coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

F Klaasen 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bijna net zo makkelijk als een Pizza bestellen :-)

Service
Nette heren die het allemaal voor je in orde maken bij bezorging.

Assortiment
Voor zover ik heb gezien, een ruim assortiment en ruime keuze (met goede omschrijvingen op de site)

Aanbeveling
Er zal vast iets te verbeteren zijn, alhoewel ze voor zichzelf de lat wel erg hoog hebben liggen :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann Konieczny 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker vanuit de luie stoel kijken en vergelijken, ook aan de hand van de reviews van klanten waar ik wel veel belang aan hecht.

Service
Ooit als iets thuisgekregen dat niet voldeed aan onze verwachtingen, en werd probleemloos aanvaard en terugbetaald.

Assortiment
Genoeg keuze, voor ieder wat wils aan concurrentieel vergelijkbare prijzen.

Aanbeveling
Ik vind het de max dat je de producten inderdaad iedere keer mooi 's anderendaags al in huis hebt, al heb je ze pas om 23u besteld.

Extra toelichting
Wat betreft de stoomreiniger van Kärcher, is het raar (zoals ik ook al wel gelezen had in de reviews)dat de bijgeleverde grote doek voor de vloer toch een heel stuk handiger op de markt gebracht zou kunnen worden, zoals dat bvb bij het kleintje wel het geval is want de rest is allemaal toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia Barendrecht 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed bereikbaar, goed geïnformeerd personeel.Doen wat ze zeggen : om 22.50 u bestelling geplaatst, en inderdaad de volgende dag om 15.45 u thuis bezorgd.

Service
Had apparaat met verkeerd draaiende deur besteld werd binnen 2 minuten veranderd in juiste bestelling.

Assortiment
super veel te koop uitgebreid assortiment

Aanbeveling
deskundig en uiterst vriendelijk personeel echt top, goed bereikbaar

Extra toelichting
Ik beveel Coolblue echt aan , aan iedereen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon Lodewijks 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
met mijn handycap (eenbeen) voor mijn pc en in mijn luie stoel is het gemakkelijk om te bestellen
fijn gevoel

Assortiment
heel groot asssortiment en alles overzichtelijk

Aanbeveling
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis, Laat besteld smiddags al thuis!!

Extra toelichting
ben uiterst tevreden over de fijne en vlotte service Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sando 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snelle en correcte afhandeling van de order. Zelfs afleveren op zondag is een extra welkome service.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment op vele uiteenlopende producten

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment; zeer goede en snelle service; zeer klantgericht.

Extra toelichting
Blijft klantgericht opereren; service telt nu zwaar met name bij webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Xavier Claessens 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Assortiment
Coolblue is niet altijd de goedkoopste, maar biedt wel de beste service!
Nog nooit problemen gehad met Coolblue.
Bestellen, betalen, uitpakken! Zo simpel is het.
En ik betaal liever een paar eurotjes meer, wetende dat als er iets is ik meteen geholpen word, dan ergens een paar euro minder te betalen en een hoop zever te hebben achtetaf bij problemen.
Coolblue doet wat het belooft!

Aanbeveling
Zoals ik reeds zei, coolblue doet wat het belooft!
Zonder loze beloftes of moeilijk doen.
Bestellen, betalen en uitpakken! Simpeler kan het gewoon niet!
Achteraf toch een probleem? Een zalige retour service waarbij je het probleem snel vergeten bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sorridente 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel en simpel overzichtelijk en menselijk

Service
Meer specifieke specificaties zou fijn zijn over het product. Ook wanneer je hierover belt naar de klantenservice.

Assortiment
Ze hadden wat wij nodig hadden en dat product was niet overal te koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Connie 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Simpel en de volgende dag in huis.

Service
Een bericht gestuurd over een probleem van wat ik had besteld. Er werd snel geantwoord en kreeg de volgende dag meteen een nieuwe toegestuurd. Super.

Assortiment
Er is een heel breed assortiment. Prima.

Aanbeveling
Service super. Assortiment goed. Bestelling wordt snel geleverd dus voor mij geen klachten en zou deze winkel dus echt wel aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Clivia 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima assortiment, makkelijk bestellen en betalen en snel geleverd. Niks te klagen

Service
Had nog een vraag. Die kon ik gemakkelijk stellen via de chat. Prima!

Assortiment
Ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
zie bovenstaande opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeGroot 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vergelijking maken met diverse machines gaat goed maar ik mis het belangrijkste criteria namelijk de levensduur of het aantal wasbeurten. De toelichting over kg wasgoed mag wel wat uitgebreider evenals de snelheid van een programma.
Je komt er bij in gebruik nemen pas achter dat afhankelijk van het programma meer of minder kilogram en meer of minder toeren wordt toegepast. Een kreet van 8 kg wasgoed of 1600 tpm is reclameslogan.

Service
Prima

Assortiment
Lijkt oK

Aanbeveling
Webshop is GOED IN ELKAAR GEZET

Extra toelichting
Prima service snel en prima afleverservice. Nette goed opgeleide bezorgers. Complimenten voor die mannen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Padvinder 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Spullen zijn goed te vinden

Service
Goed verpakt en vlot ontvangen, precies zoals op de site aangegeven

Assortiment
Voldoende breedte in assortiment.

Aanbeveling
Tot nu toe worden afspraken (leveringsvoorwaarden) goed nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ria 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Frisse, ruime opgezette winkel. Veel personeel.
Zitgedeelte met koffie.
Parkeermogelijkheid.

Service
Bij ruilen van een artikel uitstekende service. Meedenkende medewerker, oplossingsgericht bezig.
Zeer klantvriendelijke houding.
Zeer tevreden de deur uit.

Assortiment
Zelf pas kennisgemaakt met CoolBlue .
Gericht op 2 artikelen gezocht.
Verder assortiment nog niet bekeken.

Aanbeveling
Blij verrast met de zeer klantvriendelijke houding en service. Verfrissend in deze tijd.

Extra toelichting
Ruilen van het online gekochte artikel (niet passend) in de fysieke winkel, geen enkel probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Uitstekende camera 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgebreid assortiment met duidelijke info

Service
Vandaag betaald morgen al in huis :)

Assortiment
Bij alles wat ik nodig heb kijk ik altijd eest bij Coolblue mijn favoriete shop

Extra toelichting
Zelfs via whatsapp goed contact gehad ivm installatie probleem en dat ook nog op zaterdagavond,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HS 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijk en veel (snelle leveringsopties).

Service
Makkelijk ruilen/retour en lange garantieperiode.

Assortiment
Goede keuze maar net niet alles.

Aanbeveling
Alleen al om de uitstekende service!

Extra toelichting
Al meerdere producten gekocht en tot nu toe nog altijd zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dolf 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Service
Als je besteld, wordt je adres niet gecontroleerd. Zo kon het gebeuren, dat mijn bestelling naar mijn vorige huisadres werd gestuurd.
Ook ging de afwikkeling van de betaling niet zoals het hoort.

Extra toelichting
De belofte "voor 23.59 uur besteld, de volgende dag bezorgd, ook op zondag" wordt niet waargemaakt. Ik heb op zaterdagmiddag besteld. Er werd op maandagavond geleverd.

Review criteria:

Voldoende

Reageer

MacBook Air 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vond snel wat ik zocht en kreeg meteen de informatie die ik wilde.

Service
Supersnelle levering! Precies zoals beloofd wordt.

Assortiment
Alles bij elkaar en veel keuze.

Aanbeveling
Ze doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanette 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede productinformatie en recencies. Gemakkelijk bestellen.

Service
Als er iets mis is met het product wordt dit prima en snel opgelost. Ik heb een keer een verkeerde lensdop besteld. Die kon ik zò weer ruilen. Een andere keer kreeg ik een niet-passend hoesje bij een smartphone. Dat geld kreeg ik gewoon terug.

Assortiment
Producten op heel veel gebieden en daarbinnen dan een prima assortiment.

Aanbeveling
Snelle levering, goede productinformatie, prima service. Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maartje 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het zoeken naar het product dat je wilt is erg gemakkelijk

Service
De bezorging gaat echt erg snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jorgen 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website, en na bestellen snel in huis

Service
Duidelijk en klantgericht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Heskes 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vlotte levering

Service
geen klachten prima

Assortiment
er is van alles te bestellen

Aanbeveling
prima en gemakkelijk te bereiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik heb besteld en betaald op de mobiele website, dus met me telefoon. Ging top.

Service
Levering kan doordeweeks gratis savonds, dus na werk. Dat was ideaal. Hoefte ik me tv tenminste niet op werk te laten bezorgen.. Bezorging op zondag kan ook.

Assortiment
Ik kwam maar voor 1 product, heb verder nog niet echt gekeken. Maar er is ruime kuize.

Aanbeveling
Alles doet erg professioneel voorkomen en het wordt perfect afgehandeld. Ik had mijn tv de volgende dag in huis en kon hem dus zo neerzetten. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

C van hommelen 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Snelle afhandeling

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Ik heb voor de eerste keer wat besteld en is prefect verlopen. ze houden zich aan de afspraak, vanaf besteld is morgen in huis. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis op gelijk welk uur van de dag zoeken, vergelijken, bestellen. Gemakkelijker kan niet

Service
Het product werk rond 23 u besteld en de volgende dag voor 12 u geleverd. Sneller kan niet

Assortiment
Grote keuze en prijzen lager of vergelijkbaar

Aanbeveling
Dit was de eerste keer dat we via deze website iets aangekocht hebben en alles is vlekkeloos verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dnbas 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel overzichtelijk.

Service
Betere nog niet mee gemaakt!

Assortiment
Alle nieuwste producten te bestellen en ook op voorraad.

Aanbeveling
Een echte no-nonsense winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ik werd keurig op de hoogte gehouden mbt de levering, top !

Aanbeveling
een groot assortiment, soms een beetje te hoge prijs maar vaak ook zeer aantrekkelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AM 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website met veel informatie.

Service
Klantenservice is makkelijk bereikbaar en antwoord snel.

Assortiment
Ruim assortiment in meerdere prijsklassen en duidelijke informatie over de producten.

Aanbeveling
Goede website met groot assortiment en een klantenservice die snel bereikbaar is, en waar je om advies kunt vragen. Ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJ Slagboom 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke website met goed overzicht.

Service
Snelle service.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Waarom naar een ander gaan als het hier goed is.

Extra toelichting
Die 2e kansjes zijn top!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede lay out

Service
Gemakkelijk en snel in huis

Assortiment
Veel producten in stock

Aanbeveling
Ruime keuze gemakkelijk te bestellen en vlug in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Assortiment
Hoewel het even zoeken was omdat er zoveel aanbod is, sluit deze telefoonhouder precies aan bij wat ik zocht, top!

Aanbeveling
Zoals altijd de ultieme beleving en ondanks dat ik regelmatig iets bestel bij CoolBlue toch weer positief verrast tijdens het proces!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandor 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk, je hoeft de deur niet meer uit!

Service
Ik koop al jaren spullen bij Coolblue, dit was de eerste keer online. Bevalt goed!

Assortiment
Zeer ruime keuze, voor ieder wat wils..

Aanbeveling
Ik kan iedereen aanraden bij Coolblue te winkelen. Zeer tevreden hier!

Extra toelichting
Gemak dient de mens, en Coolblue voorziet in deze behoefte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik had een dringende bestelling wegens een defecte SD kaart. Dit was op een zaterdag, maar gelukkig levert Coolblue op zondag waardoor ik de dag erna weer verder kon met een nieuwe SD-kaart!

Service
Klantvriendelijk en hulpzaam bij vragen via facebook!

Assortiment
Heel veel keuze!

Aanbeveling
Het is dan misschien een klein beetje duurder dan elders, maar de klantenservice en kwaliteit maken dit meer dan goed!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Angela 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere weergave van producten. Prettige website. Overzichtelijk. Groot aanbod (zeker ook vergeleken met locals) en een goede prijs.

Service
Gratis heen en weer verzending. Je hebt het gevoel dat CoolBlue vanuit de klant denkt. Dat ze er echt 'voor jou' zijn.

Assortiment
Alles wat ik tot nu toe opgezocht heb, zat in het assortiment.

Aanbeveling
Als de plaatselijke ondernemers het niet hebben en he voor een online winkel gaat, zoek dan niet verder dan CoolBlue. Echt heel vriendelijk in gebruik en afhandeling. Je koopt er serieus met een lach.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karine blockmans 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel keuze
vanuit je zetel kan je kiezen uit het gamma

Service
veel keuze
prijs/kwaliteit !!!
super snelle levering

Assortiment
toch wel best een breed gamma aan producten

Aanbeveling
betrouwbaar en stipt
beloftes worden nagekomen

Extra toelichting
doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita Muizer 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk, duidelijke machine beschrijving

Service
alles goed geregeld, duidelijkheid over de bezorging zodat je geen halve dag hoeft te gaan zitten wachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

X 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel kunnen vinden wat ik nodig had

Service
controller had ik de volgende dag al in huis, snelle service

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
Als ik de volgende keer iets nodig hebdan kijk ik eerst bij jullie ivm de goede, snelle service en ook heel belangrijk.... geen verzendkosten

Extra toelichting
Heel fijn dat je geen verzendkosten hoeft te betalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denis 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Webwinkel is overzichtelijk en dankzij het keuzemenu is het juiste product vinden een eitje!

Service
Altijd goede service. Afspraken worden nagekomen en als iets mis is dan zorgt de klantenservice ervoor dat het prima opgelost wordt.

Assortiment
Zeer breed assortiment met een prima uitleg per artikel wat de voor- en nadelen zijn. Zo kan je altijd in 1 oogopslag zien of het product aansluit op hetgeen waar je naar op zoek bent.

Aanbeveling
Prima winkel, snelle levering en goede service!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

brouwer 15-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk en snel

Service
Goede service en terug koppeling

Assortiment
Is wat wij nodig hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Super service

Aanbeveling
Als er iets stuk gaat en je weinig tijd hebt is dit super. In avond bestellen en de volgende dat in huis. Zo had ik in 1 wk een kapotte magnetron en koffiezetapparaat. De volgende dag al in huis! Het mooie is dat ik de chauffeur Vd magnetron kon volgen en zo de vrijheid had om nog iets anders te kunnen doen. Ik zal coolblue zeker vaker gaan gebruiken.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Fijne winkel, je kan alles goed vinden en goede productbeschrijving.

Service
Goede snelle retourservice. Binnen 3 dagen product retour gestuurd en een nieuwe ontvangen.

Assortiment
Goed, heel veel producten

Aanbeveling
Coolblue is niet altijd de goedkoopste maar wel een onwijs goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk vanuit huis uitzoeken en bestellen.

Service
Snelle service.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Snelle service. Geen verzendkosten. Volgende dag al in huis. Geen gedoe met parkeren enz...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjon 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Lekker thuis op de bank

Service
Product was kapot kreeg gelijk een nieuwe.

Assortiment
Lekker ruim en overzichtelijk.

Aanbeveling
Gewoon makkelijk en goed

Extra toelichting
Geen verdere toelichting nodig!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
We zochten een inbouw combi magnetron en deze was eenvoudig op de site te vinden en ook het bestellen ging eenvoudig.

Service
De service was goed. Ik heb één keer gebeld voor een vraag en ben snel en correct geholpen.

Assortiment
Assortiment is meer dan voldoende.

Aanbeveling
Prima winkel om je product te vinden en bestellen. Ik ben correct geholpen en geïnformeerd.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tevreden klant 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
fijn dat je niet perse account hoeft aan te maken. Bizar snelle levertijd!

Service
kan niet beter

Assortiment
meer dan voldoende

Aanbeveling
heldere website en prima assortiment. product overigens ook boven verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellen 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
lekker lui vanuit je stoel op de website shoppen

Service
besteld en een dag later al in huis

Aanbeveling
aantrekkelijke prijzen en een betrouwbare winkel waar je dus echt zonder problemen wat kunt bestellen en het ook meteen geleverd krijgt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede duidelijke website

Service
1 x een bestelling te laat geleverd. Wel response gehad en een tegoedbon.

Assortiment
goed en overzichtelijk

Aanbeveling
duidelijk en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvo 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk overzicht

Service
Zelfs op zondagavond telefonisch bereikbaar en snel geholpen.

Assortiment
Ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Goed en gemakkelijk, komt afspraken na.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

barbara 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alleen maar zoeken en aanklikken

Service
100% heb een kleinprobleem gehad en voor de zekerheid kreeg ik onmiddelijk een nieuwe printer opgestuurd

Assortiment
ik kan alles vinden wat ik hier zoek

Aanbeveling
alles is top

Extra toelichting
ook personlijke uitleg en hulp is hier uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alec Beuker 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zoekfunctie op de site werkt goed,producten zijn snel gevonden

Service
bestelling snel en coorect geleverd. je wordt goed op de hoogte gehouden wat betreft status en levertijden

Assortiment
Alles is aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nieuwenhoff 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
aanbod is zeer overzichtelijk

Service
zeer snelle levering

Assortiment
Zeer breed assortiment

Aanbeveling
na verschillende bestellingen zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin Huizinga 14-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Service
Bij betaalproces deed ik iets verkeerd waardoor dit werd afgebroken. Direkt daarop betaling alsnog gedaan.
Na bevestiging van correcte betaling volgde echter niet de levering, na mijn telefoontje bleek dat de link tussen bestelling en betaling niet werd gemaakt.
En dus de levering behoorlijk vertraagde, jammer.

Extra toelichting
Als vergoeding voor het foutje van Coolblue mbt de betaling/levering werd ik een beetje afgescheept met een kadobon van €10.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 14-04-2016

Beste Erwin,

Wat vervelend dat je dit op deze manier hebt ervaren. We begrijpen dat dit niet helemaal soepel is verlopen, maar een bestelling annuleert vanzelf inderdaad, als er geen betaling binnen is gekomen. Hierna is er dus een betaling binnengekomen op een geannuleerde bestelling en liep dit mis. Helaas konden we hier op dat moment lastig meer iets anders aan doen. Om die reden hebben we in dit geval dan ook een waardebon toegestuurd. Hopelijk gaat dit een volgende keer wel weer een stuk soepeler.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Officiele reactie van Coolblue 14-04-2016

Beste Erwin,

Wat vervelend dat je dit op deze manier hebt ervaren. We begrijpen dat dit niet helemaal soepel is verlopen, maar een bestelling annuleert vanzelf inderdaad, als er geen betaling binnen is gekomen. Hierna is er dus een betaling binnengekomen op een geannuleerde bestelling en liep dit mis. Helaas konden we hier op dat moment lastig meer iets anders aan doen. Om die reden hebben we in dit geval dan ook een waardebon toegestuurd. Hopelijk gaat dit een volgende keer wel weer een stuk soepeler.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Officiele reactie van Coolblue 14-04-2016

Beste Erwin,

Wat vervelend dat je dit op deze manier hebt ervaren. We begrijpen dat dit niet helemaal soepel is verlopen, maar een bestelling annuleert vanzelf inderdaad, als er geen betaling binnen is gekomen. Hierna is er dus een betaling binnengekomen op een geannuleerde bestelling en liep dit mis. Helaas konden we hier op dat moment lastig meer iets anders aan doen. Om die reden hebben we in dit geval dan ook een waardebon toegestuurd. Hopelijk gaat dit een volgende keer wel weer een stuk soepeler.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Officiele reactie van Coolblue 14-04-2016

Beste Erwin,

Wat vervelend dat je dit op deze manier hebt ervaren. We begrijpen dat dit niet helemaal soepel is verlopen, maar een bestelling annuleert vanzelf inderdaad, als er geen betaling binnen is gekomen. Hierna is er dus een betaling binnengekomen op een geannuleerde bestelling en liep dit mis. Helaas konden we hier op dat moment lastig meer iets anders aan doen. Om die reden hebben we in dit geval dan ook een waardebon toegestuurd. Hopelijk gaat dit een volgende keer wel weer een stuk soepeler.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Toon meer reviews