coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,1 Lees 42797 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

CACC@17 03-08-2017 Via de website gekocht

Communicatie, levering en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb geen enkele persoon gesproken maar toch lijkt het alsof je in een echte winkel aan het kopen bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric R. 03-08-2017 Via de website gekocht

Absolute aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Absoluut een aanrader. Het is al de 4e keer dat ik bestel bij Coolbleu en tot nu toe is er geen enkele reden om ergens anders te gaan kijken. De prijzen zijn laag, service is goed en de aflevering zeer snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Admiraal 03-08-2017 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering, wasrvoor je niet de hele dag thuis hoeft te blijven, je krijgt een zeer nauwkeurige tijdsindicatie. Bezorgers vriendelijk en behulpzaam. En mocht je vooraf vragen hebben is Coolblue 7 dagen per week bereikbaar via Whats App.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natalie 03-08-2017 Via de website gekocht

Goede service en vriendelijke medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik shop graag bij Coolblue! Makkelijk bestellen, goede service en vriendelijke medewerkers. Ook de uitgebreide informatie over de produkten vind ik erg fijn!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

W 03-08-2017 Via de website gekocht

strijkplak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
zo als ik he had verwacht alleen als je en bezorg periode kan opgeven moet men wel proberern om deze zoveel mogenlijk te haln of anrs berichten wt het hoogstwaarschijnlijk wordt.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Caro 03-08-2017 Via de website gekocht

Top service en razendsnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is overzichtelijk en informatief, het was daardoor makkelijk een goede keus wasmachine te maken. Meteen besteld. De dag daarna brachten twee aardige jongens de nieuwe en haalden ze oude op. Ik kon meteen bergen kleding wassen na drie weken vakantie (de oude had het net een dag begeven)en de wasmachine werkt goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Finders 03-08-2017 Via de website gekocht

Goeie Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze waren ruim op tijd binnen het aangegeven tijdsvak en het apparaat stond binnen een paar minuten klaar om te draaien, het oude apparaat werd weer meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 03-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Rijstkoker was na 2 weken kapot gegaan. Mail gestuurd, instructies opgevolgd en pan opgestuurd (gratis). Na ontvangst direct een nieuwe pan opgestuurd gekregen. Gedurende het hele proces wordt je op de hoogte gehouden dmv mails, bijvoorbeeld wanneer jij de pan hebt opgestuurd, zodat je altijd geïnformeerd bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniël Vande Veire 03-08-2017 Via de website gekocht

Vlot, vriendelijk en secuur aan een bodemprijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kies voor Coolblue omwille van de vlotte service en de klantvriendelijkheid. Pakketten worden steeds op tijd afgeleverd en men doet er nooit moeilijk als een product moet worden omgeruild.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Best Service 03-08-2017 Via de website gekocht

GREAT SERVICE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Waarom? Duh! is een No Brainer Snelle en goede service en nooit gezeur als het terug moet.
waarom ergens anders bestellen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 03-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en voldoet volledig aan de verwachtingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat wordt omschreven bij de advertentie wordt ook waargemaakt.
Snelle levering.
Aansluiten en direct volledig gebruik maken van het product!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Milder 03-08-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aantrekkelijke prijs. Vriendelijk personeel en fijn dat de oude machine gelijk werd meegenomen!
De machine werd vakkundig aangesloten en er werd nog uitleg gegeven over het gebruik.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 03-08-2017 Via de website gekocht

Supersnel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Binnen 24 uur stonden er drie jongens voor de deur met mijn nieuwe wasmachine. De oude namen ze mee en ik heb geen poot hoeven uitsteken. Echt top. Enige minpunt is dat je niet zelf een tijdvak kunt kiezen voor bezorging, maar het tijdvak dat wordt aangegeven is zo specifiek dat het gemakkelijk is om er rekening mee te houden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjon 03-08-2017 Via de website gekocht

Goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al diverse keren besteld, super snelle levering zelfs op zondag echt super. Ga zeker vaker bestellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Zeer tevreden 03-08-2017 Via de website gekocht

Supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik koos voor Coolblue omdat de keuze en de prijs goed waren. Eerste keer besteld en bijzonder tevreden. Ook vanuit de rol als concullega 😉

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Albert 03-08-2017 Via de website gekocht

Overzichtelijk en snel

Algemene score

9,0
mijn eerste bestelling bij cool blue. Site erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk en bestelling was volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annika 03-08-2017 Via de website gekocht

Goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk en snel gekocht. Product volgende dag al in huis, top! Wat betreft de tips voor het wachten of om de bezorger te verwelkomen vind ik wat ver gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk 03-08-2017 Via de website gekocht

Helemaal goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk en helder te bestellen. Wasmachine werd netjes op tijd geleverd door een heel vriendelijke chauffeur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alrik 03-08-2017 Via de website gekocht

Topartikel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De goedkoopste prijzen voor de beste artikelen! Ongeëvenaarde shoppingervaring verzekerd! Telkens zeer tevreden over elke aankoop!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Inge 02-08-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop, de vlotte afhandeling, goede prijs en snelle levering! Ik zal bij een volgende aankoop zeker terug aan Coolblue denken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van den Heuvel 02-08-2017 Via de website gekocht

Wat ze beloven doen ze ook!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, snel antwoord en prima begeleiding. Ook wanneer de PTT haar belofte niet nakomt ( en niet op de afgesproken tijd levert en we daarna op de andere dag weer vrij moeten plannen)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 02-08-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke site - Vlotte afhandeling van betaling - Snelle levering - Probleemloos retourneren (indien nodig).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 02-08-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service, vriendelijk en correct personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima prijs kwaliteit verhouding, uiterst correct en vriendelijk personeel welke de wasmachine kwam leveren en installeren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarieJoan 02-08-2017 Via de website gekocht

Alles vlot en correct en snel geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site werkt uitstekend. Je vindt vlot wat je wilt weten. Snelle aflevering. Kortom geen enkele op- en of aanmerking! Gewoon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hage1528 02-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering. Super.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor deze winkel gekozen om bekendheid en goede naam. Waren ook nog de goedkoopste van prijs. Dus keuze was makkelijk. Artkel zeer snel geleverd en artikel werkt perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Edens 02-08-2017 Via de website gekocht

Zeer goede en snele service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue maakt waar wat ze beloven. Nieuwe wasmachine besteld en 24 uur later wordt deze geleverd, geplaatst (ook waterpas gezet), aangesloten en oude machine en verpakkingsmateriaal weer meegenomen. Tevens korte instructie over de machine ontvangen waardoor je direct aan de slag kunt. 2 weken later ging de wasmachine helaas kapot. Op zomdag gebeld, op maandag is zonder vragen en problemen de nieuwe machine geleverd, weer aangesloten en kapotte machine retour.
Zeer blij met deze geweldige service. Geen gedoe!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 02-08-2017 Via de website gekocht

Top service en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel regelmatig bij Coolblue. De levering is snel en de service top. Mocht een product niet goed zijn doen ze niet moeilijk en kun je het gratis retourneren. Al met al TOP!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 02-08-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering!!

Algemene score

9,0
Ik heb voor Coolblue gekozen puur voor het gemak, ook bij een eerdere bestelling was alles super geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 02-08-2017 Via de website gekocht

Top TV geleverd op zondag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had zo snel mogelijk een nieuwe tv nodig omdat mijn oude kapot was gegaan.
Dit was op zaterdag.
Op deze site een nieuwe tv uitgezocht en deze werd zondag al bezorgd.
Zonder extra kosten... Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wouls 02-08-2017 Via de website gekocht

Zéér tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al verschillende dingen besteld. Steeds super service, veel info, snelle levering,...
De prijzen zijn meestal concurrentieel.
TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjo 02-08-2017 Via de website gekocht

Te late levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
AEG is natuurlijk een prima merk, ook goede ervaring gehad ij het verleden, maar ja alweer de te late levering van cool blue, TIP... zet op jullie site niet de vermelding vandaag besteld morgen in huis, maar maak daar drie dagen van!!! Maar de service hieromtrent was prima, snelle reactie op mijn mails enz.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Mike 02-08-2017 Via de website gekocht

Ging 1e keer mis, maar werd goed hersteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het leek me een gemakkelijke keuze. Snelle levering en goede prijzen. Wel jammer dat ik de hele dag heb gewacht op een levering die nooit meer is gekomen. Na telefonisch contact ben ik voor de volgende avond ingepland. Dat ging goed. Mooi systeem om de verwachte levering te volgen. Ik kreeg 2 bijzonder aardige bezorgers aan de deur.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rob Nansink 02-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en top bezorgers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De klantvriendelijk waarop je tewoord gestaan wordt is top. En alles komt overeen met de reclame spot. Vriendelijke mensen, op afspraak en ook nagekomen en super bezorgers

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 02-08-2017 Via de website gekocht

Deze keer geen glimlach

Algemene score

6,0
Ik ben onlangs.verhuisd en heb een aantal witgoedapparaten en een stofzuiger gekocht. Helaas was de service bij de levering van de koelkast slecht. De bzorger kon de oude koelkast niet meenemen omdat hij alleen was. Er zou contact opgenomen worden voor het ophalen van de oude koelkast...nog steeds niet gebeurd. Zo een fijne service met de wasmachine, zo slecht met de koelkast.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 03-08-2017

Beste Marleen,

Wat onwijs balen dat je geen optimale service van ons hebt ontvangen tijdens de levering van jouw splinternieuwe koelkast. Na een goede eerste ervaring, vinden wij het jammer dat de tweede levering minder goed is verlopen.

De bezorgers dient zelf in te schatten of het realistisch is om de koelkast in zijn eentje te tillen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de oude koelkast nog lang in het huis blijft staan. Graag kijken we met jou mee wanneer een ophaalafspraak is ingepland. Dit kunnen wij controleren aan de hand van het ordernummer. Kun jij die ons toesturen in een e-mail? De e-mail kun je versturen naar geelglimlach@coolblue.nl.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

heel blue 02-08-2017 Via de website gekocht

Vriendelijke bezorgers, uitstekende service echt top!!!!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
duidelijk en overzichtelijk website en hele goede communicatie met de klant zowel per email als telefonisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KdG 02-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering & geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijke website, snelle levering met volgende dag al in huis, keurig afgeleverd en geïnstalleerd door Dynalogics, zeer tevreden over geleverde service wat vandaag de dag helaas bij veel webwinkels ontbreekt oftewel ik ben zeer tevreden over Coolblue en kan het iedereen aanbevelen hier te bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jga 02-08-2017 Via de website gekocht

zeer tevreden over de snelle bezorging en tevreden met alles

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goed en duidelijke omschrijving van producten en en geen lang gezoek naar eventuele andere producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 02-08-2017 Via de website gekocht

Goeie service! Zelfs op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede vriendelijke snelle service. Zelfs zonder verzendkosten op zondag geleverd! Dit vinden wij super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An 02-08-2017 Via de website gekocht

Tweedekans tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue site en product (Philips tweedekans TV) volgt precies omschrijving en komt de gemaakte beloften na.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

k,vermaat 02-08-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb voor deze shop gekozen omdat hij goedkoop is en met recht blijkt .wasmachine was stuk bij levering kreeg meteen een nieuwe echt super

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 02-08-2017 Via de website gekocht

Wasmachine gebracht door coole mannen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een wasmachine besteld bij Coolblue. Netjes vantevoren een sms dat ze onderweg waren; alleen die had ik even niet gezien. Dus toch verrast door de deurbel. En het eten stond net op tafel.
'Wat eten we?', zei een van de bezorgers, de toon was gezet. Twee vrolijke, behulpzame en bijzonder snelle jongens.
Binnen no time was de oude machine vervangen en de wasdroger weer op zijn oude plek gezet.
Uitleg en tips over de nieuwe wasmachine en de mededeling dat we hem bij ontevredenheid zo weer konden ruilen.
Dat was niet nodig, het is een perfecte machine.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kris 02-08-2017 Via de website gekocht

tom tom 52

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestellen gaat super. Betalen ook erg makkelijk. Leverin de volgende dag. Jammer dat je niet een dagdeel kan kiezen. Meestal wordt overdag bezorgd als niemand thuis is..

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jasper 02-08-2017 Via de website gekocht

Uitmuntende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdagavond 23:55 een bestelling geplaatst en zondag rond 14:30 uur had ik de spullen al in handen. Na het uitpakken en installeren constateerde ik dat van 1 van de 2 monitoren de aan en uit knop niet goed functioneerde. Hier heb ik maandag telefonisch melding van gemaakt om zoals afgesproken op woensdag even langs de winkel in Rotterdam te gaan om daar het eea om te ruilen. Ik werd ontvangen met een glimlach en kreeg direct wat te drinken aangeboden. De winkel stond vol met enthousiaste medewerkers en ik werd direct geholpen. Binnen 5 minuten had ik mijn nieuwe monitor en waren de zaken geregeld. Helaas kreeg ik de monitor niet zo netjes ingepakt als dat ik hem aangeleverd had gekregen, maar hier was alle begrip voor. Uiteindelijk ben ik langer in de winkel geweest om m'n bakje thee op te krijgen, dan dat ik bezig was met de afhandeling van de omruil actie.

Dit is precies waarom ik bij CoolBlue mijn aankopen doe. Service met een hoofdletter S en oprecht geïnteresseerde en gemotiveerde medewerkers die het motto handen en voeten geven.

Deze review getikt met een lach op mijn gezicht, gun jullie het beste. De top bereiken is één ding, er blijven is een tweede. Keep up the good work!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 02-08-2017 Via de website gekocht

Helemaal in goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ik vond meteen het product dat ik nodig had. Alle informatie bij dat product was volledig. De levering was supersnel: de volgende dag in een tijdsvak van 2 uur (in tegenstelling tot andere webshops die verkondigen de volgende dag te leveren, terwijl ze dit vaak niet waarmaken en vervolgens in een tijdsvak van 4 uur gaan leveren). Tot slot is er nog de lage prijs, waar ik blij mee ben.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 02-08-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue maakt zijn commercial waar: de ene dag besteld (een zondag), de volgende dag de wasmachine werkend op zijn plek. Goede communicatie, bezorging binnen het beloofde tijdsblok en de machine netjes aangesloten en in werking. Oude apparaat en verpakking zijn mee terug gegaan. Kortom 100% probleemloze transactie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 02-08-2017 Via de website gekocht

Snelle service, netjes op tijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze, optie snel bezorgen tegen acceptabele meerprijs. Goed geregeld! Zou nu opnieuw zelfde keuze maken als ik snel iets nodig had.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silke 02-08-2017 Via de website gekocht

Snel en net ingepakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering was zoals beloofd de volgende dag. Alles was netjes verpakt. Zeer tevreden over deze bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

AnnaMaria 02-08-2017 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel tevreden over Coolbleu. Prijs/kwaliteit is goed. Overzichtelijke webshop. Super snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 02-08-2017 Via de website gekocht

Beste service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goede service! Snelle bezorging en retournering. Laatst was mijn telefoonscherm kapot (binnen de garantie). Ik heb de telefoon opgestuurd en kreeg hem binnen 1.5 week weer terug compleet met nieuw scherm en zonder iets betaald te hebben. Ik hoef me nergens zorgen om te maken bij coolblue, omdat ik weet dat het toch wel goed komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harmke 02-08-2017 Via de website gekocht

Cool Cadeau

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige site met goed overzicht. Had eerder gehoord van vrienden over de service van coolblue en de betrouwbaarheid. En het is inderdaad heel goed geregeld; gemakkelijk & snel! Half uur van te voren krijg je een sms dat ze de koelkast komen afleveren, dus je zit niet de halve dag aan huis gebonden om te wachten op de bezorging. Het ging om een (bier)koelkast voor in de schuur, de mannen wilden deze ook wel naar de schuur dragen. Daar was ik heel blij mee :) Kortom: ik ben heel tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews