coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3457 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

dzzzz 11-04-2017 Via de website gekocht

Snel en goede levering!

Algemene score

9,0
Coolblue, de winkel met een hart voor service. Een hart voor klanttevredenheid en een overzichtelijke website!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josip Koninckx 11-04-2017 Via de website gekocht

Goede service, Goede producten, Goede reviews!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is een goede online winkel voor zowel mensen met een achtergrond als leken. Ik heb nog nooit een slecht product ontvangen, maar weet wel dat als je niet tevreden bent je je product kan retourneren.

Daarnaast is er ook een goede klantenservice na verkoop en kan je hen bereiken op verschillende manieren.(email, telefoon, etc.) En als je dan toch nog steeds twijfelt kan je altijd langs gaan bij hun echte winkels. Leuk toch? :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Misja 11-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering (zaterdag besteld, zondag geleverd)! Niet de allerbeste prijs, maar bij Coolblue is het iedere keer: afspraak = afspraak

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucas 11-04-2017 Via de website gekocht

Nr. 1 Webwinkel !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een heldere website met scherpe prijzen, ruime bezorgmogelijkheden en geweldige service (bezorging wasmachine naar zolder !!)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SchuldHulpMaatje West-Friesland 11-04-2017 Via de website gekocht

Supersnel en makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestellen en betalen is eenvoudig, de levering is heel snel en je wordt prima geïnformeerd over de verwachte levertijd.
Wat een verademing na een mislukte bestelling bij Dell! Daar was het bestellen zelf niet zo eenvoudig, de levertijd maar liefst drie weken, in contact komen met de klantenservice een heel gedoe en de service zelf bepaald niet klantgericht.
Wij weten wel waar wij voortaan de elektronica voor onze stichting bestellen. Alleen de stroom bijkomende reclame is wat minder fijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tessa v. Kempen 11-04-2017 Via de website gekocht

snel en fijne service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue gekozen omdat ik altijd hele goeie
verhalen hoorde over coolblue qua service! en jullie hebben me niet teleurgesteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chelly 11-04-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn eerste ervaring is een goede ervaring. Ik bestel regelmatig producten op andere websites waar beloofd wordt dat het product er de volgende dag is maar het vervolgens niet zo is. In dit geval geen probleem en het product was netjes verpakt! Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.J.Koole 11-04-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service is geweldig. Alles wat ik bij Cool Blue heb besteld werd altijd de volgende dag, op tijd, geleverd. Ook heb ik nooit problemen ondervonden met de geleverde producten. Dit geld ook weer voor deze laatste levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mayke 11-04-2017 Via de website gekocht

Top winkel! Ze bezorgen me iedere keer weer een glimlach.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kies de laatste tijd eigenlijk altijd voor Coolblue, omdat ik er op kan vertrouwen dat niet alleen de bezorging goed gaat, maar ook dat de after-service top is. Ook zijn er een groot aantal manieren om hulp te vragen voor, tijdens en na je aankoop en wordt er vlot gereageerd en ook nog op een hele leuke manier. Ik krijg iedere keer weer een glimlach op mijn gezicht dankzij de portie humor die gebruikt wordt bij alles wat Coolblue doet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda 11-04-2017 Via de website gekocht

Goede en overzichtelijke site!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en overzichtelijke site met goede vergelijkingsmogelijkheden tussen de verschillende producten!
Productrevieuws van klanten die de producten eerder hebben gekocht schrijven ook écht wat ze van de producten vinden!
Waardevolle info om je keuze mee te maken om voor jou zelf een goede tracker te kiezen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ada 11-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze voor redelijke prijzen. Bijna alles op voorraad dus snelle levering en prima service!
Ben zeer tevreden en zal zeker nogmaals bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Westerhoff 11-04-2017 Via de website gekocht

de bezorgers waren supervriendelijk en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via internet was alles snel besteld en betaald. Het meest in het oog springend vond ik toch wel de klantvriendelijkheid van de twee bezorgers op de zaterdagmorgen 7:45 uur (!!).

Helemaal tevreden !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Erwin 11-04-2017 Via de website gekocht

Vorige week besteld en nog steeds niet ontvangen! SLECHT!

Algemene score

1,0
Er is me toegezegd en gemaild dat ik het product de dag erop zou ontvangen, helaas 5 dagen later nog steeds niks ontvangen, al wel 2x een mail gehad dat mijn bestelling zou klaarliggen op het postkantoor maar daar is nooit iets aangekomen..slecht.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 11-04-2017

Beste Erwin,

Bedankt voor het plaatsen van uw review en natuurlijk voor de tijd die u heeft genomen om ons te voorzien van feedback. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat u nog steeds geen pakket heeft ontvangen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. We willen dit graag voor u nakijken en natuurlijk een passende oplossing aanbieden. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer naar ons toe te mailen? U kunt het mailen naar het volgende mailadres: geenglimlach@coolblue.nl. Zodoende pakken we dit direct op en kijken we met u mee naar de mogelijkheden in deze situatie. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Met vriendelijk groet,
Coolblue

Reageer

Yvonne 11-04-2017 Via de website gekocht

Cartridges binnen 12 uur!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool blue levert altijd razendsnel, ik kreeg zelfs iets extra's van Canon bij mijn bestelling.
Alles zit goed verpakt en ik weet altijd precies wanneer het bezorgd zal worden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beancounter 11-04-2017 Via de website gekocht

Super service

Algemene score

10,0
Na 3 dagen wachten op tv die was besteld via andere website, bestelling geannuleerd en op zaterdag zelfde tv besteld via Coolblue. Zondag werd tv keurig afgeleverd. Bestellen nu standaard bij Coolblue !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alex o 11-04-2017 Via de website gekocht

Goede service, betrouwbaar, snelle levering, prijzen o.k.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, betrouwbaar, snelle levering, prijzen o.k.
Als het niet veel duurder is bestel ik liever bij coolblue vanwege bovengenoemde redenen.
En als er iets mis is met het product doen ze niet moeilijk over kosteloos ruilen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CTM Hemerik 11-04-2017 Via de website gekocht

Mooie iphone 6 Refurbished

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Waarom een gloednieuw toestel kopen? De iPhone 6 die ik op het oog had, kon ik ook als refurbished toestel kopen. Het doosje is anders, maar het toestel is helemaal nieuw. Coolblue omschreef dit toestel als " topklasse". Dat klopt helemaal!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brinksie 11-04-2017 Via de website gekocht

Aankoop sporthorloge polar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Simpel te bestellen en de volgende dag op zondag thuis. Wist niet dat er op zondag ook geleverd werd, maar post nl stond gewoon voor de deur. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke Hofman 11-04-2017 In de winkel gekocht
Coolblue Rotterdam

Je word altijd goed geholpen bij coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij coolblue krijg je waar voor je geld, goede service en als je vragen over een product heb dan worden ze gelijk beantwoord.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Uitstekend 10-04-2017 Via de website gekocht

Goedkoper dan Colruyt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Okay, colishop is 4 cent goedkoper, maar coolblue levert 4 dagen sneller, en bovendien gratis. Daarenboven klantencommentaar over wat goed, maar ook minder is aan een product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RH 10-04-2017 Via de website gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreide keuze in uiteenlopende product categorieen. Snelle en stipte levering. Mooie gebruiksvriendelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Engelen 10-04-2017 Via de website gekocht

100 % Tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben al een tijdje klant bij Coolblue, altijd tevreden, goede service en naverkoopdienst. Levering altijd op tijd en in orde, moet je iets terugsturen=geen probleem. Website volledig en gemakkelijk te vinden wat ik zoek.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patty 10-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende en snelle service. Komen hun afspraken na, geven een bezorgmoment van tussen een uur, sturen een half uur voor verwachte aankomsttijd een SMS'je en ong. 15 min. van tevoren nog even een belletje. Binnen de kortste keren stond mijn nieuwe wasmachine 2 hoog een testwasje te draaien en mijn oude wasmachine in de vrachtauto om meegenomen te worden. Ik weet waar ik mijn volgende apparaat ga bestellen!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tijmen 10-04-2017 Via de website gekocht

goede service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had wat vragen over de 2in1-tablet. Ik ben prima geholpen via de hulpchat. Daarna heb ik de laptop besteld en de volgende dag natuurlijk gelijk al in huis. Ondertussen krijg je nog een mailtje waar bijvoorbeeld in staat dat we met confettie klaar moeten staan voor wanneer de berzorger komt. Het bezord me en glimlach.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 10-04-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle bezorging zonder bezorgkosten !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede overzichtelijke webshop .
Zeer snelle bezorging : vrijdagavond besteld , zaterdag al in huis .
Geen bezorgkosten .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Colinvdhel 10-04-2017 Via de website gekocht

Top service weer!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede vergelijk opties tussen producten, duidelijke omschrijving van het product, fijne website en zoals altijd top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Biessels 10-04-2017 Via de website gekocht

Supersnel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website bezocht voor een dual sim telefoon. uiteindelijk de telefoon gevonden die het beste bij mij paste. Ik heb het product s 'avonds besteld en de volgende ochtend om 8:00 uur geleverd.
TOP

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. 't Hart 10-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige servise!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijk.
Snelle product levering en afhandelijng.
Prima servise.
Duidelijke info en begeleiding.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien Karsemeijer 10-04-2017 Via de website gekocht

Super gasten!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel en een goede service na de verkoop. Niet goed opgelet met de leverdatum, na een mailtje opgelost. Pakketje (trampoline) komt een dag later.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cor van Dijk 10-04-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De twee mede werkers die de wasmaschine kwamen brengen waren precies op de afgesproken tijd en alles is zonder problemen met kennis van zaken afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruurd 10-04-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon zoals beloofd, volgende dag geleverd. Op tijd. Aangesloten en blij met de aankoop :-). Al het verpakkingsmateriaal weer meegenomen en service met een lach!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pol 10-04-2017 Via de website gekocht

Bestelling liep prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Naast de soepele bestelling, is het ook leuk de hulpmiddelen tegen te komen om de wachttijd tussen de bestelling en de ontvangst te overbruggen.
Echt leuk.

Reageer

Lilian 10-04-2017 Via de website gekocht

Vliegensvlug geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke shop met enorm veel keuze. Mijn koffer werd 12 uur na bestellen al geleverd. Kortom, overzichtelijke shop met goede prijzen en snelle levering. Ik ben erg blij met mijn nieuwe koffer

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lynn 10-04-2017 Via de website gekocht

Lekker snel (en gratis) geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en gratis bezorgd. Verder nog geen contactmoment mee gehad, omdat het product dat ik heb aangeschaft (een Tefal-pan) gewoon goed is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joyce 10-04-2017 Via de website gekocht

Bestellen en ontvangen producten met humor!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Buiten de goede en snelle service, overzichtelijke website, goede prijs/kwaliteit verhouding, vind ik de humor op de site en bij het ontvangen van je bestelling erg leuk! Die glimlach komt echt tevoorschijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessica 10-04-2017 Via de website gekocht

Behulpzame en vriendelijke bezorgers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De twee jongemannen die mijn wasmachine kwamen brengen waren zeer vriendelijk. Na het vlot en vakkundig installeren van de nieuwe machine, en het afvoeren van mij oude machine, kreeg ik nog even een spoedlesje wassen en wasmachine-onderhoud.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Morena De Gieter. 10-04-2017 Via de website gekocht

Zaligheid bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd zeer vriendelijk, beleefd en behulpzaam.
Alles is bij jullie te vinden.
Er wordt sneller geleverd dan besteld.
Super om bij jullie online of in 1 van de winkels te kopen. Is altijd wel een mooie beleving.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank de Bree 10-04-2017 Via de website gekocht

Weer een snelle en probleemloze levering

Algemene score

10,0
Ervaringen uit het verleden bieden bij coolblue dus ook garanties voor de toekomst.
Door eerdere goede ervaring nu weer hier besteld. Vrijwel de beste prijs maar voor mij belangrijker een betrouwbare en snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 09-04-2017 Via de website gekocht

Netjes optijd geleverd en juiste recencies van de monitor

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk en goed geleverd. Netjes verpakt. Zoals iedere bestelling bij coolblue. Vorige bestellingen zijn ook altijd goed gegaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeer ontevreden slachtoffer 09-04-2017 Via de website gekocht

Drama drama drama

Algemene score

1,0
Een groot drama, alles gaat mis wat mis kan gaan. Wasmachine wordt zomaar aangezet zonder toestemming van mij en waterslot. Ik kan dus niet weg. Tv wordt niet geleverd in het tijdvak, wordt ook niet gebeld, op de volgende dag ook niet op post NL locatie zoals afgesproken. 5 keer gemaild, via Whatsapp box en 4 keer.gebeld. niemand die er iets aan doet. Bestel hier.nooit!!!!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 11-04-2017

Beste meneer of mevrouw,

Bedankt voor uw review en natuurlijk voor de tijd die u heeft genomen om ons te voorzien van feedback. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat vrijwel alles mis is gegaan bij uw bestellingen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. We willen dit graag voor u nakijken en een passende oplossing aanbieden. Zou u zo vriendelijk willen om uw ordernummer, samen met een kleine toelichting, door te willen geven via de mail? U kunt dit toe mailen naar het volgende mailadres: geenglimlach@coolblue.nl. Zodoende pakken we dit meteen op en kijken we met u mee naar de mogelijkheden binnen deze situatie. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

R.A.Odor 09-04-2017 Via de website gekocht

Deze machine, een fantastisch systeem voor zijn prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is voor mij de eerste keer, iets op internet te bestellen. Ik heb Coolblue gekozen na een onderzoek op internet. En Coolblue had precies het product waar ik naar op zoek was. En de levering was ook nog Keurig op tijd zoals beloofd. Prijs/prestatie-verhouding is grandioos. Deze machine is sinds binnenkomst tot op dit moment onderhevig aan een stresstest. En tot nu toe gaat alles naar wens. Een Burn-in tijd heeft het ook glansrijk doorstaan. Al met al....ik ben tot op dit moment heel tevreden. En mijn volgende machine zal ik weer bij Coolblue bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

van zeist 09-04-2017 Via de website gekocht

prima aftersales

Algemene score

8,0
Geen goedkope winkel, maar een prima service: Het gekochte product (koffiezetapparaat) werkte niet goed en zonder problemen en zonder extra (verzend)kosten een paar dagen laten een volledig nieuw apparaat in huis. Minpunt:je kan niet aangeven waar en wanneer je het vervangende product bezorgd wil hebben.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marieke 09-04-2017 Via de website gekocht

top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind Coolblue geweldig. het assortiment is zeer ruim en vooral de klantenservice blijft me verbazen. Aardige en duidelijke medewerkers die echt met je meedenken en Coolblue maakt het waar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 09-04-2017 Via de website gekocht

Perfect geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling makkelijk en correct afgehandeld. Levering was stipt binnen de opgegeven tijd en de plaatsing zeer professioneel. Ook werd de droger op de machine gezet, dat hoefden we niet zelf te doen echt top! En niet te vergeten, de oude machine werd meegenomen. Wat wil je als klant nog meer. Cool Bleu snapt wat service is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Serge 09-04-2017 Via de website gekocht

Correcte en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al regelmatig via Coolblue besteld en steeds goed gevaren. Juiste levertijd, correct afgehandeld. En voor ons ongelooflijk gemakkelijk. vandaag besteld, morgen in huis. Wat moet je meer hebben...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva de Graaff 09-04-2017 Via de website gekocht

Super blij met nieuwe telefoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooi dat er de mogelijkheid is om een bijna nieuw product te kopen met korting!
Super snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 09-04-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte levering op zondag. Niets op aan te merken. Ook zijn er leuke aanbiedingen op coolblue. Originele artikelen voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patty 09-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er stond nog een ander adres in het systeem, toen ik hier achter kwam via de chat contact gezocht en binnen een paar minuten was het veranderd. Snelle levering de volgende dag tussen 18 en 22 uur. Een tijdstip waarop de meeste mensen thuis zijn helemaal top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 09-04-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een 2e kans product besteld welke uiteindelijk in slechtere conditie was als omschreven. Zonder om de foto's (bewijs) te vragen werd mij direct een nieuw product aangeboden voor dezelfde prijs. Echt super!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

cs Hamelink 09-04-2017 Via de website gekocht

aankoop en levering koelvriescombinatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
webshop is erg duidelijk en gebruiksvriendelijk.was de 1e keer op coolblue en absoluut niet voor t laatst.levering vlg.afspraak enkeurige jongens.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews