coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3432 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 01-12-2017 Via de website gekocht

Goed gerevancheerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Wasmachine besteld op vrijdag waarbij de levering op zaterdag zou plaatsvinden. Levering vond niet plaats, maar daar moest ik zelf achter komen. Toen zou de wasmachine op maandag komen. Kwam wederom niet zonder communicatie. Toen zou de afdeling Bezorging binnen 24 uur met een reactie komen. Wederom niet het geval. Vervolgens kwam de levering wel, door 3 hele vriendelijke bezorgers en heeft Coolblue extra wasmiddel als pleister op de wonden. Heel netjes afgehandeld.

Uiteindelijk toch tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Jan Bakker 01-12-2017 Via de website gekocht

ondanks drukte toch op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestel meestal via coolblue. Nette prijzen. Leuke tweede kansjes. Grote sortering. Als je als klant staat ingeschreven weinig in te vullen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Sep 01-12-2017 Via de website gekocht

Beetje jammer

Algemene score

2,0
Goede oortjes wel alleen jammer dat het vasthoudclipje niet werkt en de oortjes gelijk weg zijn na twee dagen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Thea 01-12-2017 Via de website gekocht

Sint kado

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk thuis winkelen, en ook nog de tijd kiezen dat ze het komen leveren.
De keuze is groot, ik ben er erg blij mee.
Zal zeker de volgende bestelling ook bij Cool Blue gaan doen.
Helemaal top!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mierelle de Waard 01-12-2017 Via de website gekocht

Goede service in winkel, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel is overzichtelijk, de medewerkers zeer vriendelijk en weten inhoudelijk veel te vertellen over de produkten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A. Wink 01-12-2017 Via de website gekocht

Aanschaf van een SSD SCHIJF voor mijn laptop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het begon met een instructie filmpje op youtube over het vervangen van een harde schijf voor een SSD schijf. Perfecte uitleg hoe je dit moet doen door Coolblue. Hierna naar de website van Coolblue. Een prima informatie over de verschillende SSD schijven. Eenvoudig te bestellen met een zeer snelle levering van SSD voor mijn laptop. De laptop draait nu veel sneller, precies zoals verwacht. Kan nu met deze upgrade weer prima vooruit met mijn laptop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anice 01-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering met een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een fijne website, heeeeeeeel veel keus, bestellen, supersnelle levering en heel tevreden met het gekochte produkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 01-12-2017 Via de website gekocht

Makkelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website,
Prijs,
Vandaag besteld, morgen in huis
Is de enige website waar ik iets bestel omdat ik deze vertrouw en vaak de beste prijs heeft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Zorgman 30-11-2017 Via de website gekocht

Top service, snelle levering en mooie kwalitatieve producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is makkelijk in gebruik online, snelle bestelling en levering. Alles wat ik zoek heeft Coolblue in het assortiment.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JG 30-11-2017 Via de website gekocht

Ondanks veel te late levering toch tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Drie dagen te laat geleverd, maar door het 'persoonlijke' contact en het kaartje de dag erna hebben begrip gekweekt. Doen jullie goed Coolblue.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

T.S. 30-11-2017 Via de website gekocht

snelle levering en goede service en contact met de klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat wij de levering hadden geannuleerd bij de Mediamarkt omdat zij hun belofte niet nakwamen hebben we rond half 10 s'avonds een zelfde product besteld bij Coolbleu.
Daar kregen we de volgende ochtend al een bericht dat ze de vplgende dag voor 10 uur s'ochtens de wasmachine kwamen brengen en installeren en ook de oude mee retour namen.
Na een check of alles goed werkte waren ze binnen een kwartier gereed.
Een tevrede klant achter latende. Top!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonieke 30-11-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Top bedrijf! Kan er niets ander van maken gelukkig

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 30-11-2017 Via de website gekocht

De beste wasdroger binnen 10 uur geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een prettige website met de laagste prijzen. Wij zochten de 'beste koop' wasdroger en vonden die bij Coolblue. 's Avonds laat besteld en de volgende morgen om 8 uur stonden de jongens van Coolblue al voor de deur. Tussendoor prima per mail, sms en telefoon keurig op de hoogte gehouden over de levering. We zijn erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne krol 30-11-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en op de 5 minuten nauwkeurig gebeld dat ze kwamen leveren. Oude apparaat word gratis meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 30-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles wat ik hier koopt is goed en als er iets aan de hand is wordt ik meteen goed geholpen op allerlei manieren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De widt 30-11-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super goed service vlotte afhandeling en super aardige bezorgers
Zeker aan te bevelen volgende aankoop zeker bij cool bleu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 30-11-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Twee aankopen gedaan, gewoon goed!!
Bezorging via post nl duurde wat lang maar coolblue bleef communiceren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

ik 30-11-2017 Via de website gekocht

Goedkoopste en superrrrr snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
gebeurd niet vaak dat ze de afspraken met snelle levering nakomen maar deze ??? super en dan ook nog de goedkoopste met het artikel wat ik nodig had, kan niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Kouijzer 30-11-2017 Via de website gekocht

Goede service en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk overzicht op de webshop.
Snelle service en je word goed op de hoogte gehouden wanneer product komt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anne 30-11-2017 Via de website gekocht

snelle en correct service

Algemene score

10,0
Duidelijke en correcte informatie. Gemakkelijk om producten te vergelijken. Grote keuze. Snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie vd Dungen 30-11-2017 Via de website gekocht

Alles helemaal top geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij kopen regelmatig bij CoolBlue. Alles maar dan ook alles is bij CoolBlue goed geregeld. De service die ze bieden vind je echt nergens terug.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rene 30-11-2017 Via de website gekocht

goede service en bestelling op maat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
al diverse spullen besteld en perfect ontvangen.nooit problemen gehad.en anders is de service desk prima en een probleem wordt goed opgelost.alleen is de verpakking boven proportions
dit zou kleiner kunnen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

telefoon 30-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijkheid, geweldige service en altijd correct.
Goede en snelle aflevering van de produkten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Oostvogels 30-11-2017 Via de website gekocht

Vlot en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en volledige beschrijving van de producten, goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Stipte levering en correcte service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helma 30-11-2017 Via de website gekocht

10 voor de service, ook van de bezorgers!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aflevertijd wordt duidelijk en tijdig gecommuniceerd en klopt, is super handig. Bezorgers waren vriendelijk óók nadat ze hoorden dat de wasmachine naar de zolder moest (en oude meenemen). Waren voorzichtig met apparaat en met bijv. de kozijnen die ze onderweg moesten passeren. Kreeg al vóór bezorging mail met extra tips voor mijn product. Ben erg blij met service van Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G 30-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop, snelle levering en super vriendelijke en hulpvaardige bezorging.
Installatie hoorde er meteen bij zonder bijbetaling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 30-11-2017 Via de website gekocht

Binnen 24 uur bezorgd, ondanks de blackfriday drukte

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het gebruiksgemak en de service gaven de doorslag. Wat ook heel gemakkelijk is dat je ook kunt aangeven als je het pakket tussen 18 en 22 uur wilt laten bezorgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Aydın 30-11-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik vind goedkope bestellingen bij coolblue en er worden snel afgeleverd zonder problemen. Dus ik aanbevel aan mijn kennissen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Else 30-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima shop, duidelijk en overzichtelijk. De levering was erg snel en het product is goed en zoals beschreven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R vd Zanden 30-11-2017 Via de website gekocht

Super service en levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijke begrijpbare taal. Hierdoor is kiezen en vergelijken van een product gemakkelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Reinders 30-11-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag besteld, morgen in huis. Dit is het grote voordeel van de bestelling via de website. en nog gratis ook.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjaak 30-11-2017 Via de website gekocht

Topwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prijsstelling mogelijk wat boven die van directe concurrenten maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de service, uitleg of toelichting. Coolblue verzend conform afspraak en als dat om welke reden dan ook even niet lukt nemen ze contact op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

een tevreden koper 30-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

8,0
Goede service, de juiste prijzen en veel producten. Het is een duidelijke en heldere website, waar je gemakkelijke de producten kunt vergelijken

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart 30-11-2017 Via de website gekocht

Zeer goeie kennis van prodcuten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel kennis van producten
Hele goede service
ik zou Coolblue bij heel veel mensen aanraden. Coolblue is niet altijd het allergoedkoopste maar zijn vaak gelijk aan de prijs en de service is geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes 30-11-2017 Via de website gekocht

Super snelle en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service. Snel en gratis levering. Laatst heb ik een keer ergens anders besteld maar dat verliep allemaal niet zo vlot dus de volgende keer toch weer bij coolblue😊.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelyne 30-11-2017 Via de website gekocht

Vriendelijke service mét een glimlach! :-)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al vaker besteld bij Coolblue en nog nooit problemen gehad. Zeer snelle levering, doen wat ze beloven en hun klantenservice is altijd even vriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Wiegant 30-11-2017 Via de website gekocht

snel en vlekkeloos geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
via kieskeurig ,nl werd het gemakkelijk gemaakt.
goed bekeken, vlot besteld, vlot geleverd en te traceren

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzan 30-11-2017 Via de website gekocht

Enorm snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je kent het wel, net als je terugkomt van vakantie en een enorme berg was weg te strijken hebt, doet je strijkijzer het ineens niet meer. Gelukkig kwam ik hier voor 15:00 uur in de middag achter en kon ik snel een nieuw strijkijzer bestellen. Uiteraard gekozen voor CoolBlue. Dit omdat zij diezelfde avond nog konden leveren (tegen een zeer kleine extra vergoeding). Bezorger was ook enorm vriendelijk! Toppie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mercan 30-11-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een slechte ervaring met een andere vervoerder gekozen voor Coolblue en helemaal geen spijt gehad van mijn keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Manshanden 30-11-2017 Via de website gekocht

Snelle service & het product is altijd in orde!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service is snel & de beloftes die erbij staan wanneer je hem koopt (bijvoorbeeld de leverdatum) komt Coolblue altijd na!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M H 30-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er is veel keus en er is een handige optie om producten met elkaar te vergelijken. De product omschrijvingen zijn zeer duidelijk. De levering van mijn bestelling was snel en op het afgesproken moment, top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte 30-11-2017 Via de website gekocht

Snel en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al een aantal keer wat gekocht. Er word vaak nog wat extra info over het product gestuurd, waardoor je de levensduur kunt verlengen. Bij grotere artikelen die geïnstalleerd moeten worden heb ik louter positieve ervaringen met de bezorgers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Djorno 30-11-2017 Via de website gekocht

Verzending niet als werd omschreven op de website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Normaal gesproken werkt het perfect maar omtrent sint en kerst hebben de pakketten 2 dagen vertraging

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

vandenberg073 30-11-2017 Via de website gekocht

Zelfs levering op zondag wanneer zaterdag voor 24:00 besteld

Algemene score

10,0
- scherpe prijzen
- duidelijke productomschrijving
- eerlijke reviews
- snelle levering
- levering op zondag, zelfs wanneer je voor middenacht besteld!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 29-11-2017 Via de website gekocht

Ondanks netwerkproblemen toch een op tijd gedane levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In het verleden bij eerdere bestellingen al een zeer positieve ervaring. Ook nu weer ondanks de drukte bij black friday en de netwerkproblemen die er bij Coolblue waren toch een levering die op tijd was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 29-11-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle en makkelijke service. Producten waren makkelijk te vinden op website en d volgende dag al geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JMK 29-11-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zaterdagavond om 2200 besteld, op zondag afgeleverd, dat doen er maar weinig...de beschrijving van het product was compleet en daarom voldeed het volledig aan de verwachting.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

super 29-11-2017 Via de website gekocht

prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede site. Goede producten en goede service. Tot zover ben ik tevreden en zou zeker weer wat bij jullie kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron 29-11-2017 Via de website gekocht

Super snelle bezorging

Algemene score

10,0
In 1 woord...... TOP
Goede en nette prijzen
Super snelle bezorging.
Afspraak is afspraak.
De volgende keer ga ik eerst kijken op de site van CoolBlue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marathonrunner 29-11-2017 Via de website gekocht

Maak je verwachtingen (over snelle levering) wel waar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke shop, met goede uitleg en advies.
De snelle levering viel (dit keer) wel tegen. De communicatie hierover kan beter!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews