coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42303 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3453 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Adriaan0000 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website, vlot en goede selectie opties als je naar een product zoekt. Makkelijk bestelproces.

Service
Prima. Geen enkel gedoe over retourneren/vervangen.

Extra toelichting
Prima site, duidelijk in op voorraad hebben en de leveringsmogelijkheden. Vervolgens ook perfecte snelle levering met goede communicatie over verwerken en verzenden order.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BvD007 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig te bestellen

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
gemakkelijk en snel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maartenfauvart 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer uiteenlopende producten, allemaal onder 1 dak. Makkelijk!

Service
Snel en correct geleverd.

Aanbeveling
Pijnloos on-line shoppen, een aanrader.

Extra toelichting
Verzorgde en overzichtelijke site, alles is snel terug te vinden en makkelijk te bestellen. Snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alooije57 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zo besteld, zo ontvangen.

Service
Uitstekende service in de winkel. Product, Garmin kaart, werkte niet en in de winkel bij 1,5 uur naar een oplossing gezocht. Na trouwens eerst een nieuwe kaart te hebben gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marijke-s 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
lekker online op je luie stoel.

Service
snelle service, gelijk de volgende dag in huis.

Extra toelichting
super snelle service . Bij twijfel een vakkundig telefonisch advies. Zelfs op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snow1966 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
website is duidelijk voor iemand die een beetje weet wat hij zoekt.
voor mensen zoals ik staat er een contactformulier op,die heel duidelijk is

Service
ik wilde oortjes voor een oude Alcatel van mijn zoon en een koptelefoon die aansluitbaar is op een Dell laptop voor mijn man. ik vroeg viacontactformulier advies en ik kreeg inderdaad advies. bovendien zat er een link bij naar een winkelwagen waarin genoemde artikelen geplaatst waren. ik hoefde dus niet het assortiment te doorzoeken

Assortiment
er zijn van elk product heel veel soorten in verschillende prijsklasse.

Aanbeveling
ik ben heel goed geholpen en had de artikelen de volgende dag in huis.je krijgt ook mail over het tijdstip van levering

Extra toelichting
betrokken en deskundig personeel snelle levering spullen zitten goed verpakt je wordt op de hoogte gehouden van het tijdstip van levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hermanverdyck 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen is al bijna hebben

Service
snel en veilig

Aanbeveling
correcte firma's zijn aan te bevelen

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a2b2 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpeler dan dit kan niet, of coolblue moet nu al weten dat ik waarschijnlijk volgende week iets wil hebben wat ik zelf nog niet weet!

Service
Goede mail, goed contact niets op aan te merken

Assortiment
Kan wat goedkoper, maar door het ruime aanbod is er dus geen niche en kun je ook niet altijd voor alles de goedkoopste prijs verwachten

Aanbeveling
Goed zaken doen. Geen issues.

Extra toelichting
Makkelijk kopen, goede service en mogelijkheid voor gratis avond levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hissie 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, goede vergelijkservice en makkelijk te bestellen

Service
Zeer snelle levering. 's Avonds besteld en de volgende dag, begin van de middag al in huis!

Assortiment
Ruime keuze, goede prijsstelling.

Aanbeveling
Uitstekende, snelle service met een goede prijsstelling

Extra toelichting
Goede mogelijkheid om producten te vergelijken, duidelijk en helder bestelproces en zeer snelle levering. De verpakking is ook nog eens een leuk cadeautje!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kappol 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles verliep vlot

Service
Werden goed op de hoogte gehouden

Aanbeveling
Geen problemen ondervonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aw2ke 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
snelle bezorging

Assortiment
heel veel op voorraad

Aanbeveling
snelle, uitstekende service

Extra toelichting
Uitstekende service. Winkel is heel ruim voorzien van artikelen. Makkelijk te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Has24 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
u kunt tot 23.59 bestellen en de volgende dag hebt u jouw product thuis.er is een duidelijk uitleg online via video.

Assortiment
basis prijs +de bezorgkosten die nul zijn is wel concurrerend.

Aanbeveling
betrouwbaar wibesite/winkels. heeft een aantal fysiek/echt winkels.

Extra toelichting
ik plaatste mijn bestelling op zaterdag/zondag avond rond oo.05 en toch volgende dag binnen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Resoluter 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is eenvoudig te vinden

Service
uitstekende service, op tijd geleverd maar dat weten we al van Coolblue

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze, niet altijd goedkoopste

Aanbeveling
Zou ik zeker aanbevelen aan vrienden

Extra toelichting
Alles is in orde, toch zijn de producten niet altijd de goedkoopste, maar prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjimmie 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik wist wat ik wilde hebben en het product was met de zoekfunctie snel gevonden.

Bestelprocedure was ook erg gemakkelijk en snel.

Communicatie via de e-mail was ook goed en snel.

Service
Er is genoeg informatie en productvergelijking op de site aanwezig op tot een goed besluit te komen tot aankoop.

Snelle levering is een pluspunt wat niet altijd vanzelfsprekend is bij diverse online shops.

Assortiment
Genoeg vergelijkende producten en types van dezelfde en andere producten aanwezig.

Aanbeveling
Snelle levering, afhandeling en communicatie.

Extra toelichting
Snelle levering 2 werkdagen! En in mijn geval nakomen van de beloofde leverdag was belangrijk. Op een andere webshop athletshop was het product iets goedkoper maar de levering liet erg te wensen over. Levering was binnen 2-5 werkdagen en 2 maal werd het product uitgesteld van levering. Dat zou dus 15 werkdagen inhouden. Bij het annuleren moet je daar ook nog eens 10-20 dagen wachten tot het terugvorderen van je betaalde product. Verder coolblue: Snelle afhandeling bestelling en betaling. Goede en snelle communicatie. Goede productvergelijking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janbuil 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel en makkelijk gevonden wat ik zocht.

Service
Zondags voor 22:30 uur besteld en 's maandags al in huis!

Assortiment
Het assortiment is schier onbeperkt!

Aanbeveling
Waarom ergens anders zoeken, las het hier zo makkelijk gaat?

Extra toelichting
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Fijne website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brendakurvink 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via het internet kun je alles vinden en kopen. Binnen een dag wordt het bezorgd en ze hebben zelfs een supersnelle levering. Voor 3 uur besteld dezelfde avond nog bezorgd, Super service dus

Service
Snelle service

Assortiment
Je kunt werkelijk alles bij ze kopen

Aanbeveling
Ik zou deze winkel echt iedereen aanraden. Heel veel in het assortiment, snelle service en gunstig geprijst

Extra toelichting
Ik vind het een hele fijne winkel. Heel veel in het assortiment, snelle levering en zelfs dezelfde dag levering. Goede prijs. En heerlijk via het internet en geen bezorgkosten. En wil je het in de winkel ophalen dan kan dat ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

newtownetto 01-04-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Lekker op je gemak producten vergelijken, reviews bekijken en bestellen

Service
Powerpack besteld op zaterdag en met de slogan dat binnen 24 uur ook op zondag geleverd wordt, ben ik dus de hele zondagmiddag (geplande aflevering tussen 12 en 20 uur) thuis gebleven. Mijn vrouw had er direct al geen vertrouwen in maar ik bleef zeggen: het komt zeker!
De mail waarin gemeld werd dat bij de bezorger een storing was, kwam zondagavond of maandagmorgen. Pakket is op maandag pas geleverd en naast het feit dat de hele zondagmiddag thuis gebleven moest worden, had mijn vrouw weer gelijk. Dank je wel, Coolblue!

Extra toelichting
Alles goed behalve de wel heel bijzondere slogan van levering op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

a.drenth 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
perfecte afhandeling

Service
alles klopte wat ik bestelt had

Assortiment
groot

Aanbeveling
gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

drongen 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig via de pC daar het assortiment gaan, je keuze maken en bestellen. Alles is heel eenvoudig.

Service
De zondag kort voor 20 uur besteld en de maandag rond 13 uur al in huis! Beter kan niet.

Assortiment
Heel uitgebreid.

Aanbeveling
Ben 100 % tevreden

Extra toelichting
Alles is super gelopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christ40 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website is heel duidelijk

Service
servis gaat vanuit uw stoel wat wil je nog meer

Assortiment
assortiment is goed mogen nog wat meer bulget artikelen

Aanbeveling
hij is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Musicmaestro 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te vinden via zoekfuncties. Ook als je niet direct kan beslissen en je wilt later terugzoeken, zijn ze makkelijk te vinden.

Service
Niet echt gebruik van hoeven maken, maar ik geloof wel dat dit goed zou zijn.

Assortiment
Ze hebben alles in het genre wat ik zocht.

Aanbeveling
Goede prijzen, snelle levering.

Extra toelichting
Goede prijzen, snelle levering, ruim assortiment. Van harte aanbevolen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jeenbijlsma 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima en gemakkelijke bestelling via internet.

Service
Snelle levering en desgewenst bestelling op de dag die jij aangeeft.

Assortiment
Ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
Alles loopt zoals je verwacht, dus goed.

Extra toelichting
Tot op heden geen minpunten kunnen ontdekken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jackla 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima

Service
Klasse

Aanbeveling
Gemakkelijk bestellen en prima en snelle service en bezorging

Extra toelichting
Is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ljpeulen 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed

Service
Goed

Assortiment
Veel

Aanbeveling
groot assortiment en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke bruining 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel online je bestelling doen online betalen en de volgende dag al in huis.

Service
Bij mij is alles netjes en goed verlopen ben erg tevreden

Assortiment
Een heel groot assortiment en eigenlijk alles op voorraad.

Aanbeveling
Snel en gemakkelijk. Goede service dus ga het zeker aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

De Smedt Marcel 01-04-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
goed

Service
hoed

Assortiment
goed

Aanbeveling
één dag na het beëindigen van de "blauwe dagen acties" heb ik gewoon de vraag gesteld: Kan ik nog van de verlaagde prijs van gisteren genieten voor een nieuwe bestelling van dezelfde LAPTOP. Het antwoord was verschrikkelijk en niet commer- cieel. Ik was helemaal van de kaart.
een ja of neen, had voldoende geweest.

Extra toelichting
zie hoger.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jacques1953 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelt vanuit een luie stoel

Service
en inderdaad binnen de 24 uur geleverd

Assortiment
uitstekende keuze

Aanbeveling
uitstekend voor zo een fietsendrager

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stevenga 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voldoende mogelijkheden om zoekopdrachten op een eenvoudige manier te verfijnen, eenvoudige stappen voor bestelling.

Service
Heel snelle en stipte levering, bovendien was het verzenden gratis. Makkelijker dan fysiek winkelen...

Assortiment
Ik vond wat ik zocht, dus wat mij betreft is het assortiment uitgebreid genoeg.

Aanbeveling
No-nonsense aanpak, en keurig in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.celie 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heldere en vlotte voorstelling van de koopwaar.
gemakkelijke bestelling

Service
precies wat de site zegt. bestelling (makkelijk te volgen) correct afgeleverd: zaterdag besteld/zondag geleverd

Assortiment
heel ruime keuze/duidelijke informatie

Aanbeveling
volstrekt tevreden

Extra toelichting
geen negatieve punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvespeene 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vlotte website.

Service
Kunnen inbellen tot middernacht!

Assortiment
Hoe meer keuze hoe beter...

Extra toelichting
Alles voelt perfect aan - de website is HEEL goed ontwikkelt en ook het concept van snelle+gratis levering alsook de inbelmogelijkheid tot 24u voor informatie is niet min! Die mannen/vrouwen weten waarmee ze bezig zijn!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

th1he 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Gemakkelijk bestellen en geen overbodige vragen!

Service
Zaterdagavond besteld en zondag in huis, ondanks zeer slecht weer! Per mail afleveringstijd. Als dat geen service is!

Aanbeveling
Afspraken worden nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steurs 31-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Op een duidelijke en eenvoudige manier kan je je weg vinden om jou product naar keuze te bestellen.

Service
Zaterdagavond besteld, zondagmiddag geleverd. Prachtig.

Assortiment
De mogelijkheden en varianten qua producten binnen het gezochte segment (weegschaal) zijn toereikend.
Echter ik moet erbij zeggen dat hetzelfde type weegschaal bij Conrad aanzienlijk goedkoper was (49.99 Euro)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

grazy58 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Gewoon op zaterdag bestelt en op zondag bezorgd

Aanbeveling
Gewoon een van de beste webwinkel die ik kan
Ben al jaren klant ook nazorg en grantie word goed
Afgehandlt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bacsa 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Snelle service, groot assortiment, goede levering.

Extra toelichting
Gewoon goede service, snelle levering, goede prijs en duidelijke webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sela007 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Is gemakkelijk besteld evenwel zonder registratie.

Service
Zaterdag besteld, zondag geleverd. Super service.

Aanbeveling
Alles is goed verlopen van bestelling tot levering.

Extra toelichting
Geen negatieve punten. Soms wat haperig bij filtering van de selectiekeuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HermaLandkroon 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzichtelijke site. Uitgebreid assortiment. Supersnelle levering. Zelfs op zondag!!!!

Service
Ik kan alleen nog maar de levering beoordelen. Super snel. Prachtig op tijd.

Assortiment
Heel breed assortiment

Aanbeveling
Vooral als je iets snel bezorgd wilt hebben zonder gesleep door allerlei winkels!!!!

Extra toelichting
Op je gemak iets uitzoeken. Makkelijk!! Gratis bezorging!!! Alle dagen van de week.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krysaliz 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen en betalen ging heel makkelijk en vlot. Kreeg al heel snel een email en een smsje waarin stond dat mijn product al ingepakt werd. Binnen 2 uur weer een email met tracking info. waarmee ik direct via post.nl kon zien hoe laat mijn pakket zou worden geleverd. Super!

Assortiment
Genoeg assortiment in het product die ik zocht, met voldoende informatie om te vergelijken en een keuze te maken. Prijzen zeer concurrerend.

Aanbeveling
Vanwege het assortiment. Het gemak. De snelheid - 21:40 besteld en betaald, de volgende dag om 12:40 was de postbode aan de deur! Dus mijn bestelling was met 15 uur in huis! In privé kring al aanbevolen!

Extra toelichting
Cool Blue lijkt op een grote winkelcentrum met heel veel verschillende winkels waar je een heel uiteenlopend aanbod aan producten heb. Uitgebreide assortiment, overzichtelijke opzet. Alles is makkelijk te vinden. Bestellen en betalen is eenvoudig en makkelijk. De snelheid - 21:40 besteld en betaald, de volgende dag om 12:40 was de postbode aan de deur! Dus mijn bestelling was met 15 uur in huis! Website is fris, helder, duidelijk, makkelijk te gebruiken en ze hebben een leuk en vlotte taalgebruik die mij amuseerde. Tot dusver ben ik enthusiast! Kan niet de service beoordelen omdat ik daar geen ervaring mee heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sanruud 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en makkelijk

Service
Zaterdag besteld de volgende dag zondag al binnen.

Assortiment
In een hoop winkels niet te verkrijgen en bij Coolblue wel

Aanbeveling
Alles perfect geregeld en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pejramakers 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede website, meer dan voldoende info.

Service
Goed bereikbaar per telefoon voor extra uitleg. Bij probleem altijd snelle en adequate oplossing.

Assortiment
zowel bekende als minder bekende merken in assortiment

Aanbeveling
snelle levering. Doet wat het belooft.

Extra toelichting
Zoals gezegd men doet wat men belooft. Al vaak besteld bij Coolblue en nog nooit teleurgesteld, ook niet bij een probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaigurudev2all 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De online aanbiedingen zijn helder en overzichtelijk. De reviews gaven mij de doorslag voor de te maken keuze.

Service
De snelle levering is prettig.

Assortiment
De keuze is uitgebreid en de info is zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Ik ben bijzonder tevreden. Voor mij is dit een topper die ik beslist aanbeveel en inmiddels ook al heb aanbevolen ;-)

Extra toelichting
Niets op aan te merken, ALLE lof. Wat meer reclame maken zou goed zijn en resulteren in nog maar uiterst tevreden klanten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toinel 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle Service, komen na wat er opgegeven is op de site betreft levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pjotter72 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk overzicht.
Makkelijke website.

Service
Bezorgservice is top, kan (tegen betaling) dezelfde dag nog.

Assortiment
Assortiment is uitgebreid en overzichtelijk.

Extra toelichting
Goede winkel, met prima service. 1 punt: de prijzen zouden in bepaalde gevallen meer op de (online) concurrentie moeten worden afgestemd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J Hempel 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk

Service
snelle levering

Assortiment
veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frimke 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit huis, lezen, andere reviews lezen, bestellen, betalen en ontvangen ging makkelijk.

Service
Het thuis bezorgen, en laten weten wanneer het te verwachten was, ging prima.

Assortiment
Ik weet van het assortiment niet zo veel....

Aanbeveling
Het is mij bevallen , dus praat ik er positief over.

Extra toelichting
Het bestellen, betalen en zeer zeker het op de hoogte houden waar en wanneer je pakket komt, stel ik op prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Junneke74 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Prima goede communicatie direct vanaf plaatsing bestelling tot moment van orderpicking, verzending en timeslot van aanlevering.

Assortiment
Was in principe alleen op zoek naar iPad van Apple, maar binnen die range was er ook volop keuze en uitleg.

Aanbeveling
Nu verschillende keren hier gekocht, alles tot op heden top geleverd en verzorgd. Goede producten.

Extra toelichting
Duidelijke website, duidelijke product informatie, snelle bezorging. Goede producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Viper2006 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles goed te vinden

Service
Mijn bestelling zelf vroeger gekregen dan aangegeven . Snel en correct.

Assortiment
Alles goed te vinden

Aanbeveling
Als ze zeggen dat je bestelling de volgende dag in huis is mag je er zeker op vertrouwen dat dat zo is. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcenMartine 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles staat duidelijk op hun website

Service
Nog nooit zo een snelle levering van mijn aankoop gehad.

Assortiment
Verschillende keuzes tussen producten van hetzelfde type.

Aanbeveling
Zeer tevreden over mijn aankoop en de ontzettend snelle levering.

Extra toelichting
De website is ontzettend duidelijk, je kan er betalen met een bankkaart en moet niet met een creditkaart (kan wel), ik had mijn product na 17 u besteld en mocht het al voor de middag (de dag nadien) gaan afhalen op mijn gekozen postpunt. Voor mij is alles positief verlopen. Ik ga zeker nog aankopen doen via coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lhm54 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk online bestellen en volgende dag in huis

Service
Prima verzendservice

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Prima shop erg goed

Extra toelichting
Ik kan niet zeggen dat er iets niet goed is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.lakerveld 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gewoon makkelijk en duidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

thomas_vanloon 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zoals al mijn andere ervaringen met Coolblue is dit ook weer heel soepel gegaan, ruim assortiment, alles is duidelijk aangegeven en je kunt met behulp van zoekcriteria makkelijk vinden wat je nodig hebt. Levering zoals belooft ook direct de dag erna!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews