coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3465 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Biesmans 29-12-2016 Via de website gekocht

Dhr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een switch gekocht voor op de router
En werk super precies zoals natuurlijk op de website staat beschreven
Ben er zeer tevreden over en ja de dag er na afgeleverd super
Ga zo door bestel binnenkort weer iets bij jullie

Pluspunten

  • Goede uitleg
  • Snelle levering
  • Redelijk in prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jenny 29-12-2016 Via de website gekocht

Wat een super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede snelle levering van de telefoon! Duidelijke communicatie via de mail. Alleen was het tijdvak van bezorgen niet zichtbaar. Dat zou ook aan post nl kunnen liggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 29-12-2016 Via de website gekocht

Peter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed, snel, uitstekende communicatie, tijdige aflevering, groot aanbod, goede prijzen, prima winkel.

Pluspunten

  • Compleet aanbod
  • Snel

Minpunten

  • Geen kunnen waarnemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 29-12-2016 Via de website gekocht

Supersnelle levering van Iphone 6s

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met kerst besteld en op 27-12 kon ik het pakketje al ophalen bij een ophaalpunt.
Zeer snelle levering.
Goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eindbaas van Hoogeveen 29-12-2016 Via de website gekocht

Dikke prima.

Algemene score

8,0
Super snelle bezorging, denk dat Coolblue zich tot de top 5 beste webshops van Nederland mag noemen. Had de bestelling eergisteravond geplaatst, ochtend erna al om 09:05 binnengekregen.
Kan Coolblue altijd iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Je kan nummers overslaan in je afspeellijst
  • Oordopjes zitten meteen goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Inge 29-12-2016 Via de website gekocht

Supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Artikel 's avonds besteld en de volgende dag al ontvangen. Duidelijke website. Artikel goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

angela 29-12-2016 Via de website gekocht

Coolblue goede levering en op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue levert op tijd in een mooie doos en goed beschermd. goedkoopste met de levering van de airfryer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 29-12-2016 Via de website gekocht

Ruime keuze, goede prijs, snelle levering

Algemene score

9,0
Voor vrijwel alles hebben ze wel een webwinkel. Snelle levering en een goede prijs. Wanneer er iets is (bijv. een veel latere levering) kun je via Whatsapp prima vragen stellen en antwoord krijgen.

Pluspunten

  • Uitgebreid assortiment
  • Bereikbaar via Whatsapp
  • Snelle levering via PostNL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 29-12-2016 Via de website gekocht

levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snelle en gratis levering. Vrijdagavond besteld zou de eerst volgende werkdag geleverd worden. Rekende dus op maandag maar kwam op zarerdag al binnen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

H.J. 29-12-2016 Via de website gekocht

Home cinema op 2e Kerstdag??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede info vooraf op de overzichtelijke site....makkelijk bestellen en betalen....vlgs afspraak geleverd als kerstverrassing 2e Kerstdag....en zoals verwacht: werkt zoals verwacht.
Buitengewoon tevreden dus.

Pluspunten

  • Goede info en specificaties aanwezig
  • Makkelijjk bestellen en betalen
  • Supersnelle leverering (zelfs op 2e Kerstdag)

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 29-12-2016 Via de website gekocht

Betrouwbaar en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze bieden een breed assortiment en een snelle levering. De website is gebruiksvriendelijk. Ze bieden producten met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 29-12-2016

Een "juweeltje" voor in de keuken... thanx COOLBLUE!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooi design, super functioneel, makkelijke bediening, mooie prijs voor zo'n top apparaat... wij zijn er erg blij mee!

Pluspunten

  • Bediening / reiniging erg makkelijk
  • Lekkere (hete) koffie... voor elk wat wils
  • Mooie uitstraling, zo ook de verlichting
  • Mooie prijs voor zo'n super apparaat

Minpunten

  • Geen minpunten te bedenken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marten smidt 29-12-2016 Via de website gekocht

prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is een goede complete webshop waar scherpe prijzen gehanteerd worden.
De bezorging is altijd goed op tijd en erg goed in communicatie.
Prima dus !

Pluspunten

  • prijs
  • assortiment
  • bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy Wouterse 29-12-2016 Via de website gekocht

Kwaliteit en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfect functionerende website en duidelijke specificaties vindbaar.
Veel keuze en absoluut niet de duurste prijs.
Het mooist vond ik de tweede kans telefoon mogelijkheid.
Nu hebben ik en mijn vrouw beide zo een toestel genomen en er is praktisch geen verschil te vinden met een brandnieuw exemplaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 29-12-2016 Via de website gekocht

Sneller levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op 2de kerstdag iets besteld de volgende dag om 10:00 geleverd
Super snel gelevered, kan haast niet sneller

Pluspunten

  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robbert de Jong 29-12-2016 Via de website gekocht

Tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel
Duidelijk
Product als beschreven
Kortom tevreden!

Motivatie / beoordeling kan ook kort en krachtig zijn. Dus 100 karakters vind ik overdreven.

Pluspunten

  • Duidelijk
  • Snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ton 29-12-2016 Via de website gekocht

Duidelijke informatie, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nespresso-apparaat besteld op Tweede Kerstdag en al de volgende dag om 11 uur in huis. Ook duidelijke informatie op de website. Bravo!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 29-12-2016 Via de website gekocht

snelle levering, goede prijs-prestatie verhouding

Algemene score

9,0
Dag van tevoren besteld, volgende dag geleverd, goed verpakt.
Inhoud voldeed aan de verwachtingen. Goede prijs in vergelijking met andere web shops

Pluspunten

  • snelle levering
  • niet te duur
  • goed product

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Herwig 29-12-2016 Via de website gekocht

Fijne zeer betrouwbare zaak waar echt alles mogelijk is.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Volledig assortiment, bijna de goedkoopste, 2de kans producten zijn echt in nieuwstaat en de bijna gratische screen protector plaatsingsservice.

Pluspunten

  • 2 weken bedenktijd
  • accurrate leverings voorspellnge
  • Screen protector service
  • 2de kans producten in echte nieuwstaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeremy 29-12-2016 Via de website gekocht

My first cool blue order.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nice shop. Easy to find items and lots to choose from. Delivery next day. I will certainly order again.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonny Nagtegaal 29-12-2016

Geheugen 16GB voor Macbook Pro

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor Coolblue vanwege de scherpe prijzen, breed assortiment en snelle levering. Dit keer wel erg snel, op 2e kerstdagavond om 21:00 besteld en de volgende dag om 10:00 al geleverd. Top jongens !!!!

Pluspunten

  • Breed assortiment
  • Goede prijzen
  • Makkelijk online te bestellen
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ser V 29-12-2016 Via de website gekocht

Een 2e kans Nespresso apparaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nogal wat moeite om de gebruiksaanwijzing met pictogrammen te begrijpen. Maar met wat hulp van de website van Nespresso is alles goed gekomen

Pluspunten

  • snelle levering
  • faire prijs

Minpunten

  • moeizame handleiding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

peter m 29-12-2016 Via de website gekocht

vaatwasser en afzuigkap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afgeleverd op het afgesproken tijdstip en oude zaken weer mee terug genomen. Prima prijs, prima levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uytterhaegen Gunter 29-12-2016 Via de website gekocht

ZEER TEVREDEN

Algemene score

9,0
Deze shop bied vele produkten en heeft een goede verhouding prijs - kwaliteit .
Voor elk wat wils en betrouwbaar op levertijd snel en praktisch .
Top winkel

Pluspunten

  • levering binnen de 24 h
  • prijs -kwaliteit

Minpunten

  • Prijzen Belgie duurder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 29-12-2016 Via de website gekocht

Coolblue is top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn ervaringen met Coolblue zijn prima, wij hebben al veel gekocht en zijn super tevreden over de service, de snelheid en de betrouwbaarheid van deze (web)winkel.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sujeelce 29-12-2016 Via de website gekocht

Snel en netjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een senseo met melkopschuimer, goedkoper nergens gevonden. Heel snel en netjes thuis bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verbisen f 29-12-2016 Via de website gekocht

Top levering, top kwaliteit, top prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht overal nog een iPhone 7+ nergens meer te verkrijgen behalve bij Coolblue die haden er nog 😇 Super zondag besteld volgende dag geleverd op de gewenste tijd .

Pluspunten

  • Top levering
  • Top producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baarslag 29-12-2016 Via de website gekocht

Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prompt geleverd, aflevertijden kloppen goed, en tot nu toe nog nooit iets terug hoeven sturen omdat het niet werkte of kapot of incompleet was. Goed ook dat de diverse sites samen dezelfde shopping cart gebruiken, als je een printer bestelt in de ene shop en een ander apparaat in een andere shop van coolblue, dan is het 1 keer betalen en 1 levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dezwette 29-12-2016 Via de website gekocht

Waarom?

Algemene score

9,0
Daarom.... Makkellijk keuze maken, veel info over product, snelle respons en levering, hulpmiddelen ter beschikking/hulp online of telefonisch perfect eigenlijk!

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timo 29-12-2016 Via de website gekocht

Bose Quiet Comfort 35

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit, snelle levering, goed ingepakt door coolblue. Dit waren de redenen km hier te bestellen, en weer erg blij met de service.

Pluspunten

  • Zeer goede geluidskwaliteit
  • Noise canceling werkt fantastisch
  • Mooie travelcase
  • Goede accu
  • Werkt fijn met iPhone

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 29-12-2016 Via de website gekocht

Gemak en snelheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen op elk gewenst moment. Order plaatsen gaat eenvoudig. Levering gaat snel. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Vriendelijke bezorgers die het apparaat aansluiten en de oude meenemen. Primageregeld!

Pluspunten

  • Gemak
  • Snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ria 29-12-2016 Via de website gekocht

Aankoop iphone

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hebben gekozen voor Coolblue omdat de site heel duidelijk. Is waar gebleken. Snelle levering en alles prima in orde .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 29-12-2016 Via de website gekocht

Bestelling coolbleu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijk/onderverdeeld in de webshop.
Wel vaak gevraagd naar het toestaan van cookies.
Vergelijken van artikelen is handig. Een soort van verlanglijstje mis ik eigenlijk. Zodat je makkelijk bekeken producten kunt opslaan en terugvinden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MarloesS 29-12-2016 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vond het erg prettig om producten te kunnen vergelijken in een gemakkelijk overzicht. Tevens werd inzichtelijk gemaakt welke acties er lopen bij de leverancier, dus wordt je erop attent gemaakt wat de voordelen zijn. Dinsdagmorgen bezorgd zoals beloofd. er ging wat mis met de verzendbevestiging, dus daarom stond postnl zo vroeg aan de deur.

Pluspunten

  • Gemakkleijk
  • Overzichtelijk
  • Klantenservice zeer vriendelijk

Minpunten

  • Verzendbevestiging niet gehad

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sebastiaan 29-12-2016 Via de website gekocht

Goede winkel, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Breed assortiment, duidelijke en tijdige informatie met betrekking tot product en levering, snelle levering

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Duidelijke informatie
  • Tijdige informatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjeerd 29-12-2016 Via de website gekocht

Dikke prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb 's avonds op tweede kerst dag een nieuwe stofzuiger besteld omdat de onsen kapot was. De volgende ochtend om 9.00 uur stond de postbode al glimlachend voor de deur. Super service voor een scherpe prijs. Aanrader!

Pluspunten

  • Snelheid
  • Snelheidprijs
  • Overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederick 29-12-2016 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden zijn wij van coolblue. We hebben ook al meermaals contact gehad via telefoon, messenger en steeds krijgen we de perfecte uitleg op onze vragen. Gewoon top om daar te bestellen!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Alles zeer duidelijk op de site
  • Zeer klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 29-12-2016 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede duidelijke en overzichtige website, voldoende keuze, scherpe prijzen, snelle levering en een hele goede service.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Scherpe prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mignon 29-12-2016 Via de website gekocht

Smile! :)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De afgelopen periode 2 maal wat besteld bij Coolblue, in beide gevallen eigenlijk te laat, dus een spoedje. In beide gevallen (ondanks de drukte voor de kerst) gewoon de volgende dag gratis en met een glimlach van de bezorger geleverd binnen het afgesproken tijdsblok. Kwalitatief goede producten (fijne uitgebreide informatie op de site). Vooral genoten van de humorvolle kleine dingetjes op zowel de website als op de verpakkingen, die de klantbeleving net even aangenamer maken. Ja, ik had een lach op mijn gezicht, vooral bij de tips tijdens het wachten op mijn bestelling :) Volgende keer graag weer Coolblue!

Pluspunten

  • snelle en betrouwbare levering
  • klantbeleving, met humor!

Minpunten

  • soms erg grote doos in verhouding tot het produkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pia 29-12-2016 Via de website gekocht

Airfryer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze site was goed te vinden, airfryer was de goedkoopste, levering supersnel, goed verpakt, enthousiaste mensen die daar werken. Zeker aan te bevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. 29-12-2016 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke shop met voldoende aanbod aan producten. De vele reviews, foto's en videos geven een goed beeld van het product.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Mooi product

Minpunten

  • Hele grote doos voor relatief klein product

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Niek 29-12-2016 Via de website gekocht

SImpelweg betrouwbaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke webshop die gewoon doet wat het zegt, op tijd de spulletjes in nette staat bij je thuisbezorgen. Op het laatste moment bestellen geen probleem, vragen of klachten ook geen probleem en bij retouren razendsnel je geld terug. Simpelweg zoals een webwinkel hoort te zijn!

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Snel
  • Correcte service
  • Overzichtelijke site

Minpunten

  • Heel veel spullen
  • Wel heel makkelijk bestellingen doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H.Timmerman 29-12-2016 Via de website gekocht

keurig aangekondigd en op tijd

Algemene score

9,0
prettige manier om zo te shoppen en alles op tijd ondanks dat het rond de kerstdgn is
bedankt.ik zal zeker vaker van cool bleu gebruik maken!!

Pluspunten

  • houdt zich aan de afspraak
  • product goed ingepakt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim 29-12-2016 Via de website gekocht

Hier kun je goed zaken doen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Inmiddels heb ik al flink wat aankopen bij deze webshop gedaan en eigenlijk is alles altijd goed verlopen. Het uitzoeken van het product, de bestelling, de betaling, de informatieverstrekking, de aflevering, de verpakking, alles is goed en verloopt gladjes, netjes en snel. Ook heb al gebruik gemaakt van levering dezelfde dag en op zondag, ook dat verliep prima. Misschien zijn ze niet altijd de aller goedkoopste aanbieder, maar gezien alle service en de goede ervaringen die ik heb gehad is dat ook logisch. Daarbij hebben ze ook nog een flink aantal fysieke winkels, daar heb ik zelf nog geen gebruik van gemaakt, maar ik kan me voorstellen dat in geval van een garantiegevalletje dat veel handiger is dan postverzending, etc.
Dus kortom, een topzaak.
Zijn er dan verder helemaal geen minpunten? Ja, misschien een kleintje, de laatse zending (Philips Airfryer) kwam ruim een uur te vroeg! Maar lag dat aan CoolBlue, nee waarschijnlijk aan de bezorgdienst van PostNL. Misschien moet CoolBlue overwegen om ook nog zelf te gaan bezorgen ....... :-) Met een drone? Dan wordt het echt COOL.

Pluspunten

  • Snel
  • Accuraat
  • Goede informatieverstrekking
  • Ruime keuze
  • Perfecte service

Minpunten

  • Niet duur, maar niet de allergoedkoopste
  • Bezorging afhankelijk van bezorgdienst (PostNL)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra 29-12-2016 Via de website gekocht

ProGo Selfiestick

Algemene score

9,0
Prima service en een zeer snelle levering.
Duidelijk bestel proces.
Zeer tevreden. Overzichtelijk site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 28-12-2016 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot assortiment waarin je makkelijk kan filteren. Marktconforme prijs en super communicatie over status van verzending en alle tussenstatussen

Pluspunten

  • Filtermogelijkheid
  • Communicatie over verzendstatus

Minpunten

  • Prijs is marktconform, niet de allergoedkoopste

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ralf 28-12-2016 Via de website gekocht

Perfecte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levertijd conform belofte. Product werkt naar verwachting. Prijs is concurrerend. Fijne site om je te orierenteren en kennis op te doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Website

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vink 28-12-2016 Via de website gekocht

Supersnelle levering, binnen 10 uur geleverd product!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue.nl is zeer overzichtelijk en uitgebreid aan productkeuze. Bovendien scherp geprijsde producten en worden deze altijd goed voorzien van onderbouwing en omschrijvingen. Beste keuzes van Coolblue in een bepaalde productcategorie en de zichtbaarheid van reviews en waarderingen maken het zeer makkelijk om je keuze te maken. Rond 23:00 uur een vaatwasser besteld en 09:00 uur stonden ze al voor de deur! Zeer tevreden over de leveringstijd en het gemak van keuzes en aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 28-12-2016 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue maakt 'alles voor een glimlach' helemaal waar. De bestelprocedure is al een feestje en de bezorgers zijn erg vriendelijk.

Pluspunten

  • alles voor een glimlach
  • klantvriendelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wasmachine. 28-12-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke, aanbieding, correct en zeer juist afgehandeld. De bezorgers waren ook correct en attent.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews