coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42511 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2723 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Johan Didden 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vlotte betaling en levering

Service
De doos van de grote wokpan was te klein waardoor de steel er uit stak gewoon door de dozenwand geduwd. Er bestaan lagere dozen die langer zijn dit oogt niet en de steel wordt er vuil door.

Aanbeveling
prijs kwaliteit zijn zeer goed

Extra toelichting
prima pan ze doet haar werk waar ik ze voor nodig heb en wordt zeer snel warm

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Cherinda Weerts 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijk en duidelijk te vinden!

Service
Nou ik heb me aangemeld als zakelijke klant en gelijk kreeg ik erg positieve reactie. Dat vind ik netjes als je goed te woord wordt gestaan.

Assortiment
Uitgebreid, duidelijke specificaties.

Aanbeveling
Ga zo door! het is duidelijk, er staat bij waarom iets wel of niet goed is of naar mening van anderen is. Dat is erg prettig!

Extra toelichting
geen opmerkingen. Alleen dat ik in de toekomst tevreden zakelijke klant blijf. Werk veel met software, hardware, en toebehoren. Dus hoop dat ik tevreden blijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Supersnel / veel keuze correcte prijs

Service
Volgens mij kan het voor een online winkel niet beter (weet echter niet hoe men met probleemgevallen omgaat, daar heb ik geen ervaring mee)...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joost 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig en doeltreffend zoeken

Service
Rits,rats, klaar.

Assortiment
Veel aanwezig maar niet alles.

Aanbeveling
Cool die store.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Afferden 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig bestellen en duidelijke afhandeling

Service
Installatie van apparaat

Assortiment
Geen

Aanbeveling
Winkel is beter dan andere internet winkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hermoso 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelproces is erg duidelijk en goed
Product erg makkelijk te vinden

Service
goede begeleiding middels berichten tot een de levering op het ophaalpunt

Assortiment
Hebben eigenlijk alles wat ik zoek in dat segment

Aanbeveling
Als een goed en degelijk bedrijf

Extra toelichting
Bovenstaande moet wel duidelijk zijn dacht ik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert van Meirvenne 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle en eenvoudige bestelmogelijkheden

Service
bij gelijk welke vraag een vriendelijk en correct antwoordt

Assortiment
lijkt mij ruim .

Aanbeveling
Zonder schroom aan te bevelen!

Extra toelichting
de verzending verloopt zoals vermeld,en bij problemen kan je goed terecht, en worden ze snel opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Vennix 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
het vinden van een artikel op de website gaat erg snel

Service
zeer snel geleverd

Assortiment
ik heb gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
goede website

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

tvlooy 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige, vrolijke website. Snelle levering.

Service
Vriendelijke helpdesk

Assortiment
Ik heb wel een klok gevonden, maar het aanbod is niet super uitgebreid. Nu ja, als je echt iets speciaal wil zal je vaak ook naar een echte speciaalzaak moeten vermoed ik ...

Extra toelichting
CoolBlue is niet altijd de goedkoopste maar de totaalervaring is wel veel beter dan ergens anders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

dagrooster 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle levering in de buurt zodat ik niet thuis hoefte te zijn.

Assortiment
Genoeg keuze en de producten zijn makkelijk met elkaar te vergelijken

Extra toelichting
Super snelle levering je wordt op de hoogte gehouden van de status.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andea 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling gaat simpel!

Service
Toen ik hulp nodig had kreeg ik vlot contact, en werd echt heel goed en vriendelijk geholpen!

Assortiment
Ik weet niet hoe groot het assortiment exact is, maar ik kan er reglmatig vinden wat ik zoek.

Aanbeveling
Goede retour mogelijkheden, verzendingen op zondag, service enz.

Extra toelichting
Zie de punten los van elkaar.ik kan de website zeker aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
mogelijkheid om te bezorgen bij een afhaalpunt is erg handig: bezorgers staan niet voor een dichte deur en ik hoef niet thuis te blijven.
Retouren gaat exact andersom: Ik geef een product af bij een afhaalpunt, Coolblue haalt het op.

Aanbeveling
Heb hier al eerder dingen besteld, nooit problemen.
1 keer een telefoon besteld, maar deze voldeed niet aan mijn verwachtingen: zonder veel gedoe teruggestuurd en mijn geld terug gekregen!

Extra toelichting
Mijn eigen laptop ging voor het weekend kapot: op zaterdag reparatie opgegeven. Maar heb via Coolblue op zaterdag een nieuwe besteld, en zonder extra bezorgkosten op zondag al ontvangen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

grotekuisthuis 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
volledig bestelproces verloopt zonder problemen

Service
klantendienst zeer behulpzaam, vlotte levering de volgende dag

Assortiment
Bijna alle varianten zitten in het assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rene 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke website, bestellen en afhalen bij een postagentschap is mooi omdat je niet hoeft thuis te zijn. veilige en snelle betaling via ideal

Service
prima communicatie via e-mail wanneer de bestelling komt bijvoorbeeld

Assortiment
wat hebben ze eigenlijk niet....

Aanbeveling
breed assortiment tegen korte levertijden en scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ilse.dierckens 30-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Service
Men wordt gelokt met "voor 23.59 uur besteld - de volgende dag geleverd". Ik had ruim voor de deadline besteld en toch is de levering de volgende dag niet doorgegaan. Ik werd daar ook niet van op de hoogte gesteld.

Aanbeveling
Goede website. Wij hadden echter een niet zo goede ervaring.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Asie 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het bestellen ging gemakkelijk

Service
Ik werd goed op de hoogte gehouden van het bestelproces en mijn mobiel werd snel geleverd.

Extra toelichting
Mijn mobiel was goedkoper dan in de winkel en bij de provider zelf. Mobiel werd in 2 dagen geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden van het bestelproces. Ik heb echt niks hierop aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Huizer 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het product was makkelijk te vinden op de website.
De website is snel en gebruiksvriendelijk ook voor oudere.

Service
ze hebben waargemaakt wat ze beloofd hebben,het product was de andere dag in de winkel.

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Aan service hangt ook een prijskaartje,coolblue is iets duurder maar kunnen leveren,een ander is goedkoper ,maar ondanks de toezegging van het op voorraad zijn kunnen ze niet leveren.
Dan liever iets duurder

Extra toelichting
Het was jammer dat mijn cadeaubon van 5 euro verlopen was.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lennard Kennepohl 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk zoeken met heldere omschrijvingen

Service
Werd binnen de aangegeven 4 uur gebeld (op zondag) en was een duidelijk gesprek. pluspuntje dat de coolblueer mij duidelijk zei mijn paspoort mee te nemen voor het ontvangst gedeelte de volgende dag.

Assortiment
alles is te vinden, zelf rugzakken!

Aanbeveling
De alles voor een glimlach gaat aardig op, service is goed en de medewerkers zijn vriendelijk en duidelijk.

Extra toelichting
Het aantal mails wat je ontvangt nadat je je bestelling heb geplaatst is misschien net wat teveel. Het is fijn om op de hoogte gehouden te worden van de status van je bestelling, maar om daar nou 5 a 6 mails aan te koppelen? Ik ervaar het niet perse als storend, maar vind het wel een tikkeltje overdriven. Kan me voorstellen dat dit per persoon verschilt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HOKOCHIN 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzicht van alle producten.

Service
Zeer gedienstig. Zelfs bij drukke periode wordt de nodige tijd aan de klant besteed.

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Extra toelichting
Je kan online je keuze maken uit het enorme assortiment. Indien toch nog vragen kan je deze steeds online vragen en ook bij het afhalen in de winkel is men steeds bereid om alle vragen te beantwoorden. Bovendien geeft men soms nuttige tips.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hilda dijk 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kan thuis blijven hoeft de deur er niet voor uit en je kunt alles rustig bekijken.

Service
het ging allemaal heel goed en vlot zoals jij had aan gegeven.

Assortiment
wij vonden er genoeg te vinden best wel veel in het assortiment.

Aanbeveling
ik vondt dit gewoon geweldig ook mijn dochter heeft er besteld en vondt het ook geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Takkezooi 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
alles is wel makkelijk te vinden.

Service
snelle levering

Assortiment
geen

Aanbeveling
geen

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Herman 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke websites

Service
Vlotte levering en informatie

Assortiment
Breed assortiment, dikwijls ook de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JK 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
'top 10' quicklinks, eenvoudige navigatie, goede kleur contrasten

Aanbeveling
Groot assortiment, snelle levering, op de hoogte houden via SMS, email - het is erg prettig werken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Peerdeman 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig te selecteren op basis van filters

Service
Super... zondag wasmachine stuk, direct besteld en maandag geleverd !

Aanbeveling
Wasmachine slang was aangesloten zonder rubber, waardoor in de bak onder de wasmachine water stond... maar ondanks dat toch super tevreden dan de machine netjes op zijn plaats gezet is en de oude machine verwijderd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen.L 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Er is niets gemakkelijker dan vanuit je luie zetel dat te bestellen wat je zoekt.
Je krijgt een fantastische feedback om zo exact te vinden wat je zoekt

Service
De goederen worden op de afgesproken dag geleverd.

Assortiment
Door de feedback kan je makkelijk uitzoeken en je tijd nemen om het perfecte product te vinden.

Extra toelichting
niets dan goed. Feedback over alle producten Zeer goede product omschrijving Prijs Belofte van levering binnen de 24 uur of op het afgesproken moment. Service in het algemeen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doko123 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Product met een paar muisklikken gekocht

Service
Zondag besteld, maandag geleverd.

Aanbeveling
Mijn eerste ervaring met Coolblue is uiterst positief! Scherpe prijs en waarmaken wat men belooft

Extra toelichting
Mijn eerste ervaring met Coolblue is uiterst positief! Scherpe prijs en waarmaken wat men belooft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LLBtje 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles snel gevonden en bestald

Service
nog nooit iets aan de hand geweest

Assortiment
Alles is er, toch?

Aanbeveling
Alles kan altijd beter

Extra toelichting
Nee, alleen " GA VOORAL ZO DOOR "

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Yeronimo 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bij computer CPU cores aangeven hoeveel fysieke cores ze hebben zou wel handig zijn. Nu moest ik dit weer in een apart venster googlen obv type nummer CPU

Service
Zondag betseld en toch maandag in his ipv dinsdag zoals bij de meeste shops tegenwoordig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gert 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke zoekfunctie

Service
Zeer snelle afwikkeling en verzending

Assortiment
Tot op heden heb ik altijd kunnen vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Ik zou zeggen zie het bovenstaande

Extra toelichting
Na mijn laatste bestelling kreeg ik direct alle relevante info over de verzending. De volgende dag zou ik het pakket al ontvangen, maar de bezorging heeft een steekje laten vallen. In dit geval geen probleem, het kwam nog ruim op tijd, maar pas een dag later dan dat het pakket bij Post was aangeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

copypete 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is erg overzichtelijk. Je kunt bijvoorbeeld handig producten vergelijken. En bij elk product staat een duidelijke omschrijving.

Service
Je wordt altijd perfect geholpen. En als er een keer iets is met een product, wordt het zonder vragen stellen vervangen.

Assortiment
Je kunt kiezen uit alle bekende merken

Extra toelichting
Je voelt je als klant gewaardeerd bij Coolblue. Wat dat betreft maken ze hun belofte meer dan waar. Ik ben dan ook al jaren klant bij hen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Steffi 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Top website. Duidelijk en overzichtelijk

Service
Zondag middag besteld, maandag middag in huis. TOP

Assortiment
Ruime keuze. Goed. Scherp geprijsd.

Aanbeveling
Top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Machiel 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Op zich heel goed, omdat je kunt kiezen uit verschillende ophaalpunten, thuisbezorgd etc. Maar in ons geval zou het pakketje vanaf 8:30 de volgende dag beschikbaar zijn op een bepaald postnl punt. Het vervelende was echter dat deze maar van 8-9 uur 's ochtends open bleek te zijn (op zaterdag). Zou handig zijn als dat er wel even bij vermeld staat op het moment dat je zo'n ophaalpunt selecteert.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Sirta 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via pc heel makkelijk prijsvergelijking doen

Service
Op zondag besteld, maandag al in huis

Assortiment
ruime keuze en goede uitleg

Aanbeveling
Ik heb zeer goede ervaringen met Bluecool

Extra toelichting
Goede en duidelijke website en zeer snelle levering zelfs als het in het weekend besteld is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken en vinden, en bestellen :)

Service
Volgende dag bezorgd; snelle beantwoording van vragen over retourneren (retourneren zelf moet nog gebeuren (helaas, maar dat lag aan het product zelf)
Klantenservice is duidelijk gericht op SERVICE

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Extreem goede service en blije manier van afhandelen van bestelling; hier word je dus blij van :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beukje 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke webshop en heel eenvoudig en duidelijke bestellen

Service
levering volgens afspraak, en goede communicatie daarover.

Assortiment
Tot nu toe alles kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Echt klantgerichte webshop. Daar kunnen veel andere webshops nog iets van leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneleen3210 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
De levering was voorzien op zondag 27 september tussen 10u en 18u. Aangezien ik zwanger ben, weinig energie heb én voor mijn ander kindje moest zorgen, was ik van plan om meteen na de levering naar mijn ouders te gaan om te rusten. Jammer genoeg is de levering niet doorgegaan en heb ik ook geen bericht gehad dat er een probleem was. Pas de dag erop stak er een briefje in onze brievenbus dat de postbode was langsgeweest maar dat we niet thuis waren (aangezien we moesten werken). Pas op woensdag mochten we de levering dan gaan uithalen in het postkantoor. Veel later dan verwacht dus.

Aanbeveling
Ik zou het aanraden, maar er wel bijzeggen dat de levering niet altijd vlot verloopt.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Pieter 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel bestellen

Service
super snelle levering

Assortiment
alles op voorraad

Aanbeveling
goedkoper dan laagste prijs garantie bij andere webshops.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

scorpio 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
website is toegankelijk

Service
bestelling is op tijd geleverd

Assortiment
product makkelijk te vinden

Aanbeveling
geen negatieve ervaring meegemaakt

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

johan 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijke site

Service
doen zoals beloofd; de volgende dag leveren.

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
zeer snelle levering!

Extra toelichting
zeker aan te bevelen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke web site zelfs voor digibeten

Service
Grandioos zelfs op zondag

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Lekker overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mathijs vd Wal 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige webshop en makkelijk in gebruik

Service
Zaterdagavond om 23:00 besteld en zondag om 14:00 in huis!

Assortiment
Uitgebreide keuze met betrouwbare revieuws en duidelijke productspecificaties

Aanbeveling
Ik ken geen betere webshop dan coolbleu! Ik zoek de volgende keer nergens anders meer! Na het bestellen van mijn order kreeg ik duidelijk en overzichtelijk de vervolgstappen (en de wachtterapie is BRILJANT). Je word prima op de hoogte gehouden van de status van je pakket.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NicoleCrutzen 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles was super duidelijk

Service
super snelle levering

Assortiment
alles is er verkrijgbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mirke20 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk overzicht

Service
Levering volgens verwachting

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Snelle en correcte levering. Tevreden over mijn aankoop. Voldoet aan mijn verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lode Peters 29-09-2015 In de winkel gekocht
Antwerpen

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website waar je al je apparatuur kan vergelijken, pro's en contra's kan opzoeken en diverse accessoires kan vergelijken.

Service
Had een verkeerde batterij besteld en deze werd zonder problemen gewisseld, alsook werd er voldoende uitleg aan een computerleek gegeven zodat ik uiteindelijk het juiste toestel voor mijn noden kon aanschaffen...

Assortiment
Als het bij jullie niet te vinden is, dan weet ik het niet meer!

Extra toelichting
Vriendelijke en correcte bediening, zowel bij aankoop, telefonisch contact én bij omruiling... En, lekkere koffie voor tijden het wachten op uw beurt!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijke website, waar alles is te vinden wat ik nodig heb.

Service
Erg lang moeten wachten, toen ik naar de service dienst belde. Het werd echter wel netjes aangegeven dat het wat langer kon duren.

Assortiment
Alles wat ik nodig had, was in het assortiment te vinden.

Aanbeveling
Gebruiksvriendelijke website, snelle services en bezorging.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

desnossel 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel goede en overzichtelijke webwinkel

Service
Heel gemakkelijk te bestellen

Aanbeveling
Groot assortiment en heel snalle levering, zelfs op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

namtroov 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle en overzichtelijke site, geen onnodige tussenstappen bij het bestellen.

Service
De volgende dag alles keurig bezorgd. Bij een reclamatie wordt deze snel en goed afgehandeld.

Assortiment
Erg veel producten te vinden.

Aanbeveling
Gewoon goed en ter zake werkende winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik groot 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super snelle levering (op zondag!), via fe sms op de hoogte gehouden van het tijdStip van levering, eenvoudige betaling (Paypal) en product doet aan verwachting

Service
Super snelle levering (op zondag!), via fe sms op de hoogte gehouden van het tijdStip van levering, eenvoudige betaling (Paypal) en product doet aan verwachting

Assortiment
Moeilijk om te beoordelen, vandaar een 7, ik heb weinig vergeleken, alleen tov de officiële TomTom websitestore, en dan scheelde het meer dan 70 euro voor het model wat ik heb gekocht.

Aanbeveling
Echt super! Heb nog nergens zo'n goede service gehad, op de hoopte gehouden via de sms, en geleverd op zondag! Normaal zit je wel eens te wachten op je bestelde product, ik heb hier geen moment bij stil gestaan. En dit koste me minder moeite dan zelf naar een fysieke winkel te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

woutcallewaert 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel geleverd

Service
Zondaglevering

Assortiment
Veel keuze, uitgebreide en evenwichtige reviews.

Aanbeveling
Prijs aan de hogere kant, wel snelle levering en goede service

Extra toelichting
Goede prijs-kwaliteitverhouding Degelijk gebouwd Groot, helder scherm met duidelijke kleuren Soepele navigatie doorheen de UI

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lemaire Martin 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen online

Service
zeer goeie service word zelfs geleverd op zondag

Assortiment
Voldoende het artikel die ik zocht vond ik bij jullie

Aanbeveling
zou ik zelfs bevelen boven bol.com omdat er geleverd wordt op zondag

Extra toelichting
omdat er geleverd wordt op zondag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews