coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,3 Lees 42769 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1380 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stefan 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super zoek en vergelijkfunctie

Service
Snelle service en maken beloftes waar

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Een winkel die de klant hoog in het vaandel heeft staan. Beveel ik zeker aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han Bezuijen 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site met voldoende voorlichting!

Service
Vandaag besteld, morgen zelfs op zondag thuis!

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Alles verloopt soepel.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophia 26-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

2,5

Gemak
Vreselijk gedoe met coolblue. 8 dagen geleden besteld, levering zaterdag. Kwamen zaterdag maar 1 item paste niet door de deur, helaas hebben ze alle 5 de andere items meteen weer meegenomen. Geen reactie op wanneer het opnieuw geleverd kon worden. Zelf maar contact opgenomen met de bezorgservice, ook weer geen respons van Coolblue met uitleg. Ze zouden maandag (volgens coolblue), nogmaals leveren, want zondag kon voor een mij onbekende reden niet. Maandag; niets gehoord. Voor vandaag (dinsdag) stond de levering opnieuw gepland, waar ik vrij voor heb moeten nemen. Krijg een uur geleden te horen dat de geplande levering niet geleverd kan worden door een 'sorteerfout'. Nog steeds geen spullen dus. Nu alles terug gevraagd van Coolblue, ook dit duurt schijnbaar nog weken. VRESELIJK. Nooit meer coolblue.

Service
Heb gedurende de hele bestelling geen nuttige antwoorden gekregen. Heb zelf alles moeten regelen, heb alleen maar onbegrip terug gekregen, geen oplossingen, en ook geen producten. AFSCHUWELIJK.

Assortiment
Online is het assortiment goed, niet dat ze de spullen kunnen leveren helaas.

Aanbeveling
Allerslechtste online shop ervaring die ik ooit gehad heb! Nog nooit zo slecht geholpen, en zit nu nog steeds zonder spullen!!!

Extra toelichting
BESTEL NOOIT BIJ COOLBLUE

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 26-04-2016

Hoi Sophia,

Zoals we ook op Facebook hebben aangegeven: dit is écht niet de bedoeling. Onze oprechte excuses hiervoor. Dit mag natuurlijk nooit op deze manier gebeuren. We zijn hier mee bezig middels een postonderzoek wat is gestart zodat we kunnen kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen voor je. We hebben via dit postonderzoek doorgegeven dat je bestelling geannuleerd moet worden. Mochten we op dit moment nog iets anders kunnen doen voor je, dan horen we het natuurlijk graag van je.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Dieter 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site, Veel keuze, scherpe prijzen.

Service
Snelle levering. Hulp via chat, telefoon zeker een pluspunt

Assortiment
Ruime keuze van allerlei toestellen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Marcel 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super met die zoek functie.

Service
Top 23:45 besteld en de volgende morgen thuis geweldig.

Assortiment
Voor iedere prijs klassen iets te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brecht 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudige website

Service
Vlotte service, snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment en grote stock

Aanbeveling
Eenvoudig en correcte afhandleing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dobby 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken op (deel-) typenummers of features, en vergelijken.

Service
Klantenservice is extreem goed bereikbaar, extreem goede openingstijden, bestellen tot 24:00 is de volgende kalenderdag leveren tot op de juiste plek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk winkelen vanaf de pc met voldoende info.

Service
Goede levering z'n afhandeling van de koop, tevens ook goed en correcte afhandeling als men het wil terugsturen om welke reden ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site is duidelijk en simpel om door te navigeren.

Service
Super klantvriendelijke medewerkers.

Assortiment
Bijna altijd alles op voorraad.

Aanbeveling
Beste online shop die ik ken.

Extra toelichting
Alles voor een glimlach ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Poldervaart 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het assortiment was duidelijk gerangschikt en duidelijk geprijst.
De info was in een oogopslag de zien en extra info makkelijk voorhanden.

Service
vrijdagavond om 20.30 uur besteld en volgende ochtend om 9.30 al geleverd.

Assortiment
van hetgeen ik zocht hadden ze een ruime keus

Aanbeveling
Duidelijke info, ruime keus en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Andre 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijke website met goede zoekfunctie

Service
super snelle levering!

Assortiment
Uitgebreide keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lianne 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is duidelijk

Service
Snel en goed

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Ik ben alleen maar positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert Huisman 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer duidelijke omschrijving van de producten. Duidelijk onderverdeelde categorieën.

Service
Snelle info, gewoon niks mis mee!

Assortiment
Zeer uitgebreid, jullie mogen met recht glimlachen :)

Aanbeveling
Gewoon zeer goed op alle fronten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Oppeneer 25-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk

Service
Levering zoals afgesproken

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Tevreden over aankoop

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Richard 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kon zeer makkelijk via kieskeurig vergelijken qua aankoop.

Service
Alles ging gemakkelijk met het bestellen en levering was mooi op tijd.

Assortiment
Je hebt genoeg keuze uit verschillende merken.

Aanbeveling
Ze leveren snel en zijn qua prijs goedkoper dan andere.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ellen Leijsen 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site waarbij producten gemakkelijk te vinden zijn

Service
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Levering van ons product werd uitgevoerd door Post.nl. Klein nadeel: oude product kan niet mee retour worden gegeven. M.n. voor klanten die niet gemakkelijk een zwaar product zelf kunnen afvoeren kan dit een probleem zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil Ermans 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ocerzichtelijk, duidelijk en direct verwerkt

Service
Als beloofd gedaan wat ik gevraagd heb

Assortiment
Er blijven altijd wensen qua assortiment

Aanbeveling
Gewoon niet op aan te merken dus eigenlijk een 10...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud Noach 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
2300 uur besteld . 9.30 opgehaald

Service
snel geholpen!!!

Assortiment
wat hebben ze niet

Aanbeveling
kan het makkelijker???

Extra toelichting
ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis Polderman 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goeie service en leuke prijzen!

Assortiment
Alles netjes op voorraad en precies wat ik zocht gevonden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Runannet 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site, snelle levering, directe betaling

Service
Snel, duidelijk,

Assortiment
Royaal aanbod met goede beschrijvingen

Aanbeveling
Duidelijk, snel, goede prijs vergeleken met andere aanbieders, betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Noushin 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kan vanuit je zetel bestellen

Service
Snel en correct geleverd

Assortiment
Goede keuzes

Aanbeveling
Goede kwaliteit prijs verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renaat 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hebt snel iets nodig. Even kijken bij Coolblue, het is er bestellen de dag erna wordt het geleverd.

Service
Heb je een vraag even bellen en je wordt verder geholpen.

Assortiment
Het assortiment is goed voor de keuken tuin computer audio enz.

Aanbeveling
Ik koop regelmatig bij coolblue en heb nog nooit klachten gehad over slechte verpakking of dergelijke steeds alles in orde en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer klantvriendelijke webshop. Al meerder keren iets gekocht en steeds zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sonja 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit de luie stoel keuze maken

Service
S avonds besteld, volgende middag in huis

Assortiment
Voldoende keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rinus 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel

Service
nog geen negatieve ervaringen en toch aal veel gekocht daar en zeker niet alleen goedkope artikelen

Assortiment
Veel te kopen daar

Aanbeveling
Geen negatieve dingen daar nog meegemaakt,,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EV 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel makkelijk

Service
Nergens zo goed

Assortiment
Heel veel

Aanbeveling
Geen betere service en winkel, soms elders lagere prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juan Verkeyn 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer makkelijke site, volgende dag effectief geleverd.

Service
Service is zo goed dat ik klantendienst nog niet heb moeten contacteren!

Assortiment
Heel uitzonderlijk valt er iets niet te vinden wat je er verwacht, maar er zijn genoeg alternatieven in de aanbieding.

Aanbeveling
Altijd stipt, nog geen onjuiste leveringen/slechte producten gehad.

Extra toelichting
De reviews van medegebruikers zijn zeer handig en objectief, echt handig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Amy 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Werkt simpel en overzichtelijke site.

Service
Ideaal voor 3 uur besteld en je hebt het nog dezelfde dag in huis. Super.

Assortiment
Keus genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ncm s 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed, snel, en fijne winkel

Service
Gewoon goede klantenservice

Assortiment
Vrijwel alles wat je zoekt, te vinden

Aanbeveling
idem

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maas 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website waardoor de producten makkelijk te vinden zijn

Service
Ervaring met kapotte waterkoker. Deze werd uitstekend vervangen via Coolblue

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Supersnelle levering en uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton van Uden 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer uitgebreid in de producten ,

Service
Zeer goede service

Assortiment
Heel groot assortiment

Extra toelichting
Zeer aan bevelingswaardig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t koopman 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel en handig

Service
directe afhandeling met info mails en verzending
reeds volgende dag in huis

Aanbeveling
prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karin 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is intuïtief en uitgebreid.

Service
Cool blue maakt waar wat ze beloven. Snel en efficiënt.

Assortiment
Actueel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nadia 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De websites zijn duidelijk, de producten zijn makkelijker te vinden.
Het verzenden gaat heel snel, heerlijk om niet dagen op je pakket te hoeven wachten.

Service
Het pakketje is op de aangegeven dag bezorgd, top!

Assortiment
Het assortiment is heel ruim, waardoor je veel keus hebt en altijd wel iets kan vinden.

Aanbeveling
Ik ga hier zeker vaker bestellen in de toekomst.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marit 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke interface

Service
Levertijd was perfect, volgende dag geleverd. Geen gebruik hoeven maken van andere service.

Assortiment
Goede prijs-kwaliteit verhouding en keuze voor wat ik zocht.

Extra toelichting
Coolblue besteed veel aandacht aan hun image, de dozen zijn heel erg leuk om te krijgen doordat er altijd een leuke graphic en goede grap op staat ('aantrekkingskracht voor katten', of 'oefeningen voor beweging')

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erik hogervorst 25-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
keuze hulp is super en zeer gedetailleerd. dit gecombineerd met het grote aanbod zorgt ervoor dat je een goede keuze kan maken.

Service
je word goed te woord gestaan en snel geholpen. maar als je 2 keer een stuk toestel toegestuurd krijgt duurt alles te lang. ook moest ik op deze manier 3 telefoons betalen omdat ik niet wilde wachten op de retour. wel later alles netjes terug gekregen.

Assortiment
ik zou niet weten wat er niet is.

Extra toelichting
de huawei P8 lite zou nieuw zijn maar was volgens mij een gerepareerd toestel. alsnog werkte echter de sim niet. de sony C4 was een gerepareerd toestel maar ook hier werkte de sim niet. pech natuurlijk maar blijf wel je kwaliteit controleren!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Dion 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke en heldere site

Service
Bevestigingsmail krijg je gelijk en continu updates

Assortiment
Heb gericht gezocht naar geheel ziet er uitgebreid uit

Aanbeveling
Kom zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kiekerr 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Enige puntje is dat soms de navigatie van de website verwarrend is

Service
zeer klantvriendelijk en snelle leveringen

Assortiment
Bijna alles te vinden

Aanbeveling
Beter dan de concurrent!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans kuijpers 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site met revieuws ,specs .

Service
goede communicatie per mail.
afspraken nakomen

Assortiment
goed assortiment

Aanbeveling
goed assortiment ,marktconforme prijzen ,afspraken nakomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corné 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website en goede plus- en minpunten van producten.

Service
S'avonds besteld, de volgende dag al bezorgd!

Assortiment
Goede producten en veel extra's voor bij je gekozen product.

Aanbeveling
Duidelijk & snel!

Extra toelichting
snel bezorgd, overzichtelijke webshop en een goede prijs!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verena K 24-04-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles was heel duidelijk aangegeven, je kon zo vinden wat je zocht!

Service
Ze nemen echt de tijd voor je. Ze proberen je te helpen aan een product wat helemaal naar jouw wens is.

Assortiment
Er is werkelijk genoeg, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Er is geen enkel puntje van kritiek te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alain 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed overzicht van de produkten op de site met niet teveel poespas rondom. artikel gekozen heb je meteen alle info op een rijtje

Service
meteen confirmatie van de bestelde goederen via mail en binnen enkele uren bevestiging van de verzending. heel snelle serive naar de klant toe of goederen zullen geleverd worden

Assortiment
tot nu toe alles wat ik zocht van elektronika kijk ik eerst op de site van coolblue en elke keer vind ik wel iets naar mijn keuze en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wendy 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele duidelijke website met veel keuze.

Service
Super service. Een mail en sms een dag van te voren tussen welke tijd ze komen. Op het uur af zelfs en dan een half uur van te voren nog een telefoontje dat ze eraan komen.

Assortiment
Heel ruim assortiment

Aanbeveling
Alles was goed, keuze in assortiment, de prijzen, de website en de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 24-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Onduidelijkheid over in te leveren cadeaubonnen. Wellicht betere informatie over aantal cadeaubonnen dat je tegelijkertijd in kan leveren.

Service
Antwoorden over de chats niet altijd klantvriendelijk helaas.

Assortiment
Voldoet prima, prijs wellicht wel aan de hoge kant.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ester 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk dat je zo via je pc bij coolblue kunt bestellen uit je luie stoel.

Service
De service van coolblue is geweldig.Geen verzendkosten en het komt altijd op tijd bij je thuis aan.

Assortiment
Het assortiment is ook heel goed,voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Echt een 10 waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel mooie en duidelijke website die uitnodigt om rond te kijken en te bestellen

Service
Informatievoorziening over levering na bestelling heel goed.

Assortiment
In zijn algemeenheid een enorm asoortiment waardoor altijd wel een geschikt product te vinden is.

Aanbeveling
Ik kan werkelijk geen negatieve punten ondekken n.a.v. mijn laatste bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maaike Vanwetswinkel 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk thuis bestellen!

Service
Snel geholpen via klantenservice en goed op de hoogte gehouden via mail.

Assortiment
Heel ruim assortiment!

Aanbeveling
Super winkel. Levering mer Bpost was iets minder maar dat heeft coolblue meteen goedgemaakt!

Bedankt!

Extra toelichting
Nee alles is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nlz 24-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,3

Gemak
Het plaatsen van een bestelling gaat erg soepel, maar dat is ook werkelijk het enige wat soepel gaat.

Service
De klantenservice is ronduit slecht. Ze reageren wel snel maar iedere mail wordt door een ander persoon beantwoord met als resultaat dat je meerdere keren hetzelfde verhaal moet vertellen. De medewerkers/afdelingen binnen dit bedrijf praten langs elkaar heen.

De ene persoon vertelt dat ze een handleiding en cdrom op gaan sturen en even later krijg je een mail om je product te retourneren. Dit soort zaken worden niet met de klant besproken, er wordt gewoon een standaard mail verstuurd.

Dit bedrijf doet er alles aan om op het eerste oog een goede klantenservice te bieden. Ze zijn middels diverse kanalen bereikbaar en antwoorden redelijk snel. Maar als je een echt probleem hebt dan kom je er vrij snel achter dat het slecht gesteld is met de klantenservice bij Coolblue.

Iedere mederwerker van de klantenservice begint de mail met zijn of haar welgemeende excuses. Vervolgens geven ze aan dat er geen andere optie mogelijk is dan het product voor de tweede keer te retourneren. Hoe gemeend zijn deze excuses als er twee fouten gemaakt worden en de klant weer wordt opgezadeld met de problemen?

Oplossingsgericht denken komt niet voor in het woordenboek van Coolblue. Bij Coolblue denken ze alleen in procedures en dat is niet de meest handige aanpak als de slogan van je bedrijf "Alles voor een glimlach" is. Het lachen vergaat je tijdens het contact met de klantenservice.

Aanbeveling
Ik raad het af om iets bij deze winkel te kopen. Coolblue maakt fouten (dat is uiteraard mogelijk) maar lost het vervolgens niet op een redelijke manier op.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 24-04-2016

Hey, bedankt voor uw review. Erg jammer om te lezen dat uw contact met onze klantenservice niet is verlopen zoals u van ons mag verwachten. Graag kijken we via Whatsapp met u mee naar deze situatie, wilt u zo vriendelijk zijn om een bericht te sturen naar 06 83601995. We vernemen graag wat er precies is gebeurd en gaan ons uiterste best doen om dit voor u op te lossen.

Bekend bij Kieskeurig.nl 05-05-2016

Best, heel herkenbaar. Ook is mijn bevinding dat Coolblue ook nog na het schrijven van bovenstaande reactie niet reageert.

Reageer

Kathinka 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeer gebruiksvriendelijke site, met duidelijke info over zowel de voorwaarden, FAQ's, producten en voorraad. Mogelijkheid om product te zoeken op verschillende criteria en vergelijking tussen verschillende modellen mogelijk.

Service
Nog geen vragen gehad waarvan de uitleg niet op de site terug te vinden was. Leveringstermijn elke keer nagekomen, Retourprocedure nog nooit hoeven in gang zetten..

Assortiment
zeer ruim assortiment, waardoor we meer en meer 'vanzelf' bij CoolBlue bestellen. Prijs is soms iets hoger dan in winkels in de omgeving, maar daar staat tegenover dat we dan niet hoeven rond te rijden en het gewenste product op de aangegeven leveringstermijn aan huis geleverd krijgen, indien gewenst zelfs op een dag naar keuze.

Extra toelichting
Als 'leek' was Cool Blue direct favoriet, door hun toegankelijke, gebruiksvriendelijke site, alle uitleg en link naar eventuele accessoires van het gezochte product (zonder daar dus naar te moeten zoeken). Nu, vele aankopen later, ben ik nog altijd even enthousiast over de site, het is gewoon heel prettig winkelen (en ik hou anders totaal niet van winkelen!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michaell 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site. Eenvoudig zaken te bestellen.

Service
De bezorgen van de gekochte artikelen is goed en eenvoudig te volgen via internet. Je kunt hierdoor prima inschatten wanneer de artikelen worden geleverd.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Reeds meerdere keren artikelen gekocht bij Coolblue, tot op heden geen klachten hierover.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews