coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 56439 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 13644 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michel 11-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect assortiment, customer journey is de benchmark! Updates tijdens het leverproces ook zeer prettig, niet teveel, afdoende zo

Reageer

Anneke 11-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne website , veel keus, goede prijzen, snelle levering, aardig personeel

Reageer

Roy R. 11-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is fijn shoppen op deze manier en een snelle levering. Prijs en kwaliteit verhouding is oké.

Reageer

Matthias Delecluyse 11-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue levert altijd wat ze beloven! Vaak een klein beetje duurder dan andere platformen, maar dit vertaalt zich dan ook in de service die op en top is!

Reageer

Lars 11-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Top winkel, nooit problemen mee. Fijne manier van communiceren ook de garantie is erg prettig. Had hier een radio gekocht een jaar lang in gebruik gehad. Deze deed het helaas niet goed meer. Kom nog omgeruild worden ookal was hij eigelijk buiten het garantie termijn.

Reageer

Emile 11-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vakkundige mensen, snelle en betrouwbare service en goed bereikbaar ivm vragen. Leuk dat de bezorgers op een fiets de spullen komen brengen.

Reageer

Nicks 11-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne service. Snel thuisbezorgd en duidelijke product omschrijving, dat is ook zeker wat waard.

Prijs is soms bij specifieke producten iets hogen dan de concurrent, mogelijk dat er geen prijsupdates zijn geweest dan bij Coolblue.

Reageer

Boehmer 11-06-2021

Algemene score

7,0
Lekker snel en overzichtelijk. Bestelling is goed te volgen en Coolblue heeft een breed assortiment.

Reageer

Dirk 11-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer uitgebreide keuze en super uitleg over de producten. Afhandeling en levering altijd correct en zeer snel.

Reageer

Harry 11-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd uitstekend geregeld. Goed verpakt en snel geleverd. Tevens keuzemogelijkheid voor leverdatum. Voorwaarden zijn helder.
Altijd goede ervaringen met Coolblue.

Reageer

Sammy 11-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keus, snelle levering en indien nodig goede klantenservice. Goede producten tegen een scherpe prijs.

Reageer

capac 11-06-2021

Algemene score

3,0
Tweedekans (in nieuwstaat) monitor aangekocht bij Coolblue.be op 6 Juni 2021 - Type Eizo FlexScan EV3285-BK aan een mooie prijs van 978€. Product is 'in nieuwstaat'. Snelle levering van Coolblue (zoals altijd).
Bij uitpakken blijkt echter dat deze monitor in de rechterbovenhoek gebarsten is in de LCD... duidelijk defect....en dus niet bruikbaar. Dit is een product dat niet had mogen verkocht worden.
Onmiddellijk retour gestuurd en een klacht gestuurd naar Coolblue, met de vraag voor een oplossing.

Coolblue geeft 2 fouten toe :
- product was verkeerdelijk aangeboden (had aangeboden dienen te worden met 'zichtbare schade'
- tweedekans product had een te lage prijszetting (978€ was veel te laag).

Oplossingen die Coolblue aanreikte :
- Tegoedbon van 10€ op 8 Juni
- Tegoedbon van 25€ op 9 Juni
- Tegoedbon van 75€ op 10 Juni

Oplossing is mij ontoereikend. Coolblue maakt 2 fouten... , geeft fouten toen, echter neemt geen verantwoordelijkheid om de klant een degelijke oplossing te voorzien. Ik heb duidelijk gekozen voor deze Eizo FlexScan EV3285-BK monitor omwille van de specificaties & reviews. Ik kan deze monitor nu niet meer aanschaffen, tenzij ik zelf 271€ extra opleg doe. Het is door Coolblue's fout dat ik dit bedrag ZELF moet ophoesten.

Coolblue wil niet meer bijdragen dan 75€. (met de nadruk op WIL)... Als je als retailer 111 Miljoen € bedrijfswinst hebt in 2020, en er kan geen 271€ af...Tja...

Waarom moet de klant hier wéér de dupe van zijn van de fouten van deze retailer die gigantische winsten maakt?

Alles voor een glimlach is hun bedrijfsleuze...

Ik denk het niet.

Reageer

Luc 11-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering! Bestelling in de namiddag geplaatst, pakket binnen de 24 uur geleverd!

Reageer

J.D. Folmer 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke uitleg op de website dus makkelijk kiezen. Zoals altijd scherp geprijsd en supersnel verzonden.

Reageer

Frank W 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue levert goede producten echter de vrolijke klantgerichtheid maakt het de fijnste internetwinkel voor elektronica producten.

Reageer

Paul Molenaar 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Top levering, op tijd zoals afgesproken. Levering met de fiets.
Gaat zeker een volgende bestelling bij coolblue.nl plaatsen

Reageer

Marcel Boon 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een nieuwe telefoon nodig en heb eerst wat rond gekeken op internet. Ik kwam bij Coolblue uit omdat ze een prachtige site hebben waar je verschillende telefoons kan vergelijken. De prijs was ook heel netjes.
De bezorging was super snel en netjes op de hoogte gehouden over de levering.
Ik ga zeker vaker kopen bij Coolblue.

Reageer

Jana P 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van zodra ik de e-mail ontving van Coolblue dat mijn artikel weer voorradig was heb ik onmiddellijk mijn bestelling geplaatst. De dag erna werd mijn pakketje aan de deur geleverd; Ik weet niet wat ik nog meer moet vragen. Al jaren koop ik de nieuwste technologie bij Coolblue zodat ik mij geen zorgen hoef te maken over de bezorging of de kwaliteit van het product; alles is steeds perfect in orde!

Reageer

Xavier Chaigneau 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd een flink snelle bezorging en de producten zijn exact zoals je verwacht... Alles is zoals gewoonlijk perfect geregeld bij CoolBlue

Reageer

Eugen 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ken de shop al sinds 2012. Fijne benadering en parate productkennis. Koop daar al mijn Appleware omdat het sneller gaat dan in de Apple Store (en je niet word gepusht om extra accessoires te kopen). Appleware is overal gelijk in prijs dus waarom ook niet. Verkoper was verbaasd dat mijn oude iPad na 8 jaar nog werkte.

Reageer

Maarten 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site met groot assortiment, goede adviezen en vergelijkingsmogelijkheden. Daarnaast ook uitstekende service, installatie- en retourdienst etc. Niks op aan te merken.

Reageer

Gerben 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en super goede communicatie over de bestelling en de levering (per fiets!). Een voorbeeld voor andere webshops!

Reageer

Jansen van Rosendaal Miriam 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel goed geholpen door de medewerkers voor een computer in de winkel en aan de telefoon.

Reageer

Marcel 10-06-2021

Algemene score

10,0
Ik kies graag voor Coolblue. Goede service, snelle levering, veel informatie op de website.

Reageer

Roel 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijk, voor zover ik kan beoordelen altijd redelijk concurrenende prijs en snelle levering, tot nu toe altijd probleemloos. Bij onderdelen die binnen garantie kapot gaan, ook altijd makkelijke en snelle afhandeling.

Reageer

Alk 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering conform afspraak. Goede informatievoorziening van de status van de order. En bovenal: het product was exact zoals omschreven op de site.

Reageer

Marianne 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke webshop,veel keus goede prijs
Vriendelijk personeel zowel telefonisch als bezorg
Personeel, alles met een glimlach

Reageer

GV Winter de 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website met veel keus, goed uitleg over de producten met de voors en tegens. Snelle levering en goede service.

Reageer

Bianca 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne website, goede klantenservice voor vragen. Bezorging was supersnel en de bezorgers hebben het netjes aangesloten en naar boven gebracht zonder iets te beschadigen. Fijn is dat ze 15 min voor aankomst bellen (naast mail met tijdindicatie). Tevens heb ik de mail met extra tips over het product als erg prettig ervaren, deze kreeg ik op de dag van levering van het product.

Reageer

Remko Meijers 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nooit problemen met bestellen, altijd netjes de volgende dag afgeleverd. Ik heb 2 keer een product gekocht waar ik niet tevreden mee was, producten geretourneerd en allebij de keren snel en netjes het geld terug gestort gekregen.
De eerste website waar ik aan denk als ik wat wil bestellen is coolblue. Lekker makkelijk en snel. Mocht er in de toekomst wat verkeerd gaan geen probleem bij mij, coolblue heeft zich bij mij al bewezen. Ga zo door!

Reageer

Jo 10-06-2021

Algemene score

9,0
Alles is zeer duidelijk en alle voorwaarden/afspraken worden nageleefd, dus zeker een aanrader!

Reageer

Jb 10-06-2021

Algemene score

9,0
Ik was verbaasd dat het wat ik besteld had de volgende dag al bezorgt werdHet was precies op de tijd welke jullie mij hadden gestuurd en wel door een alle vriendelijke jonge dame. Ook de laptop die ik van jullie gekocht via mijn vriend r,.de jong uit Purmerend werkt geweldig

Reageer

Geruit B 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer correcte en op de aangeleverde tijd geleverd en oude toestel meegenomen Zeer tevreden

Reageer

Mina 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en vriendelijke service.
Uitstekend geholpen geweest op de klantendienst!
Ik ga zeker nog bestellen!

Reageer

Gerda Matijssen 10-06-2021

Algemene score

8,0
wij hebben gekozen voor cool blue, omdat de site heel duidelijk was en de prijs ons paste.
wij zijn dit tevrede.

Reageer

Erik 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, makkelijk producten te vergelijken. Ook de App is duidelijk en overzichtelijk.
Als ik een product met een stekker zoek, dan ga ik direct naar de app. Bestellen, betalen, kort wachten en in huis krijgen gaat razendsnel.
De medewerkers hebben goede productkennis. Ik wordt altijd goed geholpen.

Reageer

Mark 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en duidelijke site. Ook bellen naar de kalntenservice werkte handig

Reageer

Fenhoek 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afgelopen week een cricut Easy press mini aanbieding pakket gekocht.
Ik ben er erg tevreden mee. Ook de snelle levering door een fietskoerier en de herbruikbare verpakking zijn fijn!

Reageer

Mario 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke en vlot werkende website, correcte artikelomschrijving, vlotte verwerking van bestelling en levering op de aangevraagde datum.

Reageer

Vera 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en goeie installateurs!
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe wasdroger!

Reageer

Yannick Devry 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Aankoop zoldertrap, correct weergegeven en geleverd wat we besteld hadden. Ook goed verpakt. Levering iets later dan voorzien, maar hebben hiervan op voorhand een bericht gekregen. Top

Reageer

Doorn 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is via de website gegaan maar was prima.
Wasmachine is netjes binnen gezet en de oude hebben ze meegenomen. Top service.

Reageer

Marc 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product is zoals beschreven de bezorgers waren aardig en netjes en hebben het goed gedaan

Reageer

Daan 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Had om 23.30 uur besteld en had m volgen de dag om half 2 in huis

Reageer

Marieke 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel makkelijk gevonden wat ik wilde.
Snelle reactie en levering.
Mooie prijs kwaliteits verhouding, dus ben ik heeeeel blij.
Bij Coolblue gekeken door jullie super leuke reclamespot.
Groetjes Marieke

Reageer

Annelies 10-06-2021

Algemene score

10,0
Goed product, snelle levering. Wij zijn goed op de hoogte gehouden via e-mails.

Reageer

Lars Westerhof 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze bezorgers zijn super. Gewoon even het feit dat zij dag en nacht door zweten om mijn pakketje op tijd voor de deur te hebben.
mijn respect

Reageer

Fleur 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Handige website, makkelijk om producten te vergelijken. Bezorgers/installateurs zijn zeer vriendelijk (Bart!) en mooi op tijd bezorgd.

Reageer

Heleen 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue levert snel en goed. De prijs is soms iets hoger dan op andere webshops, maar dan weet je wel zeker dat je een goede garantie hebt.

Reageer

Jan 10-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, duidelijke website, en goede inormatie over de produkten en veel keuze .

Reageer

Toon meer reviews