coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42595 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2169 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

bonuxx 28-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kan kiezen uit veeeel! merken en kan dus vergelijken.

Service
bij de levering waren de twee jongens uiterst behulpzaam en beleefd.

Assortiment
keuze te over.

Aanbeveling
een 9, tenslotte is niemand perfect. maar je hebt veel keuze en krijgt een vlotte afhandeling.

Extra toelichting
ik vind het gewoon gemakkelijk en goed, voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tonjense 28-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden
Je kunt zelf het bezorgmoment bepalen

Service
Betrouwbaarheid en bereikbaarheid zijn mer dan okee.

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Goede service, uitgebreid assortiment, bezorging snelle levering, zelfs in het weekend of 's-avonds en niet duurder dan anderen.

Extra toelichting
Zeker geen spijt van. Prima toestel, goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerda LamFin 28-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk website

Service
Komt afspraken na.

Assortiment
Al een paar keer gezocht en gevonden.

Aanbeveling
Als je iets niet kunt vinden kijk dan op de website van Coolblue, staar er vast wel bij, zo niet, dan kunnen ze misschien iets voor je betekenen.

Extra toelichting
Nog meer motivatie is overbodig, meer dan tien sterren zijn er niet te geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a. van Laar 28-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wij wisten wat we zochten, het was een duidelijke website en makkelijk te bestellen.

Service
Besteld en de volgende dag geleverd.De bestelling is ook duidelijk te volgen.

Assortiment
Gevonden wat wij zochten.

Aanbeveling
Onze buren bestellen bij jullie, zijn zeer tevreden. Wij nu ook.

Extra toelichting
Mooie televisie, makkelijk aan te sluiten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulsn 28-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
het was weer super, alles verliep vlotjes!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P. Wijma 28-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet een goed product.

Service
Zeer snelle levering. Oude vaatwasser en verpakkingsmateriaal werden meegenomen. Vaatwasser werd netjes aangesloten.

Assortiment
Genoeg keus in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Alles was gewoon prima geregeld.

Extra toelichting
Geen negatieve punten tegen gekomen. Alles was helemaal oke.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

plump 28-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rkikkert 28-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vlot kunnen bestellen

Service
Volgende dag al bezorgd

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Mooie webshop

Extra toelichting
IK vind het een mooie webwinkel met breed assortiment en producten worden snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tilem003 28-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een paar muisklikken en het is besteld

Service
volgende dag al in huis

Aanbeveling
nu al een paar maal iets besteld bij cool blue en geen problemen gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thompaul24 27-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Extra toelichting
's-Avonds besteld en volgens afspraak de andere dag afgeleverd. Klasse!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie61 27-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Hele goede website, makkelijk navigeren en zoeken

Service
Zelfs bezorging op zondag, TOP!

Aanbeveling
Fijne webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

b.kleinjan 27-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product makkelijk te vinden

Service
Goed en snel bezorgd. Kon het volgen tot aan de deur.

Aanbeveling
Door bovenstaande ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tillieu 27-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Perfecte service en geweldige producten.
Alleen wel iets duurder dan anderen.

Extra toelichting
Ik vind de service van Coolblue echt geweldig. Was op zoek naar een televisie maar wist niet goed wat ik moest nemen. Gebeld naar de klantenservice en ik werd zeer deskundig, uitgebreid en geduldig geholpen. Mijn televisie is zoals beloofd al de volgende dag bezorgd en in de tussentijd werd ik steeds goed op de hoogte gehouden over het verzendingsproces. Echt een aanrader qua service en levertijden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henri8ste 27-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden op internet makkelijk bestellen

Service
goeie service personeel weet waar over zij praten en niks ia te veel

Assortiment
heel veel artikelen

Aanbeveling
goede website snel en makkelijk af te handelen geen problemen

Extra toelichting
je kan je artikel net zo goed bij Coolblue.nl bestellen is soms sneller dan de winkel als de winkel het artikel niet in voorraad heeft. En zij zijn niet duurder dan een andere webshop of winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kajansse 27-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Reeds verschillende malen via Coolblue besteld en telkens opnieuw verloopt dit heel vlot

Service
Zoals het hoort! Duidelijke info, netjes op tijd geleverd, een plezier om online te winkelen!

Assortiment
Grote keuze in verschillende prijsklassen. Ook heel nuttig is de top-10 van producten als je niet weet wat te kiezen.

Aanbeveling
Nog nooit zo'n gebruiksvriendelijke en heldere site tegengekomen.

Extra toelichting
Ik ben absolute fan van Coolblue! Een zeer groot assortiment, altijd stipt geleverd en netjes verpakt. En uiteraard de gratis levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eerensj 27-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kreeg het product binnen 1 dag. Goed geregeld!!

Service
Er miste een onderdeel uit de doos. Cool blue heeft meteen contact gelegd met de leverancier om te kijken naar de beste oplossing. Dit is de service waar je op hoopt ALS er iets mis gaat. Hebben ze zeer goed opgepakt!!!

Assortiment
goede prijs / product verhouding

Aanbeveling
vanwege de goede aftercare

Extra toelichting
Goede after care toen iets niet helemaal in orde was. Heel aardig in het contact. Super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

steve smeijers 26-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zaterdag besteld
Zondag geleverd!

Service
Word tot aan de voordeur gebracht

Assortiment
Alles wat ik op die moment zocht in 1 keer gevonden met de nodige informatie aan interressante prijzen.

Aanbeveling
Doen

Extra toelichting
Handig , vlotte betaling en service , de dag nadien aan huis geleverd. zelfs op zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

depolle 26-05-2015 In de winkel gekocht
Boomsesteenweg Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Grote keuze en snelle levering en betaling

Service
Alles perfect besteld en geleverd

Aanbeveling
De sterren zeggen genoeg......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beetjeboogje 26-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vanuit je stoel uitkiezen en bestellen met 1 druk op de knop met duidelijke uitleg van het product en eventuele vergelijking van gelijkwaardige producten

Service
snel in huis zelfs op zondag

Assortiment
zeer ruim assortiment dus ruime keuze

Aanbeveling
van wege overzichtelijkheid van de website en de service die je krijgt in de winkel

Extra toelichting
in de winkels staan mensen die verstand van de producten hebben, goed vragen wat je wilt en aan de hand daarvan je een aantal producten laat zien. Op de website kan je makkelijk vergelijkbare producten met elkaar vergelijken. De filters op de website zouden wat uitgebreider mogen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RudiMeliefste 26-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel duidelijk overzicht, je kan filteren op heel veel verschillende product kenmerken.

Service
top, duidelijke communicatie, zeer snelle levering en allemaal in goede staat (laptop)

Assortiment
Er is bij deze webshop ruim voldoende uitzoek, er zit dus altijd wel een geschikt product tussen. (laptop)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

famvmarion 26-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Lekker makkelijk zoeken naar producten

Service
Altijd netjes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frederik81 26-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlotte website. Snelle betaling.

Service
Bestellen op zaterdag, zondag al geleverd. Super handig!

Assortiment
Massa's keuze in de talrijke webshops van Coolblue. Men kan het zo gek niet bedenken of er bestaat een ...store.be ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RudyMas 26-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eén van de betere websites op het moment. Artikelen zijn heel simpel te vinden en de informatie is heel uitgebreid. Bestellen doe je met 1 klik en de betaling wordt snel en veilig afgewerkt.

Service
Besteld voor 15u en dezelfde dag nog in huis. Zelf naar de winkel gaan om het te halen is waarschijnlijk niet veel sneller, en veel duurder.

Assortiment
Tot nu toe altijd de artikels kunnen vinden die ik graag zou willen kopen.

Aanbeveling
Heb ik al geregeld gedaan. Nu nog hopen dat ze ook eens de link op mijn website gaan gebruiken. ;)

Extra toelichting
Ik ben al een heel tijdje klant bij Coolblue, en zij zijn in mijn ogen één van de beste webwinkels op dit moment. Ik kan er alles vinden wat ik nodig heb, en de levering is altijd snel en perfect verzocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Sabbe 26-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super overzichtelijke website, heel veel relevante informatie en recensies. Vlot en eenvoudig bestelproces.

Service
Mijn bestellingen worden altijd op het beloofde tijdstip afgeleverd. Ook in het geval van een retour nooit een centje pijn ondervonden.

Assortiment
Aanbod is misschien iets té groot. Soms verlies ik mijn weg wel eens.

Aanbeveling
Ik kan Coolblue van harte aanbevelen.

Extra toelichting
Steeds een aangename ervaring om te shoppen bij Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hyoga 26-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Behandeling van je aankoop ging vlot!

Service
Goede en snelle service. Bedankt voor sms bericht ook!

Assortiment
Goede assortiment naar mijn smaak. Alleen mis ik een deshydrateur voor mijn raw food-dieet.

Aanbeveling
Gemakkelijk en eenvoudig gebruik v/d site. Correcte behandeling van de verzending.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

volty250 26-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijke website, goed zichtbare reviews, technische specs etc gemakkelijk te vinden.

Service
Zeer snelle en goede levering op exact het tijdstip dat beloofd werd.

Aanbeveling
Soms niet de meest goedkope prijs, maar betrouwbaarheid en service kosten nu eenmaal geld :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tieman 26-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is super

Service
Top service

Assortiment
Top assortiment

Aanbeveling
Zekers altijd snelle service,goede kwaliteit

Extra toelichting
Geen nare punten,in verleden meer besteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

denbrico 26-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit je luie zetel een bestelling plaatsen, zonder al teveel poespas.

Service
Nog geen 12 uur na de bestelling werd alles netjes geleverd.

Assortiment
Een standaard assortiment.

Aanbeveling
Het kan niet gemakkelijker en zeker niet sneller.

Extra toelichting
's Avonds een ingeving om mijn oudere laptop sneller te laten werken zonder de grote uitgave van een nieuwe laptop. Dus, nog snel voor ik zou gaan slapen een SSD schijf besteld. En de dag nadien was ik nog niet goed wakker en alles werd netjes geleverd. Kan niet beter !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kiramira16 26-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Mijn eerste bestelling

Service
Niets dan 'lof

Aanbeveling
Mijn eerste bestelling via internet maar ik kan er alleen maar zeer tevredenen over zijn ik kan het iedereen maar aanradenen

Extra toelichting
Perfect over heel de lijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toefferke 26-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Iedereen kan het

Service
Prima service

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Zou ik doen want het is een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

antoineverhoef 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig bestellen, goede vergelijking op site tussen de verschillende tv's.

Service
Je wordt tijdens het bestelproces goed op de hoogte gehouden over de leverstatus en leverdatum.

Aanbeveling
Makkelijk bestellen, eenvoudiger kan niet.

Extra toelichting
Snelle levering aan huis. Je hoeft de deur niet uit om een tv te kopen. Scheelt een hoop tijd. Op de site staat een duidelijk verhaal over de tv en de product informatie is voldoende om een goede keus te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Timsebas 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, geen registratie nodig om produkt te bestellen.

Service
Produkt om 2300 uur besteld en volgende dag al in huis. Super. Ook wordt je keurig op de hoogte gehouden van de voortgang mbt verzending.

Assortiment
Produkt waar ik naar opzoek was in meerdere variaties aanwezig.

Aanbeveling
Zeker aanbevelingswaardig.

Extra toelichting
Geen op of aanmerkingen. Een webshop zoals hij volgens mij bedoeld is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jjordaans 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede website, groot aanbod, makkelijk kiezen

Service
zeer snelle levering, goede communicatie

Assortiment
groot aanbod

Aanbeveling
alleen goede ervaringen tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pe1234 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je luie stoel winkelen en betalen

Service
helemaal top
Beschadigd product binnen twee dagen opnieuw in huis

Assortiment
ik kan alles vinden wat ik zoek
Tot dusver

Aanbeveling
geweldige service en vlot contact bij eventuele vragen of mankementen

Extra toelichting
Ik kan beslist geen minpunten bedenken over mijn bestellingen en de service is voor mij 100% zo niet, meer geweest

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

caymana 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
De afspraken werden nagekomen : besteld om 19u30 en 's anderendaags geleverd om 9u30 met bpost (op zaterdag). Beste prijs!

Assortiment
Verschillende merken kunnen vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Penders 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoals altijd is de site van Coolblue helder en duidelijk. Alle informatie is beschikbaar en vergelijkingen zijn snel gemaakt.

Service
Het valt mij op dat een vraag per telefoon beantwoord wordt door iemand die ook echt wat weet van de producten.

Assortiment
Alles waar ik uit zou willen kiezen is beschikbaar.

Aanbeveling
Alleen maar goede ervaringen

Extra toelichting
Zo gemakkelijk als ik bij Coolblue kan kopen is het in een fysieke winkel niet mogelijk. Daarbij kost het mij op deze manier nauwelijks tijd en dat vind ik heel belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ontario 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering en een zeer goeie omschrijving van het product!

Assortiment
Alles verkrijgbaar en meest op voorrad

Aanbeveling
Snelle levering en een zeer goeie omschrijving van het product!

Extra toelichting
Product voldoet aan de verwachting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hjwever 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
super snelle verzending

Aanbeveling
komt duidelijk over wordt helemaal op de hoogte gehouden van je order

Extra toelichting
hebben orginele onderdelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick_Laarakkers 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is gemakkelijk te doorzoeken en je kunt producten onderling eenvoudig vergelijken.

Service
Men reageert snel op vragen. Een ander positief aspect is dat je goed op de hoogte wordt gehouden over de levering van je bestelling.

Assortiment
Coolblue biedt een zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Als iemand electronica zoekt, zou ik hem of haar als eerste verwijzen naar Coolblue.

Extra toelichting
* Snelle levering * Scherp geprijsd * Goede informatie * Degelijke website * Ook de minder technisch aangelegde klant kan eenvoudig wegwijs worden op de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jondie 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime keuze, makkelijk te bestellen en super snel geleverd.

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Ruime keuze, snelle levering, geen verzendkosten, gewoon een goede (online) winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spin2 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ik had een klein probleempje tijdens het betaalproces. Om de een of andere gekke reden was de betaling niet juist doorgegaan. Eén telefoontje naar de helpdesk en het probleem was quasi direct opgelost. Prima service van coolblue

Aanbeveling
Zeer goede ervaringen met coolblue. Ik kan het iedereen aanbevelen

Extra toelichting
Scherpe prijzen. Razendsnelle levering. Zeer goede helpdesk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WanderE 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Hoe moeilijk kan het wezen is hier echt "hoe gemakkelijk kan het wezen". Producten goed op een rij, met eventuele alternatieven en een instructiefilmpje, geweldig.

Service
Vanaf het begin letterlijk op de hoogte gehouden van mijn bestelling en zijn weg naar ons adres. Tot op het uur na de geplande aflevertijd op reeds de volgende dag, het klopt allemaal.

Assortiment
Dik in orde, de merken die ik zoek staan er in ieder geval tussen.

Aanbeveling
Tja, geen issue, zelf met retour zenden, kosteloos! omdat artikel niet helemaal voldeed is geen probleem gebleken.

Extra toelichting
Ik zou niet aarzelen om andere Coolblue aan te raden vanwege mijn eigen ervaringen. Dus niet alleen de snelle levering maar ook de eventuele kosteloze retourzending mocht het artikel onverhoopt toch niet bevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hjti 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Je wordt prima op de hoogte gehouden voor wat betreft de status van de bestelling. Supersnelle verzending.

Assortiment
Enorm assortiment, veel keus.

Aanbeveling
Cool Bleu doet wat ze beloven.

Extra toelichting
Groot assortiment, veel keus voor een goede prijs, en zeer snelle verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanholder Martha 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je hoeft zelfs niets te doen - je hoeft geen auto te hebben - geen verplaatsing te doen.

Service
Alles netjes verpakt en stipt op tijd afgeleverd.

Assortiment
We waren tevreden over het geleverde artikel en wij hebben het bijgestuurde assortiment-boekje bijgehouden : wie weet voor in de toekomst.

Aanbeveling
Moesten zij iets nodig hebben zou ik hun zeker de brochure eens voorstellen.

Extra toelichting
Nog vrij prille ervaring bij het internet-shoppen maar alles is goed meegevallen - in die mate dat we voor elke aankoop regelmatig eens op het internet zullen kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilda Hengelo 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het was erg makkelijk om een product te vinden, doordat je de zoekopdracht goed kon specificeren.

Service
Je wordt erg goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Erg prettig, zo weet je waar je aan toe bent!

Assortiment
Veel verschillende printers. De prijs is goed en ook prettig dat je direct ziet hoeveel je betaalt. Geen rare kosten achteraf!

Aanbeveling
Absoluut een prettige webwinkel om iets te kopen!

Extra toelichting
Een super prettige winkel om een item te bestellen. De printer is goed en de beschrijving op de website is erg helder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DesireeK 24-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede, snelle website waarop het eenvoudig bestellen is.

Service
Uiterst vlotte levering en retourneren is ook geen punt.

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Ik bestel wel vaker produkten via internetsites en Cool Blue bevalt mij nog steeds het best.

Extra toelichting
Ik vind het hele proces van uitzoeken tot en met levering gewoon supersnel gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CNM 24-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Tot 23:00 bestellen en de volgende dag al in huis!

Extra toelichting
Makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BlackFlashlight 24-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Geen problemen, duidelijk, snel, prima prijs/kwaliteit verhouding, staat gelijk aan veel gemak!

Assortiment
Ondanks dat ik al wist welk item ik wilde hebben, is het assortiment reuze!

Aanbeveling
Zie bovenstaand.

Extra toelichting
Deze winkel gaat leuk met hun klanten om! Geen doorsnee mails, geen doorsnee teksten, maakt het shoppen en de communicatie erg aangenaam.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Alex Enschede 24-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, makkelijk betalen met diverse mogelijkheden.

Service
Snelle reacties. Zeer snelle levering.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Redelijke prijzen, goede service, snelle levering, betrouwbaar. Voor die dingen ga je niet altijd elders de laagste prijs betalen.

Extra toelichting
Snelle service en levering. Betrouwbaar, niet al te duur, redelijk assortiment. Voor mij een reden om vaak voor Coolblue te kiezen, zolang het prijsverschil niet al te groot is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pierre breuls 24-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Vanaf bestelling tot levering zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews