coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42326 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3406 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Casper 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles snel en eenvoudig

Service
Gratis retouren zonder reden met geld terug, snel antwoord klantenservicemedewerker en nemen de schuld bijna altijd op zich al maakt de klant een fout

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Geweldige winkel, goede service en bestel e vaak producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jari vander haeghen 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is vrij snel vindbaar

Service
Snel geleverd

Assortiment
Niet altijd wat je zoekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

André van Rosmalen 16-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
via de pc

Service
kreeg na een kwartier de mededeling dat het in behandeling was

Assortiment
veel voorradig

Aanbeveling
voor 23.30 uur besteld de volgende morgen voor 8.30 uur aanwezig op het afhaalpunt dit was helas niet het geval dus had ik het niet meer nodig want wij vertrokken die dag

Extra toelichting
als je beloofd dat je snel kunt leveren moet je die belofte ook nakomen, nu had ik het niet meer nodig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

franklin 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
snelle betrouwbare levering, goede terugkoppeling (track&trace) die werkt

Aanbeveling
í prima !

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Henk Jan henk jan b Breman 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goed overzichtelijk

Service
team beantwoord vragen snel en goed

Assortiment
ruime keuze en overzichtelijk

Aanbeveling
beter dan bol.com

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Caroline 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Correct en snelle service

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Geen enkel minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

firreke 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zal nooit meer twijfelen om bij julie te bestellen

Service
alles prima

Assortiment
assortiment is geweldig

Aanbeveling
200% beveel ik julie aan

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Altijd voldoende voorraad met een goede prijs

Service
Zeer snelle en juiste levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zeer gebruikersvriendelijke Website, goede prijs, snelle levering en goede service

Extra toelichting
Als Coolblue op deze voet, of nog beter doorgaat, zullen wij altijd klant blijven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke Zweistra 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk, overzichtelijk.

Service
Onmiddellijke respons op een bestelling. Uitstekende voorlichting m.b.t. levering.

Assortiment
Uitgebreid!

Aanbeveling
NIETS op aan te merken! Binnen een dag uitzonderlijk goed en op tijd afgeleverd. Laagste prijs en bovendien cadeaubon!

Extra toelichting
Lijkt me duidelijk dat ik SUPER enthousiast ben!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc uit Affligem 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk zoeken en bestellen

Service
vlotte afhandeling

Assortiment
zeer uitgebreid : de coolblue website leidt je naar het product dat het beste voldoet aan jouw behoefte

Aanbeveling
alleen maar goed ervaringen gehad met deze webshop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jan 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer snelle levering , veel keuze en kwaliteitsprodukten

Service
niks is hen teveel

Assortiment
zeer groot

Aanbeveling
zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, prima productinformatie

Assortiment
Zeer ruime keus aan artikelen

Aanbeveling
Zeer clientgerichte en efficiënte webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Els 16-07-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je word zeer vriendelijk en adequaat te woord gestaan.

Service
Zeer goede service en komen precies op het afgesproken tijdstip.

Assortiment
Voor het artikel wat ik zocht was er genoeg keus.

Aanbeveling
Voor iemand die niet zo handig is met de computer was het een makkelijk en overzichtelijk progamma.

Extra toelichting
Gekocht via de telefoon en betaald in de winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Freddy 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke web-site.

Service
Een snelle en correcte levering.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Zal hem zeker aanbevelen bij vrienden.

Extra toelichting
Doe zo verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan de Ruijter 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is zeer overzichtelijk

Service
Perfect, zondag besteld, de volgende dag om 1000 uur door KPN afgeleverd.

Aanbeveling
Site ziet er perfect uit met alle relevante informatie. Fietsendrager was nergens goedkoper dan bij Coolblue.

Extra toelichting
Makkelijk in elkaar te zetten en te plaatsen op de trekhaak. Zeer degelijke fietsendrager ook geschikt voor elektrische fietsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed gebouwde navigatie structuur. Gewoon klikken en je kan verfijnen. Ook de vergelijking met enkele modellen om de verschillen te bekijken. Goede technische uitleg per product en detailinfo over de specificaties.

Service
Alles verloopt correct, transparant en conform de gemaakte afspraken. Vriendelijke en behulpzame transporteurs.

Assortiment
Brede keuze van goedkoper tot de duurdere versies. Uiteraard zijn per merk niet alle modellen beschikbaar.

Aanbeveling
Gemakkelijk ; snel ; prijzen ; service van de levering ; ondersteunende uitleg (begrijpbaar voor een leek) op de website, met filmpjes en eventuele telefonische support indien nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super website, veel producten

Service
Snelle levering, goede contacten via de mail.

Assortiment
Ik heb alles kunnen vinden wat ik zocht, veel variatie.

Aanbeveling
Een perfecte webwinkel. Uitstekende service, supersnelle levering, ook na bestellingen op zondag. Prima innformatie via de mail, tot en met het volgen van de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Absoluut geen moeite met bestellen.

Service
Zaterdag besteld, zondag in huis. Een van de weinige webwinkels die ook op zondag leveren. Zo onderscheid je je dus.

Assortiment
Gigantisch aanbod op de verschillende domeinen van Coolblue.

Aanbeveling
Heb al meerdere producten (veelal electronica) besteld en ben nog nooit teleurgesteld geweest.

Extra toelichting
Ga zo door! Wellicht groeien jullie uit tot een soort Amazon.com. Dat mis ik hier in Nederland namelijk nog een beetje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Bakker 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website, duidelijke adviezen, reviews, uitgebreid assortiment en snelle levering

Service
snelle levering...goede communicatie en uit eerdere ervaringen perfecte helpdesk met snelle en klantvriendelijke oplossingen

Assortiment
zie eerdere opmerkingen

Aanbeveling
zie eerdere opmerkingen. Ik bestel eigenlijk altijd via coolblue wat betreft elektrische apparaten zoals telefoons en computers

Extra toelichting
ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van den Brande L 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles word klaar en duidelijk weergegeven

Service
Als men naar de webschop kijkt, staat voor inlichtingen aangaande een aankoop alle informatie.

Assortiment
Keus te over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan en Diana 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk vinden wat je zoekt.

Service
bestelling de volgende dag in huis

Assortiment
genoeg keuzes

Aanbeveling
overzichtelijke webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en gemakkelijke website

Service
Alles word waar gemaakt zoals omschreven

Assortiment
Meer dan voldoende

Aanbeveling
Super dat de bestelling voor 23:59 besteld al de volgende dag word geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website werkt gemakkelijk. Heel veel keuze en goede prijzen.

Service
Super dat ze de producten gratis thuis komen brengen en met hetzelfde gemak alle rommel meenemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpel on line bestellen, betalen en meestal de volgende dag in huis.

Service
Een apparaat werkte niet goed. Opgestuurd (makkelijk!)en een dag later een nieuw in huis.

Assortiment
Te weinig ervaring. Lijkt groot.

Aanbeveling
Zie bovenstaande.

Extra toelichting
Naast on line contact ook heel prettig via de telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rens Smit 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Tijdens bestelling chat contact gehad met medewerker van Coolblue. Keurig en service gericht

Assortiment
Zeer breed assortiment

Aanbeveling
Alles klopt

Extra toelichting
Zie hiervoor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel bestelproces, geen verborgen kosten, geen verplichting om een account aan te maken.

Service
De bezorging was, zoals beloofd, de volgende dag.
's Avonds een mailtje dat het tussen 8:15 en 9:15 zou worden en om 8:00 nog even een belletje dat ze er over 20-40 minuten zouden zijn. 20 minuten later stond de auto voor de deur.
Leuke en vriendelijke bezorgers, de wasmachine is op zijn plaats gezet, aangesloten en de oude wasmachine meegenomen.
Verder een korte instructie en een kort programma gestart om de machine schoon te spoelen.
Uitstekende service! Precies zoals je het zou wensen.

Aanbeveling
Niets op aan te merken.
Het assortiment kan ik niet beoordelen, omdat ik via Kieskeurig rechtstreeks bij de door mij gezochte wasmachine terechtkwam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny van Hooren 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is prima voor elkaar: geen gezoek, maar duidelijke informatie.

Service
Meer dan prima: je wordt keurig op de hoogte gehouden van het verloop van het proces en zijn er vragen, dan is men makkelijk te bereiken.

Assortiment
Breed assortiment: voor elk wat wils!

Aanbeveling
Alles verloopt heel vlot en soepel. Je krijgt (op tijd!) wat je verwacht. Ik had wellicht een 10 moeten geven, maar er moet altijd een uitdaging blijven om het nóg beter te doen om alsnog die 10 te kunnen halen.

Extra toelichting
Coolblue is goed bezig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Leuke website, goede producten en ben tevreden met mijn nieuwe aankoop!

Assortiment
Ik had nog een micro sd-kaart nodig maar die was niet aanwezig.

Extra toelichting
Geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Geerhard 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk kiezen en vergelijken via de website

Service
Bij twijfel kan je altijd bij het Coolblue team terecht met vragen

Assortiment
Een uitgebreid assortiment wat vergelijken en kiezen soms niet gemakkelijk maakt, maar dat is dan weer meer een luxeprobleem

Aanbeveling
Prettige omgeving gemotiveerd team van medewerkers, je kan er zelfs iets drinken en een aantal producten bekijken en in werking zien zoals TV's en tablets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piet 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk zoeken op duidelijke website.je vindt gemakkelijk het produkt wat je zoekt.

Service
ze doen wat ze beloven:voor 23.59 besteld,de volgende dag in huis.

Assortiment
ruim assortiment.je vindt wat je zoekt.

Aanbeveling
goede en duidelijke webshop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mariska 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Fantastisch.''s avonds om 22 uur besteld... volgende dag weer wassen

Service
Directe bevestigingen en statusupdates. Bezorging met volledige installatie. Oude apparatuur wordt meegenomen

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Gemak. Snel. Service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rita 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijk

Service
Inderdaad met de glimlach (bezoek aan de shop bijna bij sluitngstijd en toch nog geholpen)

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Kan niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Blok 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb even een kabeltje nodig dat ik nergens in de winkels (niet-coolblue winkels) kan vinden en hier kan ik het gewoon dezelfde dag laten leveren

Service
Onwijs snel :D

Assortiment
Zoals eerder genoemd, een kabeltje dat nergens anders voorkomt hier natuurlijk wel

Aanbeveling
Wat is er fout aan coolblue? Eigenlijk helemal niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingeborg 15-07-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heldere webshop. Levering thuis of bij een pickup point.

Service
Retour zonder reden, Deze mentaliteit geeft enkel tevreden klanten!

Assortiment
Nog nooit iets niet gevonden.

Aanbeveling
Communicatie is helder. Personeel in de winkels echt heel vriendelijk en de benadering met een vleugje humor op banners en deuren is top.

Extra toelichting
Hou dit vast, het is zeldzaam in de sector!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DorSt 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Extreem gemakkelijk, als je thuis bent of je pakje in de bus past

Service
staan altijd paraat om je te helpen en komen hun belofte na.

Assortiment
Praktisch alles is er terug te vinden.
Zeer scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ries 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden wat je zoekt

Service
Prima; ook telefosche beantwoording van vragen

Assortiment
Breed assortiment, ook qua soort

Aanbeveling
Goede ervaring.

Extra toelichting
Negens en tienen geef ik nooit!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Noël 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website. Vooral de productvideos + revieuws zijn vaak een meerwaarde.

Service
Altijd de volgende dag geleverd geweest. Producten zijn goed verpakt. Tot op heden foutloze leveringen.

Assortiment
Goed assortiment. Mag van mij nog uitbreiden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kennetth 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
In de middag besteld, volgende ochtend in huis.

Service
Duidelijke emails ter bevestiging van de order en verzenden. Als in de mail van PostNL ook nog zou staan tussen welk tijdstip het pakket bezorgd zou worden, is het helemaal af!

Assortiment
Het specifieke artikel wat ik zocht heb ik gevonden.

Aanbeveling
Al vaker besteld. Elke keer het artikel snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maurice 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooie, duidelijke site met (als je het nodig hebt) vriendelijke mensen die je graag helpen.

Service
De 10 zegt al genoeg! :)

Assortiment
Een 9 omdat ik toch soms voor sommige producten bij andere, meer gespecialiseerde winkels moet kijken. (helaas...)

Extra toelichting
Toch wel een 10 voor de algemene "beleving".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alle artikelen gemakkelijk te vinden.
met stap voor stap uitleg over bestelproces

Service
uitleg over gebruik van artikelen via video`s duidelijk aanwezig
correcte levering de volgende dag en aansluiting van de wasmachine

Assortiment
keuze uit verschillende merken en prijzen met vergelijkingssite

Aanbeveling
ruime keuze
snelle levering en goede uitleg

Extra toelichting
voor een volgende aankoop zal ik zeker coolblue.nl raadplegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk online bestelling,overzichtelijk en duidelijke informatie

Service
Perfecte service,wordt geïnstalleerd en nog extra uitleg gegeven.

Assortiment
Enorme keuze

Aanbeveling
Dit is hoe een winkel hoort te zijn

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anonymous 15-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Aanbeveling
Het geleverde fornuis had niet zoals op de website vermeldt een gasaansluiting links en rechts, maar enkel rechts. Hierdoor moest het fornuis weer opgehaald worden en een nieuw besteld worden. Informatie op de website van cool blue was niet correct.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Willeke 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag voor 23 uur bestellen, betekent de volgende dag in huis.

Service
De creditcard betaling werd niet geaccepteerd, na een belletje werd de betaling door een medewerker opnieuw gedaan met een betalingslink. Dit werkte perfect.

Assortiment
Genoeg keuze!

Aanbeveling
Ik ga zeker weer kijken, mocht ik iets (snel) nodig hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Om 9 uur 's avonds een tas besteld en de volgende dag om half 12 's ochtends was hij al bezorgd.

Service
Hele snelle probleemloze levering

Assortiment
Er was genoeg keus voor de soort tas waar ik naar op zoek was en hij was ook nog eens flink afgeprijsd.

Aanbeveling
Als ik nog eens een tas nodig heb neem ik nog een kijkje in jullie webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

anita 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Echt top service!

Assortiment
Speelgoed afdeling niet een heel groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

paul verspeelt 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kiezen, bestellen en betalen van thuis uit.

Service
's Avonds besteld, 's anderendaags om 10:30 u. in de bus.

Assortiment
Ruim assortiment aan concurrentiële prijzen.

Aanbeveling
Het vertrouwen dat er ook een fysieke winkel is, waar ik zou terecht kunnen bij eventuele problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudige bestelwijze

Service
Prima op tijd geleverd

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Alles loopt op rolletjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
breed assortiment. gemakkelijk om producten te zoeken met de filters en te vergelijken.

Service
Prima levering en op tijd zoals beloofd. Leveradres vrij te kiezen.
Ik heb nog geen ervaring met defecte toestellen waardoor ik daarover dus niet kan oordelen.

Assortiment
ruime keuze uit een breed assortiment.

Aanbeveling
Ik heb geen slechte ervaring met coolbleu. Ruime keuze, scherpe prijzen en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rotterdam65 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke website. Eenvoudige om producten te zoeken, vinden en bestellen.

Service
qua levering duidelijke stappen, wordt goed op de hoogte gehouden van de levering, snelle levering volgens afspraak. vragen / klachten / retourzending geen ervaring mee.

Assortiment
sommige producten veel keus, andere producten minder keus (is ook logisch, want je kan niet elk product en model verkopen). Prijs goed.

Aanbeveling
goed, overzichtelijke website, snelle levering en komt leveringsafspraken na.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Els 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon direct vinden wat ik zocht. De site werkt duidelijk. ER waren voldoende betaalmogelijkheden. Kortom. Misschien wel een tien waard!

Service
De bestelling is correct en snel verzonden.

Assortiment
Cool Blue had exact het artikel dat ik zocht. Daarnaast kon ik het product vergelijken met andere producten van gelijke aard, zodat mijn keuze weloverwogen was.

Aanbeveling
Ik heb geen minpuntjes kunnen ontdekken. Geweldig aanbod, mogelijkheden en een duidelijk site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews