coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42495 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2821 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wim 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitgebreide informatie op de website.

Service
Prima service snelle bezorging, zelfs op zondag op de afgesproken tijd.

Assortiment
Mijn ervaring is dat het assortiment zeer breed is.

Aanbeveling
Goede voorlichting, snelle keus mogelijk door vergelijken van de alternatieven en snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoogeveen 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is gemakkelijk te vinden en verfijnen en selecteren.

Service
Snel, duidelijk en no nonsense.

Aanbeveling
Zelfs bezorging op zondag! Super voor een last minute verjaardagskadootje!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Matty 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed overzicht van producten

Service
Bezorgd op zondag, superservice!

Assortiment
Heel uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Snelle levering, ook op zondag. Heb zaterdagmiddag besteld en zondagmiddag geleverd gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede informatie over levertijd, volledige informatie over product op de site

Service
Levering zo snel als mogelijk

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willum 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Top winkel, goede service, snelle levering.

Service
Als er iets is kan er met gemak worden retour gestuurd. Is niet nodig geweest in dit geval, maar het maakt de keus wel makkelijker.

Assortiment
Van alle markten thuis! Geweldig assortiment. Van pc's tot stofzuigers en van wasmachines tot telefoons.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles eenvoudig ingedeeld goede zoeksleutels

Service
Prima levering volgens afspraak

Assortiment
Ruim assortiment veel keus

Aanbeveling
Gemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

alex8855 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website van coolblue is op een zeer goede manier opgebouwd. Ik ben zelf web designer waardoor ik wel kan zeggen dat het bijna zo goed als perfect is op vlak van gebruikersgemak!

Service
De levering op zondag is een service die niet veel webshops aanbieden. Het afleveren gebeurde dan ook niet via bpost maar het was zoals gewoonlijk op tijd en een zeer vriendelijke onthaal!

Assortiment
Het was de enige Webshop die ik kon vinden waar ik mijn product kon vinden.

Aanbeveling
De prijs is misschien een tikkeltje duurder maar de service die je ervoor krijgt is meer dan zijn geld waard!

Extra toelichting
Ik heb geen aanmerken over de Webshop op vlak van service, gemak en assortiment. Er is wel 1 iets waar men rekening mee moet houden. Soms komen de weergegeven foto's niet overeen met het product. Zo wou ik een nieuwe lens kopen namelijk de sigma 17-50mm 2.8f ex. De ex staat hier dat het mooier is afgewerkt met een lijntje goud om het zo te zeggen. Op de foto is dit niet terug te vinden. Daardoor heb ik deze lens ook nog niet besteld aangezien ik niet zeker ben of wel de juiste lens zal worden geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

malu22 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snelle levering, tijdstip levering zelf aan te geven

Service
goede bekwame klantenservice die meedenken en adviseren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Verheij 15-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
Op de site makkelijk gevonden wat ik zocht. Wist ook wel wat ik wilde

Service
Vriendelijk en gezellig

Assortiment
Ruim

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jillian 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles valt bij de website goed op zijn plek, ik kon gemakkelijk de wasmachine vergelijken en dankzij de beoordelingen de juiste keuze maken.

Service
de waschine is de volgende dag goed op afspraak geleverd

Assortiment
zeer uiteenlopend assortiment en geode prijzen

Extra toelichting
de geleverde wasmachine is netjes geplaatst en de droger is er bovenop gezet. het enige puntje was dat de machine niet waterpas is afgesteld en ze aangaven dat de machine niet wiebelde en dus goed stond. Later heb ik de droger er weer af moeten halen en de machine waterpas afgesteld omdat hij trilde omdat hij dus niet waterpas stond

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DDonkers 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk mis een beetje een onderling product vergelijk functie. Verder netjes en duidelijk.

Service
Hoe makkelijk kan je het hebben? Doe wat je belooft voor 00:00 besteld volgende dag geleverd.

Assortiment
Hoewel ik het prijs verschil per product kleur niet snap. En het doorberekenen van meerdere zelfde soort producten (lees verschillende kleuren) beetje karig vind. Is het wel duidelijk.

Aanbeveling
Doormiddel van email en sms word je op de hoogte gehouden van je zending/bestelling. Zonder je al je gegevens hoeft te geven. Een duidelijke site met een duidelijke boodschap en een duidelijke missie "tevreden klanten".

Die hebben ze in iedergeval nu er 1 bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fem 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles snel te vinden

Service
Prima op de hoogte gehouden van de voortgang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's avonds gemakkelijk op de bank uitzoeken en bestellen.

Service
Dezelfde avond kreeg ik al de eerste updates van mijn bestelling, en bij was binnen 15 uur bezorgd!

Assortiment
Top!

Aanbeveling
Een voorbeeld voor andere bedrijven en webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel van der meer 15-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Gemak
coolblue maakt waar wat ze zeggen

Service
smorgens bestelt smidags binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floortje 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik zocht naar een makkelijk te bedienen radio met zo weinig mogelijk knoppen.
Heb deze bij jullie vrij snel gevonden.

Service
s 'avonds laat nog besteld en de volgende dag geleverd. Top!!

Assortiment
Ik zocht een compact/kleine radio met goed ontvangst. De keuze was snel genomen. Je hoefde niet lang te zoeken.

Aanbeveling
Duidelijke site.
Snelle levering.
Leuk/betaalbaar.

Extra toelichting
Het is ongelofelijk dat er zo'n goed geluid uit deze radio kan komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tooske 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dit is de eerste keer dat ik iets besteld heb, dus misschien wordt het een 10.

Service
Alles ging meteen perfect!

Assortiment
Ik heb nog niet alles gezien.

Aanbeveling
Het ging erg goed, maar na een eerste keer bestellen kan ik niet gelijk een 10 geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk en heldere info

Service
alles geheel volgens toezegging gegaan

Assortiment
geen zaken niet terug kunnen vinden. Meer dan voldoende keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Jullie maken het te makkelijk :) Zeer duidelijke website. Goede specificaties per product en fijne vergelijker

Assortiment
Jullie hebben veel! niet alles maar veel!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Arie 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Aanbeveling
Goede service en een zeer snelle verzending, zelfs op zondag. Perfect.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjolein Spierenburg 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
wat ik zoek, vind ik

Service
prima

Assortiment
voor mij genoeg

Aanbeveling
alles prima

Extra toelichting
nee, alles is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede vervanging van niet leverbaar product.

Service
Prima levering volgens afspraak

Assortiment
Prima prijs kwaliteit verhouding

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mariëlle 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De producten zijn goed te vinden en worden duidelijk omschreven. Bestelprocedure is transparant.

Service
Artikel werd snel en keurig op tijd geleverd.

Assortiment
Omdat ik maar één product zocht, weet ik niet hoe divers het verdere assortiment is.

Extra toelichting
Ik heb inmiddels meerdere producten via de webshop van Coolbue gekocht en ben elke keer zeer tevreden over de snelheid en het gemak van bestellen. Over de verdere service kan ik niet oordelen, omdat alle aankopen nog naar behoren functioneren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

leadeneve 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het benodigde materiaal intikken bij Cool Blue in een paar minuten en de bestelling is klaar.

Service
Prima service en zeer snelle levering

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Alles tot in de puntjes verzorgd

Extra toelichting
Zeer vlotte afhandeling online en zeer snelle en stipte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bestellen en volgende dag in huis.

Service
om 2100 uur besteld. Volgende dag om 11.00 uur in huis.

Assortiment
Is ruim voldoende maar kan altijd beter.

Aanbeveling
zeer goed.

Extra toelichting
Ben ook in winkel geweest en werd daar wel vriendelijk maar zonder enige kennis te woord gestaan. Daar zouden jullie nog veel in kunnen verbeteren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Martin van der Hoeven 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoeken en bestellen kinderlijk eenvoudig!

Service
Alles supersnel en goed geregeld.

Aanbeveling
Vrijdag 21:00 iPhone + Abonnement besteld, zaterdag 09:30 alles geleverd, contract getekend, paspoort en bankpas gescand. Bizar goede organisatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Epke 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen lekker overzichtelijk en duidelijk! Paar drukken op de knop en je bestelling is geplaatst.

Service
Om 08.30 de volgende ochtend lag mijn nieuwe telefoon klaar bij het postnl punt om de hoek!

Assortiment
De telefoon die ik uiteindelijk wilde kopen was te koop, maar ik miste een paar merken met vergelijkbare specs in de shop. Vanwege de goede service bij coolblue toch gekozen om hem hier te bestellen zonder verder te zoeken.

Aanbeveling
Coolblue altijd helder, snel en op tijd. Gemak mag ook iets kosten dus niet de allergoedkoopste maar zeker ook niet duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

H P 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Alles eenvoudig te bestellen.

Assortiment
Compleet, maar voor mijn specifieke eisen vaak net niet hetgeen ik zoek.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Pijerke 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In een paar klikken is het weer geregeld. Perfect.

Service
Geen additionele kosten voor het gebruik van Paypal. Zo hoort het. Dank je Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidi DB 14-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
De bestelling plaatsen en betalen verliep super makkelijk. Ik werd snel op de hoogte gebracht welke handeling er met mijn pakket gebeurde, tot de verzending... toen liep het blijkbaar mis. Vrijdagmiddag besteld, maandag pas pakket gekregen.

Service
zoals hierboven vermeld: ik werd levering beloofd de volgende dag, maar moest wachten tot maandag.( vrijdag in de namiddag besteld)De reden waarom je voor coolblue kiest is de snelle levering.Niet dus.

Aanbeveling
mijn eerste ervaring was niet echt ok. Voorlopig kan ik dus geen positieve ervaring delen met mijn vrienden.

Extra toelichting
Ontgoocheld in de leveringstermijn. Belofte maakt schuld!

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Henk Huizinga 14-09-2015 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede service en zeer snelle levering.

Service
super. Geen ander woord voor

Assortiment
ik kijk maar bij een aantal producten maar er is veel te koop voor goede prijzen

Aanbeveling
heb geen klagen

Extra toelichting
Ik bestel tegenwoordig bij coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
met een paar klikken kun artikelen bestellen

Service
Heb een telefoon besteld via tweede kansje en de eerste telefoon was niet goed gebeld met cool blue en kon deze telefoon omruilen voor een ander exemplaar terwijl die wel € 50,= duurder was top!!!!!!!

Assortiment
je kunt het niet bedenken of ze hebben het wel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arnoldus 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig gevonden en besteld, goede productvoorlichting

Service
vrijdagavond laat besteld, en zaterdag in huis zoals beloofd. Niet perse nodig maar wel heel leuk

Aanbeveling
prima levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjo 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk en snel besteld.

Service
Snelle verzending! Producten worden goed beschermd verzonden.

Aanbeveling
De wachtmuziek heeft mij geholpen om geduldig op mijn pakketje te wachten ;)

Extra toelichting
Een rugzak van Coolblue is zo fijn, want nu doet mijn rug niet meer zo'n pijn. Hij is mooi, praktisch en cool, zonder gepruts en geknoei.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gewoon een heldere site, overzichtelijk en duidelijk. Ook voor iemand die nu voor het eerst iets besteld via internet. Had weleens reclame gezien op tv, maar het gemak van het zoeken en kopen verbaasde me achteraf.

Service
Door de diverse duidelijke mails weet je up-to-date waar je product 'onderweg' is. Eigenlijk is deze service aan de voorkant een reden temeer om vaker een product in huis te halen. Top. Service 'na aankoop' hoop ik geen gebruik van te maken.

Assortiment
Kan ik kort over zijn. Prima. Ook de vergelijking tussen producten onderling is duidelijk en helder. Een reden van mijn aankoop bij jullie.

Aanbeveling
Ik twijfelde tussen 8 en 9. Geef een 8, om toch voor jullie zelf nog een motivatie te houden om zo goed je best te blijven doen. Is meer een aanmoediging deze 8

Extra toelichting
Tot nu toe zeer tevreden met jullie en mijn aankoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice Verhoeff 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle service, site die je goed en gemakkelijk kan doorzoeken en waar je, nadat je je keuze hebt gemaakt snel kunt betalen. De mails van bezorging etc maakt dat je weet wat er gebeurt en wanneer je product gebracht wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouke 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het was heel gemakkelijk om het product op de website te vinden, het product werd uitvoerig beschreven, ook goede foto's bijgevoegd, en ik kon bestellen zonder een account aan te maken (waarom heb ik dat niet gedaan?, volgende keer dan maar).

Service
Ik heb nog geen gebruik hoeven te maken van de after-sales service, maar het was heel gemakkelijk om te bestellen en ook de levertijd van 18 uur was naar tevredenheid. Afhalen vlakbij.

Assortiment
Heb ik niet direct naar gekeken, was op zoek naar een specifiek product.

Aanbeveling
Zoals ik het nu beoordeel kan en zal ik deze winkel zeker aanbevelen, er is trouwens een filiaal in onze stad zag ik.

Extra toelichting
100 punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roelandjagers 14-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Thuisbezorgd op zelf gekozen dag, geen extra kosten, supermakkelijk

Service
Goed bereikbare klantenservice, ook behulpzaam en met kennis van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthur 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het bestelling ging snel en ik kon het de volgende dag vanaf 8:30 ophalen bij het postkantoor(bezorgen kan ook gratis).

Service
Prima service, niets over aan te merken.

Assortiment
Ik was op zoek naar een laptop voor max 800 euro. Deze laptop(toshiba satellite l50 c 18u) was in de aanbieding dus was precies goed geprijst.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

daisyken72 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel vriendelijke bediening

Service
heel vlug verzonden

Aanbeveling
omdat je veilig kunt betalen en een vlugge levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer makkelijk te bestellen

Service
Snel en goed.

Assortiment
Ruime keus en overzichtelijk via zoekmachine

Aanbeveling
Prima produkten voor een scherpe prijs.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen en betalen

Service
Keurig op tijd geleverd

Assortiment
Prijs: goedkoop.

Aanbeveling
Het was maar een filter maar ik ben snel en goed behandeld

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bollaert T. 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als frequent pc gebruiker was het gebruik van de website heel duidelijk. Ik kan uiteraard niet spreken voor beginnende gebruikers.

Service
Ik was vooral tevreden over de wel héél snelle levering en goede verpakking.

Assortiment
Had mijn keuze snel gevonden, ik had meer dan genoeg keuze tussen het aanbod.

Aanbeveling
Ik ben nog nooit teleurgesteld geweest bij een aankoop via Coolblue. Zelfs in de zeldzame gevallen dat ik terug naar de winkel moest, ben ik zeer goed geholpen geweest

Extra toelichting
Wat mij vooral aanspreekt is de snelle levering, ongeacht of het weekend is of niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Resque 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het gemak is een deel van de mooie service. Dat je kunt instellen op selectie criteria is erg sterk, ik kan precies het juiste produkt vinden.

Service
snel en makkelijk betalen, levering is ongeloofelijk snel

Assortiment
ik vind sommige produkten niet terug, terwijl andere winkels dee nog wel leveren. Is geen ramp, maar het assortiment lijkt zo nu en dan beperkt

Aanbeveling
niet alleen ikzelf maar ook mijn kennissen geven een dergelijke beoordeling. Het is gewoon fijn winkelen.

Extra toelichting
de website maakt nog wel eens foutjes, ik koos een produkt en plaatste dat in mijn mandje. Bij betalen blijkt echter mijn mandje toch leeg te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Louren 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kom altijd bij cooblue terecht om snel het juiste product te kiezen.

Service
Altijd goed geweest. Ik kan laat nog bestellen, snelle verzending, after-sales alle vertrouwen in maar nu niet nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees Guijt 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De deur niet uithoeven

Service
per omgaande levering

Assortiment
Eindelijk strijkbout gevonden met uitstekende beoordelingen, is'ie bijna niet meer te koop, gelukkig wel bij jullie.

Aanbeveling
Ruime keus, scherpe prijs, snelle levering.

Extra toelichting
Zelfs op zondag, wat een service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hnelle 14-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
bestelling geplaatst vrijdagavond om 19u, levering voorzien op zaterdag: hele dag thuisgebleven, niemand gezien... Pas maandagochtend levering ontvangen...

Extra toelichting
Jammer dat er zelf niet gecommuniceerd wordt wanneer de leveringstermijnen niet gehaald worden...

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Veldhuis 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
overzichtelijk

Assortiment
was oke maar ik heb het wel online gekocht en dat ging heel goed en snel.

Aanbeveling
prima gegaan.

Extra toelichting
's avonds om 11.00 uur besteld. De volgende dag om 9.00 uur in huis. mooi

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

MalikaNekhla 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel snel online besteld.

Service
Correct geleverd, vriendelijke man van BPost

Assortiment
Gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Ik ben over het algemeen enorm tevreden over deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews