coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42594 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2172 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wilko 21-09-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke shop met zeer veel keus uit allerlei producten, snelle levering en uitermate goede heggenschaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 20-09-2018 Via de website gekocht

supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondagavond besteld en maandagmorgen stond de wasmachine al te draaien. De bezorgers hebben alles keurig aangesloten. de oude machine meegenomen en ik kreeg er nog heel veel Persil Pods bij...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidi 20-09-2018 Via de website gekocht

Sneller kan niet meer !

Algemene score

9,0
's avonds om 21u besteld en 's morgens om 9u30 geleverd ! Sneller kan niet meer.

Daar hoeft toch niet meer uitleg bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cornelder 20-09-2018 Via de website gekocht

Geweldig!

Algemene score

10,0
Prima ervaringen met Coolblue. Breed aanbod, snelle levering en uitstekende service.
Als ik de keuze heb uit meerdere aanbieders, kies ik altijd voor Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dinneke 20-09-2018 Via de website gekocht

Winkelen bij Cool Blue daar wordt je blij van!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was perfect in orde, vrijdag namiddag besteld en zaterdag morgen geleverd.
iedere werknemer waar ik contact mee had was heel vriendelijk.
Ik werd blij van de positieve energie, ik raad Cool blue zeker aan!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 20-09-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snel geleverd goed verpakt en goede service webpagina is duidelijk.
Maar ik ben niet anders gewend

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 20-09-2018 Via de website gekocht

Dik tervreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk om producten te bekijken en te vergelijken met een prima advies !!!
De bestelling is gemakkelijk, en de levering is perfect.
Plus de uitleg van gebruik doormidden van een filmpje maakt me helemaal tevreden!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 20-09-2018 Via de website gekocht

Heel goed geregeld, op tijd , snel en voordelig !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ploseling laat een apparat het afweten. Coolblue sorghum er voor dat je voordelig en snel de vevanging in huis krijgt. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lodeweijck 20-09-2018 Via de website gekocht

Je kunt ervan op aan. Wat ze beloven, doen ze.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Maken helemaal waar wat ze beloven. s'avonds een printer besteld en de volgende middag printen. Na de bestelling een bevestiging en meteen een instructie hoe de printer te installeren.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Inspectioneer 20-09-2018 Via de website gekocht

Goede service en alles voor een glimlach :-)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is een hele leuke webshop! De manier waarop ze je op de hoogte houden van je bestelling is perfect en soms een beetje grappig zelfs. De nazorg/service is ook erg goed als een product toch niet geheel naar wens blijkt te zijn. Ook krijg je als extra tips en tricks toegestuurd voor het product dat je gekocht hebt. Ik heb altijd positieve ervaringen bij coolblue. Als het niets of weinig scheelt kwa prijs in vergelijking tot andere webshops, kies ik altijd voor coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ekrem Cabar 20-09-2018 Via de website gekocht

Snel besteld net zo snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website tiptop in orde, levering de volgende dag. Wat wil je nog meer. Betalingen net zo gemakkelijk en een ruime voorraad van verschillende producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 19-09-2018 Via de website gekocht

Zo hoort een webshop te zijn.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een monitor besteld bij Coolblue en kreeg deze de volgende dag meteen in huis. Tevens kreef ik een mail met een aantal handige tips op basis van het product, hoe ik bijvoorbeeld de monitor moest installeren etc. Heb vaker producten bij Coolblue besteld en ben nog steeds enorm blij met de service. Voortaan mogen ze wel even melden of er een HDMI kabel inbegrepen is, nu heb ik er 2 :).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Rouw 19-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb op deze site een slechte review geplaatst. Er was bij mij heel veel mis gegaan. Coolblue heeft hier op gereageerd en de klacht echt serieus genomen. Coolblue heeft excuses gemaakt begrip getoont en meegedacht met mij als klant. Ze hebben me zelfs verrast met een toepasselijk kado. Echt een super service!!! Ik ben helemaal om en kan coolblue bij iedereen aanbevelen. Super internet winkel. Dankjewel COOLBLUE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

herman 19-09-2018 Via de website gekocht

vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik koos voor coolblue vanwege hun goede site en klantvriendelijke benadering. Enig minpuntje was dat de bezorgers in eerste instantie een verkeerde machine bij zich hadden. Hierdoor moest ik een dag wachten en opnieuw een ochtend hiervoor inplannen. Maar de bezorgers maakten dat helemaal goed door zonder klagen het apparaat van 100 kg bij mij 3 trappen hoog te bezorgen en aan te sluiten.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

voetzoeker 78 19-09-2018 Via de website gekocht

topperje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
mooie en duidelijke webschop.
product kwam keurig op tijd.
en leuke verpakking.
ga zeker weer terug naar de site.
echte aanrader
gr. j.w.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frida 19-09-2018 Via de website gekocht

Prima winkel, maar waardeloze service bij defect

Algemene score

7,0
Had een klein defect aan een onderdeel, viel binnen de garantie. Duurde 14 dagen voordat Coolblue het in behandeling nam en vervolgens wilden ze het alsnog naar de fabrikant opsturen.
Heb aangegeven dat ze het onderdeel maar weer aan mij moeten retourneren. Heb zelf met de fabrikant gebeld, had de volgende dag, gratis want garantie, een nieuw onderdeel in huis. Dat had Coolblue dus ook zo kunnen regelen maar alle reparaties en retouren gaan via hetzelfde systeem en 't duurt allemaal lang.

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend

Reageer

Geert 19-09-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke samsung galaxy tab 2 tablet gekocht en kreeg daar een top jbl koptelefoon bij t.w.v. 120 euro!
Geweldige service was de volgende dag zonder problemen bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Janssens 19-09-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het aanbod is voldoende; de website is (gelukkig) niet flashy, maar wel duidelijk en aangenaam.
De totale aankoop procedure is super snel: zondag in de late namiddag besteld en maandag om 08:00 't huis afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A van Vessem 19-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige website en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er is veel diversiteit en de website is zeer overzichterlijk. Ook de service is super. Ik bestelde op zaterdag en ik had zondag mijn produkten al in huis. Qua prijs is het hier ook vaak goedkoper dan bij andere winkels.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hüseyin Tanriverdi 19-09-2018 In de winkel gekocht
rotterdam

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik ben aantal shoppen langs geweest op een zaterdag waar ik specifiek scherm zocht wat niemand op locatie had en pas maandag kon leveren en de cool blue mederwerker zei wij leveren ook zondag die heeft voor mij de betaling hele procces geregeld van a tot b top service noem ik dat toekomst verwachtig ik ook altijd dezelfde service!

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carin 19-09-2018 Via de website gekocht

De winkel die je laat lachen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Coolblue koop je producten, net als bij andere winkels. Coolblue is echter de enige die bij elke stap van het bestelproces een glimlach op je gezicht weet te toveren. Heel knap!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann Vlummens 18-09-2018 Via de website gekocht

Geweldig die service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de website heel overzichtig . Je krijgt een een hele goede uitleg van het product dat je koopt. De betaling is snel verlopen en ik had op Zateravond besteld en op ZONDAG is mijn pakket geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tinnus 18-09-2018 Via de website gekocht

Slechte levering

Algemene score

2,0
Bij coolblue een wasmachine besteld die de volgende dag geleverd zou worden. Netjes een tijdsvlak ontvangen maar deze levering werd halverwege de dag gecanceld. Daarna bleef het stil en zelf maar gebeld met coolblue maar konden niks doen aangezien de levering door een andere partij werd gedaan. Ik kon het best zelf bellen met deze vervoerder. Terwijl op de site duidelijk staat vervoer door eigen chauffeurs.Deze verzekerde dat de machine nog geleverd zou worden die dag ja 100% meneer. Wederom bleef het lang stil en toen alsnog weer gebeld nee dat lukt niet meer vandaag meneer. Dag thuis gebleven en zelf achter alles aan moeten bellen. Volgende dag uit eindelijk geleverd. Fouten kunnen gebeuren maar neem dan je verantwoording en los het op. Ook een compensatie voor de gemaakte kosten met een cadeau bon 25 euro te besteden in een coolblue shop binnen drie maanden is natuurlijk ook geen service.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 19-09-2018

Beste Tinnus,

Bedankt voor het schrijven van jouw review. Het is natuurlijk heel vervelend wanneer de informatie over de levering niet duidelijk wordt gecommuniceerd. Wij balen enorm dat wij jou niet de beloofde Coolblue service hebben geleverd.

Natuurlijk willen wij een tweede blik werpen op het verloop van de levering. Daarnaast kunnen wij controleren of de aangeboden vergoeding terecht is. Dit kunnen wij controleren met behulp van een ordernummer en jouw adresgegevens. Je kunt jouw persoonlijke gegevens privé doorsturen in een e-mail naar geenglimlach@coolblue.nl. Dan gaan wij op onderzoek uit.

Wij hopen jou hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als je nog andere vragen hebt, laat het ons meteen weten in jouw reactie.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Liv 18-09-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een van de weinige die het product dat ik zocht aanboden en ook nog gratis zondag levering! Helemaal top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rebecca 18-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige en super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zaterdag een telefoon besteld, had hem zondagmiddag al binnen. Compleet met hoesje en screenprotector. Ook bij eerdere aankopen ging alles heel soepel. Problemen worden altijd snel opgelost. Echt een geweldige service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Den Boer 18-09-2018 Via de website gekocht

Top site lekker modern en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lekkere moderne vlotte site en groot plus punt vindt ik dat er ook op zondag geleverd wordt en dat je weet welk uur ze komen . Topppppppp

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 18-09-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke goede webshop, grappige tekstjes waar je vrolijk van wordt.
Levering was goed te volgen en ik had het de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex Postuma 18-09-2018 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede productinformatie en snelle levering!! Ook bij een probleem geen lange lijnen en adequate service!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico Veenhof 18-09-2018 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen gaat heel simpel, en afrekenen ook. Coolblue heeft een super service. Ik had een fout gemaakt in de bezorging en dat werd zeer goed afgehandeld door medewerker. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeanette 17-09-2018 Via de website gekocht

Geweldig service met die bezorging die je zelf kan regelen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering was perfect, mooie handige doos. waar het inzat. De bezorging was heel makkelijk. Je kon kiezen uit allerlei bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hah Knoops. 17-09-2018 Via de website gekocht

Snelle en mooi verpakte leveringen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel al langer bij Coolbleu,en alles is altijd prima geleverd! De producten zien er mooi uit en mooi verpakt.Geweldig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel Drofmans 17-09-2018 Via de website gekocht

Simpelweg geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop vaak van Coolblue voor hun geweldige service ,snelle levering en goede garantie niet te vergeten 30 dagen bedenktijd waar ik persoonlijk nog nooit problemen mee heb gehad.

Kortom een geweldige keuze als je snel iets nodig hebt maar er komt dan ook een kleine premium bij voor deze geweldige service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicky 17-09-2018 Via de website gekocht

Top!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, duidelijk, zeer klantvriendelijk! Goede service , vriendelijke bezorgers . Veel informatie over het apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthur 17-09-2018 Via de website gekocht

Prima zaken doen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote klantvriendelijkheid! Accuraat, aardig en normaal tijd nemen voor de klant. Frisse benadering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbet 17-09-2018 Via de website gekocht

De online winkel die me doet glimlachen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles loopt vlot en erg overzichtelijk.
Voel me er erg veilig.
Men houd me op de hoogte.
Ik voel me er thuis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marit Tuerlings 17-09-2018 Via de website gekocht

Ruime keuze, geweldige service, keurig afgeleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ruime keuze, aantrekkelijk geprijsd en goede service bij het afleveren van het product, netjes behandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 17-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een super (online)winkel! Het bestellen gaat gemakkelijk, je wordt goed op de hoogte gehouden wat de status is van je bestelling (via de mail) én de levering volgens afspraak! Ook de bestelde producten klopte en alles functioneerde naar behoren. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerda 17-09-2018 Via de website gekocht

Vriendelijke mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb nog nooit via site besteld ,ben zo iemand dat er wat bang voor was.moet zeggen viel best mee coolblue heeft enorme keuze ,uiteindelijk toch dan die stap gezet ben mijn product dag nadien al gaan ophalen in Wilrijk daar was het personeel heel vriendelijk.Doe zo voort!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fientje 17-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreid aanbod v producten met veel uitleg. beste prijzen ook in vgl met andere shops. bestelling geplaatst, makkelijk betaald en dag nadien had ik mijn wasmachine in huis aangesloten en al. Zeer vriendelijk en bekwame leveranciers. 👍👍👍👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 17-09-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbare webwinkel die goede service verleend. Hierdoor ontstaat een goede prijs/kwaliteit verhouding. Is niet de goedkoopste op het web maar wel de meest betrouwbare, die snel levert indien op voorraad.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peggy 17-09-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering(binnen de 12 u in huis).Installatietips meegeleverd met de tablet!
Superduidelijke communicatie, relevante info op de site wat de keuze een stuk makkelijker maakt!
Kortom,aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maryam 17-09-2018 Via de website gekocht

Perfecte klantenservice en deskundige koeriers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestelde een Miele wasmachine op een zaterdagavond rond 23:50 uur. Ik ontving de wasmachine binnen 15 uur, dus zondag rond 14:30 kwamen de koeriers en zij hebben de wasmachine netjes geïnstalleerd, uitleg gegeven, een test gedaan en de oude machine gratis meegenomen. Ik ben best tevreden met Coolblue. Bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 17-09-2018 Via de website gekocht

Coolblue wordt te groot en laat steken vallen

Algemene score

5,0
Coolblue was de beste maar nu al twee slechte ervaringen achter elkaar betreffende twee defecte aparaten. Een analoge stationsklok van Nextime nu al meer dan twee maanden weg voor reparatie en een vrieskist van 300 liter die na een klachtenmelding al de volgende dag opgehaald gaat worden zonder enig overleg. De kist vriest gewoon en zit vol duur vlees waar je niet direct een oplossing voor hebt. Voor beide gevallen lezen de medewerkers van de klantenservice de mails niet goed en inlevingsvermogen is er ook niet. Het is duidelijk dat alles via een protocol moet lopen en dat er dus geen mogelijkheid is tot (simpel) maatwerk. De website van Coolblue is voor mij geen vanzelfsprekendheid meer. Helaas.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 17-09-2018

Beste Hans,

Wat verschrikkelijk om te lezen dat er 2 producten defect zijn geraakt. Gelukkig bieden wij een reparatie waarin de erkende reparateur het defect product repareert. Het is alleen niet de bedoeling dat je 2 maanden wacht op een oplossing! Wij balen enorm van de gebruikelijke Coolblue service dat ik jouw situatie niet naar voren is gekomen.

Natuurlijk kijken we graag met je mee en willen wij het verloop van beide reparaties controleren. Dit kunnen wij doen met behulp van een retournummer of een postcode en huisnummer. Jouw gegevens kun je in een e-mail versturen naar geenglimlach@coolblue.nl. Dan gaan we direct voor jou aan de slag.

Wij hopen jou hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en ontvangen graag jouw e-mail. Als je nog andere vragen of opmerkingen hebt, laat het ons direct in jouw e-mail weten.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

ES 17-09-2018 Via de website gekocht

Zeer duidelijke en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke en overzichtelijke website.
Bestellings- en betalingsstappenplan zeer duidelijk.
Alle reviews blijven staan goede en minder goede.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toos 17-09-2018 Via de website gekocht

Prima winkel met snelle service,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima website,goede vergelijking en zeer eenvoudig te bestellen.ik hou van Coolblue!
snelle service,zondagmiddag besteld en maandagmorgen de magnetron en de koelkast in huis op de afgesproken tijd.Je krijgt op tijd wat er beloofd is en daar hou ik van!
Coolblue:mijn webwinkel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huubke 16-09-2018 In de winkel gekocht
eindhoven

geweldige winkel en personeel

Algemene score

10,0
website goed te bedienen zelfs door een leek zeer plezierig personeel in de winkel altijd een bakje koffie paraat wachttijden zelfs als het druk is zeer kort.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny 16-09-2018 Via de website gekocht

Dyson v10. Ben er erg tevreden over.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zuigt uitstekend, makkelijk in gebruik, licht ingerwicht. Ik heb hem nog maar een paar dagen dus ben wel benieuwd naar de levensduur en of ik zo positief blijf. Begin is veelbelovend.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patricia 16-09-2018 Via de website gekocht

Prima service! Bestellen en de volgende dag in huis?

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze broodtrommel van Wesco was bij coolblue dezelfde prijs als bij de andere aanbieders, maar het verzenden is bij coolblue gratis! en dat scheelt weer! Toppie👍!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Socioloog 16-09-2018 Via de website gekocht

Goede kwaliteit in producten en diensten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, prima producten en goede ondersteuning. Op de website en YouTube uitleg over de (werking) van de producten. Al diverse producten besteld en nooit teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floepie 16-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk zoeken naar producten,aantrekkelijke prijzen.
Wat mij aantrekt zijn de zogenaamde "2e hands" producten,niets op aan te merken!Zien gloednieuw uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews