coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,3 Lees 42768 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1379 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

PFS 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
24u na bevestiging van bestelling, wordt de aankoop thuis geleverd

Aanbeveling
Informatieve webshop, snelle afhandeling van de bestelling

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

jmejansen 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klik en ontvang!

Service
Ze doen wat ze beloven; snelle levering en prima service aan huis (in ons geval de oude wasmachine meegenomen, nieuwe aangesloten)

Assortiment
Als ze het bij Coolblue niet hebben, hebben ze het nergens ;)

Aanbeveling
Supersnelle levering, real-time track and trace voor de levering van de wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophie 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel leuk om de producten te kunnen vergelijken en een keuze te maken

Service
alles was volgens afspraak (niet meegerekend de staking van Bpost ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lotte 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijj

Service
Gewoon prima

Assortiment
Genoeg!

Aanbeveling
Ze hebben alles wat je maar kunt bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albertho 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Echt letterlijk klik en gaan.

Service
Zonder moeite en binnen de afgesproken tijd ontvangen

Assortiment
Ik kon kiezen wat ik wilde en dan nog meer!

Aanbeveling
gemak, assortiment, service, en prijzen. Gewoon weg goed!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benny 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk, duidelijke onderverdeling van de producten per categorie.

Service
Snelle & prima service.

Assortiment
Héél uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edgard 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede gebruikers interface. Duidelijk en overzichtelijk

Service
Snel een bevestiging en verdere info

Assortiment
Enorm veel keuze

Aanbeveling
Prima online shop

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Wim Demeyer 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitgebreide mogelijkheid tot vergelijken op website.

Service
Ooit één probleempje gehad, op 15' opgelost via Facebook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharona 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de website was alles duidelijk aangegeven en kon makkelijk vinden wat ik zocht.

Service
Levertijd zou tussen half 2 en half 4 zijn, maar kwam tussen half 6/kwart voor 6. Maar dat ligt niet aan CoolBlue maar aan PostNL.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alle artikelen keurig ondergebracht op websites naar categorie dus overzichtelijk.

Aanbeveling
Niet de goedkoopste maar wel snelle levering,goede service en groot aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eisconein 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Tik tik tik, je wensen invullen en klaar

Service
Vandaag besteld, morgen in huis

Assortiment
De keuze is reuze

Aanbeveling
Komen alle beloften na. Prima winkel. Kom zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Irina 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere webshop, eenvoudig bestelsysteem. Kind kan de was doen!

Service
Dit is voor het eerst een webshop die m'n verwachtingen aan alle kanten weet te overtreffen. Snel, helder, klantvriendelijk. Top!

Aanbeveling
Boven verwachting! Leuk, goed, snel makkelijk! alles wat je van een webshop hoopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Puyvelde Marc 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
veel keuze

Service
Wat ik heb besteld was s'morgens de dag nadien al bij mij thuis

Assortiment
de prijzen zijn goed ten opzichte van andere

Aanbeveling
omdat alles goed verlopen is,geen enkel probleem gehad.

Extra toelichting
heb niets te zeggen vind alles goed zoals het is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een heel gemakkelijke en vlotte site

Service
Donderdag om 23u besteld volgende ochtend al in de brievenbus!!!

Assortiment
Ruime keuze en goede uitleg

Aanbeveling
Zeer goede webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rh54 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer eenvoudige bestelprocedure met duidelijke informatie

Service
snelle en correcte bestelling

Assortiment
uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Floor Hayford 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik kreeg snel een reactie terug na het plaatsen van een reactie op Marktplaats.

Service
Na het plaatsen van mijn bestelling en het afrekenen wist ik niet goed wanneer mijn pakket bezorgd zou worden. Met behulp van Yamuda en jullie Facebook pagina heb ik toch nog antwoord gekregen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Faar 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bij CoolBlue is het vrij eenvoudig zoeken in het assortiment. Alles is netjes in categorieën en subcategorieën ingedeeld.

Service
Niet minder dan uitstekend. Zodra je besteld hebt wordt je voortdurend via e-mails en sms-berichten op de hoogte gehouden van je bestelling. Zo wist ik tot op 2 uur nauwkeurig wanneer mijn bestelling bezorgd zou worden. Daarnaast wordt ook op zondag en maandag bezorgd. Voor mij als klant is het fijn dat ik die keuze heb. Al mijn bestellingen zijn netjes op tijd bezorgd.

Assortiment
Over de volle breedte zijn er producten beschikbaar. Ik mis wel films en boeken.

Aanbeveling
Prima winkel met uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nathalie 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles super geregeld.

Service
Wordt over verzending goed op de hoogte gehouden.

Assortiment
Grote keus en mogelijkheden tot productvergelijking.

Aanbeveling
Niets te klagen !!!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Absoluut gebruikersvriendelijk

Service
Volgende dag gratis met de post bezorgd

Assortiment
Kan er niet elke tv op vinden die er volgens de consumentenbond goed uit komt

Aanbeveling
Handige filter voor productkeuze, geen verzendkosten bij goedkoper product, ruime keuze in betaalmethode maar niet de goedkoopste webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maarten 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Dit Bose systeem vorige week aangekocht. Het was een beetje een gokje omdat er nog geen recencies over dit artikel waren geplaatst. Echter geen spijt van de aankoop. Installatie wat erg gemakkelijk, 2 minuten werk. Systeem speelt spotify (basis account) af via de Bluetooth. Via de app van Bose kan je ook het systeem bedienen en oa de radio afspelen.Tevens mogelijk om 6 voorkeurzenders in te stellen. Spotify premium kan ook via deze app. Ook zit er een kleine afstandbediening bij.
Geluid is erg goed, het systeem staat in de woonkamer en is overal prima te horen.
Enige minpuntje is dat het systeem niet draadloos te gebruiken is. Het moet dus altijd met ee stekker worden aangesloten en heeft geen accu of batterij.

Service
Snelle levering en duidelijk communicatie. Zowel een mailtje als een sms over de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barones 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gezocht en direct gevonden

Service
correcte levering

Assortiment
heel veel artikelen , teveel om op te noemen

Extra toelichting
Ik zou er zo weer kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri1960 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima op tijd en makkelijk en gebruiksvriendelijk.

Service
Snel en keurig ingepakt

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Eigenlijk niets op aan te merken

Extra toelichting
blijf zo doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stevendc 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer gemakkelijk en overzichtelijke website, niet lang moeten zoeken achter hetgeen ik nodig had. Met een paar simpele klicks had mijn bestelling geplaatst.

Service
Ik geef niet zo maar een score van 10 op service maar deze heeft het meer dan verdiend.
Voor 23:59 besteld morgen in huis!

Assortiment
Leuk assortiment over de hele lijn waardoor ik soms wel moeilijk een keuze kan maken.

Aanbeveling
Goede webshop, zeker kom ik nog terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Wouter 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen is makkelijk, alleen is het onduidelijk of je nu via pdashop of coolblue bestelt.

Service
Duidelijke mails over je bestelling

Assortiment
Qua elektronica hebben ze bijna alles

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hoes voor Samsung galaxy S6 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geweldige ondersteuning

Service
ervaring mee zeer goed

Aanbeveling
Kan weinig slechts bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bettycoat 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig bestellen en betalen

Service
zoals van tevoren aangegeven werd mijn bestelling geleverd. Telkens als de bestelling een stap verder was in de verwerking kreeg ik netjes bericht via de mail.

Assortiment
Voor elk wat wils - van goedkoop tot duurder - er is alles te bestellen.

Aanbeveling
Gewoon goed!

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandra viaene 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede service,wat ze beschrijven in hun mail en reclame komen ze zeker en vast na.top

Service
zie hierboven.

Assortiment
groot en ruim assortiment

Aanbeveling
goede orde alles duidelijk een goede plaats gegeven zeker ruim en overzichtelijk

Extra toelichting
degelijke kwaliteit in alle prijsklasse en zeker geen puching

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer vlot, goede beschrijving van de artikels, snelle levering

Service
Snelle levering

Assortiment
Zeer ruime keuse

Aanbeveling
Logisch dat ik dit aanbeveel gezien ik,zeer tevreden ben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Tom watsch 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke website volgende dag levering goede treceerbaarheid.

Assortiment
Alle producten in de in het de geOchte productrange aanwezig in assortiment.

Aanbeveling
Bovengenoemde opmerkingen spreken voor zich

Extra toelichting
Prima webshop is een voorbeeld hoe een webshop moet zijn, betrouwbaar, snelle levering en concurrerend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ailko Hassing 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel bestellen.

Service
Doen wat ze beloven. Bestelling volgende dag thuis en geen verzendkosten

Assortiment
Elektronica, speelgoed enz. te veel om op te noemen.

Aanbeveling
Waarom deze score, omdat je daar alles kunt bestellen.
En zoals ik al zei alles thuis zonder verzendkosten. Dit is mijn 2e bestelling bij Coolblue en zal dit blijven doen.

Extra toelichting
Sinds mijn 1e bestelling, zeer tevreden vandaar mijn 2e bestelling en dat zal niet de laatste zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannie van der Wel 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Alles klopt, altijd een goed gevoel bij aankoop en service.

Assortiment
Alles gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Tot nu toe alleen positive ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Perfect! Alles is naar wens verlopen

Assortiment
Gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Veel keuze. Goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olivier 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Voor de eerste keer besteld via de webshop. Prima geregeld netjes een bevestigingsmail, dat geeft vertrouwen. Ook een sms bericht over het tijdstip van aflevering. Eenvoudig betalen via iDeal. Jaa deze winkel is zeker zo goed dan die dikke concurrent!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mijn kortingscode deed het niet. Gewoon even gebeld, kreeg al snel iemand aan de telefoon en met nog geen twee minuten was het geregels. Super!

Service
Fantastisch!! Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Assortiment
Genoeg keuze!

Aanbeveling
Coolblue is één van de online winkels die mijn eerste voorkeur heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelly 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je vindt gemakkelijk wat je nodig hebt. Duidelijke website en snelle levering.

Service
Snelle levering, duidelijk mailverkeer

Assortiment
Je vindt alles wat je nodig hebt

Aanbeveling
Absolute aanrader! Snelle service, duidelijkheid, ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk om het artikel naar keuze te vinden

Service
De volgende dag was mijn bestelling er al

Assortiment
We zochten een otterbox voor een Samsung Galaxy s3, maar die was helaas niet beschikbaar. Gelukkig wel een ander hoesje gevonden.

Aanbeveling
Mooie website, goed assortiment en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Winny 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met mijn kortingbon bestelt. Volgende dag in huis. Super snel.

Assortiment
Had keuze genoeg in wat in zocht

Aanbeveling
Handig overzichtelijk en super snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gabrielle Paul Siero 01-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Snel, goed assortiment

Service
Snel

Assortiment
Ik vond waarbij nodig had

Extra toelichting
Nee... Vond t super relaxed dat ik savonds bestelde en volgende dag in huis met de tijd van levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer heldere uiteenzetting op site

Service
Zeer snelle levering!

Assortiment
Bizonder uitgebreid aanbod.

Aanbeveling
Aantrekkelijke prijs, breed assortiment en pijlsnelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stiny 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
ivm leveringsproblemen bij bol.com heb ik s avonds om 11 uur bij Coolblue besteld. De volgende middag al geleverd. Echt heel goed!

Assortiment
Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment bij Coolblue

Aanbeveling
Bestel alles vanaf nu bij Coolblue. Echt hele snelle levering en alles is heel netjes verpakt

Extra toelichting
Superwinkel:-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten M 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestelproces loopt erg vlot. Makkelijk productvergelijkingen maken. Meestal dag erna meteen in huis. Als je er niet bent, is er een tweede aanbieding of wacht je pakje bij de buren. Echt fijn.

Service
Over het algemeen erg tevreden over de service na verkoop. Ik hoor wel eens een negatieve ervaring over de hersteldienst, maar ik veronderstel dat dit overal wel zo is. Zelf heb ik altijd positieve ervaringen gehad.

Assortiment
Alle grote merken vind je terug. Alle mainstream producten zijn te vinden. Je vind altijd wel je zin in elke prijsklasse.

Aanbeveling
Over het algemeen zeer tevreden. Een voorbeeld voor andere webwinkels!

Extra toelichting
De website zit erg goed in mekaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Schollaert 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
eenvoudige site met veel keuze

Service
ik heb mijn bestelling donderdagmorgen gedaan met de bedoeling het artikel vrijdag te ontvangen. Ondertussen zijn we zondagavond en ik heb nog niets ontvangen!

Assortiment
enorme keuze

Aanbeveling
1 groot probleem: B-post. Je kan net zo goed via de Belgische spoorwegen versturen. Als ze niet staken, zijn ze wel om een andere reden te laat.

Extra toelichting
hopelijk ontvang ik mijn pakket nog.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

birgit 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer overzichtelijk en na bijvoorbeeld aanschaf telefoon en abonnement wordt je bij contractverlenging gebeld,maar op een hele nette manier

Service
vroeg na telefonische benadering of ze de gegeven info misschien konden mailen, dan kon ik er over nadenken en dat was geen probleem

Assortiment
groter dan ik in eerste instantie dacht

Aanbeveling
persoonlijke benadering erg prettig en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

abasoft51 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijk producten te bestellen voor een acceptabele prijs, ook de afhandeling gaat heel gemakkelijk.

Service
Deze heb ik nog niet nodig gehad maar ik verwacht dat dit wel goed zit.

Assortiment
zeer ruime aanbod voor ieders wil.

Aanbeveling
Ik geef een 9 omdat er altijd nog wel wat te verbeteren valt.

Extra toelichting
Ga vooral zo door met de zeer snelle leveringen en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvanree 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Soms bestel ik iets om 11 uur 's avonds op m'n telefoon en dan wordt ik 's ochtends wakker gebeld door de postbode. Makkelijk als ik snel iets nodig heb :)

Service
Ik heb ooit een telefoon gekocht waar een fabrieksfout in zat. Die werd gelijk omgeruild en ik kreeg er een handgeschreven kaartje bij. Lief! En heel netjes.

Assortiment
Prima maar het mag altijd uitgebreider!

Aanbeveling
De enige winkel in dit internet tijdperk waar de klant nog echt koning is. Alles is er bij dit bedrijf volgens mij op gericht om mensen happy te maken en dat geeft mij het vertrouwen om duurdere electronica aankopen daar te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 01-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
overzichtelijke online shop, makkelijk betalen

Service
Levering gevraagd 2d na bestelling, bij Cool Blue loopt alles prima met mails etc ivm verloop van de zending. Dan komt ze bij BPost terecht en is het gedaan met info en leveringstermijnen... Hele dag deur niet uitgegaan voor niets... Tja we verwachten dan ook niets van een staatsbedrijf dat voortdurend platligt door stakingen : er zijn alternatieven.

Aanbeveling
Goede shop, leveringen met Bpost te mijden !

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Hans 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk,snel,prima communicatie nadat ik artikel gekocht had doormiddel van mail, je weet precies hoe de status is

Service
Prima

Aanbeveling
Nooit zo,n goede feedback gehad

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MvH79 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Binnen een categorie is alles gemakkelijk te vinden, maar het kan wel eens lastig zijn om van de ene categorie naar de volgende te navigeren.
Bestelproces is verder overzichtelijk en gemakkelijk.

Service
Service is prima geen opmerkingen.

Assortiment
Breed assortiment, regelmatig aangevuld met de nieuwste spullen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Jur 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als je iets besteld wordt het binnen 24u geleverd. Bovendien is levering gratis.

Service
Als je iets besteld wordt het binnen 24u geleverd. Bovendien is levering gratis.

Assortiment
Alles wat je van electronica zoekt, vind je op hun website. En tegen een correcte prijs !

Aanbeveling
Wat is er eenvoudiger dan winkelen met verplaatsing en een helse zoektocht ? Juist, Coolblue. Gewoon vanuit je luie zetel bestellen en laten leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 01-11-2015 In de winkel gekocht
Utrecht Europalaan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke indeling waardoor gemakkelijk keus gemaakt kan worden.

Service
prima. Verkoopster kwam direct naar mij toe en met de pc was de keus razendsnel gemaakt.

Assortiment
jullie hebben zo goed als alles wat ze kan/mag verwachten.

Aanbeveling
TOP!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews