coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42588 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ronald 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site. Veel info over de producten. Makkelijk bestellen en binnen 24 werd Er bezorgd!

Reageer

frans 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na mijn bestelling van Samsung galaxy watch was ik verbaast van de snelle levering alles werkt perfect en men hoeft niet veel uitleg erbij voor diepere uitleg kan je altijd de uitgebreide handleiding binnen halen.
Ik raad dit product aan het is een top product.

Reageer

Marco 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima webshop. Meestal erg goedkoop en snelle leveringen. Ook bij garantiezaken prima afwikkeling. Wij bestellen er vaak en hebben nooit problemen gehad.

Reageer

Robin 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de eerste keer bij coolblue bestel, had altijd mijn bijbedenkingen om hier te bestellen omdat het verweg is maar mijn keuze was uitijndelijk toch bestellen en man, maar goe! ook echt een top servies en een top levering met respect geleverd geen schaden en goed verpakt. Jullie hebben een blije klant bij! :)

Reageer

Esther 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue maakt 'alles voor een glimlach' helemaal waar. Ze leveren goede producten, helpen als er iets niet klopt, maken het online shoppen heel persoonlijk. Toen ik zie was en een bepaald product zocht, stuurden ze zelfs een beterschapskaartje.
Coolblue maakt online shoppen een feest, kan niets anders zeggen. Ga zo door Coolblue!!

Reageer

Blije klant 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wauw wat een snelle levering én zelfs op zondag zonder dat je daar extra voor moet betalen , top!

Reageer

K.L. Waardenburg 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer correct, zowel de mailtjes en telefoon over de bezorgtijd en..... de aardige mannen, die de machine op de tweede etage geplaatst hebben.

Reageer

Marleen Kins 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
top !! bestelling vlot verlopen
verzending vlot zoals vermeld.
betaling heel gemakkelijk.

Reageer

Gerardus 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitmuntend van bestelling tot levering. Alles tot in de perfectie georganiseerd en zelfs de bezorgers liepen vooruit op de planning.

Reageer

Corine 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop het liefst bij Coolblue omdat er een garantie van minimaal 2 jaar zit op alle producten. Dat is lang niet overal zo. Verder vind ik dat Coolblue de beste service biedt. Ze zijn snel/makkelijk bereikbaar en vinden altijd een fijne oplossing mocht iets het niet goed doen of niet goed werken. Daarbij heb je het bestelde de volgende dag al in huis. De prijzen zijn ook heel goed.

Reageer

Nicky 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een chromebook ,Acer 15, inch bij Jullie besteld ,en ik ben suppertevreden over mijn aankoop , juiste product, correcte info en snelle levering . Bedankt.

Reageer

Yvette 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerlijke overzichtelijke webshop met goede prijs/kwaliteitverhouding en service!!!! Je wordt van iedere stap in het proces op de hoogte gehouden. Bezorgers zijn vakkundige jongens!!!

Reageer

jofi1945 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop van COOLBLUE is de beste en snelste die er is want beter kan het echt niet meer en de levering is zeer goed verpakt. .DUS DIT IS DE PERFECTE WEBSHOP.

Reageer

Ronald 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd een goede leverancier van je producten. Goede prijs en kwaliteit en de aanbevelingen zijn altijd goed. Ondanks de kerstdrukte toch op tijd en snel geleverd.

Reageer

Nico P 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerlijk, snel en betrouwbaar. Hier kun je echt betrouwbaar bestellen, zonder angst dat je opgelicht wordt.

Reageer

Esther 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Werd de volgende dag geleverd en dat was op zondag. Alleen jammer dat de TNT Post de tijd steeds vooruit schoof om te leveren, waardoor het pas om 21.00 uur bezorgd werd

Reageer

Verschoor 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service. Duidelijke site en snelle levering. Bezorgers altijd netjes en vriendelijk

Reageer

P.G. van Dam 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is er voor jou. Het is een uitgebreide winkel met goede diensten. Dit heb ik gebaseerd op een tiental aankopen in de afgelopen 4 jaren.

Reageer

veerle 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Binnen 12 uur was mijn bestelling binnen.
Het tijdvak waarin het binnenkwam was zeer nauwkeurig.

Reageer

Peelman. J. 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de snelle en vriendelijke levering. Ook over de info die me werd toegezonden i.v.m. het juiste uur van de levering. Product voldoet perfect aan mijn verwachtingen.

Reageer

Vogt 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit zijn top, de snelheid van levering vind ik prachtig, afspraken worden nagekomen ,

Reageer

Manuel 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Webshop werkt perfect. Heel snel gevonden wat ik zocht. Filters werken goed. Betaal mogelijkheden zeer uitgebreid. Levering perfect op tijd en snel.

Reageer

Annetta 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wij zijn telkens zeer tevreden bij iedere bestelling die wij al gedaan hebben en nog zullen doen

Reageer

Emmy 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed, deskundig advies en service, ook achteraf, vind ik erg belangrijk, vooral voor aankoop via websites. Bij Coolblue is dat goed georganiseerd en de wachttijd aan de telefoon is kort. Een unicum !

Reageer

van Wieringen 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede voorlichting op de website, snelle levering voor 23.59 besteld volgende dag geleverd geldt ook in de drukke kersttijd, de levering is compleet.

Reageer

marcel verhoeven 28-12-2018

Algemene score

9,0
heel gebruiksvriendelijke site, en snelle levering ( 11 uur na bestelling was mijn tv geleverd ! )

Reageer

David 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website en zeer snelle levering. Coolblue is al dan niet de beste onlinewinkel.

Reageer

Lion 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is echt het beste onlinebedrijf. Ze hebben hun zaakjes goed voor elkaar. De communicatie is uitstekend en gaat via e-mail.

Reageer

Sjef. 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Correct nagekomen afspraken
Zeer vriendelijke en correcte bezorger. Levering op tijd zoals afspraak. Nette aflevering.

Reageer

Peter 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue.nl maakt alle verwachtingen waar!
Zowel het bestellen als de bezorging verliepen geheel naar wens.
Al met al dus niets op aan te merken en het is gewoon een betrouwbare en professionele online winkel om in te bestellen!

Reageer

Edwin 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke shop. enorm aanbod, veel informatie en makkelijk bestellen en bezorging ook heel snel.

Reageer

Herbert 28-12-2018

Algemene score

6,0
Prima snelle levering. Duidelijk gecommuniceerd via de mail.
Min puntje vind ik dat de Av reciever die ik had besteld niet is verpakt maar gewoon in de doos van de leverancier is verstuurd

Reageer

Isis Verheyden 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op vrijdag 21 december deed ik een bestelling. Je zou denken in een super drukke periode vlak voor kerst, dus hield ik er al rekening mee dat mijn pakje eventueel wat later zou zijn. Maar nee hoor, de volgende dag kreeg ik bericht dat ik mijn pakje kon afhalen op het afhaalpunt van mijn keuze. Zeer blij met de krultang die ik bestelde, de perfecte krullen voor het kerstfeest!

Reageer

Marinus 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en snelle service,prettig geprijsd,aardig en behulpzaam personeel,geen gezeur met retouren en garantie

Reageer

Arthur vdH 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een groot en divers assortiment en toch is alles snel te vinden op hun site. Prijzen zijn geen bodemprijzen, maar wel aan de lage kant van de brede markt. Levering is snel en alles is altijd netjes verpakt.

Reageer

Alexander 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er was een probleempje met de levering, maar dat werd na 1 telefoontje onmiddellijk opgelost.

Reageer

M. Mulder 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een iPad gekocht bij Coolblue, ik ben goed geholpen tijdens de aankoop van dit product. Samen hebben we de IPad gevonden die het beste bij mij past. De medewerkster was zeer goed op de hoogte wat product informatie betreft. Kopje thee erbij. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop, en met de manier waarop ik in de winkel ben geholpen. Top !!

Reageer

Uitstekende leverancier 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. En een herinneringsmail voor een cashback actie. Prima service.

Reageer

Annette 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een fantastische service..ik had snel een cadeau nodig (concurent had advertentie maar bleek niet aanwezig te zijn) op zaterdag besteld en op zondag werd t bezorgd...helemaal top👍

Reageer

Jan Zwennes 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De vrolijke ontvangst met koffie is echt hartverwarmend en stelt gerust. Verbeterpunt is m.i. minder te focussen op de verkoop van inkt op afroep en meer op het onderzoek naar wat ik echt nodig heb aan printer en inkt. Het lijkt erop dat de missie is: verkopen in plaats van klantenbinding door het kweken van vertrouwen en in dat wederzijdse vertrouwen doen kopen.

Reageer

José uit Oostende 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind deze shop zeer gebruiksvriendelijk. Duidelijke voorstelling van het product en eerlijke prijs. De levering gaat niet zo vlot. De besteller van Bpost duwt prompt een briefje in de bus opdat ik het pakket, de volgende dag, zelf zou halen in het afhaalpunt; voor een zware colli van 9kg is dit niet praktisch.

Reageer

Joost Maghetweten 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue komt haar beloftes na en levert mijn aankoop netjes ingepakt en op tijd.

Reageer

Monique 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles verliep precies zoals beloofd op de site en in de mail. Woensdagavond vaatwasser stuk, nieuwe besteld met inbouw. Ik zou donderdag gebeld worden om af te spreken wanneer hij geplaatst zou worden (speciale service van postnl) Dit gebeurde ook en maandag (dag voor kerst) kon ik weer afwassen! Hij zit er keurig in. Helemaal blij mee!

Reageer

Eric 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle, correcte en vriendelijke service. Keurig op tijd. Prima geprijsd. Ik kan het iedereen aanraden!

Reageer

Levi Le roij 27-12-2018

Algemene score

10,0
Geweldige service!!
Binnen een dag mijn pakket al binnen!
Wel kritiek op de postbode die had namenlijk mijn pakket (apple airpods) in de brievenbus gegooit terwijl het enorm hard regende!!!
Cool blue kan hier niks aan doen dus een welverdiende tien!!

Reageer

Alof Wiechmann 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles was in orde: overzichtelijke site, snelle bezorging en een prima product!!

Reageer

martin 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zee vriendelijk ontvangen, goed geholpen ook. Genoeg personeel en ze helpen je tot aan het tillen in de auto aan toe.

Reageer

hans 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima service bij het afleveren en stellen van de vriezer. en de vriezer deoet het zoo te merken goed.

Reageer

Gillian 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een uitgebreid gamma aan producten, met een uitstekende service. Heb zelf al meerdere producten aangekocht en nooit problemen mee gehad, retourzendingen lopen ook zonder problemen!

Reageer

Claudette 27-12-2018

Algemene score

9,0
Coolblue is een goed geassorteerde webshop met duidelijke informatie over de producten en goede aanbevelingen. De communicatie en klantenservice zijn uitstekend. Voor elektronica, apparatuur en toebehoren, en meer zijn zij mijn eerste keus.

Reageer

Toon meer reviews