coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2233 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Franky 18-05-2017 Via de website gekocht

In één woord geweldig van bestelling tot levering. Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helemaal keurig hoe je op de hoogte wordt gehouden wanneer de koelkast wordt afgeleverd, 15 min van tevoren een belletje en zelfs doekje over de vloer voordat de nieuwe op zijn plaats werd gezet. Oude mee retour dus helemaal super. En niet te vergeten, binnen 24 uur geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josjan 18-05-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en goede levering. Avond ervoor besteld de volgende dag in huis.
Duidelijke website, waardoor ik een goede keuze kon maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

L Brommers 18-05-2017 Via de website gekocht

Top levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te vinden wat ik zoek en voor prima prijs. Levering was perfect zal zeer zeker de site veel bezoeken voor producten die ik nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke Molenaar 18-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goed verzorgd, top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, overzichtelijk. Al meerdere keren artikelen besteld bij coolblue en nog nooit teleurgesteld geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bg van Dijk 18-05-2017 Via de website gekocht

Makkelijk te bestellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vrienden waren zeer tevreden,hadden ook chromecast audio besteld,ik heb filmpje bekeken en voor het eerst besteld via internet

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk 18-05-2017 Via de website gekocht

zeer goede en vriendelijke sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een zeer overzichtelijke side en de service was uitstekend wat ze je beloven gebeurt ook en alles netjes op tijd duidelijke afspraken oude koelkast en verpakking werd meegenomen zonder moeilijk te doen dat scheelt erg enorm waren erg vriendelijk( had toch bijna slingers opgehangen ,alles voor een lach)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roosje 18-05-2017 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om 23 uur nog iets besteld en de volgende dag al rond 14 uur gratis in huis! En als het product niet goed is kan het ook gratis teruggestuurd worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Compactcamera 18-05-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijke site, fijn dat je producten makkelijk kunt vergelijken. Snelle service en levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

anonymous 18-05-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering, levering keuzes en betaalmogelijkheden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijs van het product in eerste instantie. Verder erg blij met de mail communicatie. Erg betrouwbaar en mogelijkheden voor retourzendingen en bedenktijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ad 18-05-2017 Via de website gekocht

Snelle en keurige bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere site van Coolblue en goede prijzen. De bestelling werd snel en netjes afgeleverd. Bijgeleverde gebruiksaanwijzing was helder en begrjipeljik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 18-05-2017 Via de website gekocht

Alles meer dan perfect verlopen na retour zending. Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na retour zending een prima contact gehad en perfecte service mogen ondervinden! Prima. De volgende dag al in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijnhold 18-05-2017 Via de website gekocht

broodbakmachine besteld perfecte levertijd en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor Coolblue i.v.m. Voorraad en snelle levering en goede prijs kwaliteits verhouding , verder goede reviews van andere consumenten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Lut 18-05-2017 Via de website gekocht

Netjes geleverd op maandag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondagavond besteld, maandagmiddag 12 uur in huis! Super! Volgende keer weer zo! Zet hem op Cool Blue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klok 18-05-2017 Via de website gekocht

betrouwbare webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne duidelijke website, goede informatie, snelle en goede service.
Bezorgers erg vriendelijk en behulpzaam!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 18-05-2017 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
TV besteld op zaterdagmiddag en kon zondags al bezorgd worden
Goeie actie om een goedkopere tv te kiezen die weer terug gekomen is met uitleg op de site waarom de tv is terug gekomen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piet 18-05-2017 Via de website gekocht

Ze doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb tot nu toe een zeer goede ervaring met CoolBlue. Heb er ondertussen meerder (voornamelijke electronica) producten gekocht en het is mij tot nu toe niet tegengevallen. Soms is CoolBlue iets duurder dan andere winkels, toch kies ik dan voor CoolBlue omdat ik dan verzekerd ben van een goede service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hoogstad51@outlook.com 18-05-2017 Via de website gekocht

goede website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede informatie wordt goed op de hoogte gehouden van verzending ,en de tijd dat het bezorgd word. super

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wouter 18-05-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne website met scherpe prijzen. Ook de bezorging is heel snel. Ook ben ik netjes geholpen aan de telefoon voor mijn technische vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David B. 18-05-2017 Via de website gekocht

geweldige klantendienst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een tweedekans Coca Cola Coolcube gekocht. spijtig was er even iets mislopen maar dit hebben ze mooi snel en goed verholpen bij de klantendienst.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Denise 18-05-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's Avonds besteld, de volgende middag al geleverd door een uiterst vriendelijke bezorger. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

esther 18-05-2017 Via de website gekocht

top service

Algemene score

10,0
super service, snelle bezorging, vrolijke bezorgers en op tijd!! super communicatie en een goed product afgeleverd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inge 18-05-2017 Via de website gekocht

snelle en correcte levering!

Algemene score

9,0
overzichtelijke webshop en snelle en correcte levering de dag nadien! eerste keer was direct een goeie keer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marina m 18-05-2017 Via de website gekocht

vertrouwen waard

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site is gebruiksvriendelijk ook voor een leek zoals ik. Jullie doen ook effectief hetgeen jullie beloven. Levering is steeds zoals gepland. Heb ik iets nodig dan kijk ik altijd eerst op jullie site.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ericdlm 18-05-2017 Via de website gekocht

Snelle en gemakkelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel gebruiksvriendelijk en heel snelle levering. Geen leveringskosten.
's Avonds rond 23h besteld en 's anderendaags geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucien 18-05-2017 Via de website gekocht

Supersnelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling ging vlot en de levering supersnel en weer een geweldige service van Cool Blue. Ik beveel Cool Blue aan al mijn vrienden en familie aan

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dhr. L. Scheutjens 18-05-2017 Via de website gekocht

Super goed geregeld. Keurig volgens afspraak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling verliep probleemloos en de levering exact volgens afgesproken tijdstip.
Je betaald hiervoor wel wat extra's maar je heb het wel dezelfde dag in huis! Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nel 18-05-2017 Via de website gekocht

Hele goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede online shop, geweldig zo snel ze kunnen leveren, en geen bezorgkosten, duidelijke online shop, fijne mails waarin je je bestelling kan volgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dgd 18-05-2017 Via de website gekocht

Goede website, assortiment up to date en snelle levering!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik weet dat ik hier terecht kan voor al mijn elektronica. Er zit standaard 2 jaar garantie op, en als ik vraag om advies wordt ik adequaat geholpen. Qua prijs niet altijd de goedkoopste, maar een tientje meer betalen voor uitstekende service is het meer dan waard.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karl 18-05-2017 Via de website gekocht

goed produkt, super service en altijd een tweede kans

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoeken is altijd een feest op deze site! Het filteren op kenmerken werkt heel goed en ik heb nog nooit een fout zoekresultaat gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 17-05-2017 Via de website gekocht

Veel bezorgopties mogelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De keuze om s'avonds te laten bezorgen is prima hoef je buurt er niet mee lastig te vallen. Correcte levering van de bestelde goederen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijn 17-05-2017 Via de website gekocht

beloftes niet ingelost

Algemene score

6,0
's Zaterdags een pakket besteld bij wijze van moederdagcadeau voor de dag erop. Tot drie keer toe mogen lezen dat het pakket in de loop van zondag zou worden afgeleverd.
Het pakket werd echter de maandag erop pas geleverd, op een moment dat niemand thuis was. Daardoor was ik genoodzaakt om het pakket de dinsdag zelf op te halen in het afhaalpunt.
Coolblue legde de oorzaak bij B-post en stelde een tegoedbon van 5€ voor ter compensatie.
Ben dus maar matig tevreden.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Richi 17-05-2017 Via de website gekocht

Prima service, levering inderdaad de volgende dag al.

Algemene score

10,0
Prima site met veel uitleg. Goed om een degelijke keuze te maken.
De videouitleg met de werking van sommige producten vind ik ook heel handig.
Er zijn ook veel reviews zodat je je ook een beeld kan maken van de degelijkheid van het product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelleke 17-05-2017 Via de website gekocht

Coolblue is mijn eerste keus!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Opnieuw kies ik voor Coolblue, omdat ik bij Coolblue nog nooit (!) problemen heb gehad. Prettige website, die goed navigeerbaar is, goede informatie, en uitstekende service - het straalt van Coolblue af!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 17-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bezorging is echt geweldig, het is gratis en een hele hoop opties zoals bijvoorbeeld 's avonds bezorgen is ook gratis en terug sturen gaat ook gemakkelijk en snel. Verkopers op CoolBlue kunnen jouw gemakkelijk een bedankje of tips sturen en dit is ook erg fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter Boeijinga 17-05-2017 Via de website gekocht

Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zaterdagavond een koptelefoon besteld voor onze kleine dame. Op deze manier kunnen papa en mama nog ff slapen terwijl de kleine Netflix kan kijken met geluid. Coolblue heeft ten eerste een ruim aanbod hierin en de gekozen koptelefoon is speciaal voor Kids, met geluidbegrenzing. Deze koptelefoon werd op zondag direct geleverd zonder verzendkosten. Echt top service en super snel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olaf 17-05-2017 Via de website gekocht

Prima en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prima site, goed productaanbod en informatie. Duidelijke bestelproces en goede levering. Over service kan ik niets zeggen, daar heb ik nog geen gebruik van hoeven maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Snaders 17-05-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd, geen gedoe.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via google gevonden, goedkoopste prijs. Daarna snel geleverd, geen problemen gehad. Goede en duidelijke communicatie en helderheid over de levering en levertijd. Geen verrassingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Martina 17-05-2017 Via de website gekocht

Superrserveci

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toen het gasfornuis geleverd werd, moest de wasmachine nog voor de stoffeerder uit het washok gehaald worden: de bezorgers waren zo attent om dit voor mij te doen!
Geweldig en dat in een tijd dat de meeste zaken niet eens meer over de drempel gezet worden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C van den Bos 17-05-2017 Via de website gekocht

Goede Service

Algemene score

9,0
Duidelijke web site, Makkelijk producten te vergelijken, snelle levering en een goede service. Plaatsing en meenemen oude machine

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Remco 17-05-2017 Via de website gekocht

Op en top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop en een geweldig team bij klantenservice wat snel en actief reageert. Snelheid van leveren is uitstekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan 17-05-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik denk dat dit het beste bedrijf van Nederland is! Altijd snel geleverd, super goede service en een prachtige website!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk 17-05-2017 Via de website gekocht

uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
super snelle levering en op voorraad,goede gebruikers informatie er bij en duidelijk overzicht van wat het product is

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jesse 17-05-2017 Via de website gekocht

geweldige online winkel

Algemene score

9,0
je bestelt een product voor 23:59 en je hebt het de volgende dag al, en als er een probleem is met je product wordt je snel geholpen en geven ze je snel een oplossing. daarom kies ik voor coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelo 17-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

9,0
Vriendelijk, geven goede tips over het geleverde product, juiste installatie van het product. Waren stipt optijd met een aangeven tijdvak van een uur ipv dagdeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Phil 17-05-2017 Via de website gekocht

Beter kan niet !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals bij mijn vorige bestellingen wordt alles snel afgehandeld en afgeleverd. Keurig communicatie en perfect verpakt. Het kan niet beter dan dit !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikki 17-05-2017 Via de website gekocht

Goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn pakket kwam een dag later dan in eerste instantie gezegd (ik bestelde om 22.00 savonds). Echter werd dit duidelijk aangegeven en kreeg ik lang van te voren de geplande levertijd doorgegeven. Het bestelproces ging ook snel en gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nick Schuijlenburg 17-05-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service razend snel geleverd netjes geleverd. En aan gesloten goede bezorg service vriendelijke jongens
Volgendekeer weer

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 17-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na 4 maanden begaf mijn droger het, Coolblue regelde snel contact met de fabrikant, Siemens , deze kon pas na 10 dagen komen😡Op de dag dat de monteur zou komen kreeg ik bericht dat de monteur ziek was en de afspraak verzet zou worden naar de week erop. Na telefonisch contact met Coolblue waarin ik de ruimte kreeg om mijn ongenoegen te uiten, kreeg ik aan het einde van de dag een telefoontje waarin ik te horen kreeg dat er de dag erop een nieuwe geleverd zou worden omdat het te lang zou duren voordat mijn probleem opgelost zou worden! Echt TOPPIE! Op de dag van bezorgen helaas de lift stuk en 8 hoog is erg hoog. De bezorgers boden aan de droger in de berging te zetten en , indien nodig, de dag erop nogmaals langs te komen om hem naar boven te brengen. Alle contacten met Coolblue en bezorgers zijn geweldig geweest. Als er nog een warme douche gegeven kan worden dan heel graag aan Coolblue ! Ze zijn er ook als er problemen zijn😃😃

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yves Kina 17-05-2017 Via de website gekocht

Super service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele gebruiksvriendelijke site.... Gemakkelijk om producten te vergelijken met elkaar, zowel op technisch gebied als op prijs niveau....
Correcte stipte levering, afgeleverd waar en wanneer gevraagd.... (op andere plaats dan facturatieadres en op een ander tijdstip, door mij gevraagd...)
Product correct afgeleverd in beschermende verpakking.....
Coolblue is mijn vaste leverancier geworden van zowel kantoor benodigheden ( cartridges ed) als van electro en IT ....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vonn 17-05-2017 Via de website gekocht

SNEL en doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, simpel bestellen en doen wat ze beloven en aardige jongens die komen gezorgen!
En superblij met mijn wasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews