coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42590 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2188 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

christophe 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
geen geloop!

Service
alles wordt goed opgevolgd en we worden goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken

Assortiment
heel uitgebreide keuze mogelijkheid!

Aanbeveling
heel gemakkelijk en correct !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Webshop werkt perfect ... volgens mij is die dummy-proof

Service
Hoe snel kan het gaan

Aanbeveling
Gebruiksgemak, customer experience, prijzen ... Top

Extra toelichting
2 produkten in 2 dozen met 2 trackingnummers. Echter konden makkelijk in 1 doos. Waarom niet 1 bestelling = 1 doos = 1 trackingnummer = 1 faktuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 17-01-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgebreid assortiment

Service
Vakkundig personeel die goed luisteren naar je wensen.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
In Utrecht geholpen met Samsung s5 neo vakkundig geholpen. Vriendelijk personeel.

Extra toelichting
Al mijn bestanden van mijn oude smartphone gratis overgezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevrouw T 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik ben helemaal tevreden over coolblue. Betrouwbare informatie en producten. Altijd uitgebreide details en altijd een goed alternatief als je toch twijfelt over het product dag je graag wou. Als ik een recensie zoek via YouTube over een product dan staat coolblue op nummer 1.

Service
Bestelling, betaling en levering is echt perfect verlopen.
Ik kom zelfs kiezen Hoelaat de bezorger mijn pakketje zou komen bezorgen.
I.v.m werken heb ik het gelukkig na werk kunnen laten bestellen

Assortiment
Coolblue heeft altijd een uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden , ik zou voortaan alles hier bestellen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ferdy 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en perfecte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blije klant 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima lay-out

Service
Keurige levering!

Assortiment
In mijn geval was het basisspel van de kolonisten van Catan niet voorradig, nog steeds geen mail gekregen dat het terug binnen is. Heel spijtig.

Aanbeveling
Ik ben vaste klant en kom zeker terug, ik hoop alleen dat het spel die ik graag zou kopen snel terug op voorraad is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

J van Donk 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles duidelijk en snel gevonden

Service
uitstekend

Assortiment
te veel om op te noemen

Aanbeveling
dikke tien voor snelheid gemak service en een gezonde dosis humor. daar word je wel blij van.

Extra toelichting
prima winkel niets aan veranderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolf De Smet 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gemakkelijk gevonden en was de voordeligste prijs

Service
s'avonds om 21 ubesteld en dag nadien s'morgens geleverd , zoals beloofd

Assortiment
bijna alles wat ik al nodig had heb ik bij Coolblue kunnen bestellen

Aanbeveling
Heel tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede site

Service
levertijd niet zoals aangekondigd maar was voor ons geen probleem

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
vlot, duidelijk, goed contact na vraagstelling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Biker91 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Vlotte verzending + verzending veilig ingepakt. Indien problemen kan je altijd de klantendienst van coolblue contacteren

Assortiment
Ze hebben bijna alles wat je je kan inbeelden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rik 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vlot te vinden

Service
binnen de 24 u

Assortiment
mag altijd meer zijn met vermelding dat dit dan wel langer duurt voor sommige producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

David 16-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Service
in de reclamefolder die bij mijn bestelling zat stonden lagere tarieven dan wat ik de dag ervoor betaald had. Heb mijn opmerkingen verstuurd maar krijg maar een onnozel antwoord terug. Ik koop in de toekomst wel via andere websites

Aanbeveling
Zie opmerking bij vraag 2. Ik zal jullie dan ook nooit meer aanraden.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Jeaninne 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een heel gemakkelijke side om een artikel te vinden .

Service
Snelle behandeling van u bestelling

Assortiment
Veel heel veel keuze

Aanbeveling
Ik raad iedereen aan om eens te kijken bij Cool bleu . Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website zeer overzichtelijk en via de diverse categorieën vind je vlot wat je zoekt.

Service
Zeer snelle levering, ook te merken aan het gemak waarmee je de verzending kunt volgen.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
10 is perfect en dat is moeilijk om geven

Extra toelichting
Prima ervaring die een goed gevoel nalaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke website

Service
Snelle bezorging

Assortiment
Grote keuze

Aanbeveling
Er valt eigenlijk niets op aan te merken. Gewoon een prima webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fmmck 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het was makkelijk en duidelijk bestellen online

Service
Watts app service werkt prima. Maar ik zou wel weten hoe de service is als er iets mis is. Ik woon in het buitenland maar koop de producten bij jullie in NL. Tot nu toe nog geen problemen.

Aanbeveling
Tot nu toe goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nj 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke en goede omschrijving

Service
snelle vlotte levering op Zondag

Assortiment
heb gevonden wat ik wilde hebben

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DRW 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig en gemakkelijk!

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze mogelijkheden.

Aanbeveling
Ik heb geen opmerkingen, dus kan ik Cool Blue zeer aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lauryssens 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website

Assortiment
Zeer vele artikelen te verkrijgen

Aanbeveling
Ultra snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PenH 16-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Service
Als je eenmaal besteld hebt en spullen worden niet geleverd, wordt je heel vriendelijk geholpen door servicedienst. Alleen blijft het daarbij want ze bellen niet terug en zorgen niet voor een oplossing.
Nu voor de 2e achtereen volgende dag niets mogen ontvangen maar wel de hele dag zitten wachten.

Aanbeveling
Als ze na verkoop hun verplichtingen niet na komen.
Wel vriendelijk te woord staan, maar niet terugbellen en niets aan klacht doen. Dus als u een dag voor niets wil wachten koop dan bij coolbleu.

Extra toelichting
Ik ben zwaar teleur gesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 17-01-2016

Beste,

We vinden het erg vervelend te lezen dat uw bestelling nog niet binnen is en u hierdoor voor niets heeft zitten wachten. Uiteraard zullen we altijd ons best doen om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen.

Als er meer duidelijkheid is zullen we direct contact met u opnemen en proberen u dan ook zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Voor nu uiteraard onze excuses voor de vertraging en het ongemak.

Reageer

daniel 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke keuze, eenvoudige te bestellen

Service
geen opmerkingen, stipte levering

Assortiment
ruime keuze, goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MBruyndonckx 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Allee wat is er nu gemakkelijker dan te kopen terwijl je met je luie kont in uw zetel zit, niks en dan wordt het nog gratis thuis geleverd ook. Geef mij maar online met coole Coolblue.

Service
Communicatie met Coolblue is super, u wordt gemaild over verzending, wie levert, zelfs waar uw pakje zich op een gegeven moment bevindt enz.

Assortiment
Wat heb je nodig, een duimspijker of een computer of gelijk wat, je vindt het bij Coolblue

Aanbeveling
Een 12 maar dat kan niet dus een 10 voor de goede en correcte afhandeling van de bestelling.

Extra toelichting
Neen niet direct, maar als ik wat nodig heb weet ik waar ik moet zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GVDH 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel eenvoudig.

Service
Zowel klantendienst, support, zonodig deskundige hulp bij het maken van de juiste keuze, stipte aflevering !

Assortiment
Heel ruim assortiment, maar toch als eens gehad dat een bepaald product toch niet voorkwam, maar wel degelijke alternatieven.

Aanbeveling
Een verdiende maximum voor Coolblue en zijn medewerkers.

Extra toelichting
Gewoon niet twijfelen. Zelfs al is een product als eens iets duurder... , de tevredenheid maakt alles goed en kies ik toch voor Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Na de bestelling prima op de hoogte gehouden van de status.

Service
Aflevering op de dag binnen de aangegeven tijdsperiode. Prima!

Assortiment
Wasmachine gekocht. Keuze zeer ruim en de hulp geeft je een richting.

Aanbeveling
Eerste keer besteld, ging zeer vlot en ook nog even gebeld. Zeer vriendelijk en uitleg is prima. Alles wat ze vertelden is ook opgevolgd. Afspraak is afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het zoeken van een nieuwe vaste telefoon was erg gemakkelijk door de verschillende filter mogelijkheden

Service
Snelle geleverd zoals verwacht

Assortiment
Heel veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Randy Grouls 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het zoeken van een product en deze bestellen is zo geregeld!

Service
Ik had wat vragen over mijn product, dit is met een snelle reactie op Facebook snel beantwoord.

Assortiment
Het assortiment is uitgebreid, je zult hier vinden wat je nodig hebt.

Aanbeveling
Het is gewoon een top winkel!

Extra toelichting
Blijft een prima winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet Commeren 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker makkelijk vanuit je luie stoel bestellen, en de andere dag al in huis.

Service
Iets stuk ook als je het niet bij jullie gekocht hebt.
Dan regelen jullie toch dat ik ergens goed geholpen wordt.
Dat geeft mij die glimlach die jullie beloven.

Assortiment
Kan toch iedereen zien, jullie hebben alles

Aanbeveling
ben nog nooit in een winkel geweest, maar als deze net zo goed en makkelijk is als de site, moet het een tien zijn.

Extra toelichting
Nee hoor lekker laten zo het nu is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nellekewijn 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Thuis uitgebreid informatie doorgelezen over het aan te schaffen product

Service
Product werd inderdaad geleverd binnen de gestelde termijn. Had aangegeven het een dag later te willen ontvangen, wat ook inderdaad gebeurde

Assortiment
Ik denk dat er voldoende keuze was in diverse, wat mij betreft , ovens. Maar kan dit niet goed beoordelen. Ik wist wat ik (niet) wilde en vond snel De oven van mijn keuze

Aanbeveling
Alles wat Coolblue zegt wordt waargemaakt.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

A Hofman 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site. Duidelijke info.

Service
Ik kocht het artikel voor 23.59 uur en verwachtte dit dus (volgens afspraak) de volgende dag. Als je daar dan voor thuis blijft en het komt niet, vind ik dat niet prettig. Gelukkig goede ervaringen met eerdere artikelen.

Assortiment
Zat te krijgen.

Aanbeveling
Ik hoop dat de volgende keer alles weer volgens afspraak in orde komt

Extra toelichting
Kritiek is niet bedoeld om af te zeiken. Ik heb nog steeds een goed gevoel bij Coolblue en zal zeker klant blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jelle 16-01-2016 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel systeem waar je heel makkelijk aan uitkomt.

Service
Vlotte en vriendelijke service

Assortiment
Heel breed assortiment en meeste op stock.

Aanbeveling
Keurige winkel met vriendelijk personeel met kennis van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gürkan Mehmetoglou 16-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
heel gemakkelijk en duidelijk vooral

Service
service is top !

Assortiment
Je hebt ruim de keuzes

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eerste keer, maar alles ging zeer vlot

Service
onvoorstelbaar: 's avonds om 22u besteld, de volgende dag aan huis afgeleverd 's ochtends om 9u30!

Assortiment
Correcte prijs, maar die is voor dit Samsung-product blijkbaar overal hetzelfde?

Aanbeveling
Was 10 geweest, moest het product goedkoper zijn geweest dan elders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lieve 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Goed

Assortiment
Brede keuze

Aanbeveling
Snelle levering

Extra toelichting
Geen slechte punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijker kan echt niet.

Assortiment
Kan altijd breder.

Aanbeveling
Lekker makkelijk en bijzonder snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

jvd 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeeeer snel, op zaterdag besteld en zondag al in huis.

Service
ONTZETTEND SNEL

Assortiment
RUIM VOLDOENDE

Extra toelichting
ja, ga zo door prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mario Maes 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
s'avonds gebeld - de dag erna in de voormiddag was mijn bestelling al bij mij als dat geen gemak is dan weet ik het niet meer!!!

Service
zonder problemen wordt jou besteling geleverd

Assortiment
groot aanbod en je kan zeer goed vergelijken

Aanbeveling
heb er al verschillende zaken gekocht en besteld en nog nooit problemen gehad!!!

Extra toelichting
bij problemen staan ze je bij met veel geduld!! Ik had bij de instelling van mijn TV een verkeerde taal ingedrukt (Zweeds) probeert dat maar eens op te lossen Cool Blue heeft dat via telefoon voor mij gedaan!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pasiiflora 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
jammer dat het echt geen winkel is waar je alles kan zien voelen of wegen

Assortiment
of je nu sportartikelen zoekt of apparatuur voor de keuken het is er wel

Aanbeveling
gewoonlijk ga ik voor 1 ding en kom ik met meer buiten in dit geval gaat dat niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Balaji 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Customer service and delivery of items is ver quickly. I like feature of adder before 11.59 and receive next day 😉

Assortiment
Price offered for product are same what other stores are offering. This can be improved

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Donald Troch 15-01-2016 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel klant vriendelijk

Service
Een hele snelle service

Assortiment
Een USB flashdrive die je zowel voor PC kunt gebruiken als voor Apple iPads en enz, voor het overbrengen van foto's en bestanden heel snel en heel gemakkelijk. Een echte aanrader!!!

Aanbeveling
Heel klant vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzichtelijke site

Assortiment
Nog nooit iets niet weten te vinden. Is dan ook niet de eerste aankoop bij deze webwinkel

Aanbeveling
Al meerdere mensen op gewezen. Voordelig, snel en volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daphne 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
heel gemakkelijk om een bestelling te plaatsen

Service
snelle en duidelijke levering! top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Barel walter 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is duidelijk ,je moet niet zoeken naar een product , het bestellen is eenvoudig , , keuze is eenvoudig , de producten worden duidelijk met detail uit gelegd , geen verassing met prijzen , Proficiat

Service
Winkel is prima bereikbaar via , website , telefonisch . Duidelijk aan gegeven .
Rond 22.30 besteld , dag nadien geleverd om 11 uur , perfect , de levertijden worde gerespecteerd ,
De retourprocedures ( indien nodig )worden duidelijk omschreven , geeft een goed gevoel

Assortiment
Genoeg keuze uit diverse producten , wat ik nodig had was aanwezig , met verschillende keuze uit producten , tevens een correcte prijs!! , volgende aankopen worden zeker overwogen ,,,Ga hier niet aan twijfelen

Aanbeveling
Prima website ,producten goed omschreven , levering op zeer korte termijn , Correcte prijzen , , Retour word duidelijk uit gelegd indien nodig , Alles geeft gewoon vertrouwen .

Extra toelichting
Ik raad Cool bleu zeker aan bij vrienden , kennissen en familie Zal zeker niet in verlegenheid gebracht worden .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven Willems 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpele zoekmachine, direct duidelijk qua prijs en opties of toebehoren

Service
Gewoonweg correct. Niet meer, niet minder.

Aanbeveling
Gemakkelijk, correct qua service en levering, goede verhouding prijs/kwaliteit

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcelB 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk gevonden wat ik zocht

Service
's avonds besteld, 's anderendaags 's morgens door de postbode al geleverd.

Assortiment
Ik wist exact wat ik nodig had en het werd door cool blue aangeboden.

Aanbeveling
Gemakkelijker kan niet denk ik, en ik vond wat ik nodig had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Luukie 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Mooie overzichtelijke website, makkelijk een vergelijking te maken

Service
Droger werd zonder probleem naar zolder gebracht, verpakkingsmateriaal werd ook meegenomen

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rieny 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site, met prijzen en leverings en garantievoorwaarden.

Service
Snel en prima antwoord op de vraag die ik stelde.

Assortiment
Wat ik zocht konden ze aanbieden, verder geen kennis van ander assortiment

Aanbeveling
Duidelijke goede site, goede service, snelle reactietijd en levering zoals gepland. Prijstechnich ook prima tov concurrenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Steven Boon 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Super snelle levering, alles klopte.

Service
Weinig mee te maken, dus geen klachten.

Assortiment
genoeg keus!

Aanbeveling
Niks meer aan doen!

Extra toelichting
Super snelle en soepele afhandeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

S de Boer 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vrijdagavond 22.00 besteld, zaterdag 14.00 in huis

Service
Oude wasmachine mee genomen

Assortiment
Uitgebreide keuze

Aanbeveling
Bijzonder handig als je geen tijd hebt om de stad in te gaan voor onderzoek en aankoop.

Extra toelichting
Geweldig snelle en keurige service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Magda 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zijn goed onderverdeeld zodat je niet echt moet zoeken

Service
Goede beschrijving van artikels.Zeer snelle levering. Zeer tevreden

Assortiment
Groot assortiment. En goed gesorteerde tabellen.

Aanbeveling
Groot assortiment , goed beschreven producten . Goedkoop en zeer snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Billter 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel doorzoekbaar en aantrekkelijk opgebouwd

Service
Inderdaad snel geleverd: besteld rond 23 uur en 's anderendaags stond BPost aan mijn deur

Assortiment
Werkelijk nog niet alles kunnen doorzoeken!

Aanbeveling
Nergens een negatief punt of element te melden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews