coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42303 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3453 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jets 05-03-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering! Prachtig product.Mooier dan de foto!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerste keer dat ik iets bestelde. Donderdagavond rond 22 uur en volgende dag op kunnen halen. Top service! De laptoptas is heel mooi. Nog mooier dan ik verwacht had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ervin 05-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service dit maakt of je bij een winkel besteld of niet. Ook het retourneren van producten gaat heel goed de afhandeling dan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniëlle 05-03-2017 Via de website gekocht

Hele goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toevallig voor 15u besteld dus kon het verbazingwekkend de zelfde avond laten bezorgen voor maar 9,95. Ik kreeg een mailtje met tracking code en ik kreeg 20 min voor bestelling een smsje hoelaat de bestelling zou komen. heerlijk zon snelle en duidelijke service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob 05-03-2017 Via de website gekocht

Prima service en goede bereikbaarheid ook na de koop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Reeds meerdere aankopen hier gedaan. Bij problemen met mijn handy zeer netjes geholpen en oplossen van het probleem.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 05-03-2017 Via de website gekocht

Duidelijke website!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, makkelijk zoeken, goede prijs-kwaliteit verhouding (meestal (1 van) de goedkoopste!)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom's Zonnetuin 05-03-2017 Via de website gekocht

Komen voor 100 % de gemaakte afspraken na

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere duidelijke omschrijving van het gehele traject van bestellen tot aflevering. Keurige en veilige verpakking. Cijfer 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. uit Leuven 05-03-2017 Via de website gekocht

To the point service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een positieve eerste ervaring, een goede basis voor een volgende!
Een overzichtelijke website, een mooie verwelkoming en dito opvolging via mail! En ja, zo gezegd, zo gedaan, de levering werd de volgende morgen tijdig ontvangen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 05-03-2017 Via de website gekocht

Gewoon een top bedrijf met een top service!

Algemene score

10,0
Duidelijke site, goede communicatie met humor....zij weten wat klantvriendelijkheid en service betekent

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Twan 05-03-2017 Via de website gekocht

Correct, doordacht en persoonlijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbaar en professioneel. Coolblue maakt er een beleving van. Niets iets wat je verwacht of nodig hebt maar wel erg leuk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

belhelmar 05-03-2017 Via de website gekocht

Perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al vaker artikelen besteld bij Coolbleu, maar nog nooit grote artikelen welke afgeleverd dienden te worden door de eigen bezorgdienst. Nu een wasmachine gekocht en deze werdt thuis afgeleverd, maar niet alleen dat, ook aangesloten en de oude kapotte wasmachine meegenomen. Mijn vrouw was er zeer happy mee, mooie mail gehad met tijdsindicatie van een uur waarin de chauffeur zou komen en tevens half uurtje van te voren een telefoontje gehad van deze chauffeur. Superservice.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 05-03-2017 Via de website gekocht

Snelle en geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoudige bestelling. Snelle bevestiging via de mail. Snelle bezorging. Vooral de wacht therapie is super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rens 05-03-2017 Via de website gekocht

Briljant bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment, scherpe prijzen, supersnelle levering en, waar vind je het nog, een klantenservice die uitstekend bereikbaar is en supersnel reageert! Mijn bestelling was niet helemaal compleet geleverd, was een actie waarbij ik er iets bij zou krijgen dat er niet bij zat, maar de klantenservice regelde het meteen en ik had de volgende dag, een zondag, alsnog in huis. Klasse!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 05-03-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Woensdag avond om ongeveer 23.30 besteld , om 23.40 een bestel bevestiging en op donderdag om 0.25 een verzendbevestigin en na 15.00 al afgehaald bij PostNL afhaalpunt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moniekdj 05-03-2017 Via de website gekocht

Goede services, altijd op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is altijd op tijd met alle bestellingen en heeft een goede communicatie van begin tot bezorging!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 05-03-2017 Via de website gekocht

Topwebsite, top prijs-kwaliteit, goede info en superservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top website met goede productinformatie.
Breed en actueel assortiment.
Veel kopers en daardoor ook genoeg reviews waar je goed in kunt bladeren.
Goede prijs-kwaliteit verhouding en Super service!
Makes me smile :-)!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene 05-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn zoon zocht zijn verjaardagskado.
Heeft verschillende artikelen met elkaar vergeleken in verschillende prijsklassen.
Voor mij alleen maar klikken en klaar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Louis 05-03-2017 Via de website gekocht

Prima en zeer snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op aanraden van een kennis op de website gekeken naar een bepaalde laptop in een bepaalde prijsklasse. Laptop was zeer geschikt en gunstig geprijsd. Bovendien was de levering al de volgende dag. Helemaal goed dus!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frederiek 05-03-2017 In de winkel gekocht
Groningen

Coolblue echt "cool!"

Algemene score

9,0
Ik koop graag bij Cool Blue omdat ik ,nadat ik op de website mijn benodigd product heb gezocht.Daarna ga ik naar dewinkel omdat ik graag met een medewerker de overige vragen kan doornemen.zEn daar zit voor mij de winst: de medewerkers zijn uiterst bekwaam en!,, nemen de tijd die ik als senior nodig heb.Ik koop veel bij CoolBlue en mijn kinderen en vele vrienden zijn mij reeds gevolgd!
Wel zo doorgaan hoor!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patries 05-03-2017 Via de website gekocht

Top webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving, veilige betaling en snelle levering waarbij duidelijk aangegeven wordt binnen welk tijdsbestek ze komen leveren. Erg fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilma 05-03-2017 Via de website gekocht

Geweldig!! Snel en deskundig geleverd en geplaatst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
donderdags besteld (na nog eens nalezen en bellen met coolblue) volgende ochtend geleverd, aardige bezorgers die het supersnel gewoon twee trappen hoog brengen en mijn oude weer mee namen. Ook erg goed, mijn telefoonnummer gegeven bij bestellen werden sochtends gebeld of het 40 min eerder geleverd kon worden prima servia er staat service met glimlach dat is zeker waar erg blij met mijn wasmachine, goede prijs fijne machine

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Faye 05-03-2017 Via de website gekocht

Uitstekende webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering is altijd vlot, en ze communiceren goed wanneer er een probleem is. Producten zijn altijd goed ingepakt en ik heb nog nooit iets niet, te laat of verkeerd ontvangen. Als je een probleem hebt is de klantenservice erg vriendelijk en helpen ze je vaak ook ná dat de officiële garanties en bedenkdagen zijn verlopen. De prijzen van sommige producten liggen wel hoger dan elders, maar wanneer de prijzen lager liggen, of niet veel hoger vergelijkbaar zijn zal ik altijd voor coolblue kiezen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefana van der Linde 05-03-2017 Via de website gekocht

Echte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CoolBlue heeft een overzichtelijke website! We vonden precies wat we nodig hadden en de passende artikelen als aanrader is handig om achter de hand te hebben (zonder enige verkoopverplichting). De bezorging door vriendelijk en behulpzaam personeel vinden wij ook heel veel waard.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim Aarden 05-03-2017 Via de website gekocht

Super snelle betrouwbare levering van topproducten

Algemene score

10,0
Wij kopen veel online en hebben onze producten graag snel in huis. Onze ervaring is dat Coolbue een grote keuze heeft met super korte levertijden. Onze bestellingen zijn altijd binnen 24 uur geleverd, zelfs op zondag! Alles netjes verpakt en als je vragen hebt, wordt je keurig geholpen. Coolbue is een voorbeeld van hoe het ook kan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam.J.Vroegop 05-03-2017 Via de website gekocht

Correct met de behandeling van het bestelde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prijs technisch,goed afspraak , zo gemeld met levering goed te volgen telefoon 1/4 tier voor aankomst subliem alles liep op rolletjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvon V 05-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, de chat functie vind ik echt heel fijn, had een vraagje en kreeg meteen antwoordt waardoor de keuze snel gemaakt was (vooral heel handig voor ongeduldige mensen zoals ik ;-)
Besteld om 23.00 en volgende dag in huis, hoe fijn is dat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJ Paape 05-03-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Handige webshop, scherp geprijsd en snelle levering. coolBlue is zoals altijd een betrouwbare leverancier.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 05-03-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het laatste jaar meerdere producten besteld bij Coolblue. De site is erg overzichtelijk en ook de extra informatie is erg prettig.

Leveringen zijn ook altijd netjes de volgende dag geleverd. Kortom, heel erg tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tevrede klant 05-03-2017 Via de website gekocht

Zoals het moet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima garantie. Service is goed, aanbod ook. Zeker een aanrader.

Nooit een probleem als iets toch niet helemaal bevalt, meteen geld doen nergens moeilijk over. Ook garantie is top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 05-03-2017 Via de website gekocht

Prima web winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne van coolblue is dat alles is overzichtelijk en duidelijk beschreven prima foto's en uitleg filmpje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wevers 05-03-2017 Via de website gekocht

zeer goede service en back-up

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer groot aanbod, de opdeling van CoolBlue in sub-winkels is ook prettig-zoeken; per artikel goede beschrijving, met eerlijke reviews; ruggespraak over de telefoon is mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Co , 05-03-2017 Via de website gekocht

De service bij coolbleu is gewoon goed tip top in orde ,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eerder aankopen gedaan bij cool bleu ,alles naar wens verlopen en een pluim voor de manier waarop wij zijn geholpen , op een drukke zondag nog wel , de zaak is prima in orde, nu dus een laptop gekocht ,ja wij zijn er nog mee bezig dus nog weinig over te vertellen .wel is het scherm een breedbeeld ,dat is een nadeel maar oké even aanzien .maar kopen bij coolbleu is het beste wat je kan doen .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 05-03-2017 Via de website gekocht

Geweldig als altijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als altijd prima en cfm afspraak geleverd. Makkelijk en prijstechnisch dik in orde. Maakt haar naam altijd waar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.C. Krab 05-03-2017 Via de website gekocht

Perfecte organisatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een mooie aanbieding voor een scherpe prijs. 'S avonds om 23 uur besteld en de andere dag om 12 uur al afgeleverd fantastisch! Ook de communicatie gaat perfect!! Coolblue is een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos 05-03-2017 Via de website gekocht

Vlot en op tijd geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima website, uitstekende zoek- en selectiemogelijkheden. Ik ben heel tevreden over de dingen die ik gekocht heb en over de vlotte levering. De koerier kwam keurig in het afgesproken tijdslot.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert 05-03-2017 Via de website gekocht

goed en gemakkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was de eerste keer, dat ik via Coolblue iets bestelde en dat ging heel gemakkelijk. ook het afrekenen via Ideal leverde geen problemen op. Via de mail wed mij medegedeeld, wanneer en met wie de bezorging plaats zou vinden. Het klopte allemaal. De aflevering was zelfs nog wat vroeger!! Ben dus heel teverden met deze eerste ervaring met Coolblue!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ingrid Wildschut 05-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service en altijd netjes geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd snelle service. Vragen worden snel beantwoord zelfs op een zondag. Levering is altijd netjes op tijd en de informatie op de site is goed. Koop hier regelmatig en nooit problemen ook niet met retourneren van artikelen of indien er iets niet meer goed werkt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine 05-03-2017 Via de website gekocht

Snel in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
'S avonds besteld de volgende dag 's middags in huis.
Via de mail word je op de hoogte gehouden van de aflevertijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 05-03-2017 Via de website gekocht

Prima en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keus. Goede prijzen. Prima acties, kreeg zelfs een kortingsbon van 20 Euro. Heb al verscheidene spullen aangeschaft en altijd goede ervaringen opgedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiebe 05-03-2017 Via de website gekocht

Duidelijk kiezen op site, erg snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hadden wel een idee wat we wensten bij een stofzuiger, op de site van Coolblue was de info bij de verscheidene modellen erg helder.
Kiezen bleek ook niet moelijk meer, slechts een paar klikjes verwijderd van bezorging..reuzevlot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jodie 05-03-2017 Via de website gekocht

Top winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Met het brede assortiment van Coolblue, hebben ze altijd wel wat je zoekt! De levertijden zijn top en altijd correct. Ook wordt je goed op de hoogte gehouden van de bestelling waardoor je goed weet waar je aantoe bent :)
Ik zal hier zeker nog een keer bestellen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 05-03-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar, snel en vriendelijk: uitstekende servicce!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website met prima informatie.
Simpel bestellen en snel geleverd krijgen.
Snel contact via whatsapp.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harriët 05-03-2017 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering, vrolijke en duidelijke site.
Ik heb 's avonds erg laat nog een bestelling geplaatst en de volgende middag al in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilhelmina 05-03-2017 Via de website gekocht

prima webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de vragen die ik vooraf had over mijn aan te schaffen produkt zijn prima beantwoord gedurende de chatsessie en via de email. Ik voelde me echt gehoord en begrepen. vervolgens kreeg ik de volgende dag mij produkt al. Alles is gewoonweg top bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jill 05-03-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super fijne service. Fitbit charge HR gekocht, deed het niet! Mocht hem gratis meteen terugsturen en 3 werkdagen later kreeg ik een nieuwe binnen. Helemaal blij met de fitbit. Mis alleen een stopcontact oplader. Even kijken of ik die ook bij Cool Blue kan bestellen ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 05-03-2017

Beste Jill, bedankt voor je positieve review! Is het inmiddels gelukt om een lichtnetadapter te vinden? Zo niet, zouden we je deze lader adviseren: https://www.sporthorlogecenter.nl/product/551215/709417/185384/xqisit-thuislader-adapter-usb-1a.html

Reageer

Felix 05-03-2017 Via de website gekocht

Telefoonsetje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het allergrootste voor is dat het waar is waarmee coolblue adverteert, voor 23.00 besteld, de volgende dag binnen. Ook is het prettig dat je via de mail kan kijken hoe laat je bestelling bij je thuis wordt gebracht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ch. Dossche 05-03-2017 Via de website gekocht

aankoop hoesje voor samsung galaxy J5

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kies voor cool blue omdat de service heel vlot verloopt en de website zeer overzichtelijk is.
Het product is zoals omschreven op de site.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GuyLux 05-03-2017 Via de website gekocht

Scherpe prijzen, grote keuze en supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zaterdag besteld op zondag afgeleverd en dat zonder extra kosten. Een aai over jullie Bolletje ....!

Reageer

Jan 05-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij de bestelling werd het tijdstip van leveren al vermeld, maar de volgende morgen ontving ik een mail dat de levering nog eerder plaats zou vinden en dat gebeurde ook.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boobobob 05-03-2017 Via de website gekocht

Duidelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk omschrijving en goede specificaties, goede prijs en product op voorraad waardoor snelle binnenlandse levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 05-03-2017 Via de website gekocht

Perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
S'avonds laat krijg je een idee wat je de volgende dag gaat doen, maar ja, dan heb je nog dat ene dingetje nodig.
Het kan gewoon tot 24.00 uur en de volgende dag staat de postbezorger op tijd voor je deur.
Geweldig dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews