruime tijd klant bij cool blue en altijd zeer tevreden geweest. Perfecte service en zeer correct.
Nu bestel ik een printer en weer verloopt alles prima, tot ik alles uitpak en de folder van coolblue open en mijn printer zie staan met een korting van 10€???????????????? Waar kan ik die recuperen?????????

Extra toelichting
Los dit op, de overstap naar andere webwinkels is niet zo groot.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Feys Philippe 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
mijn bestelling om 17.00h geplaatst en de levering gebeurde de volgende morgen al om 8.15h. Top service!!!

Assortiment
Ruime keuze!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ellen six 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht.

Service
Na 1 dag geleverd.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Beloftes worden nageleefd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico van leeuwen 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Na overzichtelijke bestelling en soepele betaling, volgt een keurig met filmpjes ondersteund vervolg. Begeleiding bij aflevering door mails is uitstekend.

Assortiment
Ruim en overzichtelijk.

Aanbeveling
Nog niet eerder een zo fijne manier van webwinkelen meegemaakt.

Extra toelichting
Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evi 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dag later al in huis, alles makkelijk per categorie teug te vinden

Assortiment
Alles wat ik nodig had, handig zijn de aanraders voor bijpassende producten/assecoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer makkelijke site en erg duidelijk

Assortiment
Vooralsnog heb ik de producten kunnen vinden die ik nodig heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diane10 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel overzichtelijke website

Service
het is gemakkelijk dat je kan kiezen, wanneer er geleverd word

Extra toelichting
zeer tevreden over cool-blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen, snel in huis, wat kan je je nig meer wensen!

Service
Alle afspraken werden nagekomen, uitstekende service.

Assortiment
Ruim assortiment, voldoende keuze.

Aanbeveling
Een van de beste webwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cvdm 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vond heel eenvoudig in de webwinkel wat ik zocht. Alle info die ik nodig had was beschikbaar.

Service
Mijn pakje was zeer snel ter plaatse en werd zelfs op zondag geleverd: dit had ik echt niet verwacht.

Assortiment
Wat ik nodig had zat in het assortiment en in stock zelfs in mijn geprefereerde kleur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle website, goed overzichtelijk

Service
Snelle gratis levering, ook op zondag

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Bestelgemak, snelle levering, betaalgemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ilona Bakker 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vlak voor kerst nog met de benenwagen alle winkels afgeweest voor een kerstkado....en bij Coolbleu gevonden...savonds besteld de dag erop bezorgd...als ik dat van te voren wist...nooit meer kerststress!

Service
Razendsnel geleverd!

Assortiment
Helemaal goed!

Aanbeveling
Ik was zo blij dat ik mijn kado gevonden had welke ik een "gewone" winkel niet kon vinden...helemaal top...en ook niet duur!!

Extra toelichting
Jullie waren echt mijn reddende "Kerst-engel"..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

johnny 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle producten zijn makkelijk terug te vinden

Service
altijd tijdig geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernard 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke productinformatie waarbij de minpunten niet onvermeld blijven. Handige product video's.

Service
Laten bezorgen of afhalen; handig die keuze.

Assortiment
Ruime keuze. En ook een top 10 van meest verkochte artikel. Handig.

Aanbeveling
Coolblue maakt werk van serviceverlening. Zo hoort het!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mar 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke productbeschrijving, goede indeling en zoek mogenlijkheden

Service
prima mailing,keurig op tijd en prima aansluitservice

Assortiment
alles wat je maar kunt wensen

Aanbeveling
geen minpunt komt bij mij op

Extra toelichting
prima afleverservice en snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je ziet onmiddellijk of je product in voorraad is

Service
zaterdagavond besteld, zondagvoormiddag pakje al in huis

Aanbeveling
makkelijke site, vlotte bestelling en betaling, heel snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestellen en afrekenen.

Service
Geweldig, ben op de hoogte gehouden waar mijn pakketje was. Dit met leuke vrolijke emails. Echt binnen 24 uur mijn bestelling in goede orde ontvangen! !

Aanbeveling
Snel.correct. en ook een glimlach! Echt uniek voor een webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KARRIE 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft niet naar de winkel tijdens de drukste weken om je kerstcadeau te bemachtigen. Ideaal!

Service
Je kan rekenen op dat wat je bestelt hebt, zonder zorgen wordt het geleverd met zorg. Je product is goed beschermd tijdens zijn reis.

Assortiment
Breed assortiment!

Aanbeveling
Heb reeds enkele bestellingen gedaan bij Coolblue en telkens tevreden van de snelle levering!

Extra toelichting
/

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kevin Jordens 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Snelle levering
Zelf op zondag

Assortiment
Direct gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Goede prijs
Gratis levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ciel 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke webshop. Snelle levering

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilles Despriet 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website was makkelijk met een layout waardoor u snel en zonder enige moeite de producten vindt die u wenst.

Service
Levering was snel en zeer goed, de levertijd werd zeker nagekomen en retourprocedure is niet van toepassing aangezien ik zeer tevreden ben van het product.

Assortiment
Er is een groot assortiment aan producten, al kan dit misschien toch nog iets uitgebreider zijn.

Aanbeveling
Een zeer goed cijfer voor een winkel waar ik niet over kan klagen, alleen maar pluspunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HuTTHome Jean Marc Vander Eecken 29-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Service
De oplevering datum werd niet respecteert. Bestelling zou nu opgeleverd worden met 3 dagen vertraging.

Assortiment
Goed assortiment. In vergelijking met andere leveranciers is de voorgestelde prijs van Coolblue min 20% hoger. Verwachting voor uitstekend kwaliteit is dus heel hoog!

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Fam Vos 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg overzichtelijk, het mooie is dat je producten met elkaar kunt vergelijken

Service
Een dag voor kerst gaat m'n wasmachine kapot, wat is er nu fijner dan dat ze de nieuwe gewoon op zondag (3e kerstdag) komen bezorgen!

Assortiment
Ruime keuze in verschillende prijsklasse.

Aanbeveling
Alles goed voor elkaar, ruime keuze en mooie prijzen. Daarnaast een topservice. Je weet precies wanneer je je product kunt verwachten omdat er tijdig een sms verzonden wordt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kris Vandenbussche 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijke bestelprocedure

Service
heel snel geleverd

Assortiment
vond wat ik zocht

Aanbeveling
snel en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews