coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3440 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Loïs 06-11-2017 Via de website gekocht

Persoonlijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ten eerste is het gewoon geweldig dat je in het weekend je bestelling kan binnen krijgen. Want juist dan heb ik tijd! En toen ik een probleempje had met m'n product kreeg ik allerlei opties die ik kon doen. Ook werd er heel persoonlijk en vriendelijk gedaan door de medewerker. Zoals naam onthouden en rustig de tijd ervoor nemen! Als ik weer elektronica nodig heb, koop ik dat sowieso bij coolblue!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal De Plancke 06-11-2017 Via de website gekocht

Bestel-Ontvang-Gebruik in 1-2-3

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoudig te gebruiken site met afdoende zoek- en selecteermogelijkheden alsmede heel uitgebreide specificaties en relevante gebruikservaringen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

De Lange 06-11-2017 Via de website gekocht

Goede cervice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering goed op tijd oude machine mee genomen
Alleen bij het tekenen na aflevering zie je niet wat je tekend mail krijg je pas later

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Inge Giko 06-11-2017 Via de website gekocht

Goede service problemen snel opgelost zonder discussie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service problemen snel opgelost zonder discussie kan niks bedenken om te verbeteren. snel geleverd oude apparatuur meegenomen incl de verpakking van de nieuwe apparatuur alles ook aangesloten top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 06-11-2017 Via de website gekocht

Goede service, klantvriendelijkheid en product(beschrijving)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij zowel deze als eerdere bestellingen ben ik erg tevreden over de service, snelheid en klantvriendelijkheid. Tevens ben ik erg blij met de headset dat is geleverd want het voldoet aan mijn verwachting dat is voortgekomen uit een goede productomschrijving.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 06-11-2017 Via de website gekocht

Super service en ongelovelijk snel en netjes geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De manier van bestellen maar helemaal de maniet van leveren is echt fantastisch. Binnen 9 minuten nadat ze voor kwamen rijden waren ze weer weg. In de tussentijd was de wasdroger uit de vrachtwagen gehaald, uitgepakt, neergezet en ik had zelf een uitleg gekregen over het gebruik. Daarnaast namen de bezorgers het afval weer mee dus alles was geregeld, fantastisch!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janet 06-11-2017 Via de website gekocht

Exacte levertijd en communicatie erover.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke website om te zoeken en te vergelijken. Snelle levering en de levertijd wordt aangegeven en een half uur tevoren nog eens telefonisch bevestigd, super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van Dongen 05-11-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De wasmachine werd heel snel geleverd. Dat is fijn als je oude wasmachine kapot is. Levering ook in de avonduren, dus je hoeft geen vrij te nemen van je werk. Coolblue biedt een uitgebreide keuze aan wasmachines.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Astra 05-11-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er zouden soms iets betere fotos op de site mogen van het product en niet alleen van de verpakking of opgevouwen product. Service en site zijn super en snel. Verpakking lekker stevig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Syl 05-11-2017 Via de website gekocht

Super service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue maakt waar wat ze zeggen👍🏼 Hulp bij het bestellen en levering was geen probleem. Meedenken bij de product keuze en goed advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 05-11-2017 Via de website gekocht

snelle correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een selectie was het eenvoudig om de bestelling te plaatsen door eenvoudige en duidelijke instructies. Snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Debby 05-11-2017 Via de website gekocht

Snel met een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een waterkoker besteld die bij andere webwinkels even duur was. Waarom dan Cool Blue? Vanwege de glimlach en de leuke manier van communiceren. Minder standaard.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Edwin 05-11-2017 Via de website gekocht

Snelle en nette levering

Algemene score

10,0
Tevreden met Cool Blue, de site is duidelijke en ze leveren snel en rekenden geen verzendkosten voor het product dat ik kocht (ondanks dat het besteedde bedrag minder dan 20 euro was). Over het algemeen is Cool Blue wel wat duurder, maar daar krijg je wel weer service en snelheid voor terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 05-11-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie aanbieding, snelle levering en goed verpakt. De mailtjes voor en na de levering zoals tips voor gebruik zijn een uitzonderlijke goede service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rit@ 05-11-2017 Via de website gekocht

Doen wat beloofd wordt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super levering en snel! zij beloven maar doen ook alles wat beloofd is! Bellen van te voren zoals zij aangeven.zelfs 10 minuten van te voren of je klaar staat.ik heb 's avonds om vijf voor 12 de wasmachine besteld en de volgende ochtend om 10 voor 8 sttond

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dana 05-11-2017 Via de website gekocht

snelle levering en geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke website met goede product specificaties.snelle levering en perfecte opvolging via track en trace.eigen transportdienst met super medewerkers die je half uur voor levering contacteren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 05-11-2017 Via de website gekocht

Prima georganiseerd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geregeld, komt na wat op de website wordt vermeld.
Gelijk na bestelling krijg je de bevestiging van de opdracht in je mailbox.
Ook wordt je goed op de hoogte gehouden tijdens het transport van je bestelling naar, in ons geval, Post NL afhaalpunt.
Kan het anderen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smetje 05-11-2017 Via de website gekocht

Gewwoon geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer veel producten vlugge levering en behulpzaam
Na verkoop service ook prima
Ook de prijs is redelijk goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 05-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en uitstekende communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Besteld en de volgende dag geleverd, via mailtjes en de mogelijkheid van status volgen goed op de hoogte gehouden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 05-11-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een luchtbed besteld en deze de volgende dag binnen gekregen. Ben er heel te vreden mee! Ook over de service ben ik zeer te spreken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 05-11-2017 Via de website gekocht

Vlotte en goed verzorgde levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zondag bezorgde Coolblue de dag ervoor bestelde IPad. De begeleidende mails over de levering en met tips voor de installatie van de IPad vond ik heel prettig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José van den Berg 05-11-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Perfect, vandaag besteld morgen in huis. Bezorging netjes op de afgesproken tijd. Oude machine mee. Alles aangesloten. Wij zijn blij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Kamman 05-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service, en super snelle levering! Aanrader.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft altijd al een goede naam gehad en dat wilde ik nu ook eens ervaren. Heb er paar dagen terug een camera van Canon gekocht en zeer tevreden over, ook was ik m’n aankoop bon vergeten te bewaren en heb ze een mailtje gestuurd of ik die alsnog toegestuurd kon krijgen, paar uur later had ik hem alweer op de mail. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 05-11-2017 Via de website gekocht

snelle service! erg tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vriendelijke mensen en een snelle service, TOP. de bezorgers van machines zijn keurige beschaafde mensen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philip 05-11-2017 Via de website gekocht

De Beste service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf begin van de bestelling tot aan levering, alles top. Duidelijke mail, het is helder wat je kan verwachten van de service en ze houden je goed op de hoogte. Levering was ook erg fijn, vakkundige mensen die ook snel en voorzichtig te werk gaan zonder het huis maar ergens te beschadigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaver 05-11-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze mensen verdienen eigenlijk 11 punten. Houden zich aan de afspraken & tijden. Nemen de tijd voor je. Super vriendelijk. Top service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sareh 04-11-2017 Via de website gekocht

Top service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer betrouwbaar ! Eerlijk ! Prachtige service ! Vriendelijke klantenservice Coolblue is ons garantiebewijs ... ik zal coolblue aan iedereen aanraden ! Coolblue ga zo door ...

Een vast en tevreden klant !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jojo 04-11-2017 Via de website gekocht

Super snelle en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn collega's en ik zijn super tevreden over Coolblue! Zeer overzichtelijke website, snelle service, verzending is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 04-11-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd mijn mijn gewenste artikel snel gevonden, goede informatie en dito bzorging de volgende dag. Makkelijk, snel, correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenneke 04-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een erg goede klantenservice. Bij vragen en/of problemen wordt je meteen goed geholpen. Een keer probleem gehad met bezorging maar dat kwam door PostNL. Hiervoor heb ik een waardebon en een persoonlijk geschreven kaartje in de bus gekregen. Ook erg fijn dat je bij haast alle producten kan retourneren zonder vragen binnen 30 dagen. Altijd een snelle en gratis levering ook al besteed je onder de €20.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 04-11-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk bestellen en snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny 04-11-2017 Via de website gekocht

Leuke dozen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle leuke service. Vooral de verpakkingsdozen zijn grappig. Je krijgt voor hetzelfde geld wat fitness geleverd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska 04-11-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor het eerst iets gekocht bij Coolblue. Prima. Het bestelde kwam op tijd. De mails en andere reacties (op de doos) waren origineel en positief. Niet standaard dus. Leuk gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Zonny 04-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima shop. Al eerder wat gekocht en altijd snel geleverd. Heb je vragen dan krijg je ook snel een antwoord. Ik kan deze shop aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MW 04-11-2017 Via de website gekocht

Geweldig !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering, erg duidelijke site en geweldige service...Eén woord is voldoende 'Fantastisch !'

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 04-11-2017 Via de website gekocht

Een glimlach van oor tot oor

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor mij bestaat er maar één online bedrijf waarbij ik zonder zorgen mijn electronica bestel. Geweldige service en advies op maat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NvE 04-11-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Niet alleen snelle levering en goede informatie hierover, maar ook bij problemen met producten en/of retourzendingen heel netjes, correct en ook wordt je goed op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ndelaere 04-11-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer overzichtelijke site. Steeds de beste prijs en een snelle levering.
Bij contact steeds vriendelijke medewerker aan de lijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leona 04-11-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle en vakkundige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via mail en SMS op de hoogte gehouden wanneer de bezorging plaats zou vinden en telefoontje toen ze er bijna waren.
Binnen 5 min oude apparaat mee en nieuwe op zijn plaats.... top !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BigBear 04-11-2017 Via de website gekocht

Coole toko!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede producten tegen redelijk scherpe prijzen. Niet altijd de allergoedkoopste, maar dat hoeft ook niet. Service en klantvriendelijkheid zijn voor mij minstens zo belangrijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sieblo 04-11-2017 Via de website gekocht

Prima website

Algemene score

10,0
Via bexpat kwam ik op Coolblue. Blij met deze ontdekking. Op deze website ben ik heel snel waar ik wil wezen. Meer dan voldoende info over het artikel en heel veel waardevolle review's.
Vervolgens product gekocht. Wat een gemak. Binnen no-time afgerekend en onmiddellijk een e-mail ontvangen met bevestiging en levering de volgende dag door heel vriendelijk personeel.
Coolblue krijgt van mij een 10. Al met al veel sneller dan eerst je jas aan trekken, dan naar winkel, vervolgens wachten op je beurt en tenslotte iets kopen waarvan de verkoper denkt dat het de beste keus is. Dat bepaal dat liever zelf bij COOLBLUE !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nitsan 04-11-2017 Via de website gekocht

Great customer service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I have ordered a microwave on the website and had a slight confusion regarding the payment that was solved quickly with the help of a nice man name X via Whatsapp.
The package arrived the next morning-thank you! :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johanna Bruggeman 04-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind de shop duidelijk en veel aanbod in verschillende prijzen, voor elk wat wils!
Ben ook heel tevreden over de snelle levering van de stofzuiger.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Azem 04-11-2017 Via de website gekocht

Leveren met humor!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Elke keer wanneer we iets nodig hebben dat een stekker heeft bezoeken we de site van Coolbleu. Telkens opnieuw verbaasd ons het assortiment, de duidelijkheid, de prijsstelling. En na het bestellen wordt het alleen maar leuker! Wachttherapie, een linkje naar muziek en last but not least, na een snelle levering een doos met fitness tips. Vreugde!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KoJaMan 04-11-2017 Via de website gekocht

Prima keuze kunnen maken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb via de website van Coolblue een keuze gemaakt. Duidelijke beschrijvingen, ruime keuze, goede prijs, uitzonderlijk snelle levering. Top!

Reageer

egu 04-11-2017 Via de website gekocht

snelheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemak van gebruik en de overzichtelijkheid van de aangeboden producten, misschien eens uitpakken met super aanbiedingen, sommige prijzen liggen hoger dan het aanbod op de markt (tenminste na vergelijk via web)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ld 04-11-2017 Via de website gekocht

Alles ging perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's avonds besteld, volgende middag kon ik mijn bestelling (2 harddrives) ophalen bij het gekozen afhaalpunt. Dat kon zelfs al paar uur eerder dan was aangegeven. De drives werken prima en ook niet onbelangrijk: ze waren tientjes goedkoper dan bij een aantal concurrerende winkels/webshops.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan Kiggen 04-11-2017 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een zeer goede prijs, nergens beterkoop, het is mijn eerste bestelling bij Cool bleu. Is zonder problemen verlopen, een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 04-11-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De mensen die er werken zijn klantvriendelijk en denken mee met je. Bij mij was de bezorgingsdatum fout gegaan dat vonden ze heel vervelend. de medewerker had nog geprobeerd of het toch nog geleverd kon worden dat lukte helaas niet. Het werd de dag erna en dat is goed verlopen. Ze plaatsen het voor je. Nemen de tijd om het apparaat uit te leggen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ad 04-11-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
's Middags besteld en de volgende dag in huis, voldoende bezorgmogelijkheden te kiezen. De goedkoopste van internet.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews