coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42591 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Helmie 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel en makkelijk shoppen, handige website

Service
Gewoon netjes en goed

Assortiment
Veel keuze, dus een 8

Extra toelichting
Gewoon zoals het hoort, zo zouden ze het allemaal moeten doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cor Kevenaar 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede duidelijke shop

Service
het hele systeem is heel klant vriendelijk en heel persoonlijk, en je wordt goed op de hoogte gehouden van alle fases van het proces.

Assortiment
er is heel veel

Aanbeveling
gewoon heel goed, doet wat ze beloofd

Extra toelichting
ik vind het systeem van klant benadering top, geeft je het gevoel of je inde winkel staat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xavier Weekers 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website maakt alles super klantvriendelijk en is super georganiseerd.

Service
's Avonds voor 23.59 besteld, de volgende dag al gratis aan huis geleverd, kan het beter? Niet goed? Gratis retourneren... On-ge-lo-fe-lijk.

Assortiment
Het meeste is beschikbaar.

Extra toelichting
Als iets niet meer leverbaar is, gooi het dan van de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nuyts Pascal 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De volledige website is goed duidelijk . Niet lang moeten zoeken en de afhandeling is heel duidelijk .

Service
Nog laat besteld en de dag erop al thuis geleverd en alles netjes verpakt .

Assortiment
Er is wel genoeg keuze dat je wel vind wat je zoekt .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jefke 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Was mijn eerste bestelling, dus moet nog wat ervaring op doen.

Service
Zeer snelle en correcte levering

Assortiment
Ik wist wat ik nodig had en heb daardoor niet moeten zoeken.

Aanbeveling
Alles is perfect verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dani17 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Als je al weet wat je wilt kopen, dan is het dit manier van kopen ideaal

Service
Een klantvriendelijke en snelle service

Assortiment
Ik kan bijna alles bij Coolblue bestellen

Aanbeveling
Een goede en doeltreffend bedrijf! Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andy 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudige en overzichtelijke site

Service
Fantastisch, om 18 u besteld en dag later om 13 u reeds geleverd

Assortiment
Heel groot assortiment

Aanbeveling
Scherpe prijzen en vlugge levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cool blue 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ik kreeg 's anderendaags onmiddellijk mijn pakketje geleverd in de winkel die ik wilde

Assortiment
Er was geen Rode surfacepen voorhanden

Aanbeveling
Gemakkelijk en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gerard 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Accessoire vinden was wel even zoeken

Service
Voor zover ervaren volgens de gewekte verwachting

Assortiment
Prima

Extra toelichting
Cool bleu : de snelle online shop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B Dries 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijke website. Snel wegwijs door het ruime assortiment.

Service
Er is niets aan te merken op de service, zeer vriendelijk en snel geholpen als er problemen zijn. Top!

Assortiment
Ruim aanbod die voor elk wat wils biedt.

Aanbeveling
Een aanrader als je snel iets nodig hebt. Kwaliteit is ook een pluspunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RP 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime keuze tegen een lage prijs in vergelijking met andere webshops. Goede keuze tussen betaalsystemen, leveropties,... Gebruiksvriendelijke website!

Service
Bestelling geplaatst om 10u 's avonds en de volgende dag voormiddag reeds geleverd!

Assortiment
Ruime keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilbert De Klerk 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het snel vinden van uw product.

Service
Snel en correcte levering.

Assortiment
Goed ingepakt en diverse keuzes van het product.

Aanbeveling
Het is zeer gemakkelijk kiezen , betalen en thuis krijgen.

Extra toelichting
nogmaals, gemakkelijk kiezen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JF 12-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
Het product werd niet geleverd op de beloofde datum. Bovendien zette de pakjesbezorger het gewoon achteraan op het terras zonder een briefje of dergelijke achter te laten waarop dit vermeld werd.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

Patrick 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudig om te bestellen. Simpel bestelproces.

Service
's avonds laat besteld, 'anderendaags om 8.45 u al geleverd.
Onmiddellijk op de hoogte gebracht via mail, later met sms. Factuur onmiddellijk via email.

Assortiment
Zeer groot assortiment, gamma in alle artikelen. Veel merken, veel keuze.

Aanbeveling
Alles was perfect: bestelling, verloop van het aankoopproces de eenvoudige verwerking en hieropvolgend de snelle levering.

Een echte aanrader!

Proficiat aan het COOL BLEU team.

Extra toelichting
Ja, ik ben een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meeus 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
de service was geweldig, ik wist niet dat de site Als er een verbetering te doen Ik spreek Frans maar omvat Nederlands als de site zou beide talen zou perfect zijn
Motiveer je beoordeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eward 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemak dient de mens, en Coolblue doet dit.
Duidelijk, snel en betrouwbaar.
Afspraak is afspraak.

Service
Goede service per mail en telefoon, vragen worden goed beantwoord en/of indien nodig opgezocht.
s'avonds besteld, de volgende dag voor 15.00 uur geleverd. Helemaal top.

Assortiment
Goed overzichtelijk en voldoende assortiment aanwezig.

Aanbeveling
Goede en duidelijke informatie, vooral over onderwerpen of dingen die nog niet zo bekend zijn.

Extra toelichting
Nee, ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vanhoucke Ronny 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prachtig aanbod

Service
Beter kan niet

Assortiment
Grote geweldige keuze

Aanbeveling
Aan Jan en alleman aan te bevelen !!!!!!!!!!!!!!!!

Extra toelichting
Doe zo voort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Besser 12-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Gemak
snel geleverd op locatie naar keuze

Service
De laptop was alleen bij coolblue te koop. De eigen revieuw is fake. Dit product is beneden de maat. Ook veel softwaretroep er in zodat hij niet vooruit te branden is. Als ik het er niet uit krijg gaat hij terug.

Assortiment
Eigen assortiment zodat een vergelijk moeilijk wordt.

Aanbeveling
Dit product stelt teleur. Vertrouw de revieuw niet.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Ien 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een duidelijke website, met goede filters waardoor je snel de goede keuze maakt

Service
Snel en zorgeloos

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Eerste keus voor electronica aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthieu 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk online te bestellen

Service
Snel en correct geleverd

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
snelle correct levering, veel keuze, makkelijk te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvan 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
om 20h de bestelling doorgegeven en de volgende dag om 9h30 was het pakje thuis !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk via de webshop

Service
Je hoeft de deur niet uit wanneer je online bestelt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel Thiels 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Winkelen verloopt vlot.

Service
Coolbleu moet zijn besteller van pakjes (Bpost) toch maar eens onderzoeken naar de dienstbaarheid van Bpost. Pakje kwam een dag later dan voorzien. Heb al veel besteld op andere winkels op internet en geen een die de datum van bestelling overschreed. Ik weet wel dat er op de pagina staat dat het een dag langer kan duren. Ofwel moet vandaag besteld morgen geleverd aangepast worden. Heb alleen met bpost problemen. Mensen van TNT zijn altijd op tijd. Iets om over na te denken?

Assortiment
Uitgebreid gamma.

Aanbeveling
Ondanks de problemen die ik ondervond met Bpost is het toch voor mij de beste winkel om mee te werken.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Van Berghen 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
geen rompslons alles eenvoudig supper

Service
afspraken zo als het hoord

Assortiment
goed overzicht

Aanbeveling
super en gemakkelijk wepshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidi 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijk en ruime keuze.

Service
';s Avonds besteld en de volgende dag al in huis. Super.

Assortiment
Prijs was dezelfde als op een andere site. De gratis levering en de leveringstijd heeft de doorslag gegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dvanreeuwijk 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen en de volgende dag ontvangen!

Service
Zowel particulier en zakelijk een prima service.
Weten wat ze verkopen, door product kennis. Ook de retour service is top.

Assortiment
Ruim assortiment en vaak ook de scherpste prijs.

Aanbeveling
Coolbleu is voor mij de nr 1 webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veronique jacobs 12-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
gebruiksvriendelijke site

Service
ik telde op 24 u, na 48 u was het er nog niet, ik had een verjaardag van een kind en de kado was er dus niet op tijd

Aanbeveling
liever er op staan dat het 48 u duurt en het er dan is als dat er 24u staat

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

E Vertessen 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Mijn bestelling werd niet de dag erna geleverd zoals beloofd wordt op de site (ook al had ik voor 23:59 besteld!)

Extra toelichting
Alles vlot verlopen enkel de te late levering is spijtig

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

PePe 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vlot en simpel te kiezen en bestellen

Service
supersnelle levering

Assortiment
Groot assortiment en redelijk goede prijs

Aanbeveling
gemakkelijk,snel en redelijke keuze aan redelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Remko 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijk en duidelijk

Assortiment
ik kijk altijd eerst op coolblue en slaag vaak gelijk

Aanbeveling
prettig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KoenCarmen 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
laat op de avond bestellen en toch de volgende dag in huis! en hele duidelijke website

Service
goede informatie naar bestelling en die ook klopt!

Assortiment
alles wat ik zocht gevonden, dus voor mij compleet

Aanbeveling
voor de webshop perfect, winkel geen ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d0tm4tr1x 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Wat kan ik hier over zeggen...om 22:30 besteld en de volgende dag binnen.

Assortiment
Bestelde artikel was behoorlijk gedateerd. Foto winkel had dat al lang niet meer. CoolBlue dus wel!

Aanbeveling
Mooie score, 10 had ook gemogen maar er zal altijd wel wat te zeuren over blijven. Al zou ik nu niet weten wat,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carl 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel gevonden

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
veel keuze , snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Stevens 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het gemak

Service
Ik koop veel op internet maar nog nooit bij coolblue dit was g/d week voor het eerst. S'avonds om half elf besteldt s'morgens de volgende dg al thuis.

Assortiment
Goed arsortiment flinke keuze ook.

Aanbeveling
Alles perfect geregeld zo ook de informatie rondom de bestelling.

Extra toelichting
Ik ga voor coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sanderc2 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke en overzichtelijke website.

Assortiment
Gewoon veel, heel veel!

Aanbeveling
Geen omschrijving nodig! Goed is gewoon goed!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk gevonden wat ik nodig had.

Service
Alles correct verlopen, bestelling aan huis 's anderdaags zoals beloofd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Meta 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede keuzemogelijkheden, duidelijke website.

Service
Snelle afhandeling, na de bestelling netjes op de hoogte gehouden en product, zoals beloofd, de volgende dag thuisbezorgd.

Assortiment
Ruim assortiment, gunstig geprijsd.

Aanbeveling
Gewoon een goed bedrijf, duidelijk en correct.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden wat je zoekt

Service
Duidelijke en zeker

Assortiment
Gewoon goed

Aanbeveling
Gewoon goeie ervaring met alle punten

Extra toelichting
Super leuke leverings-doos. Word je vrolijk van

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rockhouse frances van t oever 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel , simpele website

Service
volgende dag keurig in huis

Assortiment
alles in huis

Aanbeveling
geen commentaar

Extra toelichting
nu wel een bon van 100 euri ? ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Avery Leerling 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Echt een supper bedrijf als je gewoon iets besteld op zaterdag krijg je het gewoon mooi zondag gratis nog en op tijd afgeleverd en niet pas aan het end van de dag supper!!

Service
Helemaal top

Assortiment
Ze hebben gewoon alles zo'n beetje

Aanbeveling
Ik zou het zekker aan anderen adviseren zekker door de snelle zending

Extra toelichting
Coolblue ga vooral zo door!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Super gemakkelijk bestellen en betalen. Daarna snelle levering. Goed verpakt met leuke folders. Top gedaan en prima product!

Extra toelichting
Afterpay zou nog handiger zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mien Maas 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website was duidelijk. Ik kon snel vinden wat ik zocht. Ook de bestelling was zo geregeld

Service
De bestelling is volgens afspraak geleverd. Qua retourservice kan ik niet over oordelen. Het apparaat sluit aan bij mijn wensen en ik ga het gebruiken.

Assortiment
Het assortiment was ruim voldoende.
Het product heb ik bij geen andere aanbieder voor deze prijs kunnen vinden.

Aanbeveling
Ik ben tevreden over het zaken doen met Coolblue en kan het iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kan het bestellen van uit je zetel

Service
Super goed woensdag besteld en vrijdag al geleverd

Assortiment
Heel goed !!!

Aanbeveling
het is heel gemakkelijk zo snel heb je het in de winkel nog niet .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philippe 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
direct gevonden wat ik zocht

Assortiment
er wa er wat ik zocht, en de prijs was de 'officiele prijs'
had wel een lager prijs gevonden maar moet kms rijden

Aanbeveling
tevredenheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margo 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles goed te vinden

Service
Binnen 24 uur bezorgd👍

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Top winkel en lage prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Evy 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Altijd correct, leuke prijzen, interessante reviews die helpen om te beslissen over je aankoop

Service
Bij problemen van eender welke aard,staat er steeds een oplossing opmaat klaar (geen wonderen verwachten, maar je mag er zeker van zijn dat ze alles doen wat mogelijk is om zo snel en correct mogelijk een probleem op te lossen)

Assortiment
Je vindt er bijna alles!!!

Aanbeveling
je hoeft niet de deur uit, met een paar klikken vind je alles wat je zoekt, makkellijk betalen,snel en correct geleverd of ophaalbaar...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Oei wat zijn ze snel!

Assortiment
Precies goed

Aanbeveling
Snel, goede prijs en gemakkelijk

Extra toelichting
Heel goed dat ik geen account hoefde aan te maken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke vormgeving

Service
Geen levering de dag na de bestelling

Assortiment
Beperkt op het type toestel waarvoor ik interesse had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 12-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
Prima te vinden

Service
Geen korting toegepast op de combi. 4 dec besteld voor Sinterklaas en krijg je een folder inde doos waar toestel €20,-- goedkoper staat afgebeeld. Bellen, mailen en appen maar alle deuren gaan gelijk dicht. Het woord service heeft voor menigeen een andere betekenis dan bij coolblue

Aanbeveling
Krijg je bij je bestelling een folder in de doos waar toestel €20,-- goedkoper staat afgebeeld. Bellen, mailen en appen maar alle deuren gaan gelijk dicht. Het woord service heeft voor menigeen een andere betekenis dan bij coolblue

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 12-12-2015

Beste Erik,
We vinden het ontzettend jammer om te lezen hoe dit is gelopen. We zouden dit graag recht willen zetten voor je.
Zou je ons dan ook kunnen voorzien van het ordernummer? We gaan het dan direct netjes oplossen voor je.
Alvast bedankt voor de medewerking.

Reageer

Jean De Schryver 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Product snel gevonden en heldere uitleg.

Service
'sAvonds om 23u besteld, de volgende morgen om 8u thuis!

Aanbeveling
Dit was de eerste maal, maar alles was dik ok!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews