coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3462 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Richard 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed te vinden wat ik nodig had.

Service
op zondag bezorg en mooi op tijd ,was erg verrast daar over.

Assortiment
ja kon het goed vinden.

Aanbeveling
snelle servies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alci 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles wijst voor zich.

Service
Voor middernacht besteld volgende dag in huis... top service erg fijn.

Assortiment
Veel keus... voor ieder wat wils

Aanbeveling
Dikke 8 verdient beste prijs fijne kortingen goede en snelle service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rene 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 08-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,7

Service
Koerier te laat en vervolgens niet bereid oude koelkast mee te nemen hoewel dat was afgesproken.

Extra toelichting
Service etcetera prima maar koerier aan wie is uitbesteed niet.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 08-12-2015

Hey Marc, erg vervelend om te lezen dat de levering niet is gelopen zoals je van ons mag verwachten. We kijken graag even met je mee, heb je een ordernummer voor ons?

Reageer

roy 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te bestellen via de internet site.
makkelijk te bereiken via mail,telefoon,Facebook

Service
Helaas was mijn bestelling vertraagt, door een Cyberaanval bij de vervoerder. Cool blue deed er alles aan om het pakketje zo snel mogelijk te bezorgen.Ik heb netjes de 10,- euro weer terug gekregen wat ik daar voor extra had betaald om het pakketje de zelfde dag nog binnen zou hebben

Assortiment
Veel artikelen op voorraad.

Aanbeveling
Fantastische winkel echt een aanrader!!!

Extra toelichting
Bedankt Cool blue voor de service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Klein 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op Coolblue kan je heel makkelijk vinden waar je naar op zoek bent, alles wijst zichzelf. Vaak hebben ze ook nog de voordeligste deal.

Service
Met name het contact over de bestelling, de levering en de aanlevering van het produkt mag zeer goed worden genoemd, de koeriersdienst die Coolblue gebruikt is in mijn ogen de beste die je kan hebben, niks is teveel, hulp bij het uitladen en uitpakken, verpakking kon meteen mee, ideaal en zeer vriendelijk.

Assortiment
Wat je ook zoekt, Coolblue heeft het vast wel.

Aanbeveling
Een hele prettige winkel om te shoppen, meestal de voordeligste, maar zeker degene met de beste service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
als je bij het vakje zoeken ingeeft wat je hebben wil, kom je zonder problemen daar waar je wezen moet.

Service
keer telefoon hoes gehad die na drie dagen al barsten vertoonde, had coolblue nog aan de lijn toen kreeg ik al een mail dat de nieuwe gratis onderweg was.kan het nog beter ? denk het niet.

Assortiment
keuze is heel divers dus van sommige producten kan je wel eens iets niet hebben

Aanbeveling
ze doen wat er belooft word,en service is ongekend. een dikke aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Teuntje 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
's avonds besteld en toch nog op tijd een kadootje voor de Sint op zondag.
Super makkelijk.

Assortiment
heel veel keus en met een scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Monique Geybels 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Producten op een overzichtelijke manier aangeboden. De bestel-site werkt uitstekend dus in een wip heb je doorgegeven wat je nodig hebt.

Service
Zaterdag besteld, zondag geleverd. Als dat geen goeie service is dan weet ik het ook niet ! Bravo !

Assortiment
Heb nog niet echt alles bekeken maar in het gamma dat mij interesseerde was er een ruim aanbod.

Aanbeveling
Alles zo vlekkeloos verlopen dat ik de volgende keer niet zal aarzelen de online shop opnieuw te bezoeken.

Extra toelichting
Mijn bestelling is een cadeau, dus het moet nog in de smaak van de ontvanger vallen natuurlijk. Indien dat niet zo is, wil ik deze set inruilen voor een gelijkaardig product, maar in een licht verschillende uitvoering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mari 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen gaat zonder poespas.

Service
Levering verloopt super vlot en snel.

Assortiment
Er is veel (maar niet alles natuurlijk...)

Aanbeveling
Ik zou hier nog wel een keertje kopen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CB 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel vinden waar ik naar op zoek was

Service
Levertijd werd voor 100% nagekomen.

Assortiment
Prijs was gunstiger dan bij anderen

Aanbeveling
Zeer goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lizzy 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Superhandig website met veel keuze en veel informatie, bestellen is zo gedaan (ook gevaarlijk ;-)

Service
Zeer klantvriendelijk en klanttevredenheid staat hoog

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Ik ben voornemens om alleen nog maar hier te kopen. Producten zijn niet duurder dan elders en er wordt snel geleverd en als er wat is wordt het altijd netjes en snel opgelost

Extra toelichting
Blij dat ik ze (eindelijk) ontdekt heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cuyx peter 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de luie zetel een perfect overzicht

Service
Alles naar wens verlopen, correcte levering enz.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bultinck Patricia 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft niet buiten te gaan,en heb toch de nodige info

Service
Gisteren besteld, morgen geleverd.

Assortiment
Voldoende artikelen, en ruim gamma.

Aanbeveling
Gewoon super handig

Extra toelichting
Ik koop enkel via de web scop,en die voldoet ruim aan mijn eisen,en ik ben wel een moeilijk persoontje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MD 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website. makkelijk te bestellen

Service
zaterdag besteld, zondag in huis!!

Assortiment
Had de beste prijs in vergelijking met andere winkels

Aanbeveling
super makkelijk, super snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jenneken van amersvoort 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is gemakkelijk en niet te ingewikkeld

Service
Prima service

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Prima om te winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 08-12-2015 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Een nummertje nemen en snel bediend worden,wat moet een mens meer hebben.

Service
vriendelijke ,behulpzame verkoper!

Aanbeveling
Via de site kun je alles gemakkelijk opzoeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M de Vries Pijlman 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijk te vinden

Service
Het kan niet beter, voorraad, bestellen, email ontvangen met bestelling en trackingcode. Volgende dag in huis, kortom alles wat is beloofd gebeurd ook.

Assortiment
duidelijkheid

Aanbeveling
Prima zaak, goede prijs.

Extra toelichting
Dit blijft zeker mijn winkel voor volgende bestellingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tania 08-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
product werd erg snel geleverd

Service
idem. Ook goede en duidelijke omschrijving van het product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gunther 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk en snel bestellen

Service
had verkeerde gegevens ingegeven en via de telefoon is dit onmiddellijk in orde gebracht

Assortiment
niet te evenaren

Aanbeveling
ik kan her geen enkele negative beoordeling geven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia L 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is zeer overzichtelijk opgesteld. De winkel doet ook alles voor je, jij hoeft enkel je producten te kiezen, betalen en de rest wordt voor jou gedaan!

Service
De klantendienst is zeer goed beschreven en staat steeds klaar voor al je vragen. De leveringen zijn perfect op tijd en kloppen precies met wat de website aanbiedt omtrent de dagen van levering. Zeer snel, zeer vlot!

Assortiment
Je kan op de website allerhande elektronica vinden, wat zeer fijn is! PC's, wasmachines, TV's, je noemt maar op, Coolblue heeft het! Jammer genoeg kan je voor zeer specifieke onderdelen, zoals bijv. een laptopaccu, niet bij deze winkel terecht.

Aanbeveling
Zeer betrouwbare winkel, fijne omgeving om online inkopen te doen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Robert 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig om te zoeken en bestellen. Prijs, verzendingskosten en levertermijn duidelijk aangegeven.

Service
snelle levering: zaterdag avond besteld, zondag middag geleverd.

Assortiment
ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

merckx marita 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
winkel bezoeken vanuit je zetel, super

Service
perfecte, snelle service, een aanrader

Assortiment
zeer ruim voldoende

Aanbeveling
alles verliep probleemloos en zeer vlot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mandy 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kind kan de was doen. Dat was het gemak van een product uitkiezen en de bestelling plaatsen :-)

Service
Het verbaasde me aangenaam. De video van het product wat ik wilde kopen en na bestelling de duidelijke, snelle communicatie. Heb gelachen om hetgeen ze me online boden tegen de ongeduld om te moeten wachten op mijn product!

Assortiment
Ik heb gericht op een product gezocht en kwam toevallig op deze site een aanbieding tegen. Heb me dus verder nog niet georienteerd op deze site.

Aanbeveling
Eindelijke eens een aanbieder die erboven uit schiet qua opbouw site, het aanbieden van produchten, zondagslevering en daarnaast ook nog eens een persoonlijk gevoel geeft.

Extra toelichting
Gooi vooral lekkere aanbiedingen op Coolblue, dan laten jullie "de concurrenten" behoorlijk ver achter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

T 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld, morgen in huis en de bestelling klopt gewoon. Eigenlijk zoals het hoort, raar dat dit verrassend is, zo zou iedere shop moeten werken

Service
Retourservice die je goed op de hoogte houdt, oke ik moest eventjes wachten maar ze sturen een mail waarin dat aangegeven wordt. Verwachtingen managen doen ze super

Assortiment
Alles wat ik nodig heb wanneer ik het nodig heb

Aanbeveling
Zoals het hoort, dank Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steve 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij Coolblue bestellen is altijd leuk. De dag erna heb je het al in je bezit. Het is makkelijk om vanuit je zetel bestellingen te doen, zeker als je geen vast uren hebt om thuis te komen. De winkels mogen al gesloten zijn bij coolblue zijn ze altijd in de weer en de dag erop kan je je pakketje thuis of bij de post verwachten zials je het zekf wil.

Service
Service is echt een topper. Zaterdag wilde mijn oudste zoon een speciale cover bestellen voor zijn ipad. We waren zondag toch thuis dus beslisten we om het pakketje op zondag te laten leveren. We hebben de bestelling gedaan zateravond rond 21h en zondag om 13h30 stond er hier al iemand aan de deur met mijn zoon zijn hoesje. Toppie dus 👍

Assortiment
Het assortiment van coolblue is echt heel groot, dus waarom zou ik nog ergens anders bestellen. Voor mij is dit een makkelijke mannier van shoppen, altijd en wanneer wij het willen.

Aanbeveling
Een dikke 10 omdat jullie het verdiennen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laevaert K 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
kijken, bestellen, betalen en genieten slechts 1 klik van je verwijderd!

Service
Bij geen enkele (web)winkel zulke service gehad, snel & steeds vriendelijk antwoord

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze

Aanbeveling
Zonder twijfel 1 van de beste (web)winkels in België!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom VH 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
supersnelle levering, zelfs op zondag

Service
nog geen motivatie maar snelle levering is al een begin

Assortiment
laatste versie enkel te koop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Owen 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles verloopt soepel en makkelijk te vinden

Assortiment
Altijd precies wat ik zoek is aanwezig

Aanbeveling
Elke bestelling kwam precies zoals vermeld aan, de prijzen zijn zoals ze horen te zijn. Super winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniela Schulz 08-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Alles goed terug gevonden op de site

Service
Super snelle correcte levering, zelfs op zondag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André vercauteren 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk

Service
Levering zoals medegedeeld

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Geen enkel probleem met eerdere en laatste bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Polman Patrick 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is overzichtelijk goeie beschrijving van het product en goede reviews. Alles is makkelijk te vinden.

Service
Snelle afhandeling met betaling en snelle levering.

Assortiment
Vond gelijk wat ik zocht.

Aanbeveling
Overzichtelijke klantvriendelijke site. Scherp geprijsd. Goeie en snelle service en levering van producten.
Klanten service weet ik niet geen ervaring mee ,omdat alles steeds perfect geregeld was. Ik blijf zeer zeker een trouwe klant van coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fab 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Uitermate snelle levering.

Service
Zie boven. Hoeveelheid cookies op de site mag echter minder, zonder dat je per direct van alles moet gaan uitschakelen.

Assortiment
Dit is een 1e bestelling en 1e ervaring.

Aanbeveling
Zie vorige vraag

Extra toelichting
Zie dat er geen echte productvraag bij staat en dat is dan weer jammer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fijne betrouwbare webwinkel 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
snel geleverd en netjes verpakt

Assortiment
had van mij wat uitgebreider gemogen, is erg "mainstream"

Aanbeveling
Fijne, betrouwbare webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marc 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super en snel. Elke keer weer als ik iets bestel! Top!

Service
Top!

Assortiment
Zeer uitgebreid en supersnel geleverd!

Aanbeveling
Prima winkel! Supersnelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Konings 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles snel gevonden met duidelijke specificaties

Service
steeds goed geholpen, ook bij een klein probleem direct telefonische support gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luka 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk en supersnelle bezorging, zelfs op zondag.

Service
De mails zijn erg leuk geschreven.

Assortiment
Heel veel producten, ook minder dure.

Aanbeveling
Makkelijk en snel uitzoeken wat echt bij je past.

Extra toelichting
Top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wegro 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede duidelijke website. zo goed als alles te krijgen en snelle levering.

Service
Bij reclames snelle reactie en ruil.

Assortiment
Bijna alles te verkrijgen

Aanbeveling
Hier shoppen is als echt winkelen in je luie stoel

Extra toelichting
gewoon een prettig uitgekiend bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Folkert van Dongera 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen is simpel en snel!

Service
Je kunt het terugsturen als je wilt. Ook de klantenservice mailt snel terug

Assortiment
Groot assortiment voor een goede prijs

Aanbeveling
Top internet winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luma 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima website

Service
zaterdagavond besteld, zondagmiddag geleverd op afgelegen adres

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elmarco 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Geen gezeur bij ruilen en op tijd je geld terug.

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Hen geen slechte ervaringen met Coolblue. Alleen maar goede

Extra toelichting
Hou het zo overzichtelijk en simpel als het nu is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site

Service
Had een vraag over een toestel, snel (correct) antwoord gekregen

Assortiment
waarom blijven oude modellen nog in de lijst staan? ze kunnen niet meer besteld worden en maken het zoeken moeilijker.

Aanbeveling
gemakkelijk en goed geprijst, wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Niko 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle en nette afhandeling/levering.

Service
Zeer prettige klantenservice en goede updates over de status van de bestelling.

Assortiment
Qua elektronica is er ontzettend veel, maar (bijvoorbeeld) de keuze in speelgoed is enigszins beperkt. Ik wilde een 7 geven, maar de prijzen zijn dan weer ontzettend scherp.

Aanbeveling
Betalingsproblemen werden door de klantenservice zeer snel en netjes opgelost. De levering is ontzettend snel. Daarbij wordt je goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Luc De Keyser 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel handig

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Goede service zonder huis te verlaten

Extra toelichting
Wij zijn heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benoit 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website en zeer gebruiksvriendelijk

Service
correct en snel

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
enkel maar goede ervaringen tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilkomorsink 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dit is een top bedrijf, geen verzendkosten, een scherpe prijs,leuke aanbiedingen, goed bereikbaar (contact) en super snel.

Service
Sneller gaat het niet worden.

Assortiment
Super veel keuze.

Aanbeveling
Super winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge Denis 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel en handige website.

Service
Levertijd is zeer snel, goede communicatie over levering.

Assortiment
Uitgebreide keuze.

Aanbeveling
Betrouwbaar en snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Judith 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Ik heb gevraagd of iets weer op voorraad kwam, dit was niet het geval volgens de servicemedewerker. Toch zag ik de volgende dag dat het product weer op voorraad was, ik had hiervan helemaal geen notificatie gekregen, dat stelde me teleur.

Assortiment
Het product dat ik wilde was in eerste instantie op, maar al snel weer op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Jack 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit je luie stoel bestellen, hoe makkelijk is dat?

Service
In een woord top! je krijgt een sms en een mailtje zodra het bestelde onderweg is.

Assortiment
Er is bijna alles te krijgen.

Aanbeveling
Gemak, voorraad, goede service en supersnelle levering.

Extra toelichting
Super tevreden. Het is de eerste keer dat ik van Coolblue gebruik heb gemaakt, maar zeker niet de laatste keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews