coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42314 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3410 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Adv 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je vindt alles op een makkelijke en snelle manier

Service
In de winkels zelf : personeel weet wat ze verkoen

Assortiment
Tja, wat wil je nog meer ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jwinas 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel besteld & betaald

Service
zeer snelle levertijd

Assortiment
ze hadden wat ik zocht, voor de rest niet echt vergeleken met andere producten

Aanbeveling
Er kon nog iets meer info over het product worden meegegeven. Service achteraf nog geen ervaring mee. Hopelijk blijft dat zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frans 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede bediening

Service
ik denk goed

Assortiment
rappe bediening goed verpakt

Aanbeveling
vindt hem goed duidelijke overeenkomst.vlotte bedieng

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dennis 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Je bestelling is zo gedaan en je kunt ook op de site nog verschillende producten vergelijken.

Assortiment
Het assortiment is ruim, maar toch missen er wel eens wat dingen wat ook meer dan logisch is.

Aanbeveling
Hele goede winkel met snelle levering, alleen zijn de prijzen voor sommige producten net iets te hoog.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Stijn 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De producten zijn zeer mooi geordend per categorie waardoor je snel je product kan terugvinden dat je wilt kopen.

Service
Mijn pakketje had ik de volgende dag rond de middag al gekregen, zeer snelle service dus!

Assortiment
Zeer veel keuze aan producten.

Aanbeveling
Beter kan gewoon niet!

Extra toelichting
Zeer goede winkel, zeer betrouwbaar en een snelle levering! Bovendien is er een zeer goede prijs-kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalieke 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel veel keuze, een computerklikje en klaar.

Service
Om 21u55 besteld en de volgende ochtend om 9u30 geleverd!

Assortiment
Heel ruime keuze

Aanbeveling
Ik heb al heel vaak gekocht bij coolblue en heb nog geen enkel probleem ervaren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

duikertje 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk overzicht van producten, veel diverse webshops (submenu's)

Service
Snel geleverd, track and trace, vaak gratis verzenden

Assortiment
Heel veel artikelen, vaak kom je tegen wat je zoekt. Zo niet: vraag je lief of ze het in hun assortiment willen nemen.. (denk aan de wijnglashouder voor in bad, op het toilet of in de keuken)

Aanbeveling
Vaak nergens goedkoper, snelle levering, duidelijke recensies, goede specificaties, kortom helemaal goed

Extra toelichting
Tot nu toe zeer tevreden na diverse bestellingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A M Bart 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Eenvoudig bestellen via de website. Het is ook fijn dat bij betaling per creditcard geen extra kosten in rekening worden gebracht.

Service
Goede communicatie per e-mail (wat de toon van de mails betreft: die is soms wel erg lollig). Wel jammer dat je bij de Post NL afhaalpunten alleen kunt kiezen uit winkels die tot 18.00u open zijn, nu moest ik alsnog vrij nemen van mijn werk om het pakje de volgende dag op te kunnen halen. Hierbij had ik wel iets meer gemak en service verwacht.

Assortiment
Het assortiment is beperkt, maar als ze het artikel hebben dat je zoekt, raad ik Coolblue aan vanwege de service.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 10-01-2016

Beste meneer/mevrouw Bart,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We zijn altijd bezig om het assortiment uit te breiden, en met inmiddels meer dan 150 winkels lukt dat ook aardig. Mist u toch iets? Dan kan het altijd lonen om dit door te geven. We kunnen niet altijd garanderen dat we een artikel (snel) in het assortiment opnemen. Maar we willen wel degelijk weten wat mensen missen.

Juist door dergelijke terugkoppelingen hebben we bepaalde shops geopend én voor sommige shops het assortiment uitgebreid.

U heeft ook gelijk dat we aardig eigenzinnig zijn. Een product bestellen moet namelijk leuk zijn. Wanneer nodig zullen we u altijd serieus te woord staan en u op een professionele manier helpen, echter in onze andere berichtgevingen willen we graag laten zien dat we plezier hebben in ons werk en dat iets bestellen ook leuk is zonder altijd superserieus te zijn.

Komt het dan bij klachten aan - want wij maken ook wel eens een fout - dan mag u verwachten dat wij u net als ieder ander bedrijf professioneel te woord staan.

Wat betreft de keuze omtrent de afhaallocaties dat zullen we oppakken. We werken namelijk met een koppeling in het systeem van PostNL, u zou dus het volledige overzicht moeten krijgen van alle afhaalpunten. Wij hebben daarin geen beperkingen ingebracht, in tegendeel, we zouden het juist zeer fijn vinden als er winkels zijn die langer open zijn dat deze in de selector kunnen worden meegenomen.

Nogmaals, bedankt voor uw terugkoppeling en hopelijk tot de volgende keer.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Petra Oomen 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website.

Service
Je kunt het artikel eenvoudig terugbrengen als het niet aan je verwachtingen voldoet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Leen 10-01-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kan alles goed bekijken op internet en ook in de winkel

Service
Je word goed geholpen in de winkel

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Tot nu toe zeer goed zeker in de winkel,ze nemen de tijd voor je en als je twijfelt tussen merken helpen ze je meedenken wat het beste aan je verwachtingen voldoet

Extra toelichting
Nog geen slechte ervaring gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

samsonite 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
super

Service
perfect

Assortiment
zeer volledig

Aanbeveling
de hoogste score

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolf Van Lierde 10-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
eenvoudig qua gebruik . Makkelijk te navigeren goed dat ook via Paypal kan betaald worden

Service
Teleurgesteld dat de levering de volgende dag niet werd gerespecteerd. Toch bijna een week geduurd eer de goederen werden ontvangen. Daarentegen wel goede service van de helpdesk om probleem mee te helpen oplossen.

Assortiment
Assoritiment is gemiddeld. Bepaalde zaken zijn niet te vinden bv. badlinnen en dergelijke meer. Ook van de zaken die wel te vinden zijn bv. Lego is er ook maar een beperkte keuze.

Aanbeveling
Op zich tevreden maar wel ruimte voor verbetering. Heb ook al op Bol.com gekocht en heb daar persoonlijk nooit issues gehad ( maar wel weet van problemen bij andere mensen). Assortiment is vrij gelijklopend.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Geert 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heb reeds enkele bestellingen gedaan en altijd tevreden !

Assortiment
Ruime keuze .

Aanbeveling
Prijzen zijn zeer concurentieel !

Extra toelichting
Laatste bestelling was voor mijn moeder van 88jaar . Na enige uitleg was ze zeer content en kon ze de oven al gebruiken .

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Raf 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Juist voor middernacht besteld en volgende dag om 09.30 h al geleverd.

Assortiment
Het product dat ik besteld heb was het goedkoopste bij coolblue .

Aanbeveling
Heel content van coolblue.be !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophie 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel veel te vinden op jullie website
duidelijke bestelprocedure
volledige inlog niet nodig om te bestellen
transparant

Service
snelle, verzorgde levering
vlotte bereikbaarheid van de klantendienst!

Assortiment
bijna alles... :)

Aanbeveling
was voor mijn bestelling nu, TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greta 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Rustig kiezen, gemakkelijk betalen, de volgende dag reeds gebruiken.

Service
Er was geen factuur en dus evenmin een garantiebewijs bij de levering. Werd onmiddellijk digitaal toegestuurd op mijn verzoek.

Aanbeveling
Klein foutje was het ontbreken van de factuur. Rest vlekkeloos verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

H Ros 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Beloofde artikel inderdaad op tijd in huis

Extra toelichting
Duidelijke en overzichtelijke artikelen met uitgebreide informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

matthijs 10-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
duidelijke website, producten makkelijk te vinden

Service
eenvoudig retourneren, retour zending blijkt echter onverzekerd tegen kwijtraken en/of schade

Assortiment
ruim assortiment, zowel in model als in prijs

Aanbeveling
wegens de slechte ervaring met retourzending (apparaat was vlgs Coolblue tijdens vervoer beschadigd (barst in glazen deur). Het is voor consument niet te controleren of en waar het beschadigd heeft plaats gevonden.

Extra toelichting
In april 2015 Inventum combimagnetron gekocht, in december 2015 was het mechanisme van het draaiplateau kapot. REtour gezonden naar Coolblue, vlgs Coolblue is onderweg het ruitje gebarsten (en wat dan nog, met een barst kan het toch gewoon werken?) en is het draaimechanisme niet meer te repareren. Boden tegemoetkoming van € 29 aan op een aanschaf van € 170, een karige tegemoetkoming. meerdere producten bij Coolblue gekocht, had mede daarom op betere service gerekend. Nieuwe combimagnetron aangeschaft bij andere online leverancier. Voor ons geen Coolblue meer.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 10-01-2016

Beste Matthijs,

Vervelend dat u deze ervaring heeft. Onze kosteloze retour is, inderdaad, onverzekerd. Wel is het zo dat wij, mits u een afgiftebewijs heeft, garant staan voor kwijtraken.

Vervoersschade ligt net iets anders. Net als dat het voor u moeilijk te zien is waar de beschadiging heeft plaatsgevonden geldt dat ook voor ons. We kijken daarom altijd na of de doos ook beschadigd is. Als er ook schade aan de doos zit dan is het vervoersschade en kijken we altijd tot in hoeverre we daarin mee kunnen denken aan een oplossing.

Op het moment wanneer een artikel fysieke schade heeft en er geen andere sporen van onzorgvuldigdheid gevonden kunnen worden op de verpakking, dan kunnen we dat, helaas, niet. Dat zou immers betekenen dat mensen hun beschadigde producten alsnog opsturen en de vervoerder de schuld kunnen geven van de schade.

Beschuldigen wij u daarvan? Absoluut niet, we beschuldigen niemand daarvan, maar we gaan wel op die manier om met schade. Het is daarom soms nuttig om foto's of dergelijke te maken van een product voordat u het opstuurt, of te besluiten toch het toestel verzekerd op te sturen. U maakt dan, inderdaad, kosten, maar u heeft wel de zekerheid dat als er iets gebeurt dat u kunt terugvallen op de verzekering.

Als laatste optie kunt u ook het toestel langsbrengen in een van onze winkels. We hebben helaas niet in elke stad een winkel beschikbaar maar hebben er wel voor gezorgd dat we centraal liggen en het dus voor iedereen mogelijk moet zijn om langs te komen. Gaat het om héle grote producten? Dan halen we die vaak ook op.

Het is spijtig dat u deze ervaring heeft, desondanks hopen we dat u ons in de toekomst weer eens komt bezoeken.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

ahwizard 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je krijg wat je vraag lekker thuis gebracht

Assortiment
ik heb nog altijd gevonden wat ik nodig heb

Aanbeveling
snel gemakkelijk wat ik wil krijg ik voor een goede prijs thuis bezorgt uit deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fanny 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
mooie, duidelijke overzichtelijke website.

Service
Deed wat beloofd werd. Snelle levering.

Assortiment
Keus genoeg.

Aanbeveling
De website in combinatie met snelle service en betrouwbaarheid in het hele proces van bestellen, en afleveren, is top.

Extra toelichting
Had al eerder wat gekocht bij coolblue en de betrouwbaarheid van deze webwinkel had ik onthouden. Zodat ik er nu een afwasmachine heb gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pascal 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel handig een coolblue winkel in je buurt, gamakkelijk om iets zelf af te halen en daar te kunnen betalen veiliger kan toch niet, gewoon bestellen en de dag nadien ophalen.

Service
service echt heel goed, hhel vriendelijk onthaal en erg behulpzaam, niet verder zoeken om iets te bestellen ik vindt coolblue gewoon top en classe service.
het is wel nog maar de eerste keer dat ik daar iets bestel en afhaal daarom een 9 maar heb vol vertrouwen op de volgende keren voor mijn aankoop waarschijnlijk wordt dat een 10 wie weet?

Assortiment
gewoon na mijn eerste indruk veel keuze!

Aanbeveling
ik vindt geen negatieve opmerking over de winkel na mijn eerste bezoek en bestelling!

Extra toelichting
Doe zo verder!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Berrie 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles zeer overzichtelijk

Service
Levering makkelijk te volgen

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Super snelle levering

Extra toelichting
Is voor mij de eerste keer bij Cool Bleu, maar ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SCM Hartstra 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpele navigatie met veel filter mogelijkheden

Service
pakket werd bezorgd in het tijdvenster dat ik zelf had gekozen.

Assortiment
ruime keuze uit verschillende modellen en prijsklassen

Aanbeveling
bestelling, betaling en levering was perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mika 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk te vinden

Service
Vrijdag nacht besteld, geleverd op zondag, en zeer goed ingepakt voor transport
Alles zoals belooft

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Veel keuze, gemakkelijk te vinden artikels, goede product omschrijving, goede prijs

Extra toelichting
super content!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nicolas 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Keuze, betaling enz ging heel vlot

Service
Levering ging heel vlug

Assortiment
Niet alle producten van de merken beschikbaar

Aanbeveling
Niemand is perfekt ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

tine 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Er zijn veel producten, maar je kan ze gemakkelijk vinden via de verschillende sub-categorieën. Handig!

Service
Steeds op tijd.
Fijn dat er ook levering mogelijk is op zondag.
Komt goed van pas bij last-minute, maar dringende aankopen.

Assortiment
Er is al veel, maar er kan nog altijd iets bij!

Aanbeveling
Ik heb al vaker zaken besteld bij Coolblue en ben tot nu toe altijd erg tevreden geweest. Zowel over de kwaliteit, service als levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Philips 48 inch flatscreen 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer goede keuzemogelijkheden.

Service
Uitstekende begeleiding begeleiding in het leveringsproces

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Gwoon zeer goed, en snel

Extra toelichting
Zeer goede en betrouwbare site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hubert 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles precies vlgs afspraak.

Aanbeveling
meerder bestellingen gedaan. prima geregeld.
eenmaal gebruik (moeten) maken van de garantie. prima geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MRianne 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Omdat ons hele interieur in vlammen opgegaan was,kozen we voor coolblue... Veel tegelijk geregeld en zo snel besteld en bezorgd . Heerlijk

Service
Vooral de communicatie is prima.

Assortiment
Veel variatie , veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lspd 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vlotte bestelling, alles mooi uitgelegd en het verliep zoals beschreven werd.

Service
Beloofde service werd perfect nageleefd.
(laat op de avond besteld, volgende ochtend al in huis)

Assortiment
Vrij uitgebreid, kan soms nog iets uitgebreider (maar dit zal andere moeilijkheden meebrengen, dus al bij al wel in orde)

Aanbeveling
Vrij uitgebreid aanbod, goede service en goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lieven Van Gysegem 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Correcte levering volgens de voorgeschreven waarden en normen van Coolblue .

Aanbeveling
Blijven verbeteren in service en aanbod.
Opvolgen van concurrente bedrijven, aangaande in prijs en aanbod.
De beste prijs en correcte levering als doelstelling bereiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annette 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is overzichtelijk, goede duidelijke informatie bij de producten.

Service
Er is een snelle mailing. Je weet direct waar je aan toe bent of wat de status is van de bestelling.

Assortiment
Naar mijn idee is er een breed assortiment, je kunt via 1 site, coolbleu,in heel veel verschillende categorieën artikelen bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robins 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Fijne webshop alle info beschikbaar

Service
Binnen gezet zonder problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig bestellen, correcte informatie over afhandeling van levering en betaling

Service
bij problemen steeds correct te woord gestaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wauters tania 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je hoeft enkel maar op de pc een keuze maken, geen drukke wegen, geen parkeerplaats zoeken en véél tijd uitgespaard hé !

Service
zéér super, ik had mijn produkt al de volgende dag! gewoonweg super !

Assortiment
voor mij ook hier een 10, ruime keuze met bij elk artikel de nodige uitleg !

Aanbeveling
een 10 natuurlijk ! ik heb ondertussen voor mijn product al "reclame" gemaakt, mij gaan jullie zeker nog terug "zien" bij het aankopen van artikelen ! super winkel, kan Mediamarkt niet aan tippen qua service !!!

Extra toelichting
ik ben zéér tevreden van mijn artikel en de snelle service, doe zo verder ! ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franneke53 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site, s'avonds in je luie zetel bestellen, volgende dag geleverd. Ik kies steeds voor " ophalen in een postpunt"=afhalen wanneer het mij past

Assortiment
Grote keuze, zeer goeie merken aan goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJ 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfecte, duidelijke website; zelfs de productreviews hoef je niet via YT te zoeken, maar staan gewoon op hun site.

Service
Top!

Aanbeveling
Erg goede winkel, met briljante details om de klant tevreden te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Super, netjes op tijd geleverd.

Assortiment
Er was een handstofzuiger die ik ook graag had gekocht maar jammer genoeg niet beschikbaar bij jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ton koppens 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Product was oke,maar te ingewikkeld voor de persoon waarover dit gekocht was

Aanbeveling
product geretourneerd waarna het aankoopbedrag binnen 2 dagen weer terug geboekt was,pluim voor de afhandeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JensD 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de categorieën was het product zeer snel te vinden, het bestellingsproces ging ook zeer vlot en gemakkelijk.

Service
Een zeer goede service. Het pakketje werd zoals beloofd de volgende geleverd.

Assortiment
Zeer veel keuze in verschillende producten, alleen is de keuzen de minder bekende merken gering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Es1970 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Altijd goede info

Service
Duidelijk wat de status is van a tot z

Assortiment
Goed en groot aanbod

Aanbeveling
Ik koop nergens anders meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 09-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Super service s.avonds besteld andere dag in huis .netjes geleverd op zolder gezet en oude wasmachine mee genomen

Service
Doen wat jullie beloven

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Echt super nette jonge mensen die komen afleveren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marc 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel gemakkelijk om te bestellen en te betalen

Service
ik heb mijn stomer van karcher besteld na23u30 en de volgende morgen om 11u was hij besteld door onze dagelijkse postbode

Assortiment
mischien wel teveel keuze

Aanbeveling
het is de eerste keer dat ik er iets koop en alles vierliep perfekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heldere enduidelijke website die gemakkelijk te bedienen is

Service
Op Nieuwjaarsdag besteld (vrijdags) en toch bezorgd op Zondag 3 januari.

Assortiment
Beperkt assortiment vergeleken met bijvoorbeeld bol.com

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Willem Van den Bremt 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Slechts twee verkooppunten in België.

Service
Prima info zowel voor aankoop als erna indien nodig.

Assortiment
Voor mij zeker voldoende en zeer scherp geprijsd.

Extra toelichting
Via een telefoontje met een verkoper bij Coolblue wat bijkomende inlichtingen gevraagd en deze keer de hartslagmeter Sigma PC 25.10 besteld. Zoals steeds onberispelijke en snelle bezorging en vooral heel goeie info na verkoop indien nodig. De hartslagmeter vrij gemakkelijk ingesteld, basistoestel met mogelijkheid tot instellen van de hartslagpercentages, ook gemakkelijk te installeren op de fiets en vooral belangrijk, als senior, goed leesbaar zonder leesbril.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bonnes 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk selectie gemaakt van witgoed door naar de top 10 lijsten te kijken.

Service
Alle artikelen waren op voorraad. Wij hebben op een dinsdag de bestelling geplaatst en als voorkeur zaterdag opgegeven. Helaas krijgen we het pas de week erop, op een woensdag. Beetje jammer dat ze adverteren dat je het de volgende dag kan krijgen als je wil, terwijl ze het bezorgen uitbesteden aan exchange logistics die een compleet ander idee heeft.

Assortiment
Enorm veel keuze

Aanbeveling
Alles super, helaas moet ik heel lang wachten op iets wat ik gelijk al nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Mathieu B 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke afrekining en vlot om een bestelling te plaatsen.

Service
Geen problemen gehad.

Assortiment
Veel keuze in verschillende categotieen, moest wel even wachten tot het product dat ik wou binnen was want er was niet een bepaalde datum.

Aanbeveling
Alles is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BV 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vlot te bestellen bij

Service
Vlotte levering

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Perfect verloop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melvin 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede service van coolblue
Snel geleverd kan er simpel weg niet over klagen. En ook nog is heel leuk hoe ze de doos hebben ingericht met oefeningen om de doos op te tillen, en als dat te makkelijk is volgende keer een zwaarder pakketje te bestellen;).
Leuk gedaan!

Service
Vandaag bestelt is morgen in huis. Wordt vroeg in de middag geleverd. Zeer goed.

Aanbeveling
Bij je eerstw bestelling een gratis cadeaubon van €5. Als ik de volgende keer een product koop kijk ik als eerste bij coolblue

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Har Roozen 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke en gebruiksvriendelijke website!

Service
Snel en vakkundig telefonisch te woord gestaan.

Assortiment
Alle gangbare modellen op voorraad!

Aanbeveling
Geen verrassingen en snelle levering.

Extra toelichting
Absolute zekerheid!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews