coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,3 Lees 42767 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1379 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anita 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
zeer eenvoudig om iets te zoeken, te vergelijken en te kopen

Service
heb al diverse keren gekocht bij Coolblue, steeds prima geregeld.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze.

Aanbeveling
Zekerheid dat het goed wordt geregeld, ook als iets mis zou zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kees 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk aangeboden en een goed vergelijk maken is mogelijk.

Service
Prima bestelgemak en ook de afleverprocedure is uitstekend.

Assortiment
Ruime keuze van diverse merken en prijsklasse

Aanbeveling
Aflevering begeleid door email en SMS maakt een stipte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janine 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles staat goed georganiseerd op de website. Ook reviews van andere klanten. Heel handig!

Service
Vooraf te bepalen afleverdatum, er wordt gebeld dat ze onderweg zijn.
Producten worden samen met de klant nagekeken en geïnstalleerd.

Assortiment
Ik was opzoek naar aanrader wasmachine volgens Consumentenbond. Deze helaas niet in jullie assortiment. Er wordt wel keurig aangegeven wat er op voorraad is of je krijgt bericht.

Aanbeveling
Top bedrijf

Extra toelichting
Super snel en accuraat! Prima webshop! Snelle service waarbij meegedacht wordt met de klant. Datum van levering zelf te bepalen. Levering door twee sterke mannen. Ze brachten de wasmachine zo naar de zolder, alsof deze niets weegt. Installeren alles keurig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc 14-05-2016 In de winkel gekocht
lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Winkel goed bereikbaar , ruime parking, handige website

Service
Snelle vriendelijke en proffesionele service

Assortiment
Ruile keuze uit diverse artikelen

Aanbeveling
Naar mijn ervaring 1 van de betere websites en winkels op dit ogenblik
Deze beoordeling bazeer ik op feiten als ligging, service en website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke G 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site, snelle levering, was alleen blij geweest als ik dagdeel van levering had kunnen bepalen.

Service
Zeer duidelijk advies door klantenservice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elocin 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen en betalen ging makkelijk en soepel website werkt goed.

Assortiment
Veel producten en tevens veel voorraad.

Aanbeveling
Top geregeld, snel besteld, alle e-mails van verzending E.d. Snel en duidelijk verzonden. Volgende dag netjes geleverd in voldoende beveiligde doos!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en makkelijk te begrijpen. De video heeft in mijn geval de doorslag gegeven.

Service
Service, lees levering, is prima en precies zoals ik dat wenste.

Aanbeveling
Wat je ziet en leest is wat je krijgt. Dat maakt de keuze eeen stuk prettiger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Beaver 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Overzichtelijke website met review, een korte leveringstijd en verschillende betaalmogelijkheden. Top dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ultimum 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De site is goed toegankelijk en duidelijk.

Service
Het bestelproces verloopt zeer vlot en de informatievoorziening over de levering is zeer uitgebreid.

Assortiment
Er is veel keus. Maar het kán altijd meer natuurlijk.

Aanbeveling
Ik ken weinig webwinkels die zo vlot en duidelijk zijn als deze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bij de meeste producten word je goed begeleid in het maken van een keuze.

Service
Altijd snel en netjes geholpen.

Assortiment
Ze hebben veel, maar niet in alle categorieën.

Aanbeveling
Super klantgericht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marc 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke vergelijking van de producten onderling.
Gemakkelijke verwerking van de bestelling.

Service
Supersnelle levering.

Assortiment
Breed assortiment aan correcte prijzen.

Aanbeveling
Zie hoger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolblue 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestelling is gemakkelijk te plaatsen

Service
Voor 23.00 uur besteld, de dag er na al in huis

Aanbeveling
Een fijne winkel met goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjo 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gezochte item is makkelijk te vinden.

Service
duidelijk op de hoogte gehouden van de voortgang

Assortiment
uitgebreide keuze mogelijkheid

Aanbeveling
Top assortiment en vlotte levering

Extra toelichting
Ook na een schriftelijke klacht over de bezorging door PostNl direct respons met waardebon. Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick Proot 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
websitewerking is voortreffelijk

Service
levering is voorbeeldig

Assortiment
ruim assortiment in herkenbare segmenten waar de core business zit, en de sterkte van de organisatie het best kan gedijen

Aanbeveling
onberispelijke werking : smaakt naar nog !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coopmans 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
enkele kliks en je hebt een goede prijs kwali

Assortiment
eerste keer was het zoeken naar portable met DVD drive

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gerben 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik wist welke wasmachine ik wou n.a.v. de beoordelingen van de consumentenbond. Coolblue had samen met de andere grote aanbieders dezelfde prijs maar plaatste de wasmachine gratis en nam de oude gratis mee.

Service
Zie voorgaande opmerking, wel enigszins onduidelijk over de verpakking, ik dacht dat men dit mee zou nemen maar dit bleek niet zo. Geen groot probleem natuurlijk, verder was het prima.

Assortiment
Volgens mij doen ze niet onder voor anderen

Aanbeveling
Prima afhandeling, geen bijzonderheden, gewoon zoals afgesproken, of is dat juist bijzonder ;)

Extra toelichting
Het bezorgproces was ook prettig alhoewel ik zelf wel moeten heb met het idee dat je in eerste instantie een hele dag thuis moet zijn. De dag van te voren krijg je een dagdeel, en op de dag zelf worden er 2 uren genoemd. Waarom niet direct die 2 uren, en nog beter; waarom niet kiezen tussen die 2 uren... Het antwoord laat zich raden, maar desalniettemin heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jesse 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Geen aanmerkingen. Alle aankopen zijn tot nu toe zonder enige problemen verlopen.

Service
Geen aanmerkingen. Vriendelijke, snelle service.

Assortiment
Als je heel kieskeurig bent valt het assortiment soms een beetje tegen. Om dat goed te maken heeft de winkel wel uit ongeveer alle categorieën een flink aanbod.

Aanbeveling
Het is gewoon een winkel waar ik van weet dat ik er een goede aankoop kan doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rennie Geen 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Volgende dag in huis zoals afgepsproken

Service
Ik word goed op de hoogte gehouden tijdens het bestellings proces. Er wordt geleverd wat ik besteld heb op de afgesproken datim

Assortiment
Genoeg vergelijkingsmateriaal in verschillende prijsklasses. Uitgebreide oschrijving vd produkten en wat ik erg fijn vond waren het grote aantal recensies. Ik keek ook bij bol.com. de prijzen waren gelijk maar door het grote aantal recencies uiteindelijk bij jullie besteld.

Aanbeveling
Snelle bezorging!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Lutgens 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie website. Goede oriëntatie -mogelijkheden. Keuze uit diverse betaalmogelijkheden. Correcte en snelle levering.

Service
Alles correct aangesloten. Oude apparaat en verpakking nieuw apparaat afgevoerd.

Assortiment
Grote keuzemogelijkheid.

Aanbeveling
Niks dan lof over Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy Peeters 13-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke omschrijving van de koopwaar.

Service
Postkantoor is voor mij maar 500m.

Assortiment
Veel keuze mogelijkheid.

Extra toelichting
Correcte levering en levertijd en financiële afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk vergelijken en opzoeken

Service
Correct

Assortiment
Heel groot aanbod, maar uiteraard niet alle electronica beschikbaar

Aanbeveling
Goede service, snelle levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Puupie 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel gewond, besteld en geleverd op het gewenste adres, ook in postbussen!

Service
actief verstrekken van goede suggesties over toepassing en gebruiks/inbouwinstructies

Assortiment
vind er bijna altijd wat ik zoek

Aanbeveling
zeer goed, maar op het randje van té schreeuwerig klantvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Herman 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Veel keuze, overzichtelijk gepresenteerd

Assortiment
Veel keuze, overzichtelijk gepresenteerd

Aanbeveling
Goede presentatie, snelle levering, niet perse de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is zeer eenvoudig online iets te bestellen

Service
Dit is één van de redenen dat ik bij jullie graag goederen bestel, aangezien ik altijd terecht kan met vragen zonder te veel gedoe

Assortiment
breed assortiment dus prima

Aanbeveling
Ik vind coolblue een typische onderneming die zich onderscheid van andere door zich te focussen op service , duidelijkheid en vriendelijkheid. Ik baseer mijn keuze bij jullie niet op prijs maar op het positieve gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Reinoud 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een paar muisklikken en je hebt je bestelling gedaan. Volgende dag afgeleverd, drie minuten vóór de aangegeven tijd.

Service
Bij het in elkaar zetten een probleempje met de hulplijn besproken en alles werkt nu naar behoren.

Assortiment
Een zeer uitgebreid pakket waar je je keuze uit kunt maken

Aanbeveling
Ze doen wat op de site geschreven staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

claire 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website, gemakkelijk om product te vinden die je zoekt.

Assortiment
merkproducten, veel voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem van Hoorn 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke webshop. Makkelijk je keuze maken door de optiekeuzes

Assortiment
Echt een uitgebreid assortiment met alles wat je maar nodig hebt en wil hebben. Van Wasmachine tot MP3 speler

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJ Ruijter 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
overzichtelijk en duidelijk

Assortiment
zeer ruim assortiment dus keus genoeg

Aanbeveling
tot dusver niets dan goede ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Scheffer 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zoeken in de verschillende categorieën gaat vrij eenvoudig

Service
men doet wat er beloofd word en je wordt vooraf van de verzending op de hoogte gebracht.

Assortiment
assortiment is ruim voldoende

Aanbeveling
men levert goede producten en komt afspraken na.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Lekker op je eigen gemak rond kijken,geen gezanik aan je hoofd.

Service
Waar het ook over gaat, ik ben altijd goed behandeld
Wat je ook koopt de service is uitstekend,zelfs emails ontvangen hoe je een aparaat kan instaleren. GOED HOOR.

Assortiment
Wat ik zoekt is er.

Aanbeveling
Mijn buurman is altijd naar een grote media winkel in Rotterdam gegaan,toen ik vertelde wat de Service is van Coolblue,is hij vorige week toch maar gegaan.
En vertelde dat hij zeer tevreden is met Coolblue.
Villastraat 117.

Extra toelichting
Gaat zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
lekker makkelijk zoeken en filteren in de webshop

Service
Goede bereikbaarheid en behulpzame medewerkers

Assortiment
Super assortiment aan electronica

Aanbeveling
fantastische winkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees Prinsz 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Absoluut, een van de betere websites met duidelijke geleiding naar het beoogde product!

Service
Vlot verlopen bestelling, artikel werd binnen 18 uur thuis bezorgd!

Assortiment
Concurrerende prijzen in een breed assortiment!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jochen 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle producten zijn gemakkelijk te vinden en te vergelijken. Alle courante betaalmogelijkheden zijn aanwezig. Voor middernacht besteld, morgen thuis geleverd klopt inderdaad. Ook zijn er van veel producten eigen productvideo's beschikbaar.

Service
De leveringen verlopen zeer stipt, het retourneren mocht dat nodig zijn ook en is volledig gratis.

Assortiment
Het assortiment is groot genoeg zodat iedereen wel zijn keuze zal vinden.

Aanbeveling
Zelfs al kost een bepaald product iets meer bij Coolblue dan bij een andere webshop, dan nog zal ik vlugger voor Coolblue kiezen omdat ik daar meer zekerheid heb dat alles correct zal verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ton054 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website. Inderdaad voor 23:59h besteld is de volgende dag in huis. Bij mij zat er hemelvaartsdag tussen dat terzijde

Service
Bij een andere bestelling wilde ik de case voor een tablet terugsturen. Geen enkel probleem en binnen 3 dagen geld terug.

Assortiment
Zeer uitgebreid en duidelijk of het voorradig is

Extra toelichting
Jammer dat de tablet bij BCC €20 goedkoper is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marjolein 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De duidelijke site, begrijpelijk taalgebruik, de super snelle en betrouwbare levering en met name de communicatie tijdens het gehele proces tot het pakketje op je deurmat ligt!

Service
Helaas ontvingen we een product met een beschadiging. Zonder pardon werd er een nieuwe besteld voor ons welke we de volgende dag al ontvingen met een ongevraagde korting!

Assortiment
De berg trampoline die we besteld hebben was overal, zelfs bij berg zelf pas leverbaar na 5 werkdagen. Bij coolblue de volgende dag! Alle assecoires mee te bestellen en een goede prijs.

Aanbeveling
Alles klopt gewoon, het sms'je dat je bestelling een uur eerder aan komt dan aangegeven. Het berichtje dat je pakket bij de buren ligt ipv het papieren briefje van de postcode. Qua communicatie heeft men het echt wel begrepen bij coolblue. Wat mij betreft een zeer betrouwbare partij die echt het klantbelang centraal stelt!

Extra toelichting
Grappig dat ik echt niet kon begrijpen hoe er een scheur in de door ons bestelde hoes voor trampoline zat toen we deze uitpakten en ik dat helemaal vergeten ben toen ik de medewerkster sprak die me Savonds beloofde dat er de volgende dag een nieuwe zou binnenkomen en dit ook daadwerkelijk het geval was! Chapeau! Klant wenst, zij draaien!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk vergelijken, bestellen en betalen

Service
Snel en vakkundig geleverd, geplaatst, aangesloten en 1e ingebruikname programma geactiveerd. Top geregeld dus.

Assortiment
Goed vergelijken en alles in assortiment.

Aanbeveling
Het liefst geef ik een 11, Top geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leontien 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Niets is teveel, aardige jongens. Nieuwe wasmachine op de goede plek gezet, oude wasmachine meegenomen! Perfecte service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonny 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemak van bestellen

Service
Snelle service door vriendelijk personeel

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Goede en fijne afhandeling

Extra toelichting
Fijn gewinkeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wytze 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Kon prima vinden wat ik zocht

Service
Op tijd geleverd.

Assortiment
Coolblue had wat ik zocht.

Extra toelichting
Beetje duurder dan elders maar op tijd leveren was meerprijs waard

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rob 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Online besteld en dag daarna opgehaald in de winkel in Amsterdam. Ik werd snel en vriendelijk geholpen.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Top veel keuze

Service
Super snel de volgende dag

Assortiment
Heel veel👍

Aanbeveling
Gewoon goed, snel, betaalbaar en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke pagina, volgende dag in huis, humor en ga zo maar door. Top site!

Service
Altijd snel geholpen en je problemen worden prachtig opgelost. Dikke 10!

Assortiment
Vrijwel alles wat je qua techniek wilt hebben kan je krijgen. Soms is het wel ff zoeken maar bijna alles is te vinden.

Aanbeveling
Vrijwel alle elektronica die ik nodig heb haal ik hier. Ik ben hartstikke tevreden!

Extra toelichting
Meer filmpjes en reclames. Ze zijn te gek!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ryanne 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede webshop, met duidelijke indeling om artikelen te vinden waar je naar op zoek bent.

Service
Goede service en handig dat je telkens op de hoogte wordt gehouden hoe laat je pakket wordt afgeleverd. (via mail/sms en telefoontje)

Assortiment
In de toekomst bestel ik weer via Coolblue, prima bevallen!

Aanbeveling
Goed assortiment, beste prijs, en uitermate goede service in levering. (wasmachine)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JV L 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ovberzichtelijke site. Toegankelijk taalgebruik

Service
Uitgebreide informatie mbt de bestelling en het vervolgtraject

Assortiment
Volop keuze in een up-to-date assortiment

Aanbeveling
Overzichtelijk, heldere voorwaarden, snelle levering, goede retour mogelijkheden zonder gezeur.

Extra toelichting
Ga zo door !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CarinaG 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is simpel vindbaar en duidelijk beschreven

Service
in 1 woord: Top! Een vraag gestuurd, en zelfs binnen 30 minuten al een persoonlijk antwoord terug.

Assortiment
Heel uitgebreid!!

Aanbeveling
Alles in deze web winkel klopt.

Extra toelichting
Ze hebben een eigen identiteit gecreëerd. De benamingen, dozen opdruk, begeleidende filmpjes, folders, alles is gelikt. De humor die ze erin verstoppen doen ze erg goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janine 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Veel verschillende criteria, ze hebben vast een aantal top5 of top 10s per productgroep voor je geselecteerd. Goede foto's, veel specificaties ingevuld. Je krijgt zo een goed beeld, ondanks dat je de producten niet real life ziet.

Assortiment
Prima selectie, maar redelijk standaard. Hier zouden wat mij betreft best wat gekke eenden in de bijt naast mogen ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Christel 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uitzoeken en bestellen was eenvoudig

Service
wat een service van bestellen tot en met de aflevering. geïnstalleerd en de oude wasmachine en verpakkingsmateriaal mee. Droger weer terug gezet op de wasmachine.

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
veel keus, eenvoudig bestellen en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website

Service
Snelle levering.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en uitgebreid vergelijken en betalen

Service
Besteld en de volgende dag in huis

Assortiment
Goed vergelijk tot in details met uitleg erbij

Aanbeveling
Feel good site en doen wat ze beloven en je gunt het ze ook nog

Extra toelichting
Een van de weinige online sites met beleving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berry 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Wat je verwacht wanneer je niet voor fysieke winkel kiest maar online

Service
Geautomatiseerde mails en notificaties, standaard service dus een 7

Assortiment
Ruim, alleen niet alles op voorraad

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews