coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42376 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3236 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dirk D 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is eenvoudig op de site te navigeren. Bovenaan kan je zien waar je bent en ook eenvoudig een stap terug keren.

Service
Altijd heel goede service, ze houden hun belofte om de dag erna te leveren. Als er iets niet aanwezig is, bellen ze je gewoon op om te overleggen met jou. Of je wacht tot het product terug binnen is, of je kiest een ander product of men stort het bedrag terug.

Assortiment
Heel goed onderverdeeld. Je vindt er gemakkelijk je weg. Heel uitgebreid aanbod van totaal verschillende productsoorten.

Aanbeveling
Gewoon nooit twijfelen om Coolblue te bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacqueline 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede informatie, (meer dan in een winkel)

Service
supersnelle levering

Extra toelichting
Nog nooit zo'n lekkere bak koffie gedronken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob O 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kon gemakkelijk vinden welke inktcardridges ik nodig had, door mijn merk/type printer in te vullen.
En het bestellen ging ook prima en vlot

Service
Vrijdag besteld en maandag in huis.

Assortiment
Ik vergelijk altijd diverse winkels en Cool Blue hoort voor printerinkt bij de goedkoopste. met een prima printkwaliteit.

Aanbeveling
Ik koop hier graag weer.

Extra toelichting
Het pakket kan beter. Het bestond voor 75% uit lucht. Daardoor te dik voor de brievenbus en teveel ruimte voor PostNL. Kan gemakkelijk op brievenbusformaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Martin 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,8

Gemak
24/7 on line gemak

Service
Ik was thuis , geen hond om uit te laten, de bel was niet kapot , daar kan ik duidelijk over zijn , op hun standaard Antw. Als het niet geleverd werd volgens afspraak de volgende dag, er was dus geen bezorger geweest , en dat is balen als je er op wacht op de afgesproken tijd ...de volgende dag heb ik t opgehaald op het post afhaalpunt .

Assortiment
Compleet groot ass

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

Tablet 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heerlijk om vanuit je luie stoel de dingen te bezichtigen en te beoordelen.

Service
Snelle service en correcte behandeling.

Assortiment
Uitgebreid en altijd wel iets te vinden.

Extra toelichting
Snelle levering en een goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RvD 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk, goed te vinden

Service
uitgebreide specificaties vermeld

Assortiment
ontzettend veel artikelen verkrijgbaar

Aanbeveling
simpelweg een uitgebreide assortiment, duidelijk toegelicht en gemakkelijk te bestellen

Extra toelichting
contact gehad met klantenservice met een korte technische vraag, uitermate vriendelijk en correct te woord gestaan, zelfs 's avonds laat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidi 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Door de zoekfunctie is het gemakkelijk

Service
De volgende dag was mijn bestelling geleverd , geplaatst en aangesloten

Assortiment
Ruime keuze en gemakkelijk te vergelijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Connie 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk
Goede vergelijkin mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eline m 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Meteen de volgende dag thuis geleverd

Service
De klantenservice staat altijd paraat

Assortiment
Van alles wel iets te vinden en ruime keuze

Aanbeveling
De klantenservice staat altijd paraat en de dag er na is de levering er in goeie staat!

Extra toelichting
Alles is in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Werner Solignac 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De winkel oogt modern, is kraaknet en overzichtelijk.

Service
Je hebt het gevoel dat de mensen die aldaar werken gemotiveerd zijn en vakkennis hebben.

Assortiment
Vrij volledig assortiment, goed voorgesteld.

Aanbeveling
Zie voorgaanden, en bij een probleem krijgt men goede raad, bij teruggave van een artikel doet men niet moeilijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Werner Solignac 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel oogt net en verzorgd.

Service
Mensen aldaar tewerkgesteld zijn gemotiveerd en geven goede raad.

Assortiment
Vrij groot assortiment, van bekende merken.

Aanbeveling
De winkel is volledig in orde, en men doet niet moeilijk bij teruggave, indien het product niet bevalt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vandaag bestellen en morgen geleverd zonder buiten te moeten

Service
Je wordt altijd direct geholpen

Assortiment
Je vindt er bijna alles maar nog nét niet alles.

Aanbeveling
De beste online winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

luc 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
een paar klikken en zo gepiept

Service
onberispelijke levering, hoeft geen commentaar

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
wat wil je alle heeft minimum 9, dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ryckebusch V 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk qua betaling en leveringsplaatsen.

Service
Zeer snelle levering en zeer goed ingepakt!!

Assortiment
Superaanbod!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Homer 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
keurig op tijd geleverd keurig op de hoogt gehouden via mailvan bestellen tot levering

Assortiment
voldoende keuze i

Aanbeveling
ze doen wat ze beloven en daar draaid het om

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 05-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Website duidelijk, kan ook via facebook nog extra vragen stellen

Service
keurig op de afgesproken dag afgeleverd, moest alleen wel 13 uur thuis zitten wachten tot TNTpost kwam afleveren. Die pech kan je hebben. Had gedacht dat dat gewoon een dagdeel zou zijn. Dat ik die kans zou lopen had ik vooraf willen weten.

Assortiment
prima

Aanbeveling
Als je extra betalen voor levering op vaste tijd niet erg vindt, is de score veel hoger.

Extra toelichting
Kreeg als excuus voor lange wachten nog een ansichtkaart toegestuurd

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

Marie 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online winkel: zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Mogelijkheid tot vergelijking van verschillende producten. Houden zich aan de afspraak.

Service
Levering kan gevolgd worden via internet. Pakket wordt geleverd op het gevraagde tijdstip. Door een uiterst vriendelijke koerier. Pakket zelf is goed ingepakt.

Aanbeveling
Beantwoorde aan mijn verwachtingen en meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Torre 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Meer producten tegelijk vergelijken zou handig zijn

Service
Al een paar keer iets moeten terugsturen met een defect en perfecte afhandeling

Assortiment
Te veel om te kiezen... Had ik maar wat meer centen

Aanbeveling
Ze zouden allemaal zo moeten zijn! Goed bezig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, geen overbodige vragen etc.

Service
perfect !

Assortiment
Voldoende keus in alle prijsklassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goed en overzichtelijk

Service
Zeer goed steeds op de hoogte gesteld Hoe laat en waneer bezorging

Assortiment
Ruim in keuze

Aanbeveling
Zeer goed verschillende dingen gehaald bij coolblue en steeds opnieuw geweldige survice

Extra toelichting
Zijn veel web winkels maar er moet altijd één zijn die onderscheid maakt en dat is coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eunice 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig te bestellen via de shop

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
verdient

Extra toelichting
Ik gebruik de koffiemolen voor het malen van lijnzaad en dat gaat perfect...echt toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rachel 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk

Service
prima service

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
snel, duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlies Bus 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Aanbeveling
Super snel en correct afgeleverd tegen een gunstige prijs

Extra toelichting
fijn dat ik de werking van mijn apparaat vooraf op een filmpje kon bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles goed overzichtelijk per categorie, goede filters en makkelijk onderling vergelijken

Service
Snelle levering, bij problemen geen gedoe

Assortiment
Ruim voldoende. Ze zullen vast niet alles hebben, maar wel heel veel

Aanbeveling
Een en ander zal ergens anders misschien een paar euro goedkoper zijn. Maar een gelijkwaardige garantie van snelle levering, no nonsens en geen gedoe vindt je niet snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Hoe zou het nóg gemakkelijker kunnen?

Service
Tot nu toe: prima, maar we kennen elkaar pas net.

Assortiment
Alles wat ík nodig heb, is er (dacht ik).

Aanbeveling
Geweldig: groot aanbod, goede advisering, snelle levering en prettig geprijsd!

Extra toelichting
Erg handig als je door de bomen het bos niet meer ziet: het assortiment is zó ruim dat je goed geadviseerd kan worden en het idee krijgt dat je de beste keuze hebt gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Wim Huijbers 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je hoeft niet de deur uit

Service
snelheid

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
keurige afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mattijs Driesen 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk alles te vinden. Snel besteld.

Service
Op tijd geleverd. Makkelijk ontvangen

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Makkelijk, goedkoop en verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Boris 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen. Alles wordt mooi uitgelegd.

Service
Correct en snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mrkev 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
keurig ingedeeld, tof dat er per assortiment een andere 'winkel' is.

Service
Goede klantendienst, men helpt je rap.

Assortiment
Uitgebreid assortiment en goede uitleg bij de artikelen.

Aanbeveling
Zeer leuke winkel, heel snelle levering! echt aan te raden voor iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad van der Vlugt 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer duidelijke webside,

Aanbeveling
De levering wordt voorafgegaan door uitvoerige informatie. Verder is er een zeer snelle levering en het meest was ik tevreden over de zeer goede verpakking van het geleverde

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

gerritenisis 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel gemakkelijk op te zoeken !!

Service
perfect, als ze beloven dat het de volgende dag thuis geleverd wordt is dit daadwerkelijk ook zo!! en prima verpakt!!! uitstekende service !!

Assortiment
je vind er gewoonweg bijna alles!!

Aanbeveling
heel tevreden klant !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda de Wit 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
de betalingsmogelijkheden zijn uitgebreid. Je wordt goed geïnformeerd over de status van je verzending. En de verzending is snel.

Assortiment
aanbod is groot en goed geprijsd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MINIFUNSKE 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke site

Service
nooit geen meningverschil gehad

Assortiment
in een woord enorm

Aanbeveling
coolblue behoort bij de top 3 van nederland

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

weet ik niet 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel vriendelijk en beleeft aan de telefoon, echt waar.

Service
De gene die mijn bestelling gebracht hebben waren niet zoals ik gewoon ben van koeriers. Wel beleeft
maar kort als je hen iets vroeg.

Assortiment
Heel veel keuze. Om het even wat.

Aanbeveling
Geen

Extra toelichting
Ik vind het wel jammer dat er voor oude en invalide mensen geen mensen zijn die de aansluiting doen, en geen informatie geven.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Luc Van Wijnsberghe 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als je weet wat je wilt moet je de deur niet uit!

Service
vandaag besteld, morgen geleverd!

Assortiment
Hier vindt je echt alles.

Aanbeveling
zelfs de klantenservice is top, ik had een probleempje met een geschenkbon en dat was zo gefikst!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzy 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel gemakkelijk te bestellen en bereikbaar.

Service
Op en top service 😀

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Prima service, beleefd en vriendelijk, vlotte levering, ... Kortom voor mij de ideale winkel 👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P de Rooij 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online bestellen, kan het nog makkelijker?

Service
Niets op aan te merken.

Aanbeveling
Zoek je iets......Cool Blue heeft het

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

STIJN 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is te vinden via de overzichtelijk ingedeelde website.

Service
Om 19u30 een bestelling geplaatst. En ik kon deze de volgende dag al om 11u afhalen! Top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ilse 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
site gebruiksvriendelijk, duidelijk

Service
snelle en correcte levering

Assortiment
meteen gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
super service, goede en snelle opvolging van bestelling die toch op een feestdag werd geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

happy customer 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijke zoekfunctie en betrouwbare vergelijking van producten

Service
heel snelle afhandeling van de bestelling en update / duidelijk zicht op verloop van de bestelling en levering

Assortiment
prijs / kwaliteit heel goede verhouding in vergelijking met andere winkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J De Bondt 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een bestelling plaatsen bij coolblue is erg gemakkelijk. Eens je een account hebt aangemaakt hoef je praktisch enkel maar te betalen en je bestelling is afgerond. De snelheid van de levering hangt af van de betaalmethode. Als je betaalt met een kredietkaart, PayPal,... Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. Bij overschrijving kan dit enkele dagen duren.

Service
Persoonlijk kan ik over service maar weinig zeggen. Er was geen enkel probleem bij mijn bestelling.

Assortiment
Coolblue heeft een erg ruime keuze; Smartphones, computeronderdelen, rekenmachines,...

Aanbeveling
Bij mijn online bestelling had ik geen enkel probleem. Daarnaast heb ik ook al computeronderdelen gekocht in de winkel zelf. Waarvan een stuk na enkele maanden stopte met werken. Coolblue heeft me dan zonder enige problemen een vervangstuk gegeven in de plaats. Echt top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is duidelijk.
Alles mooi chronologische.
het ging alemaal vlot.

Service
De vraag die ik heb gesteld werd vlot behandeld.
De levertijd werd volgens schema perfect opgevolgd.
met retourprocedure heb ik geen ervaring.

Assortiment
Het assortiment is heel ruim.
prijs kwaliteit ok
Ik heb alles gevonden wat ik nodig had

Extra toelichting
Ik ben een tevreden klant.Telefonische contact vlotte service en super vriendelijk.Binnen de vijf minuten mail voor verloop van het trajekt. De mensen die het produkt geleverd hebben? rap en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els Vandenbroucke 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke keuze met uitgebreide zoekfilters

Service
Gewoon onberispelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel snel en correct

Service
Mooi op tijd

Assortiment
Bijna alles voor mijn interesse

Aanbeveling
Heel gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig veilig online bestellen en betalen.

Service
Correcte levering volgens afspraak

Assortiment
Keuze uit diverse aanbiedingen

Aanbeveling
Wordt steeds op correcte manier voorzien van degelijke info

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk, simpel bedienbaar en overzichtelijk.

Service
Hartstikke goed, werdt binnen een paar uur naar je bestelling netjes gebeld alles wordt uitgelegd. Jammer bij een nieuwe mobiel telefoon, dat als je simkaart niet past, je toch maar een winkel moet (van de provider) om dit te regelen.

Assortiment
Heel veel en voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Dikke 9! Echt een van de beste! Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Petra 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk navigeren.Goede zoekfunctie!

Service
Werkelijk turbo snelle levering!Je wordt goed op de hoogte gehouden vanaf het bestellen tot aan de verzending.

Assortiment
Zéér ruime keus met goede prijzen die concurerent zijn

Aanbeveling
Kan werkelijk niets bedenken waarom ik ze geen 10 zou geven!Perfect in alle opzichten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Direct en goed geholpen door de telefoniste van Cool Blue toen ik een vraag had over mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Fontaine 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede info, duidelijk en snel

Service
Snelle afhandeling

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claes 05-11-2015 In de winkel gekocht
Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooi ingerichte winkel , alles netjes .. Goed ingedeeld , overzichtelijk ....

Service
Steeds een goede uitleg.. Ze nemen hun tijd.. En geen vraag is teveel om te beantwoorden !!

Assortiment
Je kan bijna niets bedenken of je kan het er kopen

Aanbeveling
Voor mij gewoon perfect plaatje ... Assortiment, service, enz...enz...

Extra toelichting
Doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews