coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42370 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3255 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ludo vermiert 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles goed te vinden

Service
snel antwoorden

Assortiment
kunt niet alles hebben

Aanbeveling
Alles verloopt zonder problemen A+++

Extra toelichting
Houden zo...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Merel 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik vond het erg fijn dat ik toen ik mijn laptop bestelde hem meteen de volgende dag op een zondag binnen kreeg

Service
Pakketje was netjes op tijd afgeleverd thuis

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Omdat het een erg duidelijke & handige website is & een van de weinige die ook op zondag thuis bezorgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Agnes Postema 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles overzichtelijk.

Service
Echt de volgende dag in huis, je bestelling te volgen via email.

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
Snel, betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

maartje30 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer duidelijke website

Service
Om 23.40 een wasmachine besteld de volgende dag om 11 uur draaide ik mijn eerste was!

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lost Vining 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker gemakkelijk vanuit je zetel v

Service
Heel vlotte afhandeling t/m de aflevering.

Assortiment
Je kan (bijna) alles vinden op de site.

Aanbeveling
Gewoon super gemakkelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nell 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
om 17.45 uur een wasmachine besteld en volgende dag geleverd en niet verplicht een account aan te maken

Service
keurig geleverd, op tijd, netjes van te voren gebeld. Het apparaat naar de kelder gedragen en aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Willy 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop.

Service
Op Coolblue zelf is niets aan te merken, meestal wel op de service van Bpost (reeds 2 maal een bestelling te laat geleverd)

Assortiment
Je vind er bijna alles aan zeer goedkope prijzen.

Aanbeveling
Met de laatste bestelling heeft Bpost pakket 2 dagen later geleverd (maar dat is niet de fout van Coolblue) Anders hadden ze van mij een 10 gekregen.

Extra toelichting
Aan Coolblue : Gebruik een andere bezoergingdienst dan Bpost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CVH 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig om te bestellen, aanbod duidelijk en overzichtelijk.

Service
Prima opvolging, duidlijke e-mail betreffende verzending van pakket.
Snelle en efficiënte levering.

Assortiment
Volledig en overzichtelijk

Extra toelichting
Top winkelervaring, doe zo verder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NLeenaert 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijk, mooi aanbod en duidelijk

Service
Belofte dat het pakje de dag nadien geleverd zou worden werd nagekomen!

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Betrouwbaar online winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel duidelijk, niet moeten zoeken!

Service
binnen de 12u had ik mijn zending al thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Texel 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Doet wat er beloofd wordt

Service
O.k

Assortiment
Voorraad groter dan concurent

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

TOrNO 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gewoon lekker makkelijk

Service
Echt super snel

Assortiment
Denk wel ok, heb nog niet echt naar gekeken.

Aanbeveling
Gemiddelde van bovenstaand

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaco 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Makkelijk dingen uit te kiezen

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Goeie vriendelijke service

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

JW 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
voor mij voldoende keus

Aanbeveling
Doet wat ze belooft

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michael De Potter 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De meest overzichtelijke webshop die er is.

Service
Ik had voor 15u besteld om de zelfde dag nog een levering te hebben. De koerier verzond zelfs een SMS om aan te geven in welke tijdspanne hij kwam leveren.

Ook met al mijn andere pakketen levert coolblue de beste service.

Assortiment
Het assortiment is voldoende groot om een juiste keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
Ik raad deze webshop zeker aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dhjkm 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt gemakkelijk en snel bestellen.
De levering van de bestelde producten is zeer snel en correct.

Service
Een probleem wordt snel en vakkundig opgelost.

Assortiment
Breed assortiment , erg prettig

Aanbeveling
Goede internetwinkel, met snelle levering , goede service en plezierige en deskundige medewerkers bij telefonisch contact.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flup 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke webside, produkten gemakkelijk te vinden.

Service
Heel vriendelijk bij telefonisch contact.
Pakket 's avonds besteld , de volgende dag geleverd.

Assortiment
Uitgebreid assortiment .
Bijna alles gevonden wat ik zocht.
Prijs niet steeds de goedkoopste.

Aanbeveling
Tijdig geleverd, bij problemen steeds een winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roswitha 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb met mijn telefoon bij Google gezocht en meteen online besteld. Echt heel gemakkelijk!!!

Service
Ik bestel regelmatig bij andere bedrijven online, maar de service van Coolblue steekt met kop en schouders boven deze bedrijven uit.

Assortiment
Alles wat ik ooit gezocht heb, was gewoon verkrijgbaar bij Coolblue.

Aanbeveling
Helaas kan het niet hoger :-D

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evy 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles is gemakkelijk terug te vinden, en als je iets niet vind kan je het vragen

Service
snel antwoord op uw vragen

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
ik zou er opnieuw iets kopen

Extra toelichting
ben heel tevreden, ook snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Houttekier 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vond alles vlot op de site en kon heel makkelijk betalen met mijn bankkaart!

Service
perfecte vlotte levering de dag nadien! super!

Assortiment
ik had keuze genoeg en vond meteen wat ik wilde.

Aanbeveling
prima service over't algemeen!

Extra toelichting
Bedankt voor de snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danny 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het product was goed te vinden en had duidelijke specificaties. Toen ik het product toch even had weggeklikt, werd ik er via retargeting nogmaals door geprikkeld.

Service
De levering was echt héél snel. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Binnen 12 uur was het pakketje bezorgd en daar was ik heel blij mee, want ik had het die avond nog nodig.

Assortiment
Ik koos ervoor om mijn lens hier te bestellen, omdat ik deze simpelweg verder niet online kon vinden en omdat hier duidelijk bij de specificaties vermeld stond wat het allemaal kon.

Aanbeveling
Service, kwaliteit en een goede chat met de klantenservice besloten mij tot aankoop over te gaan.

Extra toelichting
Bedankt voor de handige tips via de chat! Hier heb ik heel veel aan gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer geode uitleg en vergelijking mogelijk van het produkt

Service
Zeer snelle levering en correct.

Assortiment
Mogelijkheden zat.

Aanbeveling
Goed

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudi nuyens 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online bestellen , gaat vanzelf met duidelijke informatie , geen probleem

Service
had op een vrijdagavond besteld rond 20.00u , zaterdag al aangeboden , niemand aanwezig thuis , maandagvoormiddag al een 2de maal aangeboden , fantastische en razendsnelle service , van een zeer tevreden klant , kom zeker terug

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment ,

Extra toelichting
uitermate tevreden , voor een 2de maal online gekocht en wederom geen enkel probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeff 01-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Coolblue heeft een overzichtelijk assortiment met bijzonder praktische keuzehulpen. Al staan niet altijd alle eigenschappen ingevuld.

Service
Altijd vlotte levering en goede service. Ditmaal wacht ik nog steeds op een levering die reeds 3 dagen op zich laat wachten. Telkens werd de levering zonder reden opgeschort en zonder mij hiervan in te lichten. Telkens wordt een nieuwe afspraak gemaakt die niet nagekomen wordt.

Aanbeveling
Over het algemeen goed, tot het misgaat...

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

wim 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke website, laat toe te onderzoeken of de productspecificaties overeenstemmen met wat je verwacht. Vervolgens, zeer vlot te bestellen. Indien de bevestigingsmail niet in mijn 'clutter' was terecht gekomen, zou alles precies gelopen zijn zoals voorspeld.

Assortiment
Zowel qua assortiment als qua prijs leek Coolblue niet te kloppen deze keer. Heel wat merken met een uitgebreid gamma aan modellen. Voor mijn voorkeur bleek Coolblue ook nog eens de scherpste prijs te hebben.

Aanbeveling
Ik kijk volgende keer opnieuw op deze website. De bevestigingsemail die je krijgt na bestelling bevat naast het order ook een indrukwekkend retourneringsproces. Alhoewel ik hoop het niet nodig te hebben, toch geruststellend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MdL 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede en duidelijke site met veel uitleg

Service
Na 1u in de nacht een vraag gesteld via Whatsapp. Rond 8u kreeg ik netjes een reactie terug. Niet zoals op de website vermeld binnen 30 minuten. Maar wel netjes binnen de werktijden.

Assortiment
Hebben erg veel spullen die andere aanbieders niet hebben.

Extra toelichting
Mochten ze nog een leuke vacature hebben, lijkt mij dit een ideale werkgever.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisabeth 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk om te bestellen en te betalen.

Service
Je kan elke dag van de week laten leveren, inclusief zondag! Gratis dan nog! Super service voor een voltijds-werkende die daarnaast nog veel te doen heeft.

Assortiment
Heel groot assortiment aan robotstofzuigers. Ik wou een goede prijs kwaliteit waarbij ik geen programma wou omdat ik zelf wil kiezen wanneer het toestel welke ruimte doet. Nergens anders te vinden, maar jullie hadden hem gelukkig wel!

Aanbeveling
Ik ben een zeer tevreden klant. Alles gevonden wat ik nodig had aan een scherpe prijs. En zeer snel geleverd. (om 23u30 besteld, en nog geen 10uur erna was het al binnen!)

Extra toelichting
De iRobot Roomba 605 is een fantastisch toestel! Ik had verwacht dat het ideaal was om tussendoor eens het grootste aandeel aan stof weg te doen. Maar het is echt een volwaardige stofzuiger voor mij. Hij doet perfect zijn werk, zuigt veel beter dan durven denken en vangt minstens 95percent van alle vuiligheid op. Zelfs op oneffen oppervlakken doet hij dat perfect. Meer dan aangenaam verrast!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred van Remoortere 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik geef niet graag een '10'. Dit staat namelijk voor de absolute perfectie, en ik heb altijd geleerd dat 'perfect' niet bestaat. Alhoewel : Coolblue niet perfect ...????

Service
Dit is dan weer wél perfect, omdat nog beter doen doodgewoon niet bestaat : gemakkelijke bestelling, zeer vlotte betaling gevolgd door een supersnelle en correcte levering : dus perfect !

Assortiment
Als je het hier niet vindt, zal je het nergens vinden ...

Aanbeveling
De gemakkelijkheidsgraad van het winkelen op zich ligt bij Coolblue ontzettend hoog : niets is eenvoudiger.
En vooral : eerlijke en heerlijke prijzen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Werner 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vlotte website. Goede productreviews.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Voldoende uitgebreid.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

albert 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je kan van thuis uit rustig kijken en vergelijken

Service
snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lumix 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig aanklikken en kiezen. Zeer overzichtelijk.

Service
Snelle levering, zelfs op zaterdag !

Assortiment
Ik had ruime keuze uit artikelen in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Als kwaliteit én service samengaan, dan kan het niet meer stuk !

Extra toelichting
Zal zeker nog aankopen realiseren via Cool Blue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IsabelleM 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel gevonden wat ik zocht

Service
Ik had het artikel de dag erna nodig voor een cadeau. Bericht via Facebook gestuurd,snel positief antwoord. levering gekregen op tijdstip die afgesproken was. Prima service.

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
Veel keuze, goede prijs, correcte en heel snelle levering

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annelies 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De online koophulp is een echte, ja, hulp :)

Service
Supersnelle levering, perfecte installatie, verpakkingsmateriaal werd terug meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TimG 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit je luie zetel kunnen zoeken in het grote aanbod en met een klik op de knop kunnen bestellen: makkelijker kun je echt niet zijn.

Service
's Avonds bestellen en de dag nadien de postbode die aanbelt met je pakketje terwijl jijzelf enkel van je luie zetel naar je bed bent gegaan. Dat is pas service.

Assortiment
Ruime en mooie keuze.

Aanbeveling
Een topper in online bestellen. 1 nadeel: het werkt zo verslavend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adele van der eem 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidekijk ook vor ouderen

Service
geen ervaring. echter bij het kopen van de mixer zit er geen beschermkapje op de kom,Ik ben zwaar astmatisch dus meel is niet zo goed voor mij.

Assortiment
duidelijk en groot

Aanbeveling
springt overal bovenuit

Extra toelichting
kan je het ook op video zien.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

bedrijf 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede website, overzichtelijk

Service
top!

Assortiment
breed assortiment

Aanbeveling
fijn winkelen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

GEBD 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Geen toelichting. Uitstekende (web)winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melissa 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles was in orde

Service
De levering verliep vlot en op tijd

Aanbeveling
Makkelijke website en goede uitleg van de producten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JEF GEERAERTS 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
goede en snelle service

Assortiment
zeer ruim assortiment

Extra toelichting
NVT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sleypen michel 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Service : geen behoordeling, ik hoop die service niet nodig te hebben.

Aanbeveling
Om 17.00 uur besteld, om 10.00 uur dag later geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Boermans Durkje 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden wat je zoekt

Service
De super snelle bezorging

Assortiment
Voor ieder wat wils

Aanbeveling
Alles verliep geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieve 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kan zeer makkelijk producten indelen qua merk, prijs, ... En het kan vanuit je luie zetel !

Service
De dag ervoor besteld, de dag erna in de bus !

Assortiment
Veel keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tinne 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles wordt zeer duidelijk meegedeeld. Shop is makkelijk in gebruik. Geen ingewikkelde zaken.

Service
Zeer vlotte service. De levertijd was buitengewoon supersnel!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment. Alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Larivière 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vlotte browsing naar gezochte producten

Service
Snelle levering

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
het cijfer spreekt voor zich

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site

Service
De vraag die ik stelde bij de klantenservice werd snel en naar alle tevredenheid beantwoord

Assortiment
Er is ontzettend veel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is overzichtelijk

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Wat voor apparatuur ik ook zoek, jullie hebben het altijd wel

Aanbeveling
Goede prijzen en snelle levering

Extra toelichting
De koptelefoon was voor mijn zoon's verjaardag, hij was er superblij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen Janssen 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Brede keus, makkelijk te bestellen en snelle levering.

Service
De vaatwasser werkte niet na montage. Coolblue verwijst je door naar de fabrikant voor garantie. Indesit heeft ons echter snel en keurig geholpen en alles werkt nu naar behoren. Bleek achteraf een montagefout te zijn geweest, met de machine was niks mis.

Assortiment
Een hele brede sortering aan apparatuur die makkelijk te vergelijken is.

Aanbeveling
Wij kopen regelmatig diverse spullen bij Coolblue, en altijd met volle tevredenheid. Door de vele shops hebben ze een zeer breed assortiment aan spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 01-02-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke uitstalling. Behulpzame staf.

Service
Heel prettige adequate hulp.

Aanbeveling
Geen 10 want moeilijk parkeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Ik moest wel even zoeken naar het gewenste product. Alleen daarom geen 10 maar een 9

Service
Ik werd vriendelijk te woord gestaan en uitstekend geadviseerd.

Aanbeveling
De opgewekte en persoonlijke benadering is verfrissend. Het is alsof je contact hebt met een goede vriend...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kerrebrouck Christian 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het product werd heel overzichtelijk aangeboden

Service
heel praktisch dat het artikel beschikbaar was in een nabij gelegen Carrefour-winkel

Assortiment
ik had me vooraf goed geïnformeerd over de kwaliteit en de prijs deze laatste was heel scherp met daarbovenop nog een kortingsbon van 5€ dat me was aangeboden als verwelkomingsgeschenk

Aanbeveling
alles is correct verlopen en het artikel kon binnen de 24u beschikbaar gesteld worden(daar heb ik wel geen gebruik van gemaakt omdat de levering niet asap diende te gebeuren)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews