coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 41985 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3702 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Annelies 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Supergemakkelijk te bestellen.

Service
Heel flexibel, en aansprekende (niet te formele toon) op de website en in de correspondentie.

Assortiment
Ze hebben veel, maar niet zoveel als sommige concurrerende websites.

Aanbeveling
Echt een leuke webwinkel! Dit was de eerste keer dat ik er bestelde maar ik ga het zeker vaker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cube Racer One 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goede website, duidelijk en snel!

Service
Niets op aan te merken. Tijdens de afrekening merkte ik zelfs dat er nog een serieuze korting werd toegekend. Alleen maar TOP dus! :-)

Assortiment
Ik vond wat ik zocht. Al vele keren zelfs.

Aanbeveling
Alles 10/10 ... en dat is verdiend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke presentatie van de artikelen met een voldoende toelichting over de specificaties

Service
Zoals altijd bij Coolblue gaat alles snel en zoals beloofd en afgesproken

Assortiment
Ruime keuze, ruimer dan in reguliere winkels

Aanbeveling
Altijd prettig zaken doen met Coolblue. Al vele dingen via deze site gekocht en nooit een probleem ondervonden

Extra toelichting
Coolblue zal voorlopig in mijn rijtje favorieten blijven staan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ella 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt altijd voor vragen terecht

Service
Je wordt vriendeijk geholpen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robifoto 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Er zou een mogelijkheid dienen te bestaan om een artikel, gezien in een andere winkel, te kunnen bestellen... mits het om een artikel gaat van eenzelfde leverancier als het bestelde goed dewelke jullie bevoorraadt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website, makkelijk te bestellen

Service
super, 16uur later was de bestelling al in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gele1001 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel aanbod en keuze snel gemaakt

Service
Knetter duidelijke en snelle informatievoorziening

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Constante kwaliteit

Extra toelichting
Cool Blue hoort bij de top internetwinkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debbie Vermeulen 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gemakkelijker kan niet. Iets kopen en geleverd krijgen vanuit de sofa.

Service
Alles perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed Revoort 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
begrijpelijke website

Service
werd goed teruggekoppeld

Assortiment
enorm

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
zeer snelle bezorging!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fixapart 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heel makkelijk om iets te kopen. Werken met Kiala zou nog een pluspunt zijn

Service
De e-mails met wanneer het pakket beschikbaar is in het afhaalpunt zijn een pluspunt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bosch vaatwsser 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Klein snel en handzaam tablet.Heb de tablet niet zo lang en ben zeer tevreden,ook de vlotte afhandeling bij Cool Blue.

Service
snelle service !!

Assortiment
vrij uitgebreid.

Aanbeveling
fijne winkel en heb vaker hier wat besteld.

Extra toelichting
raad het iedereen aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

lin 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles netjes geordend, makkelijk en snel om te zoeken

Service
nergens zijn ze zo vlug als bij cool blue om je online te helpen, en op een vriendelijke manier

Assortiment
vindt er zowat alles wat ik zoek

Aanbeveling
ben gewoon tevreden

Extra toelichting
cool blue is top, echter bpost is een ramp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoukje 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen op de website. Duidelijk en overzichtelijk.

Service
Mijn verwachtingen waren overtroffen:
Op zaterdagavond om 23.30 uur besteld en op zondag om 12.30 uur al in huis. Duidelijke communicatie over wanneer het product geleverd zou worden.
Aardige bezorging die vertelde graag op zondag te bezorgen omdat dan iedereen thuis is. Iedereen blij!

Assortiment
In vergelijking met de prijzen in (budget) winkels kon ik bij CoolBlue kiezen uit degelijke producten tegen goede prijzen.

Aanbeveling
Top service. Niets op aan te merken.
Duidelijke communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

radiata 16-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
snelle manier van bestellen en snelle levering

Service
je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling

Extra toelichting
hier valt werkelijk niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website met groot assortiment! Ook makkelijk dat je producten met elkaar kan vergelijken zodat je de verschillen kan zien.

Service
Zaterdagavond besteld en zondag al in huis! Duidelijke communicatie over hoe laat de bezorger zou komen! Bezorger was ruim op tijd en kwam zeer vrolijk het pakje brengen.

Assortiment
Genoeg keuze en ook nog is duidelijk goedkoper dan de concurrent, hierdoor koos ik ervoor om bij cool-blue te bestellen

Aanbeveling
Prima winkel met uitstekende service (vooral de zondag bezorging). Zo hoef je nooit meer dagen te wachten tot je pakje bezorgt wordt!

Extra toelichting
Niet op het moment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert Baas 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Valt wat mij betreft niets aan te verbeteren! Klant Koning. Absoluut.

Service
Uit het verleden weet ik dat Coolblue heel adequaat handelt bij retouren. Levering is sowieso altijd super, zelfs op zondag!

Assortiment
Als je iets niet bij Coolblue kunt vinden, zoek je niet goed genoeg ;-)

Aanbeveling
Kopen bij Coolblue is zelfs enigszins grappig gezien de website. Geinig, goed betaalbaar en geweldige service. Kudos!

Extra toelichting
Nope.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MARCOGRAFIE 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel overzichtelijk

Service
Lekker snel

Assortiment
Er is genoeg keuze. Diverse mogelijkheden om uit te kiezen

Aanbeveling
Simpel , makkelijk en snel !!

Extra toelichting
Volgende aankoop ook weer via Cool Blue !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed en zeer overzichtelijk.

Service
Zeer snelle levering , voor 23.00 uur besteld , s';morgens 7,30 uur al in de vermelde afhaal winkel.

Assortiment
bijna alles wat er te koop is.

Aanbeveling
goede service en goede garantie.

Extra toelichting
Koop Graag bij Cool Blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke webpagina

Service
Snel antwoord bij vragen

Assortiment
Op deze site kijk ik als eerste als ik wat nodig heb

Aanbeveling
Hier ben ik nog nooit teleur gesteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site

Service
Vandaag besteld,morgen geleverd.ook in ophaalpunten welke wel gemakkelijk is voor werkende mensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus de Leeuw 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
van uit je stoel alles bekijken en bestellen

Service
doen keurig wat ze beloven de volgende dag leveren

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
als ik al 2 negens en een tien geef kan ik hier moeilijk een 8 geven

Extra toelichting
gewoon tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
account aanmaken en de volgende bestelling is in een paar muisklikken gemaakt.

Assortiment
breed pakket dmv sub-shops.

Aanbeveling
24-uurs levering, perfect op de hoogte gehouden dmv mailing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel naar je artikel van keuze

Service
doet wat men beloofd, vandaag besteld, morgen in huis!

Assortiment
wat ik graag wilde hebben was hier wel op voorraad

Aanbeveling
goed en snel geholpen vanuit het gemak van mijn stoel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ik heb zeer snel gevonden wat ik zocht.

Service
voor middernacht besteld en de dag nadien geleverd, zelfs op zondag! dikke plus! Ook de afhandeling van online betalen gebeurde vlot en correct.

Assortiment
in het genre wat ik zocht, heb ik vrij snel gevonden wat ik zocht en kon vrij browsen onder het aanbod. Maar niet elk assortiment is ooit compleet, toch?

Aanbeveling
voor wie weet wat hij wilt, is dit de ideale winkel!

Extra toelichting
Nooit problemen ondervonden met CoolBlue. Niet bij aankoop, betaling of service na verkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gabrielle 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website met heldere uitleg. Ik bestelde hier voor het eerst en werd niet teleurgesteld. Het was meer een verrassing en ook de verbazing bij mij wat betreft de extreem snelle levering.

Service
Vóór 24.00 ';s avonds de bestelling geplaatst op een zaterdag en op zondag kwam de bezorger vrolijk het pakket bezorgen. Helemaal super!

Assortiment
Had meer dan voldoende keus en vond snel wat ik wilde hebben.

Aanbeveling
Mijn eerste ervaring is zeer positief dus ik zal vaker bij Cool Blue gaan kijken en bestellen.

Extra toelichting
Op dit moment niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koning 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik werd telefonisch uitstekend geholpen, zonder het gevoel te hebben dat mij iets aangesmeerd werd, wat ik niet wilde hebben. Een zeer prettige benadering!

Aanbeveling
Complimenten aan Gaylan van de servicedesk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snel besteld & snel afgehandeld.
Website is ook zeer overzichtelijk.

Service
Nog geen 5 seconden na de aankoop werd ik al op de hoogte gebracht via mail met een aankoopbevestiging en nog geen twee uur later met een verzendbevestiging.
Zaterdag om 22u00 's avonds besteld, de dag erna in huis, op een ZONDAG!
TOP service!

Assortiment
Alles op één plek.
Zeer aantrekkelijke prijs!

Aanbeveling
Zeker een aanrader! Overzichtelijke website, snelle verzending, snelle afhandeling en natuurlijk een aantrekkelijke prijs!
Meer heb je niet nodig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Van Looy 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Tot op heden vlekkeloos! Terwijl we een bestelling plaatsten op zaterdag waren we aan het bekijken wanneer we deze zouden laten bezorgen tijdens de week. Tot onze verbazing was de levering de volgende dag zondag mogelijk, zonder toeslag! Het probleem met aanwezig zijn om het pakket te ontvangen was onmiddellijk opgelost.

Assortiment
We hebben de shop nog niet dikwijls bezocht maar wel elke keer gevonden wat we op andere niet onmiddellijk terug gevonden hebben. We vermoeden dus dat het assortiment goed zit maar hebben er niet veel ervaring bij.

Aanbeveling
Snelle correcte service alles verliep tot op heden vlekkeloos en bijgevolg hebben dus geen ervaring als het zou fout lopen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alain claeys 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Onmiddelijk het nodige gevonden

Service
Perfect

Assortiment
Zou kunnen een grotere keuze hebben

Aanbeveling
No trubels

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

I. Burlage 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Levering de volgende dag op zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Perfect in time delivery!

Extra toelichting
Zelfs op zondag perfecte levering: top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dierckx Guido 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke site

Service
Heb al een bestelling geplaats en alles verliep als gepland. Was hierover zéér tevreden.

Assortiment
Assortiment is zeker uitgebreid genoeg.

Aanbeveling
Ik heb totaal geen klachten over deze webwinkel. In de toekomst ga ik Uw site zeker nog raadplegen.

Extra toelichting
Spijtig dat ik mijn laatste bestelling nog niet heb mogen ontvangen. De fout ligt niet aan Coolblue maar wel aab BPost. Zij zijn al 4 dagen met mijn zending onderweg...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patricia 15-12-2015 In de winkel gekocht
lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Vlotte service

Assortiment
Ruime keuze, alle kleuren in voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Vlotte aankoop via internet, vlotte betaling. En zeer snelle levering, super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniëlle 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Product was goed te vinden en met een paar klikken aan te schaffen

Service
Binnen 12 uur in huis en bij de buren afgeleverd dus je hoeft niet thuis te blijven of nog een dag te wachten op je bestelling

Assortiment
Er was ruime keuze in het product dat ik zocht

Aanbeveling
Zoals ik hierboven al aangaf: fijne winkel, duidelijk en snel en netjes afgeleverd.

Extra toelichting
De rugtas is net zo mooi als op internet werd getoond en was snel en netjes geleverd. Ik zal in de toekomst weer gebruik maken van coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit je 'juie' stoel een goed en betaalbaar product kunnen aanschaffen

Service
Razendsnelle bezorging en daarna zeer snel contact (daar kunnen veel bedrijven veel van leren) bij vragen en opmerkingen

Assortiment
Nadat het artikel was ontvangen werd pas duidelijk wat er allemaal te koop is. Voor elck wat wils

Aanbeveling
Prima winkel, uitgebreid assortiment en prima service! Wat wil een consument nog meer?

Extra toelichting
Bij de aanschaf van een laptop werd ook Office 365 besteld. Vrij snel bleek dat laatstgenoemd pakket via de werkgever ook kon worden besteld. Probleemloos afgehandeld. Grote klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle en correcte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean Verstegen 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit de luie zetel. Zelfs in het weekend al 's anderendaags geleverd.

Service
Zie beoordeling bij gemak.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Zeer gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tania 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel goed

Service
super service!!!!!

Assortiment
alles te vinden

Aanbeveling
heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Debord 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is heel duidelijk en overzichtelijk.

Service
Zoals coolblue beloofd, vandaag besteld morgen in huis. En een zeer goede service na verkoop.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Zie alle bovestaande antwoorden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F Jungschlager 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super. De bestelling van de WD My Passport externe harde schijf verliep zeer soepel. Bovendien was de gratis bezorging op zondag zeer goed binnen de aangegeven twee uur. De bestelbus van PostNL leek wel een CoolBlue bus met alleen CoolBlue pakketen.

Service
Aangegeven tijd tussen 14:10 en 16:10. Bezorgd om 15:20 op zondag.

Assortiment
Je kunt er bijna alles bestellen tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Veel gespecialiseerde websites.

Extra toelichting
Prettige site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeremy 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle levering, groot aanbod

Assortiment
Groot aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RashiedSOn 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Duidelijke Website. En je kan snel switchen tussen producten om vergelijkingen te maken. En de bestelproces is ook gemakkelijk.

Assortiment
Redelijke assortiment en genoeg producten om een indruk te krijgen wat er op de markt is.

Aanbeveling
Redelijke prijzen en zakelijk interface.

Extra toelichting
Graag meer kortingen en acties aanbieden aanbieden. (of duidelijker)

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Mortier Nadia 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eerste maal in webwinkel gekocht en heel goed meegevallen

Service
Alles is verlopen zoals jullie vermelden

Assortiment
Heb gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Zeer handig ruime keuze en goed voor onervaren pc shoppers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Geen lange wachttijden aan de telefoon en meedenkende klantenservice

Service
Zeer snelle levering, zaterdagavond besteld en maandag in huis, terwijl 2 concurrenten dezelfde diepvrieskast pas over enkele weken konden leveren.

Assortiment
Meer dan voldoende keus

Aanbeveling
Onze eerste bestelling bij Coolbleu en zeker niet de laatste.
Wij waren ook zeer tevreden over het transportbedrijf Dinamiq Logistics, welke de goederen uitlevert. Je wordt de hele dag via sms op de hoogte gehouden van het moment van uitleveren.

Extra toelichting
Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edy 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel overzichtelijk

Service
Super snelle levering zaterdagavond besteld en zondag nog voor de middag in huis ....dat is service in mijn ogen 😊

Assortiment
Heel veel keuze alleen jammer dat jullie ook geen kledij en beautyproducten doen.zou leuk zijn morgen feestje ...niks om aan te doen en nog vlug iets bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gevonden wat ik zocht

Service
Zoals beloofd op zondag geleverd

Assortiment
Ik had keuzes

Aanbeveling
Alles tegen een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Achmed 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was makkelijk te doen koste weinig tijd en geen kleine lettertjes

Service
Perfect keurig afgeleverd en behandeld geen foutjes perfect op datum geen extra kosten

Aanbeveling
Er is altijd ruimte voor verbetering :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cor 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
heerlijk overzichtelijk en makkelijk zoeken

Service
geen

Assortiment
ruim aanbod met goeie prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marcello 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk product gevonden met handig keuze menu

Service
zaterdag besteld en zondag in huis!

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
alles klopte, prima service tegen scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews