coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42310 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3417 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rene Verhaeg 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles snel en makkelijk te vinden.

Service
Inderdaad vandaag besteld en morgen in huis.

Assortiment
Een ruim assortiment aanwezig.

Aanbeveling
Helemaal in orde op alle fronten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KC 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Had een laptop nodig en wist door toepassing van filters bliksemsnel te vinden.

Service
Tweemaal contact beide uiterst snel en adekwaat behandeld.

Assortiment
Beter, meer actueel, uitbreider dan menig concullega van Coolblue

Aanbeveling
Kan het beter? Een score 11 bestaat niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton sl 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
goede en leerzame uitleg, waardoor geen foute keuze gemaakt

Aanbeveling
service, snelheid, correctheid, modern gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JBakema 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede filters om het juiste product te vinden

Service
Keurig op de wasmachine op de plaats gezet oude mee retour genomen.

Assortiment
Misschien wel te veel keus

Aanbeveling
de goedkoopste en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Buitengewoon aangenaam om te winkelen en te kopen bij
Coolblue.
Altijd snelle bezorging, zelfs op zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elsje 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik vond onmiddellijk wat ik zocht en het afhandelingsproces ging erg vlot.

Service
De dag nadien (op een zaterdag) netjes aan de deur geleverd en daar het om breekbare dingen ging, erg veilig verpakt!!!

Assortiment
Ik ging ook nog op zoek naar andere spulletjes, zoals parfum wat er niet was, eerder om te kijken wat er nog voor hande was...

Aanbeveling
Erg vlotte afhandeling, zonder extra kosten! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ivan 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een beetje opzoekingswerk kan geen kwaad, wie weet wat je nog tegen komt!

Service
Tot nog toe geen problemen ondervonden.

Assortiment
Naar mijn noden oké.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iikillyou7 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik wou een laptop. na een kleine 10 minuten zoeken op de site van coolblue en 2 laptops vergeleken had ik een keuze gemaakt. volgende dag had ik m'n nieuwe speelgoed in huis.

Service
Zoals beloofd was mijn bestelling de volgende dag geleverd. Zelfs op een zaterdag!

Assortiment
Coolblue heeft meer assortiment dan de concurrerende fysieke winkels. Vandaar dat ik meestal begin met zoeken op coolblue.

Aanbeveling
Makkelijk, snel en de beste prijs. Daar kan de concurrentie nog veel van leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Régis Requin 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Perfecte website om dingen te bekijken en te vergelijken.
5 ipv 3 vergelijkingen ingeven zou nog beter zijn.

Service
Altijd levering dag nadien, perfect dus.

Assortiment
Als je het hier niet vindt, dan weet ik niet waar je het wel kan vinden

Extra toelichting
Prijzen zijn de laatste jaren minder verschillend van andere websites

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online 😄

Service
Alles in 1 keer goed en zonder problemen!

Assortiment
Keuze volop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cynthia Brunet 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ordelijk en gestructureerd

Service
Uitstekende service

Assortiment
Genoeg keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

debbie 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon bestellen, vragen , efkes bellen , voldoende info , bestellen maar

Service
vlotte levering zelfs op zaterdag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean Streepje Paul 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Altijd alles snel gevonden ondanks dat er veel verschillende sites zijn. Daarbij ook een goed overzicht over de voorraad / verwachte lever datum.

Service
Bij problemen/vragen altijd snel antwoord, de optie tot Whatsapp is zeer handig aangezien er ook "on-the-go" vragen kunnen worden gesteld en op een iets minder formele manier er gecommuniceerd kan worden waardoor de hulp vaak duidelijker/sneller is.

Assortiment
Mis nog een aantal producten die op bijvoorbeeld Amazon wel verkrijgbaar zijn (NVIDIA Android Tv/Portable andere nieuwe producten die de markt bestormen zoals Oculus Rift etc.)

Aanbeveling
Hebben meestal de producten die iemand zoekt, vaak op voorraad en de volgende dag in huis. Het beste hieraan is dat het niets kost om het te verzenden of terug te sturen. Betere service kan je niet wensen.

Extra toelichting
Een groter assortiment op gebied van nieuwe producten zou fijn zijn, vaak wijk ik nu uit naar websites zoals Amazon, maar ik ben geen fan van een credit card. Graag ook bij Weergave naam toestaan om een (-) te gebruiken aangezien mijn naam een (streepje) bevat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anne 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestelling supervlot en vlug !

Service
Levering niet volledig naar wens : eerste bestelling (diepvries) 1/2 u vroeger geleverd dan voorzien + 2 kleine deuken in toestel - tweede bestelling (droogkast bij mijn dochter) geen sms gekregen over exacte leveringsuur + gegevens op site track & traces niet correct. Jammer.

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Bestelling en keuze leverdag super - Firma waarmee gewerkt wordt om bestelling af te leveren laat te wensen over (geen correcte informatie over leveringuur, onvoorzichtige behandeling van de goederen, koerier zelf heel gehaast)

Extra toelichting
Winkel zelf super, maar mss beter samenwerken met andere koerierdienst ? Lange wachttijden op 0900 nummer (om inlichtingen te verkrijgen)

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

snelle en nette levering 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Super gemakkelijk bestellen. Geen retourdocumenten in de verpakking.

Extra toelichting
Product was duurder dan in andere webshops (alleen het type muurbeugel wat ik nodig had was duurder) maar ik had het de volgende de nodig en dat kon alleen Coolblue waarmaken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

gerrit 09-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
heb t geen gegoogled wat ik zocht en zat dat coolbleu snel kon leveren, niet geheel waar bleek naderhand.

Aanbeveling
Als ik iets bestel en er word belooft binnen een dag te leveren maar dit gebeurt naderhand niet vind ik slecht. had ik geweten dat de levering later zou komen had ik niet hier besteld.

Extra toelichting
kreeg later een mail waarop ik een waardebon a 5,- kreeg, tja bestel ik hier nog eens..

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Matthyssen 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen, laten leveren & klaar. Zelfs levering dezelfde dag is mogelijk, de opties zijn eindeloos.

Service
Foutje in het adres door te snel te willen zijn; even bellen en alles wordt direct rechtgezet.

Assortiment
Het aanbod is groot, hier vind je vaak wat je zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc Viette 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je moet de deur niet meer uit om te shoppen.zeer overzichtelijke webshop met de nodige produktinfo

Service
Vandaag bestellen,morgen leveren. Zelfs in het weekend!

Assortiment
Steeds gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Alle hierboven vernoemde punten maken voor mij deze score

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katrien Maes 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle levering

Service
vrijdag besteld zaterdag geleverd.

Assortiment
super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudy Van Hout 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer overzichtelijk en makkelijk re bereiken qua info

Service
Zeer snelle service

Assortiment
Zeer ruim aanbod

Aanbeveling
Zeer snel, correct en duidelijk

Extra toelichting
Doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Thuisshoppen zo gemakkelijk en rustig.

Service
Alles klopt zoals beschreven , ook de uitvoering van toezeggingen.

Assortiment
Assortiment is breed en overzichtelijk.

Aanbeveling
Gemak, tevreden, eerlijk.

Extra toelichting
Zal op electronisch en digitaal gebied eerst aan Coolbleu denken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MarcelN 09-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijke site om op te zoeken met verschillende zoek criteria.

Service
Dan bel je de servicelijn, die advies geeft om twee "noodzakelijke" bijproducten te kopen, blijkt dat die beide niet nodig zijn op dat soort TV. Terugsturen was echter geen probleem

Assortiment
Als ze het niet hebben is het óf een mindere kwaliteit of een oud model, maar van de recente producten hebben ze het toch wel.

Aanbeveling
Wel weer naar winkel om een retourpakket te kopen voor deelretour en daar een deel van mijn vrije middag aan mogen besteden. Zonde, was niet nodig geweest met de juiste bel-service-antwoorden.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Ludo V 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en eenvoudige bestelling

Service
(Zeer) snelle afhandeling

Assortiment
Redelijk uitgebreid maar gelukkig ook niet te...

Extra toelichting
Afrekeing van kortingbon ook geen enkel probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Wim Marivoet 09-11-2015 In de winkel gekocht
Boomsesteenweg Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Sommige categorieën nummering gaan sneller vooruit dan aankoop tenzij dat toeval was.

Service
Perfecte efficiënte en professionele behoeftebepaling van de klant en goede service door overzetten back up en SD kaart alsook instellen sim kaart.

Assortiment
Sommige accessoires niet in winkel voorradig, maar snel en goed geleverd dag erna thuis.

Aanbeveling
Algemene tevredenheid , beter dan concurrentie , een aanrader !!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert Vermote 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kijkt online en vergelijkt, eventueel ondersteund door een video maak je de keuze.

Service
correct volgens afspraak, daar hou ik van!

Assortiment
de site spreekt voor zich.

Aanbeveling
Met de ogen dicht beveel ik deze store aan!

Extra toelichting
Gewoonweg super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Snelle service en prima communicatie vai de mail. Chauffeurs uitermate proffesioneel.

Assortiment
Prima keus

Aanbeveling
Duidelijke website, je krijgt wat beloofd wordt. in de avond besteld en de volgende dag geleverd.Prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kevin 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker overzichtelijk. Ieder product heeft daarnaast een goede en uitgebreide omschrijving.

Service
Mailtjes worden op een goede en snelle manier afgehandeld, mèt de nodige humor. Een informeel mailtje van mijn kant kon rekenen op een origineel antwoord. Een hele andere manier van zaken doen!

Assortiment
Vrijwel alles is in de webshop te vinden. In mijn geval was de marktplaatsafdeling "tweedekans" een uitkomst. Zeer tevreden.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ab 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten makkelijk te vinden, eenvoudige bestelling en afwikkeling.

Service
Komen gemaakte afspraken na.

Assortiment
Ruim assortiment en lage prijzen

Aanbeveling
Thuis bezorgen en/of afhaalpunten ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ruime besteltijd en de snelle levering. Dat had ik namelijk nodig.

Service
De klantenservice medewerker die mij geholpen heeft, mocht best wat meer kennis hebben over het assortiment.

Assortiment
Gevonden wat bij mij paste.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Dijkstra 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
De levering van de wasmachine was snel en op de dag dat ons uitkwam. Ook was de bestelling met tijdstip prima te volgen. Komt ook nog eens bij dat de bezorgers ontzettend vriendelijk waren. Ik heb dit nog niet vaak zo meegemaakt. Na de bezorging heb ik meteen een positieve mail naar Coolblue gestuurd, over mijn positieve ervaring.

Extra toelichting
Ik kom zeker terug bij Coolblue voor andere bestellingen in de toekomst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is gemakkelijk te vinden op de site en het bestellingsproces verloopt vlot.

Assortiment
Ruim assortiment met de laatste nieuwe producten zoals de Motorola die ik heb aangeschaft. Ook goed dat er producten gereserveerd kunnen worden.

Aanbeveling
Overall erg goed, alhoewel ik over de service (nog) niet kan meepraten

Extra toelichting
Snelle en coorecte aflevering: Coolblue doet wat anderen beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van den Broek een zeer tevreden klant 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super handige website.

Service
Perfecte informatie.

Assortiment
Groot assortiment om uit te kiezen.

Aanbeveling
Zeer snelle levering (binnen 12 uur!)

Extra toelichting
Ga voor al zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanno 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen via web-site is eenvoudig en in een paar klikken gedaan.

Service
Telefonisch contact gehad met de klantendienst van Cool-Blue om inlichtingen te vragen over het product dat ik wilde kopen. Zeer vriendelijke en bekwame medewerker aan de lijn gehad met meer dan voldoende uitleg.

Assortiment
Heel ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 09-11-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De site is overzichtelijk en werkt erg goed - ook tussen de verschillende shop-onderdelen.

Service
Snelle levering, duidelijke informatieverstrekking en ook een erg fijne afhaallocatie in Amsterdam

Assortiment
Er is veel, maar soms mist er net dat éne specifieke item

Aanbeveling
Erg goede winkel - ik kijk bijna altijd eerst bij Coolblue!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Smeets 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Goed georganiseerd, betrouwbaar, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website met vlotte prijsvergelijkingen en duidelijke productspecificaties

Service
Zeer snel en correct afgehandeld en geleverd

Assortiment
ruime keuze met tool voor productvergelijkingen

Aanbeveling
Ik kocht reeds meerdere malen bij Coolblue sedert 2010 en was telkens tevreden met de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kwaliteit service 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Aankoop nieuwe laptop, Je kunt alles aanklikken wat je maar wilt en uiteindelijk staat dan het ideale product klaar

Service
Half 8 in de avond besteld, ´s morgens om half 10 was mijn pakketje binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
het is mogelijk snel een overzicht te krijgen van hetgeen je wilt.

Service
contact met de klantenservice was prettig en snel.

Assortiment
probleem was dat ik een apparaat eerst bestelde dat beter bij mij paste, maar onverwacht niet op voorraad meer bleek te zijn. Dat was niet prettig ofschoon wel snel tot een (duurder) alternatief kwamen (waar ik overgens best tevreden mee ben).

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ben 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website. Kon de bestelling op de voet volgen.

Service
Levertijd precies op afgesproken tijdstip.

Assortiment
Prima prijs voor het product.

Aanbeveling
Goed product, correcte levertijd, geen leveringskosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeffrey 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk, gewenst item snel te vinden.

Service
Zeer snel antwoord op e-mail vragen.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
's avonds besteld, volgende dag in huis!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles goed duidelijk vindbaar op de website. Makkelijk te bestellen en te betalen.

Service
Op tijd melding van verzending of vertraging van de bestelling.

Assortiment
Bijna alles verkrijgbaar.

Aanbeveling
Uitstekende service, klantgericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reviewtje 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Easy shoppen :)

Service
Vlotte service

Assortiment
Top

Aanbeveling
Alles is mooi overzichtelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lukas De Coster 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Altijd de dag erna levering. Super!

Assortiment
Kan niet alles terug vinden in de shop wat ik zoek.

Aanbeveling
Ik raad het iedereen aan dat ik ken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ik ben heel tevreden 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijk; niks op aan te merken

Service
's avonds besteld, volgende middag al aangekregen, super!

Assortiment
er waren genoeg verschillende soorten pannensets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Christian Peeters 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik ben nog van de oude stempel en koop slechts af en toe online. Wat ik koop is meestal vanuit tijdsdrukpersectief. CB zorgt voor mijn gemak.

Service
Voorlopig werkt alles goed. Enkel zou ik specifiek aangeven of er in het weekend kan geleverd worden. Is nu niet het geval.

Assortiment
Voorlopig geen bemerkingen over assortiment.

Aanbeveling
Ieder zoekt zijn winkel. Met CB heb ik de mijne gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arno Bakker 09-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,7

Gemak
Was op zoek naar een specifiek product en kwam via google bij coolblue uit meteen op de goede pagina en kon erna met paar muisklikken de bestelling plaatsen voelde mij als heel natuurlijk aan.

Service
Ik wou mijn producten snel hebben en omdat het voor 15:00 was kon ik in mijn geval nog kiezen (tegen betaling) om het nog dezelfde dag bezorgd te krijgen. Ik weet niet of dit met alle producten kan maar in mijn geval wel en dat vind ik echt super. Ook de bezorgdienst netjes half uur voor aankomst een sms en online een foto van de chauffeur, dit vind ik erg prettig want er werd laat bezorgd en dan weet je tenminste voor wie je de deur open doet.

Aanbeveling
Ik was heel tevreden maar dit was mijn eerste bestelling. Weet dus niet hoe het assortiment is in de breedte en of er ook bijzondere dingen tussen zitten die verder lastig te krijgen zijn. Ook heb ik na 1 bestelling niet een heel compleet beeld van de Coolblue misschien had ik wel geluk dat alles zo goed verliep. Maar als ik nog een keer wat zoek ga ik zeker eerst bij Coolblue kijken.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Flip 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelling verliep soepel.

Service
Donderdagavond besteld, vrijdag rond het middaguur in huis.

Assortiment
Keuze te over

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wierenga 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Ze sluiten je apparaat aan en nemen oude mee. Heel fijn!

Aanbeveling
Veel keuze en super snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hessel 09-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan rustig na werktijd nog bestellen want voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden over hoever je bestelling is, wanneer hij wordt verzonden.

Assortiment
heel veel producten. De keuze is reuze.

Extra toelichting
Als ik weer wat moet bestellen zou ik dat weer via coolblue doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nitteke 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk om van thuis uit te winkelen.

Service
Nog nooit problemen gehad.

Assortiment
Meer keuze is natuurlijk beter, maar begrijp dat niet alles op de site beschikbaar kan zijn.

Aanbeveling
Na verschillende bestellingen, enkel positieve ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews