coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42325 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

D Kolkman 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wisten wat we wilden en de prijs is oké.Was allemaal gemakkelijk te vinden en vlot af te handelen.

Service
levering voldeed aan verwachting. geen extra kosten.

Assortiment
Assortiment voldeed aan verwachting. Prijs is concurrerend.

Aanbeveling
Goede ervaring met deze bestelling.

Extra toelichting
Coolbleu gewoon doen, Coolbleu doet het gewoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Faiko 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik had een idee van ik zocht en door het gemak van de site ben ik bij de keuze kunnen komen die goed past bij wat ik nodig heb.

Service
De bestelling liep vlot, gemakkelijk en overzichtelijk.

Assortiment
Alles hebben lijkt me niet mogelijk maar het assortiment is toch zeer ruim te noemen.

Aanbeveling
Ruime keuze, bestelling gemakkelijk te plaatsen en een vlotte levering.
Het feit dat je ook in het weekend je bestelling kan ontvangen is een enorme pluspunt.

Extra toelichting
Er zijn 2 dingen die iuk niet in het assortiment vind, maar voor de rest kan ik niets vinden dat ik niet goed vind. Ik ben zeer sceptisch wat online shoppen betreft, daardoor ben ik dan meer dan positief verrast. Bedankt Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerrit Slurink 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Stofzuiger kapot. Gelijk een nieuwe besteld bij Coolblue.

Service
Gelijk de volgende dag in huis op het aangegeven tijdstip

Assortiment
Wat wij zochten was er en voor een normale prijs.

Aanbeveling
Voor de eerste keer een prima ervaring

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk aanbod .

Service
Snelle levering

Assortiment
Teveel om op te noemen

Aanbeveling
Als je bij Cool Blue niet kan slagen krijg je het moeilijk .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Niek Beenen 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niet beter of slechter dan een willekeurige gerenommeerde site.

Service
Uitermate korte levertijden is een onderscheidende kwaliteit.

Assortiment
Niet overdreven veel keuzemogelijkheden. Voldoende keuze in elk segment. Kwalitatief voldoende tot uitstekend.

Aanbeveling
Zie boven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is duidelijk aangegeven en je vind zo wat je zoekt.

Service
Gratis verzending, volgende dag al geleverd. Echt top

Assortiment
Heel veel tassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karim 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dat ging snel!

Service
Dat ging nog veel sneller!

Assortiment
Ik had eigenlijk alle keuze die ik moest kunnen maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John K 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het kan bijna niet makkelijker om je gewenste product te vinden.

Service
Snelle mailtjes, goed contact aan de telefoon, en ze doen niet moeilijk als je aan het eten bent. Ze sturen dan gewoon een mailtje.

Aanbeveling
Ik denk dat ik iedereen dit gemak en deze service toe wens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Site zeer makkelijk doorzoekbaar en wat is makkelijker dan om 23:45 te bestellen en de vilgende ochtend al bezorgd te krijgen!

Aanbeveling
Naast goede service ook meestal dd goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede zoek en filter mogelijkheden

Service
Adequaat en netjes een reactie ontanvagen

Assortiment
Gewoon top!

Aanbeveling
Goede ervaring gehad, dus waarom niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzicht

Service
Snel geleverd, volgens afspraak

Aanbeveling
Goede service en snelle aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

srsolutions 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Altijd vlotte afleveringen van bestellingen.

Assortiment
Kan beter, beperkt aanbod, maar wel gevonden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Een van de beste webwinkels die je kan vinden!

Extra toelichting
Altijd goede ervaringen met Coolblue, Goede prijzen, redelijk aanbod. Ik hoop dat dit zo blijft dan zal ik hier altijd blijven bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Henk 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Artikelen goed te vinden, goede omschrijvingen en duidelijke specificaties

Service
Na de bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Jullie doen wat jullie beloven, voor 23.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Meeste shops redden dit niet!

Assortiment
Assortiment is veelzijdig. Prijzen zijn goed!

Aanbeveling
Prima shop, betrouwbaar leveren en retourzending mogelijkheden.

Extra toelichting
De doos om de Epson Photo Xp-760 was enorm. Ik dacht even dat ik een multifunctional had besteld. Doos mag een stuk kleiner, nu veel plastic opvulling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan Sperber 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Om 23:00 uur besteld en de volgende ochtend om 10:30 al in huis. Wat wil je nog meer?

Service
Om 23:00 uur besteld en de volgende ochtend om 10:30 al in huis. Wat wil je nog meer?

Assortiment
Van klein tot groot. Alles is aanwezig.

Aanbeveling
Groot aanbod, veel productinformatie en supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter V 19-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Een tweede kansje gaat via e-mail. Respons is niet direct maar duurt een half uurtje.

Service
Ze deden wat ze beloofde: vandaag besteld, morgen in huis.

Extra toelichting
Ik heb een tweede kansje gekocht. Dat gaat niet via de webwinkel maar via Markplaats en e-mail.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Simone 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had bepaalde eisen voor mijn mobiele telefoon en kon heel gemakkelijk een heleboel opties aanvinken.

Service
Ik heb pas laat in de avond besteld en had de telefoon de volgende ochtend al in huis.

Assortiment
Er waren ontzettend veel toestellen om uit te kiezen. Veel meer dan in de winkels waar ik normaal kom.

Aanbeveling
Ik ben tot nu toe over alles tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
alles snel te vinden

Service
Levering compleet en was op tijd

Assortiment
Goed aanbod

Aanbeveling
Prettige ervaring

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

regnitS 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag bestellen, morgen al in huis. En dit zonder buiten te moeten gaan.

Service
Altijd tip top in orde zoals beloofd.

Assortiment
Ze hebben bijna alles!

Aanbeveling
Gemakkelijk en altijd correct.

Extra toelichting
Zoals steeds doen ze wat ze zeggen.. Altijd de dag nadien in huis. Ruim assortiment. Top service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PJJ Geurts 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Snelheid van handelen

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Bovenstaande spreekt voor zich.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carine de mol 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles vanuit je zetel en ook nog correct

Service
zeer vriendelijke chauffeurs

Assortiment
alles duidelijk op website

Aanbeveling
niks ging er mis

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden , de levering was op tijd zoals vermeld en ik werd op de hoogte gehouden via gsm zeer fijn om zo te kunnen bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Manon 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Ik ben hier nog niet bekend mee.

Aanbeveling
Super snelle bezorging. De blender die ik bestelde was keurig verpakt in nog een doos met plastic met lucht eromheen.

Extra toelichting
Heb hier nog nooit eerder van gehoord, maar ik ga zeker naar de rest van het assortiment kijken want het is een prima webshop om iets te bestellen! Aanrader dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marcel Cools 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik moet mij niet verplaatsen , buitenshuis, om iets te bestellen

Service
Alles is perfect verlopen

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Voor de service, de opvolging en levering .

Extra toelichting
Ik vind hier meestal wat ik zoek , en wat een service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jef branders 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had zeer snel gevonden wat ik zocht en kreeg ook zonder vragen de bijbehorende artikelen getoond

Service
vandaag besteld en de volgende middag was het geleverd.

Assortiment
ik kon uit meerdere harde schijven kiezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk zoeken naar juiste artikel en daarna heel simpel afrekenen door de vele betaal mogelijkheden zoals PayPal.

Service
Nooit gedacht dat de 24 uur bezorging ook voor het weekeind zou gelden.
Keurig op Zondag bezorgd!

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Alles bij elkaar een fijne webshop om te winkelen en kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MD8 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Website functioneert goed. Vlotte afhandeling, snelle levering.

Assortiment
Ik wist wat ik zocht en het zat dus in het assortiment :-)

Extra toelichting
Het is alrijd leuk om on-line iets te bestellen en 's anderendaags te ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EHW Walthaus 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Precies conform afspraak: binnen een dag en met een glimlach!

Assortiment
Weinig hoesjes voor deze telefoon, geen (pakket)korting op grotere geheugenkaartjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Afandi Sulaiman 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Service
snelle levering

Assortiment
brede assortiment

Aanbeveling
goed en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stijnrombouts 19-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Handig te bestellen. Makkelijk vergelijken van producten.

Service
Tl;dr: Maar 1x aangeboden. Dan bij post gaan halen.

Ik heb de gsm besteld omdat ik geen tijd heb om naar de winkel te gaan. Pakje werd maar 1x aangeboden en dan meteen bij het postkantoor gelegd, wat noh moeilijker te bereiken is.

Assortiment
Ze hebben bijna alles!

Aanbeveling
Handig, als je 24/7 thuis bent.

Extra toelichting
Overall zeer goed. Maar de delivery kan beter.

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend

Reageer

lispaomake59 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alle toestellen worden heel goed beschreven

Service
Was zoals afgesproken op tijd en in goede staat

Assortiment
Heel uitgebreide keuze

Aanbeveling
Prijs en levering je kan niet beter vinden

Extra toelichting
Alle afdelingen zijn onderverdeeld in bv memoryshop, stofzuiger shop enz. zo dzt je een beter overzicht krijgt van wat er op de markt is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicky en Simone 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle levering en een hele goede en duidelijke klanten service iedereen is vriendelijk en altijd behulpzaam

Service
Ik heb niets aan te merken over de service van cool blue

Assortiment
Je kan bijna alles kopen via cool blue van vaatwassers tot wasmachines tot televisies

Aanbeveling
Wij hebben nou de vaatwasser en de wasmachine al bij cool blue gekocht en de camera spullen komen hier ook vandaan wij Halen al onze producten voortaan bij cool blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geen idee eigenlijk 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Vond binnen een aantal seconden wat ik zocht zonder eerder bezoek aan deze site.

Assortiment
Voor mij meer dan voldoende.

Aanbeveling
Assortiment gemak en levertijd zijn voornaamste redenen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LG F147M2B 19-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,2

Service
Wasmachine zou donderdag geleverd worden, hierop had ik mijn aankoop ook op aangepast.
Sinds 3 dagen heb ik het bericht dat het geleverd zou worden. Het is nu nog 2 uur waarin het telefoontje een half uur van tevoren nog moet komen. Ik had de wasmachine donderdag willen gebruiken. Mijn gevoel zegt weer niets te vernemen noch iets geleverd te krijgen!

Aanbeveling
Heb je morgen de wasmachine nodig......een afspraak omtrent levering is blijkbaar niet bindend......

Extra toelichting
De klantenservice vertelde doodleuk dat een bevestiging niet definitief is. Als er niemand komt opdagen zou er toch wel gecommuniceerd kunnen worden. Donderdag waren het onvoorziene omstandigheden, wat dat dan ook moge wezen

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

miepp 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling verliep heel vlot, zonder gedoe!

Service
Ik werd heel goed op de hoogte gehouden over de bestelling en verzending!

Aanbeveling
Heb al reclame gemaakt!

Extra toelichting
Vast besloten bij jullie nog te bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aankoop Siemens wasmachine 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is zeer overzichtelijk en heel gemakkelijk in gebruik, zowel qua zoeken, als bestellen en betalen.

Service
De service van Coolblue is uitstekend en snel en betrouwbaar.

Assortiment
Soms vind ik een bepaald type van een merk niet bij Coolblue maar wel bij een andere aanbieder. Ik realiseer me wel dat dit onhaalbaar is met het snelle verloop van types door de diverse merken.

Aanbeveling
Van de week een wasmachine gekocht voor iemand anders. Zoeken en bestellen en betalen ging vlot en, ook fijn, de levering ging perfect.

Extra toelichting
Ben echt dik tevreden over de service van Coolblue. Bestellen is makkelijk en snel en retourneren is ook makkelijk en snel. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DSERMEUS 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
EENVOUDIG BESTELLING INVOERING VIA DE WEBSITE

Service
UITSTEKEND, IN DE NAMIDDAG BESTELD, VOLGENDE MORGEN GELEVERD

Assortiment
VOLLEDIG EN ALTIJD VOORRADIG AAN EEN CONCURRERENDE PRIJS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikitaa 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super bestelling was snel en makkelijk geplaatst

Service
Goede service. Klantenservice is goed te bereiken en helpen je echt met alle vragen.

Aanbeveling
Goede service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GCS 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
goede informatie, snel bestelproces en snelle levering. 5 *****

Assortiment
Met name de aanvullende informatie is erg prettig

Aanbeveling
Geen enkel probleem gehad met meerdere bestellingen.

Extra toelichting
prettig is de keuze aan leveringsdagen en tijdstippen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

alexis59 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis bestellen en de volgende dag is het geleverd, thuis of elders te leveren.

Service
Snel!

Assortiment
Men verkoopt nu echt veel.

Aanbeveling
Geen enkel belemmering hier te kopen.

Extra toelichting
Snel, goedkoop, geen poespas op de website....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle en overzichtelijke site

Service
Wordt goed op de hoogte gehouden over de bestelling

Assortiment
Voor elk wat wils, zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Goede informatie gekregen na telefonisch contact gehad te hebben met de service afdeling.
Deze dame weet waar ze over praat.

Extra toelichting
Deze medewerker een pluim geven en koesteren, zijn er maar weinig van.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Svekke 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestellen, gegevens invullen en de volgende dag reeds levering

Service
Alles netjes te volgen aan de hand van mails en tijdstip van levering

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Zeer goede ervaring met onze bestelling;

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de info die je krijgt over het product is perfect.

Service
Zelf van af het moment van bestellen tot aan het product toe wordt je op de hoogte gehouden. Op een leuke manier

Extra toelichting
Zelf de doos waar ik het product in kreeg was leuk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
Breed assortiment en de monitor kon snel geleverd worden.

Aanbeveling
Goede communicatie over de levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ink 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle zoekfunctie, veel items te vergelijken

Service
Bezorgers echt top! Vriendelijk,netjes en snel

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred_Meijer 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Assortiment
Ruime keus waardoor je een goed vergelijk kan maken

Aanbeveling
Vanwege het gemak en de snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel en eenvoudig bestellen

Service
goede info en snelle verzending

Assortiment
alles verkrijgbaar

Aanbeveling
goede ervaring

Extra toelichting
eigenlijk zeer tevreden van bestelling tot levering en bezorging van pakket evt bij buren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sietske 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel te vinden, gemakkelijk te bestellen

Service
Snel bevestigingsmail en info verzending

Extra toelichting
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Volgende dag pakketje direct in huis.

Service
Product wordt goed verpakt!

Aanbeveling
Veel keus, goede verpakking, snel bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
's avonds besteld, volgende dag opgehaald bij het afleverpunt op de route op weg naar huis

Aanbeveling
Scherpe prijs, snel bezorgd, geen verzendkosten. Bovendien zorgden de site en de verpakking voor een leuke, positieve klantbeleving.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Boskopertje 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site

Service
Aansluiten gebeurde standaard en dat is elders alleen tegen betaling.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze.

Aanbeveling
Heb er goede ervaring mee en ook van anderen alleen goeds gehoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sake 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vlot te vinden, waar ik naar zocht

Service
Erg vlotte bezorging, nl de avond tevoren bestelt en de volgende ochtend bezorgd

Assortiment
Voor wat ik zocht was er genoeg keus

Aanbeveling
Best tevreden

Extra toelichting
Nee, bovenstaande spreekt voor zich

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews