coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3457 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bouke 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zoeken gaat redelijk eenvoudig. Ik heb verschillende Coolblue accounts (zakelijk en privé) en dat gaat nog wel eens mis. Als er items in het winkelmandje zitten bij het ene account en je logt uit, dan zitten ze er bij het andere account nog in. Als je dan wilt bestellen, komt de adresinformatie vanaf het verkeerde account.

Service
Goede bereikbaarheid via bv Facebook en deskundig advies. De mensen weten daadwerkelijk iets van het product af.

Assortiment
Er is gewoon heel veel te krijgen als je alle websites van Coolblue bekijkt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorunn 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk aangegeven op de site met welke producten je te maken hebt. Eenvoudig afrekenen met meerdere betaalmethodes.

Service
Snelle levering, voor 23.59 besteld is ook daadwerkelijk volgende dag in huis.

Assortiment
Veel verschillende producten, vaak iets duurder dan elders, maar daar staat een steengoede service tegenover.

Aanbeveling
Als een product bij meerdere winkels op voorraad is en ook bij Coolblue, bestel ik het liefst bij Coolblue. Altijd goede service gehad en als je klachten hebt, kun je altijd bij hun terecht en wordt je zo spoedig mogelijk geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevreden klant 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles wijst zichzelf. Producten zijn zo besteld

Service
No nonsense mentaliteit. Heb je een probleem met het product? Geen punt en ze ruilen het zo om

Assortiment
Groot assortiment

Extra toelichting
De informele sfeer is erg leuk en vind dit een goede zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W Oudenampsen 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site. Alle gewenste informatie is snel en eenvoudig te vinden. Duidelijk taalgebruik.

Service
Bestelling op 23:00 en de volgende ochtend stond de nieuwe wasmachine al te draaien terwijl de oude weer mee retour was genomen.

Communicatie rondom de bestelling was ook goed en duidelijk, tot aan het tijdstip waarop de levering ging plaats vinden.

Assortiment
Veel keuze en duidelijk weer gegeven op de site.
Eenvoudige keuze menu's die het selectieproces eenvoudiger maken.

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden met de leveringen van cool blue. Al meerdere bestellingen gedaan en elke keer weer onder de indruk van de snelheid van leveren zonder dat er concessies zijn gedaan aan verpakking en communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tine 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handige beoordelingen, vermelding beste koop van Testaankoop, eenvoudig te bestellen en mogelijkheid tot telefonisxh contact als er iets fout zou lopen.

Service
's avonds besteld, zaterdag om 13u geleverd en geplaatst. En dat voor een wasmachine. Kan me geen betere service voorstellen. Bedankt!

Assortiment
Meer dan voldoende keuze in verschillende prijsklasses.

Aanbeveling
Algemeen prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Damiën de Jong 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
het is een hele makkelijke site, goede filters te kiezen, en gratis bezorgd, ook op zondag.

Service
altijd op tijd bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

crombach 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het was heel duidelijk

Service
product besteld en de dag erna al in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jjm 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
klantvriendelijk

Service
ooit iets op gestuurd voor garantie en ze hebben het weer netjes gerepareerd

Aanbeveling
goeie service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

soepblender princess 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kan gemakkelijk van thuis uit alles zien en uitkiezen.

Service
als je hulp nodig moest hebben dan kun je het krijgen.

Assortiment
Een grote keuze in artikelen.

Aanbeveling
Het is gemakkelijk en goed verstaanbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle levering van het juiste product.

Assortiment
Goede prijs/kwaliteit verhouding

Aanbeveling
Betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sam Nengerman 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ik vind de site makkelijk om te gebruiken en ik vind het makkelijk om te betalen daarom geef ik het een negen

Service
Ik vind de levering van coolblue geweldig de levering gaat heel snel meestal 1 dag na de bestelling krijg je het het enige jammeren is dat als je even niet thuis bent het een dag verschuift

Assortiment
Ze hebben bijna alles alleen een paar dingen hebben ze niet maar verder hebben ze alles

Aanbeveling
Ik vind deze site geweldig ik heb al veel via coolblue bestelt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

zeer tevreden 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidleijke site

Service
snelle levering

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pank 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goeie site, makkelijke bestelprocedure, aardige helpdesk

Service
Zoals beloofd snel en efficient

Assortiment
Heel veel mogelijkheden, veel producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elsie Die 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
dit hoeft geen betoog want alles spreekt voor zich. Snelle bevestiging, levering als afgesproken door een vriendelijke meneer die me "veel plezier" wenste met m'n aankoop.

Assortiment
ik heb niet het hele aanbod doorgenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton uit Amsterdam 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site, met veel relevante informatie over het gewenste product

Service
Volgende dag gratis bezorgd, met uitstekende track en trace van de bezorger!

Aanbeveling
Ruime keus, uitstekende informatie over het product. Gratis levering de volgende dag, met uitmuntende track en trace door de bezorger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freddy 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke overzichtelijke website.
Heb snel gevonden wat ik zocht en heb makkelijk kunnen bestellen en betalen.

Service
Ik had per ongeluk het verkeerde huisnummer doorgegeven tijdens de bestelling waardoor de levering fout gelopen was.
Het pakje werd terug verzonden naar CoolBlue.
Ik heb dan zo snel mogelijk telefonisch contact opgenomen en heb (tot mijn grote verbazing) meteen iemand aan de lijn gekregen.
Zij heeft mij meteen enkele voorstellen gedaan om het probleem op te lossen.
Ik heb er dan voor gekozen om de goederen meteen opnieuw te bestellen (en opnieuw te betalen) zodat ik deze toch snel in de bus zou krijgen.
En zo snel het retourpakje bij CoolBlue aangekomen was hebben ze me dat geld terug op de rekening gestort.
Dus... snelle en correcte service, ook al had IK de fout gemaakt.

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Een winkel met zo een groot assortiment, snelle levering en correcte service...
Dat is een geruststelling als je winkelt op het internet... ;)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maria Biesmans 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoud in gebruik, een kind kan de was doen!

Service
Supersnelle service, vooral de begeleiding, super!!

Assortiment
Zeer uitgebreid gamma, had onmiddelijk gevonden wat ik nodig had. Kan niet verbeterd worden.

Aanbeveling
Tja, wat kan ik nog meer zeggen dan superblij.

Extra toelichting
Vooral de gratis verzending is héél positief en doet aankopen, het volgen via internet van je bestelling is ook fantastisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Noem me lui maar winkelen vanaf de bank voelt gewoon heel lekker! En zelfs bij een late aankoop nog de volgende dag thuis. Wat wil je nog meer!?

Service
Een foutje van de bank zorgde voor een dubbele betaling. De klantenservice reageerde keurig binnen de afgesproken tijd op mijn mail. Twee dagen later stond het geld weer op mijn rekening. Chapeau!!

Assortiment
Voor het product dat ik zocht was er keus genoeg. Over andere producten kan ik niet oordelen. Denk zomaar dat dat ook wel goed zit.

Aanbeveling
Goed product, snelle levering, uitstekende klantenservice en die verpakking.....ik ben er fan van! Waarom toch geen 10?? Omdat elk bedrijf een uitdaging nodig heeft om zo goed te blijven....:-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

René 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk en duidelijk

Service
Coolblue maakt waar wat ze beloven

Assortiment
Alle electronica, wit- en bruingoed is in ruime keuze aanwezig

Aanbeveling
Gewoon goed geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amber Scheerder 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles werkt makkelijk en goed.

Service
Goed snel geleverd en ook de chat is fijn.

Assortiment
Goede producten

Aanbeveling
Goed snel en fijn geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

minke 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
product was makkelijk te vinden op website
vergelijking met andere producten was snel gemaakt.

Service
Afgesproken levering is nagekomen, goed gecommuniceerd via track&trace

Assortiment
Ik was op zoek naar een specifiek product, dus heb daar op gezocht

Aanbeveling
Wat wordt beloofd, wordt nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anita 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is overzichtelijk en wat is prettiger dan je spullen vanuit je luie stoel te bestellen en thuis laten bezorgen

Service
Bij vragen wordt je goed en professioneel geholpen

Assortiment
Ik begrijp dat je niet alles kunt hebben. Op één artikel na heb ik alles wat ik op dat moment zocht gevonden bij Coolbleu

Aanbeveling
Voor de prijs hoef je het niet te laten, het wordt snel geleverd en goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giel 11-06-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Entree en welkom

Service
Servicebalie waar ik terechtkan voor extra uitleg over bijvoorbeeld mijn nieuwe laptop, werking van programma's etc.

Assortiment
Combinatie van online en de fysieke shop bevalt me wel. Ruim assortiment met goede voorlichting op de site. Daarnaast een prettige bejegening in de shop. Ruime en overzichtelijk ingericht, kundig personeel.

Aanbeveling
Zie bovenstaande, dan vind je deze beoordeling logisch.

Extra toelichting
Vooral ook aanbeveling voor de oudere klanten, een doelgroep waartoe ik ook behoor, vanwege ruimte en tijd die je krijgt, de heldere uitleg en de servicebalie waar je altijd met je aankoop terechtkunt voor nadere vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merijn 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De bestelling ging soepel

Service
De bestelling ging heel snel.

Assortiment
Het is gewoon mijn gevoel.

Aanbeveling
service is goed, de bezorging ging goed, dus een super mooie acht.

Extra toelichting
ja,goede winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Astrid 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer snelle en goede afwikkeling van de bestelling

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze

Extra toelichting
Dit was de eerste keer,maar voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ada 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
product is nel te vinden en zeer snel geleverd

Assortiment
heb nog nooit iets niet kunnen vinden

Aanbeveling
zeer snelle levering en degelijke verpakking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en makkelijk bestelproces

Service
Op de afgesproken tijd binnen

Assortiment
Hier kan ik eigenlijk niet over oordelen, ik wist wat ik moest hebben

Aanbeveling
Goed netjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annie Rewinkel 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker op de bank

Service
Duidelijk en behulpzaam bij de vraag die ik stelde

Assortiment
makkelijk te vinden wat wij zochten

Aanbeveling
snel geregeld en volgende dag, zelfs op zondag al in mijn bezit

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse Visser 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Simpel en snel!

Service
Meteen antwoord op mijn vraag binnen enkele minuten.

Assortiment
Uitgebreid en ruim assortiment, maar niet too much.

Aanbeveling
Super! Simpel, snelle levering, ruim assortiment, en super vriendelijke klantenservice!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle levering! Op zondag besteld en maandag al in huis.

Service
Overzichtelijke site zodat alles makkelijk is te vinden. Ik hoefde niet te bellen met een klantenservice.

Assortiment
Veel spullen beschikbaar. Ik kon uit meerdere kleuren kiezen.

Aanbeveling
Ik ben blij met mijn aankoop. De levering was snel geregeld. Erg fijn dat je op zondag kunt bestellen en dan maandag het al binnen krijgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
's avonds besteld, de volgende ochtend al in huis

Assortiment
De enige webwinkel die de Garmin vivosmart hr+ al in de aanbieding had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jotti 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
- De site is duidelijk opgebouwd per categorie.
- Er zijn tal van betaalmogelijkheden.
- Het assortiment is enorm.
- De levering is wanneer jij dit wil en als je voor 23:59 uur besteld, morgen gratis thuis geleverd!

Service
- De levering is wanneer jij dit wil en als je voor 23:59 uur besteld, morgen gratis thuis geleverd!
- Retour is ook erg handig
- De klantendienst is erg vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
- Een enorm assortiment.
- De site is duidelijk opgebouwd per categorie.

Aanbeveling
Top winkel voor alles wat je zoekt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Coolblue vergelijkt de producten goed, zet alle voor- en nadelen op een rij, heeft een ruime keus en geeft goede info met filmpjes

Service
Gaat er onverhoopt iets niet goed dan staat Coolblue klaar om t op te lossen! En 23.59 besteld: ja hoor volgende dag keurig in huis!

Assortiment
Er is een geweldige keus aan producten. Ik heb niets gemist.

Aanbeveling
Ideaal - alles is er, goed beschreven, gefilmd en uitgelegd en het product wordt keurig afgeleverd binnen 24 uur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Groot aanbod, producten zijn gemakkelijk te vinden.

Service
Oude wasmachine werd van zolder gehaald en de nieuwe werd naar boven gebracht en gereed gemaakt voor gebruik.

Assortiment
Volop keuze.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de goede service. Op zondagochtend hield mijn wasmachine ermee op en op maandagochtend om 8.00 uur stond Cool Blue op de stoep met een nieuwe machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nadine 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld - morgen in huis.

Service
Steeds betrouwbaar !

Assortiment
Je vindt er een zeer uitgebreid gamma.

Aanbeveling
Prijs - kwaliteit : top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kyra 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk assortiment

Service
Snel, goede updates van de bestelling, snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Bijzonder tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag van thuis uit bestellen, morgen in huis

Service
Je kan je bestelling opvolgen en krijgt berichten over de status van je bestelling!

Assortiment
Grote keuze!

Aanbeveling
Voor het gemak waarmee je aankopen kan doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mascha 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker bestellen vanuit je luie stoel

Service
Onwijs snelle levering!

Assortiment
Ik kon vinden wat ik nodig had

Aanbeveling
Snelle levering, goed op de hoogte gehouden via mail over de status. Keurig verpakte artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philip 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
' s Avonds besteld, de volgende dag bezorgd. Veel makkelijker kan het niet.

Service
De toezegging van snelle levering wordt nagekomen.

Assortiment
Ik heb onvoldoende zicht op het complete assortiment, maar wat ik zocht had ik snel gevonden tegen een uitstekende prijs.

Aanbeveling
Een aanrader voor anderen.

Extra toelichting
Prima, ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerrit Schallenberg 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vlotte afwikkeling

Service
Geen ervaring mee.

Assortiment
is goed, kon altijd bij jullie terecht. Alhoewel jullie niet de goedkoopsten zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J de Vos 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt gemakkelijk door de webwinkel zoeken en snel je product vinden.

Service
Het feit dat ik via Coolblue te horen krijg (middels een belletje) dat er zaken niet goed gaan bij Vodafone en of ik dit even wil controleren toont mij al voldoende aan dat Coolblue een zeer goede service levert. Daarna heeft Coolblue vlot geacteerd om de telefoon zsm te leveren. Daarbij werd zelfs moeite gedaan om een gaatje te vinden ergens in de agenda om de telefoon zsm te leveren! Top, kan niet anders zeggen!

Assortiment
Bijna alles wat je zoekt m.b.t. elektronica is leverbaar via Coolblue.

Aanbeveling
Ik bestel graag via Coolblue en m.n. door de servicegerichtheid. Hierdoor zal ik ook snel mensen om mij heen adviseren om hun product eens te bekijken en te bestellen bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ernst 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Het is gemakkelijk bestellen en geen problemen gehad.

Assortiment
Het assortiment online is prima. De fysieke winkel heeft echter een beperkt assortiment. De camera die ik zocht hadden ze er niet, en ook weinig andere camera's.

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Heidi 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online bestellen loopt super vlot. Live chat met medewerkers is pluspunt.

Service
Ik vroeg om een wijziging van betaling deze werd onmiddellijk en correct uitgevoerd.

Assortiment
Heel veel keuze.

Aanbeveling
Gewoon heel tevreden over alles. Heb nog geen gebruik gemaakt van retourzending ofzo dus dat weet ik niet. Vandaar een 9.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koen 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ik wilde een koptelefoon bestellen en wou gaan afrekenen maar niet meteen mezelf registreren. toen ik echter merkte dat jullie klantenformulier zo is vormgegeven dat je alsnog de keus hebt om je account aan te maken door toch een wachtwoord te registreren was ik verkocht. goeie user experience.

Service
1 werkdag bezorging. nuff said.

Assortiment
fuck if i know wat jullie allemaal hebben, ik had een gevarieerd aanbod aan koptelefoons dus dan zal het bij andere categorieën ook wel zo zijn

Aanbeveling
anders denken mensen dat ik door coolblue ingehuurd ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website, makkelijk artikelen te bestellen.

Service
Enthousiaste, vriendelijke mensen. Niets is teveel zoals het naar boven brengen van de bestelling.

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Betrouwbaar, snelle levering en uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lars 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Als bestaande klant verloopt het bestelproces zeer effectief en heb je binnen 2 minuten je bestelling geplaatst. Bezorging verliep ook conform afspraak.

Service
Coolblue is super servicegericht, nog nooit teleurgesteld.

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Zie bovenstaande opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, duidelijke prijsstelling en levertijd is fantastisch

Service
Aftersale service nog niet gebruikt / informatie vooraf zie ik ook als service en is uitstekend

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Geen enkele nare ervaring👍👍👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Vlotte afhandeling en makkelijke betaling.
Ook telfonische, geen lange wachttijd en aardig personeel.

Assortiment
Wat ik zocht heb ik makkelijk gevonden, genoeg assortiment

Aanbeveling
In de winkel prettige bediening, telefonisch vlotte afhandeling en de website i s goed te bekijken.
Prima zaak.

Extra toelichting
Wat ik gekocht heb is in prima staat afgeleverd en ben zeer tevreden met het produkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnd 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
NO-NONSENSE return policy, uitmuntende service, inspirerende verpakkingen :) en excellerende informatie voorziening bij elke stap in het koop proces! De eerste keer dat ik aan 1 van de vele webshops die ik gebruikt heb in de afgelopen 5 jaar een welgemeende 10 kan geven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philip 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je besteld en kiest vanuit je zetel

Service
Op alle niveau prima, zelfs aan de telefoon. Ieder staat klaar om je bij te staan met raad en daad

Assortiment
Ik telkens wat ik zoek

Extra toelichting
Ik vind het een 'coole' winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews