coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3439 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

astridmartens 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bijzonder efficiënt,correct en snel.
ik vraag me enkel af wat de sociale (personeel)en ecologische impact is van deze werkwijze.

Service
idem

Assortiment
Ik heb het assortiment slechts voor één artikel doorgenomen. Dat was zeer toereikend.

Aanbeveling
Geen 10 omwille van de vragen bij gemak.

Extra toelichting
Zie vorige

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pgblok 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk bestellen en snelle levering

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
Zie beoordeling hierboven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tomvlaeminck1978 11-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Extra toelichting
Goede middag, Wij bestelden maandag een droogkast, deze zouden ze woensdag leveren, hiervoor namen we een dag verlof, levering ging niet door, werd verplaatst naar vandaag. Terug verlof genomen. Deze ochtend bellen ze om te laten weten dat de levering niet kan doorgaan???

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

epilatorshop 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
aan alle verwachtingen voldaan

Service
zie vorige

Assortiment
zeer breed

Aanbeveling
betrouwbaar

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Broers 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gaat heel overzichtelijk

Service
terugstuur garantie geeft vertrouwen

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
perfecte internet winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philvn 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke webshop, producten zijn zeer gemakkelijk te vinden en elke stap tot bestelling/betaling is perfect.

Service
Service is super, bestelling om 23u geplaatst en reeds de volgende dag om 08u geleverd.TOP!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Stigter 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Met een paar clicks had ik het product wat ik hebben wilde.

Service
Net als bij mijn bestelling een jaar geleden bij Cool Blue in Nederland had men problemem met de betaling via mijn Master Card. Uw medewerker heeft zijn uiterste best gedaan mij te helpen, maar het probleem heeft langer geduurd dan voorzien. Uiteindelijk heb ik dan maar met een opslag van €10,- bij de postbode betaald.

Assortiment
Voldoet aan mijn behoefte

Aanbeveling
Snel en ongekompliceerd winkelen, een zeer snelle uitlevering en een vriendelijke, terzakenkundige bediening.

Extra toelichting
Voor een jaar heb ik bij Cool Blue in nederland een Sport Horloge (Jogging en Maraton) voor mijn zoon gekocht. Daar ook hier de betaling via Master Card niet funktioneerde, moets hij het zelf in de winkel in Eindhoven ophalen en betalen. Dit is toch niet de zin van een online betaling.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Alanus 11-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Service
Donderdag om 10 uur besteld en pas maandag aangekomen.
Alles word afgeschoven op de post en een oplossing was er niet.
Dat heeft mij 2 dagen verlof gekost om het pakket te kunnen ontvangen.
2 dagen van binnen zitten en zien dat je de bel hoort.
Een 50 inch tv laat je niet zomaar even bij de buren zetten.
Bij niet aanwezigheid moest ik hem zelf gaan afhalen bij een postpunt.
Aangezien ik daar de mogelijkheid niet voor heb zou ik dus nog kosten moeten doen om de tv op te gaan halen.
Daarom betaal ik net iets meer omdat ze het product thuis brengen maar dat telt hier dus niet.
Beter zou zijn dat ze de tracking opvolgen en de klant verwittigen wanneer het fout loopt.
Geen oplossing of excuses gekregen wel een afwimpelende medewerker.
Ik heb daar al 19 producten gekocht maar deze keer toch teleurgesteld dat ze niks meer laten horen hebben.
De service wordt minder als het bedrijf groter wordt zeker?

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kathleen_ds 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke en handige site

Service
goede service

Assortiment
ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Douwe 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De site was beter en veel sneller dan sites van de individuele producenten van de producten die cool blue verkoopt

Service
Als een product er ook is dan is het er ook inderdaad de volgende dag. En als het product geruild moet worden dan staat het bedrag ook snel weer op de rekening. Intussen wordt je van de verzending en ontvangstregelingen goed op de hoogte gehouden.

Assortiment
Ik zou niet weten wat er nog meer zou moeten zijn....

Aanbeveling
Eerst heb ik een rugtas gekocht en die was te klein, daarna teruggestuurd vervolgens interesse in een nieuwe tas die niet op voorraad was. als je dan daarom vraagt komt er een reminder email als dat produkt weer op voorraad is en kan je gelijk weer bestellen en is het de volgende dag weer in huis. Werkt byzonder prettig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heldere website

Service
Snel en goed

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteitverhouding vergeleken met andere aanbieders en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Svd68 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Een overzichtelijke website, waarin je makkelijk kunt zoeken en vinden.

Service
Snelle levering van producten. Er wordt via mail duidelijk gecommuniceerd.

Assortiment
Een uitgebreid assortiment, altijd prettig.

Aanbeveling
Eigenlijk een 8,5 maar de halve punten hebben jullie weggelaten.

Extra toelichting
Enige minpunt aan Coolblue vind ik dat jullie bijna voor elk artikel een aparte onder andere naam website hebben. Tv is tvstore, keukenmachine is keukenmachineshop, ga zo maar door.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Conny 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website, prima zoekfunctie. Gezochte artikel binnen no time gevonden. Bestelling makkelijk te plaatsen.

Service
Prima op de hoogte gehouden m.b.t. de status van de bestelling. Levering op afgesproken tijd. Coolblue doet wat ze beloven.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment. Wonen, tuinieren, hobby, klussen, kantoor... Noem maar op.

Aanbeveling
Hier wordt je als consument gewoon vrolijk van! Goede service, duidelijke communicatie, snelle levering. Geen poespas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amber Patje 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke omschrijving, snelle levering! Super service.

Service
Duidelijk en snel.

Assortiment
Veel keuze, goede beschrijving

Aanbeveling
Goede service, snelle levering! Helemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herik 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je hoeft niet perse een account aan te maken.

Service
Via face book wel reactie op de spelfout in mijn adres. Maar ze hebben wel een capaciteit probleem door de groei. Gelukkig wel goed gekomen

Assortiment
Keuze genoeg

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Johan Vorsterman van Oijen 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede en duidelijke website. Keuzefilter maakt het zeer gemakkelijk om tot een gewenst produkt te komen.

Reviews, liefst zo veel mogelijk, helpen enorm om een goede keuze te maken.

Service
Nog niet van toepassing.

Assortiment
Genoeg keuze en aanbod.

Aanbeveling
De volgende dag in huis spreekt erg aan. Incl. de 'gratis' bezorgkosten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ed 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gezochte artikel was snel gevonden, Bestelproces helder en snel

Service
Eerst advies gevraagd tussen twee keuzes, daarna besteld en bij installatie wederom advies gevraagd.
Tablet werd snel geleverd en er werd snel en goed advies en ondersteuning gegeven.

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Om 23:50 besteld en volgende dag in huis, Voor en na de bestelling telefonisch keuze-advies en ondersteuning gekregen. Alles snel en correct. Kan niet beter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Coolblue is nu al twee keer als beste uit een prijsvergelijk gekomen bij mij. Reden om te bestellen. Daarna wordt je alleen maar blijer van Coolblue. Ze leveren snel. Je mag kiezen of je thuis wil laten bezorgen of ophalen bij een postservicepunt. En bij thuisbezorgen kun je de bezorgdag zelf instellen. Dat zou genoeg moeten zijn, denk je. Maar daarna toveren ze ook nog een glimlach op je gezicht. Met wachttherapie en grappige tips voor het hergebruik van je pakketje.
Commercie, natuurlijk, maar het voelt als een warm bad en niet als de gevreesde gladde verkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Animiles 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
.

Assortiment
Het assortiment is erg groot, maar vaak hebben ze toch net niet het model dat ik zoek.

Aanbeveling
Klantenservice is top. verzendsnelheid is top. Als je het ergens anders een klein beetje goedkoper kan krijgen dan zou ik het toch aanraden om iets meer te betalen zodat je weet dat je een geweldige klantenservice hebt voor het geval dat dat nodig is.

Extra toelichting
De klantenservice is geweldig. Snel, behulpzaam, vriendelijk, humor, tot 24:59 beschikbaar, etc, etc. Mijn verhaal in het kort: 1 monitor besteld op zondag om 19:00. Na twijfelen toch maar een tweede besteld om 23:55. Maandag bijde in huis. Monitor 2 was niet goed. Coolblue bood aan om deze terug te sturen. 's avonds pakket ingepakt en klaar gezet. Dinsdag terug gestuurd. Woensdag bericht dat hij ontvangen was. Donderdag nieuwe monitor in huis. Zo'n snelle, makkelijke en goede klantenservice heb ik nog nooit eerder ergens gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenkUitGroningen 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Het pakket was er eerder dan aangekondigd, en hoewel dit eerder een verdienste is van postnl was ik hier toch erg blij mee.
Ik heb de retourprocedure niet gebruikt, maar deze werd wel duidelijk uitgelegd in de meegestuurde documentatie. Het zag er ongecompliceerd uit.

Assortiment
Het assortiment verschilt niet heel veel van andere (online) winkels. Ik heb het product dat ik gekocht heb later voor minder in een andere winkel zien staan, maar het prijsverschil was zo klein dat het me niet veel deed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

catcher 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Middels weinig clicks vindt en koop je het product.

Service
s'avonds besteld en volgende dag de bestelling binnen hoe cool is dat. Geeft je de het gevoel wat ik heb wanneer ik iets in een fysieke winkel koop. Je bent vol van je aankoop en wil het direct gaan gebruiken.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Er moet altijd nog iets te wensen overblijven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjan 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Nog nooit teleurgesteld. Snelle levering. Sympathiek bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebastiaan 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website, no nonsense.

Assortiment
Ruim assortiment.

Extra toelichting
Ik vond de mail waarin gemeld werd dat de levering niet plaats had kunnen vinden erg overdreven. De suggesties vind ik niet gepast/professioneel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruben 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo besteld en snel thuis bezorgd

Service
Zondag 23:00 besteld, maandag 16:00 in huis!
gelikt proces van verzending waarbij je alles makkelijk kan volgen

Assortiment
Hebben alles

Aanbeveling
Niet te duur en gewoon de beste service van alle bestaande webshops op dit moment

Extra toelichting
Een en al top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques Baars 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles staat goed beschreven en diverse links waar je gelijk verder mee kan.

Service
alles is goed geregeld en op mails krijg je goed antwoord

Assortiment
wat je zoekt kan je vinden.

Aanbeveling
alles is goed te vinden en bestellen gaat makkelijk. ook wat ze beloven komen ze na. Als ze binnen de afgesproken tijd geen antwoord kunnen geven op je vraag dan krijg je netjes een berichtje dat het ze niet lukt maar dat ze er z.s.m. bij je op terug komen.

Extra toelichting
Ga zeker zo door en onze volgende telefoon eind dit jaar voor mijn vrouw wordt zeker weer bij jullie besteld. Voordeel is ook dat als je wat heb met een product dan kan je altijd naar de winkel en de prijzen liggen zeer gunstig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Loek 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk van uit je stoel bestellen

Service
na de bestelling snel binnen gekregen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan.vanderbiest 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijke website om vlot te kunnen navigeren en te zoeken. Duidelijke regels en bestelprocedure.

Service
Correcte afspraak en uitvoering ervan

Assortiment
Zeer ruime keuze en duidelijke indeling

Aanbeveling
Met de reeds vermelde argumenten. Wel niet steeds de laagste prijs.

Extra toelichting
Alles OK alleen de prijs is niet altijd de laagste tussen de andere webwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vere 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website heeft duidelijke categorieen. Alles waarvan de de categorie niet ziet/weet kun je simpelweg naar zoeken in het zoek balkje. Ik kan alles altijd snel vinden en vanaf de bank iets bestellen en het de volgende dag in huis hebben is altijd fijn.

Service
Levertijd was zoals gezegd; de volgende dag. Dat is snel en daar ben ik blij om. Het maakt deze webwinkel goed geschikt als ik snel iets nodig heb en er geen week op kan wachten. Ik heb nog nooit iets hoeven te retourneren, een vraag hoeven stellen of klacht hoeven indienen.

Assortiment
Van niet ieder product is er evenveel keus, maar CoolBlue heeft een ruime collectie aan spullen.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan als een familielid of kennis een electronisch apparaat zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sanne 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kan me niet bedenken wat nog beter kan, alles is keurig netjes geregeld.

Service
Je komt snel met een van de medewerkers aan de lijn, die vervolgens alles doen om je vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden. Daarnaast is het personeel ook ontzettend vriendelijk.

Assortiment
Ook al heb ik niet de hele website afgespeurd wat ze allemaal hebben, als ik iets nodig heb in deze categorie (computers en toebehoren) weet ik waar ik het moet zoeken.

Aanbeveling
Mooie website, geen verzendkosten, snelle verzending en alles om je zo tevreden mogelijk te maken. Het motto 'alles voor een glimlach' wordt heel duidelijk nagestreefd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Di 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Superheldere website

Service
Toon & uitleg is geweldig.

Assortiment
Keus te over. Door goede informatie hierbij geen keuzestress.

Aanbeveling
Zelden zo'n klantgerichte informatie ontvangen, met zo'n fijne humoristische & luchtige toon. Voorbeeld: je bezorger komt. Doe hem de groeten.

Extra toelichting
Hoopte al op 'n enquete, want vond de dienstverlening zo perfect dat ik 't kwijt wilde. Dank!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AndreWommelgem 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super makkelijk qua installatie en gebruik.

Service
Gewoon top.

Assortiment
Alles is te vinden toch !

Aanbeveling
Kopen doen we bij Coolblue !

Extra toelichting
Supersnelle levering tegen een absoluut concurrentiele prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo ten Brink 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke web site

Service
Goede en snelle service

Assortiment
Voldoende assortimnt

Aanbeveling
Goeie online shop

Extra toelichting
Als ik mijn beats tour weer verlies, bestel ik ze weer coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansVa 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel met de keuzehulp zoeken wat je wilt

Service
Iets niet goed of naar de zin: terugsturen en met kerende post een nieuw/ander exemplaar.

Assortiment
Compleet

Aanbeveling
Niet altijd de voordeligste leverancier, wel altijd duidelijk, snel, deskundig en volgens de voorwaarden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edenmar 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gericht zoeken. Geen afleiding door andere producten waar je op dat moment geen interesse in hebt. Naast positieve ook negatieve aspect van het product benoemd

Service
Snelle levering binnen de duidelijk vooraf gecommuniceerde tijdslimiet

Assortiment
Ruim assortiment tegen redelijke maar niet altijd de laagste prijs

Aanbeveling
Ruime keuze en goede service en betrouwbare levering preferen voor mij boven de laagste prijs

Extra toelichting
Toelichting over duurzaamheid kan beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Een eerste maar zeker geen laatste klant 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super makkelijk

Service
Om 23 uur savonds besteld en om 9 uur volgende dag in huis! Echt super

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Echt nog nooit meegemaakt dat iest zo snel besteld en geleverd is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart Otto 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Het blijven kicken dat ik op zaterdagavond iets bedenk (ga toch investeren in een NAS) en dat Cool Blue op zondag mijn nieuwe apparaat aflevert. Top!

Assortiment
Cool Blue had weer precies het merk/type dat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Yoes 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles is duidelijk en overzichtelijk. Ik voel me erg op me gemak bij CoolBlue.

Service
De service is erg goed, ik werd goed op de hoogte gesteld van mijn bestelling en werd zeer klantvriendelijk behandeld.
Een bijzonder snelle levering en kreeg updates over mijn bestelling tijdens de reis, wat erg prettig was.

Assortiment
Erg groot assortiment, je kunt er eigenlijk alles vinden. Ook zijn de prijzen aantrekkelijk.

Extra toelichting
x

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Loes 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, overzichtelijk

Service
Snelle levering. Doen wat er beloofd wordt! Wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling via email.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Super en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MartienFordFusion 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer snelle levering, klantvriendelijk en goede afhandeling

Service
Zie bij gemakt, zeer goede service

Assortiment
Goed uitgebreid assortiment en de juiste merken

Aanbeveling
Zie hierboven de ingevulde velden

Extra toelichting
Alles prima tot zover

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paula krijnen 10-09-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te vinden en heel veel keus

Service
Volgende dag was de levering al binnen en je krijgt ook nog bericht hoelaat ze ongeveer komen

Assortiment
Heel veel keus en genoeg uitleg over het artikel

Aanbeveling
Alles was top geregeld van keuze tot aan de levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Overbodig dit toe te lichten. Is gewoon perfect

Service
Perfect

Aanbeveling
Spreekt voor zich

Extra toelichting
Het aantal e-mails om het verloop van de bestelling te volgen is goed bedoeld maar wel wat overdadig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website en uitleg

Service
op tijd geleverd

Assortiment
wat ik nodig had, was er!

Aanbeveling
er is altijd iets te verbeteren, maar weet nu nog niet wat.

Extra toelichting
mooie aanbiedingen en sneller geleverd dan anderen en....net even goedkoper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meems 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site. Ik vond vlot wat ik zocht.

Service
Levertijd was zoals aangegeven op de website binnen 24 uur. Top!

Assortiment
Veel keuze aan producten. Voor iedere portemonnee is er iets te vinden. Vind ik positief.

Aanbeveling
De bezorger was zeer correct. Kreeg van tevoren een telefoontje dat hij met drie kwartier bij mij was. Heeft zelfs de droger nog voor me op de wasmachine gezet. Superservice!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Scenicsurfer 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede rubricering en snelle site. Groot aantal gratis betaalmogelijkheden.

Service
Zeer snelle informatie over wijzigingen in bestelstatus en afleverschema.

Assortiment
Grote keuze uit vele merken en modellen.

Aanbeveling
Zeer prettige layout en prima keuze, met een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Extra toelichting
Een aanrader voor vrienden en kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede, duidelijke site

Service
via internet ca.22:00 besteld; 22:50 al telefonische bevestiging door Cool Blue; via div. emails op de hoogte van verzendproces; volgende dag ca 15:00 bestelling in huis.

Extra toelichting
Zeer tevreden over de correcte en prettige afhandeling; en mobieltje direct belklaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Janine 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles goed geregeld, dus gewoon een 10

Service
Het hele proces van uitzoeken tot ontvangst van het pakje wordt perfect begeleid!

Assortiment
Eigenlijk geen idee, het lijkt er op dat jullie alles hebben, maar dat heb ik natuurlijk niet geverifieerd. Geen tijd voor.

Aanbeveling
Goeie ervaring, dus prima!

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marian 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik zocht een hoesje voor mijn Samsung S5 telefoon en alles stond netjes gesorteerd op merk en type en soort hoesje.

Service
De bestelling was de volgende dag al in huis. Duidelijke emails ontvangen over het verloop van de bestelling.

Assortiment
Er was grote keuze in de aangeboden hoesjes.

Aanbeveling
Alles is goed en snel verlopen.

Extra toelichting
Ik ben zeer blij met mijn hoesje, dit was de enige site die het verkocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

graafschap12 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles simpelte bestellen

Service
's avonds gratis bezorgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karen 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heldere site, bestellen en of verder winkelen wijst zich vanzelf

Service
Altijd keurig nagekomen beloftes: op tijd = op tijd, je krijgt wat je besteld hebt en de prijs is de laagste die ik kan vinden.

Assortiment
Geen winkel kan alles in huis hebben. Maar er is zoveel keuze dat toevoegingen alleen maar verwarrend werken. Prima zo.

Aanbeveling
Goed, snel, betrouwbaar en gedegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

johanpropstelen 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima

Service
Zeer goed

Assortiment
Zeer goed

Aanbeveling
Zonder twijfel

Extra toelichting
Gemak van betaling,snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews