coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42303 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3453 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans van Gemerden 09-05-2017 Via de website gekocht

Prijs berekening incorrect

Algemene score

2,0
Laatst een 2e kans activeon actioncam gekocht, de nieuwprijs zou 199€ zijn en met 39% korting nu voor 120€.
De volgende dag besteld en de rekening a 129€ betaald. 129€, het was toch 120€, weer op de site kijken en idd 120€. Toch maar even verder kijken en wat ik toen zag maakte me toch wel een klein beetje nijdig nl. De actioncam was nieuw te koop voor 140€, helemaal geen 199€ en dus ook geen 39% korting. Ik gelijk een mail gestuurd en geen reactie, de volgende dag ook niet, ondanks 2 mails en de beloofde max 1 dag antwoord, helemaal niets dus bellen, na veel puzzelen bij hun kwam idd naar boven dat ze toch maar de 120€ gingen berekenen maarrrrr 140€ en 39% korting is toch ergens beneden de 90 euro en geen 120€, dat was alles wat ze voor me wilde doen, niets dus, wat een service en arrogantie, ze zijn duidelijk boven zichzelf uitgegroeid.
Heb de camera teruggestuurd en ook een e-reader gecancelled, hier doe ik geen zaken meer mee, een foutje is begrijpelijk maar zet het dan fatsoenlijk recht en bied in ieder geval een sorry voor het ongemak aan.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

Jeff 09-05-2017 Via de website gekocht

Te veel emails, service fijn

Algemene score

1,0
Te veel emails. Je wordt kapot gemaild. Als reklames op youtube. Nooit meer dus. Laat ons met rust . Ik wilde alleen de ssd , niet een volle mailbox.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Koos Konijnenburg 09-05-2017 Via de website gekocht

Uitstekende koop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site met enorme keuze. Volledige omschrijving bij elk produkt.
Concurrerende prijzen. Snelle en keurige bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter H 09-05-2017 Via de website gekocht

Een schoolvoorbeeld van een webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik denk dat Coolblue de theorie van een webwinkel omzet in werkelijkheid. Breed assortiment, goede navigatie in de webwinkel, duidelijke afhandeling van de bestelling en last but not least: snelle levering!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sonja Segers 09-05-2017 Via de website gekocht

helemaal top!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat het allemaal heel duidelijk wordt uitgelegd zodat je weet wat je kan verwachten! Ze werken ook zeer snel! De prijs zit goed als je gaat vergelijken met andere sites! Ze hebben voorraad wat niet overal het geval is! De site is zeer klantvriendelijk! Toppie!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 09-05-2017 Via de website gekocht

Slechtse service ever

Algemene score

2,0
Ze garanderen volgende dag het pakketje bij u thuis (ook op zondag) ; kreeg het 3 dagen later "door een fout van het postkantoor". Daarvoor kreeg ik een €10 voucher toegestuurd. Om dan het product binnen te krijgen die zogezegd door hun "experts" was nagekeken en "perfect" in orde was met een kras op het scherm. Maar ahja ik kon een nieuwe toegestuurd krijgen als ik €23 bij betaalde; en dus weer een paar dagjes wachten op mijn pakje, leuk toch? Neen, bedankt !

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

samsom 09-05-2017 Via de website gekocht

levering via postnl een ramp.twee dagen thuiszitten

Algemene score

5,0
door de slechte planning van post nl . via volg je bestelling twee keer niet aan de tijd van aflevering gehouden

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 09-05-2017

Beste meneer/mevrouw,

Wat ontzettend jammer dat uw bestelling niet is geleverd op de verwachte aflevermoment. De Track & Trace informatie is er uiteindelijk zodat u een indicatie heeft wanneer uw bestelling binnen is. Onze excuses voor het ongemak.

Mocht u er behoefte aan hebben, dan kunnen wij een pakketonderzoek starten zodat de vertraagde levering van uw bestelling wordt aangekaart bij de koerier. Kunt u het ordernummer met een korte toelichting in een e-mail versturen? Dan geven wij het direct door. De e-mail kunt u versturen naar
geenglimlach@coolblue.nl.

Wij zien uw e-mail graag tegemoet.

Met vriendelijk groet,

Coolblue.

Reageer

André 09-05-2017 Via de website gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had eerst het verkeerde product gekocht omdat ik niet naar de titel had gekeken en alleen naar de specificaties. Daar stond namelijk dat de kabel 3 meter was en in de titel stond maar 1 meter. Ik heb even een mailtje gestuurd en daarna is alles automatisch voor me opgelost kon niet beter!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolien 09-05-2017 Via de website gekocht

Erg snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb hiervoor gekozen omdat ik anders een magnetron op de fiets moet meenemen! Nu werd hij thuis bezorgt en de prijs was gelijk,omdat er geen bezorgkosten bij komen is het helemaal oké

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine Waslander 09-05-2017 Via de website gekocht

Hoe cool, een telefoon die naar je dochter is vernoemd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een bijzonder snelle levering, op zondag besteld en maandag in huis. Ook een uitstekende website, snel gevonden wat ik zocht voor een prima prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anneke 09-05-2017 Via de website gekocht

Snel, uitstekende service, vriendelijke bezorgers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de site ruime keus in producten, uitgebreide productinformatie en prima aanbiedingen. Ook de snelle levering en vriendelijke bezorgers tellen mee om de volgende keer weer voor Coolblue te kiezen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lv 09-05-2017 Via de website gekocht

Super service, bezorgt ook op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering (binnen 24 uur), geleverd op zondag, goed verpakt en de website is makkelijke in gebruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kamminga 09-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nooit problemen, goede service en een goede bereikbaarheid... Kortom, niets mis mee en een goed voorbeeld voor andere webwinkels

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kattenbende 09-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en handige tips!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, handige tips voor snelle installatie. Daarnaast een duidelijke website waarbij je producten goed kan vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mira Margarita 09-05-2017 Via de website gekocht

Super snelle service..zelfs op zondag !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdagavond besteld en de volgende dag in huis..Super ! Zelfs op zondag.
Aflevertijd goed te trace !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valerie 09-05-2017 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Iets zoeken bij Coolblue gaat makkelijk. Super handige zoekfuncties en zoekcriteria. Zo vond ik makkelijk en snel de juiste stofzuiger die bij mij past. Snelle levering. Prima webshop!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wilfred 09-05-2017 Via de website gekocht

Ze doen wat ze beloven, echt lekker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Echt ze leveren zoals ze beloven. Website is zeer gebruiks vriendelijk. Bestellen gaat super makkelijk. Top bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.A.A. Voorn 09-05-2017 Via de website gekocht

Snelkookpan Lagostina 5 liter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Het systeem van deze pan is geweldig. Het ontwerp is prachtig, maar het mandje voor groenten heeft te grote mazen. Een gedeelte van de sperziebonen valt in het er onderstaande water. Wanneer dit verbetert wordt krijgen ze van mij een 10.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luna 09-05-2017 Via de website gekocht

snel en foutloos

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website, prettige koopervaring, snelle afhandeling. Zondag 22.57 besteld, maandag 10.30 in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophie 09-05-2017 Via de website gekocht

Goeie service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op vrijdag middag besteld en zaterdag in huis, top! De bezorger was wel te laat (1 uur) maar dat kwam omdat wij zijn laatste aflever adres waren. Ik zou zeker weer iets bestellen via Coolbleu.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

D 09-05-2017 Via de website gekocht

Super service!!

Algemene score

10,0
Het is de enige winkel waarbij je alles kunt bestellen wat je wilt, ondanks dat ik 3 hoog woon zonder lift.
IK hoef niet uit te leggen dat ik het fijn vind als het naar boven gebracht word, dit doen ze al uit zich zelf.
Heel vaak al iets gekocht bij Coolblue en dit was zeker niet de laatste keer,duidelijke website ook, dus helemaal prima ga zo door Coolblue! jullie onderscheiden je van andere webwinkels in de goede zin!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stipje 09-05-2017 Via de website gekocht

Snel, gemakkelijk en excellente service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb al ervaring met Cool- Blue en weet al dat er niks gelogen is van wat ze beloven. Perfecte service en garantie bij problemen. Een hele goede site, waarin het helemaal duidelijk is wat je van je product kunt verwachten. Zoveel gemak en een hele goede service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lekker-Eten 09-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super duidelijk overzichtelijk ik heb nog even gebeld voor een I-deal betaling en TV advies en daar werd ook zeer goed advies over gegeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara 09-05-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zaterdag bestelde ik mijn koffiezetapparaat en zondag al bezorgd.
Makkelijk met betalen en duidelijke mail.
Eeg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remon 09-05-2017 Via de website gekocht

Geweldig! Overzichtelijk,erg snel en scherpe prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige webwinkel! Heel erg overzichtelijk,makkelijk artikelen te vergelijken en erg snel geleverd . Ook scherpe prijs!
Erg prettig om het snel geleverd te krijgen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 09-05-2017 Via de website gekocht

Coolblue : gewoon Cool Blue !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd van hun woord, altijd stipte levering, zonder verrassingen en bij contact met de verkopers altijd vriendelijk onthaal, goede uitleg, al verschillende bestellingen gedaan en ze worden altijd zoals het hoort uitgevoerd ! Prima service !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert van der Laan 08-05-2017 Via de website gekocht

Perfecte service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze, concurrerende prijzen, maar bovenal een perfecte service.
Na de eerste indicatie over de levering kon ik meteen via de mail de bezorgtijd aanpassen naar onze wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea van de Bor 08-05-2017 Via de website gekocht

altijd betrouwbaar in alles

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede informatie, scherpe prijzen en betrouwbare leverinfo (levering op zondag is mogelijk zonder extra kosten).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ShayneTilon 08-05-2017 Via de website gekocht

Zeer klantvriendelijk!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind deze site extreem klantvriendelijk. Dit is gebaseerd op alle extraatjes buiten je bestelling om bv wat toepasselijk is bij je bestelling, tips wat je ermee kunt doen, het op de hoogte houden van de status van de bestelling etc. Erg positief verrast.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 08-05-2017 Via de website gekocht

Super helder, zoals beloofd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ervaring is altijd positief bij coolblue. De levering is erg helder geweest zodat ik precies wist wanneer mijn bestelling er zou zijn. En dat op zaterdag!

Reageer

Albert 08-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs bewust doe ik tegenwoordig de boodschappen, Coolblue verkoopt de producten prijs bewust.
Het gene wat ik op de site zie staan , komt ook in huis, levertijd is schitterend, Vandaag besteld en morgen in huis, een top internet winkel en zeker niet te duur!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 08-05-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Wat een heerlijk bedrijf is Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue geeft een service die men niet vaak tegenkomt. De klant staat centraal bij Coolblue en dat merk je aan alles. Chapeau!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hofstede 08-05-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede site, heldere duidelijke informatie die klopt. Buiten de super snelle service erg vriendelijke deskundige medewerkers die met je mee denken. Niet te beroerd zijn te helpen met zaken die niet bij hun levering horen. Echt top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john 08-05-2017 Via de website gekocht

Altijd even snel, betrouwbaar en klantvriendelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bij coolblue heb ik altijd het gevoel dat alles goed zit. product uitkiezen wordt makkelijk gemaakt. bij vragen direct antwoord en als iets toch niet goed zou zijn wordt dit altijd uitstekend opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E 08-05-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voordelig en vlotte service, niets te wensen over. Ik had een dag later mijn bestelling binnen, top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim uit Zwolle 08-05-2017 Via de website gekocht

Doen wat is beloofd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig volgens afspraak de volgende dag geleverd. Ook de bezorger kwam in het afgesproken tijdslot. Slordigheidje met de pakbon/factuur maar dat deed geen afbreuk aan de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A. Dittner 08-05-2017 Via de website gekocht

Prima service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's Avonds wasmachine en droger besteld, andere dag gebracht en geïnstalleerd door deskundig en zeer vriendelijk personeel. Beleefd en zeer voorkomend en controleren alles voor zij weer vertrekken en nemen alle oude apparatuur en verpakkingen mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koelkast bezorging 08-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

8,0
Snelle levering en handig met de tracking site,goeie website met veel keuze,vriendelijke bezorger,
Alles goed geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

joopbax 08-05-2017 Via de website gekocht

Zoals altijd een geweldige sevice.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
duidelijk, en doen wat jullie zeggen.
De medewerkers zijn altijd netjes.
De levering was dik in orde.
Op de trap naar boven sneuvelde een fotolijstje van mijn kleinkinderen.
Dat werd netjes gemeld met de mededeling "lijstje kapot maar de kleinkinderen leven nog"
Dat was even lachen.
Maar de vrieser draait als een tierelier.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Florian 08-05-2017 Via de website gekocht

Uitstekende Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb bij Coolblue een Fitbit Blaze besteld. Helaas bleef ik problemen hebben met dit product. Dit liep uiteen van defecten tot rare problemen. Er werd geen moment getwijfeld aan mijn bevindingen. Tot 3 maal toe is het apparaat direct omgeruild voor een nieuwe. De laatste zelfs een jaar na aankoop. Nu de derde defect was hebben ze mij het aankoopbedrag in een tegoed bon aangeboden zodat ik een ander model kan uitzoeken. Waanzinnige service! Dit is voor mij een reden om voortaan altijd bij Coolblue te kopen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aafke 08-05-2017 Via de website gekocht

Snel verzonden, leuk dat "tweede kans" product.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelheid van bezorgen, betrouwbaarheid, 2e kans product net ietsje goedkoper terwijl het wel nieuw is (geopende verpakking).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim Kool 08-05-2017 Via de website gekocht

Netjes op tijd geleverd en goede communicatie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zelfde dag verzending genomen, echt een aanrader! Netjes op tijd en goede communicatie eromheen. Productomschrijving was prima en accuraat!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek 08-05-2017 Via de website gekocht

Effectief en efficiënt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zoek voor iets nieuws naar productspecificaties, klantbeoordelingen, prijs, vaak op diverse plekken (sites). Zodra ik weet wat ik wil, kijk ik of Coolblue dit in het pakket heeft - meestal wel.
Bestellen is simpel, betalen ook, en de volgende ochtend vroeg wordt het geleverd. Hoe eenvoudig kan het zijn :) .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jasper 08-05-2017 Via de website gekocht

vrolijke shop, goede jennis, degelijke producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De online shop is compleet, overzichtelijk en biedt goede, eerlijke en gedetailleerde info. Service en bezorging ook tip top in orde

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

? 08-05-2017 Via de website gekocht

TomTom Go 50

Algemene score

9,0
Mijn besteld product correct afgeleverd naast de bijbehorende begeleidende nazorg. Aanvullend gevraagde informatie per omgaande verstrekt middels foto en filmpje. Klasse.!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

E.Bastiaans 08-05-2017 Via de website gekocht

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al vele produkten gekocht. Altijd naar volle tevredenheid. Prijzen meestal toch lager dan in de winkel en de levering verloopt snel. Vandaag bestellen...morgen in huis. Nog nooit het gevoel dat ik een tweedehands produkt toegestuurd kreeg. Altijd de produkten netjes verpakt ontvangen. Tot op heden nooit aanspraak op garantie hoeven te maken. Gewoon een topwinkel die betrouwbaar is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Amier 08-05-2017 Via de website gekocht

Zo hoort het!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De JBL flip 3 besteld als tweedekans, werkt uitstekend ook heel goed in de doos verpakt. Enige minpunt is dat de stroomkabel er niet bij zat, maar die is hetzelfde als elk ander telefoonkabel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Stefan 08-05-2017 Via de website gekocht

top service

Algemene score

9,0
Het is een goede en snelle levering van het product. En de mensen van de klantenservice helpen goed en betrouwbaar om het juiste product uit te kiezen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rataplan 08-05-2017 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij mijn eerste aankoop was mijn bestelling niet ok niet door toe doen van Coolblue maar door oneerlijkheid van andere klanten .
Coolblue heeft dit zonder problemen en argwaan hersteld op een zeer snelle en efficiente manier .
Alleen maar lof .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jessica 08-05-2017 Via de website gekocht

bezorgen wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik ben super tevreden over de bestelling en bezorging. Alleen paar puntjes om aan te geven. Ik kreeg de avond van te voren een bericht dat de bezorging tussen 8-22 zou zijn. En vrij laat pas een specifieke tijd. Nog later in de avond of zelfs op de dag van bezorging. Zou prettig zijn om iets eerder te weten. Verder lees je dat alle verpakking materiaal wordt mee genomen. Helaas niet zo Ik moet de piepschuim karton en plastic 2 weken bewaren en vervolgens zelf afvoeren. Bij tekening voor ontvangst zei ik hier iets over omdat dit ook staat in de levering overeenkomst. Toen zeiden de bezorgers dat dit een standaard tekst is maar niet klopte. Zou fijn zijn om dit aan te passen of wel de verpakking mee nemen.

Verder tevreden Hoe ze de machine Door mijn kleine kelder naar beneden hebben gekregen. Blij dat ik niet nog iemand heb hoeven te regelen om gedaan te krijgen. Dat was ook een van de redenen om bij coolbleu te bestellen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews