coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42303 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3453 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

G.Steegers 26-05-2017 Via de website gekocht

super site en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een zeer uitgebreide site en is klantvriendelijk, snelle levering, ik ben erg tevreden over Coolblue en kan het iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Ries 26-05-2017 Via de website gekocht

geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
al eerder iets besteld, ging ook fijn zo snel, prima product mooi op tijd bezorgd kortom blij mee

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Max 26-05-2017 Via de website gekocht

Geoliede machine!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en heel duidelijk. Zeer goede service! Toestel was volgende dag binnen afgesproken tijden geleverd. Toestel werkt perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 26-05-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool Blue heeft een uitgebreid aanbod en zeer scherpe prijzen. Via hun zoek-machine vind je op een eenvoudige manier datgene waar je naar op zoek bent. De informatie bij het product is duidelijk & volledig zodat vergelijken met soortgelijke producten gemakkelijk wordt. Vervolgens verloopt het plaatsen van een bestelling heel vlot. Via mail werd ik netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling en de te verwachten levering. De volgende dag werd mijn pakket thuis afgeleverd in perfecte staat en op het tijdstip dat mij het beste paste. Een echte aanrader dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linsie 26-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede webwinkel, vlotte levering, fijn dat ze oude wasmachine gratis mee terug nemen, wasmachine wordt aangesloten en klaar is kees!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 26-05-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en prima communicatie over leveringstijd. Half uur van te voren een smsje en 10 minuten van te voren een telefoontje dat ze er bijna waren. Behulpzame medewerkers. Dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 26-05-2017 Via de website gekocht

gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, overzichtelijke website, ok prijzen. Ik heb nog nooit een bestelling bij coolblue gehad die vertraagd was, het is gewoon erg prettig om te weten wanneer je pakketje waar bezorgd gaat worden. Ga zo door!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bram 26-05-2017 Via de website gekocht

makkelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is zeer gebruiksvriendelijk en helpt mensen hun aankoop doen met behulp van tips, aanraadding van de winkel en reviews van klanten op hun website. Verder geven ze be je bestelling een track and trace optie en zijn er geen bezorg kosten, ook is het mooi dat het pakket de volgende dag in huis is als je voor 23.59 uur bestelt. Helaas was er bij mijn bestelling een storing in het systeem van post-nl dus kwam het pakket één dag later aan.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R 26-05-2017 Via de website gekocht

Wat je ook besteld! altijd goede info en correcte levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim en breed assortiment met reviews en goede zoek mogelijkheden. Ook de zoek mogelijkeden zijn overzichtelijk. Ik ben ook bl;ij met de mogelijkheid om producten te kunnen vergelijken op hun diverse sites.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeannet 26-05-2017 Via de website gekocht

Perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect bestel en leveringsproces.
Heel makkelijk een wasmachine besteld, was vooraf benieuwd of ze ook de oude van de oorspronkelijke plek weg zouden halen. Even contact via de app. Ze nemen de oude niet alleen mee, maar halen hem inderdaad ook weg van de oorspronkelijke plek (In mijn geval boven in de badkamer)
Ik dacht dat ik voor de levering een tijdvak kon kiezen maar kreeg die optie niet in het bestelproces. Via de chat contact gehad met Coolblue. Super leuk chat contact gehad en mijn vraag was snel beantwoord. Helaas op witgoed geen tijdvak keuze mogelijk.
Bij levering, twee leuke vlotte kerels aan de deur, stelde zich netjes voor en in no time stond de oude machine buiten en de nieuwe geïnstalleerd en wel weer op zijn plaats.
Super tevreden en wat een leuke mensen werken er. Het handgeschreven bedankkaartje wat volgde maakte dat ik helemaal fan ben.
Nee ik ben geen medewerker of familie van. Ik ben oprecht verrast door de superservice op verschillende contactmomenten!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Astrid Boom 26-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een prettig webshop en fantadtisch dat het product de volgende dag wordt bezorgd!

Ook toen er problemen waren met het bezorgen heeft Coolblue dit fantastisch voor ons opgelost!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 26-05-2017 Via de website gekocht

S'avonds besteld, volgende dag in huis! ????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijn dat wat op de site staat ook gebeurd!
Levering geheel zoals op de site staat.
Hierdoor kon het artikel mee op vakantie 😎

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris wasmachine 26-05-2017 Via de website gekocht

Super snel! Maar geen Coolblue bus of medewerkers ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Nog nooit zo snel een bestelling gekregen! (wasmachine)
Alleen jammer dat er twee snelle jongens hem kwamen brengen in een aftandse bus... Beide in joggingbroek gingen ze behoorlijk hardhandig te werk. Ze wilde hem wel ff snel plaatsen maar, ik heb het halverwege afgekapt.
De transportbeugels werden wel gedemonteerd maar de stofkappen werden snel vergeten. Verpakking drongen ze op aan om achter te laten, want stel dat hij terug moet...
Ietwat gebrekkig Nederlands naar mij gesproken, terwijl buitenlands naar elkaar! Dat vind ik niet prettig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

hubert.mutsaert@telenet.be 25-05-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kan geen slechte beoordeling geven, alles was prima. Pakje werd niet samen afgeleverd met de andere bestelling maar Coolblue hield ons op de hoogte.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees van Baal 25-05-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele goede shop,duidelijke site,makkelijk te bestellen,informatie over het bezorgen was top en ook de bezorgtijd was zeer correct en de aflevering en aansluiting was perfect 👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris 25-05-2017 Via de website gekocht

Superservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon goed, snel en eenvoudig. Snel besteld, snel bezorgd, navolgbaar en netjes aangesloten. Helemaal prima

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fijne service. 25-05-2017 Via de website gekocht

Fijne service.

Algemene score

10,0
Omdat men een grote keuze mogelijkheid heeft,de leveringen prima verzorgd en op tijd zijn en de service is perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 25-05-2017 Via de website gekocht

Makkelijk en prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk via internet cadeau besteld vanuit noorden van Nederland voor ouders in het zuiden van Nederland.
Prima service en aflevering.
In tegenstelling tot witgoed wordt helaas media (tv) niet aangesloten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 25-05-2017 Via de website gekocht

Coolblue maakt het waar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tot nu toe heeft Coolblue al mijn verwachtingen waar gemaakt. Snelle levering en als er iets mis is dan wordt het meteen opgelost. De laptop die ik ontving werkte niet naar behoren. Ik mocht hem opsturen en had hem na twee dagen weer terug. Dit is het enige wat er ooit mis is gegaan. Bij andere bestellingen geen problemen ondervonden.

De medewerkers aan de telefoon zijn behulpzaam en vriendelijk. De processen zijn duidelijk klantgericht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornie 25-05-2017 Via de website gekocht

Top, echt een aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een zeer negatieve ervaring met de zeer grote concurrent, naam beginnend met een rode M, dit keer witgoed (wasmachine) bij Coolblue besteld.
Het contrast kan niet groter zijn! Vriendelijke, behulpzame bezorgers, alles perfect geïnstalleerd en zelfs nog uitleg en tips gekregen. Ik weet in het vervolg waar ik koop als ik weer iets nodig heb 👍!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robast 25-05-2017 Via de website gekocht

Uitgebreide keuze!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe koffers nodig, via website Coolblue super veel keuze en prima prijzen.
Na bestellen volgende dag in huis. Eenvoudiger gaat t niet !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexis 25-05-2017 Via de website gekocht

Goede kwaliteit en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kwaliteitspannen zijn meestal erg zwaar, maar deze Sola Fair Cooking pannen zijn van goede kwaliteit en toch licht in gewicht. Zeer handig als je last van je handen en gewrichten hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anita paessens 25-05-2017 Via de website gekocht

geweldige service prima geleverd

Algemene score

10,0
keuze in verschillende artikelen , fijne prijzen, prima uitleg over grote en breedte prima en snelle levering en verwitteging iets voor de levering wat ik fijn vind en heel behulpzaam personeel en vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Slechte se 25-05-2017 In de winkel gekocht

Wat een slechte service

Algemene score

1,0
Wat een slechte winkel zijn jullie. Ik had voor 500 euro een ACER ASPIRE laptop gekocht. En in jullie advertentie zijden jullie " Deze laptop kan hoge prestaties leveren tijdens spellen ". Wat blijkt? Zelfs de meest lichte laptop spellen kwam hij nog niet boven de 40 fps. Ik probeerde hem nog te ruilen/
een betere processor te krijgen maar dat kon niet. Dat bewijst hoe zwak jullie service is, zelfs mijn vrienden en ouders waren het met me eens. Ik zou jullie nooit aanbevelen aan vrienden/familie

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 25-05-2017

Beste,

Bedankt voor je review en natuurlijk voor de tijd die je hebt genomen om ons te voorzien van feedback. We vinden het ontzettend naar om te lezen dat je ontevreden met ons bent. We kijken graag voor je na of we een passende oplossing kunnen vinden voor jouw situatie. Zou je zo vriendelijk willen zijn om jouw ordernummer en adresgegevens, door middel van een e-mail, aan ons door willen geven? Je kunt de mail toesturen naar het volgende mailadres: geenglimlach@coolblue.nl. Alvast bedankt voor je medewerking. We zien je reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Kapoentje 25-05-2017 Via de website gekocht

snelle levering, goede service, productkennis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's Avonds Miele condensdroger besteld.
Volgende ochtend 07.30 bezorgd, geplaatst, bedieningsinstructie gekregen. Verpakkingsmateriaal en oude Miele condensdroger meegenomen.
Geweldig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaap 25-05-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik had zowel een printer als een tablet besteld. Deze worden door verschillende onderdelen van Coolblue geleverd. Hierdoor was het volgen van de verzending wat wazig en leek het alsof een deel verstuurd was. Maar alles in 1 keer op tijd geleverd. Netjes factuur via email, gewoon zoals het hoort.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marita 25-05-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoop/ goede service/ vriendelijk/ adequaat/ perfecte bezorgservice/ kaartje als dank!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Le 25-05-2017 Via de website gekocht

Perfecte service.nog nooit zo een winkel meegemaakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerlijk ,ik heb nog nooit zo een perfecte winkel meegemaakt .ze helpen je echt vriendelijk en snelle levering.echt letterlijk volgende dag in huis.30 dagen retour.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.flohr 25-05-2017 Via de website gekocht

zeer tevreden om bij coolblue te winkelen via de website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer tevreden bij coolblue via de website ook de levering zo als aangegeven
kwaliteit is ook heel goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisabeth 25-05-2017 Via de website gekocht

Zeer klantvriendelijk bedrijf.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede duidelijke website. Heb dit bedrijf gekozen door de aantrekkelijke prijs en de goede reviews die eerder gegeven waren.
Ook het op de hoogte houden van het tijdstip van de levering was perfect.
De bezorgers bellen ongeveer een half uur voor levering op over de precieze tijd dat ze aankomen.
Ook prettig is dat het bedrijf naderhand informeert hoe de levering in zijn werk is gegaan en of er nog calamiteiten waren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Annelies Lammers Memel 25-05-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de wasmachine staat er, hij werd netjes aangesloten de oude wasmachine werd zonder klagen mee genomen, ik ben zeer tevreden hierover

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda W 25-05-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service naar een pick-up point, en het gemak waarmee je kunt bestellen, een winkel met veel artikelen, dus genoeg om uit te kiezen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joel 25-05-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goede service snele levering je kan gelijk je bezorgmoment aanpassen bij ander moet je eerst wachten totdat ze komen en je niet thuis bent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joske 25-05-2017 Via de website gekocht

Uitstekende webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is betrouwbaar, snel en heeft humor.
Heeft ook een zeer overzichtelijk bestelproces je weet als consument altijd waar je aan toe bent erg prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Van den Brink 25-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige bezorgers en zeer goede service

Algemene score

10,0
duidelijke website en goede prijs kwaliteit verhouding. wordt op plaat gezet en nemen verpakking materiaal weer keurig mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolf 25-05-2017 Via de website gekocht

Super gemakkelijk en voordelig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is echt een aanrader! een gemakkelijke website! Super levering naar eigen inzicht! En hele leuke en vriendelijke mensen! Gewoon Super!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bejanwit 25-05-2017 Via de website gekocht

Goede service en geweldig personeel

Algemene score

9,0
Ik heb hier meerdere keren artikelen besteld en altijd tevreden. Snel en gratis bezorgd. Bij vragen altijd zo spoedig mogelijk antwoord. Top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nic 25-05-2017 Via de website gekocht

Coolblue doet wat ze beloven; alles voor een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bezorging perfect! Vriendelijke, nette en 'weet waar ze mee bezig zijn bezorgers'. Online via track&trace continue up-date over tijd van levering en een telefoontje als de bezorgers er bijna zijn. Ik ben helemaal tevreden!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

R. Rutter 25-05-2017 In de winkel gekocht
Eindhoven

SUPERRRRR!!!!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Super goede service!!!
Echt een aanrader om bij Coolblue te gaan winkelen :)
Professionele uitleg en zeer gemotiveerd personeel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Elsendoorn 25-05-2017 Via de website gekocht

Wat een service! Vooral de twee chauffeurs Wauw!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldig assortiment! En super mooie prijzen, en natuurlijk hebben wij nu een perfecte wasmachine die mijn wasjes weer mooi schoonwast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 25-05-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Volgende dag al bezorgd (vroeg in de dag). Netjes op de plek gezet, droger er weer bovenop en oude wasmachine weer mee genomen. Geen troep door verpakkingsmateriaal omdat ze dit in hun bus al verwijderen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JS 25-05-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle heldere site, goede service, snelle aflevering, wat wil je nog meer? Dat de beoordelingstekst langer dan 100 tekens moet zijn vind ik dan weer iets minder.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 25-05-2017 Via de website gekocht

Dashcam Blackvue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De enige webwinkel in Nederland die hun logistieke proces en informatievoorziening 100% op orde hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 25-05-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al meerdere malen via COOLBLUE besteld, dat bevalt me prima. Ook klantvriendelijke, degelijke verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Auke 25-05-2017 Via de website gekocht

Ons tweede tweedekansje - helemaal prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Coolblue weet ik al jaren uit ervaring dat het goed zit. Maar mocht het ooit tóch eens fout gaan, dan is het altijd fijn om te weten dat ze overal in het land nog fysieke winkels hebben.
Dat, én het feit dat ze de "Cool" in hun naam met hard werken hebben verdiend en blíjven verdienen...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacqueline 25-05-2017 Via de website gekocht

Gebruikersvriendelijke site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Op aanraden van vrienden ben ik bij Coolblue gaan kijken, dat ging heel goed. De website is heel duidelijk en overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim v Ravesteijn 25-05-2017 Via de website gekocht

Goed geïnformeerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is prettig dat ze bij coolblue bij de verschillende artikelen je goed informeren, met tekst, film, etc

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annemarie 25-05-2017 Via de website gekocht

Wat een shitbedrijf

Algemene score

1,0
Pakket niet bezorgd zoals beloofd dezelfde avond. Gebeld en ze wisten er al van dat er iets mis was met levering. Niet even bellen maar mij heel de avond laten wachten. Willen enkel kosten terugstorten maar niet eens kon er een aardigheidje of tegoedbon vanaf als tegemoetkoming. Heb er inmiddels al voor heel veel geld gekocht. Koop nooit meer bij coolblue als ze dit niet oppakken en hun vaste klanten zo behandelen.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 25-05-2017

Beste Annemarie,

Bedankt voor je review en natuurlijk voor de tijd die je hebt genomen om ons te voorzien van feedback. Wat ontzettend naar dat je jouw pakket niet hebt mogen ontvangen. We kunnen begrijpen dat je teleurgesteld bent. We willen dit natuurlijk voor je oplossen. Zou je zo vriendelijk willen zijn om jouw ordernummer en adresgegevens aan ons door te geven? Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar het volgende mailadres: geenglimlach@coolblue.nl. We zien je reactie graag tegemoet. Alvast bedankt voor je medewerking.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Chantal 24-05-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb een Samsonite koffer gekocht op zondag 22 uur en ontving de koffer op maandagmiddag, dat is pas service!! Had nog een vraag per mail gesteld over sleuteltjes die er niet bij zouden zijn. Degene die mijn mail beantwoorde heeft netjes uitgezocht dat er geen sleuteltjes bij horen, maar dat voor de douane was bedoeld en ik ontving de mail een dag later. Echt goede service!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Maris 24-05-2017 Via de website gekocht

Snelle en correcte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Coolblue om 23.36u. online een stofzuiger besteld, de volgende dag om 14.30u. geleverd! Correcte levering, goede service, goede aftersale met kortingsbon voor volgende aankoop. Ook de prijs was oké, want door de cashback-aktie was Coolblue de gunstigste aanbieder.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews