coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3439 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Koffie_leut 21-09-2010

Algemene score

9,0
Zeer duidelijke website en concurrerende prijs, levering stond op de beloofde datum voor afhalen klaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wraith 21-09-2010

Algemene score

8,0
Via de website besteld. Duidelijke informatie. Bericht na aankomst artikel. Bereikbaarheid openbaar vervoer goed maar parkeren minder.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lasertrial 21-09-2010

Algemene score

9,3
Deze printer had ik 's middags besteld. Bevestiging van de bestelling volgde al snel. 's Avonds rond 23.00 uur kon was al te zien dat de bestelling uitgeleverd werd, en de volgende dag werd ie, zoals beloofd op de website, bezorgd.
Hele snelle en nette service, zonder verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coen 21-09-2010

Algemene score

9,5
Kort en goed: een uitstekend bedrijf.

Laptopshop.nl maakt deel uit van Coolblue en heeft een groot aantal andere shops. Vóór 22.00 uur besteld, volgende dag in huis. Werkte super. Verzendkosten zijn er niet.

Ik kreeg mijn bestelling dan ook snel in huis. Om 21.00 uur besteld en de volgende dag om 12.00 uur afgeleverd. Helaas had ik het verkeerde product besteld. Stom, en eigen schuld.

Daar kwam echter de service van Coolblue om de hoek. De netbook gewoon terugsturen naar het antwoordnummer. Kost helemaal niets. Vervolgen werd de juiste netbook, wederom zonder verzendkosten aan mij afgestuurd.

Laptopshop.nl / Coolblue.nl kan bij mij dus niet meer stuk. Ik zal voortaan bij alles wat ik koop, zeker eerst op hun sites kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Roovers 21-09-2010

Algemene score

9,3
Echt een super-service door printershop.nl. Ik heb de printer op 2 september rond 12.00 uur besteld en betaald via iDeal. Dezelfde avond om 17.30 uur kreeg ik een sms èn een e-mail van printershop/coolblue dat de printer was ingepakt en klaar voor levering. Op 3 september 's ochtends om 11.00 uur werd de printer bij mij afgeleverd! Daar kan geen winkel tegenop!
Het printen zelf werkt prima, de overige mogelijkheden moet ik nog wat uitzoeken, review volgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansvanrooij 20-09-2010

Algemene score

8,8
Vlak voor de vakantie bedachten we ineens dat een lekker bakkie onderweg een goed idee is. Brandertje had ik al, alleen nog een espresso apparaatje. Die vond ik eenvoudig op Koffiecenter.nl. 's avonds besteld en zou de volgende dag geleverd worden. Netjes een mailtje ontvangen dat de levering één dag langer duurde i.v.m. oponthoud bij TNT. Geen probleem. Dag voor de vakantie binnen. Eenmaal onderweg op vakantie bleek dat in de koffiehouder een gat zat (productiefout). Met ducktape maakten we het gat voorlopig weer dicht. Thuis aangekomen een mailtje gestuurd. De volgende dag! had ik al een compleet nieuwe Bialetti Moka Express!!! Geweldig! Ik zal in de toekomst zeker meer producten kopen bij Koffiecenter.nl

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fonzie06 19-09-2010

Algemene score

9,3
Overzichtelijke site, ruim assortiment en duidelijke productspecificaties. Supersnelle levering - dinsdag 21.00 besteld, volgende dag geleverd. Goede follow-up van de status van de bestelling. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pelican 17-09-2010

Algemene score

9,2
Je kunt het samenvatten: snelle keurige levering.
Wat aangeboden wordt op de website is wat je krijgt.
zo hoort het.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.B-R. 17-09-2010

Algemene score

6,8
Belofte maakt schuld.
De case besteld voor 22.00 uur.
Bericht dat de case pas 2 dagen later wordt besteld.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

El Dudo 16-09-2010

Algemene score

8,0
Mooie website, goede voorraad en scherpe prijzen. Alles keurig op tijd geleverd, wel een wat gammel en beschadigd doosje met weinig beschermingsmateriaal van binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mets 16-09-2010

Algemene score

9,0
Ik heb la meerdere producten aangeschaft bij deze zaak. Ik vind het echt geweldig! Op de dag van verzenden kreeg ik zelfs een sms met de melding dat mijn laptop onderweg was. Daarnaast werkt de site gewoon goed en is het betalen helder en duideijk beschreven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koevke 15-09-2010

Algemene score

8,0
Goede, snelle afhandeling. Prima.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

acid 15-09-2010

Algemene score

9,7
Duidelijk en servicegericht.
Na bestelling meteen een orderbevestiging, later op de avond een sms met verstuurgegevens, daarna nog een e-mail met track en trace nummer en bevestiging dat het scheerapparaat is opgehaald door koerier.
Volgende dag als afgesproken in mijn bezit.
Bij deze winkel wil ik in de toekomst nogmaals bestellen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huib 2010 15-09-2010

Algemene score

9,3
eenvoudige bestelling (met toegesneden suggesties voor aanvullende items direct in één besteling opgenomen). Eenvoudige betaling en goede informatie over orderbestiging en orderafhandeling. Snel thuis bezorgd zonder extra kosten. Betrouwbare indruk, mede door hoge rating op vergelijkende sites.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Holsteinski 14-09-2010

Algemene score

7,3
Bij saturn geprobeerd multi media speler te kopen ging niet lukken konden hem wel bestellen mar beweerden geen datum van levering te kunnen afspreken omdat het apparaat slecht te verkrijgen zou zijn.
Op internet gezocht en gevonden bij de MP3 shop en binnen 3 dagen geleverd super echt top

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Rita74 14-09-2010

Algemene score

9,5
Onze senseo had het begeven. aangezien wij hier dagelijks meermalen gebruik van maken, was ik op zoek naar een nieuw senseo apparaat, bij een webshop welke een apparaat op voorraad had en de volgende dag ook uitleverde.
Ik had 's avonds tegen 21 uur een senseoapparaat besteld, online betaald en de volgende dag in huis !!! Snelle levering, netjes verpakt en kreeg er nog een gratis padhouder bij ! Ze maken waar wat ze op de site beloven. Prima webshop, zou ik de volgende x zeker weer bestellen.

Hebben overigens geen ervaring met de aftersales bij Koffiecenter, maar hopen dat zo te houden :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

achamel 14-09-2010

Algemene score

7,8
Prima beoordeling, produkt was niet in voorraad, was besteld, maar na een week gemaild dat ik nog niets gehoord had, daarna is er direct werk van gemaakt en drie dagen daana was het produkt in mijn bezit

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

s.groenewege 14-09-2010

Algemene score

10,0
Duidelijke website, meteen keuze kunnen maken. 's Avonds laat besteld, volgende dag al netjes bezorgd. Super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MvL1 14-09-2010

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site, levering binnen 3 dagen.

Kortom genieten van m'n nieuwe espresso machine

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

GB13 13-09-2010

Algemene score

8,3
Coolblue doet wat ze beweren. Om 19:30u besteld, de volgende dag binnen. Deze ervaring heb ik ook met mijn MP3 spelers en mijn GSM.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

gradje56 10-09-2010

Algemene score

9,5
Ik heb mijn bestelling 's avonds om 18:00 gedaan en de volgende dag om 12:30 uur had ik de printer binnen.
Via mail werd ik van elke stap op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marijeweterings79 08-09-2010

Algemene score

9,5
Gisteren heb ik een printer besteld bij deze winkel. Op de site stond 'voor 22.00 uur besteld is morgen in huis'! Nahja, het was niet zo dat ik de printer direct nodig had, maar ik heb wel even op twitter gezegt dat ik die weddenschap wel aan durfde te gaan! Zo gezegd, zo gedaan. Om exact 21.52 heb ik de printer besteld en vandaag om ongeveer 16.00 uur had ik de printer in huis. Dit komt bij mij over, dat de winkel doet wat ze beloven! En daar heb ik respect voor.
Over de kwaliteit van de printer kan ik nog niks zeggen, hij staat nog keurig in de doos ingepakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Pennock 03-09-2010

Algemene score

9,0
Een overzichtelijke site met direct een goed overzicht van beschikbare accesoires. Ik heb eens een artikel retour gezonden omdat het niet voldeed aan mijn verwachting. Dit is snel en zonder problemen afgehandeld. Verder ben ik zeer tevreden over de snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adkoster 02-09-2010

Algemene score

9,5
De website werkt uitstekend en is goed bereikbaar. Het bestellen ging dan ook zeer vlot.
Het product bestelde ik de ene dag, in de namiddag, en had ik de andere dag binnen.
De betaling met iDeal ging ook perfect.
After sales heb ik geen ervaring mee, die beoordeel ik daarom maar als gewoon goed met het cijfer 8.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

geen-naam 100 31-08-2010

Algemene score

9,5
Sneel levering. Goed verzorgd. Boor/schroefmachine nog nauwelijks gebruikt maar vertrouw op het merk Metabo. Had hiervoor Gamma rotzooi (Ferm). Nooit meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Backus 31-08-2010

Algemene score

10,0
Uitstekende webwinkel. Alles is zoals het hoort te zijn. Goede communicatie naar de klant gedurende het koopproces en daarna. Ze komen na wat ze zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.J.Wagenvoort 30-08-2010

Algemene score

9,5
Snelle en zeer goede aflevering van de camcorder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederique 123 20-08-2010

Algemene score

3,8
Laptop aangeschaft, na 1 dag harde schijf kapot, teruggestuurd na reparatie, bleek dat er nog een onderdeel ontbrak. Retour gestuurd met melding dat ik gebruik wilde maken met de binnen 2 weken geld terug garantie. Helaas toen geen reactie meer gehad na bellen (waar ik 12 minuten in de wacht stond tot 2 keer toe) kreeg ik de melding dat hij was beschadigd aan de buitenkant terwijl ik hem in goede staat in de originele verpakking volgens hun procedure retour heb gestuurd. Dus 1 maand verder, een kapotte laptop aan de binnen en buitenkant en 700 euro armer. Waardeloos.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

JD Rotterdam 18-08-2010

Algemene score

9,3
Heb bij digicamshop.nl mijn Nikon P100 besteld. Naast de scherpe prijs was de levering zeer snel.
Daarom dus erg tevreden over de service van Digicamshop. Bovendien is de website helder en stelt het de bezoeker in staat een goede vergelijking te maken tussen de verschillende producten. De P100 is in mijn vakantie dan ook mijn ideale reispartner gebleken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silvie 17-08-2010

Algemene score

10,0
Voor mijn product de goedkoopste winkel. Het bestellen en de levering verliep makkelijk en snel. Verschillende betaalmogelijkheden. Track en Trace van je bestelling. Zeer goed verpakt. Snelle levering. Goede service. En mijn espresso-apparaat voldoet aan alle verwachtingen, heerlijke espresso/cappuccino.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pklapper 16-08-2010

Algemene score

8,2
Het is een prettige en overzichtelijke site. De afspraken die je maakt worden keurig nagekomen. Ook de aftersales is prima. Kortom een zaak waarmee het prettig zaken doen is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jkrugers 16-08-2010

Algemene score

9,7
Ik heb zelden/nooit zo'n goed opgebouwde website gezien: zeer informatief, overzichtelijk en gebruikersvriendelijk.
Ik ben naar de winkel in Eindhoven gereden en dat gaat op zich goed maar parkeergelegenheid is soms wat lastig.
Bestelling en levering verliepen soepel en volgens planning.
After sales heb ik nog niet nodig gehad, dus geen oordeel. Maar gelet op het voorgaande, zal ook dat dik in orde zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fossie 16-08-2010

Algemene score

9,3
Duidelijke website met voorraadstatus. Voor 22:00 uur besteld is morgen in huis en dat klopt precies! Helemaal in orde. Product werkt goed. Dus helemaal tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

judgep 16-08-2010

Algemene score

9,0
Scherpe prijs en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

herman03 16-08-2010

Algemene score

9,5
Na dagen afwegen welke laptop ik zou kopen, heb ik mijn beslissing gemaakt via de website. Heel makkelijk te doen, sorteren op prijs/merk/processor,etc.
De informatie is heel duidelijk weergegeven.
De bestelling ging ook super.
Wilde de laptop graag hebben voor het weekend maar had na de bestelling 30 juli 2010 00:03 m'n twijfels of dit zou lukken, en ja hoor! dolgelukkig werd deze zaterdagmorgen geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rb32 16-08-2010

Algemene score

8,7
Al eerder via coolblue besteld en omdat ze bij mij in Eindhoven zitten maak ik er graag gebruik van. Afhalen o locatie. Info via email is perfect, site vind ik matig, veel info en weinig overzicht.

Voor mij in combinatie met kieskuerig een prima optie!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

as23 12-08-2010

Algemene score

10,0
Ik heb voor het eerst via een webwinkel wat besteld en ben daarbij op m`n gevoel afgegaan en dat is zeker niet verkeerd geweest. Alles ging zoals er werd vermeld. Makkelijk bestellen, aflevering op tijd en ook de afhandeling was prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nieuwbj 11-08-2010

Algemene score

9,2
Goede en snelle info.
Na bestellen op de voet te volgen wat status van order aflevering was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkvu 11-08-2010

Algemene score

9,3
Een HTC telefoon 's avonds 21:45 besteld en volgende ochtend 11 uur in huis, kon bestelling prima volgen via eail en internet. Er wordt snel gereageert op mailjes.
Nog geen gebruik hoeven te maken van v aftersales en heb ze nog nooit hoeven bellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

skydive 11-08-2010

Algemene score

9,3
Alle informatie over de bestelling heeft mijn verwachtingen overtroffen. De actieve verstrekking van informatie en de kwaliteit van de website en dienstverlening zijn grandioos. Ik zla hier zeker vaker iets bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos groot 10-08-2010

Algemene score

10,0
Prima winkel. Overzichtelijk. Scherp geprijsd. Bestelling volgens afspraak geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid Belmer 1 10-08-2010

Algemene score

9,5
Fantastisch ben ik telefonisch geholpen.
Aardig, behulpzaam, geen moment het gevoel aan het lijntje te worden gehouden!
Klacht supersnel verholpen.
Zo goed heb ik het nog niet eerder meegemaakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lisa1112 10-08-2010

Algemene score

9,5
Snelle levering, prima verpakking, goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Ekelo 09-08-2010

Algemene score

10,0
Bestelling is erg makkelijk te doen, de klant wordt van iedere stap op de hoogte gehouden, en inderdaad binnen 24 uur geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cjpostma 09-08-2010

Algemene score

9,3
Nette en overzichtelijke site met veel informatie. De volgende dag geleverd zoals beloofd. Bovendien een ruime keus dus een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

feest 09-08-2010

Algemene score

10,0
Alles verliep perfect, het zoeken naar het artikel, de bestelling, betalings, track & trace, de aflevering! De beste ooit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

suzanna1979 03-08-2010

Algemene score

10,0
perfecte service - snelle levering en duidelijke informatie. Echt een aanrader - uitstekende klantenservice. Ben uitermate tevreden over Mediacenter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterpijpelink 26-07-2010

Algemene score

4,8
Prijzen zijn stukken hoger dan elders. En dan zelfs niet gespecialiseerde zaken vragen minder geld.

32 euro meer voor een camera op een totaalprijs van 279 euro vs 248 euro is gewoon idioot.

Een service argument heeft gewoon geen zin bij een compact camera want het enige wat ze mogen en kunnen doen bij een defect is namens de klant opsturen aan de fabrikant.

Hoezo meer betalen voor service, welke service dan wel?

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Hugoke1 22-07-2010

Algemene score

2,8
Dit product werd 23/07/2010 besteld en keurig betaald, maar het afhalen op 22/07/2010 een maand na bestelling in het depot van Antwerpen liep uit op een fiasco?
Verdere afhandeling is nog af te wachten.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

F. Wesseling 22-07-2010

Algemene score

1,0
Ik ben verbijsterd door de klantonvriendelijke behandeling van koffiecenter.nl. Omdat een besteld espressoapparaat niet aan de verwachting voldeed stuurden wij dit in overleg met koffiecenter.nl volgens voorschriften retour. Echter, er bleken bij inspectie krasjes in het apparaat te zitten. Daarom neemt koffiecenter het apparaat niet terug, terwijl uit niets blijkt dat de krasjes er door iets anders dan de doos uitpakken zijn ingekomen. Nota bene, koffiecenter heeft het apparaat ook uitgepakt om eventuele schade op te nemen. Ik ben dan ook zeer ontevreden hoe zij na het aanhoren van ons verhaal het probleem bij ons over de schutting gooit. Zelden zoiets bots meegemaakt.

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

Toon meer reviews