coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42310 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3417 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MarkB 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Probleemloos artikelen zoeken, vergelijken en bestellen.

Service
Uitmuntende service. Levertijden worden waargemaakt. Berichtgeving over status van bestelling is perfect.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment op allerlei gebied.

Aanbeveling
Meerdere keren diversen artikelen gezocht en besteld. Nooit teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vogelaar 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Jullie hadden het niet makkelijker kunnen maken! Gewoon thuis via internet besteld, een formuliertje that's it.

Service
Excellente service. Ik maakte me zorgen toen ik niet meteen een confirmatie had gekregen nadat ik het geld had overgemaakt dus heb ik klantenservice gebeld. Daar heb ik vermeld gekregen dat het een halfuur kan duren op een zeer vriendlijke manier. En het klopte op de minuut nog ook! Het paketje zou tussen 12:00 en 18:00 komen en het kwam rond 13:30. Nou dat is snel naar mijn weten.

Assortiment
Cooblue heeft niet alles, maar ze hebben genoeg.

Aanbeveling
Ik heb goed vertrouwen dat ik snelle bezorging en goede kwaliteit krijg wanneer ik bij deze winkel bestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rick Ronda 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik zocht op speelgoed en kon al vrij snel selecteren waarop ik wilde zoeken, namelijk Lego.
Daar kon ik verder uitfilteren waarnaar ik op zoek was en zodoende ben ik bij mijn bestelling gekomen en die was zoals gezegd voor 23:59 besteld is morgen in huis.

Service
Ik werd direct op de hoogte gesteld van mijn bestelling en betaling na mijn aankoop.

Assortiment
Ik werd overdonderd met de hoeveelheid die zij aanbieden maar dankzij de goede filter opties werd alles snel duidelijk en overzichtelijk.

Aanbeveling
Ik vond het een prettige aankoopervaring. En dat zonder parkeergeld te hoeven betalen of in de rij aan de kassa te hoeven staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joeri 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keurige website, scherpe prijzen, snelle levering en uitstekende service.

Service
Alles verloopt perfect. en er is duidelijke communicatie.

Assortiment
tsja, er is zooooooo veel keuze. meer kan je moeilijk wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freddy 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
men moet niet de deur uit om iets te kopen, en de besztelling is rap geleverd.

Service
Heb nog geen problemen gehad.

Assortiment
Men kan er praktisch alles vinden.

Aanbeveling
Vlugge afwerking zonder veel gedoe om te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lian 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke indeling van de website met fijne filterfuncties

Service
Je wordt keurig op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling

Assortiment
zeer ruime sortering

Aanbeveling
Prima winkel en ik krijg 2 jaar garantie op mijn aangeschafte laptop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lauwrens 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
De website is goed toegankelijk en biedt ook vele selectiemogelijkheden.

Assortiment
Ruim voldoende!!

Aanbeveling
Dik tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

dre 14-11-2015 In de winkel gekocht
Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
inkom gaat vlot en via het nummer komt ge op de juiste plaats

Service
er word goede uitleg gegeven [wat kan en niet kan]bij het produkt dat ge aankoopt [voor mij was dat een laptop]

Assortiment
grote keuze van produkten die ge bij uw aankoop kunt gebruiken

Aanbeveling
betrouwbare winkel en goede service en het personeel geefd goede uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzeb 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goederen zijn makkelijk op de site te vinden.

Service
Inlichtingen betreffend aflevering is duidelijk en heeft binnen de afgesproken levertijd plaats gevonden.

Assortiment
Er is ruime keus en accessoires duidelijk aan artikelen gekoppeld.

Aanbeveling
Ik geef nooit een tien !

Extra toelichting
De afhandeling van deze transactie is zeer professioneel geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker thuis achter de laptop je bestelling doen

Service
's avonds je bestelling opgeven en de volgende dag al in huis

Aanbeveling
snelle levering,en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles overzichtelijk en met goede uitleg

Service
Deed per ongeluk iets verkeerd, gebeld
Per direct iemand aan de telefoon
En SUPER goed geholpen

Assortiment
Werkelijk alles te koop

Aanbeveling
Meerdere keren iets besteld
Altijd naar volle tevredenheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bo 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site. Gemakkelijke producten te vinden.

Service
Snelle levering, daarom 9!

Assortiment
Genoeg te vinden op coolblue

Aanbeveling
Snelle verzending, goede producten, met gemak jouw product te vinden en duidelijke site.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Rimco Maas 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je hoeft niet een gigantische lange lijst van producten door te zoeken. Je vind wat je zoekt, zonder al die overbodige dingen erbij.

Service
De levering is subliem, ook de zondag bezorg service!

Assortiment
Ze hebben echt veel, als het er niet bij staat, dan bestaat het vast niet ;)

Aanbeveling
Snelle levering, overzichtelijk assortiment, hier kunnen webwinkels wat van leren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Acer 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg gemakkelijk

Service
Goed

Assortiment
Best goed

Aanbeveling
tien is voor onze lieve heer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

O de Jong 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het was lastig terug te vinden wat je precies kreeg. Dus wat zit er in de doos. In mijn geval was het bij een product niet duidelijk of er een data kaartje bij zat of niet terwijl dit noodzakelijk was voor de goede werking (dashcam)

Service
levering conform afspraak!

Assortiment
Alles is te verkrijgen

Aanbeveling
Goed aanbod, prima service en alles voor een concurrerende prijs

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
duidelijke site

Service
snelle afhandeling

Aanbeveling
goede site, snelle afhandeling, paar dagen na bestelling apparaat in huis en goed geïnstalleerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes Vreugdenhil 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is prima te vinden.

Service
Prima, supersnel.

Assortiment
Dit was mijn eerste bestelling bij Coolblue, dus daar kan ik weinig over zeggen. Ik heb gezocht onder thuistelefoons en hup daar kwam een hele opsomming waarin ik keuzes kon maken.

Aanbeveling
Mijn eerste ervaring is mij perfect bevallen. Ga zo door.

Extra toelichting
Prima prijs/kwaliteit. Makkelijke website. Gratis verzending. Supersnelle levering. Ik kan wel een 10 geven maar ik wil jullie wakker houden. Mijn advies: GA ZO DOOR U ZIT OP HET JUISTE SPOOR.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Huys Urbain 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heb alles onmiddelijk gevonden en was mij heel duidelijk.

Service
Service is heel goed en vooral je wordt voor alles op de hoogte gehouden zonder het te vragen

Assortiment
Je vind er makkelijk alles wat je zoekt en ook wat je zou kunnen nodig hebben

Extra toelichting
Datik zeker als ik iets nodig heb aan jullie zal denken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carolina 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel geleverd

Assortiment
vele producten en merken.

Aanbeveling
heerlijk om spullen snel in huis te hebben

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk om op te zoeken en om te bestellen!

Service
Super snelle service!!

Assortiment
Heel groot assortiment!

Aanbeveling
Alles is super aan deze site! Ik zal het zeker aanbevelen aan anderen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margo Pasman 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
met voldoende online informatie is het makkelijk beslissen

Service
zeer snelle en correcte afhandeling

Extra toelichting
het volgen van je pakket kun je zelf doen maar je krijgt ook berichtjes waar je pakket is en hoe laat de bezorging plaatsvindt en waar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Janneman 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede website

Service
Goede informatie en bij telefonisch contact prettige communicatie

Aanbeveling
Helder en snel. Niet de goedkoopste wel de beste...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thibault R 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is heel gestructureerd en is gemakkelijk om te vinden. Ook heb je veel nuttige filters met uitleg om tot jou perfecte product te komen. Een extra die zeker een groot gemak en voordeel is voor de koper, zijn de video's die gemaakt worden over bijna elk product uit het assortiment

Service
Alles is in orde: de levering (volgende dag), de klantenservice, de retour...

Assortiment
Het is een groot assortiment waarin iedereen zijn perfecte product kan vinden.

Aanbeveling
Zoals ik hierboven al vermelde, alles is perfect en alles wordt tot in de details bekeken en geperfectioneerd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te vinden

Service
Verpakking meegenomen
Wasmachine naar de zolder gebracht
Aangesloten en getest

Assortiment
Veel keuze en scherp geprijst

Aanbeveling
Super survice

Extra toelichting
Bravo coolbleu daar kunnen nog veel winkels iets van leren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lotte 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De informatie over producten wordt uitgebreid meegedeeld.

Service
De bestelling kwam een dag nadien aan bij mij thuis net zoals werd beloofd.

Aanbeveling
Vlotte toegang tot informatie en het bestelling. Na de betaling ging ook alles zoals het hoort en het product is prima.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Daantje 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Bij Coolblue wordt online winkelen een feest. Breed assortiment, fijne procedure zonder poespas, alles duidelijk en super gericht op de consument!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mms 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je zoekt en vindt er dan wel de meeste soorten spullen terug. Het is ook fijn dat je artikelen naast elkaar kunt zetten om te vergelijken.

Service
Mensen die ik aan de telefoon heb gehad voor een bijkomende vraag, waren altijd vriendelijk, beleefd en behulpzaam. Het is ook superleuk je bestelling de volgende dag geleverd te krijgen.

Assortiment
Van bijna alle markten thuis.

Aanbeveling
9,5 kon ik niet kiezen en 10 is perfectie. Al mijn bestellingen zijn keurig geleverd en is wat ik besteld had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mattie12 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles overzichtelijk in beeld te krijgen.

Service
Snelle en correcte levering.

Assortiment
Zeer uitgebreid en voorzien van goede beschrijving.

Aanbeveling
Zie boven!

Extra toelichting
Zal zeker opnieuw artikelen bij Coolblue willen aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Meer dan bijvoorbeeld de mediamarkt.

Extra toelichting
Top winkel, goede service en komen na wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Belkin DVI VGA Video Adapter 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zoekfunctie werkt goed, alles is overzichtelijk gecategoriseerd

Service
Ik het mijn bestelling om 23:00 geplaatst, de volgende dag mocht ik het pakketje om 10:30 al ontvangen.

Assortiment
Keuze is reuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RvdH 13-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Overzichtelijke website, goede beschrijvingen, redelijk eenvoudig en snel te bestellen.

Service
Overal wordt geadverteerd met "bestellen voor 23:59, volgende dag in huis, ook op zondag". Hoewel er werd besteld ruim voor 23:59, kwam de bestelling zonder nadere aankondiging drie dagen later in plaats van de volgende dag.

Assortiment
Ruime keuze uit concurrerende artikelen indien gewenst.

Aanbeveling
CoolBlue doet niet waar men overal mee adverteert: de voor 23:59 uur besteld, de volgende dag geleverd, ook op zondag. Dat zou CoolBlue onderscheiden van de rest en een reden zijn om bij hen te kopen. Zonder dat ik iets hoorde over vertragingen moest ik drie dagen op de bestelling wachten. Slecht.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Mevr Lanser 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hebt het snel in huis en hoeft niet zelf te sjouwen.Wat Ik ook niet zou kunnen.

Service
Je wordt goed geinformeerd.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Ik heb nog nooit via Internet gekocht maar ben heel erg tevreden.Ik had nooit gedacht dat Ik dit op 74 jarige leeftijd nog zou doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bergh 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede overzichtelijke site

Service
Tot nu toe service prima

Assortiment
Ze hebben alles en heel veel op voorraad

Aanbeveling
Eerste site waar ik de volgende keer ga kijken als ik iets nodig heb

Extra toelichting
Grappige teksten op de doos 😉

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

aart 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
een goede website.

Service
Ik had een urban powerbank 4400 gekocht die het niet goed deed,en toen kreeg ik geheel kosteloos zeer snel een nieuwe toegestuurd.

Assortiment
het assortiment is divers en goed van kwaliteit.

Aanbeveling
een fijne webwinkel met een heel goede service en nazorg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yani 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel en eenvoudig besteld! Ook fijn dat je niet verplicht bent om een account aan te maken

Service
Super snelle en keurige service!

Assortiment
Het nadeel aan het grote assortiment is dat je veel te lang achter je computer zit om te kiezen wat je wilt!

Aanbeveling
Deze winkel is prijs-kwaliteit zéker aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martens 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website - gemakkelijke keuze te maken

Extra toelichting
gemakkelijke - snel - goede prijs/kwaliteitverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kris V 13-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Online heel gemakkelijk om verschillende items te vergelijken.

Service
Ik heb bestelling geplaatst om diezelfde dag ook nog in ontvangst te nemen. Dynalogic zou de levering doen op dinsdag 10/11. Ondertussen zijn wij 13/11 en heb ik nog steeds geen levering gehad. Eerst waren we zogezegd niet thuis, terwijl wij al sinds 18u aan het wachten waren. Tweede keer op 12/11 Opdracht niet uitgevoerd i.v.m. lange wachttijd. Service beneden alle peil. Een goede raad: indien mogelijk niks laten leveren door Dynalogic!

Ga er desnoods zelf in in een Coolblue-winkel.

Assortiment
Ruim assortiment van verschillende toestellen.

Aanbeveling
Wellicht door de zeer slechte ervaring met Dynalogic, krijgt Coolblue helaas niet meer dan een 5.

Extra toelichting
Zoek een andere koerier dan Dynalogic!

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

daglicht 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zaterdagavond besteld, zondagochtend geleverd, dit zegt genoeg

Service
Is moeilijk om zeggen, omdat ik het product nog maar net heb gekocht. Hier zou ik pas op kunnen antwoorden wanneer er problemen zouden zijn in de toekomst

Assortiment
uitgebreid, normale prijzen

Aanbeveling
het plaatje is volledig

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Anita 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website met vergelijkingsmogelijkheid en veel informatie. zo moet het zijn!

Service
Altijd vriendelijke personen aan de lijn en snel antwoord.

Aanbeveling
Prima adres met goed en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Defruyt A 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
product bestellen en even later thuis krijgen wat wil een mens meer?

Assortiment
ruim aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mo.niq.ue 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en snelle website, lekker veel selctiemogelijkheden (kleur, prijsklasse etc.)

Service
Na meerdere bestellingen gedaan te hebben blijf ik blij met deze geweldige service. Ik heb nooit gebruik hoeven maken van garantie etc., maar gewoon de duidelijke mailtjes die je op de hoogte houden van de status van je bestelling (die ik wel zeer prettig vind om te ontvangen), en ook de manier waarop je wordt aangesproken en niet te vergeten de humor maken mij elke keer weer blij!

Assortiment
Toch wel de hogere prijsklasse, maar de service maakt het dat waard

Aanbeveling
De hele manier van aanpak voelt gewoon erg prettig, en als de klant zich gewaardeerd voelt dan gun ik de winkel veel klanten.
Verder nooit klachten gehad en supersnelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jopi 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijn thuis bestellen.

Service
Vandaag besteld morgen al in huis. Is beslist waar

Assortiment
Meer dan voldoende

Aanbeveling
Hebben heel veel

Extra toelichting
Ik heb geen klachten. De service en bestelgemak ging goed. Had verder nog geen ervaring met jullie bedrijf. Het was dus de eerste keer dat ik wat bestelde in jullie webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucien Hermans 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk navigeren op een overzichtelijke website!

Service
Duidelijke mail met een overzichtelijke factuur, goede communicatie!

Assortiment
Als je het hier niet vindt, vind je het nergens :)

Aanbeveling
Zeker doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wesley 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke indeling en keuzemogelijkheden

Service
zeer snelle levering

Assortiment
kwalitatief assortiment

Aanbeveling
overzichtelijk, gemakkelijk, goedkoper, en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Swinnen 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijk, mogelijkheid tot betalen met paypal

Service
Dag nadien thuis geleverd

Assortiment
Ruim aanbod in alle secties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vlotte site
Makkelijk te gebruiken

Service
Snel

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Handig, makkelijk en snel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Bruin 13-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Alles snel gevonden en veel in het assortiment

Service
Snel binnen. En als het niet is wat je verwacht wordt het snel opgelost.

Assortiment
Zie gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis Rottier 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super, niks op aan te merken!

Service
Wel heel veel mail na plaatsing bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk zoeken, duidelijke omschrijving

Service
Snelle en correcte berichtgeving

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Melvin F 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer eenvoudig navigeren in het menu/assortiment.

Service
Nog geen gebruik gemaakt van de garantie e.d. Maar garantie, retourneren etc. is zeer goed geregeld.

Assortiment
Breed scala aan producten voor verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Zie bovenstaande motivaties.

Extra toelichting
Zeer tevreden. Levering zeer snel en netjes in de doos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews