coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 42211 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3628 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rina 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel bestellen. Duidelijke beschrijving van het product.

Service
Super snelle levering.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede nazorg bij eventuele problemen , snelle levering , groot asortiement.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marit 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden

Service
Savonds besteld volgende middag al in huis ! Helemaal super

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

big button gsm 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer duidelijk

Service
zeer snel ontvangen
gratis levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danny 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goederen worden aan huis geleverd,gemakkelijker kan niet

Service
Perfecte service snelle en correcte levering

Assortiment
Een grote keuze qua producten die je op een heel simpele manier bij je thuis krijgt

Aanbeveling
Zeer goede ervaring met de aankopen in deze winkel,wat mij betreft een aanrader voor iedereen

Extra toelichting
Aankopen in deze winkel is een aanrader,en je zal zien dat het vatbaar is voor herhaling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yo 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via website van Samsung voor aankoop combi magnetron terechtgekomen op website Coolblue omdat het toestel o.a. Daar in voorraad was.
Website Coolblue zeer overzichtelijk, goede produktinformatie.

Service
Opvolging bestelling verliep uiterst vllot. Bellofde Levertijd werd nagekomen.
Nog geen ervaring met dienst na-verkoop en hopelijk niet van toepassing ! :-)

Assortiment
Samsung combi magnetron gekocht bij Coolblue -na vergelijking met andere winkels- tegen de voordeligste prijs.

Aanbeveling
Uiterst tevreden wat bestelling, opvolging en levering betreft.

Extra toelichting
Voor mij is dit een positieve ervaring en ik zal in de toekomst nog aankopen bij Coolblue voor zover het produkt er ich toe leent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WVD 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Commentaar niet nodig!

Service
Commentaar niet nodig!

Assortiment
Natuurlijk niet alles te vinden waarnaar je zoekt

Aanbeveling
Al vaak gekocht en steeds zonder enig probleem!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ludovicus 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ontzettend gemakkelijke en duidelijke site met een zeer breed assortiment

Service
Om 23 uur besteld. De volgende dag om 10 uur beschikbaar.

Assortiment
Het ruimste assortiment in zeer veel verschillende sectoren

Aanbeveling
Helemaal niets aan te merken op deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel groot assortiment

Service
Keurige services/reparatie garanties

Assortiment
Heel veel producten

Extra toelichting
Coolblue snapt de online wereld/consument van 2016

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel leveringsmogelijkheden

Service
Gratis verzenden en retour

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel tevreden

Service
service was uitstekeng

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
alles is volgens wens verlopen

Extra toelichting
heel snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HP 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijke website met heldere foto's en een heldere omschrijving. Tevens duidelijke reviews van het product door anderen

Service
Op zaterdag avond 23:49 uur besteld en binnen 15 uur op zondag geleverd tegen 0 Euro bezorgingskosten. Sneller kan bijna niet.

Aanbeveling
Duidelijke communicatie over je bestelling, factuur, levertijd etc.
De gestelde levertijd wordt ook gehaald.
Extra Coolblue doos er om, waardoor het product in top conditie blijft.
Heerlijke winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krijola 28-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Service
Ik vond het jammer dat de levertijd niet écht gerespecteerd werd. Ik was aanwezig op de voorgestelde tijdspanne op het appartement van mijn zoon voor de levering van zijn wasmachine, maar toen heb ik geen koerier gezien noch gehoord. Ik reed dus teleurgesteld naar huis. Net toen ik bijna thuis was, werd ik gecontacteerd door de koerier om mij te laten weten dat ze voor een gesloten deur stonden. Deze ellende had voorkomen kunnen worden als de koerier even had laten weten dat hij waat later zou zijn. Dat vind ik best jammer.

Review criteria:

Voldoende

Reageer

Luc 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel duidelijke en volledige beschrijving van het te kopen voorwerp. Ook de videobeelden maken alles nog meer duidelijk. De aangeboden vergelijking tussen de verschillende voorwerpen maakt een juiste keuze gemakkelijker.

Service
Prima service, geen nadelen ondervonden. Goede website en vlugge levering.

Assortiment
Ruim assortiment voorhanden en leverbaar.

Aanbeveling
Ik geef een 9 om geen 10 te moeten geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elise 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kan fijn rondkijken.

Service
In de middag besteld, volgende dag al binnen! Zelfs zonder dat er iets miste.

Assortiment
Groot keuze aan spullen, niet al te duur.

Aanbeveling
Ideale winkel met leuke spullen en prijzen.Top service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aveys 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk zoeken, sorteren en verfijnen van zoekresultaten

Service
Ik zie weinig ruimte voor verbetering: de dag nadien heb je je product, je kiest waar je het laat leveren. Ik koos voor de post. Bij andere online winkels stonden de koeriers altijd aan een gesloten deur, en kon ik het pakje pas een dag later afhalen.

Assortiment
Ik vind altijd mijn gading.

Aanbeveling
Vier bestellingen, nog geen enkele klacht van mijn kant! Meer kan ik niet zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles gemak te vinden

Service
Goede service en snel geleverd

Assortiment
Hebben bijna alles wat je zoek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim de Graaf 28-01-2016 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Elke medewerker heeft zijn eigen afdeling. Je wordt er prettig geholpen.

Service
Alles liep op rolletjes. Van de bestelling tot en met de levering.

Assortiment
Het assortiment is goed. Royaal zelfs.

Aanbeveling
Een prima winkel, waar het personeel je je eigen vrijheid gunt om het artikel wat je hebt gereserveerd, eventueel niet af te nemen. En dat komt heel prettig over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jozef DD 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk iets te zoeken en uit te kiezen en te vergelijken

Service
geweldige service, meteen worden eventuele accessoires getoond die ineens mee kunnen besteld worden

Assortiment
zeer groot assortiment

Aanbeveling
al dit positiefs laat geen andere keuze toe

Extra toelichting
zeer snelle levering: 's avonds vanuit uw luie zetel besteld, 's morgens reeds geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Georges 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitgebreid aanbod online

Service
Geleverd toestel vertoonde een defect.
Binnen de drie dagen vervangen door een nieuw.
Top dienst na verkoop.

Assortiment
Veel keuze, alle prijzen.

Aanbeveling
Werkelijk een groot aanbod aan aanlokkelijke prijzen.
Super naverkoop dienst, niet alleen woorden, maar daden.
Mogelijks één van de betere, nee, eigenlijk een van de beste online winkels in elektronica.

Extra toelichting
Doe zo verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vax air silent 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijke koop, alles is duidelijk

Service
Perfecte service, vandaag voor 23.59 h besteld, morgen besteld aan huis door BPost. Dit zonder kosten.

Assortiment
De bestelde stofzuigzer is minder practisch dan gedacht.

Aanbeveling
De winkel is volledig correct. Ik koop er nog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Floris Luiten 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Duidelijk zoeken en goede reviews

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Snel, duidelijk, goed product goedkoop

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jan 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wat kan er makkelijker zijn, je huis niet uitkomen en binnen 24u je bestelling in huis!

Service
Supervlot en keurig!

Assortiment
We wisten wat we wilden dus moesten niet echt zoeken...

Aanbeveling
Zeker doen! Ni twijfelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marc 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke toegang tot website met of zonder log-in

Service
Prima levertijd - duidelijke leverbon - alles OK geleverd

Aanbeveling
Overzichtelijk aanbod - duidelijke specificaties - alle informatie is makkelijk te vinden - bestel en afleverproces is snel en efficient

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

raymond 28-01-2016 In de winkel gekocht
amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zowel in de winkel als in de webshop duidelijke beschrijvingen. In de winkel voldoende kennis van de producten

Service
Verademing ten opzichte van een andere grote elektronica zaak! Vriendelijk personeel, zeer vlotte levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brend Stubbe 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het kan niet beter want het wordt al binnen de 24 uur zeker geleverd.

Service
Binnen de 24 uur aangekomen.

Assortiment
Een heel ruim assortiment, met veel verschillende type goederen.

Aanbeveling
De winkel kan niet beter, bij elke zoekterm dat je kan bedenken is er een geschikt product.

Extra toelichting
Ik wil alleen zeggen dat de winkel Cool Blue een super service en een heel ruim assortiment aanbiedt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy De Kimpe 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer snelle levering.

Service
Levering volgens de afspraak.

Assortiment
De keuze was moeilijk omdat de keuze zo uitgebreid was.

Aanbeveling
Zeg nu zelf, vandaag bellen en de voormiddag nadien geleverd en thuis gemonteerd. Prachtig.

Extra toelichting
Zal zeker klant blijven Deze eerste keer vraagt om meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Desco kick vuilbak 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via Ipad bestelt om 21u30 en de volgende morgen om 9u15 geleverd in een hilarische humoristische doos.
Schitterend!!

Service
Supersnel en supercompacte. Topservice

Assortiment
Werkelijk alles hebben ze in stock!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen

Service
Snelle en goede service

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franky 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
snel en correct

Aanbeveling
zeer duidelijke site, super snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
heel easy, alleen is het verschil .nl, en .be misleidend. Ook de prijzen verschillen.

Service
Zeer vlot

Assortiment
Minder dan bijvoorbeeld Bol.com

Aanbeveling
het makkelijker retourneren en de snelle klantenservice maken dat ik coolblue aanraad bij vrienden en collega's. Hou deze standaard hoog Coolblue!

Extra toelichting
Enige slechte ervaring is toen een printer ineens 200 euro duurder werd van de .nl naar .be shop. Ik heb toen mijn aankoop bij bol.com gedaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Peter Bakelaar 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op voorraad? Volgende dag in mijn handen!!!!!
Dat is wat je gemak noemt!!

Service
Natuurlijk!!!! Toppie!!!!

Assortiment
Hééééééél ruim, perfect toch?

Aanbeveling
Altijd hele goeie ervatingen gehad, en ook gehoord van andere mensen!!!!

Extra toelichting
Iets wat goed is, behoeft toch enige aanmoediging!!! Bij deze, wéér gedaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Helemaal prima

Service
Zoals wordt afgesproken bij bestelling

Assortiment
Gewoon uitstekend

Aanbeveling
Goede service zeer betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Co Bouwman 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het product was snel te vinden, en de beschrijving was duidelijk.

Service
Product was de volgende dag al in huis.....dat is snel.

Assortiment
Er was genoeg keuze betreft hetzelfde product.

Aanbeveling
Omdat ik geen negatieve beoordeling heb beveel ik Coolblue bij iedereen san.

Extra toelichting
Stel dat je het retour wil zenden dan kan je hetzelfde doos(je) gebruiken als waar het mee werd verzonden. Dat is positief vooruit denken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elide007 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Een groot assortiment voor zowel Nikon als canon!

Aanbeveling
Heel snelle service, om 9u stonden ze al aan de deur met men pakje! En alles wat er moest zijn was er ook!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

shani goris 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede omschrijving en dag erna al bij je thuis

Service
Goede omschrijving

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Alles te verkrijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

accu lader 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer vlotte , handige website

Service
Om 15 uur besteld en s'anderdaags om 14 uur thuis geleverd , Dat is super

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
zeer tevreden

Extra toelichting
Zeker voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed georganiseerd, handig onderverdeeld!

Service
Super service!
Vandaag besteld, morgen in huis is gewoon erg handig!

Assortiment
Ik koop meestal fotomateriaal op coolblue en ik moet zeggen dat hun assortiment ruim is vergeleken met andere photo shops!

Aanbeveling
Geen beter online alternatief voor mijn gear dan coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had meteen gevonden wat ik zocht.

Service
De volgende dag had ik de gsm al in huis.

Assortiment
Mijn vorige gsm was ook een van Fysic, en ik ben hier erg tevreden over.

Aanbeveling
Coolblue is een winkel waar je veel artikelen kan kopen, voor een goede prijs!

Extra toelichting
Ben erg tevreden met mijn gsm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jose 28-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
heel erg duidelijk

Service
ontzetten vriendelijk en behulpzame bezorgers

Assortiment
ruime keuze in alle prijsklassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jala65 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles overzichtelijk

Service
Vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering en retourneren verliep soepel!

Assortiment
Alle merken en types verkrijgbaar met duidelijke uitleg/beschrijving

Aanbeveling
Kan geen minpunt vinden, kortom een superwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin apers 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles vind he direct

Service
Zeer makkelijk aan te kopen en super snel geleverd. Het was mijn eerste keer via cool blue. Had iets na 23uur besteld en dag erop voor middag had ik het al ontvangen. Dat gaat zo snel dat ik er verstelt van stond en ja het us nu de eerste keer maar zeker niet de laatste keer 😊

Assortiment
Je vind bijna alles

Aanbeveling
Ruime keuze en zeer makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Levering dag na de bestelling.

Service
Beloftes worden nagekomen. Super service.

Aanbeveling
Sympathieke site. Goeie service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke keuze

Service
Duidelijke uitleg

Assortiment
Wordt steeds beter. Voor steeds meer producten jan je bij coolbleu terecht

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Klaus 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
'S avonds besteld , de dag erna al kunnen genieten! Wat jullie zeggen klopt!

Service
Idem

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
De slogan klopt! Zo moet het zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mio cyclo 305 HC 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
voor 22u besteld is inderdaad de volgende dag geleverd, als dat niet gemakkelijk is

Assortiment
vergelijking is maar mogelijk als er genoeg assortiment is, dus : prima bij coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wil schipper 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemak ja het wordt de andere dag netjes bezorgd wat wil je nog meer?

Service
snelle service. prijs is goed

Assortiment
voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Boelaers 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles wordt zeer overzichtelijk weergegeven op de website.

Service
Zeer vlotte levering

Assortiment
Nog niet alles, maar bijna alles is opgenomen in het assortiment.

Aanbeveling
Bestel er al geruime tijd en nog nooit enig probleem ondervonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een van de gemakkelijkste webshops ooit. Alles wijst zichzelf uit, alles gaat vlot.

Service
Besteld, betaald, bevestigd & geleverd. Super simpel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede product beschrijving en gemakkelijke zoekfunctie

Service
Altijd snel en duidelijk antwoord, ook goede service achteraf.

Assortiment
Ze hebben niet alles maar dat is wel begrijpelijk

Aanbeveling
Elke dag een beetje beter

Extra toelichting
Fijne winkel met leuke medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews