coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42303 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3453 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kris10a 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk producten te vergelijken.

Service
Het toestel had klein defect, heb het gratis terug gestuurd en 2 dagen later had ik een gloednieuw perfect werkend toestel thuis geleverd!

Assortiment
Tja, ze hebben toch alles wat ik me kan bedenken..

Aanbeveling
Gemakkelijk, en concurrentieel...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke winkel.

Service
Fijne service, duidelijk en informatief

Assortiment
Coolblue heeft erg veel en voor ieder wat wils.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

KarlPeter 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima site om te bestellen

Assortiment
Uitgebreid assortiment, voor elk wat wils.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haye 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen tot laat in de avond en de volgende dag in huis (op zaterdag)

Service
Niet nodig geweest, maar zonder reden ruilen en zulke snelle levering is top. Ook de fysieke winkel / afhaalpunt is perfect

Assortiment
Ik mis wel wat artikelen, maar dat komt wellicht nog wel

Aanbeveling
Als alles te koop is wat ik wil, krijgen ze een 10

Extra toelichting
Vooral zo doorgaan, al kan de verpakking soms wel wat minder. Een gigantische doos voor een klein artikel staat een beetje raar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Raf Verwasch 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit mn luie stoel s avonds besteld. De volgende dag al s ochtends in huis.

Service
Mooi op tijd geleverd.

Assortiment
Zeer uitgebreid met goede vergelijking

Aanbeveling
Echte aanrader voor iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wultepjo 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Door de verschillende selectiecriteria binnen een product gamma vindt iedereen het toestel dat het meest aan de verwachtingen voldoet.

Service
Voldoet een bepaald product toch niet aan de verwachtingen kan dit kosteloos teruggezonden worden.

Assortiment
Niet alle merken zijn beschikbaar maar men vindt in iedere prijsklasse ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
Door het uitgebreide aanbod, flexibiliteit in keuze van producten is het altijd gemakkelijk om de juiste keuze te maken. Ook om even te gaan struinen in het aanbod en nieuwe producten te verkennen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anita 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
een goed werkende website en duidelijke omschrijving

Service
de artikelen worden keurig en goed verpakt bezorgd.
het ziet er heel professioneel uit

Assortiment
In ons geval hadden wij op Lego gebied wel iets meer assortiment willen zien

Aanbeveling
een goede winkel met goede kwaliteit/prijs verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Danielle 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
S avonds om hal 10 besteld, s ochtends om 8.15 geleverd

Service
Top! Droger is naar zolder gebracht en aangesloten. Oude droger namen ze meteen mee

Assortiment
Ruim voldoende om een goede keuze te worden

Aanbeveling
Hele goede service, snel en ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CLO CLO 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke webshop.

Service
Goede service, ook na verkoop, toen ik problemen had met m'n BTWnummer.

Assortiment
Uitgebreid.

Aanbeveling
Ik zou zeker vertellen aan vrienden waar ik de power banks gekocht heb.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gert 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk!!

Assortiment
Verrassend groot assortiment!

Aanbeveling
Prettig shoppen. Duidelijk met voldoende info over het product!

Extra toelichting
Snelle levering in goede verpakking!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dessie 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
veel keus, goed beschreven en makkelijk te bestellen

Service
goede voorwaarden. snel bezorgd en event. makkelijk terugsturen

Assortiment
veel uitzoek. De prijzen zijn wel goed.Wat ik zocht vond ik snel.

Aanbeveling
bekende naam goede service en heel veel artikelen op allerlei gebied.

Extra toelichting
als ik weer wat nodig heb zal ik weer bij cool bleu kijken. bij de producten staat goede informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Magiel 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke up to date website, snel producten te vinden. Eenvoudige bestel en betalings procedure

Service
De volgende morgen stond de bezorger al vroeg aan dfe deur: Helaas wij waren niet thuis... Geen problem je krijgt duidelijk instructies met mogelijkheden wanneer het wel past.
Netjes op afgesproken tijd, machine aangesloten en getest!

Assortiment
Wat mij betreft kun je bij coolbleu eigenlijk altijd wel het artikel vinden dat bij je past.

Aanbeveling
Een topper onder de webshops!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Bos 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon bestellen eventuele zaken die erbij horen worden weergegeven. dit duidt natuurlijk op commercie maar het is wel handig

Service
Gewoon goed en zoals het hoort.

Aanbeveling
Coolblue is gewoon goed en je kunt met een goed gevoel zaken aanschaffen.

Extra toelichting
Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blinkie 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gebruiksvriendelijk, handige fimpjes

Service
WOW: 22u besteld, volgende dag 10u het pakketje in bezit... Eigenlijk niet te geloven zo snel

Assortiment
Goed, veel keuze en handig die Top10's

Aanbeveling
Wat een humor hebben jullie: 3 leuke grappen op de doos, grapjes op de site, op de folder: echt mn nieuwe lievelings webwinkel!

Extra toelichting
Heb benieuwd hoeveel jullie zelf lachen tijdens het bedenken van je (ook flauwe) grapjes!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gemak van een bestelling plaatsen.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levertijd.

Assortiment
Alles wat ik wilde bestellen kon ik gemakkelijk vinden voor een goede prijs

Aanbeveling
Alles verloopt vlot en ik kan geen negatief punt noemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Th Reus 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website. Bij de aankoop van een product wordt duidelijk gemaakt wat je er nog meer bij nodig hebt, zoals in mijn geval harde schijven bij de NAS.

Service
Levering zeer vlot, zelfs gratis op zondag! Grappige dingen op de website om het (korte)wachten te verleuken, zoals de deurhanger. Ook de verpakking zorgt voor een glimlach, zoals een bedankkaart voor de buren voor het aanpakken en de Nee/Ja sticker voor op je deur. En ook het retour sturen ging heel plezierig. Het proces werd duidelijk begeleid d.m.v. e-mails zodat je steeds weet waar je aan toe bent. En het geld werd écht binnen 3 werkdagen teruggestort!

Assortiment
Alle info om mijn keuze te maken en gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden over het hele aankoop- en retour proces. Echt een topper!

Extra toelichting
Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. van Wijk 31-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Gemak
Voldoende productinfo, makkelijk te selecteren, te bestellen, te betalen etc.

Service
Waardeloos door onbetrouwbare belofte "voor 23:59 besteld, volgende dag in huis". Dat is dus niet het geval. Voor 23:59 besteld en betaald en bevestiging ontvangen, echter levering niet volgende dag maar dag later. Men doet niet wat belooft wordt. Ik had de spullen de volgende dag nodig en rekende op levering.

Assortiment
ruimschoots voldoende keus en vergelijk.

Aanbeveling
Wat is onbetrouwbaarheid in een overeenkomst waard?! Pas als betaald is volgt na enige tijd verzendgegevens en blijkt een en ander niet haalbaar. Belofte "voor 23:59 besteld, volgende dag in huis". Dat is dus niet het geval. Voor 23:59 besteld en betaald en bevestiging ontvangen, echter levering niet volgende dag maar dag later. Men doet niet wat belooft wordt. Ik had de spullen de volgende dag nodig en rekende op levering.

Extra toelichting
spreekt voor zich; trap niet in de valse belofte die toch echt niet voor meerdere uitleg vatbaar is "voor 23:59 besteld, morgen in huis" spreekt voor zich, lijkt me.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 31-03-2016

Beste meneer/mevrouw Van Wijk,

Erg vervelend om te vernemen dat de levering niet tijdig is bezorgd. We moeten hierin inderdaad zoals u stelt gewoon onze belofte nakomen. We willen dan ook graag kijken wat hier misging en tevens kijken of we hierin nog iets voor u kunnen betekenen. Gelieve contact op te nemen met onze klantenservice via één van de bekende kanalen en te refereren aan uw review; dan hoeft u het verhaal niet nog eens uit te leggen.

Groeten,
Coolblue

Reageer

roelien 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
De trommel van de wasmachine bleek te klein. Zonder extra kosten werd hij omgeruild! Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van bestellen tot en met de levering zeer tevreden.

Aanbeveling
Geen gedoe met aanmelden en zo gewoon een goede winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is overzichtelijk en je tijdens en na de bestelprocedure word je duidelijk geïnformeerd.

Service
Levertijden worden nagekomen. Snel antwoord na vragen over bestelling.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Uitstekend. Winkel is een absolute aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wessel 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen en binnen een belachelijk snelle tijd in huis.

Service
M'n nieuwe vriezer werd zo in de schuur gezet!

Assortiment
In elke prijsklasse wat wils!

Aanbeveling
Besteld makkelijk, vergelijkt makkelijk, en je krijgt netjes een berichtje wanneer het er is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corinne 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel juiste product gevonden in helder overzicht

Service
Vlotte afhandeling

Assortiment
Breed: wat ik zocht was er gewoon!

Aanbeveling
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lilian 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede reverenties en grote keus

Service
Snel in huis

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Goed

Extra toelichting
Dat wat ik zocht kon ik vinden. Dat wat ik wilde kreeg ik snel. De garantie is perfect. En de verpakking was buitengewoon. Dus niets op aan te merken voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton van Gemert 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Levering volgende dag, ook op zondag! Snelle informatie over het leveringstijdstip blok van 2 uur en dan ook daadwerkelijk exact op het tijdstip de auto zien voorrijden. uitmuntend!

Assortiment
Goede diversiteit met uitstekende vergelijkingsmogelijkheden om de juiste keus te maken.

Aanbeveling
Ik ben 100% tevreden! Eigenlijk nog meer......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram Westerman 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon lekker makkelijk :-)

Service
In het verleden 1 keertje een probleempje gehad, werd keurig netjes opgelost.

Assortiment
Uitgebreid, veelzijdig

Aanbeveling
Netjes en goede aandacht voor de klant

Extra toelichting
Gewoon een shop zonder zonder poeha. Waren al die shops maar zo!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon altijd doen wat er beloofd wordt.

Service
Simpel gezegd, gewoon goede service.

Assortiment
Zeer uitgebreid, alles wat je zoekt is wel aanwezig.

Aanbeveling
komen hun belofte altijd na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk bestellen, geen mimimum vereist bestelbedrag, geen verzendkosten en een supersnelle levering. Geweldig!

Assortiment
Ik zocht een heel simpel huishoudelijk artikel; een waszak, en kon erg weinig variatie vinden online. Bij Coolblue hadden ze diverse opties waar ik uit kon kiezen en zo vond ik precies de waszakken die ik wilde hebben. Als enige winkel!

Aanbeveling
Super makkelijk bestellen, geen mimimum vereist bestelbedrag, geen verzendkosten en een supersnelle levering. Geweldig!

Extra toelichting
Coolblue is een van de weinige winkels die niet alleen geen verzendkosten rekent (heel fijn) maar waar je tot mijn verbazing ook geen minimumbedrag hoeft uit te gevan qua bestelling. Zo handig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Morfe 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen en betalen en bij vragen over een product goede informatievoorziening.

Service
Bestel en levertijden duidelijk aangegeven.

Assortiment
In elke prijsklasse uitgebreide keus.

Aanbeveling
Goede service als er iets niet goed gaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
internet

Service
snel en duidelijk

Assortiment
gevonden wat we zochten

Aanbeveling
goed spul niet te duur

Extra toelichting
cool die uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel Strijker 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel zaken met een snoertje zijn te vinden bij Coolblue. Ook de nieuwste producten.

Service
Mijn bestelling werkte niet goed. Dan retour. Geen probleem. Je volgt de instructies. Had aangegeven, toch graag het product te willen hebben. Twee dagen later werd het alweer bezorgd. Doen ze niet moeilijk over. Perfect!!!

Assortiment
Erg veel te vinden. Gesorteerd, met elkaar te vergelijken, diverse merken, kortom alles in soorten, maten en prijzen.

Aanbeveling
Gewoon omdat jullie goed zijn.

Extra toelichting
Gewoon zo doorgaan met service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brizee 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en makkelijk te bestellen en nog veel sneller met levering. Toppie

Aanbeveling
Snelle levering en duidelijke website en veel keuze

Extra toelichting
Vooral zo doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Binnen een paar simpele stappen heb je een product besteld waarbij goed advies wordt gegeven.

Service
Goed geholpen met vragen via FB messenger. En na bestelling kreeg ik ook nog eens een te gekke wachttherapie!

Assortiment
Assortiment is up-to-date maar niet persé onderscheidend. En precies het product wat ik wilde zat geen video review bij... Pech voor mij, deze mensen moeten tenslotte ook keuzes maken.

Aanbeveling
Niet altijd het goedkoopste. Wel de leukste.

Extra toelichting
Ik had een paar foutjes gemaakt met het aanmaken van mijn account en die hebben ze perfect opgelost via FB messenger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Derk Raggers 29-03-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel was heel netjes en ruim opgezet. Het was direct duidelijk dat ik een nummertje moest trekken en het systeem was heel duidelijk

Service
De mensen waren heel vriendelijk en ik werd ook goed en vrolijk te woord gestaan. Hun advies was inhoudelijk zeer goed en ze wisten duidelijk waar e het over hadden! Echt top!

Assortiment
Er was een breed assortiment aan hoesjes, accessoires en verschillende apparaten

Aanbeveling
Goede Service, vriendelijk personeel, nette winkel en alles heel duidelijk op een rijtje! Echt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MK 29-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,7

Gemak
Overzichtelijk productpresentatie

Assortiment
redelijk volledig assortiment

Aanbeveling
Al met al prima shop ervaring en men kwam belofte na qua bezorgtijd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Romy 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is goed en duidelijk te vinden.

Service
De service is fantastisch. Aller eerst ben ik geholpen met het uitkiezen van mijn laptop. Felix heeft mij een uitgebreide e-mail gestuurd met daarin 3 laptops die voldeden aan mijn eissen. Uitendelijk heb ik er daar een van besteld. Helaas was er iets mis met deze laptop, hij deed het na kort gebruik niet meer. Uiteraard kan Coolblue hier zelf niets aan doen, maar wauw, wat werd dit goed opgepakt! Mijn laptop deed het afgelopen zondag niet meer en nu (dinsdag) heb ik een nieuwe laptop op mijn schoot. Via Whatsapp, e-mail en telefonisch ben ik fantastisch geholpen en er werd niet moeilijk gedaan en fijn begrip getoont. In een woord: top service! :-)

Aanbeveling
Als ik ooit in de toekomst een nieuw product zoals een laptop nodig heb, bestel ik deze 100% zeker weer bij Coolblue. Top top top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francis 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Efficiente website
Snelle bestelling

Service
snelle en correcte levering
zelfs vragen worden beantwoord in winkel

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Verdiende quotering

Extra toelichting
10/10 enkel indien ook niche producten beschikbaar, vb 4K touchscreen; verder geen enkele opmerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop van der Voorde 29-03-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt alles vragen en krijg een zeer uitgebreid antwoord. Je wordt verzocht zelf iets op de computer te doen, zodat zij controle hebben of je het goed hebt begrepen.

Service
Iets toch nog thuis gekomen niet geheel onthouden, dan is een telefoontje ruim voldoende en je bent weer zeer tevreden.

Assortiment
Alles wat je zoekt is ruim geplaatst op diverse desks zodat de keuze goed met elkaar vergelijkbaar is.

Aanbeveling
Uiterst tevreden en zeer bekwaam en vriendelijk personeel

Extra toelichting
300% tevreden. En klant voor het leven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
- Meerdere manieren om een vraag te stellen over een product
- Goede communicatie indien er zich problemen voordoen

Assortiment
Zeer groot assortiment

Aanbeveling
Zeer goede webshop met een groot assortiment, goede service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HH 29-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,8

Gemak
Heel gemakkelijk te bestellen, maar het product geleverd te krijgen binnen de termijn die ze zelf beloven is verre van gemakkelijk

Service
Panasonic Wasmachine besteld op maandag, dinsdag staan ze voor de deur met een Miele droger. Klein Verschil. Vervoerders hebben de droger niet eens uit de vrachtauto gehaald, omdat ze wisten dat het niet juiste artikel was. Gebeld met Klantenservice. Nee, op woensdag kan de wasmachine ook niet geleverd worden. Daarop de bestelling geannuleerd, want ik besteld bij Coolblue, omdat ze "snel" kunnen leveren. Ik krijg pas mijn geld terug als Coolblue de droger terug heeft ontvangen van de vervoerder, terwijl ik de wasmachine nooit heb ontvangen.

Assortiment
Heel veel keuze en prijs concurrerend

Aanbeveling
Het leveren van het juiste product en binnen de termijn, bestelt voor 23.59 uur en volgende dag geleverd, is niet waargemaakt. Dat ik daarna van klantenservice te horen krijg dat het product ook de volgende dag niet geleverd kan worden, terwijl het op voorraad is, komt zeer duidelijk niet overeen met hun eigen beleid.

Extra toelichting
Ben zeer teleurgesteld in de "service" van Coolblue. Zal hier ook nooit meer een product bestellen. Ik bestel een wasmachine bij Coolblue omdat ik op zeer korte termijn een wasmachine nodig heb. Nou dat kon ik dus op mijn buik schrijven.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 31-03-2016

Beste meneer/mevrouw,

Uiterst spijtig om te zien dat de bezorging zo is gelopen. Het kan kloppen dat het crediteren zonder terugkomst momenteel nog niet mogelijk is. We zijn het met u eens dat dit beter moet en we zijn hier op dit moment hard mee bezig. Onverminderd is het natuurlijk zuur dat dit u zo moet treffen. Graag ontvangen wij per mail, liefst met uw review als referentie, uw gegevens, dan kijken we graag wat hier verder aan kan worden verbeterd en om te zien of we nog iets voor u kunnen doen.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Samen sterker Andijk 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle correcte levering

Service
omdat ik een gereviseerde aankoop had gedaan, bleken de inktcartridges er niet bij te zitten. Dat werd per direct positief geregeld!

Aanbeveling
alles prima en snel voor elkaar met een vriendelijke toon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Meijer 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanachter de Computer makkelijk om de juiste keuze te maken en de volgende dag in huis

Service
Alles wat wordt Uitstekend uitgelegd en verzorgd

Assortiment
Duidelijk en overzichtelijk wat keuze makkelijk maakt

Aanbeveling
Alles is uitstekend geregeld en prettig contact

Extra toelichting
Ik koop graag bij coolblue uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brian 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en handige website

Service
Bij vragen of dergelijke wordt er binnen het halfuur geantwoord.

Assortiment
al het nieuwe dat op de markt is, is beschikbaar bij Coolblue

Aanbeveling
Beste winkel

Extra toelichting
Blijven streven naar het beste. Bij coolblue is alles in het belang van de klanten, wat super is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zaterdagavond bestel, op Paaszondag om 09h00 ontvangen.
Gewoon buitengewoon !

Assortiment
Je vind gewoon alles wat je wenst

Aanbeveling
Ik ben tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Schouten 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De winkel is netjes veel vriendelijk personeel.

Service
Erg fijne afhandeling na een euvel met de camera. Kreeg een splinternieuwe terug.

Assortiment
In de winkel zelf zouden er wat meer soorten toetsenborden mogen staan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

nys sandy 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel overzichtelijk

Service
zeer snel

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Boxma 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Besteld en volgende dag keurig afgeleverd op de afgesproken tijd

Service
Nazorgvraag gekregen, of het product goed is afgeleverd en of er nog problemen waren.

Assortiment
Op de site is een zeer ruim assortiment artikelen aanwezig, zodat een goede keuze is te maken.

Aanbeveling
Snel, veilig en voordelig

Extra toelichting
Behoeft geen verdere toelichting , alles gaat volkomen helder en duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ruim aanbod, goed overzicht, makkelijk te bestellen

Service
Droogkast gekocht bij Coolblue die na installatie een piepend geluid maakte. Op disndag hiervan melding gemaakt, op woensdag werd de droogkast opgehaald en op vrijdag hadden wij een nieuwe, zonder piepend geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudi TOMSIN 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ben van Tongeren...hier is geen speciaalzaak meer voor het aankopen van foto en camera-toebehoren...moet daarvoor naar Hasselt gaan...langs deze weg gemakkelijk

Service
Al heel wat aankopen gedaan via COOLBLUE...telkens zeer tevreden geweest !

Assortiment
Ze hebben bijna alles...op sommige dingen na...maar da's geen ramp hé !

Aanbeveling
Een grote aanrader...bezit geen wagen...dus is dit een fijne oplossing om aankopen te doen...

Extra toelichting
Als ik ooit in de omgeving van Antwerpen kom...zal ik zeker niet nalaten om eens binnen te wippen in de winkel zelf !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lindy 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen was simpel, de prijs een van de beste.

Service
We werden van tevoren keurig op de minuut af geïnformeerd hoe laat de bestelling bezorgd zou worden. De machine werd geïnstalleerd en de oude werd meteen afgevoerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vera 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
om 18.00 uur besteld op de goede vrijdag !!!!! zaterdag morgen om 10.30 uur bij mij aan de deur ... Geweldig

Service
Vlotte service ..

Assortiment
Ik heb eventjes rond gesurft op jullie pagina !! waaauw wat een verscheidenheid aan producten !

Aanbeveling
vlotte service en een goed gevulde winkel .

Extra toelichting
Ik kom zeker nog eens terug kijken als ik wat nodig heb ..en als het vlug moet gaan .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews